Új privát üzeneted érkezett!

Anna Kép!
Köszi a biztatást, nagyon szurkolok neked a jövő hónapban!!! Ebből még lehet egy jó kis karácsonyi baba Kép!
Lara!
Nagyon érdekes, amit mondtál, még én sem éreztem soha a magas hőt ez az első alkalom. De most folyamatosan. Lehet, hogy jelent valamit Kép Kép Kép?
Puszi mindenkinek!
Eszter
eszter
 


Eszter!
hááááááááááááááááááááát, én is úgyanigy voltam ezzel! :-))))))))))))))))))) pont ugyanezt éreztem Kép
Lara
Lara
 


Lara!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez nagyon jó hír! (Most is úgy érzem, hogy lázas vagyok.)
Nem tudom, kibírom-e hétföig a tesztelést.
Eszter
eszter
 

 
 

Olyan izgatott vagyok!
Úgy örülök, hogy vagytok, mással ezt nem tudnám megbeszélni.
Köszönöm!
Eszter
eszter
 


Sziasztok!
Ma körbe kérdeztem, a barátnöimet nögyogyász ügyben. Kaptam három telefonszámot, ebböl a két dokibácsinál a növérke elég nyügös volt, ezért elsö körben a doktornénihez jelentkeztem be jövö héten keddre! Igaz hogy kb. 3-szor annyi nála egy vizsgálat, mint Komlón, de ö legalább megvizsgál! Én most hétföre (nem) várom a havim, szóval valószínüleg most nem fognak megvizsgálni (állítólag a 4. és a 21. napon vesznek vért), de hamarosan megtudom, hogy csak türelmetlen vagyok, vagy tényleg van valami baj (vagy esetleg Kép). Most ha lehet még jobban izgulok, mint eddig. Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogyan veszem rá a párom, hogy megvizsgáltassa magát, ha netán nálam minden rendben lesz! Rémes ez a férfiúi hiúság? Minden férfi ilyen?
Na de ez még a jövö titka!

Csatlakozom Eszterhez, tényleg nagyon jó, hogy vagytok KépKépKép!

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi
 


Sziasztok Mindenkinek!
Szani! Meg eszembe jutott valami bar neked nem kellett idaig elmenni- remelem nekem se kell majd, de nem tudod, hogy lehet azt mondani en ezt a kezelest meg megcsinalom a masikat meg mar nem pl.: a gyogyszert, szurit igen de beultetes mar nem.Vajon mit szol erre egy doki?Ja es meg egy kell beutalo vagy sem a korhazhoz? Ha szepen kerlek megadod a dokid nevet?

Helloka Jutka
khjutka
 


Furcsa ez a "lázas" dolog. Én minden honapban, amikor a ciklus második felében felmegy a höm, én mindig azt érzem, hogy lázas vagyok. 37 körül szokott lenni. De eddig még nem volt babám Kép Lehet, hogy ez is alkati dolog?


Niki
Niki
 


Drága Anna!
Hülyeség azért kiszállni a csapatból, mert megjött! Ez a topic nem arról híres, hogy hipp-hopp összejönnek az akart kisbabák!

Figyi, gondolj bele: rengeteg időd van még!!! Kép Az egész élet egy nagy-nagy várakozás, ha majd terhes leszel, a kilenc hónap végére kell várni, utána a szülésre, aztán az oltásokra, aztán a munkába állásra, majd bölcsi, ovi...stb. LEGYÉL TÜRELMES! Lehet, hogy egyszerűen nem tetszettek a petesejtecskédnek az udvarlók. Vagy az apasejtek elaludtak egy kicsit. Vagy dögfáradt vagy, és a petesejt csak egy-két óráig működött.

Ne számold a napokat!!! Mióta én sem teszem ezt, sokkal gyorsabban telik az idő, és nem ébredek görcsbe szorult gyomorral reggel, hogy "ma kell, mert a hőm leesett"; "jaj, istenem, ma van a 15. nap, akciózni kéne, de hát ott vannak a dolgozatok"; "már a 15. magas hős nap, biztos terhes vagyok"...! A férjem azt mondta, sokkal szívesebben jár haza mostanában, mert végre van más témám is a babagyártáson kívül, sőt van mit felvennie, van meleg vacsora, sőt, még beszélgetni is van kedvem vele!

