Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már megint korán reggel itt vagyok, csak, hogy Dodusnak legyen mit olvasniaKép

Kata!
Köszi a Koras onfot, remélem én nem ismerem meg. Örülök, hogy nincs semmi baj babucival, egy pár hétig még nagy terpesz, csak hogy késõbb nehogy gondjai legyenekKép

Dodus, Lina hol vagytok?
Kriszta, téged is régen halottunk?

Mindenkinek jó munkátKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Jó reggelt!

MarikaKép

Mi az, hogy hol vagyok??? Eddig én írtam a litániákat, Téged meg alig lehetett látni! Most meg olyan vagy, mint a forgószél, annyi különbséggel, hogy rendszeres idõközönként jösz.

Az AFP-hez nagyon szorítok, de én is biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz. Rögtön írd meg!

NevaKép

Én úgy örülök, hogy Laura ilyen szépen növöget! Kép Pár hónap, és nem is fogtok emlékezni rá, hogy milyen picike volt. Bár bevallom, én nosztalgiázok idõnként, mert Martin akkor is olyan édes volt. Majd kapkodhatjátok a fejeteket, hogy a kisasszony éppen mit pakol le, mit tör össze, mit tép szét, vagy éppen mit ken a szõnyegbe. Kép

Kata007Kép

De jó, akkor nemsokára lekerül a terpesz! Kép Ez szuper!
Persze, nem aggódok Martin súlya miatt, mert szépen fejlõdik, most is 400 grammot hízott a hónapban, ami ebben a korban több mint elég. De azért õ nem egy haspók ám, evés közben is játszani kell vele, meg lekötni a figyelmét, mert minden más jobban érdekli, mint a kaja. De így elég szép adagokat megeszik.

Már akartam kérdezni, hogy Dancsinak hogy tetszik a suli? A kezdeti lelkesedés tart még? És bár tudom, hogy õ már nagylány, de nem féltékeny kicsit Dórikára?

Mielõtt elfelejtem: Martin azt üzeni Dórikának, hogy alig várja a következõ találkozást, addig próbálja bõvíteni a szókincsét és kinöveszteni pár fogát, hátha így még megnyerõbb lesz. Kép

DodusKép

Hááááááát, mostanában nem panaszkodhatsz, hogy nincs mit olvasnod! Kép

A munkahelyen helyreállt már a rend? Tudod, ami miatt ideges voltál a múlt héten.

Majd jövök még, de szétnézek, hátha tudok emilben is küldeni pár aranyos vagy vicces dolgot.

Addig is puszka Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Most csak röviden. Nem vesztem el, csak muszály vagyok olyankor dolgozni, mikor a gyerkõcök alszanak még, vagy már. Egyéb idõmet viszont Kinga köti le.

Kata007!
Örülök, hogy Dórikával minden rendben. Az a pár hét már hamar elrepül amig még a "gatyót" hordani kell. Én Kristóffal eléggé szenvedek vele, mert nem nagyon tûri magán. Talán azért mert õ hason alszik, és nem kényelmes neki. A vége mindig az, hogy leveszem, mert nem hajlandó aludni, csak mocorog, meg nyûgösködik.
Azt mondja a védõ viszont az jó hogy hason alszik,mert szinte úgy áll a lába mintha rajta lenne a gatyó.
Na ezt jó röviden leírtam. Kép

Marika!
Biztos, hogy jó lesz az eredményed! Miért is ne lenne. Én is remélem, hogy nem tudod meg, hogy milyen is Kora belülrõl. Nem egy szívderítõ látvány.

Neva!
Hogy van a kis dundi lányod. Nem érzékeny Laura erre a vacak idõre. Kristóf néha elég frontérzékeny. De az a baj, hogy Kinga is. Néha olyan, de olyan hisztis bír lenni, pedig alapvetõen nincs vele nagyobb baj.
Ezért szeretem én a nyarat, olyankor általában jó idõ van.

Panka!
Levelet megkaptam, köszi.

Lina!
Remélem Martin már jobban van. Bár ebben a vacak idõben én is benáthásodtam, nemhogy a babák.

Dodus!
Hogy megy a munka ebben a gyönyörû idõben. Mi újság felétek.

Szerintem is ráragadt a férjekre a babanetezés. Legalábbis az olvasás. Eddig, ha leültem a gép elé Zsolti mindig mást csinált, most ha leülök olvasni, megállfeletem és vagy kérdezi, hogy mi újság, vagy õ is egy kicsit beleolvas.Kép

Na RÖVIDEN ennit.
Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok Lányok!

Most csak röviden. Nem vesztem el, csak muszály vagyok olyankor dolgozni, mikor a gyerkõcök alszanak még, vagy már. Egyéb idõmet viszont Kinga köti le.

