Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát nem egyszerű titeket követni! :)
Ti hogy csináljátok? Visszaolvastok, és kijegyzetelitek, hogy kinek mit akartok reagálni? Vagy csak én bonyolítom a dolgokat?

Na mindegy, ha kihagynék valakinek valamilyen választ, akkor bocsi! Még bele kell tanulnom a fórum rejtelmeibe! :wink:

Exdeus: sajnos nem kaptam meg az excel táblát. Légyszi megpróbálod mégegyszer eküldeni?

Eddig megvolt a szép kis napirendünk, Sári nagyon sokat aludt, és 2 napja felbomlott az egész. Sokkal kevesebbet alszik, ami nem baj, mert akkor sem nyűgös. Csak hát meg kell szoknom az új felállást, meg szerintem megint valami szabályszerűséget fog előbb-utóbb kialakítani magának Sári!

Mennem kell felébredt, folyt köv...

Kép
yucatan
 
 


yucatan!
Egy külön szövegfájl és szép lassan válaszolgatok, aztán ha kedvem van el is küldöm. Már azért is jó, mert nem tud elszállni. De a rövid kis hozzászólásokat, mint ez is csak ide beírom.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!

Bocsika, de tegnap a rohanásban kimaradt a tábla.
Íme.
Ja, Yucatan, ha tudom, küldöm privben az xls fájlt.

Ági

Kép
Kép
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!!!


:roll: Kész vagyok teljesen ma pihentem meg most elösször.
Reggel ettetés után Kolost beraktam a kenguruba és írány az ELMŰ hogy időpontott kérjek mikor jönnek ki ellenőrizni és átírni a 16ról 32 izére a :idea: elektromos akármit(ffi munka).természetesen mire odaértem ezren voltak és senki nemengedett előre :oops: mindenki szégyelheti magát!Több mint 1 órát álldogáltam a köhécselő emberek között,remélem nemkapott el a baba semmit.

Utána elvágtáztam Budára a munkahelkyemre a papirért/ :x közben a könyvelő letagadta h tegnap teliztem neki a papírért,igy nemcsinálta meg.Még jó h ma jőn a kolléganőm vendégségbe és beugrik a papírért és elhozza nekem....
Hazafelé jővet rámesett egy nő (Kolosra is!!! :( és nagyon megijedtünk de nemlett semmi baj csak a magassarkúja beleált a lábamba és ennyi.

Munkahelyen megciciztettem a gyereket közben.Hazafle bevásároltam,h legyen mit főzni a Keservesnek :lol:
Esti menű sárgatökös zöldségleves,töltött cukkinivel.Ja és tegnap anyós ugy állt fel az asztaltól, hogy azt sem mondta kösz vagy valami pedig kidolgoztam a b....et.No komment
Párom is kivan akadva mert nemhalad az anyjától semmit!

Exdeus:milyen furcsa as Kolos is a pelenkázon a dm.es narancssárga pelusos zacsit ráncigálja féloldalasan és alig tudom kordába tartani!!!

Írás:Én általában végigolvasom aztán reagálok arra ami eszembe jut de trehány vagyok és nem külőn külőn hanem csak ugy ...de azért mert állandóan rohanok mint most is mert még teregetnem kell és készülnőm a vendéglátásra.

Játszószőnyeg: Megpróbálom akkor a földre lerakni a gyereket de nekünk nincsen játszószőnyegünk.Aláteszek egy sima pokrocot!De igy nemfázik fel majd :?:

Tegnap kitalálta még a védőnő h a KOlos bandzsit :shock: szerintem butaság csak akkor nevetett rám és olyankor ha szórakozik :lol: fura nevetséges arcokat szokot vágni és bugyborékol .

Majd még jővők!B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

most csak egy gyors bekukk :) , olyan édesek a babák, ha lesz időm, este én is mellékelek néhányat.

Olyan szép idő van, hatalmasat sétáltunk :) .

Egy kicsit jobban megnéztem a táblázatot és nagyon elcsodálkoztam, hogy Macsek te 35 éves vagy? Egyáltalán nem nézel ki annyinak :) :) :) .

Reni: te nem is szerepelsz a táblázatban, ha jól látom?

Most ennyi, mindenki pihenjen sokat (én sajna most is tételt dolgozok ki, nem akar vége lenni....).

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Bea!
minden baba bandzsdit. Ez a védőnő se látott túl sok gyereket.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


bocsi bandzsit

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Hát én jól elkiabáltam ezt az alvós dolgot :) Tegnap alig aludtunk valamit, mert 2-kor feküdtem le, a tv-ben néztem a történéseket, és 4-kor már keltett is a fiam. 6-kor már csak röhögni tudtunk ,azon, hogy még mindig nem akar aludni, és a legkülönfélébb hangokat adja ki. Sírni azért nem sírt. Ma is felébredt már 5-kor, és elkezdett "dobolni". Ezt úgy csinálja, hogy felhúzza mindkét lábát, hasból felfelé kinyújtja, mint aki "gyertyába" megy, és onnan levágja az ágyra. Ezzel szórakoztatja magát. 6-kor már nem bírtam, és már nyöszörögni is elkezdett, hát megetettem, és már nem feküdtem le utána. Remélem ez hamar el fog múlni nála. A múltkori oltás után is volt pár nap, amikor felébredt éjszaka. Holnap meg megyünk Balcsira meglátogatni a rokonokat. Kíváncsi vagyok, most hogy fogja bírni az autózást. Amikor 6 hetes volt, akkor mentünk utoljára ilyen hosszút, és akkor csak azt nem szerette amikor megálltunk pihenni és kivettük őt a hordozóból :)


Kisvirág írtad, hogy a babád nem szereti a répát, a gyümölcsöket viszont igen. Szerintem meg lehet próbálni az alma-répa keveréket, úgy ízletesebb. Amikor léböjtözni szoktunk a répalevet én is csak így bírom meginni.

Pil, jobbulást neked! Remélem lassan az összes baj elmúlik, és végre egy kicsit nyugisabb lesz az életetek.

Marcy, ne aggódj, hogy Marci nem szeret hason lenni, Márk sem szeretett, olyannyira, hogy még az apja mellkasán se volt jó neki, pedig kezdetben ott nagyon jókat aludt. Aztán egyszer csak elég erős lett, tudta tartani a fejét, és már percekig elvolt hason. Azért még mindig panaszkodás a vége, ha elfárad. Ahogy javul Marci nyakacskája, úgy fogja ő is tartani a kis buksiját. Az is lehet, Márk azért ilyen mozgékony, mert ő elég kis súlyú: mindössze 5700 grammos a 60 centijéhez. Az utolsó hónapban csak 500 grammot hízott, pedig olyan hurkás a lába, hogy alig lehet a golyói alatt megtörölni, mert nem férek oda. És ő már a kezdetekkor is örökmozgó volt, járt keze-lába. Örülök, hogy a kiütések nem allergia, és hogy már el is múltak.

Bea, ne is halld meg, hogy anyós mit mond! Az enyém anno sírva fakadt, hogy a mi lakásunkban a mi fürdőszobánk kék lett és nem rózsaszín. A múltkor meg közölte hogy van egy kicsi mélyhűtő, amit még új, az anyjáé volt, aki 2 éve meghalt, és használjuk azt, ne azt amit most használunk, mert az olyan nagy, és azért nem férünk el a spejzban. 8x kellett elmondanom neki, hogy nekem azért van ekkora mélyhűtőm, mert kell ekkora, így is sokszor már alig férek bele. Ráadásul most még a tejek is elfoglalnak egy csomó helyet. Imádja megszervezni mások életét, Pechjére én nem vagyok erre jó alany.
A föld azért jobb, mert tényleg keményebb, könnyebben tudja kinyomni magát, és amint elkezd mozgolódni, úgyis csak ott lesz biztonságban. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy a mi házunk egy régi családi ház, nincs alatta pince sem, ezért nagyon hideg a föld. Ha meg sok plédet teszek alá, akkor megint túl puha lesz. Még nem tudom, hogy fogom megoldani. A hivatali ügyintézés tényleg nem egyszerű, és ott is mindenki mást mond.

Reni a lavóros kép nálunk duplán vicces, mert épp aznap este csináltunk mi is egy hasonlót csak mi a Tummytub fürdetővödörbe ültettük be. Nem hittem volna, van még olyan lökött, mint mi :D

Macsek, nagyon jó Andris haja. Nekünk még csak nagyon kicsi, kevéske hajunk van, szerencsére azért nem teljesen kopasz. Kis golyófejű :) Apu csak Golyókának hívja.

Reni, akkor már nem sok van hátra, hogy át is forduljon Peti! Nagyon vagány ez a farmer cucc :) Én akkor szoktam így felöltöztetni, ha megyünk valahova. Orvoshoz, védőnőhöz meg a legegyszerűbbet választom, amit a legkönnybben lehet le-föl adni rá, hogy ott ne legyen nagy macera.

Ex, Peti is nagyon vagányul néz abban a kapucniban :) Márk minden keze ügyébe kerülőt húz a szája felé, amit a pelenkázón megkaparint. Lehet az a kakis pelus, a levetett ruha, vattacsomó, teljesen lényegtelen.

Eszti, Marcell is milyen ügyesen tartja már magát :)

Niki, neked a 20-21 fok meleg? Én abban fázom :)

Katus, a párom természetesen kolbászozni volt felétek, na meg persze inni, bulizni :)

Andi

amandi
 
 


Üdv!

A tegnapi kimaradtakat pótoltam, és mégegyszer bocsi Beátától és Yucatantól.
A mai délutánunk is bömbis volt, csak úgy nyugodott meg Peti, hogy kiálltunk ez előszobába a nagy tükör elé.
Köszi a rucidícséreteket, és a köszöntéseket is.

