Új privát üzeneted érkezett!

Natasa, akkor neked a nokipapa cég megfelelő rész nem is volna messze, mert az meg az örs és mátyásföld között van, itthonról kb negyed óra kocsival, bár forgalomfüggő....

Eszti, te meg mit lelkesedsz holmi munkahelyek iránt? Bizalmas forrásból tudom, hogy te úgyis otthon maradsz Benyó 2.5 éves koráig.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, vagy 7es busz...... de legalább lesz protekciónk, és végre egy vezető, aki nem csukja rá az ember orrára az ajtót, ,miután megjavította a 100 m-es síkfutás rekordját....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, tudom hun van :wink: Egyébként arrafele volt a cég is ahol dolgozom/-tam.

No, lépek fényképezőgépet elelnőrini, nehogy megint lemerülve vigyem el. Meg összeszedem a beígért cuccokat.

Éhes vagyok!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Szasztok Lányok!
orvost keresek sos az Istvánban. Nem szülési szempontból sajnos, de már kettőt szültem máshol.Nagyon jó doki kellene nem baj ha nő, és olyan akit holnap vagy esetleg hétfőn megtalálok az ambulancián.
Ha tudtok segíteni nagyon megköszönném.
hoppole@freemail.hu

Vera
veronika01
 
 


Hali!

Na, én értem haza leghamarább? :shock:

Sajna én most lusta voltam képeket csinálni, úgyhogy nagyon várom a képeket! Bár gondolom élőben is olyan undorral fordult el Beni a spenótos pulykától, mint a képeken. :lol:

A játszósarok amúgy király, Beni ott tök jól elvolt és hogy még szopizott is a párnák között ... :shock:

Ja! Coolasa! Azért mi ezt a beszélgetős dolgot nem kapkodjuk el, csak szépen, fokozatosan mindig pár percel többet. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, de ma jóval hosszabb ideig nézhettük egymást amint másokkal beszélget :wink:
És én még a kisfiadra is vigyázhattam, ebből látszik, milyen gondatlan anya vagy. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, és Mancs meg Natasa nyugodtan bevallhatjátok, hogy csak azért tartottatok szóval, hogy eltereljétek (sikerrel) figyelmem a csomagomban meghúzódó veszélyes tárgyról, így elfelejtettem elővenni a FÉNYKÉPEZŐGÉPET!

Gabus, köszönöm a ruhákat, még nem volt időm megnézni, mert az előbb értünk haza, és Noki épp estebédel, meg azt is köszi, hogy Ilba által üzentél, hogy mit is kell hazavinnem. És így a "szia Ilba/Piros"-on kívül a "Gabus üzeni hogy ez a szatyrotok/Jó, látom" mondatok is megalapozhatták, hogy Ilba egyszer csak mégis örökbefogadjon engem. Amúgy telefonálás nélkül is rájöttem, hogy ez a tásse nekem szólt, mivel ügyesen rávezettél azzal, hogy odatetted a cuccaimhoz a székre. Ravasz.

Bubek, te meg olyan borús voltál az elején, vagy csak én mondtam valami rosszat? Dehát az lehetetlen, mivel nem is voltam ott. Kedves Antivagy, kb. 25 percet késtem, de önhibámon kívül - of course - a mobilom meg otthonmaradt, így nem tudtam értesíteni sem az egybegyülteket. Natasával egyeztettünk is /múltkori tali előtt ö hagyta otthon a sajátját - a Szerk/, hogy minden páratlan alkalommal ő lesz elérhetetlen telefonon, minden pároson meg én. Népi játék, mi így mulatunk.

Kép Kép
coolasa
 
 


Amúgy Beninek mondtam, mikor anyukája egy hirtelen ötlettől vezérelve rámhagyta, hogy simogassa meg Nokit...... és megtette. Utasítanom kellett volna a jövőheti lottószámok lediktálására, de ez akkor nem jutott eszembe.

Jumam, úgy örülök, hogy gyermekeink ilyen élénk érdeklődést mutattak egymás irányába... arra a teljes 0.00000001 másodpercre, amíg meg nem jelent Livi, vagy Eszti nem kezdett el mosolyogni nagy hirtelenséggel, mert onnantól minden varázsunkat elvesztettük. És ez mindkettőnket borzasztóan meg is viselt idegileg. :wink:

Ilba, amúgy hiába vágsz fel azzal, hogy keveset kommunikáltunk, a mai napi rekordot ugyanis Sajtiné tartja, aki mire rádöbbentem, hogy ott van, ez már nem is volt igaz.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, és mindenki nyilatkozzon Bubeknek a 200ft/hós családi kasszát alapjaiban megrengető klubtagságiról. Javaslom, hogy Gabus és Timi pl ne fizessen, mert mint mondta, ők max 1-2x tudják majd annyira megacélozni lelküket, hogy eljöjjenek oda.

