Új privát üzeneted érkezett!

zel, naná, hogy te is jössz velümk a legközelebb :D
te merre felé is laksz, és mikor jössz pécsre? mert akkor összehozzuk a talit :lol: és szurkolok tvábbra is ezerrel :lol:

jujj katata, de jó lehetett az élményed :shock: én is úúúgy szeretném látni a párom srácait, valahogy szerintem az emberben mindig az van, hogy milyen klassz is amiben benne van :lol:

mindenkinek jó éjt!!!
gyöngyi jól vagytok?
kicsiboris
 
 


Jó reggelt!
Köszi a tegnap írt drukkokat - jól esik, hogy gondoltok rám...
Apa nyomul, épp a tégellyel harcol - mindjárt indulunk a katéteres szexre! :wink:
Pusz mindenkinek!

Kép
zölddisznó
 
 


Coca, izgis.:)

Zel, fura ez a duplázás, mert az én dokim éppen azt mondja, hogy ilyenkor ne zavarjuk őket újabb adaggal, hanem nyugodtan menjen a dolog és ha már megtermékenyült az első nap, ne zavarásszák a megtermékenyített petesejtet a fiúk. Így együtt sem szabad lenni.Tényleg minden doki mást mond...

Szép napot Mindenkinek!
katata
 
 

 
 

Még most is barnázom, ez is normális :?:
katata
 
 


katata, nekem egyáltalán nem volt barnázás, de belegondolva csak az lehet hogy felsértették a hámot, remélem egy tapasztaltabb is tud neked tanácsot adni.
A kórházat nem tudod felhívni?
Amikor nézelődtem egyéb topikokban, találkoztam egy segíthetek nevű asszisztált repr. osztályon dolgozóval, ha megtalálom szólok, ilyenkor ő is segítségedre lehet.
Köszi a szorítást! Kérhetek esetleg egy másikat azért hogy spontán teherben legyek? Vagy hülye vagyok, hogy még ebben bízom?
Szép napot mindenkinek!
bbilona
 
 


jujjj coca, remélem már réges régen túllettél a 'csöviszexen :lol:
ez a tégelybe nyomulás nem lehet egy egyszerű feladat a leendő apukáknak....szorítok, hogy mihamarabb írj, minden okés :lol:

katata, szerintem is kéne az orvosoddal beszélned, mert elképzelhető, hogy valami más miatt van ez a barnás cucc,
nehogy ezen múljon...
kicsiboris
 
 


Kata :)
Drukkolok ezerre!!! Sztem ne aggódj a barnázás miatt, nekem szóltak első alkalommal, hogy kicsit vérehzetek otthon, de végülis nem volt semmi.

K.boris :)
Tényleg nagyon jó volt dumcsizni és tök ari a párod, hogy így belemélyed a témába. Az enyém egy kicsit távoltartja magát.

Coca :)
Remélem jó sok kis fickó lesz, megy a drukk!!!!!

Tegnap csináltam még egy tesztet (a fenébe nem bírtam ki) és azon is van második csík, de már sokkal jobban látszik, pedig az van ráírva, hogy az elmaradt menzi után egy nappal ajánlják. (Az nekem kb. péntek v. szombat) Még nem merek reménykedni és most egy pár napig megpróbálok nem tesztelni, de azért állandóan nézegetem a két tesztet, mert eddig mindig csak totál egycsíkosat láttam.
tiza
 
 


sziasztok, ajánlom mindenkinek itt a topicban, hogy egy városban lakók találkozzanak, jó élmény :lol: igaz tiza :lol:

tiza, most nagyon félek....hogy nem is fogsz nekünk már írni ha összejön a babuci :cry: de ennél sokkal-sokkal jobban szurkolok neked, hogy minden jól alakuljon :lol: de jó.... :shock: lehet, hoggggyy........ne tesztelj egy-két napig, ki fogod bírni?
szombaton reggel várom a teszteredményt :lol: :lol:
kicsiboris
 