Eszti, grat. az oltáshoz. Nagyon édes a kép, amit feltettél.
Egyébként Peti olyan, hogy ha talál valami érdekeset, onnantól kezdve az a nyerő, semmi mással nem lehet elterelni a figyelmét, a popsitörlő zacsiját is már kínomban bele szoktam tenni a kiságyba, amikor be akarom fejezni a pelenkacserét.

Katus, lehet, hogy Petinek is szimpi lenne a pelenka, de én a lábához vagy a földre szoktam letenni.

Macsek, a cumi és kéznézegetés nálunk is nagyon megy, a cumivisszatétel is, épp, ahogy esik. :) Na meg a macskamániája...ma reggel felkelt, a macska mellette kb. egy méterrel, ránézett, és akkorát vigyorgott neki, hogy csak néztem.

Venczkoné, a Tescos popsitörlő szerintem is jó, de pl. a Penny-s is olcsó, és szerintem az is megfelelő. Igaz, nálunk épp most Nivea van (úticsomagban Gabi, mamáméknál DM-es és Lidl-es).
Egyébként nálunk most épp 24-25 fok van, de nem érződik annyinak, mert a miénk a középső szoba, két szabad falunk van. Petin most van egy vékony hosszú ujjú póló, egy nadrág és egy zokni, és még be is takarom majd. Így se melege, se hidege.

Yucatan, mi is kb. két hónaposan szoktunk le a "napirendről", aztán kb. 1,5 hónap kellett, mire kialakult a mostani, nem tudom, meddig fog ez tartani. :o
Én egy txt fájlba írok, és azt másolom be a végén, és ha teszek fel mellékletet, azt meg utána, hogy a helyén legyen.

Bea, jézus, mit csináltál eddig??? Én ma csak mostam, meg voltam az OTP-ben, de nem kizárt, hogy feleslegesen, még jó, hogy csak kb. negyed óra volt. Aztán meglátogattam a majdnem sógornőmet, ma reggel műtötték mindkét térdét, de du. már "sétált", és holnap kipaterolják.
Hát igen, vannak "jóérzésű" emberek. Én csak kevés negatív tapasztalattal rendelkezek, én, ha kenguruval voltam, mindig engedtek leülni, mindig megkérdezték, hogy előre megyünk-e, stb.
Ne aggódj, Kolos nem fog felfázni, ha a pokrócot aláteszed. Az más kérdés, hogyha olyan kis izgőmozgó lesz, mint Peti, akkor nem sokáig fogja izgatni, hogy a pokrócon melegebb van.
A bandzsiság miatt ne fájjon a fejed, a gyerekorvosotok is nézze meg, ha gondolja, és ha szükséges, ő majd elküld benneteket a szemészetre, ahova egyébként csak egyévesen kell elmenni, ha nem tapasztalnak egyéb kóros eltérést..

Nyanya, Blankának boldog névnapot.
Enyim gyerek a nem is olyan kemény ágyon is tökéletesen elboldogul, mondhatom, hogy mindent ott tanult meg, szóval neki nem hiányzik a föld... :D

Amandi, a te gyereked legalább a lábával csinálja...Peti ezt mániákusan a fejével gyakorolja, ma hajnalban is legalább háromszor keltem nagy csattanásra, mert ugye pakolja arrébb magát, és közben emelgeti a fejét, ami az esetek nagy többségében a végén az ágyrácson durran. De nem kel fel, és nem is sír...én meg felkelek, és egy csöppet arrébb húzom, hogy ne azonnal ismételje meg a mutatványt.

Kisvirág, tegnap kimaradt, de már írtam, hogy Peti se szereti a sárgarépát, igaz, nekem se ízlett...esküszöm, én azt hittem, hogy a sütőtöknél nincs rosszabb, hát van. :)

Na most ennyi. Megint reggel kell hívnom a férjemet, ma is reggel hívtam, mert este már aludt, mert sokat dolgoztak. De holnap már csütörtök, aztán péntek, és utána itthon lesz 9 napot (elvileg...ha végre megcsinálja a dokija a műtétjét).
Ja, 3 napja megint tápit reggelizünk, mert a bnőmnek idegi alapon kevesebb lett a teje, és már a lányának tartalékol. De jó, mert már nem hajnalok hajnalán kell zutyulni. :D

Szép estét mindenkinek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!!!

No, végre itt, az utóbbi két nap ölég sűrű volt, úgyhogy azért nem tudtam írni. Majd most… :twisted:

Bea!
Keserves… ezen jót röhögtem!!! :lol: Hát még azon, hogy a ráncasszimmetriát először így olvastam: ráncas-szimmetria!!! Mire rájöttem, hogy ezt nem így kell… :twisted: Bandzsítás: védőnőd hol szerezte a diplomáját??? Az enyém is mondta, ne ijedjek meg, ha bandzsít a gyerek, mert ugyebár közel lévő dolgokkal foglalkozik egész nap, így hát muszáj neki valamennyire bandzsítani.
Ja, és a franciaágy nem elég kemény „talaj” nekik! Kendém is a padlón tud legjobban forgolódni, mert ott meg tudja magát támasztani rendesen. Tényleg tedd le a földre, ha van rá lehetőséged.

Yucatan!
Üdv közöttünk! Nagyon édes a kislányod! Sógornőm is babát vár, és ha lány lesz, a Sára ott lesz a befutók között!

Kisvirág!
Mintha a mi gyerekünkről írtál volna!!! Kende is imád ülni, más kérdés, hogy elvileg még nem lehetne ültetni, de hát ő sem olvasta a szakkönyveket… :lol: Állni is szeret(ne), de azt nem hagyom pár másodpercnél tovább… Szerintem az öledben ültetheted nyugodtan, hiszen nem egyedül ül, hanem fogod a hátát meg az oldalát, úgy nem olyan megterhelő. Mi is forgunk, hasról már önállóan hátra, visszafelé segítséggel.

Amandi!
Gratula az átforduláshoz! És az éjszakáidat irigylem egy picit… :wink:

Marcy!
Filozófia, fúúúúúúúúúj!!! :D Gratulálok a kitartásodhoz!

Ex!
Utólag boldog hófordulót Petinek! Nagyon édes a képen! :)

Katus!
Isten éltesse Katát szülinapja alkalmából! :)

Reni!
Ez igen, szép súlyban van Petid! Édes abban a farmer-cuccban! :)

Macsek!
Nagyon jó munkát végzett a „fodrász”! :D

Esztianyó!
Nagyon jó a kép, és gratula az oltáshoz!

Pil!
Hogy vagy???

Lányok!
Banyáról, Adiról tud valaki valamit???


No, és akkor végül rólunk egy kicsit: Kendém most szunyál, délután bejártuk Győrt, vásárolgattunk pár cuccot (pl. harisnyát neki, 1400-ért, azt hittem, a pofám leszakad, még egy női necc sem kerül ennyibe… :shock: ). Meg elintéztem a gyedes papírokat, nemsokára már azt kapok. Ma lett Kendém négy hónapos!!! :D És irtó ügyi, simán átfordul hasról, vissza még kell neki a segítség, de nemsokára az is menni fog. Álló nap be nem áll a szája, giiiii, ööööö, eeeöööö, meg hasonlók… :D Imádnivaló! Most megyek is, fáradt vagyok eléggé…

Puszi mindenkinek (és bocsánat, ha valaki kimaradt)!

Kép
Kép
norwell
 
 


Nyanya!!!
Isten éltesse Blankát!!!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok,

Nyanya: Boldog nevnapot a kislanykadnak!

Marcy: koszi a bokot, de ez a szomoru igaszsag, tenyleg 35 vagyok. :((

Amandi: nalunk is megy ez a labdobalos duborges, de szerencsere nem ejszaka. Nappal meg ritkan van az agyaban, de ha igen, O sem hagyja ki. :) Egyebkent ezzel a technikaval kozlekedik kivaloan, csak nem maga ala teszi vissza a labat, hanem elemeli oldalra, igy az oramutato jarasaval ellentetesen forog korbe-korbe. :))

Ex: macska= :lol: :lol: :lol:

Norwell: kint Japanban a ferjemet is en nyirtam! :)

Lanyok: azon gondolkoztam, hogy amig nem jon meg a havibajunk, honnan tudjuk meg, ha esetleg ujra terhesek vagyunk? :shock: :shock:

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Blanka nevében mindenkinek köszi köszi köszi

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Norvell!
Köszönöm Kata nevében a köszöntést.

Macsek!
Szerintem ha nem szedsz fogamzásgátlót és esetleg úgy érzed becsúszhat a 2. baba akkor érdemes időközönként egy terhességi tesztet elvégezni.

Egyébként szerintem ugyanúgy jelentkeznek a tünetek ( álmosság, hányinger stb.)

Eszti!
A kevés napsütés és a fehér érzékeny bőr miatt van sok allergiás gyerek Fo.-ba?
Megkérdezhetem, hogy a férjed mit dolgozik ?

Yucatan!
Én általában napra kész vagyok de ha sokáig nem olvasom a babanetet akkor jegyzetelek miközben olvasom hsz-et és így biztosan reagálok mindenre amire szeretnék.

Amandi!
Milyen csapattal volt a férjed a kolbászfesztiválon ha nem titok?

Kép

Kép
katus73
 
 


Norvell!
Kendének boldog 4 hónapot!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Rég nem írtam, de most igyekszem...

Yukatan
Azon gondolkodtam, honnan ismerős a neved. Aztán láttam hogy te is a Jánosban szültél, mint én. Akkor valószínű hogy a János kórházas topicban láttalak? Bár oda nem nagyon írtam, inkább csak olvastam a kórházi infók miatt.


