Új privát üzeneted érkezett!

edina, nagyon tuti az a frizkó. nekem egy időben olyan halyam volt, mint egerszeginek tinikorában.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


A szőkét elvileg befogja a festék, csak nem szabad házilag kísérletezni. Egy fodrász megoldja. Mondjuk nekem gyorsan nő a hajam, terhesség alatt nem festettem, így frankón lenőtt a fekete. Kétszer csak levágtuk, de most festettünk is. Az én fodrászom nem híve a terhes-szoptató nők hajfestésének amúgy sem.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Marci ma nagyon nyűgösen ébredt. Most alszik kint természertesen. Megvan a tápszere. Kb. 5-6 napig lenne elég neki, ha csak azt enné és 1400 ft volt. :shock:
Ma teljesen szétszort vagyok. Mindent leejtek, elhagyok, elfelejtek. A répás sütőtökös gyümölcslevet végigborítottam a világos nadrágomon és a szőnyegen, táskámat a postán hagytam, ilyenek...

Vettem 1 dl poharakat sütőtöknek. Kaptunk két tököt, megpróbálkozom neki megcsinálni. A tesóm is és én is csak a bébiételt ettük meg és természetesen Robi is, így ha Marci megeszi, akkor örülhetek. Ja, a gyümölcslevet is kanállal kapta, mert nem megy át a rost a cumisüvegen. :?

Lassan nekem is menni kellene fodrászoz, mert jó kis lenövésem van. Én már voltam minen féle. Fekete, vörös, barna, szőke, rövid és hosszú. De leginkább rövid fekete és most ez a barna-szőke. Ez most úgy tetszik. Csak jó 10 cm le kellene nyisszantani és a satír. Sajnos a fodrászom Miskolcon maradt. Talán itt is találok egy jót....

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

orsi! ez nem gyenge! nekem is szoktak lenni nehéz napjaim, de ennyire... :roll: :roll: :shock:
ma megyünk babalátogatni. pontosabban ahhoz a barátnőmékhez megyünk, akik tegnap rámhagyták a gyerkőcöt. azt mondták, hogy a gyerekfelvigyázásért zsombi lenyálazhatja a játszószőnyeget, sőt le is bukhatja! ezt csak azért mondta, mert egyszer voltunk egy babapartin, akikkel együtt jártunk tornázni. zsombit letettem a játszószőnyegre, erre az anyuka, akinél voltunk: jaj, tegyél alá valamit, nagyon nyáladzik! érdekes, de szerintem a játszószőnyegnek pont az is a funkciója, hogy a gyerek összenyálazza, lehányja. mert ugye akkor nem a rendes szőnyeg lesz olyan! de hát sznobéknál... azóta csak egyszer mentünk el, és akkor mondtam is a csajnak, hogy mi is hasonló lakást néztünk, mint az övék (68nm, 2 lodzsával), de végül is nagyobbat vettünk. ki is kerekedett a szeme rendesen... 8) :lol:

nekem is volt már mindenféle hajszínem szőkén kívül, de szőke satír is volt már. most csak azt akarok, a festést meguntam/megutáltam, mert mindig csak a nyűg van vele. elég sötét a hajam, jó idétlen, ha lenő.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok,

ma reggel voltam uh-n. Hát ez valami csoda. Szó nincs rá, hogy milyen csodálatos az a manó, aki bennem növekszik. Ráadásul egy jó nagy 180 fokos szaltót is levágott elöttünk. Enni való volt.
Felteszem a képet, amit kaptam. Azért van magyarázattal, mert különben apukám összekeverné a fejét a lábával. :lol: :lol: :lol:

Kép

A fodrász téma nálam is aktuális. Én vagy 30 cm-t akarok levágatni, mert már annyira hosszú. Túl hosszú, sok a baj vele. Én haj ügyben nem vagyok bevállalós tipus. Sose volt rövid hajam, nem merném. Meg ahogy magamat ismerem nekem több gondom lenne a rövidhajjal: elaludnám; pár nap múlva úgyse úgy áll, ahogy a fodrász után; meg akkor hamarabb nö, hamarabb kell menni a fodrászhoz.
Én jövö hétre már be is jelentikeztem Emikéhez.
Kicsit utaznom kell érte, de én nem engedek másnak a hajamhoz nyúlni. :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


úgy látom, emike a fórum fodrásza! ;)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Gabi, nagyon édes!!!!!!!!!!! A következő uh képen már szeretnék egy punci vagy zacsi felíratot is látni! :lol: :lol: :lol: Remélem megmutatja magát! Eddig tuti biztos voltam, hogy lányod lesz, de most elbizonytalanodtam!