 


K.boris :)
Hát az egyáltalán nem biztos, hogy babás vagyok, de ha igen, akkor sem szeretném elhagyni a topicot. Már teljesen Babanet-függő vagyok. Egyébként a Megint megjöttben már régi topiclakó vagyok és ott is van pécsi, aki végül babás lett és a mai napig írogat, pedig már két hónapos a kicsilány és még találkozni is szoktunk néha. A picit is láttam már élőben.
Most nem is szándékozok tesztelni. Megpróbálom kibírni szombat reggeli. Ha akkor is pozitív lesz, akkor már kezdek reménykedni.
tiza
 
 


Sziasztok lányok!
Olvaslak ám benneteket. Kicsiboris köszi az érdeklődést. Jól vagyok, de sokat kell pihennem mert a méhnyak már nagyon megrövidült és még van időnk a szülésig.Amugy ma vagyok 34 hetes.
4D UH-os képet nem tudok küldeni mert nincs csak az amit a multkor is küldtem.
De ha esetleg majd egyszer kapunk a dokibácsitól ami értelmezhető akkor küldöm.
Mindenkinek drukk akinek mostanában volt az inszemje.
Odry mi van veled?
Tiza nagyon drukkolok neked a 2 csikhoz. Ez már jól jel.
De hétvégén inkább reggel csináld meg a tesztet.
Gyöngyi
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Tiza! Gratula a csíkocskáidhoz! :lol: Remélem, hogy hamarosan már a diagnosztizált babához is lehet gratulálni! Mikor kell menned vérvételre meg Uh-ra?

Coca! Szorítok Neked és persze a srácoknak, hogy rendes munkát végezzenek! :wink:

Remélem mindenhol ilyen gyönyörű napsütés van, mint itt nálunk Szombathelyen. Van valaki esetleg a környékről?

Üdv mindenkinek
tücsökbogár
 
 


hát gyöngyi, örülök, hogy jól vagytok, és pihengessél akkor nagyon sokat :lol: :lol:

tiza, akkor szombaton ezerrel gondolok rád, addig is türelem :wink:
tücsök, nálunk pécsen is isteni az idő, eltarthatna karácsonyig :D
kicsiboris
 
 


nincs itt senki??

wandrea, sapé, legyekmami, orsi, lola, odry, babszi, és a többiek??
kicsiboris
 
 


tiza!
Az én Zsebim pályafutása is két igen halovány, alig látható, 10 perc után előjövő csíkocskával kezdődött.:) (kukából előhalászva..)HSG hormon nincs csak úgy a szervezetedben, a csík márpedig attól csík. Nagyon remélem, hogy sikerült neked, drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


én itt vagyok folyamatosan,de csak úgy csendben szorítok. Ugye úgy is jó?
Nemtudom elképzelni milyen lehet találkozni valakivel aki hasonló cipőben jár, és őszintén meg lehet vele beszélni mindent. Lányok nem kell bőgni? Én nagyon könnyen elpityeredek mostanában, már néha a vicceken is.
De tényleg hová tüntek a többiek?
Szép estét mindenkinek!
Budapesten is nagyon szép az idő!
bbilona
 
 


Ilona :)
Tényleg nagyon jó olyan valakivel beszélgetni, aki hasonló gondokkal küzd. Az ismerősök ugyan kérdezgetik az embert, de néha bizonyos dolgoknál úgy néznek, mint az ufóra, mi meg egyből értjük miről van szó.

Mágnes :)
Köszi a drukkot. Hú, neked már nem sok van hátra.

K.boris :)
Én ezt az időt elfogadnám télnek. Milyen jó lenne, ha ennél hidegebb nem lenne az évben. Én el tudnám viselni.
tiza
 
 


helló Zel!