Nem tudhatod, hogy mi játszódott le Benned. Lehet, hogy terhes voltál, de a feltételek nem voltak adottak. Ám a jövő hónapban / azután / nyáron / valamikor adottak lesznek!!! Ez a nagy számok törvénye!
Légy szíves ne búsulj, mosolyogj, és tervezgess!
(ja, és Neked is ajánlom a vasalást, tuti megnyugtató!)
Sok puszi: Viráganya
Viráganya
 


Orsi!Köszi, legközelebb már ezt is tudom, sajnos nem ott voltunk. Én úgy tudom, hogy a meddoségi vizsgálatokat mindig a férfival kezdik, mivel ez sokkal egyszerubb. Próbáld puhítani a cél érdekében...
Eszter! A mellfeszülés nagyon jó jel! Drukkolok!
Tünde! A homérot én is letettem, hogy ne stresszeljem magam vele. Nem emlékszem, hogy már a kimaradt mensi elott kezdodött -e a folyásom, de közvetlenül utána már biztos volt. Átlátszó, szagtalan,(nem kóros)és nem olyan sok, hogy zavarna, bár néha emiatt érzem úgy, mintha megjönne.
Mónika
Mónika
 


Viraganya!

Olyan kedves vagy hozzam!! Ugy köszönöm! Persze, hogy nem szallok ki a csapatbol, csak mint friss jatekos kezdem. Tudom hogy igazad van, csak mar 35 vagyok, egyszer veteltem (szeptemberbe) es azert izgulok. De mint irtam, itt legalabb megertö hangokra talalok.
Sajnos nem vasalok!

Mindenkinek köszönöm a megertö szavakat,
es ölelek, Anna
Anna
 


Anna!
Nekem is kell néhány bíztató szót mondanom! Én is gondolkodtam már, hogy kiszállok a topikból. De aztán meggondoltam magam. Olyan jó megosztani a többiekkel a félelmeinket, reményeinket, vágyainkat, terveinket... Szerintem fel a fejjel és csak szép dolgokra gondolj!!!
Menjetek el valahová néhány napra! Kettecskén... Mi hamarosan indulunk Erdélybe. Majdnem 1 teljes hét! Már nagyon várom. Fárasztó lesz a hosszú autóút miatt, de kikapcsolunk ebből a mókuskerékből. Azt hittem sosem érünk ide! És mégis! 20-án indulás. persze csak ha az árvíz és a román "fertőtlenítés" (a körümfájás miatt) nem jön közbe!
Bízz és remélj!
Ne idegeskedj, ne stresszeld magad!
Én is eldobtam hőmérőt, cetliket, PG53... kell a fenének. Szeretjük egymást akkor, amikor jól esik és nem "időre"!
Fogok érted, értetek imádkozni! Ígérem!
cincerke
cincerke
 


Szia Jutka!Nem kell beutaló,egyszerüen oda mész megkérdezik,hogy babát szeretnél? Kikell tölteni egy kérdõívet és megmondják ki lessz az orvosod.Majd az ambulancián kartont kérsz.Ha kiderül ,hogy csak a lombik a megoldás akkor mondhatod,hogy azt nem szeretnéd.De már van neked is egy gyereked nem lehet nagy probléma.Lehet,hogy a petevezetõ van elzáródva ezt õk könnyen megoldják és jöhet a baba!A dokim neve:Vass Zoltán Szia:Szani.
Szani
 


Sziasztok Lányok!
Én viszonylag új vagyok köztetek. Azért írom, hogy viszonylag, mert már régóta olvaslak Benneteket, de még nem szóltam hozzá. Most mégis megteszem, mert úgy érzem, jó lenne teljesen Veletek lenni. Szóval mi január óta próbálkozunk, de eddig még eredménytelenül. Mérem a hőmet is, elég egyenletes, de nem tudom, mikor van peteérésem. Azért sem tudom megállapítani, mert a ciklusom mindig más. Egyszer 35 napos, most legutóbb pedig 27 napra jött meg. Ilyenkor mi van? Lehet, hogy nincs is peteérésem?
Rony
Rony
 


Sziasztok Lányok! Jó reggelt mindenkinek!

Nem tüntem ám el, csak hallgatokKép Viszont szorgosan olvaslak Titeket.
Ma délután megyek a dokihoz a várva várt megbeszélésre, remélem, okosabb leszek utána. Az "eksön tájm"-ig már számolom visszafelé a napokat, kb. jövõ hét keddtõl lesz esedékes.