Marci ma nagyon nyűgi. Mindenképpen ülni akar, az ujját folyamatosan szopizza. Még a cumi mellé is bedugja és szopi közben is hisztizik, mert nem tudja egyszerre szívni a kettőt! Nem drága?
Hajnalban sikerült 100 ml tejet fejnem. Úgy örültem neki. Így ma nem kell tápszer, azt kapja meg. Szépen elteszem dobozzal és csak végszükség esetén nyúlok hozzá. Jó lenne, ha beindulna vissza a tejcsim.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,

mi úgy döntöttünk, hogy a puncit vagy a zacsit csak születéskor szeretnénk tudni. :lol:
Bár azért öl a kíváncsiság..... Ma már elkezdtem vásárolni. Lehet, hogy korai, de olyan nagy leárazások vannak..... Nem bírtam kihagyni.

Kriszti, nekem te ajánlottad annak idején Emit. Nála ragadtam. :lol:
De azóta anyukám is, akivel puszi pajtások lettek. Így kibérelt helyem van nála..

Kép
gabcsi76
 
 


Orsi,nem semmi napod volt! De kitartás,már nemsoká vége!! :lol: :lol: :lol:

Gabi,nagyon jó a kép!!!Ha belegondolok, hogy Lili is volt ilyen picurka. :shock: Hogy örültünk,amikor már a méreteit nem mm-ben,hanem cm-ben adták meg. :mrgreen: Mikor még Emikéhez? Hátha találkozunk! Én kedden délután. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, én pénteken fogok menni.

Tényleg azt elfelejtettem, hogy megkérdeztema tanácsadónötól az uh-k számát, hogy mennyit tartanak még egészségesnek.
És úgy kb. neked volt igazad. Még egy-kettö azon felül belefér, de a hónapos uh-t abszolút ellenezte több szempontból is.

Kép
gabcsi76
 
 


Én sem bírtam kivárni, hogy 5-6 hónapos terhes legyek,kb.ilyen idősen mint te most, én is elkezdtem vásárolgatni. :wink: :mrgreen: Sokan ijesztgettek, hogy még korai,annyi minden történhet,stb... :( :? De már nem tudtam volna otthagynia a babaruhákat a boltokban. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


én is így gondolom, elküldöm emailben az elsö szerzeményt. Iszonyú büszke vagyok rá!!! Örülök, mint majom a farkának. :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!

Gabi, annyira édes a babóca!! Annyira klassz érzés lehet :o :o

Én is kérek képet a bébicuccról, lécci :lol:

Orsi, pihenjél már egy kicsit, jó? Hátha a tejcsi is megindul, bár gőzöm sincs van-e összefüggés :shock:
Marcinak mázlija van ezzel a jó idővel, még élvezheti a kinti szunyót.
mara80
 
 


hello,

mara, van összefüggés, tényleg a tejcsi és az idegállapot között. szerintem a barátnőmnek is azért ment el a tejcsije 3 hó után, mert egyszerűen nem tudta kipihenni magát.

gabi, én is kérek fotót a ruciról!

puszi

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok,

Küldöm mindjárt a képeket.

Edit, nagyon cukik az új képek. Szerintem Lili fotómodell lesz. :wink:

Mara, jó, hogy vagy. Itt vannak azok a weboldalok, amiket én jónak tartok. Kereskedhetsz, hasonlítgathatsz:

ttp://www.babyworld.co.uk
http://www.babyzone.com/
http://www.babiesonline.com/
http://www.babycenter.com/baby
http://www.babycenter.com/prenatal-tests
És egy tip, én elég mókásnak tartottam:
What are the worst sexual positions for conception?
Experts recommend that you avoid having sex while sitting, standing, or with the female on top.
These positions defy gravity and may discourage the upward mobility of sperm.

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!
Lili ma meg akarja nekem mutatni, hogy ő milyen sokáig bírja alvás nélkül! :wink: Reggel hét óta egyfolytában fel van,pedig ilyenkor ő még szokott aludni néhány órát! :roll: Csak vigyorog a bohócainak,meg beszél nekik. :mrgreen: Ez nem is baj,de délután olyan fáradt lesz, hogy csak sírás lesz a vége. :cry:

Biztos, hogy nagyon befolyásolja az idegállapot a tejcsit. :shock: Én mikor bebeszéltem magamnak, hogy kevés a tejem egész nap ezen aggódtam,még éjszaka is csak azt nézegettem, hogy van-e cicikben tej. :? Ennek hatására tényleg kevesebb is lett,mert szopi után szinte semmit nem tudtam lefejni. Aztán mikor rájöttem, hogy mégis elég,megnyugodtam és a tejem is több lett. :oops: :wink: Csak az a baj, hogy én ilyen parázós tipus vagyok,és iszonyú hülyeségeket bírok kitalálni. :oops:
Nekem mondjuk nagy szerencse, hogy Lili szinte első napoktól végigalussza az éjszakát,és így én is tudok pihenni. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


szerintem nemcsak a fizikai pihenés számít. még, ha fizikailag nem is tudsz százszázalékosan toppon lenni, szellemileg kell pihizni sokat. relaxálni, kicsit másra bízni a gyerkőcöt, olvasni, stb.szóval kell néhány félóra egyedül.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


El is felejtettem mondani, hogy tegnap a párom vett magának egy könyvet. Az a címe, hogy: Segítség, teherbe ejtettem a feleségemet.