A méhpempő neve méhpempő nincs más rajta egy kicsi kb 3X7 cm-es dobozban van, ahol a ahalolaj, meg a béta karotin svédkeserű meg ilyesmi. 1000 Ft alatt van. Én is a Royal Yellivel kezdtem, de annak az ára tarthatatlan. Az van ráírva, hogy a készítmény a hatóanyagot annak eredeti formájában, annak természetes nedvességtartalmával együtt tartalmazza. Nem lehet nagy különbség.

Katata!

A barátnőmnek a múltkor szólt a doki, hogy számítson kis barnás maszatra, mert véletlenül megsértette a méhszáj nyálkahártyáját a katéterrel. Ettől lehet neked is a barnázás, csak nem szóltak. Dupla insem!!! Van ilyen? Nekem a doki mindig szól, hogy erősítsünk rá este, már csak azért is, hogy tudatosítsuk a szervezetemmel, hogy mit akarunk elérni. Gyönyörű az idő! Töltődjünk fel vele, hátha segít. Én ma a nyugágyban olvasgattam a napon, és hiszek benne, hogy ez is pozitív lehet.

Sok sikert mindenkinek.

Tiza, én biztos vagyok abban , hogy neked sikerült. Irígykedek. Sok sikert! Tamara
tamaranna
 
 


kicsiboris!
vagyogatok!lombikos topikba írogatok!nov végén lesz a 3. beültetésem.ez már pesten lesz.
karácsonyi ajándéknak ezt kérem!!!!babát!!!!
lola29
 
 


Sziasztok!

Kata! Tök érdekes, mert nekem a két nap inszem után a dokim javasolt még két nap tömény szexet. Konkrétan a női orgazmus fontosságát hangsúlyozva. Mert az ugye nem csak azért van , hogy jó legyen, hanem a méhösszehúzódások, mintha szívnák a srácokat a cél felé.

Tamaranna! köszi az infót, holnap keresek is, mert a Royalomból már csak 4 szem van.

Tiza! Úgy örülök! Hidd el, szombaton reggel olyan két csíkod lesz, hogy csak úgy kiabál! De addig bírd már ki!

Coca! Pihenj sokat, remélem, minden rendben volt és jól vagy.

Kicsiboris! 80 km-re Pécstől, Nagyatád mellett lakom. Nem sokára megyek. Egyeztetünk,és szendvicsezünk. Tizát is jól megtömjük!

Bbilona! Nagyon jó olyanokkal találkozni, akiknek hasonló problémáik vannak. Van egy barátnőm, akivel még endós fórumon kezdtünk beszélgetni és Skype lett belőle, meg tali. Már túl vagyunk egy közös hosszú hétvégén is, ami tökéletesre sikerült. És tényleg félszavakból lehet érteni, mire gondol a másik, olyan dolgokat meg tudtunk mi is beszélni, amit "egyszerű" embereknek hiába mondasz el, nem értik.

Pusszantás mindenkinek!

Holnap megyek Pécsre UH-ra!
zel
 
 


Tamara :)
Köszi.
Nekem is dupla inszem volt, a pécsi klínikán mindig így csinálják és otthon meg rá kell erősíteni egy-két nap. Bevallom mi most ezt kihagytuk, mert valahogy megvisel minket ez az időre produkálás és szerintem nálunk immunösszeférhetetlenség van, ami azt jelenti, hogy a srácok el sem jutnak a célba, ezért nem erőltettem annyira. Talán így is összejött.

Zel :)
Holnapra egy kalappal, hogy szép tüszőid legyenk. Hú, Te jó messziről jársz ide.
Köszi a bíztatást. Nagyon félek a szombattól, de addig már kibírom. Most nagyon lassan vánszorog az idő, olyan, mintha lelassult volna, pedig próbálom magam lekötni mindenfélével.
Szerinted ha a szombati teszt + lesz, akkor mikor szóljak a Pankának?
tiza
 
 