Niki
A 21 fokban én is fázom, a gyereknek is jéghideg a keze. 23-ban érzem jól magam (ő is) Nem is tudom elképzelni, miért ajánlgatják a 21 fokot mint optimálisat... Vagyis élettanilag el tudom képzelni, csak magunkat ismerve nem...

Macsek
Már annyiszor akartam írni, gyönyörű szép a kisfiad :lol:
A mostani képeken is, de a kedvencem amit múltkor tettél fel amin a válladon nézelődik. Meg azelőtt, az a szempillás... :lol:
Ne keseregj a 35 miatt, én most töltöttem a 40-et. Még mindig én vagyok a korelnök a topicban és ez már így is marad... :wink:

Hááát, így túl a negyedik X-en... de valójában nem izgat. Évek óta arról álmodtam hogy legkésőbb 40 éves koromra lesz egy tündéri kisbabám, és ez teljesült. Nem is kívánok mást az élettől, csak hogy egészségben felnevelhessem. Na és persze hogy aztán kicsit még unokázhassak...:))) :lol:

Amandi
Márk nagyon ügyes :lol:
Én gyakran nézem a hasonló korú babákat, melyik mit csinál már, pedig tudhatnám hogy nem szabad egymáshoz hasonlítgatni őket. Én is mindig ezt mondom a szülőknek, aztán a sajátomnál meg... :wink:

Marcy
Ne aggódj, Anna is csak pár napja kezdi megtartani hason a fejét. Én is aggódtam, erre múlt héten, épp a szülinapomon tartotta meg magát először. Ez volt a legszebb szülinapi ajándékom, majdnem elsírtam magam örömömben...

Játszószőnyeg:
még nincs ( tervezem hogy majd varrok, ha ráérek) de van egy nagy kemény szivacs amin gyakran van Anna a nappaliban ( olyan sűrű és kemény hogy én ha ráülök nem süpped be) Fölé raktam egy félkör alakban meghajlított polifoam csövet ( OBI-ban lehet kapni, építkezéshez használják) amire varrtam egy huzatot, a cső lábait beszorítottam az ülősarokhoz, stabil ( de most készül hozzá fából egy egy kis láb amivel bárhová le lehet tenni) Arra szoktam felkötni könnyű textil figurákat amiket lehet nézegetni. Ugyan azt a célt megteszi, mint a 6-7000 ft-os játszóállványok, de ezt legalább nem fáj a szívem kidobni ha már nem kell.
Én azt sajnálom nagyon hogy ha Anna kinövi a játékokat utána mit csináljak vele? Még hely sincs a tárolásra, minden tele van, kidobni csak sajnálom, nincs is kinek adni, ezért aztán nem akarok sokat venni egyenlőre. Minél kisebb a gyerek, annál gyorsabb ütemben növi ki, ahogy a fejlettsége túlhaladja. A csecsemőkori játékok tényleg csak pár hónapig érdekesek, viszont nagyon drágák. Nem önmagában az árak miatt problémázok, hanem a kihasználatlanságát sajnálom. Ha lenne akinek továbbadjam... ( Esetleg már csak ezért is be kéne vállalni 1-2 testvért...???) 40 évesen már nem fér bele... A családban sem várható kisbaba. Kár, hogy nincsenek játékkölcsönzők, pedig 1-2 hónapra érdemes lenne kikölcsönözni alig használt játékokat, és utána nem lenne gond a tárolásával. Bocs ha unalmas volt, csak mostanában ezen jár az agyam. Ti hogy vagytok ezzel?


Kép Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


sziasztok!

Hulla totál beteg vagyok, meg Bogyesz is kezdi elkapni. :(

Megyek is mert kifoylik a szemem. :(

u.i. Utálom az őszi takonykórt. Hogy miért nem bír sosem elkerüni! :(
u.u.i. Macsek: terheeees???? :D Hát vagy megérzed... vagy nem... :D

pogacsa
 
 


Sziasztok !!!

Köszönöm mindenkinek a tanácsát és ötleteit!

Földrefekvés!:ma leterítettem egy takarót magam mellé ahol van a számítógép és a baba teljesen meglepődőt h most másképpen lát engem ,de szerintem élvezi és folyamatosan oldalra fekszik/fordul.

Rohanás:Reggel 04.30 kor megint ettetés volt utána kicsit lustiztunk 7.ig mikor apa elment.Beraktam egy mosást + ágyhúzás stb..Utána 08.00kor etetés volt és indultunk a Westendbe(utálom de ott van minden)ahol elintéztem a banki dolgokat.

Rágoka:Ott vettem a dm.ben egy nagyon aranyos puha kör alakú rágokát potom 1200 pénzért és a Rossmanba egy másik fajtájú keményebb rágokát 1000 pénzért.Mind a kettőt belehet rakni a hűtőbe és az van ráírva az jó lesz a babának.
Az egyik olyan h rátudom húzni a csuklómra igy magammal tudom hurcolni mint egy karkőtőt és a gyerek szájába is beletudom nyomni ha a kenguruban hurcolászom.



Keserves:elugróttam apához h elmenjünk a festékesboltba kiválasztani a színeket de nem engedte anyós TEHÁT HAZAJÖTTEM

Most még 1 mosás és főzőm a vacsit!!..

Felfedezés:annyira édes ahogy Kolos felfedezte a kezét és nézegeti!!Ennivaló.

Szücsi:Nagyon ügyes a szőnyeg megoldás!A játékokkal kapcsolatban én is egyetértek veled,de mi már most készűlűnk a 2* babára és ott van az bikertesóm és a 2 évvel fiatalabb húgom és a párom tesója akiknél még nincsen baba.Tehát lesz hova adni a játékokat!
Anyám kicsit túlzásba viszi a vásárlást mert már most vett 3 köntöst békást,kutyást..kb 7 évesre valót és akkora sapkákat meg ruhákat amik évek mulva lesznek csak jók!
Azt mondta annyira aranyosak h nincs kedve otthagyni őket

Kérdés :lassan itt a karácsony,Ti mit adtok a párotoknak?


Niki:nálunk 21 fok van az jó amikor fürdetek bemelegítek 24 fokra!!de éjszaka is nyítva van az ablak ezért jól betakarjuk a gyereket .

Most megyek
B.

Kép
beataa
 
 


Pil és Pogi, meg minden beteg!
Sok-sok gyógypuszi!!!!!!!
Mindenki gyógyuljon meg minél előbb!

Ebbe sajnos magamat is beleértem, tegnap fuldokló köhögésre ébredtem, és kénytelen voltam anyámtól sürgősséggel segítséget kérni, hogy túléljem a napot... végül ülve aludtam, hogy valamennyire kapjak levegőt és ne köpjem ki a tüdőm :-(
DE!!!!! egyelőre még Maki mindig nem beteg!!!! taknyos kicsit, de nem gyűrte le a szervezetét a betegség. A fogai miatt viszont állati nyűgös szegény. De hát nem lehet minden tökéletes. Apja szerint az egyszeri nagy szívás híve lehet, mert 8 (!) fog fehéredik felül, de még egy sem tört át az ínyen, tehát nagyon egyszerre jönnek valahogy, nyilván rettentően fájnak is.

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!!


Nem akarok kertelni,nem jutok ide ,mert összecsapnak a hullámok felettem,és amikor pihizek ,szopi van stb..akkor meg a skypra irok,mert ott választ kapok rögtön,meg beszélgetés formában megy a dolog,plusz sokat beszélek bizonyos csajokkal mikrofonon is.

Most elnézést kérek mindenkitől hogy nem reagálok személyesen,most másodszor csinálok ilyet,de már képtelenség lenne,annyit irtatok.

Annyi mindent kellene csinálni,de minden mindig csak tolódik,meg mindig közbe jön valami,ami miatt megint tolódik,aztán meg már nem látok át a káosz felett.Takaritás,mosás,vasalás,főzés,szal ezek,de nem sorolom,mert ugyanezeket csináljátok Ti is.
Esetleg rosszul osztom be az időmet,lehet ez is a baj.
Meg aztán mióta Amelita eszik főzit is,Neki mindenképp megcsinálom a kaját,az is egy plussz,amig nem eheti azt amit mi.

Tudom,kicsit negativ vagyok,de ez vcan amikor jön ez a sötét,hideg utálatos tél!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!

Most ilyen korán jövő lettem.
Nagyon pipa lettem du. Jöttem anyukámmal haza, és a majdnem alacsonypadlós trolibusz sofőrje csak akkor nyitotta ki a középső ajtót, mikor anyukám előre ment, felmutatta a bérletét, majd közölte, hogy a "Hölgy egyedül is fel tud szállni.". Paraszt...írtam is egy e-mailt az SZKT-nak, hogy ugyan dorgálják már meg.

Norwell, köszi a köszöntést, nektek is minden jót a hóforduló alkalmából. Már Peti is állna, én néha leteszem, de persze a súlyát én tartom, mert fogom a hóna alatt, viszont Petinek nagyon tetszik.
A lányokról én nem tudok semmit, anno én is érdeklődtem itt, hogy Adival mi lehet (ugye ő volt az utolsó a táblában), de nem jött válasz. :(
Én a Corában láttam harisnyákat, asszem 550 Ft volt darabja.

Macsek, jó a kérdés! Nekem ilyen dilemmám nem lesz, ugye már szülés után hat héttel megjött...és épp ma jött meg megint.

Szücsi, szerintem a 21 fok ideális lehet, nappalra. Akkor Te is mozogsz, a gyerek is. De estére...nekem is inkább az e fölötti az OK.
Nagyon előreszaladtál az időben...habár lehet, hogy huszonévek múlva is itt fogunk a gépeink előtt ücsörögni. Csak akkor már az unokák lesznek a téma...meg a hülye vejek, menyek, stb. :o :D
Nagyon édes a kislányod, kis pufi arcocskája van!
Játékok: nekünk is van egy rakattal. Nem tudom, milyen "korhatáros" játékokra gondolsz, de pl. bölcsik biztosan szívesen fogadnák. Mi tervezünk testvért, szóval gondunk nem lesz a használattal, addig meg jó helyük lesz a garázsban.