Nagyon jó könyv, olyan igazi pasi szöveg van benne. Istenit szórakozok rajta.
Van egy 5 pontból álló aranyszabály. 5 dolog,amit soha nem szabad a terhes feleségnek mondani.

1. Ez a dokinö nem is néz ki olyan rosszul.
2. Most már anyád mindennap fog telefonálni?
3. Megint púztál? Ma már hanyadszor?
4. Nem is vagy kövér, a hasad a baba miatt nö. Azonkívül meg csak a feneked nagyobb. És kerekedett az arcod.
5. Remélem a szülés nem fog túl sok fájdalommal járni.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi, ez a könyv baromi jópofa. :mrgreen: Egy hasonlót vettem én is a terhességem legelején, a címe az, hogy Barátnőim a terhességről. Ez meg amolyan csajos stílusban adja elő a terhesség minden nyűgjét-baját. Na a lényeg, hogy félig olvastam el, addig élveztem is. :roll: Majd letettem, amikor rájöttem, hogy mindaz, amin röhögök, véresen komoly. :? Amikor sírni támad kedvem, mert egy darab bugyi sem jön rám, a melltartókról nem is beszélve, merthogy az embernek még a hóna alatt is mell nő, ettől a hátam fáj. :cry: Amikor azon imádkozom az utcán, hogy azért annyi vizeletcsöpögés ne legyen már, hogy átázzon a nadrágom. Meg a legíknosabb, amikor arra kell koncentrálni, hogy nehogy a vizsgálóasztalon jöjjön rá az emberre a pukizhatnék... :| :lol:

Szép az élet, tök jó terhesnek lenni, de MIKOR LESZ MÁR VÉGE??? :wink:
vbea
 
 


88 nap múlva... :lol: Hihi, nekem is volt cici a hónom alatt. :? Meg olyna bokám volt, mint Fionának. Hülyén is néztek rám a kórházban, amikor a vízhajtótól lement a duzzanat, én meg rácsodálkoztam,, hogy "jé, van bokám" :-O)
És utána is tartogat még "szép" pillanatokat az élet.: aranyér, vizeletcsepegés, gyermekágyi folyás, striák, hajhullás, fájó ízületek, begyulladt, szétrágott cicik etc. Csak ez nincs benne a propagandaanyagban. :lol: :lol: Na, meg a kis büdöst el nem cserélném semmiért.
Ma Lili megint nem alszik, ellenben irtó jól érzi magát. És végre leül magától! :lol:

KépKép
pedina
 
 


Óh, azt nem is mondtam, hogy nem semmi azért a 18. hét óta diétázni, pusztán azért, mert első félidőben rámragadt a védőnéni szerint túl sok 6 kiló. Na, ettől függetlenül jön fel az, aminek jönnie kell. De azért Edi, ne ijesztgess már a bokával, már most is csak egy cipőm jön rám... :D

Ja, és hát a gyermekágyi folyás. Szép lesz. Alig várom, hogy TENÁT tegyek magam alá.

A másik a férj. Azt mondta, mindenképp kell még egy Emma is, de tekintve terhesség rám gyakorolt hatásait, ezerszer meggondolja majd, hogy idegileg mikor lesz olyan állapotban, hogy bevállaljon még egyszer. :lol: :lol: :lol:
vbea
 
 


Nem ijesztgetlek én, de a 37-es lábamra 38-as cipő jött csak fel. :shock: És az sem a legsikkesebb fazonból, nekem, akinek a legtöbb cipő lötyög a lábán, mert vékony a lábfejem. Meg a zokni gumija fél centire belevágott a lábamba :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁ. Nem kell a Tena, elég az éjszakai betét, legalábbis nekem elég volt. :wink:
Én a terhesség alatt nem voltam bolond, szülés után kezdtem pikkelyesedni. :wink: Pedig Lili 4 hónapig nem tudta, mi az az éjszakázás. Így nem voltam kialvatlan. Most egyre jobban tudja. :wink:
Én simán szülnék most mégegyszer. De még anno eldöntöttem, hogy minden gyerekemnek megadom azt, hogy születésétől kb. 2-3 éves koráig ő legyen az első számú, akivel foglalkozom. Úgyhogy tesó csak majd akkor, ha már Lili oviba megy, és akkor a délelőttöket kettesben tudjuk tölteni a picitesóval. Nagyon élvezek Liliel is minden percet. Annyira édes, amikor látoml, hogy felismeri a dalokat, mondókákat, és csillogó szemmel néz. Meg annyi újat tanul. Szóval a sok szar, azért csak megéri. :wink: :wink:

