Új privát üzeneted érkezett!

Jumam, mintha még Natasa említette volna, hogy ha majd elköltöznek kacsalábonforgó hajlékukba, keresnének valakit a lakásukba..

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek,
olvastam az iwiw-en a hirdetésedet, meg szabad kérdezni, hogy melyik utcában van? Mert pont olyan, mint a mi lakásunk (53 nm, erkély, 2 nagyszoba, gardrób).

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, magam is meglepődtem, hogy hogy' rohannak a fényévek :)
Sőt, annyira elkapott a b'netláz, hogy még a rava...izémre is, hogy hívják azt?, avatal?, vagy mi, szóval oda is felkerült egy fénykép (Gabi biztatására).

Üdv': Livi'ap', csak'zér'is 'posztrófokkal :twisted:
liviapu
 
 

 
 

(az aposztrófóos " :twisted: " természetesen Asszon'kámnak szól)
liviapu
 
 


Ja, és még valami, aztán télleg eltűn(őd)ök: én szolidaritást vállalok Antivaggyal, mert biz' nem szép dolog gúnyt űzni a dolgozó, kenyérkereső emberekből, így én is dolgozóba járok: kelek, bemegyek, ottvagyok, szakértek, stb... ...brrr., még belegondolni is szörnyű :cry:

Antikvagyunk.


Ui: most látta Gabi, hogy megint babanetezek, asszondta, át lehetne keresztelni a babanetet papanetre :D hm..
liviapu
 
 


én nem ezt a képet tettem volna fel kedvesem... :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


"Mi az hogy Sssanyi?!" :D
(a mit sem sejtő ártatlan babanetes nézelődőktől elnézést kérek a Kond' család nevében)
És most már télleg eldugulok..
liviapu
 
 


Liviapu, Livianyu, ti nem egy háztartásban laktok? Vagy ez a korszerű, 21. századi házasság titka, márhogy a levél általi kommunikálás? Mindig tanul az ember.:wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ez azé van, mert hol én vagyok Livivel, hol Z, ezé ritkán találkozunk. :lol:
Csók, Anyu! Mond valamit? :wink:

-------------------------------
"Voltak még gondolataim, de elszálltak, így nem marad más hátra, mint a köszönés, .. "

"És akkor mos hirtelen abba is hagyom a regényírást, elnézést a túlzott terjedelemért, ígérem, kis szünetet tartok,
Üdv: Zoli"

"Üdv: az ígéretbenemtartóLivi'apu
(de most már tényleg szünetelek)"

"Na de most már tényleg mennem kell
Üdv, Zoli"

"Ja, és még valami, aztán télleg eltűn(őd)ök:"

"És most már télleg eldugulok.."

Ennyi búcsúzkodás nem sok egy napra???
:twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nem tudom emlekeztek-e meg ram, en kertem par hete segitseget doki valasztashoz. Sikerult is, dr Koiss Robert mellett maradtunk.

Most azt szeretnem kerdezni, hogy mit tanacsoltok, valasszak-e szulesznot (az elso babamnal volt, de ot masik korhazban szultem, o kezdetektol mellettem volt, o vette le mindig a vert. Felhivtam egyszer a korhazat, es azt mondtak csak a 36.heten szoktak valasztani. Szerintem akkor mar felesleges) Kit ajanlanatok, ha ajanlanatok?

Miket kell bevinni a korhazba szuleskor? Szulhetek sajat ruciban is, vagy adnak? Megfigyeleskor (2oras) mellettem maradhat a baba es a ferjem? Kell ruhat vinni, pelust?

Elore is koszi a segitseget.

Ha esetleg szeretnetek mat is megosztani, tudom is en, akkor a zsamboki.judit@gmail.com elerhettek.

Koszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc,
emlékszem rád, sztem még sokan vagyunk így. :wink:

Nekem nem volt választott szülésznőm, nincs különösebb oka, csak úgy álltunk hozzá, hogy az ügyeletes is biztosan meg fog felelni, mert minden szülésznőről jókat hallottunk. Be is jött szerencsére. :)
Én saját ruhában szültem, és akit ismerek az Istvánból, mindenki.
Baba+papa maradhat a megfigyelés alatt.
Ruhákat, textilpelust, takarót vinni kell neki, pelenkát adnak pár darabot minden nap, de vigyél Te is, hogy biztosan elég legyen. Popsitörlőt is vigyél, de popsikrémet, alkoholt, gézt, hintőport adnak.
Anyukák is kapnak betétet, de sokaktól hallottam/olvastam, hogy kicsinek bizonyult, így hozattak/vittek be maguknak más fajtát (sajna nemtom milyen fajtát adnak).
Pólyáról vegyes infóim vannak, mikor én szültem, akkor nem adtak, csak külön kérésre, de itt a lányok közül sokan automatikusan kaptak. Ha mindenképpen szeretnél, szóljál szerintem egyből, ahogy a kórházba beértek, az a biztos.

