Új privát üzeneted érkezett!

Cool:
én 4 éves koromig nem aludtam át az éjszakát, ellenben cumiztam, sőt egyszerre állítólag 3-4-et tömtem a számba, csak a gumirésze volt meg :P Viszont a mai napig olyan jó alvókám van, hogy gyakorlatilag bárhol, bármikor el tudok aludni :P És ez mindig is így volt.

Gergő két napja már csak 2-3x ébred. Juhééééé!!!! Látjátok én ennek is örülök :D :D

Na megyek, mert a gyerek épp a melltartóimat tömködi a szájába :D
Vendég
 


bocs az elütésekért, mert az egyéb sajtóhibákért, de épp kisméretű notebook klaviatúrán próbálom formába önteni nagyléptékű elképzeléseimet a gyermekneveléssel kapcsolatban, ráadásul vaksötétben, mert miután órára keltem, ami nem mazochizmusommal magyarázható, hanem mert 7re jöttek a munkásbácsik, és ezúttal a lakásban is tevékenykednek, így be kellett őket engednem, azt viszont nem szeretném, ha belátnának a félig üvegajtajú hálónkba, ahol az imént még Nokit etettem, így a sötétítő függöny is el van húzva, nemcsak a villanyok lekapcsolva....

Kép Kép
coolasa
 
 


ne keressetek mondatstruktúrát, nincs.
azóval azt akartam még elmesélni, hogy beszélgettem egy volt oszt.társnőmmel, és ő el volt ámulva, hogy Noki kb 2.5 hónapos kora óta éjszaka alszik, mert az ő kisfia ennél sokkal kreatvabb volt: 1 éves korában még vígan keltette őt éjszaka szpizni.... figyelem..... 8-9x. Bezony. Úgyhogy én az Esztiféle elaltatásos módszernél sokkal durvábbra gondoltam, mikor megemlítettem azt a cikket, mert a józaneszem azt mondatja velem, hogy egy 1 éves kisfiúnak nincs szüksége 9 ébredésre 1 éjszaka, és ez nekem inkább komolyan hibás beidegződésről üvölt, és azért elgondolkodtató, mikor elejtett megjegyzésekből arról értesülök ettől a lánytól, hogy a férje 1 éve az idősebb gyerek szobájában nyer elhelyezést..

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Benyó nem cumizik, ellenben imád cicizni, háááát, egyelőre fogalmam sincs, hogyan fog egyszer enélkül elaludni. Lehet, hogy nálunk is lesz még sírás ezügyben???? :roll:

Gabi, nálatok hogy megy ez az elalvás dolog? Tudom, hogy már kérdeztem, csak nálatok ugye nem volt sokáig szopi, ezért aztán nem azon aludt el. Akkor hogy? És napközben?

Most hogy Cool felvetette ezt a témát, megint jól beleástam magam....mi?? :)
Vendég
 


Én erről a Gabus vonalról nem sokat tudok, Gabus ha nem kellemetlen, meddig tudtad költségmentesen etetni Livit? Mert azt tudom, hogy nagy szaktekintély vagy bármiféle tápszer, tejpép, milupa, milumil, sinlac témában....

Kép Kép
coolasa
 
 


Illetve, szívesen venném, ha bárki már gyerekkel rendelkező elmesélné, hogy náluk hogy volt - ha volt - az átmenet, hogy nem szopin van az elalvás.

Mert pl. ha délelőtt már hót álmos Bence, tízórai megvolt - szóval két deci gyümölcsös gabonapehely a gyomorban - haspók tele, beteszem az ágyba, megsimizem, hogy Bence aludj egy jót (mert már amúgy majd összedől az álmosságtól), hát persze nem alszik. Feláll, ordít, mert persze - jogosan - követeli a cicit, amin aztán egy pillanat alatt elalszik. Hát szóval így. Este dettó. Illetve azzal kiegészítem, hogy van úgy este, hogy nem alszik el cicin - mondjuk 7-ből 1-szer van ilyen - akkor kicsit a karomba veszem, és ott elalszik, vagy simán beteszem az ágyba, és akkor elalszik. De szerintem ez azért van, mert annyira tele a pocija, és annyira fáradt, hogy nem bír tiltakozni. Napközben erre esély sincs.

És akkor hogyan tovább?
Vendég
 


Jó reggelt!

Tücsi,
Újpesten hol lenne ez a lehetőség? Mert tényleg, nem biztos, hogy ez messzebb lenne, mert ugye ott a metró a kispestieknek is.
Én is utálom az ilyen embereket, de nagyon. :evil:

Natasa,
Nem, nem vagyok Subway rajongó, de lehet, hogy csak azért nem, mert még soha nem voltam. :oops:
Mindenkinek köszi a címeket, valamikor meglátogatok 1et.
Tornavéghez gratula!