Orsi! Neked annyit szeretnék mondani a fickók vizsgálatával kapcsolatban, hogy sajnos a legtöbb ezt úgy éli meg, hogy nehezen szánják rá magukat, mert sérti a férfiúi büszkeségüket, hogy nekik ilyen vizsgálatra kell menni. Legalábbis az elsõ reakciójuk általában ez. Én is így jártam a férjemmel, teljesen magába fordult, mikor mondtam neki, hogy hát el kéne mennie egy kivizsgálásra. Nem is tudtam errõl vele beszélni napokig, de aztán napról napra láttam Õt enyhülni, és a végén kért egy idõpontot egy dokitól, és el is ment. Kivizsgálták az urológián és az andrológián is. Az urológián eléggé megszadizhatták, mert nem is akart róla beszélni, hogy mit végeztek rajta. Az andrológia meg csak egy "mintavétel" volt, azon jókat nevetgéltünk, mikor mesélte. Hála Istennek nála minden rendben. Tehát Orsi, légy türelemmel, egyszerüen csak kérd meg a pároda, hogy vizsgálatassa ki magát a baba érdekében, bíztasd, hogy úgysem lesz semmi baja. Ajánld fel, hogy elmész vele, mutass megértést. Sajna ezekkel a fickókkal néha igy kell bánni, de megériKép Tehát hajrá!Kép

Eszter! Még mindig szorítok NekedKépKép

Rony! ÜdvözöllekKép
Hogy érted azt, hogy eléggé egyenletes a hõd? Írd le részletesebben, biztos páran fogunk tudni rá mondani valamit saját tapasztalatainkból!

Sziasztok, legyetek jók, cuppppp
Beja
Beja
 


Sziasztok lányzók!

Kép Hogy vagytok?!Remélem mindenki jól van és mindenki happy!Ne szomorkodjatok!!Ugyis mindenkinek lesz babája!! Kép Azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy ha ilyen türelmetlenek vagyunk a még meg sem érkezett jövevényhez, akkor mennyire türelmetlenek leszünk, ha már itt lesz!!Lehet, hogy a pinduri direkt probára tesz, mennyire vagyunk türelmesek! Kép Lazitsunk csajszik! Kép

Szijja Beja!!

Puszi mindenkinek!Nikol
Nikol
 


Cincerke, Neked is köszönöm, dehogy szallok ki a topicbol (en különben azt ugy ertettem, hogy a marciusi cikosak taborabol szallok ki). Nagyon jo megosztani ezeket a gndolatokat, mert ezeket csak az erti meg, aki benne van.
Az orvosom ebben a honapban is csinal monitorozast, igy 100%-ig fogom tudni, hogy mikor lesz peteeres.
Szerintem 18.-an, a baratom szülinapjan. Addig lazitok, elvezem a Hamburgban nem letezö tavaszt.
Uj munkahelyem is lesz , es most költözöm teljesen a baratomhoz.
Aranyosak vagytok.

Figyeljetek, most mondanom kell valami nagyon maganügyet: Ugye nem is kellene nekem foglalakozni azzal, hogy mikor celszerü az akciozas, mert majdnem mindennap van. Szerintetek ez sok? lehet hogy nem tud friss gyorsan ficankolos sperma termelödni? Ne haragudjatok ezert a kerdesert, de muszaly volt ezen gondolkoznom!

Rony! Szerintem is magyarazd el mi az a egyenletes hö? Azert mert nem rendszeres a ciklusod, azert meg van (lehet) peteeres!

Hol van Netti?

Szep napot kivanok mindenkinek!

Anna
Anna
 


Sziasztok Lányok!
Köszöntelek benneteket Nõnap alkalmából! Kép Kép Kép

Eszter!
Ez nagyon jóóóó hír!!! Kép
Nekem a legelsõ tünetem (amit akkor még nem tudtam, hogy tünet) az volt, hogy mindig lázasnak éreztem magam, persze csak 37, 2 - 37,3 körüli volt. Napközben.
Ébredéskor nem tudom, mivel akkor még nem akartunk babát, és nem is hõmérõztem.
Aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Innentõl kezdve jött csak a többi tünet.
Úgyhogy szerintem : Kép, van okod az optimizmusra!!

Anna!
Hamburgba is elér egyszercsak a tavasz! Kép

Beja,
majd a papus is megenyhül!

legyetek jók,
Ancsi
Ancsi
 


Szisztok!