Pocaklakót hogy fogják hívni? Lehet, hogy már kérdeztem múltkor, akkor bocsesz. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


nekünk van egy jó kis mutogatós dalunk, de ehhez kell a dallam, majd a köv talin megtanítom akit érdekel. Azért különleges ez a dal, mert Zsó kb Julcsi 1 hónapos korában tanulta, és mikor először énekelte neki, akkor volt az első igazi mosolya. azóta is mindig nevet ha hallja, a nyűgösködős sírásokból ki lehet zökkenteni vele, meg lehet nyugtatni, sőt én már altattam is ezzel. Tehát:

Az én (magadra mutatsz)
zubbonyomra (megrángatod a ruhádat-zubbonyodat- kinek, mi van - elől)
tíz (10 ujjadat mutatod)
gomb van felvarrva (mintha kezedben tű lenne mutatod a varró mozdulatot),
Ha nincsen (széttárod a kezed)
tíz gomb (tíz ujjad),
nem (rázod a fejed)
az én (magadra mutatsz)
zubbonyom (ruharángatás),
Mert az én zubbonyomra tíz gomb van felvarrva (mutogatás: mint az első sornál)

J ma este kapott milupa vaníliás pépet. Ízlett neki, utána fürdés, aztán még hatalmasat szopizott és elaludt. azóta már 3x felsírt, büfizett, remélem nem fog fájni a hasa hanem inkább nagyon sokat alszik éjjel!
Daninak viszont fájt most lefekvéskor de azt tudom, hogy attól, hogy sok csokit evett. Jött ma a nagymamája, hozott csokit, és mire észbekaptunk volna (én szoptattam, Zs zuhanyozott), már nem volt belőle :( . kapott egy no-spát (vagy nos-pát?) és forró meggymagzsákot a hasára és hamar elaludt. Akkor biztos nem fájt már neki annyira ugye?
jumam
 
 


Jó estét,

Jól van Jedimester, örülök, hogy nem cibáltam meg nagyon a bajszod tegnap :wink: , és továbbra is adod önmagad... :lol:
Én nem vagyok depresszív hajlamú, de ezek a hsz-ek, ezek annyira jók, hogy már CSAK ezért is érdemes bnetet olvasgatni....és most nem bevágódok, de besz.rok ha olvaslak.... :lol:

Bááár, Knódelék is megérik a pénzüket....jól elvannak...előbb-utóbb Livinek is lesz avatarja, és ő is beszáll.... :lol:

Zsódajumam,
írtam mailt, és nagyon nagyon köszi!!!

Gabi,
Csontváry u.
De az Lőrinc, nem Kispest. Bár ezek a 10 emeletesek tuti tök egyformák mindenhol...

Zoli,
nagyon tök jó amiket írtál Livicsekről. Én nagyon szívesen olvasom ám ezeket, szóval, ha engem kérdezel, ne tűnj el, hanem akár minden nap írjál egy-egy újabb ilyen eseményről. Én nagyon élvezem. És tök igaz. Én is is, meg Marciapu is nagyon szereti látni ezt a fejlődést. Ahogy kinyílnak, ahogy megismerkednek a világgal. Én Marciban azt nagyon birom, hogy rettentő gyorsan eldönti valamiről, hogy az neki fontos, vagy sem. Ha fontos, akkor tovább ismerkedik vele- legyen az esemény, vagy akár kézzel fogható dolog, ha pedig nem, akkor le sem sz.rja 5 mp után. És amúgy duracell elem van benne az tuti. Ha egyszer felébred, és épp nem eszik, akkor nem áll meg. egy árva pillanatra sem. Max, ha babakocsiban van. :wink:

Natasa,
télleg jó képeket csinálsz...én már csak tudom...ritkán készül rólunk iylen jó kép....nem tudom látszik-e az avataron... :wink:

és egy sorozat. Így kell 10 hósan újságot olvasni...
Kép Kép Kép

és így megizzaszt egy szopi...nézzétek a sérót...haláli...
Kép

Ezvicc,
nekem volt szülésznőm, akit a doki ajánlott, és tényleg a 36. hét után mentem el hozzá megismerkedni. A vért nem mások vették, de a végén a ctg-kre sokszor felmehettem a szülőszobára neki köszönhetően, mert ott sokkal kényelmesebb. De azért jó volt a szülésnél is, hogy már ismertem előtte. A többit Gabi leírta... :wink:
Fiú, lány a babó? és én is kérdem a nevét... :D

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ezvicc,
a vért mások vették mindig, csak már késő van, és marhaságokat is tudok ilynkor már írni... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Köszi Bubek, várom az emailt, még nem érkezett meg.
Hogy van az, hogy rólatok minden talin készül egy avatarnak való szuper kép?