Kata007!
Örülök, hogy Dórikával minden rendben. Az a pár hét már hamar elrepül amig még a "gatyót" hordani kell. Én Kristóffal eléggé szenvedek vele, mert nem nagyon tûri magán. Talán azért mert õ hason alszik, és nem kényelmes neki. A vége mindig az, hogy leveszem, mert nem hajlandó aludni, csak mocorog, meg nyûgösködik.
Azt mondja a védõ viszont az jó hogy hason alszik,mert szinte úgy áll a lába mintha rajta lenne a gatyó.
Na ezt jó röviden leírtam. Kép

Marika!
Biztos, hogy jó lesz az eredményed! Miért is ne lenne. Én is remélem, hogy nem tudod meg, hogy milyen is Kora belülrõl. Nem egy szívderítõ látvány.

Neva!
Hogy van a kis dundi lányod. Nem érzékeny Laura erre a vacak idõre. Kristóf néha elég frontérzékeny. De az a baj, hogy Kinga is. Néha olyan, de olyan hisztis bír lenni, pedig alapvetõen nincs vele nagyobb baj.
Ezért szeretem én a nyarat, olyankor általában jó idõ van.

Panka!
Levelet megkaptam, köszi.

Lina!
Remélem Martin már jobban van. Bár ebben a vacak idõben én is benáthásodtam, nemhogy a babák.

Dodus!
Hogy megy a munka ebben a gyönyörû idõben. Mi újság felétek?

Szerintem is ráragadt a férjekre a babanetezés. Legalábbis az olvasás. Eddig, ha leültem a gép elé Zsolti mindig mást csinált, most ha leülök olvasni, megállfeletem és vagy kérdezi, hogy mi újság, vagy õ is egy kicsit beleolvas.Kép

Na RÖVIDEN ennit.
Puszi
Kriszta
dkriszta

Nagyon megy nekem a gépelés, így kora reggel. Látszik, hogy elég álmos vagyok.
Szóval RÖVIDEN nem ennit, hanem ennyit.

Kriszta
dkriszta

Ráadás képpen még duplán is ment el. Ez aztán a szép teljesítmény!!!!!!!!!
Na mára már több kár nem okozok azt hiszem.Kép
Kriszta
dkriszta

Sziasztok dolgozó anyukákKép!

Már csak egy óra és remélem megnyugodhatok, addig próbálom magam valamivel lekötni, remélem lesz normális tanár a tanáribanKép

Kriszta!
Végre téged is látlakKép Elõször megörültem, hogy milyen sokat írtál, aztán rájöttem, hogy duplánKép Így könnyûKép

Majd jövök mégKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Maaaaajd meg fagyok!!! Borzasztó idõ van. Nem csoda, ha mindenki megfázik. Minden kedves beteg emberkének jobbulást kívánok!

Lina! A munkahelyi zûrök még megvannak. De igyekszem nem gondolni rá, felülemelkedni rajta. Martin már jobban van? Reméljük Te nem kapod el!Kép

Neva! Hát ez igen! Ez a kiscsaj most aztán nagyon belehúzott! De csak így tovább! Gyorsan repülnek a napok, pláne, hogy Te még dolgozol is, egy-kettõ és már szaladgálni fog!Kép

Marika! Ha jól látom, tízig már csak 28 perc van. Az már igazán kevés. De miért ne lenne normális tanár a tanáriban? Talán mindenki babát vár?KépKép Mail ment!

Kriszta! Köszi, jól vagyok. Ma du bõrgyogyihoz készülök, remélem nem eredménytelenül. Ne dolgozz túl sokat, mert árt a szépségnek!Kép

Kata! Dórika nem beteg? ÉS a többiek sem? Ebben az idõben rögtön meg lehet fázni. Lehet, hogy én is afelé haladok.

Panka! Ugye Ti mentek babanézõbe? Vagy rosszul emlékszem? Mi is megyünk, Tamás fõnökéékhez. Még nem láttam a kis gézengúzt, de állítólag nagyon jó gyerek, eszi, alszik, aztán kezdõdik elölrõl. Majd meggyöntöljük!Kép

Na pá kedveseim! Megkaptam a tök jó emileket, a postaládám tele is lett velük. Kár, hogy munkahelyen vagyok, mert amúgy jókat nevettem volna!

Puszi Mindeninek, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka! Te egy gondolatolvasó vagy! Én éppen javasolni akartam, hogy a pasik nevét is írjuk be a táblázatba, csak elfelejtettem leírni. De Te megcsináltad!Kép
Na, most mire gondolok?KépKép Oké, eltaláltad! Egy meleg szobára és egy nagy somlói galuskára! De honnan tudtad???Kép

Dodus

Ui.: Ha most a nevemre kattintotok, akkor láttok egy szép képet.

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép

Miért mész dokihoz délután? Mi van a bõröddel?

MarikaKép

Megy a drukk ezerrel!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Hanga ma 3 hetes Kép A hasfájása elég rapszódikus. Van úgy, hogy 2 napig semmi, utánna este 8-tól 10-ig, (tegnap este 9-éjfélig Kép )csak sír szegénykém. Napközben általában eszik-alszik, inkább este vagy hajnalban élénkebb, akkor "nézelõdne".

dKriszta!
Láttam, hogy Kristóf is hason alszik. Hanga nem akar háton vagy oldalfekvésben aludni, csak háton. Ettõl persze én egy kicsit félek, hisz a bölcsõhalál így gyakoribb. De gondolom, mivel fájdogál a hasikója, neki így kellemesebb. Vettünk mi is Sab Simplex cseppet, ami talán használ is.