Egyébként most ugranak be képek, Ilba veled beszélgettem az elején, és nem volt benne köszönet, emlékszel? :wink: Hogy a többiek is értsék: megérkeztem, Ilba fogad, és követeli, hogy mutassam meg a Numero Uno Nokifogat, én büszkén feszítek, Noki engedelmesen tátog, Ilba: "na muti, hol van, nincs is ott semmi". :lol:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja és Natasa, nem akartam leásni lelked mélyébe, de.... mi az a rajzcicológia? Rajzpszichológia? De azt meg hol tanulod majd, vagy úgy egyáltalán?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Mi is hazértünk csak előtte szocializálódtunk egy kicsit a sétáló-barátainkkal /miután Szonja csak hazáig aludt/ meg uzsiztunk.
A képek most vándorolnak át a gépre :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ühüm, rajzpszicológia. Felnőtt és gyerek, de engem valójában csak ez utóbbi érdekel.
A gyerekrajz alapján elég sok minden megmondható egy gyerekről ha pl szorong vagy mitől fél, mit nem tud feldolgozni stb, stb. Bővebben majd ha már mívelem :)
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Helló Lányok!

Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert eljöttünk, mivel Livicsek úgy csinált, mintha álmos lenne, és átmentünk Anyuhoz. És nevet, mert így legalább találkoztunk vele. Igaz, Livi nem aludt, így potyára hagytunk ott Titeket.
Bejött az Ikeja talihelynek, féltem, hogy az evésen kívül mivel foglalja el magát a kis hölgy, de tök jól elsétálgatott az étkező emberek között (akik biztosan örültek nagyon...). A játszósarok kb. 70 másodpercig kötötte le, de ha tovább lettünk volna és kimászkálta volna magát, akkor pihenni biztosan letelepedett volna tovább is ott. Szóval nekem bejött a dolog!!!!! TIMI, UGYE OLVASOD? :wink:

Na, leszedem a képeket a gépről, mindenki üríccsen!!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ehun e!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na, ezt már szeretem!!! 1 perc alatt feldobáltam a képeket, semmi lefagyás vagy ilyesmi! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nokiról és Benyóról nem csináltam képet, nem direkt, bocsi!!!! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, örülünk hogy tetszett a hely, és ide nem csak délelőtt lehet jönni... Talán nem is hülyeség, amit valamelyikünk egyszer viccből felvetett (Jumam?), hogy egy csepépházas délelőtt után áttehetjük székhelyünket egy elegáns mozdulattal az ikeába, és ott folytatódik a program ebéddel...

(A Beni+én kettősről készült fotót biztos fel akartad tenni? Kicsit olyan, mint Jucus "és most mindenki nézzen ide" képe.. :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, még annyit, hogy ha valakinek feladnánk a rejtvényt, hogy párosítsa, melyik bébihez melyik anyuka tartozik, nem biztos, hogy a fenti képek komoly segítséget nyújtanának...

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali, jönnek az én képeim is.
Roppant sok selejt képet sikerült csinálnom :oops:
És Nokiról, Sajtinéjékről, Livicsekről nekem sincs képem :cry:

Gabus, én azt hittem hogy nem tetszett és azért mentetek el. Örülök, hogy nem így volt. Kicsit beljebb van egy nagyobb gyerekeknek való rész /firkálásra, kockákkal,.../lehet legközelebb meg kell majd mutatni Livinek hátha az bejön neki. Elnézve aképeket,...remélem nem ijedt meg tőlem :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Találtam egy gyereket Kép
Segítsen valaki! Kép
Minden hiába, nálam is sír /Gabus profilját ne nagyon nézzétek, mert nem szereti!/ Kép
Meglett anya! Kép
De én apát is megkeresem! Kép
...nagyon hasonlítunk :) Kép

Hopp, egy újabb gyerek :shock: Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bencének nem ízlik Kép
De, anyáért mindent! Kép
Aztán lehet menni dobolni,...egyedül Kép
...és Benivel Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Petra éhes! Kép
És eszik,...majom lábat Kép
...zsiráfot Kép
Petra elégedetten néz az asztalra Kép
...majd jógázik egyet Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Családi idil,...
Bubekéknál Kép
Jumaméknál Kép