Kép

Nem vesztem ám el, csak sajnos kevés alkalmam van nektek írni, remélem nem tart már soká! :lol:
Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött irántam!
Hát egyébként megvagyok, túl a második inszemen...
Nem volt semmi probléma, most sincs, csak annyi hogy elég erősen szurkál a hasam alá, szerencsére rövid ideig tart, de viszont nem múlhat el úgy egy óra sem, hogy jelentkezne a szúrás.
Azért jól vagyok, és most megint teli optimizmussal!
Viszont az elsőhöz képest, most nem görcsölök rajta, nem kattog az agyam annyira... :lol:
Lányok, kellene nekem egy kis segítség (mint majdnem midig)
a hőmérséklet méréssel kapcsolatban.
Tanácsolták nekem, hogy inszem után mérjem a hőmet.
De meddig? És minek? Ebből mit lehet megállapítani?
Kép

Mindenkinek szorítok!
Orsi
orsika0
 
 


Orsika :)
A hőből lehet bizonyos dolgokra következtetni, de ha előtte nem mérted, nem nagyon lesz viszonyítási alapod. Pl. van akinél van beágyazódási hőleesés, amikor egy napra lemegy a hő, aztán vissza, de nem mindenkinél van és gondolom kapsz progeszteron pótlást, az is befolyásolja. Én is mérem mindig (reggel, mielőtt bármit csinálnál!) és nekem a 12. dpo-n egy picit lejjebb szokott menni a hőm. Na, akkor már tudom, hogy nem sikerült. Viszont az Utrogestan miatt nem esik le teljesen, hanem stagnál. Mondjuk, ha volt előtte 37,3 v. 37,2, akkor visszamegy 37,1-re vagy 37-re és egészen addig ottmarad, amíg el nem hagyom az Utrót. Most viszont feljebb ment a hőm a 14. napon és ez talán bíztató jel, ilyen még soha nem volt. Szóval ha mensi környékén sem esik le a hő, hanem inkább magasabb, akkor elég jó esélye van a babásodásnak. Talán segítettem valamit.
tiza
 
 


Helló Tiza!

Nagyon szorítok neked, biztos minden rendben lesz!!! Szombaton együtt tesztelünk reggel! Már ha nekem sem jön meg addig. Nagyon iz gulok!

Hajrá Orsi!!!!

Zel nekem is mindig említik, hogy inszem után legyen szex! Neked is nagyon szorítok
málna79
 
 


Jó reggelt Csajok!

Köszönöm, hogy tegnap annyian gondoltatok rám. Minden rendben ment, de utána annyira elkezdtem görcsölni, hogy nem nagyon tudtam ideülni, inkább csak fetrengtem az ágyban. Furcsa, mert multkor semmi görcs nem volt utána. Még most is fájogat, de már nem vészes.

Kép
zölddisznó
 
 


Jo reggelt Lanyok!

Kata!

Nagyon rendes töled, hogy engem is betettel a tablaba! En igazabol csak egyszer beugrottam egy kerdes erejeig ide a lanyokhoz egy masik topicol, es nagyon rendesek , keszsegesek voltak, valaszoltak a kerdeseimre.

Megvolt a hsg-m, atjarhatoak a vezetök. Jövö het penteken megyünk legközelebb orvoshoz, addigra kesz lesz a ferjem legujabb sp. grammaja, es az alapjan dönt az andrlogus, hogy kell-e szednie meg valamit vagy kezdhetjük az inszemeket.

Olvastam, hogy külföldön elsz. En Olaszorszagban elek. Veletlenül nem innen irsz? De jo lenne!

Zöldi!

Nagyon drukkolok Neked az inszemhez! Irtad, hogy görcsöltel nagyon. Sajnalom! Amikor csinaltak nem fajt? Csak utana?

Tiza!

Nagyon szoritok Neked is, bar nekem nagyon ugy tünik, hogy ez BABA!