Kismamák!
Képzeljétek, a védõnõnk azt mondta, hogy éjszaka is keltsem fel szopizni a babát, legalább 5 óránként. Mi errõl a véleményetek? Nem fog ehhez hozzászokni?

Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok, legközelebb már remélem mi is tudunk menni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske Kép

Szerintem éjjel nyugodtan alhat az a baba! Martin születésétõl kezdve 8 órát aludt éjjel, este 7-tõl 3-ig. Eszem ágában sem volt felébreszteni. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy nappal ne aludjon 5 óránál többet kaja nélkül, de éjjel nyugodtan. Így Te is tudsz pihenni.

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Még csak harmadszor próbálom elküldeni ezt az üzenetet.
Köszönöm a sok drukkot/szurkolást..., meg lett az eredménye. Ha egy eredmény jó, akkor azt negatívnak hívják? Szóval jó az eredményKépKép Most már egészen nyugodt vagyokKép

Gyöngyöske!
Olyan jó rólad is hallani és szinte hihetetlen, hogy hanga már 3 hetesKép Egyébként Nagyon Boldog 3. Hetet nekiKép Bár én nem vagyok még babás, de én is halottam, hogy a babucit hagyni kell aludni, nem kell költögetni, ha éhes úgyis felkellKép

Puszika mindenkinek és jó étvágyat, jó munkát, ...KépKépKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika!
Eredmény??????

Lina!
Dancsinak szerencsére még mindig nagyon tetszik a suli. Talán mert olyan, mint aki most fedezi fel a világ nagyobbik felét, mert tud olvasni. Nagyon élvezi.
Féltékeny inkább akkor volt amikor Dóri megszületett. Ez abban nyilvánult meg, hogy egyfolytában valami baja volt. Fájt a feje, a lába, a keze, a hasa. Természetesen egyik sem volt komoly, csak arra volt szüksége, hogy vele is foglalkozzak.

Kriszta!
Ez a hasonfekvés + nem kell betétes gatya dolog tényleg igaz. Kép Dancsi is hason alvó volt, nagyon ritkán tûrte meg magán a gatyát. A 4 hónapos vizsgálaton mégis minden rendben volt. Akkor azt mondta a dokinéni, hogy a hasonfekvés miatt nem volt szükség a "fagatyára". Kép

Dodus!
Szerencsére most mindenki jól van a családban. Kép Remélem nem kiabálom el. Kép
Te is igyál este jó meleg teát vagy tejet, még mielõtt összeszedsz valamit!

Gyöngyöske!
Nincs idõm utána nézni mennyivel született a picurod, de úgy emlékszem átlagos volt a súlya. Vagyis semmi szüksége annak a babának arra, hogy ne hagyják éjszaka aludni. Dóri mióta megszületett (holnap lesz 20 hetes) kétszer kelt fel éjszaka. Az elsõ hetekben 6-7 órákat aludt éjszaka, most pedig már 8-9-et. Egyszerûen nem ébred fel éjszakánként. Én pedig soha nem költöttem, mégis egy kis vasgyúró, a lányok bizonyíthatják, hisz látták a talin.
Szerintem ne költsd fel. Ha éhes, úgyis felkölti a pocija. Neked is jó a tejcsi miatt, ha jól ki tudod pihenni magad.
Nappal sem muszáj felkeltened. Én eljátszottam egy párszor Dórival, hogy aludt, magam mellé tettem, cici finoman a szájába. Úgyis megszívja ösztönösen, így meg már be is indítja a tejcsit. Azt meg ugye nyelni kell. Vagyis evett, büfizett, mégsem kínoztam a felköltéssel.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Marika!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gratulálok! Nagyon örülök az örömödnek! Vagyis a jó eredménynek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

MarikaKép

Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van!!! Kép Kép
Gratulálok!

Kata007Kép

Nekem is volt olyan, hogy Martin álmában evett, sõt még tisztába is tettem utána, arra sem ébredt fel. De éjszaka szerintem is hülyeség piszkálni egy babát, örülni kell, ha alszik.

képzeld, Martin fejlõdõképes (úgy látszik ebben az életkorban még a férfiak is azok Kép ), mert már nem üvölt az orrszívótól. lehet, hogy rájött, hogy nem kínozni akarom! Nem azt mondom, hogy örül neki, de megadóan tûri egy hang nélkül a dolgot.

DodusKép

Majd szétnézek még a raktárban, hogy mit tudnék küldeni holnap! Örülök, hogy tetszett! Az elõbb viszont az egyik ismerõsöm írt, hogy szerinte vírusos az amit még a múltkor küldtem Nektek, a fizetéses kérdés. Remélem,nem szórtam szét valami vírust, mert a miénk nem jelzett. Tapasztalt valaki valami ilyet?

Puszika Lina
Lina

Hellósztok!