KépKép
pedina
 
 


Hát látod, én még ennyire messze nem vagyok.
Ez a vizeletcsepegés megijesztett. És a cipöméret is. Mondjuk azt olvastam, hogy a láb dagadhat. :(

Mell az van már böven. Sose voltam egy kis mellü tipus, de mikor tegnap elhatároztam, hogy melltartó kell és a csaj a boltban a kezembe adta a 80E kosarat.......... Szóval Pamela Anderson irígykedhetne.
A has környékét meg a mellem kenem kenöccsel. Remélem, hogy fog segíteni.

A könyv egyértelmüen nekem szórakoztató, mert egyrészt kicsit "gyerekesen", férfiasan magyaráz. És igy legalább a férjem is megérti, hogy mi, miért zajlik.

Most én még azért nyígok, mert kövérnek érzem magam. :( A hasam magamhoz képest már látható, de ahhoz még nem elég nagy, hogy más is észrevegye. Viszont a mellem meg a senekem nö. Én tutira sokat fogok hízni, mert a terhesség elött aktívan sportoltam. Most meg semmi, leálltam. Tudom, hogy lehetne, de nincs kedvem se. Ráadásul eszem is böven, nem tagadok meg semmit magamtó.. :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi, ezen mindannyian keresztülmentünk. Mármint a látványos hízás, de még senki nem tudja, mitől. Nekem is csak óvatosan jegyezgették a kollégák, hogy mintha felszedtem volna... :shock: Ez gáz.

A hasat jó kenni, nekem még egy darab csík sincs rajta, persze még most fog sokat nyúlni a bőröm. Tudatalatti reménykedés, hogy a krémtől, amit a kezdetektől használok.

Vizeletcsöpögés??? Azt hittem, hogy csak a klimaxos nők sajátossága. Most meg... Folyok szét, csöpögök, és magam számára is kínos dolgokat művelek. Na és ez a pingvinmozgás, amikor már most a férjemnek kell kihúznia a székből... :? Nemcsak terjedelemre nő a mell, nekem rosszabb volt rádöbbennem, hogy különb melle van egy afrikai 20 gyerekesnek. Szóval a mellen minden nő...

Kinek volt bőrkinövése? Amolyan apróbb szemölcsszerű képződmények. Legalább 20 új van rajtam. Pattanásom soha nem volt, most tele a hátam...

Nem ijesztgetés, de a könyvről tényleg eszembe jutott sok minden, ami korábban marha vicces volt. :lol:
vbea
 
 


Akkor kenegetem magam továbbra is.

Más: Ezt az egyik fórumon olvastam. Hallottatok ti már erröl? Mi ez a hülyeség?

"Sziasztok! Hirtelen megakadt a szemem a topicon, nemrég láttam egy ilyen videot, és a mostani barátnöm is kb. 2 havonta leégeti a haját. Ő úgy szokta hogy befogja ott a haját egy hajsütővasba ameddig leakarja égetni, és egy gyertyával vagy öngyujtóval elkezdi pörkölni. Hátul ahol nemlátja ott segítek neki, de óvatosan kell mert volt mikor elfelejtette befogni a haját és kis híján lepörkölte az egészet. Ha készvan megmossa és beszárítja. Így kevésbé töredezik neki."

Ez most komoly? Vagy csak én vagyok tudatlan?

Kép
gabcsi76
 
 


Nekem nincs csíkom!!! Az utolsó héten ment szét a hasam nagyon alul, de az is annyira elhalványodott, hogy nem is látszik. :lol: Én a Milupás krémet használtam.
Hú, de utáltam pingvin lenni! Meg mi 4.-en lakunk. Most felkapcsolom a villanyt a földszinten, és mire elalszik, felérek a negyedikre. Terhesen emeletenként kapcsoltam. :lol: :lol: Olyan jókat röhögtem, amikor mondták, hogy lépcsőzzek, attól majd beindul a szülés. :lol: :lol: Ha azon múlt volna...
Eni, konkrétan arra gondolsz, hogy a mellbimbó, bimbóudvar is nő, sötétedik? Nekem olyan 5-6 hónapos terhes koromban annyira hámlott meg viszketett. :shock: :shock:
Szemölcseim is nőttek, tényleg! A bal oldalon a nyakam tele van ilyen apró kis szarokkal, meg a mellem alatt, Némelyik barnás, némelyik "bőrszínű".
Akarok én még terhes lenni?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NANÁ!!!!
Ezt az égetést én is hallottam már , egyes fodrászok esküsznek rá, meg van forró ollós hajvágás is. Mindenestre én nem leszek a híve, az tuti. :roll:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Ma egészen jó napunk volt. Szinte az egész délelőttöt átaludta Manóka, délután voltunk virágot venni és vásárolni. A délután nagyi műszakja volt, mert sütőtököt raktam el . Kb. 3 kilóból lett kemény 6 kicsi pohárral, úgyhogy szerintem nem éri meg eltenni. Egész délután vacakoltam vele és mégcsak a tündérke meg sem eszi. Szóval én tuti nem fogok még egyszer sütőtökkel vacakolni. A baack és a körte ok, az megérte, de ez nem.