Mindenkinek minden jot kivanok lanyok! Szep napot!
:D
Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


zel, ezerrel szorítok, írj majd nekünk :lol:
kicsiboris
 
 


jucmuc, halihó, a hsg nem volt vészes? és olaszországban is hasonlóak a vizsik mint itt?
drukkolok, hogy az első inszem minél hamarabb legyen neked és lehessen izgulni :lol:

tizám, hát én már nagyon izgulok érted :!: húúúúú bírd még egy kicsit, holnap reggel írj mihamarabb :wink:

cocika, neked is most akkor új időszámítás kezdődik, úgy irigykedem, nekem ki tudja mikor lesz ilyen esélyem a babura.....
olyan nehézkes ez az egész.... :evil:

orsika, nagyon izgulok érted is :!:

lola, de jó, karácsonyi fogantatás :?: hááát.. szorítok :!:

puszika
kicsiboris
 
 


Zel, mi volt uh-án? Hogy vannak a tüszőid?

Orsika, képzeld nekem is szurkál a hasam, mintha meg akarna jönni. Olyan fura, normális ez? Nekem nem szokott a ciklusom második felében fájdogálni a hasam.

Tiza,Málna, nagyon szorítok a holnapi tesztetekhez!!

Jucmuc, sajna nem Olaszországban vagyok. Gyere sűrűbben és számolj be mi volt a dokinál.

Coca, barnázol is?Nekem nem volt görcs.Mikor befecskendezte,akkoréreztem egy péici telítettséget,de csak akkor,mikor nyomta be.Utána semmit.

Szép napot!
katata
 
 


Zel :)
Mi volt az uh-n? Remélem szép kis petikéket növesztettél.

Málna :)
De izgi, akkor együtt tesztelünk. Drukk neked is ezerrel!!!!!!!!!!

Kata :)
A pociszurkálás normális és még jót is jelenthet. Neked is megy a drukk!

Jucmuc :)
Örülök, hogy átjárható vagy. Akkor mi lesz a következő lépés?

K.boris :)
Ari vagy, hogy izgulsz és remélem nem okozok csalódást. Én is nagyon izgulok és félek is kicsit, de egyre jobban úgy érzem, hogy ez most sikerült, csak attól félek inkább, hogy nehogy elmenjen.
tiza
 
 


Kata!

Neked is szúrkál a pocid? Nekem sem szokott ilyenkor már fájni, de most mindennap ez van.
Főleg akkor nagyon rossz, ha pl köhögök, vagy nevetek.
De amint látom Tiza azt írta, hogy ez akár még jót is jelenthet...
Hát akkor reménykedjünk! Kép
Mikor tesztelsz?

Orsi
orsika0
 
 


Hú, Orsi, nekem még csak most az inszemem szerdán. Egy darabigmég tuti nem tesztelhetek,mert úgysem mutatna ki semmit.
Tényleg, tudja valaki, hogy vérvétellel kimutatható-e hamarabb,mint a teszttel?
katata
 
 


Jucmuc!
Az inszem egyáltalán nem fáj! Az elsőnél észre sem vettem, hogy befejezte a doki. És akkor nem is görcsölt. Köszi az együttérzést, ma már sokkal jobb. Magnézium, kálcium, E-vitamin...ja, és vörösbor. :lol:

Apának drukk, hogy fasza kisfickókat termeljen!

Zel!
Ha hazaérsz, és jól vagy gyere rögtön! Furdal a kíváncsiság.

Kicsiboris!
Neked is köszi. Ti hová jártok, melyik babagyárba?

Kata!
Semmi barna. Én sem éreztem a csőszexet, csak utána. És az elsőnél nem is görcsöltem utána sem . Csak most, az UTOLSÓNÁL. :lol:


Tiza!
Ügyik lesztek, és nem szabadulsz Tőle, csak nyáron :lol: meglátod!

Orsi!
Szorítok. A szurka tényleg jó. Neked mikor aktuális a teszt? Nekem 2 hetet mondtak vérvételig, és azt, hogy ha kibírom, ne teszteljek! Nem bírom ki :cry: ...vagy mégis?