Lina! Én semmit nem tapasztaltam, de én nem is nagyon értek a számítástechnikáhozKép Ha van még ilyen jód, akkor küldd!

Marika! Látod, minden rendben van. Ennek mind nagyon örülünk.Kép

Gyöngyöske! De jó, hogy írtál! Már jó nagy lány lehet Hanga! Legközelebb a fiúknak lesz kibõl válogatni a talinKép Te jól vagy? Tudsz pihenni?

A bõrgyogyi nénihez azért megyek, mert van néhány ronda tyúkpopómKép és el akarom tüntetni õket. Kiirtom, ha addig élek is-)

Mindenkinek jó pihizést estére! Én még fõzni is fogok. Ti is szoktatok?Kép Hülye kérdésre hülye válasz, ugye? Ne csodálkozzak, ha a fejemhez vágtok egy virtuális fakanalatKépKép

Na puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

JA! Majdnem elfeljtettem. Akartam rendelni a képekbõl a tárból, de többe kerül a postázás, mint a képekKép Kriszta! Ha esetleg akartok elõhivatni, akkor én is vevõ lennék néhány képre. Oké? Köszi.

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Köszönöm most már a gratukatKép Olyan jó megosztani ezeket a dolgokat olyan emberekkel, akik átérzik és tudják mint jelent ez a vizsgálat, mint a sok laikusnak magyarázgatniKép

Lina!
Az olyan jó, hogy martin már nem üvölt, még a végén rendes embert faragsz belõleKép

Dodus!
Sok sikert az irtáshozKép Én nem szoktam fõzni csak hétvégén, mert a férjem és én is ebédelünk a munkahelyen, délután meg elég egy tojás, szendvics, ... Viszont szombat, vasárnap igen, bár a fele a kukába köt ki, mert nem bírjuk megenni. Hiába nem négyen vagyunk, mint régenKép Mire megszokom a kis adagokat, addigra már megint sokat kell majd csinálniKép

Mindenkinek további szép napotKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Ugye megmondtam, hogy minden rendben lesz? Genetikai UH-ra mikor kell menned?

LinaKép
Ez a mai levél nagyon jó.

KataKép
Örülök, hogy röntgenen minden OK volt.

DodusKép
Igen ,mi megyünk majd babanézõbe, csak még nem tudom, hogy mikor, mert õk Szolnokon laknak és még nem sikerült találtunk olyan hétvégét, ami mindkettõnknek jó lenne.

Most rohannom kell, de még megpróbálok ma jönni. Addig is legyetek jók.

Puszi, Panka

panka

Lina!

Remélem a lányomtól én nem kapok ilyen levelet, még hogy analízisbõl meghúzzák, mikor az volt az egyik kedvencemKép

PusziKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Mindenkinek egyesével sajnos nincs idõm írni, de valamit azért mindenképpen el kell mondanom. Ha egyesével megköszönném a gyönyörû képeket Linának, a tréfákat Marikának, a vigasztaló sorokat másoknak az nem fejezné ki azt amit mondani akarok.

Azt tudom, hogy mióta ismerlek Titeket színesebb lett az életem. És ez egy igazán jó dolog!
Öröm levelet kapni tõletek, öröm olvasni a történeteket. Veletek izgulok a jó eredményért, a kiskópék egészségéért. Még akkor is ha ezt nincs idõm leírni. Remélem sokáig így marad.
Boldog vagyok, hogy ismerhetlek Titeket. Köszönöm
neva
neva

Sziasztok!

Neva!
Olyan édes vagyKép Neked sikerült megfogalmazni azt, hogy én is miért lógok állandóan ittKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

NevaKép

Ez olyan szép volt!Kép Szerintem mindenki így érez, ezért jövünk, amikor csak tudunk! Köszönöm, hogy kimondtad helyettem is!

Jó éjt mindenkinek!

Puszi Lina
Lina

Neva!

Elmondtad helyettünk, amit mindnyájan érzünk. Kép
Köszönjük! Kép

Küldtem mailt mindenkinek!

Szép álmokat!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Hahó lányok!

Virusveszély!!!!!!!
Lina, Marika a leveleitek virusosak voltak. Tessék felülvizsgálni a gépeket.
Jó virusirtó helye:
www.dpg.hu
A progik neve: Zone Alarm, és a McAffe. (megvan hozzá ott a törés is)
A McAffe-t nem kell törni, a Zone Alarm-ba benne van a serial szám.

Jó munkát!

Neva!
Nagyon szépet irtál. Szívembõl szóltál!! Kép

Majd reggel még jövök!
MOst dolgozok ezerrel!!!

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok, jó reggelt!

KrisztaKép

Férjem most vizsgálta át a gépet, mindent megnézett a Norton Antivírus 2002-vel, ami szinte naponta van frissítve, és egy szál vírusunk sincs!!! Kép Ráadásul be van kapcsolva az emil védelem is, tehát, ha jön valami, azt is azonnal vizsgálja, de nem jelzett Marika leveleinél sem. Nem lehet (bár én hülye vagyok a témához), hogy a Ti gépetek valami olyat vírusnak néz, ami nem is az. Csak azért, mert szerintem mindenkinek van valamilyen víruskeresõje, és eddig még senki nem mondta. Párom szerint a Norton Antivírus jó, és nem akarja lecserélni.