Pogi, jobbulást!!!!!!!!

Bea, én ma vasaltam és porszívóztam.
Hidd el, én is vásárolnék...de akkor még a hűtőben is ruhák lennének. :) Egyébként nekem is van tesóm, unokatesóim, nagy a rokonság.
Karácsony: még jobb kérdés. Sejtelmem sincs, szerintem semmit. Ez hülyén hangzik, tudom, de mi nem csak ünnepekkor veszünk valamit egymásnak, vagyis inkább mindig veszünk valamit a másiknak, de az messze esik mindentől, szóval csak úgy sokszor, ünnepekkor meg ritkán kapunk a másiktól valamit.

Wkata, legalább talán hamarabb túlestek a fogzáson...

Pil., tessék mosolyogni, még süt a nap! Igaz, én már várom, azt a sötét telet, de csak a hó miatt...

Na mára ennyi voltam.

Pusz. Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Játszószőnyeg: nekünk sincs. Én egy vastag takaróra teszem le. Van egy régi állványunk amiről játékok lógnak le. Ezeket szoktam cserélgetni. Ha hason van akkor is teszek elé valamit, amit nézegethet.

Niki: köszi. Tényleg elég sok programunk van. Marcell egész jól bírja, csak az autósülést utálja, valahogy nrm kényelmes neki. Ha sir, egy kézzel vezetek a másikkal meg tartom a szájában a cumit. Nem tudom, hogy miért nem tudja megtartani. Szívni szivja, de ha elengedem akkor kiköpi vagy kiesik a szájából. Egyébként csak elalváshoz használjuk. Nekem is mindig melegem van, állandóan izzadok, a férjem ezerrel nyomatja a fűtést.

Bea: borzasztó, hogy az emberek mennyire nemtörödömek. Szereti Kolos a kengurut? Norbi és Reni is bandzsa volt, de kinőtték. Ne aggódj. Teljesen megértelek "keserves" ügyben. Én is használhatnám ezt a jelzőt.

Amandi: Marcell eddig felébredt éjszakánként, de szopi után vissza aludt. Most el kezdett beszélgetni a sötétben. Elég hangos, még az apja is felébred rá. Alig tudom visszaaltatni.

Katus: környezeti tényezők (kevés napsütés) is közrejátszanak az allergiában, mert magyar ismerőseimnek is volt allergiás babájuk. Nekem is tavaly jött ki a szénanáthám. de főleg az, hogy nagyon sokáig egymás között házasodtak, mert annyira el voltak zárva. Meg az is okozhatja hogy itt szinte minden kaja "mentes" laktózmentes, gluténmentes, tejmentes. Ja és az alkohol -nem a mi családunkban. A férjem mérnök, de számítástechnikával foglalkozik. Emiatt jöttünk ide. Közben én is találtam állást, gyógyszertári asszisztensként dolgoztam.

Szücsi: nagyon ötletes a játszóállvány, amit csináltál. Mi elraktuk a nagyok összes játékát, most nem is vettem semmit Marcellnak. Ha kinövitek a játékokat oda lehet adni valamilyen jótékony szervezetnek, biztos lenne aki örülne neki. Nem tudom, csak egy tipp. Vagy kivinni a bababörzére?? Esetleg te megszervezhetnéd a játékkölcsönzőt. Nagyon édes Anna a képeken.

Pogácsa, Kata és aki még beteg: c vitamin és jobbulást!

Pil: kitartás!! Én is ugyanezt érzem. És itt a tél áprilisig tart :(

Karácsony: András kinézett valami vackot a fényképezőhöz. Ezt kapja. Meglepinek meg csilánok a gyerekekről mozaikképet, amit be vihet a munkahelyére. Esetleg a pici mancsával és tappancsával
egy pólót. A nagyszülőknek meg családi fotós naptárt csinálunk már több éve. A babaneten szereztem egy alapot, csak a képeket kell beletenni. Imádják.

Marcell már három napja zöldes-nyálkásat kakil. Felhívtam a védőnőt, aki elküldött a laborba. Röpke fél óra alatt sikerült is széklet mintát venni, hétfőre lesz eredmény. Már ha negatív. Ha pozitiv akkor egy hét. Én arra gondolok (remélem), hogy amiatt van hogy elkezdtem tejterméket enni. Most megint leálltam vele meg a tojással is. A doktor néni javasolta. Elég nehéz minden kész termék leírását végígnézni, hogy van-e benne tej vagy tojás. Remélem beválik és nem szedett össze valami randa fertőzést. Egyébként tök élénk és jól szopik. Hanyatt fekve is emelgeti a fejét. Állandóan ülni akar. Állandóan rág mrg harap, az öklét majszolja pedig még nem jön a foga.

Üdv azoknak is akiket kihagytam!
Olyan jó olvasni titeket!
:D

Eszti

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


Sziasztok,

Esztianyo: mi kint dolgoztunk kozel 2 evet Japanban, eszakon, ott meg majus elejen is voltak hofoltok. En nagyon szerettem, alig kellett kimozdulni, ugyanakkor nekem annyira lenyugozo az a hatalmas hotomeg. Finnorszag gyonyoru, telen is nyaron is, mindkettohoz volt szerencsem.

Katus: en is gondoltam a tesztre, igazabol nem bannam, ha hamar osszejonne a 2. gyerkoc. Nekem biztos nagyon megterhelo lenne, de a gyerekeknek annal jobb! Tunetek tekinteteben: miota megszuletett Andris, en allandoan almos vagyok, hanyasoso tunetem meg nem volt, csak ejszakankent egett a gyomrom. Huhh, az cudar volt, neha ugy ereztem, hogy mar jolesne egy kis hanyas!

Szucsi: koszi a dicseretet, nekem is a vallon nezegetos a mostani kedvencem. :)
Pil: jobbulast kivanok. Ne izgulj, nem csak Te nem ered utol magad a haztartassal. En se, es az a baj, hogy nem tudom megszokni. Tegnap is kepes voltam este 10-kor nekiallni vasalni.

Pogi: Nektek is jobbulast, remelhetoleg Gergocsken nem jon ki annyira a betegseg.

Karacsony: nekem van otletem a Ferjecskemnek ajandek teren, de nem merem leirni ide, mert neha szokott itt olvasgatni.

Magunkrol: Andris egyre tobbet szeretne ulni. Altalaban, amikor kimegyunk az etkezobe kajalni, kivisszuk magunkkal, es beleteszem a babakocsiba, ott allandoan emelgeti a fejecskejet, meg a torzset.
Ma harmasban elmetntunk delutan egy kis kirandulasra a Harmashatar hegyre, ott beletettuk a kenguruba, ugy setaltunk. Ugy ereztuk, ki kell hasznalni ezeket az utolso szep napokat. Meg az a jo, hogy Ferjecskem itthon dolgozik, es O osztja be az idejet. Andris jol kifaradt, mert nem aludt igy annyit, mint egyebkent. Fel 9-kor mar teljesen kiutotte magat, alig evett, kivancsi vagyok, mikor fog jelentkezni a ciciert. Jo lenne, ha jo sokara, mert en is jol elfaradtam, es ugy erzem, sokkal kevesebb van most bennem.

Megyek is aludni, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ex
Köszi a dicséretet :D
Elképzeltem hogy évtizedek múlva reszkető kézzel nyomkodjuk a billentyűket és szídjuk a menyeket, vejeket... :lol: :evil:
Hááát, igen, akinek van garázsa, ott sok minden elfér. Én meg a lakótelepi lakásban állandó helyhiánnyal küzdök. Ha hiszitek ha nem, bármit veszünk, külön meg kell tervezni hová fog elférni. Mindennek ki van centizve a helye, és a java még csak ezután jön, a gyerek cuccai csak szaporodni fognak...

Háztartás: Én sem érem utol magam. Régen annyit varrtam, erre már szinte nincs is időm. Ha kicsit lazább a nap, kevesebb a nyügi, nekiülök netezni, akkor meg azzal elúszik az időm...

Esztianyó
Tavaly itt is nagyon hosszú volt a tél... áprilisban ugyan volt egy kicsi jó idő, de májusban még visszajött a zimankó és még június elején is kellett a vékony dzseki :evil: :evil: :evil:
Viszont most gyönyörű az ősz, hihetetlenül jó idő volt eddig. De félek hogy tavasz megint nem lesz :cry:

Már 3 napja Anna reggel 7 ig alszik :lol: Azelőtt 5-6 között kelt. Kiváncsi vagyok így marad-e. Bár nekem muszáj kelnem, muszáj fejni. 150 körül szoktam fejni hajnalban, erre ma 240-et fejtem :!: :shock: :D Nem hittem a szememnek. Két hónapja meg azon paráztam hogy elapad a tejem...


Macsek
Jól tettétek hogy kihasználtátok a szép időt, jövő héten már jóval hidegebb lesz.

Minden betegnek gyógyulást :!: :D

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt nagy hangulatom, meg el is ment a délelőttöm sütéssel-főzéssel. Ebéd után pedig egy jó nagyot levegőztünk. Nagyon szép idő volt. Leültem egy parkban olvasni, 1-3-ig ott ültem, úgy belefeledkeztem a könyvbe. Plussz még sétáltunk is és Peti végig aludta. Már azon gondolkoztam, hogy nem e azért alszik olyan éberen Peti éjjel, mert sokat alszik nappal. Most is elaludt a drága.
Tegnap mi is leköltöztünk a földre, de nekem túl kényelmes. Két plédet hajtottam négyrét, tehát összesen 8 réteg volt Peti alatt. Bár kaptunk egy hempergőt, csak még nem hoztuk el anyóstól, abba kellene megpróbálni. Van valakinek hagyományos hálós oldalú hempergője? Mik a tapasztalatok?