Nekem a csíkok az utolsó 4 hétben jöttek ki fene a pofájukat. Azóta is vannak,mert nem kenem semmivel. Van krémem, nem az a gond, csak mindig elfelejtem. Szemölcseim is vannak, de nem sok.
Nekem nem dagadt a lábam, pár nap csak, de a melegtől. Én fogytam a terhesség alatt, így a hízáshoz nem tudok mit mondani. Szoptatás alatt viszont minden visszajött, így most annyi vagyok, mint amikor szülni mentem.

Én alapból nem vagyok most feszült, pihentebb talán lehetnék. Az idegességtől viszont tuti kevesebb. Most, hogy ott áll a doboz tápszer sokkal nyugodtabb vagyok. Ma is a reggel lefejtel pótoltam neki. A sütőtökös barackos almaért megint ment a hiszti! Nagyon szereti!

Nekem sem kellett a Tena a vérzéshez, viszont a magzatvízhez igen! A sima éjszakai is elég.

Kép
tokajkincse
 
 


Én a hajamat már csak azért sem égetném, mert ISZONYAT BÜDÖS, amikor begyullad. Fúúúj! És van, aki direkt csinálja??? :?

Edi, igen. A bimbóudvarra gondoltam. Ááááááááááh! :shock:
vbea
 
 


:lol: :lol: :lol: A férjen szerint parizer mell! :lol: :lol: :lol: Nyugi, az enyémről nevezte el, mert olyan lett, mint egy szép nagy szelet!

Ma Tokajban leszünk! :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok! :lol:
Tegnap olyan szép idő volt délután,hazamentünk anyuékhoz,így csak ma olvastam vissza amit tegnap délután írtatok! Hát olyan jókat röhögtem.Viszont ezek így utólag visszagondolva tényleg nagyon kellemetlen dolgok.Nelem a nyakamon voltak apró szemölcsök,de ezek szerencsére nagyon hamar elmúltak.Nekem még Lili születése előtt 1-2 nappal az arcomon egy nagy,herpesz szerű seb is kijött,de az a szülés után szinte néhány órával elmúlt. :!: :?: :roll:
Eni,nekem is nagyon pattanásos volt a hátam,most már egy kicsit tisztult,de nem sokkal jobb. :( :? Szerintem ez nem is fog elmúlni,csak ha már nem szoptatok,és minden extrém hormon folyamat leáll a szervezetemben. :wink:
Nekem az utolsó egy hónapban rengeteget nyúlt a bőröm,rengeteg csíkom volt.Mostmár sokat halványodtak,de ha nem felejteném el mindig kenni,már lehet, hogy szebb lenne. :oops: :roll:

Lili ma három hónapos. :lol: :lol: :lol: Olyan nagy már!Mintha már kb.egy éve szültem volna..... :roll:
Hivatalos adatai a mai reggelen: 6300 gr; 67 cm. :D

KépKép
editmaci
 
 


Én ettől minden évben kiakadik egy kicsit, de most ahogy néztem az akciós újságokat már minden tele van csoki mikulással,meg karácsonyi dolgokkal. Szaloncukrot már lehet kapni! :shock: :?
Lassan biztos kezdik az üzletek is,meg fogják a sétálót is díszíteni.

KépKép
editmaci
 
 


Boldog Hónapfordulót Lilinek! Edit, nagyon nagy ez a lány! :wink:

Ja, ez a karácsonyi felhajtás... Tényleg túlzás, sulykolják az emberbe; "te még nem vetted meg?", "még el sem kezdtél díszíteni?", semmi átmenetet nem hagynak. :?