Beja,
Köszi, majd próbálom finoman puhítgatni. Azért szeretném elöbb magamról megtudni, hogy rendben vagyok-e, mert így talán könnyebben elmegy kivizsgálásra ö is.

Anna,
Szerintim a napi rendszeres akciózás sok (de ez csak a magán véleményem). A múlt hónapig nálunk is naponta volt, és eddig ez nem vált be (mi 7 hónapja próbálkozunk). A párom kicsit morcos volt, amikor javasoltam neki, hogy legalább pár hónapig, és csak a középidöben ritkítsunk az együttléteken. Még nem tudlak biztosítani a hatékonyságból, de azt hiszem, akiknek itt sikerült, ök is kétnaponta akcióztak. Nálunk majd a jövö héten kiderül!

Lehetséges az, hogy én már kezdem megszokni, hogy nem sikerül? Nem tudom mi van velem, de most szinte biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni a havim. Eddig legalább az utolsó napig bizakodtam, most meg már elöre lemondtam az egészröl Kép. Remélem legalább ebben kellemesen csalódom majd, mert mostanában semmi nem jön össze. Mióta fogyózom, híztam 1 kg-t Kép. Szóval nagyon mélyponton vagyok. Talán egy kimaradó mensi feldobna Kép!

Millió puszi!
Orsi
Orsi
 


Lányok,

Volt-e már valakinek olyan, mint most nekem:

Jövő hét hétfőn kellene megjönni, de tegnap reggel már vérezni kezdtem. Estére elmúlt, (nem is nagyon volt meg, csak úgy mutatóba) fájt a hasam, de semmi. Délelőtt megint volt egy-két csepp.
Lehet ez attól, hogy mostanában sokat idegeskedek?
Egyébként is mostanában sokszor van, hogy nagyon nehezen "indul meg", volt kétszer is, hogy előtte egy hétig csak barnás folyásom volt.

Mi van velem? Soha nem tapasztaltam ilyet.

Tesztelőknek szorítok,
próbálkozók hajrá!

Puszi nektek és Boldog Nőnapot!

Mamacica
Mamacica
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm mindenkinek a szorítást, úgy tünik, hatékony volt.
Reggel teszteltem, KÉT HATALMAS CSÍK!!! Kép Kép Kép Kép
Azóta is lázasnak érzem magam, más tünet egyelöre nincs (ha a folyamatos izgalmat nem számoljuk Kép ).
eszter
 


Sziasztok Lányok!
Nagy-nagy együttérzéssel olvastam a hozzászólásaitokat, pedig nekem szerencsére mind a három gyerekem akkor fogant, amikor szerettem volna.Nem hőmérőztem, de elolvastam a Természetes fogamzásszabályozás című könyvet(Remélem pontos a cím, egy vékonyka kis könyv!)és abból kinéztem, hogy mikor,a ciklusom melyik hetében érdemes próbálkoznunk.A férjemet nem avattam be, "hátsó szándékom" így nem tette görcsössé szeretkezéseinket.(Természetesen ő is szerette volna a babát,de nem időponthoz kötve,én viszont már nagyon akartam.)Így minden gyereknél az 1-2. próbálkozás sikerrel járt.
Persze az is lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, vagy nagyon fogékonyak vagyunk egymásra...
Ha nincs semmi orvosi oka, hogy nem sikerül "összehoznotok " a babát, tudok egy olyan gyógynövény-készítményt ajánlani,ami sokaknak segített már hasonló problémájuk megoldásában.
Akit érdekel,írjon : ksaci@freemail.hu
Sok szerencsét, szorítok nektek!!!
Saci
ksaci
 


Eszter!
Nagy-nagy gratula! Végre valami jó hir!
Anna! Sajnálom, hogy mégis megjött, de akkor mi most közel egyidoben izgulhatunk (én ma vagyok az 5-ik napon, és te?)Tegnap azt mondta a dokim, hogy nincs gyulladásom, és felemelte a Closty adagomat napi 3-ra, majd újra vérvételre kell mennem.
Pusz, Szonja
Szonja
 


Eszter!

Ezer gratula!!! Kép Kép

Ez csodálatos!!!

Nagyon irigy vagyok! Kép

Millió puszi,
Mamacica
Mamacica
 


Drága Eszter!!!

Szívböl gratulálok! Boldog 9 hónapot kívánok Neked és egészséges, gyönyörű kisbabát!