Szűcsi! Nagyon szép a leányzó!!!
Mi is lakótelepen lakunk egy 52nm-es lakásban. Szóval itt is meg kell tervezni mindent. Az idén vettük és szinte mindent átalakitottunk. Ajtókat vettünk ki, meg egy falat, hogy tágítsuk a teret. Megszüntettük a gardróbot, ill. most készül a gardrób harmad annyi helyen, plussz még a dolgozó rész is a régi gardrób helyén rendeztük be. A nagyszobát megosztottuk térelválasztóval hálóvá és nappalivá. A legnagyobb helye a gyereknek van. Remélem fogja majd értékelni! :lol: Szóval, nem a nagy a lakás, de a miénk. Miután összeházasodtunk fél éven belül meg tudtuk venni szülői segítséggel és hitellel. Nekünk ez nagyon nagy dolog. Jó lenne egyszer építkezni! Édes álom!
Hallotáttok, hogy januártól valószínűleg megszűnik a szocpol?
Szűcsi! Dicséretes, hogy még mindig fejsz. Én már rég abbahagytam. De biztos van elég tejem, mert Peti egy kisgömböc. 5-10 perc alatt úgy jól lakik a kis mohó, hogy csak nézek!

Pil!
Fel a fejjel! És gyere, ne hagyj minket cserben! Most nézem, hogy Amelita mindjárt féléves lesz!!! :D
Nincs egy kis segítséged a családból?

A betegeknek jobbulást!

Marcy! Jól látad, valóban nem vagyok benne a táblában. Valahogy el is feledkeztem erről!

Na, megyek teregetni, mert lejárt a mosógép!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok !

Irogatás:bíztos érdekes lesz pár év múlva visszaolvasgatni amit annak idején írogattunk,vagy az unokákról csevegni!!

Lakás :A mi lakásunk csak 47nm de a miénk,igaz van rajta 7 millió hitel de az kamatmentesen+még a felújjítás lassan 3 millkó felé közelit.Ebben benne vannak a csőcserék radiátor,konyhabútor,szigetelés és minden!!!!Na jó 2.5 millkó +Illeték 450.000 ezer.

:evil: Keserves:tegnap is alkotott,este 9 kor megjöttek akkor a gyerek már őrjőngőtt megkajáltak,utána én is egyedül,elmosogattam ,megterítettem a reggelire és már 23.00 volt.Utána megszoptattam a gyereket fürődtem és éjfél volt.
Ezért nemkészítettem szenyókat gondolván anyós megcsinálja reggel.06.00tól 15 percenként benyított h a párom keljen fel és 07.00 elmentek kaja nélkül !!!!!Nemvolt képes a fiának 3 rohadt szenyót csinálni amikor reggeltől estig dolgozik a lakáson.Tehát megszopiztattam a babucit reggel és felültem a BKV.RA és vittem ebédet a páromnak(és anyósnak is)

Aztán hazafelé piacoztam és most meg főzőm a vacsit ,mosok s majd teregetek!
Ja még pórszívóztam de a vasalatlan már tórnyosulgat!!!

Fejés:este és reggel még én is fejek.De 3 napja Kolosde. vagy dél körül kihagy egy evést nemtudom miért.Sajnos még az is van h reggel 05.00 felkell enni!Visszasírom azt az időt amikor reggel 07.00 aludt folyamatosan!

Nagyon ügyes Anna h olyan sokat alszik!!!Én azért fejek este mert ha nem feje, akkor nekem is lejőn 240 de olyankor már magától folyik és a párom :oops: cikisnek tartja,pedig én azt gondoltam a ffiaknak ez bejőn:nagy mell és még tej is van benne :!:


[color=red][/colorMi attól félünk h az uj lakásban a könyveket hova fogjuk rak ni+ a gyerek cuccait és mindent] :?:

Megyek teregetni

A betegeknek jobbulást kívánok!
Egy recept!!persze szopiztatás mellett nemnagyon ok:amikor nővér voltam és megvoltunk fázva a perjel igy tett:amennyi egyikből annyi a másikból mértékkel kifacsart citromlé felhabosítva mézzel és negyon erős szesszel .Ezt a kutyvalékot megkell inni és másnap kutya bajod lesz!
B.

Kép
beataa
 
 


sziasztok!

Úgy tűnik, h javulgatok, a torkom még kínoz de a fejem mintha kicsit jobb lenne, legalábbis képes voltam megvarrni két asztalterítőt Anyunak (ma van a szülinapja). Köszönöm a jókívánságokat!

Bea: cikisnek tartjaaa? Hát, hm, már bocsi, de találjon ki jobbat ha nem tetszik neki amit a természet alkotott...... Én nagyon ki tudok akadni az ilyesmin. Pl van egy volt évfolyamtársam, az amikor jött megnézni Bogyeszt, közölte, hogy a pelenkázás gusztustalan, ő azt tuti sosem fogja csinálni, a szoptatás meg még annál is gusztustalanabb... Na, kb azóta se volt itt.

Prenata, én úgy tudom, h a szocpol megszűnés csak kamu. Nem köll mindent elhinni. Persze ha mégis, akkor bocsi.

Nálunk nincs tároló, se garázs, se semmi, csak a 42 nm lakás. Vagyis van erkély, de oda télen semmit sem fogok tudni rakni. Mi 6 millát vettünk fel hitelre, persze nem kamatmentesen (Bea: irigy, irigy...).

Na megyek, szoptatni (próbálni, drukkoljatok!)

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Ma a jó időben maratoni sétát tettünk itt a faluban egy másik kismamával,sütizni is voltunk.Csak szegény Alexa hazafelé már alig bírt jönni.


Hőmérséklet:hát napközben 22-23 fok van,éjjel 20-21.De melegebnek érezni, a férjem úgy körbeszigetelte gyapottal a tetőt,(nekünk az egész ház tető,mert manzárd tető,nincs téglából semmi),hogy hogy csak na.Télen tök jó,merta max fűtés számlánk 8000 volt,viszont nyáron 32 fok volt.

Ex:a többi popsi törlőt nem ismerem,mert csak a Tescoba szoktunk járni,de az is lehet,hogy ugyanolyanok,csak a csomagolás más.


Szücsi: jó a játszószőnyeg,a boltiak tényleg baromi drágák.
Szerintem nem kell feltétlenül a legdrágább játéka gyerekekenke.Bár iszonyú jók vannak,de Alexa egy pamutgombolygnak vagy egy színes szalagnak jobban örült,miint bármi játéknak.


Eszti:javult a kaki?Vencel is mindig ülni akar,ha vízszitenbe teszem teljesen fel van háborodva.


Reni:nem semmi mennyit alszik a kisfiad.Vencel napközben nem sokat alszik,azt is leginkább kint.Éjjel viszont fél tíztől 4-5-ig alszik,akkor eszik.és utána 8-9-ig viszaalszik.

Bea:én már abba beleszédülök,hogy leírod mennyi mindent csinálsz egy nap.Én olyan kis komótosan elvagyok.Napközben ép hogy meg tudom csinálni a dolgokat,este szoktm utolérni magam,amikor a gyerekek már alszanak.

Pogi:örülök,hogy jobban vagy!

Na megyek!

Jó hétvégét!

Niki
Vendég
 


Sziasztok !

Pogi:tehát ennek ellenére h a férjem furcsának találja h amikor a gyerek sír ömlik a tej a melleimből szereti h ilyen csak azt nem szereti amikor éjjel minden tejes mert már nembírom a melltartót és anélkül alszom.Folyon csak ne rá...hihihu :lol: tudod amikor hozzámér a párom akkor is ömlik a tej!Ez érdekes de igy van nemtudom h miért!!!

Csajok ma lecsót főztem(én utálom meg se kostolom de a párom imádja,magamnak meg tonhalas pizzát,ami kissé megkelt és nagy lett a tészta mert Kolos nemengedte h csináljam de én elnyamnyogom majd...

Most fürdetek majd mert apa még sehol!!!

:!: Képzeljétek Kolos hasrafordult a kiságyba (mert az jó kemény) :!:
B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Megint korán jöttem. :) Itthon van a férjem! Végre...
Ma du. megint ettünk egy kicsit kanálból, éljen. :D --> ennyire örülök.
Petit megetette az apja, de csak a felét ette meg, most anyukám próbálkozik, a "szünetben" Peti anyukám lábán lovagolt, és magyarázott ezerrel, a cicának is beszél, macskabolond.

Eszti, nekünk sincs játszószőnyegünk, van helyette törölköző, egy műanyag betűs akármi meg játszóállvány. :) Tökéletesen megfelel a célnak.
Cumi, régen Peti is csinálta, hogy tartani kellett, de csak addig, amíg nem jött "rendesen" a vákum, na akkor szívta rendesen, és csak akkor esett ki a szájából, ha már elaludt.
Nekem jöhet az áprilisig tél, csak legyen hó is hozzá!
A fotós alapot el tudnád nekem küldeni? Én is csinálnék ilyet, arra is emléxem, hogy valaki valahol már egyszer írt egy programról, amit le is töltöttem, tetszett is, de aztán le lett törölve...és nem tudom, hogy honnan szedtem le. :(
Egyébként lehet, hogy Marcell már a fogait érzi, a nyálkás széklet lehet a sok nyáltól, az meg, hogy zöldes, semmit nem jelent. Peti mostanság, hogy ilyet, hol olyat termel ki magából.