Kép
zölddisznó
 
 


Hu, lányok akad izgalom dögivel! Nagyon jó, végre! Ezer drukk tiza, málna szupi szupi szupi.
Orsika, zölddisznó, tamaranna megy a szurkolás ezerrel, lehet hogy elindult valami, olyan jó lenne ha ti lennétek a következők (ezt csak halkan mondom, nehogy elkiabáljam:) )!
Móni, mi volt 23-án, minden rendben?
zel, én is várom a beszámolót!
odry, veled mi újság, vagy lemaradtam az infóról, hogy vagy?
kicsiboris kitartás, Aviva torna? hülyeség? Mi újság a talpmasszázzsal, csináljátok még?
Szép hétvégét mindenkinek!
bbilona
 
 


Coca!

Nekem Nov.8-án kell visszamennem a dokihoz, úgyhogy mindenképpen szigorúan csak pár nappal előtte tesztelnék.
Ha kibírom addig... :lol: :lol:

Kata!

Azért nincs olyan nagy eltérés. Nekem vasárnap, neked szerdán...
Szurkolok nagyon! Kép
orsika0
 
 


Igazad van Orsika, tényleg nem nagy az eltérés. :lol:
Köszi, hogy szurkolsz én is neked, talán egyszerre babásodunk. :wink:
katata
 
 


Sziasztok!

Nekem nagyon "jól" indult a mai napom. Olyan utam volt Pécsig, hogy csak na. Minden idióta az úton volt és autóval közlekedett. Ha saját életükkel játszanak, ok, de az enyémet hagyják békén. Mondjátok meg, miért zavar egy pasit, ha egy nő megelőzi?

De aztán minden jó lett.
Lényeg, jobb oldalon 22,5 mm, bal oldalon 23,5, 20,5, és 19,5 mm-es tüszőim vannak, a nyálkahártya 10,5 mm-es. Nagyon örültünk. A doki is, én is. Ekkorákat még nem növesztettem a 10. napra! Ja és a peteérésre való szurimból még holnap kellett volna az utolsót bökni, de hogy ekkorák már, azt a szurit nem kell. Csak este 8 körül a tüszőrepit.

Teljesen fel vagyok dobva, még HIHIHI-bb lett a hangulatom. Várom már az inszemet is.

Voltam a talpmasszőrnél is, aki megjegyezte, hogy gyönyörű nagy sugárzó aurám van, és teljesen rendben van minden.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, biztosan az is használ!

Puszi mindenkinek...

Ugye ti is jól vagytok? Mindenki? Aki nem , csak szóljon, küldök neki az én jókedvemből!
zel
 
 


Tiza!

A holnapi teszt +++++ lesz

Aztán a jövő héten szólj a Pankának, hogy nem jött meg, teszteltél és pozitív, aztán majd ő megmondja, mikor akar megnézni, mikor érdemes.
Szerintem!

Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi eredményedre. Hogy bírod türelemmel???


Amint kész a teszt és kiörömködted magad, jelentkezz kérlek! Hadd legyek rád is már egész nap büszke!
zel
 
 



Sziasztok!

Visszaolvasni reménytelennek tűnik, majd próbálok képbe kerülni.

Ma voltam UH-n, UH szerint 6 hetes vagyok, már látszott a szívdobogása! Nagyon boldog vagyok! Ha lesz időm majd bescennelem a képet.

moni
 
 


Sziasztok!

Én a hőmérőzésről eddig azt tudtam, hogy a tüszőérést mutatja ki. Mivel azt vagy a doki nézi vagy nyálteszteztem, így én soha nem használtam. Jó, hogy írtátok, hogy a megtapadás környékén is változik. El is kezdtem hömérőzni, mondván az inszemhez képesti 7. nap még odébb van, így tudok viszonyítani. Na most nekem 36.6. Nem túl alacsony ez. Lehet, hogy nekem már alapból ezzel bajom van. Emlékszem, mikor gyerekkoromban lázas akartam lenni, de nem voltam, akkor is mindig nagyon alacsony volt a hőm, és én már egy 37-es hőemelkedéstől szenvedek. Nagyon rosszul bírom az alacsony lázat is. Tud valaki erről valamit?