Julcsi örül
Kép

Majdnem spárga Kép


Gyerekek, VÉGE! Nekem kulcsosdoboz kell, kulcsos doboz kell! Kép
de csak gyetya lett belőle Kép

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
Nem is igaz, mert Beni nálam már nem sírt, mikor elmentünk etetőszéket lopni! Mondtam neki, hogy ha lát egyet, sikítson, megmutattam, hogy hogyan, onnantól már vigyorgott. :lol: Szal azé ne ferdítsük el a tényeket képviselőtársaim! :lol:
Azért mentünk el, mert Livicsek álmosnak mutatta magát, elaludni viszont nem tudott volna ott. De átvágott a kis ravasz!

Julcsiról sincs képem :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, OK, OK, nem is sírhatna nálad amikor a lányodért gyúr :lol: Csak a poén miatt,....érted!

Mi az, más még nem ért haza?
Bubek, kitaláltatok az Ikeából vagy kérsz telefonos segítséget :wink:
Mancs, annyira beijesztettél, hogy elviszik a dekorációnak valókat meg egyéb keresett cikkeket, hogy hamarosan bejárom az Ikeát, de nem Szonjával hanem, egy bevásárlókocsival :lol:

N.....aki megint éhes :shock:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa csomagjára a következő megállapításokat tenném:
1, az Ilbás kép a kék háttérrel olyan, mint valami beállított műtermi mosolyalbuma fotó. A művész neve pedig GáborGábor. (Ugye nem nézem túl sokat a Szomszédokat?)
2, Petrának döbbenetes igéző bogárszemei vannak
3, A Bubekes családi idill kompozíciója úgy jó, ahogy van
4, Jumam oldalról olyan, mint valami szabadnapos klaudia siffer
5, Mancsnak jól áll a bordó. (Kérlek soha többé ne hord, ha én is ott vagyok, jó?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Na a képek alapján megsajnáltam a fiam, mindig másnál ... :roll:
És legalább tudom mi történt távollétem alatt. :lol:

Natasa! Nagyon jók a képeid!!!
Gabi! Persze a Tiéid is, csak becsúszott 1-2 homályos. :D

Nokinak alul középen a bal oldalon látszik a foga!

Jumam,
köszi a könyveket! Tök jó sok kedvezményt kaptál/tam. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja! Bubek! Megvan az új avatar képed!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
nem lottószámra, evésre kellett volna buzdítani. :lol:
Most legalább láthatta mindenki milyen jó evő. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool,
listát kiegészíteném:
Eszti nem kékben volt :lol:
(kék, vagy ződ, mindegy, jól áll! :wink: )

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Igenigen, Eszti, leszel szíves valami sápasztót hordani legközelebb hátrányoshelyzetű hölgytársaságban, köszönöm.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus, fontos kérdésem van!!!!!! Bajban vagyok, mert nem tudom, pontosan hány nap is van karácsonyig.... előre is köszi a választ, ja és még csak annyit, hogy pocsék a memóriám, így elképzelhető, hogy holnap is rákérdezek.

Kép Kép
coolasa
 
 


Elmész te a jóóóóóóóóó.....
.... irányba!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
én még annyit fűznék hozzá, hogy mikor Te is ott vagy a képen, akkor sem Beni van a kezedben... (1 kivétellel) :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja...

... Coolasa tök ari! Láccik, hogy még a fiatalabb babakorosztályhoz van szokva, ezennel felhívom a szíves figyelmét, hogy egy 1 évesnek (jelesül Beni) már nem kell tartani a fejét!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, és akkor most hogy is van? Amit tőled kaptunk rucikat, azoknak is ti vagytok a forrásai, meg amiket Natasa hagyományozott ránk azoknak is? Csak mert ingyenélő anya lévén, aki minden öltözetet másoktól kap, komoly és rendszerezett adminisztrációval bírok a honnan-hová vonatkozásban, így pl minden ruhaszállítmányt felismerhető kupacokban lefotózok, majd beteszem mondjuk a 'Gabus' mappába, azt pedig a 'rucik' mappába.... ééérteeed...
A farmerruha a kedvencem a trapézfarmernadrággal karöltve, és örömmel konstatáltam, hogy létezik olyan kisméretű ruhácska, ami még Nokira is rövid/szűk. Ezek láttán árasztott el a legnagyobb boldogság. (egy bódottág egy ölöm)

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus, hihi, tééényleg.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, az általam vitt rucik is Livicsek rucik! Teheted a Gabus kupacba :wink:

Örülök, hogy tetszettek a képek :) Szerencsére a nagyon rosszakat le is töröltem :P

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Melyik ruci szűk Nokira?