Tegnap visszaszólt az ismerõsöm is, aki az egyikre azt hitte, hogy vírusos, hogy bocsi tévedett.

Szóval, nem tudom, mi van, de a jövõben inkább tartózkodok az emilek küldésétõl, nehogy valakit megfertõzzek! Kép Legalábbis addig, amíg ki nem derül, hogy mi van.

Konkrétan melyik volt vírusos?

MarikaKép

Te tapasztaltál valami ilyesmit? Lééééccccciiiii írd meg, mert kicsit idegesít a dolog. A címes táblicskut meg kérlek, egészítsd ki a címemmel, és küldd el mindenkinek, mert csak Neked küldtem meg a címemet. Köszi! Kép

Nálunk minden rendben van, Martin már sokkal kevésbé taknyos, szinte már alig. Tegnap viszont alig akart enni, úgyhogy (bár nevelési elveimmel ellenkezik) úgy etettem, hogy félkézzel nyomogattam a billentyûzetet, és közben nézte a Kriszta által küldött játékot. Így is fél órámba telt, amíg némi szilárd kaját bele tudtam tuszkolni. Kép Kép

Késõbb jövök! Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Vírusról még nem tudok, de este megnézzük (elvben jelzi a gép). Remélem nincs semmi baj. A címeket ígérem újra küldöm mindenkinek, de az is csak majd otthonrólKép

Ha valakit megfertõztem, akkor óriási bocsánat.

Lina!
Martinnak mond meg, hogy egyen szépen, mert Dóri babáját, hogy fogja így emelgetni?Kép

Puszika mindenkinek és ne dolgozzátok agyon magatokatKép
Marika
Marika (hriczom)

Hahó!!!!

Sehol senki???

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Én vagyok Lina!Kép Ma is jó kis emileket olvastam Tõled. Le is mentettem õket, vírusra utaló nyomot nem találtam.

Képzeljétek, tegnap összecihelõdtünk a párommal, elmentünk a bõrgyogyi nénihez és kiderült, hogy hétfõn rendelKép Tegnap meg ugye kedd volt... Így nyertünk még egy utat jövõ hétfõre.

Ma délután már tényleg összeszedem magam és elrakom a könyveket, amiket még otthonról (régi otthon) hoztunk, és még mindig ládában állnak. Meg ki kellene pakolni a szekrényre is egy-két dolgot, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy bútorboltbanKép

Az akváriumunkról már meséltem? Nagyon szép lett. A férjem egyik kedvenc idõtöltése megfigyelni a halakat.Kép El van a gyerek ha játszik... Még csak harminc halunk van, de bõvítjük az állományt. Remélem a növények is hamar megnõnek majd. Másnak is van akváriumos tapasztalata?

MArika! Még hétfõn kérdezted, hogy sikerült a vendégség. (A szombati tali után még jöttek a barátnõmék hozzánk szülinapot köszönteni.) Nagyon jól! Kaptam szép dísztököket, olyan kicsiket. Nagyon tetszenek. Ja, és megettünk három adag pattogatott kukoricát. Friss melegen nyami-nyami!Kép

Neva! Nagyon szépen öntötted szavakba az én érzéseimet is. Köszönöm! Laurának puszika!

Többi lányok! Ne dolgozzatok sokat, ahogy Marika is írta. Vegyetek példát rólunk!KépKép

Dodus
Dodus

Gyöngyöske!
Milyen adagokat adsz a sab simplexbõl?

Tegnap Laura egész nap csak sírt, sírt és sírt. Anyuci meg totál kiakadt. Úgy elfáradt, hogy az esti evés után 8 órát aludt!!!!! De ma ott folytatja ahol tegnap abbahagytaKép

E-maileket köszikeKépKép
Dodus! Hamarosan lehet nenni hozzátok horgászniKép

Örülök, hogy Ti is úgy érzitek, ahogy én.

neva
neva

Szia Neva!

A Tájékoztató szerint max. 15 cseppet lehet ilyen piciknek adni. Általában 10-13 cseppet kap Hanga. Tegnap nem volt hasgörcse. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Meglátszik, hogy határidõ közeledik és a többség könyvelõKép Jó nagy pangás van.

Lina!
Programot, mármint a vírusírtót futtatom, remélem nem talál semmit. Címek mennek mindenkinek, csak megvárom a progi végét.

Dodus!
Mikor fõzöl nekünk egy jó kis halászlevetKép Szerintem harminc hal elég lesz nekünkKép Könyveket tessék szépen elpakolni, mert hogy néz így ki a lakás! (Fogd be a párod , ne csak a halakat nézzeKép - meg, ne mondd, hogy én írtam, még eltílt tõlemKép)

Neva!
Remélem Laura babucika már nem sír, és a pocikája is jól vanKép Küldök neki baci (és remélem vírus) mentes puszikákat Kép

Gyöngyöske!
Jó ilyet olvasni, hogy Hangának nem volt pocibajaKép A következõ találkozót már alig várom, hogy õt is megismerjük. Még mindig olyan sok haja van?