Tiza!

Titkon reménykedtem, hogy már meg is írtad a pozitív eredményt, mert nem bírtál aludni. Persze valószínüleg így van, hogy nem bírtál aludni és már 6 előtt teszteltél, csak még nem írtad meg. Türelmetlenül várjuk!!!

Üdv: Tamar
tamaranna
 
 


Sziasztok!
Teszteltem, de nem lett erősebb csík. Most is ott van egyértelműen, de valamivel halványabb, mint a 2 nappal azelőtti. A cicim még mindig érzem. Nem tudom mi van, talán lehet, hogy egyforma tesztet kéne venni. Most mégjobban aggódom, tiszta para vagyok és ez nem jó. Bele fogok bolondulni a tesztekbe. Hétfőn újra próbálom egy ugyanolyannal.

Na itt van a 2 utolsó, az elsőt nem teszem fel, mert azon tényleg nagyon halovány a 2.csík.


Kép

Az alsó a mai
tiza
 
 


Móni :)
Gratulálok, Te már megnyugodhatsz egy kicsit. Persze mindig van miért izgulni.

Málna :)
??????????

Zel :)
Olyan gyönyörű eredményeid vannak, hogy most tuti sikerülnie kell. Nagyon szorítok. Hétfő-kedd inszem?
tiza
 
 


Helló csajok!

most teszteltem nem sikerült az első vizeletből mert még csak 6 óra volt és még a lelkem aludt és lehuztam. Majd 3 óra múl va újra sikerült gyűjtenem vizeletet és az így elkészített tesztem egy csikos. De még nem jött meg és semmit sem érzem! Most mi lesz?
Majd holnap reggel újra próbálom!

Nagyon örülök neked Tiza és Moni! Zel eredményei csodálatosak! Sőt szerintem ritkán produkál valaki ilyet inszem előtt! Ebből az egyik biztos befutó lesz!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek! Annyira izgulok hogy mi lesz a kicsikéimmel akarnak e minket vagy nem......
málna79
 
 


Tiza!
Az a csík nem is olyan halovány!!! Nekem ennél halványabbak voltak! És ugyanilyen tesztem volt, mint a te másodikad! Nem tudsz elmenni orvoshoz? Bár még úgyis csak a szikhólyagot tudná maximum kimutatni az uh, de az ottani tesztektől nyugodtabb lennél! Bár szerintem ez egyértelmű.. :D

moni: nagyon gratula, nem írtak ki veszélyeztetettnek????

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tiza!


Bár nekem lehetne már ilyen poz.-os tesztem!

Szerintem ezek már mind azok. :lol:

Menj el kedden este a magánrendelésre, mutasd meg őket, és majd a doki is véleményezi.

Málna! legyen igazad! Várj még te is, aztán ha nem jön meg tesztelj. Lehet, hogy korai volt?

Tiza! Igen hétfő-kedd. Olyan türelmetlenül várom már! Most nekiesek a nagytakarításnak óvatosan, hogy a következő két hétben a drágámnak ne sokat kelljen. Mert nekem úgysem engedi majd.


Legyen szép hétvégétek.
zel
 
 


Zel!
Gratzula, Te is szép nagyokat növesztettél! Nem késői a hétfő-kedd, ha péntesen este adtad be a repit?

Málna, ne izgulj, ez még korai volt!

Kép
zölddisznó
 
 


Szia Zölddi!


Köszönöm! Ekkorákat még tényleg láttunk. Nézegettem a mensinaptáramat, amiben az Uh eredmények írva vannak. Átlag 16-17 mm-esek voltak.

Ma este kell beadnom a repit. A dokim pedig nagyon örült a méreteknek és annak is, hogy pont hétfő-kedd lesz az inszem. Azt mondta ez most nagyon bíztató helyzet.