Macsek, gyomorégésben kb. egy hete szenvedtem, nagyon kaki volt...érdekes, terhesen nem volt ilyen gondom, most meg vedeltem a tejet.

Gombi, Julcsának boldog hófordulót!

Szücsi, mikor írtam, én is belegondoltam... :D Érdekes lenne.
Egyébként mi is panelban lakunk 2+1 szoba, ebből egy anyukáméké, egy a tesómé, a középső a miénk, de még férünk! :)
Látod, látod, mégse akar az a tejcsi elapadni, és milyen jól teszi!

Reni, nekünk nincs semmilyen hempergőnk, de én legutóbb azt hallottam a hálósról, hogy azért nem jó, mert az ujjacskái könnyen beleragadhatnak...de gondolom, azért nem olyan kicsik a lyukak, hogy kifele ne tudná őket a bébi szedni.
Szocpol: én még nem hallottam, de igazából nem is érdekel, mert mi sajna nem tudjuk igénybe venni.
Ha írsz egy privit az adatokkal, beteszlek titeket is, olyan rossz, hogy a fórumból kell összeszedni, így jóval könnyebb...nekem legalábbis, én kis önző dög.

Bea, jó kis anyóst szedtél össze. Na jó, nem tehetsz róla, de azért nem esett volna le a gyűrű az ujjáról, ha összeüt valamit a SAJÁT fiának.
Jó a recept, de engem tuti, hogy kiütne, szóval lehet, hogy nem köhögnék, de macskajajom lenne. Csöbörből vödör. :D
Forduláshoz gratula.

Pogi, jó, hogy gyógyulgatsz.
Jó kis ismerősöd van. Igazából néha a párom is tud ilyeneket mondani, pedig ő már pelenkázott gyereket.

Venczkóné, nem ugyanolyanok, én tudom, mert mi már kipróbáltunk szinte mindent. :) Hál' Istennek mindet bírta Peti feneke.

Na, most csak ennyi lettem.
Szép estét mindenkinek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Hú, már jó régen voltam... Asszem ez a rekordom a nem-írásban... :)
Csak az a gond, ha pár nap kimarad, már nehéz követni.

Eszti, Julcsinak is nyálkás volt a széklete, el kellett küldeni az ÁNTSZ-be is a kakit, az negatív lett, volt hasi uh meg vérkép, megvizsgálták a kakiját, és mivel semmit nem találták, azt mondták, hogy valószínűleg tejallergia. Azóta diétázok, mindenen alaposan megnézem az összetevőket, még a tejport, tejsavót, vagy laktózt tartalmazót sem ehetem meg. De könnyen bele lehet jönni, és megpróbálok olyanokat enni, amikben tuti nincs tejszármazék.

Yucatan, üdv csapatunkban! És örülök, hogy a ramazuri ellenére még akad csatlakozó... :)

Ex, köszi a köszöntést! Petikének is utólag boldog hófordulót, neki is nem rég volt. :) Nekünk is csak játszóállványunk van, játszószőnyeget nem vettünk, nagyon drágának tartottam. De Julcsa az állványt is imádja, állandóan szereli meg püföli rajta a játékokat.
És szupi, hogy Peti kezdi megkedvelni a kanalat. :) Rakok majd fel Julcsáról maszatos képet, mutasd meg Petinek, hátha kedvet kap, hogy a kanállal evés után ilyen jól lehet kinézni... :)

Reni, a lavóros kép tényleg nagyon jópofa! :)

Szücsi, nagyon szép a lánykád! :)

Macsek, Julcsa is állandóan ülne fel. A babakocsiban mindig hasizmozik, emelgeti a buksiját, és félig ülő helyzetből már felhúzza magát. Bárcsak a forgásokat is ennyire kedvelné...

Beata, eddig gondolkodtam, hogy megírjam-e, de most már nem bírom ki... Mindig elhülök az írásaidon... Hogy a férjed cikisnek tartja , hogy folyik a tejci, meg a nátha űző recept... hát húzósak. Most lehet, hogy ezt is b...gatásnak vetted, de most már kijött belőlem. Én éjszakára mindig veszek melltartót, teszek be betétet, és nincs átázás. De előfordult még az elején, hogy ennek ellenére kifolyt, sőt, néha kontroll közben is, nah, hát ez van... Azért még nem ciki, ez a természet rendje.

Niki, nekem csak egy bajom szokott lenni a popsitörlőkkel, hogy összeragadnak, és nehéz kivenni egy kézzel. Nekem most DM-es van, kihasználtam a kuponos kedvezményt, azért vettem olyat, és elég jó.

Ma voltunk csípőszűrésen a Heim Pálban, és minden rendben. :)
A férjem viszont kidőlt, hányt, megy a hasa, és lázas. Szegény így jött velünk a kórházba, de egyedül nem tudok babakocsival közlekedni, így muszáj volt jönnie. Remélem holnapra már jobban lesz.
Én ezt utálom az őszben meg a télbe, mindenki göthös...

Még teszek fel pár képet, Julcsi salátafőzelék kajcsizásáról. :)

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Szia Mézgombi!

Természetesen én is melltartóval alszok+betét csak valamikor már annyira zavar pl AMIKOR kOLOS SEBESRE HARAPTA akkor kénytelen voltam melltartó nélkül aludni mert az is fájt ha valami hozzáért,és igy jobban rajtamaradt a krém amivel bekentem!
De van olyan hogy annyi tejem van h átázik a betét is.
Nem vettem b..nak
Jó éjt
B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Továbbra is halódom, de most már kicsit jobban vagyok, 7kor kiborultam, és hazahívtam apjukot, aki épp dolgozni volt...
Misi megijedt a köhögésemtől, ami viszont annyira fájt és görcsös volt, hogy nem tudtam visszatartani, közben nem tudtam őt vigasztalni, tökig lázas voltam, és egy köhögéstől még a pisim is elcseppent :cry:
Szóval telefonáltam és ember hazaindult, majd addig nyugtatgattam Makikát, míg legalább már nem állandóan üvöltött, és aztán apja ringatgatta, most már alszik.
Én napok óta a nappaliban alszok karosszékben ülve, mert a köhögésemre felriadna szegény...
Tejcsi és apa - nálunk fordítva volt, engem zavart valahogy, hogy esetleg kontroll közben elcseppen, és gondosan szoptatás után bújtam oda, erre jött, hogy hát, izé, mit csinál a gyerek másképp, mert neki nem jön tej és ő olyan kiváncsi... (én is melltartóban alszom, mert az a kevés is folyna össze-vissza, ha nem így tenném)
Megfázásos recept - férjemnek tutti bejönne, méz, citrom, szesz, ez csak jó lehet szerinte :-) Nekem amúgy nem stílusom, most meg persze hűtőfürdőzöm...
Szücsi és Mézgombi, nagyon helyesek a képek!!! a salátafőzelék nagyon izgalmasan hangzik, én még olyat eddig csak olvastam, de talán az is salátaleves volt csak, már nem emlékszem pontosan. hogy készült? a nyomai szépek :-)
Popsitörlő - én eddig DM-est és Johnson's-t vettem (utóbbit akciósan, így voltak kb. fajlagosan ugyanabban az árban), mindkettő teljesen jó volt, ami a babafeneket illeti, de a dobozból kivarázsolásban messze jobb a DM-es szerintem.

Na, hát elnézést, ha valaki/valami kimaradt, de zúg a fejem és fuldoklom.

Kép
wkata
 
 


Sziasztok,

Ex: en is vedelnem a tejet, de a gyerekorvos azt mondta, hogy azt most felejtsem el egy idore. :( Pedig nagyon hianyzik. :cry:

Mezgombi: edes nagyon Julcsika a fozelekkel. En mindig utaltam a salata fozeleket, es csak csodalni tudom azokat, akik meg birjak enni. :)

Ma talakoztunk 3 lannyal, akikkel egyutt jartunk a kismam tornara. Nagyon edesek voltak a babak, majd teszek fel kepeket, ha atkuldtek nekem, mert termeszetesen en itthon felejtettem a fenykepezomet. Andris jol kifaradt, de delutan sem tudott nyugodtan pihenni, mentunk oltasra.
Nekem szerencsere nem kell melltartobetet, pont ma ajandekoztam el. :)

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Kép
Ilyen volt Andris haja, mielott megnyirtam...

Kép
Ismerkedes a kacsakkal...

Kép Kép Kép Kép Kép
Ugye nem kell mondani, hogy eredetileg a Micimackonal volt a feje? :)

Kép

Kép
macsek7
 
 


Icus!
Én sok játékot örököltem vagy kölcsön kaptam, amiket meg nem kölcsön azokat van kinek elajándékoznom. Fiam keresztszülei ikreket várnak és oda megy minden. de számos lehetőség van. Pl a www.babaszoba.hu oldalon az Apróhirdetések rovtban el lehet adni és akkor az árából beruházhatsz a következő játékra. Én sokmindent vettem itt használtan sokkal olcsóbban.
Amik meg annyira elhasználtak, hogy már továbbadni sem lehet, de eladni pláne, azokat el lehet vinni bárhová. Pl egyszer a Madarászban a fiam kapott a doktornénitől egy agyonhasznált ócska plüssmacit. Annyira örül neki :) akkor még csak 2 láda volt tele plüssállattal, azóta kiszorult tőlük a szobából. Ilyen helyekre pl le lehet adni. Ha csak egy percig örül neki valaki egy vérvétel után, már megérte.

Hát hely az nálunk se sok van és ez is egyre kevesebb. Most hétvégén leadom a fiamat 1 napra és nagy selejtezést tartok. Pl van egy csomó régi 4-5-6 éves otthon újságom amiket sajnáltam eddig kidobni. Meg egy nagy zsák videómagnó kazetta, amiket sose nézek és nagy helyet foglalnak. Na ezeket most kidobom. Meg még körülnézek, hogy mi mindent lehetne. Ha esetleg valakinek kell viheti. Kazettákon fogalmam sincs milyen filmek vannak, mert a tesómé volt. TV-ből felvett.