Ma férj-barátokkal összeröffenés. Ez régen kocsmában zajlott este 8-tól. Változunk. Ezúttal délután 3-ra megyünk egy cukrászdába. Mindez tényleg 2-3 év leforgása alatt. :roll:
vbea
 
 


Érdekes, nekem akkor volt a legszebb a bőröm, amikor terhes voltam. Alapavetően száraz, de akkor az is elmúlt. A szülés után volt vagy 2 hónap, amikor annyira kiszáradt a bokám alatt a lábam kívül, hogy véresre tudtam volna vakarni. Kentem testápolóval, arckrémmel!!!, babaolajjal, olíviaolajjal, aztán valamelyik bejött. :wink:
Lili most esett fejre, mert úgy érezte, hogy tök jól meg lehet kapaszkodni a felmosó rúdjában.
Na, majd megtanultok ti is úgy főzni, mosogatni, hogy a gyerek épp a nadrágotokba kapaszkodik :lol: :lol: :lol: Néha nekem a seggem is kivan, úgy lehúzza. Mert folyton jön utánam a konyhába is. :lol: :lol:
Ja, mellek. Én attól voltam rosszul, hoyg a szoptatás elején annyira kidagadtak rajta az erek, hogy szinte kidülledtek. De aztán ez is elmúlt pár hét alatt. :roll: Ijesztgetjük itt a kismamákat ilyenekkel, na de a szép képeskönyvekben ezek általában nincsenek benne. Egy ismerős anyuka mondta, hogy neki pl. senki se mondta, hogy szülés után pár hétig még úgy fog kinézni, mint egy 5-6 hónapos terhes. Ő arra számított, hogy megszül, és már nincs is hasa. :lol: :lol: Mondjuk az enyém hamar lement egy normális szintre, olyan 3 hét kb.
Én már vátom a Mikulást meg a Karácsonyt Lili miatt, de azért ennyire nem.... :shock: Még 2 hónap.
Boldog negyedéves szülinapot Lilinek! Kép

KépKép
pedina
 
 


Ti Lilitek már biztos fogja élvezni az ünnepeket, de azért kiváncsi vagyok mi Lilink arcára is,amikor majd meglátja a karácsonyfát! :wink: Talán a városban is fog neki tetszeni a kivilágítás. :shock: Valamelyik délután a Népkertben sétáltunk,és úgy rácsodálkozott a falevelekre!Már szép sárgák voltak,és ahogy átsütött rajtuk a nap,biztos ő nagyon érdekesnek találta..... :mrgreen: Tátot szájjal bámulta. :o

Nekem a combom volt nagyon csúnya amikor a kórházból hazajöttem.Valami ronda kiütés jött ki rajta,de fogalmam sincs, hogy mitől.Persze semmivel nem mertem kenni,mire meg eljutottam odáig, hogy elmenjek dokihoz elmúlt magától. :!: :roll: Máig sem tudom mi lehetett..

Ja,ezekről tényleg nem írnak semmit az újságok.Szerintük a legsúlyosabb kisérő tünet a gyomorégés . :shock: :?

KépKép
editmaci
 
 


És arra is jó a mandula, korpás keksz.... :?
Nekem nem használt, egy csomó éjszaka vándoroltam a konyhába , kenyeret ettem, meg literszámra ittam a tejet... :lol: Sanyi meg felriadt, és szaladt ki, hogy "menjünk?! " :lol: :lol: :lol: Mármint szülni. Aztán mi lett a vége.... :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem amúgy a hormonális változás a legszarabb. Mióta én újra menstruálok, igaz, hogy meg se érzem, de a peteérés.... :shock: :shock: Első alkalommal olyan rosszul voltam tőle, hogy ágynak dőltem. Azóta is szar, de már kevésbé visel meg. A következő gyereknél frankón fogom tudni mikor aktuális az eksön. Mintha akkor lenne kedvem hozzá... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Lili 2,5 órát aludt séta közben, mi az urammal lejártuk a lábunkat és közben ugye megváltottuk a világot. (Mi mindig séta közben vitatjuk meg az élet /ünk/ nagy dolgait :wink:) Hatkor már felébresztettem, mert sötét is volt már, meg soha nem aludna el akkor este. Találtunk egy bababoltot, amit eddig nem ismertem. Mondjuk rá van írva, hogy "megnyílt" tehát annyira régi nem lehet. Az Arany János utcán van, asszem 1 szám, a Garancia Biztosító alatt. Mi úgy találtunk rá, hogy az Arany Corvintól sétáltunk felfelé a Szinva mentén a Szinva terasz irányába. Prince O. bodyk voltak a kirakatban, meg overallok. Egyedül a harisnyán volt árcédula, valami 600 Ft. Ebből arra következtetek, hogy túl drága nem lehet, mert a Kabócában 1200-ért, a Széchenyin meg 1300-ért vettem Lilinek egy harisnyát. :shock: :shock: :x :x A Széchenyiről is megközelíthető, az egyik udvarból, aminek a másik végén híd van. A villanyrendőr előtt eggyel.
Lili most már nem csak mászik, mától felmászik :shock: . Belemászott a kandallóba, mászik fel az ágyra, a kanapéra... jaj.... :roll:

KépKép
pedina
 
 


Hali!