Katus
Katus
 


Szonja, Mamacica, Katus!
Köszönöm!!!
A férjemen és rajtatok kívül még nem mondom el senkinek (ez olyan babonaféle).
Az a fura az egészben, hogy a lázon kívül semmit sem érzek. Mindig azt hittem, ha egyszer terhes leszek, azonnal érezni fogom, hogy egy baba van a pocakomban. De nem...
Na mindegy, a lényeg az, hogy ott van!
Annyira szorítok mindenkinek, hogy ilyen boldog reggeletek legyen mint nekem volt ma.
Eszter
eszter
 


Drága Eszter!
Szívbol gratulálok, szorgalmasan növeszd a pocakodat!
Drága Mindenki!
Gyönyöru nap van ma, mindenkinek boldog Nonapot kívánok, orületes - szenvedélyes szerelmeskedéseket (és ezek édes következményeit Kép Kép Kép !
Viráganya
Viráganya
 


Sziasztok!
Eszter! Garatula! És persze írígységhegyek!!!
Örvendj!
ksaci! Küldtem egy emilt.
cincerke
cincerke!
 


Köszi a gratulációkat!
Mit gondoltok, baj lenne, ha azért még írnék ebbe a topicba ezután is?
Ja, és most voltam WC-n, az is egy jel lehet, hogy elég erős, fehér folyásom van.
Puszi nektek!
Eszter
eszter
 


Eszter!
Ugye most csak viccelsz? Az lenne a baj ha nem irnál!
Szonja
Szonja
 


Szonja!
Kép Kép Kép Kép
eszter
 


Eszter,

mondd már el, hogy neked elsőre sikerült? vagy hanyadik próbálkozásra?

Puszi.
Mamacica
Mamacica
 


Mamacica!
Hát majdnem elsőre sikerült. A múlt hónapban ugyan már próbálkoztunk, de a "tökéletes" napokban éppen nem voltunk otthon, úgyhogy akkor csak a 12. és a 15. napon voltunk együtt, ami kevésnek bizonyult. De ebben a hónapban (12,13,15. nap) úgy tünik, szerencsénk volt. Ezért sajnos azt nem tudom, pontosan mikor is esett meg a dolog, de nem is ez a lényeg.
Ne aggódj, nektek is elsőre össze fog jönni Kép!
Eszter
eszter
 


EszteeeeeerKépKépKépKép GRATULAAAAAKépKépKép

DEJÓKépKép

vigyázz nagyonnagyon magatokra!!!
Igenigen, én is azt akarom kérdezni, mint Mamacica, hányadik próbálkozásra jött össze?
Mikor mész dokihoz???
Melyik tesztet használtad?
Kicsit irigy vagyok, de sebaj, mert nekem is lesz úgyis pocaklakóm, úgy mint MINDENKI MÁSNAK!!!!!
cupppppppppp
Beja
Beja
 


Beja!
Én a Medilabot használtam, mert az volt ráírva, hogy már a 10 napos terhességet is kimutatja. Nekem meg ma van a 27. napom, tehát a terhesség kb. 13 napos. Az is rá van írva, hogy nem csak a reggeli vizelettel lehet használni, de én azért biztosra akartam menni Kép.
Hogy mikor megyek dokihoz? Fogalmam sincs, de úgy tudom, most még nem is mutatna semmit. Úgy gondoltam, várok még vagy két hetet. Bár tesztelni is csak hétfőn akartam Kép.
És persze, hogy neked is lesz pocaklakód! És itt mindenkinek!
Puszika,
Eszter
eszter
 


Eszter, az elsõ kérdésem azóta már tárgytalan, közben megjött a válaszodKép

LÁNYOK!!!

Szerintem aki ide jár, hamar terhes leszKép Ez már tutiKép Annyi példa van már elõttünk, senki ne szomorkodjon!!!
cupppppppppantás mindenkinek
Beja
Beja
 


Beja!
Egyetértek! Nekem is bejött!
Ti mióta is próbálkoztok? (Már ha nem haragszol a kérdésért)
Eszter
eszter
 


Most úgy elgondolkoztam...Nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan teszt amin két csik van! Ha egyszer megállapitja a dokim ,hogy kismama vagyok veszek egy rakás tesztet, hogy megbizonyosodjak róla, létezik 2 csikos is! Azért egy rakással, hogy minnél többször élvezhessem amint megjelenik a második csik!
Szonja
Szonja
 


Eszter!

Ez az elsõ pocaklakód?