Bea!
Mi sose csinálunk gondot az ajándékozásból. Mindenünk meg van. Valamire mindig rámondjuk, hogy ezt karácsonyra kapod vagy kapjuk. Pl tavaly vettünk egy felvelős DVD-t magunknak karácsonyra. Én már rég nem várok meglepetést, nekem elég, ha együtt vagyunk.
A legszebb ajándékot 4 éve kapta :) Fiam dec 2.-án született.
Nagy cici az bejön, de ha folyik azt a férjem se szereti. A korongokról nem is beszélve, azt nagyon utálja :)
Mikor fejek szoktam kérdezni, hogy milyenre hagyjam? Kemény, félkemény, puha? :) Szabályozhatzó cicik. :)
Pogi félre ne értsd, nem cikinek tartja és nem is úgy zavarja, mert röhög közben, csak mikor odajön és korongot fog helyettem, vagy épp egy elázott pólót az kicsit visszább vesz a lendületéből :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Preni
Köszi :lol:
Nálunk is teljes átalakítás volt mikor megvettük a lakást ( 4 éve) , arrébb tettünk egy falat és kiszedtük a gardróbot, így lett hely az étkezőnek mert a konyha olyan keskeny ( 150 cm) hogy oda asztal nem fér be. Viszont így nincs gardrób és az a pakolásnál nagyon hiányzik
Anna is mióta „nagy”, sokszor 10 perc alatt is jóllakik. Kivétel az esti cicizés fürcsi után, akkor sokszor belealszik, komfortszopizik.

Sokszor elgyönyörködök az én kis Tündéremben ahogy belefeledkezve a szopizás gyönyörébe szuszog a cicimen, vagy mikor a szemembe néz közben, és ha mosolygok rá visszamosolyog, egyre szélesebb mosollyal míg a végén a cici is kiesik a szájából... Olyan édes... :lol: :lol: :lol: Biztos ti is így vagytok vele, de én napról napra meghittebbnek érzem a kapcsolatunkat és boldog vagyok hogy van elég tejcsi a kezdeti nehézségek után. Úgy szoktam fogalmazni hogy a szopival „megjártuk a hadak útját”, de érdemes volt!

Járóka: ha ingyen van, örüljetek neki, de aki pénzért vesz szerintem jobb a fa rácsos oldalú, mert abban stabilan tud kapaszkodni a gyerkőc

Pogi
Örülök hogy jobban vagy!
Milyen terítőt varrtál?
Jól ment a szopi?
Gergőke nagyon szép! Annyit változott, fejlődött, öröm nézni! :lol:

Ex
Sok jó ember kis helyen is elfér... :lol:

Mézgombi
Julcsika nagyon édes a salátafőzelékkel...
Hogyan főzted? Ugye egyenlőre nem kell semmi ízesítő bele ( só, cukor) Tényleg azt mikortól kell tenni a babakajákba?

Wkata
Éjszakai alvás karosszékban... :shock: :cry:
Gyógyulj meg!

Macsek
Nagyon édes a kis Örökmozgód :lol:

Bea
Kolos nagyon ügyes a hasrafordulásban.
Ha jól emlékszem te írtad 2, 2és fél hónaposan hogy kinyomta magát? Én meg csak irigykedtem. Most már Anna is kezdi, ő épp 3 hónapos volt mikor először sikerült neki. De a fordulás még messze van. Bár egyik nap ahogy kinyomva nézelődött eldőlt oldalra és véletlenül átfordult a hátára. Hát azt a meglepődést! De ez csak véletlen volt.

Körkérdés: hogyan kezdtek forogni a babák? Véletlenszerűen ( ahogy Annáról írtam) amit aztán később begyakoroltak?

Nyanya
Látom nem tudtál aludni :lol:
Szép gondolat amit írtál a vérvétel utáni örömről
Most készül Anna baba honlapja, gondoltam majd oda felteszem képekkel együtt a kinőtt ruhákat, játékokat, és a honlapot belinkelem az apróhirdetésekhez. Ami meg nem megy el, beadom valami gyerekotthonnak .
Szabályozható cicik... :lol: És melyiket szokta választani :oops: ?

Niki
Igazad van, szerintem is egy színes szalaggal sokszor jobban el lehet játszani mint a drága bolti játékokkal. Látom az oviban sok gyerek egy fűszállal, falevéllel órákig elvan. Annyi házilag elkészíthető játékötletem van, zsong a fejem tőle, majd megosztom veletek hátha valaki kedvet kap. Egy kis csecsemőnek akit még csak a színek, formák, hangok érdekelnek, nagyon könnyű jó játékot csinálni. Múltkor pl. vettem fillérekért gyönyörű színes szatén szalagokat ( 40 ft egy méter) abból színes virágszerű forgót varrtam, az Anna kedvence, el van bűvölve tőle ahogy forog egy szál cérnán.

Kép

Most gyüjtöm a kinderes dobozokat, abba teszek különböző tárgyakat ( rizs, apró kavics, müa. gyöngy stb.) és mindegyik más hangon csörög. Ovisok szeretik hallás után megtalálni a párját, aminek ugyan olyan hangja van. Babáknak be lehet burkolni szép színes textilbe csavarva és a két végén megkötve mint egy óriás szaloncukor, így jó fogás van rajta és a különböző tapintású anyagok pl. bársony, flanell, selyem, plüss stb. még a taktilis érzéket is fejlesztik... és még sorolhatnám.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziasztok !!

Varrás:én teljesen analfabéta vagyok hozzá és soha semmi ötletem nincsen ilyen csörgő izékhez!Sajnos nálunk marad a vásárlás!

Tőrlőkendő:Mi teljesen megvagyunk elégedve a Dm.es tipusával és majd veszünk mosdókendőt is mert Kolos ha kakil-mostanában 2 naponta egymás után 5*6*_nyakik maszatkás lesz és itt kicsit macera a fürdetése.Valaki ismeri a mosdókendőt a Dm.ből milyen?

:oops: Szabályozható cici:hú ez nagyon jó,igazad van a cikit én is ugy értettem Nyanya, :lol: főleg amikor megy a Kedveskedés és apa ázik mintha fürődne.Tény h visszavesz a ritmusból.

Kari ajándék:mi sem nagy dolgokat veszünk és közben is szoktunk vásárolgatni csak ugy kedvességből egymásnak de :idea: pl a férjem családjában nem volt nagx divat az ünneplés stb...Nem is az ajándék nagysága mennyisége a fontos hanem :!: az miképpen csomagolja be az emnber,együtt díszítjüök fel a fát,szép asztal stb...

:D Kolos velem együtt akarja ütögetni a billentyűket hihetetlen!!!!!

Képzeljétek tegnap beszéltem a püspökkel és nov.8.án megyünk Hozzá megbeszélni az egyházi eskűvőt és a keresztelését a Macikának=Kolos.

Forgás:Legelősszőr Kolos a pelenkázon a peluszacsit próbálta elérni és tegnap meg a játéka után fordult a kiságyba hanyatból hasra!!
Mivel nagyon ficánkolt a kezemben letettem most az ágyra és egy zörgös zacsit nyomtam a kezébe,remélem el lesz vele pár percig!

Szopizás:A babuci azt szokta csinálni amikor nagyon örül a cicinek,hogy megáll felnéz és nevet tele szájjal és folyik a tej mindenfelé,közben gügyőg.Ilyenkor majdnem elsírom magam a győnyőrtől!Ezt csak egy anya élheti át,hiába mondom a páromnak nem érti csak ....

Méázgombi :édes a salátafőzelék a gyereken!A férjem mindig azt mondja mekkora mosolya van a babának!mint Joker!!!!ez pozítiv értelembe vedd!

Jó hétvégét mindenkiben!
B.

Kép
beataa
 
 


Üdv!

Gombi, köszi szépen a köszöntést. Édesek a képek, én biztos nem adnék Petinek salátafőzeléket...én se szeretem...

Nyanya, szabályozható cicik: :shock: érdekes.

Szücsi, nyugodtan lehet bele ízesítőt tenni, a bébikaják nagy részében is van, csak ne legyen belőle sok. Pl. Petinek is kell az édeskés íz, a natúrért nem rajong.

Bea, és akkor mikor lesz a keresztelő és az esküvő?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exdeus:elvileg idén május 11.én volt a polgári ,jó lenne ha 2007.május 11.én lenne az Egyházi is de nemhiszem mert:

-nem tőlünk függ hanem a püspők atyától kb mikorra van még ideje(ilyenkor már rég betáblázta a jővőévi naptárát ahogy ismerem
-jővőre az a nap nem hétvégére esik és ezen tutti megint kiakad a család(nem mintha őket a templom meghatná,inkább az utána lévő buli,ami lehet h nem is lesz mert anyagilag elhavaztunk a felujjítással +illeték stb..)
Gyakorlatilag mi elmondjuk mit szeretnénk az atya meg elmondja a lehetőségeket és majd kitalálunk valami okosat!

Nekem az a lényeg,h a Szentmise alatt legyen gregorián ének az olvasmákok között és a homélia is szép legyen .Egyszóval Isten színe előtt legyen megpecsételve szépen ez az együttlét immárom hármasban
B.

Körkérdés :Szoktatok kacsát sütni?Mennyi idő alatt készül el ?

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, most is csak gyorsan írok nektek.