Natasa, a szonja az őszben nagyon tetszik!!
jumam
 
 


szonja=Szonja
jumam
 
 


És bubek, kerestem az iwiwen az üzenőfalon a hirdetésedet, de nem találtam, és így jöttem rá, hogy ott még nem is voltunk ismerősök. Most már azok lehetünk! Ha visszajelölsz.
jumam
 
 


Sziasztok Anyukák/Apukák!
Látom ez az az Istvános topic ami nagyon pörög.
Egy ismerősömnek szeretnék segítséget kérni tőletek aki nemsokára császárral fog szülni ebben a kórházban.

Kíváncsi lennék, hogy ismeritek-e a kórházi aneszteziológusokat, van-e valaki akit jobban ajánlotok mint a másikat? Én egy másik kórházban szültem kétszer császárral és ott külön lehetett anesztest választani akivel mindent megbeszélhettem a műtét előtt.

Előre is hálás köszönet, ha tudtok segíteni :)

Hicudzsi
hicudzsi
 
 


Bubek,
igen, a Csontváryban is vannak ilyen kialakítású házak. :wink: Oda jártam terhestornára, a Kondor Bélába, de jó is vóóóót! :)

Zsódajumam, Natasa,
Nektek is köszi a mondókát! Cupp!!!

Dia,
nálam van a Mondókás könyved, amit Zsódajumamtól kértél. :wink:

Domit nem hozza Apukája a bölcsibe? Mi mindig megyünk. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hicudzsi, én is császár voltam, de nem tudtam róla, hogy lehet anesztest választani. Sztem azért, mert nem is lehetett. Néhány nappal a kiírt időpont előtt be kellett mennem az anesztesekhez azért, hogy aláírjam az epidurálishoz aláírandót, meg nagyon lájtosan kikérdezzenek arról, amit tudniuk kell rólam, és aztán azt az infót kaptam, hogy az fog érzésteleníteni, aki a műszakbeosztás szerint épp a kórházban unatkozik. (vicc volt, mert amúgy elfoglaltak) Így is lett.. Itt a mese vége, aludjatok jól, álmodjatok szépeket.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza egy szülinapi partiról,elég jól birta Domi is a strapát. :wink:
Gabi!
Deeeee,készül Domiapu Domival a bölcsibe. :wink: A héten azért nem voltak mert még szép idő volt a játszótérhez.De amint bejön a rosszidő,tuti találkozni fogtok ott.Köszi,hogy tárolod a könyvecskémet.Igazából nem rémlik,hogy rendeltem mondókás könyvet. :shock: Amire én emlékszem az a Suttogó(s) könyv és az első 1000 szó piciknek. :roll: Vagy az utóbbi igazából mondókás könyv?Kifizetted?Mert akkor gyorsan eljuttatom valahogy a pénzt!!

Látom Liviapu is bnet függő lett. :lol: :lol:

Ilba!
Nem kaptam meg a leveled. :twisted: Elküldenéd mégegyszer? :wink:
Végre valaki gondolt rám.......... :?
Dia néni kezd bekeményíteni. :lol: Az elején nagyon csendes voltam,most már tudok kiabálni is.Azt hiszem jó úton haladok ahoz,hogy kezdjenek komolyan venni,hallgatni rám a gyerkőcök.Persze még most is van olyan aki tojik a fejemre no de ami késik az........ :lol: :lol:
Vannak napok amikor lenullázódok teljesen műszak végére és van amikor csak pörgök itthon is még egy műszak után. :lol: Ez attól is függ van e front,milyen tevékenység volt aznap az oviban stb....

1 év múlva 3 vonalzó??????Ebből 1 Beni,2 bébi(?)vagy 1 béby és 1 karácsony. :lol: :lol:

Természetesen vannak újabb képek Domiról,bár mostanában inkább többet videózom mint fotózom. :wink: De a kedvedért teszek fel pár képet. :wink:
Mindenkinek sok cupp,jó éjt,szép álmokat!Dia
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia,
azt hittem, hogy a Suttogót Vanília kérte, az is nálam van. :wink:
Gondoltam, hogy egy ilyen nagy fiúhoz, mint Domi, már nem kell ilyen jellegű könyv, inkább a mondókás. Ebből következik, hogy azt sem gondoltam, hogy Ádusznak már mondókás könyvet kér az anyucija. :lol: Persze Zsódajumam elmondta, melyik kié, de már nem emlékszem. :oops:
Nem fizettem ki, nem volt nálam annyi pénz.