Az utolsó Gonaltól viszont pont a méretek miatt megmenekültem. Azt pedig ma reggel kellett volna.
Gyűjtöm az erőt estére. Meg kell küzdenem a repivel. És én már félek a szuriktól!
zel
 
 


Zel :)
Kitartás, lehet, hogy ez lesz az utolsó szuri, amit kapnod kel. Csak ügyesen, úgy szurkolok. Ilven szép eredményeim nekem csak akkor voltak, amikor 75 NE-t szúrtam a Gonal F-ből, de akkor meg túl sok tüszőm lett (12 db), úgyhogy az nem volt valami jó. A Tiéd tökéletes. Hajrá!!!!

Málna :)
Még ne add fel, mert nem mindenkinek mutatja ki a teszt hamar. Várj egy pár napot és újra tesztelj. Próbálj valami jó érzékenyet beszerezni.

Mágnes :)
A dokimat hétfőn hívom, de szerintem péntek előtt nem akar látni. (Akkor tölteném be az 5. hetet.) Sőt van olyan, akit csak a 6. hét után néz meg. Majd meglátjuk, én nem bírom idegekkel még 2 hétig, legalább petezsákot szeretnék már látni.
tiza
 
 


Kicsiboris!

Sajnos a hsg nekem borzaszto volt. Igazabol a legrosszabb az volt amikor a katetert felhelyeztek. Utana mar elviselhetö volt a fajdalom. De tul vagyok rajta es ez a lenyeg! :)
Szerintem nincs sok különbseg az itteni es az otthoni vizsgalatoknal, bar az is igaz, hogy otthon csak rakszüresre jartam, mas gondom nem volt.
Köszönöm a drukkokat, aranyos vagy! :D

Kata!

Jövök majd a beszamoloval! :D

Tiza!

Köszönöm! :D Nov. 3-an penteken megyünk az andrologushoz, addigra meglesz a ferjem legujabb sp.gramma eredmenye, es az alapjan dönt majd az orvos, hogy kezdhetjük-e az inszemet vagy pedig a ferjemnek ad valami gyogyit amitöl fegyorsulnak a fiuk, es probalkoznunk kell meg a spontannal egy darabig.

Szerintem totalisan pozitivak a tesztek! Hurra!!! :D

Zöldi!

Köszi a drukkokat apanak! :D Mar csak par nap es megtudjuk! Olyan jo, hogy azt irod nem faj az inszem! Szerintem azert lettem ilyen beszari mert a hsg nagyon gaz volt. Vagy az is lehet, hogy a dokinö nem volt valami finom...

Zel!

Drukkolok Neked a inszemhez!
:D

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 



Tiza!
Hányadik napon is vagy? Én a helyedben biztos minél hamarabb elmennék orvoshoz. Lehet, hogy adna progipótlást!

Zel!
Gratula a tüszőkhöz! És nagyonszurklok az inszemhez!

Zöldi!
Ne aggódj, hogy a ferti az inszem előtti napra tette a pé.-t. Nkeem is így volt, mégis itt lapul a manócskánk a pocimban! Úgyhogy semmi aggodalom!

Képzeljétek!
Sz.helyen nem lehet mától fogadott orvosnál szüli! Totál ki vagyok akadva!

moni
 
 


Móni :)
Még csak a 29. napon vagyok. Az inszemek a 13. és a 14. napon voltak, vagyis csütörtökön és pénteken volt két hete. A tüszők nagy valószínűséggel a 13. napon repedtek meg. Progipótlást már az inszem óta kapok, úgyhogy azzal nem lesz baj. Dokimat pedig hívom hétfőn.
Mi az hogy nem lehet fogadott orvosnál szülni. Annál szülsz, aki épp akkor dolgozik és lehet hogy nem is találkoztatok azelőtt? Ez olyan bizalmi dolog.

Jucmuc :)
Remélem apa eredménye jó lesz és egyből mehettek inszemre. Én azért abban jobban bízom, mint a spontánban. Néhány akadályt már legyőznek a kis fickóknak.
tiza
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?