A pocakkal nekem szerencsém volt, mert rögtön lement szülés után. Most már háj van rajta. :lol:

Marci egy körül bevágott egy fél üveg bébiételt. Négyig aludt és szopizott kb. 5 percet. Szerintem szomjas volt. Most meg nem eszik ismét. Lehet jól tart benne az a kis kaja. Ha Lili nem eszi meg neked Edit, én vevő vagyok rá! :lol: Megkóstoltam, szerintem nagyon rossz!
Nem tudom mi a baja, sírdogál, de csak olyan nyűgösen.

Nem tudom nekem mikor fog megjönni ismét, de nagyon jól elvagyok nélküle is!

Kép
tokajkincse
 
 


Edina, 1290 a P.O. body ott. Nincs túl nagy választék, de szépek azok, amik vannak. Mármint nem bodyból, hanem mindenből.Marcinak tök meleg sapkát vettünk 1290-ért.

O.

Kép
tokajkincse
 
 


Ami Lilin volt sapka a fényképen amit küldtem a héten azt mi is ott vettük, 1290.- volt. Tök jó harisnyák voltak,csak én még nagynak találtam Lilinek őket. Érdemes szerintem szétnézni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


hello csajszik,

edit, lilinek boldog 1/4 szülinapot!

jó sokat írtatok, nem is tudom, hol kezdjem... ;)
terhesség alatti változások: nekem az utolsó 4 hétben nyúlt meg úgy a bőröm, hogy durván. pedig mindenféle csodakencékkel kentem. még most is olyan, de most nem kenem... :oops: a mindenhol cici nem volt zavaró, amúgyis jó nagy van/volt. D-ről F-re változott a kosárméret, viszont a körméret csökkent. a hámlást annyira nem, inkább viszketést tapasztaltam. még most is előfordul, de az szerintem a melltartóbetéttől van. szülés óta úgy érzem megkopaszodok, de már a hajhullás is enyhült. zsombinak már majdnem több haja van, mint nekem. :D

harisnya: a brendonban 750 ft, nem? de a 600 ft kellemesebb ár annál is. én most akarok venni zsombinak nagyobbat, mert a 0-ba már nem fér bele! :? 8) :roll: még jó, hogy annak idején ekkorát vettem, mert 00-t ajánlották. a talpát már újkorában "kinőtte", akkora lába van ennek a lureknek! az enyém sem kicsi (41), akkor milyen lesz neki :!: :?:
itt debiben most lesz 5-én bababörze. akarok venni néhány cuccot annak a drágának. szerintetek 1800 ft sok egy papalan+párnáért (zsombinak)?

jó éjt, puszi!

kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Kriszti,szerintem 1800 ft. nem sok az ágyneműért. Mi azt hiszem 2500 ft. körül vettük Lilinek. :shock:

Lili tegnap elég beszédes kedvében volt,egész nap gagyarászott. Hol a játszószőnyeges maciknak,hol a bohócainak! Este még fürdés közben is mondta a magáét. Imi biztos benne, hogy azt is kimondta, hogy APA! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jó,lehetett annak is hallanni! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

huu alig van idöm írni. Egész hétvégén vendégek jönnek mennek nálunk. Már ez a 4. hétvége. Nyugalmat akarok!!!! :roll:
Még mindig az esküvöi fotóknál, videónál járunk. Mire kész leszünk, kezdhetjük a baba mutogatást. :lol:

Ez a hajleégetés nagyon gáz...... én 16 éves lehettem, mikor megakartam kiengedett hajjal a gázon lévö kaját kóstolni. Természetesen belobbant a hajam. :twisted: Gusztustalan szaga van. És a vége ocsmány lett, rohanni kellett a fodrászhoz.

Holnap este megyek haza Miskolcra. Kedden pedig már anyukám vásárolni akar. :roll:
Tudtok a Brendonon kívül más üzletet ajánlani, ahová érdemes bemenni?
és esetleg egy kismama ruha boltot?

Kép
gabcsi76
 
 