Apropopóóóóó, Domi mikkel játszott, mikor 14 hós volt? Megint tanácstalan vagyok, L 8 hós korában már volt egy jajúristenmitadjakagyereknek időszak.
A legnagyobb szerelem a lépcső, de azt nem veszünk neki. :twisted: Ügyességi játékok úgy látom még nem kötik le, tologatást kezdi unni, hajtogatható mesekönyvet, labdát, zénélő játékot szintén. Ez a mutogatva mondokázás nagyon bejön neki, de egész nap azt sem lehet csinálni.
Dobj fel egy pár képet Domi játékairól tavalyról, lécccci! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Domi egyre... hogy is mondjam...
Szóval egyre jobb pasi! A 3. képen nagyon szép. Ide egy szkájpos szívecskés fejet kell képzelni.

UGYE NEM FELEJTETTÉTEK EL AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁST!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kedves Coolasa!
Nagyon köszönöm a válaszodat :D Sokat segítettél.
Igazából az a lényeg, hogy tudjon beszélni előre azzal aki nagy valószínűséggel szúrni fogja.

Ezek szerint nem is spinális hanem epidurális élrzéstelenítéssel csinálják a császárokat.

Mégegyszer köszönet és kellemes vasárnapot mindenkinek!
Hicudzsi
hicudzsi
 
 


Gabus
nem felejtettük el...csak pls. mondd el azt is, hogy a gyereken hooool lehet ezt a -1 órát beállíani ???
mondjuk a forgalomból úgy tűnik, csak mi nem tudjuk, és csak én kakukkolok fél 6 óta :) gondolom Noki zökkenőmentesen továbbaludt 1 órával...

Liviapu, ne hagyd magad kikezdeni holmi asszony általi intrikákkal. Antivagyokkal és veled klikkesedni fogunk némi sörnedű mellett (persze bárki csatlakozhat), majd otthon előadjuk gyermekünknek a "Hanyattesett a kisbíró édesanyám zöldrefestett tornácán" c. mutogatós dalt.

Cool,
én eddig azt hittem Jedi vagy, most meg kiderül, hogy császár? :shock: egyébként komolyan első blikkre így jött le, hiszen összekapcsoltam a Hicudzsi nickkel, és az nem is egy elképzelhetetlen párosítás, pl: első Hicudzsi császár... bocs mindenkitől, reggel van...

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Jó reggelt!

Mbá,
a Te hsz-ed hogy íródott 8:31-kor???? :shock: Most van 8:04.
Bezony, Benit se nyűgözte le az, hogy aludhat többet 1 órával.

Na visszaolvasom az esti termést én táncikát néztem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Áhá. Babaneten nincs még átállítva az idő. :?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabuska!
Koszi az infot. Hat ahhoz kepest milyen hirneve van a korhaznak, eleg fura, hogy nem adnak bent semmit. Ahol az elso babat szultem, oda csak pelust kellett bevinnunk. Vegul is nem szamit, csak ugy megjegyeztem.
Nevet meg nem tudunk, mert nem tudjuk a nemet :) Pedig mar a 22.hetben vagyok :)

Bubek!
Csak a 36.het utan? Megkerdezhetem a nevet? Tartjatok azota a kapcsolatot? Meg nem tudjuk a nemet, igy nevunk sincs.
Annyi, hogy ha fiu, akkor Gergo, ha lany akkor Dora :)

Tobbieknek nem volt valasztott szulesznoje?
Ha nem valasztok, akkor csak az a hatrany, hogy nem a szuloszoban van a ctg? Amugy az alagsoriba ugye a parom is bejohet?

Koszi az infot
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Liv’apu,
Nincsen hajszárítótok? :shock: :lol:

Natasa,
Hintázó Szonja csúcs! És ez a sapitok is tetszik. :wink:

Dia,
Nem levél volt, csak érdeklődtem hogylétetek felől, meg ilyesmi. :)
El nem tudlak képzelni kiabálni. :shock: :)
Nekem is a 3. kép a kedvencem, de a számítógép előtt is nagy szakértéssel ül.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ezvicc,
mire gondolsz, hogy semmit sem adnak? :roll: Konkrétan csak popsitörlőt nem adnak, meg lehet, hogy a pelus nem elég. De minden más ki van rakva a szobában.