Szerdán megkaptuk a 4 hós oltást. Kicsit sírt, de nem volt vészes. Utána egész nap szegényke nyügi volt, de szerencsére nem lázasodott be.
Csürötökön voltunk csípőszűrésen. A csípő oké, de a csontmag csak alig észlelhető :cry: 1 hónap múlva kontroll. Szegényke ez miatt nem gyakorolhatja az ülést, pedig nagyon szeretné.
Tegnap apósnál voltunk, és holnap is egésznap ott leszünk.
Ma meg anyum jön, szóval kicsit nyüzsi van nálam.

Remélem hamar jövök és visszaolvasok mindent és írok is :)

Nagyon car idő van itt :(
Vigyi magatokra
Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nem ér ,mire jövök megint annyi mindent irtatok. :lol:

Macsek:Andris nagyon cuki,és látom nagyon kis mozgékony.

Szücsi:sztem előszőr mindenképpen próbáld ki izesités nélkül adni akaját,mert Ameli is megeszi úgy,akkor meg minek rakjak bele bármit is.A cukrot amúgy is fontold meg,mert most kezdenek a fogcsirák nőni,vagy a fogacskák,és jobb ha minnél később találkozik a cukorral.De persze mindenki úgy adja ahogy akarja.


Wkata:jujj,nagyon sok gyógypuszi Neked,szörnyű még olvasni is miket irsz.

Én már egy rakás ajándékot kigondoltam magamnak karácsonyra,amiket majd kérek,de tuti addigra még 5x meggondolom magam és mást választok.Mindig igy szokott lenni. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Icus!
Az etetés előttit választja, de nem azt amikor kimarad egy etetés. Abból ereszteni kell egy kicsit. Etetés után meg már túl üres :) Szokta mondani Blankának, hogy ne egyen annyit, hagyjon neki is :) Sajnos visszafele nem működik :)
Látom a képen is a szatén virágot nézegeti, tényleg nagyon tetszik neki. Ez a kindertojásos ötlet is nagyon jó. Én mindig kidobálom a tojásokat, pedig rengeteg összegyűlik. Fiam állandóan kikunyerál egyet :)

Ajándék: Nálunk is van közben vásárolgatás és a Karácson a családi vacsoráról, fadíszítésről és ajándékcsomagolásból áll. Na meg abból az örömből, ahogy a gyerekek bontogatják a csomagokat. Eddig az unokaöcsém, de Ő már 14 éves, most meg Balázs és nemsokára Blanka is. Engem már csak az Ő ajándékuk izgat.
A sajátomat már nyár előtt kigondoltam. Egy GPS-t szeretnék, majd ha lesz rá pénz, mert akkor nem tévedek el.

szopizás: Blanka is nagyokat röhög a cicimre és még beszélget is vele. Majd meg zabálom olyan édes olyankor

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!

Nyanya, nálunk is szeretnem a férjem GPS-t, de ő sosem téved el! Nem tudom, hogy csinálja...én meg nem valószínű, hogy idegen terepen fogok vezetni... :)

Pil., igen először érdemes kipróbálni a natúr ízeket, de ahogy néztem a bébikaják (gyümik) üvegén a címkét, szinte mindegyikben van cukor! Gondolom nem 1 kg, csak amennyi szükséges, és a szénhidráttartalma is alacsony.

Na most ennyi voltam.
Pusz. Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!
Idegen terepen én se fogok vezetni egyedül. Ismerős helyekre kell a gps :) Ennyire béna vagyok. Van pár hely ahova eltalálok és slussz. Állandóan be vagyok szarva, hogy útelterelés lesz és nem kavarodok ki belőle.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Ma egész délelőtt a konyhában főzőcskéztem 4féle kaját. Remélem keddig elég lesz. Elég ronda idő volt itt, így a gyerek délután az erkélyen aludt. Bár két napja nem alszik olyan nagyokat, mint korábban. Lehet, hogy érzi a hideg frontot?
Szegény Peti, ma nem tudta, hogy mi van. A szokásos 8 órás fürcsi 8.50-kor volt. Már egy hete minden nap egy picit később fürdettük, hogy ne okozzon gondot az óra visszaállítás. Így ma bele is alukált a szopiba. Kíváncsi vagyok, hogy reggel korábban fog e ébredni?
Remélem, holnap nem fog esni az eső, mert azt terveztem, hogy a gyereket leadom anyukámnak (még szerencse, hogy a szomszéd lépcsőházban lakik) és két szopi között a férjemmel megpucoljuk az ablakokat is kitakarítunk!

Gombi!
Nagyon tünci Julcsa baba! Nem kopott el a hajából?

Macsek! Látom Andris forgólodik rendesen.

Nálunk még nincs forgólodás, viszont a lábdübögés nálunk is beindult! És már a nyálcsorgás is megy ezerrel!

Karácsony: Szerintem mi a férjemmel nem veszünk egymásnak semmit. Annyi mindenkinek kell venni, hogy brrrrrrrr.... A páromnak van három keresztgyereke ( a két tesója gyerekei). Ebből az egyiknek karácsony előtt van a szülinapja. Az én szüleimnek alapból veszek, mert rengeteget segítenek anyagilag, és mi mindig nagyon szerettünk ajéndékozni egyébként is, míg otthon laktam. A párom szüleinél nincs ajándékozás, még a szentestét sem tartják. De ugye ha az én szüleimnek veszünk, akkor valamit nekik is illik, nehogy a párom rossz néven vegye. Szóval Peti sem számíthat ajándékra, csak az én szüleimtől! Plussz van két János, és két István a közeli családban. De ha mégis úgy alakulna, akkor egy új digifényképezőgépet veszünk!
Mondtam a páromnak, hogy keresztgyerek ide, keresztgyerek oda, jövőre megszüntetjük a nagy ajándékozásokat. Most már nekünk is van kire költeni!

Pil!
Te jobban érzed magad, Szedsz gyógyszet? Lehet melette szoptatni?

Na, megyek aludni. Jó éjszakát!

Reni
Kép
prenata
 
 


Preni:én ök jól vagyok,most pl.ha nem olvasom el amit iraósz,akkor megint elfelejtem bevenni a gyógyszert ig yköszi. :lol:
A doki azt mondta szedhetem az antibiotikumot,persze a papirján az volt hogy célszerű a szopit felfüggeszteni,de én az egész terhesség alatt ,már ebbe beleütköztem párszor,és mindig szelektáltam ha úgy gondoltam,most erre igent mondtam.
Ügyi vagy a főzöcskével.

Nekem tegnap bekrepált a botmixerem,igy sos vettünk ma másikat,nem mintha hiányzott volna ez a plussz kiadás,de most muszály a kajákhoz.És nem a legdrágábbat vettem,de igy is 5000 ft volt,mert 300w-os,és braun,nem nagyon szeretem a névteleneket elektromos cikkekben.De tuti jó,ma azzal csináltam a céklát.

Ex:persze hogy nem egy kiló :lol:
Azért próbálom kerülni amig lehet.
Amúgy gratulálok a kanalazáshoz,szupi hogy már igy alakul.

Amelita a natúr céklát főtt rizzsel is úgy tolja be mintha vmi szuperkaja lenne.

Bemásolok vcmit Nektek,ezt a skypra irtam a csajoknak:
CSAJOK!!
[20:11:23] Pilchard: Ne adjatok soha idő előtt olyan kaját ami allergizál
[20:11:36] Pilchard: most nézek a spektrumon egy orvosi műsort
[20:11:52] Pogi: és mit látsz?
[20:11:53] Pilchard: egy kisbaba mogyorókrémet evett és rosszul lett
[20:12:05] Pilchard: szörnyű látni hogy szenved,fullad
[20:12:06] Pilchard: hány
[20:12:20] Pilchard: annyira kicsi és sir
[20:12:28] Pilchard: nem is nézemmert nem birom
[20:12:57] Pilchard: amikor először ette még nem volt baja
[20:13:10] Pilchard: másodszorra jött ki,a doki azt mondta ez gyakori
[20:13:20] Pilchard: de ez a kislány még egy éves sincs
[20:13:36] Pilchard: mi a szarnak adnak neki mogyorókrémet?

nem tudom látta e vki,de nem birtam nézni,olyan rossz volt látni azt a kisbabát ahogy sir.

Puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


prenata!
Tényleg új digi gép nálunk is jól jönne. Képzeld múlt héten fiam elém állt és mondta "csiribí csiribá" és elővette hátamögül a digigépemet. Azzal a lendülettel le is esett a kőre. Működik, de az illesztésnél eldeformálódott. Hát visszavarázsolni már nem tudta :)

Pillchard!
Szerencsére nem láttam a spektrumot. Nem bírom az illyen idióta szülőket.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok lányok!

:cry: Zuhog az eső :Pilchard ennyit az ablakmosásról és a nagy sétáról!

Hugom ma elvileg futóversenyen van hajaja

Kolos este 23.00 evett és a régi időszámitás szerint 6.30kor ébredt,pedig féltünk h most ezért 04.00 fog felkenli de nem.
Azóta sem evett még!!! :lol:
B.

Kép
beataa
 
 


sziasztok!

Most egy kicsit csak magunkról fogok írni, bocsi...

Tüszős mandulagyuszim volt, de szerencsére úgy tűnik, h antibigyó nélkül is sikerül lekűzdeni. A torkom még fáj meg dagadt, de a tüszők már visszavonulót fújtak. Bogyesz úgy tűnik, h nem kapta el. Viszont. Tegnap este megmértem, és sikeresen fogytunk negyed kilót egy hónap alatt. Asszem ezennel mi is elkezdjük a hozzátápit. Vagyis még megvárom a keddet, megmutatom drnéninek, és aztán. Egyébként fura, mert nincs valami éhezős gyerek feje, folyton mosolyog, tök kiegyensúlyozott, nem értem, nem ééérteeeem.
Drukkoljatok, délután lesz a keresztelő ma, jön fel Ákos családja is.
Megyek is!
Puszi!

pogacsa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?