Nálunk most nagy kedvenc a Kabóca,szerintem jobb mint a Brendon,és olcsóbb is.A Plázában van. Aztán ott van a Tégel a József Attila úton. Három emeletes,ott is el lehet egy kis időt tölteni! :lol: :lol: :lol: Ami most nyílt nem régen az az Arany János úton van, de ott csak ruhák vannak azt hiszem. :shock:
Kismamás ruhásbolt a sétálón van kettő is,de nem tudom pontosan hol,az egyik azt hiszem a Széchenyi 54 szám alatt,vagy annak a környékén. :D
A babalátogatás még fárasztóbb mint az esküvői képek nézegetése. Itt már figyelembe kell venni, hogy a picur mikor szik,stb.Lili mostanában a későn érkező vendégeket mindig egy nagy adag kakival tiszteli meg! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem láttátok tegnap aFókuszt? A szülést és a babavárást közelítették meg az anyagi oldaláról.Volt olyan magánklinika ahol a szülés 650.000 ft, a szoba ára pedig naponta 48.000 ft. :shock: :shock: :shock:
Biztos nem zsömle meg kockasajt a reggeli! :wink: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! A sapi tetszett, akartam is kérdezni, hogy hol vettétek. A Kabócában a csaj kötötteket mutatott, valami 2600-ért, azt sokalltam. Viszont láttam kötöttet a főutcán; a villanyrendőrtől feljebb van az a sötétbarna portálos bolt, ami régen férfiruhaüzlet volt - na ott. Elég szépnek tűnt messziről, talán 700 Ft-ért. Meg volt polár is, valami 1000 körül.
Harsinya: én 80-86-ost vettem Lilinek. Némelyik pont jó, a többi kicsit nagy, az egyik meg kb. 10 centivel hosszabb, mint a lába. :shock: És egy méret. :lol: Bár én már a "szemre" vásárlást megszívtam kétszer is. Megnéztem a cuccot: á, nincs Lili ekkora. Aztán kiderült, hogy mégis. Úgyhogy van egy bokalengős nadrágunk, meg egy hosszú ujjú póló, ami soha nem ment rá. :lol: :lol:
Kriszti, az nagyon jó ár. Mi talán 6000-ért vettük Lilinek a háromrészest. :shock: :shock: Én is akarok neki venni egy vastagabbat, mert már nem hálózsákban alszik, és ki is rúgja magát. Tavasszal még jó volt, mert hálózsákban nyugiban feküdt a takaró alatt. :wink:
Ruhát a Kabócában szoktunk mi is venni általában, vagy a Tégelben. Ill. Corában is ki lehet fogni néhány darabot.
Ma fél 9-kor nekiálltam bébipapikat főzni a jövő hétre, de turmixolással együtt kész voltam 2 óra alatt, úgyhogy most héderelek, várom, hogy kihűljenek. Bár szerintem a mennyiséggel kicsit túllőttem a célon. Lehet, hogy 2 heti adag ez inkább. Brokkoli, leveszöldség, leveshús, meggypüré meg sütőtök. Aztán majd összemixelgetem őket különbőző variációkban. A ded és atyja alszik. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


November 4-től akciós lesz a Libero a Corában:3339 Ft.

KépKép
pedina
 
 


Edina melyik Libero? A nagy csomagos? Vagyis a nagyon nagy csomagos? Talán 84 db-os a 7-14 kilós, ugye?

Kép
tokajkincse
 
 


Mindegyik méretből a Megapack.

KépKép
pedina
 
 


És ha már úgyis itt van előttem a katalógus: 1699 Ft lesz 4 db Johnson's Baby-s törlőkendő.
Meg a Humana bébiételek is (1499/6 db)
Bár én ezek közül egyiket se csípem, de hátha valakit érdekel. Meg overallok is lesznek 3000 (+/-300 Ft)-ért. Kérdés, hogy 6 db-ot rendelnek-e, mert így képen egész jól néznek ki.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Ma egészen jó napunk volt. Néha kicsit nyűgösködött Marci, de nem volt vészes.
Ma megjött a Juventusos ajándékcsomagunk. Volt benne két nagy törcsi és egy kicsi valamint a hengerzárbetét helyett kaptunk 8 db Esprit mécsestartót. Az ára 6600 ft! Ennyiért küldhettek volna mondjuk parfümöt. Na, de ugye ajándék, meg ló és fog! :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


hello!

zsombit nagyon megrázta ez az óraállítás. képzeljétek, ma hajnalban 2.42-kor kezdett szopizni, és 2.24-kor mehettem aludni :!: :!: :!: :lol: :lol: :oops: :o :? :wink: :mrgreen: ezt csináljátok utánam!!! :wink: amúgy egész nap nyűglődött, kicsit készen voltam. sírtam is, és erre este bealudt 6-kor, aludt 8-ig! akkor is ébreszteni kellett a fürdés miatt. muszáj volt felkelteni, kiütéses a seneke a sok f*sástól. azt mondta a védőnéni, hogy fogzáskor azért f*snak a babák, mert jóval több nyálat nyelnek és az felhígítja nekik... ebben lehet valami, mert zsombi úgy nyáladzik, hogy kb. 10 percenként öltöztethetném át :!: :!:

még eszembe jutott egy elrettentő dolog a kismamiknak 8) amióta zsombi megvan én úgy izzadok, mint egy ló :!: :!: :!: szörnyű...

azt nem tudom, mennyire vastag a takarója, meg igazából párna nem is kellene, mert hason alszik kismókus, de asszem mégis megveszem annyiért az ágyneműt.

talán november közepén beváltjuk a neckermannos nyereményszelvényemet, amit a weddingsen nyertem tavaly. előtte és utána sem nyertem ... csak gyerekkoromban a tombolán marokkó játékot meg kisautót.

joccakát! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?