Nekem Sclenker Éva volt a választott szülésznőm, ajánlom Neked is. De szerintem először kérdezd meg az orvosod, hogy ő kit ajánl, van, biztos, akivel nagyon szívesen dolgozik együtt. Egyébként mindenkiről jókat hallani.

A párom nekem fent is bejött a CTG-re, én az alagsorban nem voltam egyszer sem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ezvicc, nálam nem volt jelentős feladata egy szülésznőnek, sokkal inkább egy anesztesnek, így nekem szülésznőm nem volt. De ahogy figyelgettem itt a bneten, általános jelenség, hogy a szülésznőt nem a 9 hónap alatti vizsgálatok kényelmesebbé tételére választják itt időben, hanem leginkább a szülésre magára koncentrálva, mivel ő lesz az, aki végig az anyukával van, mármint erre nagyobb garancia mutatkozik a közhiedelem szerint úgy, ha a hála valamilyen kézzelfogható formáját kilátásba is helyezte előzetesen az anyuka, mintha a sors aktuális kedélyállapotára bíznáa szülésznő személyét.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nem mondjátok, hogy még alszotok??? :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, biztos csak mindenki kimenekült a zöldbe ebben a ragyogó időben (itt zuhog)

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

Gyönyörű idő van! Megyünk is mindjárt kirándulni... :evil:

Ezvicc,
nekem is volt választott szülésznőm, Böröndi Zsuzsi. Nagyon meg voltam vele elégedve. De én is azt javaslom, hogy a dokidat kérdezd meg, hogy ő kivel szeret dolgozni és kit ajánl. Sztem az jó, hogy ha van választottad, már a szülés előtt, a ctg-k alkalmával találkozol vele, tudtok beszélgetni. Nekem a streptococcust is ő vette le. Mármint a mintát, hogy van-e. Az alagsori ctg-re nem mehet be apuka, a szülőszobiakra (ha ide mész, előtte egyeztess a szülésznőddel időpontot) bemehet. A kh-ba tényleg vinni kell pár dolgot, de pelust, betétet, alkoholt, gézlapot, hintőport adnak. Babucinak és neked is saját ruci kell, pólyát sztem csak akkor adnak rá, ha kéred. Szülés alatt is a saját ruhádban vagy.

Eszti,
voltunk tegnap a Mária nagykerben. Néztem a Concordokat, ott tényleg nem olcsóbbak és összvissz 2 féle volt. Rákérdeztem, és mondták, hogy ha a neten rendeljük meg úgy tényleg jóval olcsóbb és a választék is nagyobb, úgyhogy érdemes onnan rendelni. Arra viszont nem vonatkozik az 5%-os vásárlási kártyám :( Az még jobb lenne :wink:

Voltunk még az Ázsia Centerben. Van ott egy hatalmas játékbolt, rengeteg jó játékkal. Nem gagyik. Külön helységekben vannak a különböző kategóriájú játékok (pl. babajátékok, puzzle-k, fajátékok stb.) Nagyon sok FP játék is van, sütifaló, csiga, játszószőnyeg, víziló, tanítószék meg mittudomén még mik :roll: Rengeteg készségfejlesztő is van nagyobbaknak, már kinéztük sógorék kislányának a kari ajit. Volt életnagyságú Darth Vader maszk is, ami szuszogott. Megmég egy csomó Star Wars cucc, de ezek is oridzsik.
Van az Ázsiában egy kis édességbolt. Rengeteg fincsi csokival, bonbonnal, a piákról nem is beszélve :lol: Vettem fehércsokis vérnarancs töltelékű Ritter Sportot meg maracuja-hibiszkusz töltelékű Milkát. A vérnarancsos nagyon finom (elfogyott) de a Milkában mindent lehet érezni csak a maracuját meg a hibiszkuszt nem :lol: Az a jó ebben a boltban, hogy nem az itthon szokásos édességválaszték van, hanem teljesen más.

Most megyek, takarítunk. Tegnapra volt beütemezve, de a jó idő miatt úgy döntöttünk, hogy inkább megyünk, és ma csináljuk. Pénteken már megcsináltam egy csomó mindent, de nem értem a végére.

Kép
mancs
 
 


Natasa,
parancs, értettem! Jelentem, ürítés megtörtént!
Kérek engedélyt kilépni a Babanetről!

Kép
mancs
 
 


Ezvicc, nekem már nem kell írnom semmit, mert a csajok írnak helyettem.... :wink: :lol:

Mancs,
és milyen árban voltak a játékok? Érdemes megnézni, vagy drága?