És... szeretném megkérdezni, hogy hány éves vagy? Bár ezt nem illik.... én amugy 25Kép

Mesélj, ami az eszedbe jutKép
cupp
Beja
Beja
 


Beja!
24 vagyok és ö lesz az elsö babám. Nagyon örüköl, mert csak januárban vált komollyá a dolog (amikor már mindketten úgy éreztük, itt az ideje), és ha minden jól megy (lekopogom), idén már meg is születik.
Szívesen mesélek bármit, ami érdekel, bár (mint az előbbiekböl is kitünik) nincs sok tapasztalatom. Elötte elmente egy rákszürésre, biztos, ami biztos.

Eszter
eszter
 


Eszter!

Dehogy haragszomKép hát... ez a 8. hónap...


Szonja! Aranyos vagyKépKép Lehet hogy én is így fogok tenniKép

Beja
Beja
 


Eszter!

Hát nektek hipp-hopp összejött... Kép

Pesti vagy? Ha igen, melyik kórházba tartozik a dokid?
Beja
Beja
 


Beja!
Pesti vagyok, de még nem tudom, kinél akarok szülni, csak azt, hogy a MÁV-ban, mert viszonylag közel van és elég jókat hallottam róla.
Az az igazság, hogy teljesen tájékozatlan vagyok, azt sem tudom, hogy magánrendelöbe érdemes-e járni, vagy nem fontos.
Én a MÁV-ban egyedül Váradinál voltam, de nála is csak egyszer és nem tudom még eldönteni, hogy milyen. Sajnos itt senki sem írt róla. Az bisztos, hogy sokat kell várni.
Ha tudsz valamit ajánlani, az jó lenne Kép.
Eszter
eszter
 


Eszter!
Ez nagyon szuper hír KépKépKépKép! Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz: nagyon szép és boldog terhességet kívánok és nagyon-nagyon irigykedem!

Mamacica,
nekem is volt hasonló tapasztalatom: két hónapja (kb.) nekem idöben kezdödött, de csak egy napig volt meg, utánna egy nap szünet, majd még két napig enyhén, majd 2 napig alig volt meg, de azóta megint "rendesen mûködik".

Szonja,
az ötlet remek, én is ki szeretném próbálni, minél elöbb Kép!

Sziasztok
Orsi
Orsi
 


Eszter!!

DR. HERCZEG SZABOLCS!!!

Nekem õ az orvosom, ha bõvebbet szeretnél róla hallani, akkor nézd meg a "kórházak, szülés, orvosok" topicot az "Anyaságról" fõtopic alatt!!! Nagyon sokan írnak ott róla, csupacsupa jót!Kép Nekem egy éve az orvosom, végre találtam egy olyat, akivel minden meg lehet beszélni, türelmes, segítõkész, nyugodt orvosKép)
Írd meg az email címed, írok róla bõvebben, ha akarodKép
cupppp
Beja
Beja
 


Orsi!
Köszönöm. Nagyon szép az a két csík, nemsokára meglátjátok Kép!
Beja!
Én is sok jót olvastam már róla. Te a magánrendelésére jársz? Mert úgy tudom, hogy az a 2. kerületben van, és az nekem nagyon messze esik. Rendel az SZTK-ban is?
Pusszantás
Eszter
eszter
 


Már csak a magánrendelésén rendel... október körül nyitotta meg a II. kerületben. Én Rákoshegyen lakom, de mégis eljárok hozzá a II. ker.-be.
Beja
Beja
 


Hát, ez elgondolkodtató!
Lehet, hogy meglátogatom Kép!
Köszi,
Eszter
eszter
 


Beja!
Megörültem a Rákoshegynek, mert végre még valaki a környékrõl. MI Ligeten lakunk, bár hivatalosan tán Csaba-Újtelepen, egész a Naplás tó közelében.
ILdi
Pethes Ildikó
 


IldiKép

Ismerem a Naplás tó környékét, szoktunk oda járni korizniKép

Örülök, hogy a közelben lakszKép Végre valakiKép
cupp
Beja
Beja
 


Eszter! Nagyon gratulalok! Vigyazz magadra, ne rohanj a villamos utan.!!

Szonja, Ez nekem a masodik nap, tehat szorosan egymas mellett elöre!! Megkersezted a dokitol a sargatestes dolgot? Mit mondott, mondj el mindent!

Puszi mindenkinek, Anna
Anna
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?