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Láttáták, hogy csúcsot döntöttünk? Eddig havonta 100 archivált üzenetünk van, és most októberben már 200-nál tartunk és még nincs végeKép

Panka!
Jöhet a táblicskaKép

PusziKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

LinaKép
A nyuszik aranyosakKép

KataKép
Én nem kaptam e-mailtKép

MarikaKép
Címes e-mailt én is szeretnék.

Táblázatot mindjárt felrakom. Ugye nincs most semmi változás?

Ma olyan, de olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt itt alszom el ülve a gép elõtt. Biztos emiatt a "jó" idõ miatt.

Puszi, Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontrolling/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske /GYED/ 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Sziasztok!

Reméelm címes emilt megkapta mindenkiKép

Panka!
köszike az táblicskutKép Már közelítünk a 700-hoz, így biztosan megint új kell majdKép danger-love édesKép
Fáradtság szerintem az idõ miatt és terhesség isKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép

Örülök, hogy nem találtál vírust, nálunk sincs. Kép Úgyhogy küldök majd emileket továbbra is, de ma már nem. Címeket megkaptam! Köszike! Kép

KrisztaKép

Jó lenne tudni, hogy a Ti gépetek miért jelzett vírust, most a miénken végigment egy másik víruskeresõ is, és semmit nem talált. Kép

DodusKép

Jó pakolászást! Nekem is kéne, mert elég nagy a rendetlenség, mert anyuci állandóan a gép elõtt ül. KépKép Biztos szép lehet az akvárium! Férjem is emlegette már. Nekünk egy ideig egy szárazföldi görög teknõsünk volt, Tódor. De Martin születése után a férjem átadta az öccsének, további gondozásra. Kép Nekem nem hiányzik, hogy õszinte legyek, mert semmit nem csinált, megfogni meg nem mertem. Én ugyanis a szõrös állatokat szeretem. Kép

NevaKép

Sok puszikát küldök a hasfájós babucinak!Kép

Sok puszika mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok!

E-maileket megkaptam (Kata, a tiédet is). Lányok egy kérés, ha lehetne akkor ha e-mailt küldtök nekem azt a chellos címre kérném, ne a freemailesre, mert azt nem nézem meg minden nap. Szerintem tudja mindenki a chellosat, mert arról szoktam küldeni az e-maileket. Akinek nincs meg szóljon.

Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat!

Puszi, Panka

panka

Marika!

Hangának nincs sok haja, sõt, ami van az is csak olyan 1-2 mm-es, hátul olyan 1 cm-es. Gyöngynek volt születéskor 3-5 cm-es majdnem fekete haja.

Lina! + Mindenki!

Ha jól emlékszem, akkor Neked van tapasztalatod, tejcsi lefejés/fagyasztás ügyben. Nekem most sûrgõsen le kell fejnem hétfõig 2-3 etetésnyi tejcsit (vizsgázom), és ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Milyen mellszívót vegyek, ill hogy tudom sterilizálni? (kifõzés, neomagnolos áztatás, vagy egyéb???)
2. Mibe fagyasszam le? Gondoltam van 4 cumisüvegem, majd azokba úgy 120 ml-t.
3. Hogy olvasszam ki a tejcsit? A védõnõm azt mondta, hogy gyöngyözõdjön. Nos ezt csak melegítés útján lehet elérni. Mikróba / vagy melegvizes edénybe állítva melegítsem?
4. Ha egy mellbõl szoptatok, akkor aazal a mellel kell kezdeni a fejést amibõl etettem, majd azt is le kell fejni amibõl nem?
5. Ha két mellbõl szoptatok, akkor elõször abból kell feljni, amibõl utoljára szoptattam, majd azt fejem, amibõl elõször?
Mindenféle tapasztalatot várok ez ügyben!! SÛRGÕS!!!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

GyöngyöskeKép

Próbálok segíteni, remélem megy. Kép

1. Nekem, ami bejött az Avent Isis kézi mellszívó, sajna 13.000 forint volt, de nagyon jó. A Cora-ban is lehetett kapni. Gyorsan szív és hatékonyan, teljesen fájdalommentes, mert a baba szopását utánozza, ugyanúgy beindítja a tejcsit.

2. Elõször kifõztem, késõbb nem vittem túlzásba, csak mindig alaposan elmosogattam, de ennek minden alkatrésze kifõzhetõ, úgy lehet sterilizálni. Védõnéni megnyugtatott, hogy azért nem kell állandóan fõzögetni, mert a fagyasztás is sterilizál. Én így nem mertem volna eladni, amikor ugye nem kellett Martinnak, mondtam is a vevõknek, hogy nem fõztem ki mindennep a mellszívót, csak 2-3 naponta, de forró vízzel mosogattam. Õk meg mondták, hogy õk meg úgyis felforralják, úgyhogy nekik jó így. Kép (Utólag rákérdeztem, tényleg nem volt bajaKép )

3. Fagyasztani csak mûanyag akármiben lehet, üvegbõl készült dologban nem, mert abban kicsapódik. Én Avent steril zacskót vettem (legalább ez tuti steril voltKép ), de nem olcsó, mert 20 db volt kb.1500.-ft. De barátnõm pl. kefíres, joghurtos poharakban fagyasztotta a tejcsit. A mûanyag cumisüveg szerintem oké.