Nálunk is takarítani kéne, de én megfáztam, vagy mifene (fújom az orrom ezerrel, és kapar a torkom is... :? :evil: ), és ezért halasztódik az ügy. :P

Ilba,
ha szerdán apa nem dolgozik (nov.1), akkor nem megyünk látogatóba, hanem inkább itthon maradunk vele, ha nem baj. Ha dolgozik, akkor naná, hogy megyünk! Majd holnap kiderül, rendicsek?
És akkor majd holnap még megkérdezzük Tücsit is. Ez így jó lenne nektek?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jó reggelt!!!

Mi régi idő szerint 10-ig, új idő szerint 9-ig aludtunk. :wink:
Livicsek taknyos. :? Szívunk is, meg magától is dől belőle...

Ilba,
sztem Ezvicc a semmit sem adnak-ot arra érti, hogy a pelenkázáshoz valókon kívül semmi. :wink:
Van hajszárítónk, de mindketten utáljuk. Bár Zoli indoka, miszerint hülyén néz ki a haja szárítás után, sztem sántít, mert egy 3 mm-es frizkónak tökmindegy. Ellenben az én hajam tényleg kritikán aluli, ahogy kinéz szárítás után. Boááááá!

Ezvicc,
sztem az, hogy saját ruhát adhatsz a babára, sajátban vagy bent a kórházban Te is, csak jó. Végülis nem egy agyonhordott, sokmindent megélt cucc van rajtatok. Amúgy babaruha + textilpelus van nekik, vészhelyzet esetén adnak is, de nagyon húzzák a szájukat. Legalábbis én így láttam.
Ha van saját szülésznőd, akkor meg tudod vele előre beszélni részletesen, hogyan képzeled a szülést, gátvédelmet, izébizé, szóval, ha nem úgy akarsz szülni, mint pl. én, hogy csak bementem, megszültem és kész :roll: , akkor jó, ha van sajátod. :wink:

Mancsbácsi,
el kell keserítselek, Zoli még az én határozott noszogatásomra sem hajlandó sört inni egy ideje, pedig régebben... hajjjaj!
Ha apukák elmennek sörözgetni, anyukák meg táncikálni, ki lesz a gyerekekkel?! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, csatlakozom hozzád Ezvicc kérdésére, hogy bizony, saját ruhában lehet a kedves friss anyuka a kórházban, olyannyira, hogy én egy fekete ing/blúzban és fekete joggingnadrágban voltam végig, és ezen az egyik gyerekorvos, aki bejött megnézni Hokedlit úgy meglepődött, hogy mikor csak nokipapával voltunk benn (Nokin kívül) a szobában, rákérdezett, hogy melyikünk a kismama (gondolom, úgy értve, hogy mi látogatók vagyunk-e, és a friss anyuka épp elszaladt valahova, vagy most mi a helyzet). Lényeg, hogy Nokipapa némi iróniával megjegyezte, hogy hát nem ő, utalva ama tényre, hogy sok mindennek nézték már életében, de szülő nőnek eddig viszonylag ritkán...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
persze csak akkor megyünk, ha addigra nincs semmi bajom, és MArci sem kapja el. De ez automatikus, csak azé' nem írtam az előbb... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gyerekek, nem olyan az avataromon, mintha vámpírfog világítana ott a számban? Ahányszor ránézek, mindig ezt látom....ott fehérlik valami kis izé....és mellette meg a nagy sötétség....mint egy boszi, akinek csak oldalt van egy foga....nem olyan???? :evil: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, dehát csak oldalt van fogad, nem szégyen az! Amúgy sem látszik, mert olyan borús személyiség vagy, és az ilyenek nem mosolyognak soha. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Igen, úgy tűnik, a babanet valami időgép fogságába kerülhetett, de az is lehet, hogy Livi az oka mindennek (van Livinek egy fluxuskondenzátora, és azzal láttam ólálkodni a babanet körül...) / Ez a fluxuskondenzátoros dolog úgy történt, hogy Livinek épp a mindenre rákérdezős korszaka volt (bármint mondtunk, Livi visszakérdezett, hogy "Hö?"; vagy hogy "Bö?", és várta, hogy mutassuk is meg azt, amiről beszégettünk. Aztán épp a Vissza a jövőbe valamelyik része ment a tévében, amikor az egyik szereplő kimondta azt a szót, hogy fluxuskondenzátor, mire Livi csodálkozó arckifejezéssel azt kérdezte, hogy "Bööö?!?!?" :) ...úgyhogy, ki is neveztük egyik játékát fluxuskondenzátornak :D , és nagyon édes volt Livi, mert mikor kérdeztük Tőle, hogy "Livi, hol van a fluxuskondenzátor?", akkor odahozta nekünk azt a játékát :D )
Úgyhogy nem kizárt, hogy a babaneten Livi kicsit összekutyulta a tér-idő kontiniumot ... mindenkitől bocsi...;