Aha, Natasáé is!

(Bár én annak idején mindenkinek öribe vittem a ruhákat, de mivel mindenki jelezte, hogy visszaszolgáltatja, ha a gyerekecske kinötte, beletörődtem.) :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


kinőtte :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, el kell keserítselek, én is visszaszolgáltatom. Tudom, az élet kegyetlen, dehát így megy ez.
3 darab bizonyult tudományos módszerekkel (ránézés) kicsinek: az ujjatlan fehér, talpas rugi már hónapokkal ezelőtt is az lett volna, mivel Nokinak hosszabb a lába, amúgy is 41-es bakancsot hord (hol is hallottam már ezt ezelőtt? na mindegy, menjünk tovább)... és 2 fehér body, a hosszúujjú érdekes csíkos anyagú, és a rövidujjú simafehér, Nokinak valahogy már hosszabb a törzse. Úristen, gyermekem torz?

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka kivan - de nagyon.

Petra 5-kor hisztivel fogadott, és azóta csak kisebb szünetekre hagy fel vele. :evil:

Gabuska, ma dolgozni voltam. Szar volt. :twisted:

Coolasa, valld be, az én kedvemért késtél. Lécci lécci.

Lányok, a csemeték és anyukáik mind tündériek, persze csak Petra meg Vuka után. :wink:

Na csumi, jó éjt mindenkinek.

Gabuska, holnap dolgozni megyek. :cry:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Gyerekek, Antivagy kérésére késtem. Őt kell paradicsommal megdobálni. (Így gondoltad, ugye?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Anti,
mutattátok már Petrának a talis fotókat? Ha megnézi őket, biztos felvidul. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Molnár házaspár egyengatyába öltözött. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vagyunk mi is! Hazafelé még kiugrottunk Mbáért a reptérre, Petike nagyon jól elvolt, nagyot szunyált a kocsiban. Én annyira elfáradtam, hogy nem vacakoltam holmi gyümölcspépesítéssel, hanem üveges alma-banánt kapott :oops: Be is verte az egészet.
Annyira jól éreztem magam, nem mintha máskor nem mozdulnánk ki otthonról, de ez más... Nagyon jó volt!

Coolasa,
miért ne vegyek fel bordót legközelebb? Remélem megjegyezted: siiiima út-siiiima út, gö-rön-gyös-út-gö-rön-gyös-út, kátyusút! :D Hiányoznak a szép homályos fényképeid! Legközelebb nem szólok Hozzád és fotózhatsz! :lol:

Natasa,
én is gondolkozom rajta, hogy vissza kéne menni karácsonyi cuccokért :D De kicsit csalódtam, mert korántsem vannak most olyan szép és jó dolgok, mint tavaly. Lehet, hogy még nem volt minden kirakva? Jelentem, a gyertya égő állapotában is mézeskalács illatú! Kulcsosdoboz :evil: Kivonták a forgalomból! Még ilyet! :evil:

Bubek,
sikerült vkit elkapni hogy felsegítsen a buszra?

Ilba,
hol látod Te Noki fogát? És egyáltalán, hol van Noki a képekről?

Kép
mancs
 
 


Mancs, Bubek nem busz. Villamos.
Ilba se látta, de most gyorsan úgy tesz mintha, mert rossz a lelkiismerete.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus,
elküldöd nekem a képeket teljes nagyságban? Köszi!

Natasa,
lécci Te is küldd el nekem rendes méretben a képeket! Köfi!

Megyek, elteszem magam holnapra. Nagyon fáradt vagyok. Petike persze nem aludt el egyszerűen. Tök álmos volt, cicin bekómált. Lerakom, két pillanat múlva kipattant a szeme és elkezdett hancúrozni az ágyában. Keresztbefordult meg összevissza röhigcsélt, sikongatott. Viszont utána jött a sírás, persze amíg én zuhanyoztam, úgyhogy addig Mbá dajkálta. Rövid szopi, és el is aludt. Valszeg annyira elfáradt ma, hogy ezért nem volt könnyű az elalvás. Volt már ilyenre példa, nem egyszer.

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
nem villamos, troli!!! :twisted: Most ugrott be.

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?