4. Melegítés: én csak szobahõmérsékleten kiolvasztottam, majd picit be a mikróba. De jó a melegvizes edény is. Csak ne forrald fel, mert akkor a hasznos dolgok kimennek belõle!!! Szerintem nem kell gyöngyöznie, mert az már forr, nem? Csak testmelegre melegíteni. Ne lepõdj meg, ha fura szaga lesz! Ez normális, nem azért van, mert romlott. Az is normális, hogy ahogy kiolvad, két réteget képez a tej, különválik egy zsírosabb és egy vizesebb részre. Nem túl szimpatikus látvány, össze kell rázni. Az is oké, hogy megváltozik az íze, meglehetõsen a szappanos vízre emlékeztet. Kép

Ezeket azért írom, mert engem is felkészítettek ezekre, és be is jött, annyi, hogy szaga nem volt. De az íze... De Hangát még nem fogja zavarni, Martin már 6 hónapos volt, amikor a fõzelékben adni akartam neki, õ már utálta.

4. Mindig csak azt a mellet kell lefejni, amibõl szoptattál, ha mindkettõbõl, akkor azt, amelyikkel kezdted a szoptatást, tehát amelyiket jobban kiszívta a baba. A másikat nem kell. (Legalábbis nekem így mondták.) Én sosem fejtem ki mindkettõt, legfeljebb hajnalban egy kicsit, mert akkor majd szétrobbant, a gyerekem meg aludt.Kép

Lehet, hogy hülye tanács, de nekem bevált, én a szopi után vártam kb. 20 percet, csak utána fejtem, mert különben a mellszívó nem tudta beindítani a tejleadó reflexet, és hiába kínlódtam, csak csöpögött. De 20-25 perc után meg igen, és így kb. 40 ml tejcsit lefejtem 5 perc alatt.

Remélem, elég kimerítõ voltam, ha van még kérdés, mondd, próbálok válaszolni. Amit írtam, nem szentírás, csak az én személyes véleményem, tapasztalatom, de azért hátha tudtam segíteni. Kép

Jó éjt mindenkinek!!! Lina
Lina

Lina!

Köszönöm a gyors segítséget!
Amit leszívtál tejcsit azt egybõl lefagyasztottad, vagy elõször csa a simán a hûtõbe tetted, és amikor összegyült egy bizonyos mennyiség csak utána fagyasztottad? Szóval rá lehet-e tölteni a következõ szopinál kifejt mennyiséget? Kb hány ml-t fagyasztottál egybe? egy-egy kaja mennyiséget?
Sajna most Hangának megint Hasgörcse vanKép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Én sem kaptam semmiféle vírust!

Marika!
Mailt megkaptam, de az elõbb én is küldtem neked 1-et. Kép

Dodus!
Nekem mielõtt elváltam, évekig volt halam. Ne csodálkozz a párodon! Nekem elevenszülõ is volt közte, és én is órákat tudtam ülni az akvárium elõtt amikor 1-1 anya fialt. Nem egy anyát megsirattam amit a hímek halálra kergettek. Talán hülyén hangzik, de imádtam elpepecselni egy vízcserénél.
Nektek volt már ezelõtt halatok?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!

Kicsit szétszórt vagyok. Kép
Várom hátha válaszolsz. Aztán rájöttem, hogy Te olvasni is csak holnap fogod, mi a fenére várok... Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Pusssz! Kata
Kata007

Gyöngyöske!

Én a gyógyszertárban kapható mûanyag tégelybe fagyasztom a tejcsit. Van 150ml-s, az untig elég. Nem fõztem ki, csak forró szappanos vízzel mosom ki.
Én a Brendonba vettem kézi mellszívót, kb.5000.- Ft volt. NEkem bevált. Lehet szívás erõsséget állítani rajta, tényleg a baba szopását utánozza.
Nem próbáltátok a Grape Water-t. Nekünk ez jött be. Elõtte már próbáltunk vagy 2 félét. Elég hamar feloldja a görcsöt a pociba. Kép

Lányok!
NEm tudom, hogy mi van ezzel a vírus témával. Egyedül a Zone Alarm találta meg. Ha megkérlek benneteket irtam a cimet, hogy hol lehet megtalálni, légyszi próbáljátok már meg azt is átfuttatni. Ha az sem talál, akkor nálam van a nagy GÁZ.
Várom a választ.

Még 2 nap és vége a bevallásnak. Kép
Késõbb majd bõvebben.
Kriszta
dkriszta

Sziasztok! Jó reggelt!