Bubek,
köszi a bíztatást :wink: , hát mitagadás, nagyon jó végignézni a lurkók fejlődését. Livinél ez a "fontos dolog vagy nem" féle eldöntés mindig pillanatnyi hangulat kérdése. Azt nagyon imádom Benne, amikor kérdezünk valamit, és rázza a fejét, hogy "Nem" (nagyon édes arcot vág közben!) Legutóbb jól meg is jártam, mert az úgy volt... szóval mikor munkából jövök haza, és Livi a szobában meghallja a kulcscsörgést, akkor szalad ki a bejárathoz, én meg jól letérdelek elé, és jól átöleljük egymást (..tudom, kicsit giccses életkép, már a szappanoperákban is cikis lehet az ilyen jelenet, de hát ez van :oops: ). Szóval, egyszer mikor Livi szaladt elém, meggondolatlanul feltettem azt a kérdést, hogy "Livi, ennyire hiányzott Apa?" - mire Livicsek mosolyogva heves fejrázásba kezdett (miszerint: Nem!), és azzal a lendülettel kanyarodott is a konyha irányába, én meg ott maradtam hoppon térdelőállásban ... :D Nagyon tündér ez a lány!!

Ilba,
mikor leírtam a hajmosásos kifogásomat, már éreztem a gyenge pontot a logikámban :wink: ... hát biz a hajszárító tényleg csodákra lehet képes, de hát hogy nézne ki egy magamfajta komoly kockafej, ahogy Gabi rózsaszín plüss-borítású hajszárítójával körözök a búrám körül... (bár, ezt a kifogást nem biztos hogy elhiszitek nekem Gabi rózsaszín-fóbiája miatt. Amúgy Livin egész jól tűri Gabi a rózsaszínű cuccokat)

Mancsbá,
igen, muszáj lesz önvédelmi klikkesedésbe kezdenünk, :wink:
Bár sört...hú, nem is emlékszem mikor ittam utoljára (meg bármi ilyesmit), tinédzserkoromban már megittam az egész életrevaló alkoholadagomat, azóta meg (pár éve) átestem a paci túloldalára (semmi korty alkohol :oops: )

Ja, most faragatlan leszek, és nem köszönök el, mert ha ma este is Gabi idézetgyűjteményben foglalja össze az elköszönéseimet, akkor világgáfutok :oops:

Úgyhogy: ááááh, dehogy üdv, semmiképp sem heló.
Zoli
liviapu
 
 


Már megint helyre kell igazítanom Z-t. A hajszárítóm sötét szürke, műanyag, köhömmmm... :twisted:
Ha tényleg Livi fluxált itt a kondenzátorával, akkor megmakacsolom magam és jól műveleti területté nyilvánítom a babanetet és kitiltom innen. Uff.

Nemcsak piálni nem hajlandó Z a felszólításomra, de arra sem sikerült rávennem eddig, hogy eljöjjön velem talira, hogy élőben is lássa a lánya havereit. Persze jött volna ő, de nem tudott kivenni szabit. (Tavaly is 9 nap bent maradt nekije...) Most már tudna kivenni, de itt a tél lassan. :( Bár, ha lesz még buli az ikejában, akkor talán. Majd amíg a babukákok étkeznek, elküldöm sörért. :lol:

Bubek,
most, hogy mondod, tényleg olyan. Bütyköld meg valami jó kis programmal azt a fotót, mert amúgy tök jó! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Mivel Domi idén februárban volt 14 hós és nem tavaly :wink: erről az időszakról teszek fel képet.
Íme: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Bocsi ha kicsit sok lett. :oops:
Így visszanézve emlékszem,hogy a sütifaló bödönt nagyon szerette a gumis legót is és a főzőcskézést.Ja és azt a golyós tologatós játékot is szerette.Ha gondolod szivesen kölcsönadjuk a sütifalót amíg Livi rá nem ún. :wink:Tényleg elég nehéz kitalálni mikor mi lenne a megfelelő játék Nekik. :roll: Én most az oviból lesem el,hogy kb:mivel is kéne majd egy 2-3 éves gyerkőcnek játszani amivel fejlődik is.Pl:Most olyan fa játékot vettem Neki ami maci figura és öltöztetni kell.Ezzel a kézügyessége is fejlődik és azt is megtanulja hová való a pulcsi,nadrág stb...Aztán újabban egyfolytában mondókázik,tök ari főleg amikor összekeveri a sorrendet,szavakat. :lol: Ja,erről jut eszembe:Ezeket tanultátok Kati nénitől?(Csepereg az eső........... Gomba,gomba,gomba......... Ujjaimat mozgatgatom........... Így ketyeg az óra........)Ezeket is imádja és ezek mind mutogatósak is.

Könyv:Nem tom mikor tudnám átvenni a héten délutános leszek.Valószínű,hogy Tamás és Domi tudna elmenni érte 3 után valamikor,majd írj sms-t mikor jó Neked!Köszike.

Jumam!
Mennyi lesz a könyv és hogyan tudom eljutatni Neked a pénzt????

Ilba!
Attól még írhatsz Nekem! :wink:
Pedig tudok ám kiabálni hidd el! :lol: :twisted:

Mancs!
Én is voltam abban a játékboltban anno.Célirányosan mentem az FP játékokhoz.Aztán csalódás ért mert mindegyik kb:1-2 ezressel volt drágább mint az Europarki játékboltban. :evil:

Bubek!
Tényleg úgy nézel ki azon a képen mint egy vámpír boszi. :lol: :lol:

Tücsi,Coolasa!
Befejeződött a nagy átalakítás?Képek lesznek róla?

Mindenkinek pusssz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia,
köszönöm a képeket, nagyon sokat segítettél! :wink: Sütifalót hol lehet venni? Aranyos vagy, de nem kérjük kölcsön, nem garantálom a testi épségét. :roll: Tetszik a golyós tologatós is és a gumilegó is.
Karira kap tőlünk minikonyhát, meg van még pár ötlet, remélem be fog jönni neki és nem én fogok játszani velük. :?
Tudom, hogy Domi februárban volt 14 hós. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, én a golyós tologatóst láttam az ikeában 2000-ért. Szemeztem is vele, de gyalog vltam, azt gondoltam, majd apát ráveszem menjönk el egyszer együtt.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


A játékok árát annyira nem nézegettem meg tüzetesen. Illetve néztem, de hol van az már... :oops: Rövid az eszem. Arra emlékszem, hogy a sütifaló 6990 volt, ami tényleg drágább mint máshol, én úgy emlékszem, hogy az Europarkban 5000 vmennyi a játékboltban. Ahogy Dia írta. De sztem érdemes elmenni, mert nagy a választék.
Voltunk a Kormi által emlegetett Mesebarlangban is a körúton. Az nem tetszett annyira. Ott kezdődik a dolog, hogy cigifüst volt a boltban. Nekem már ez elég. Nem azt mondom, hogy nincsenek jó játékok, de amik vannak, azok nekünk még nem kellenek. Lego meg ilyenek. De volt egy tök jó, percekig röhögtünk rajta Mbával: műanyag macska, és öltöztetni lehetett. Voltak neki ruhák, meg sál, kalap, napszemcsó meg egy csomó más hülyeség :lol:
Bementünk a mellette lévő Fakopáncs játékboltba is. Itt minden játék fából van. Volt több féle golyós huzigáló is. Meg kesztyűbábok, hangszerek (xilofon-hegyek), építőkockák ártalmatlan festékkel befestve...

Gabi,
sütifaló az Eparkban van az Intersparban és a játékboltban is, nem tom mekkora az árkülönbség. Livicseknek biztosan tetszene! :wink:

Golyós húzogatóval én is szemeztem az ikeában, de még ez se kell :roll:

Gumilegó az legó, csak gumiból?

Ilba, Bubek,
hova készültök elsején? Aznap munkaszüneti nap van ám!

Ha hiszitek, ha nem, én is tudok mutogatós dalokat! Töröm töröm a mákot..., Így ketyeg az óra..., Nyuszi nyuszi fekszik... most hirtelen ezek jutnak eszembe.

Kép
mancs
 
 


Dia, nálunk belassult az építkezés, mert az ablakos csak hosszabb határidőre szállítja a szajrét, anélkül meg biz dolgok nem haladhatnak. Holnap jönnek padlóburkolók. És persze, teszek majd fel fotókat (csak nem ide... de akit érdekel, küldök)

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, nekem arról, hgoy te is tudsz mutogatós dolgokat, a te kontextusodban egész más ugrott be..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
naaaa.... mégis mire gondolsz? El tudom képzelni, hogy milyen emberkének hisztek Ti engem... :roll:
Küldesz majd nekem is képeket? Természetesen e-mailben.

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?