GyöngyöskeKép

A lefejt tej 24 óráig állhat a hûtõben. A már kihûlt tejre rá lehet tölteni a szintén lehûltet. Én úgy csináltam, hogy lefejtem az elsõ adagot, betöltöttem a mûanyag zacsiba, be a hûtõbe. Követekezõ adag lefejve, azt egy bögrében tettem a hûtõbe, amíg ki nem hûlt, utána ráöntöttem a zacsiban lévõre. Így biztos nem savanyodik meg. Egy-egy zacskó 240 ml-es volt, én megvártam, hogy tele legyen, csak úgy fagyasztottam. A kiolvasztott tejet is 24 óráig lehet felhasználni. Visszafagyasztani viszont nem szabad. Szóval Te tudod, mennyit érdemes egyben lefagyasztani. A lefagyasztott tejecske 6 hónapig áll el a fagyasztóban.

Hasfájós babukának sok puszit küldünk a pocijára! Kép

KrisztaKép

Ígérem, délután, ahogy párom hazajön megnézzük a Zone Alarm-ot. Én egyedül nem tudom, mert férj megölne, ha hozzápiszkálnék a géphez, én ugyanis csak a használatra vagyok jogosult.Kép Épp tegnap beszéltem a munkahelyemmel, kérdeztem õk mit használnak, és a Nortont õk is, mondták, hogy ha az nem talál semmit, akkor szerintük nincs gáz. De több szem többet lát, kíváncsi leszek.

Bevalláshoz jó munkát!!! Kép

Mi jól vagyunk, bár taknyolunk még mindig. Kevesebb, de azért van még. Most már kicsit sûrûbb a váladék, de nem olyan vészes. Láza, hõemelkedése nincs, enni eszik most rendesen. Szerintetek nem kellene a dokinak megmutatnom? Vagy kb. mennyi idõ, hogy egy szimpla nátha elmúlik teljesen? Martinnak ez az 5. nap, hogy folyik az orra. Várhatok még szerintetek? Vagy a doki sem tudna vele mit csinálni? SOS!!!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Nem panaszkodhatok volt mit olvasnomKép Olyan jó dolog, hogy már egy csomó dologra megkapom hamarabb a választ, ami bennem még fel sem merülKép
Egyébként mindenkinek jó munkátKép

Kriszta!
Ígérem otthon megnézzük újra, a másik vírusos dologgalKép

Lina!
Nekem egy nátha simán eltart egy hétig. Most egy kicsit leöltöztem és érzem, hogy kezdek benáthásodni, pedig már vagy 3 hétig jól voltamKép Remélem egy kis forró tea segítKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Lina! Szerintem ha holnap is lesz még valami nyoma a náthának, vidd el Martint a dokihoz! Ez a leírás nagyon jó volt a fejésrõl, tejcsikérõl. Ha szükségem lesz ilyesmire, legalább tudom hol keressemKép

Kata! Hát igen, tegnap este hiába vártad a válaszomat. Mivel nem vagyok sztahanovista, így olyankor már nem dolgozomKép Azt hiszem nekünk mind elevenszülõ a halunk. Ma reggel is nagy udvarlásban volt az egyik pár black molli. A lányt kergette a fiú, de amikor a lánynak sikerült elúsznia elõle és a fiú nem találta sehol, akkor a lány gyorsan odaúszott és megmutatta magát, aztán ment minden elölrõl.KépKép Azt a vicsorgó fejet hogyan kell csinálni?

Marika! Halászlééééééééé??!!! A férjem megölne!KépKép A könyvpakolás tegnap elmaradt, helyette ketten néztük a halakatKépKép

Kriszta! Kitartás, nemsokára vége a nagy hajtásnak! Mi lélekben Veled vagyunk! Egyébként én is a Fáyban végeztem. Pü-es voltam.

Gyöngyöske! Mibõl fogsz ilyenkor vizsgázni? Szorítunk, hogy jól menjen az is, meg a fejés is!Kép

Panka! Kijavítanád a táblázatban a kontrollingot kontrollerre? Köszi! Nálatok is hajtás van? Mikor mentek uh-ra, hogy lássuk a picike nemét? Nevek vannak már?

Kellemes szép napot mindenkinek! Úgy néz ki, ma jó idõnk lesz!

Puszi, Dodus
Dodus

Sziasztok!

DodusKép

Most hívtam fel a doki nénit, mert nem bírtam ki. Azt mondta, hogy ha hétvégére sem javul számottevõen, akkor hétfõn hívjam fel, és megnézi a gyermeket. De az jó, hogy nincs láza, nem elesett, és tud aludni. De szerinte egy bõ hét alatt el kéne múlnia a náthának. Most ebbõl kifolyólag csúszik az oltás is, mert most lenne aktuális az utolsó agyhártya-gyulladás elleni, de inkább várunk vele, amíg teljesen jól lesz.

Dicsérõ szavakat köszönöm a fejéssel kapcsolatos kiselõdadással kapcsolatban! Bár épp azon gondolkoztam, hogy, akit nem érint a téma, az mennyire fogja unni.KépKép

Még jövök! Puszika Lina
Lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?