Mancs,
Gratula minden fordulóhoz! :)
Ugye tudod, hogy a kis betűt is el tudom olvasni??? :twisted: :twisted: :twisted:

Jumam,
Én OEP-nél a GYED-et 5 perc alatt elintéztem, nem volt senki.

Winnie,
Többiek teljesen jól leírták, hol az előkészítő, még annyit tennék hozzá, hogy az épület előtt van 1 italautomata. :wink:

Cool,
Azért megnézném azt az anyukát, aki a szopin bealudt, pirospozsgás arcú, békésen szuszókáló babáját felrázza, hogy édes gyerekem, most jön az egyedüli elalvás. :shock:
Szerintem az sem rossz anya, aki hagyja sírni a gyereket és az se, aki nem. Én nem tudom hagyni.
Beni nagyon jó alvó volt, kórházi hazajövetel után evett éjfélkor, hajnalban 1x és húzta a lóbőrt 8-9-ig. Aztán 1ik napról a másikra elromlott. Semmit nem csináltam másképp. Remélem egyszer újra megjavul. A 8-9 kelés az durva, volt nálunk is ilyen nem is olyan rég többször is, most 3-4 ébredésnél tartunk már csak. Én amúgy sejtem, hogy mi lehet nálunk a probléma, egyenlőre nem tudom orvosolni. :roll:

Gabi biztosan nem haragszik meg, ha a tegnapi tapasztalatom leírom. Szóval Livit betette az ágyába, aztán Beni kiabálásában elaludt magától pár perc alatt! És ez náluk így megy.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
teljesen költségmentesen mindössze 6 hétig :shock: :cry: , utána 4 hónapig vegyesen a tápival.

Eszti,
kicsi korában az esti cumisüveges vacsi közben aludt be, nagyobb korától meg vacsi után, ha nagyon eleven még, akkor egy kicsit még szaladgálhat, aztán be az ágya és álomba dumálja magát. Ez vagy 9-kor van, vagy 11-kor. :roll:

Na megyek összerakom magunkat, Livi hozza a cipőmet, megyünk a bölcsibe.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szóval ilyen is van.... őrület. :)
Vendég
 


Szziasztok!

Elszállt a gépben valami a hétvégén és ezért nem tudtam jönni.
Na persze nem mintha tudtam volna jönni. Gabi-Dani nagyszülőknél voltak, erre Gergőke mit csinál? Éjt nappallá téve nyűglődött, növesztette a fogát és ki is jött neki. Tegnap éreztem az ínyében, gyorsan hoztam is a kanalat, ami kocogott:) Szóval .... még 19 hátra van.
A hétvégén ebből kifolyólag az alvási időm is drasztikusan lecsökkent és a hátam állapota is ramaty lett. De érdekes módon délután 2-3 óra körül ez a probléma megszűnt. Már kezdtem aggódni, hogy valami komoly bajom lehet, mire tegnap reggel rájöttem, hogy attól van, hogy akár fél éjszakát is mozdulatlan alszom a Gergő szobájában lévő matracon. Erre tegnap reggel jöttem rá, miután beszakadt háttal ébredtem. Kb olyan, mint amikor a nyakát alussza el valaki kőkeményen, csak deréktájban... Mozogni is alig bírtam.

Na megyek mert most is ébren van, eddig bírta egyedül.
Komolyan egyre nehezebb ez a háromgyerekesség, mióta a Geri is annyit fent van... és fogzik...

Szerencsére még helyzetváltoztatásra nem képes... (de azért már lassan kezdek aggódni, hogy mégcsak nem is forog, bár 2-3x már bemutatta, hogy meg tudja csinálni, de kb 2 hónap alatt történ mindez)

pusz

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, akkor ma debütálok, és lehet, hogy az italautomatát is igénybe veszem :wink: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Vuka,
igaz, hogy Jumam már előttem leírta, de én is az Árkád-hasonmásra szavazok :wink: Nagyon tudlak sajnálni Titeket! :lol:

Akkor én felvázolom, hogy nálunk hogy megy az alvás. Mi esetünkben eleve szó sem lehetett az igény szerinti szopiról, mert nagyon besárgult Petike, és állandóan kék fény alatt volt. NApközben hozták, éjjel mentem szoptatni, 3 óránként. Gondolom, felébreszették. Szegény utána nem tudott visszaaludni, ott sírt az inkubátorban énmeg azon kívül sírtam és néztem az én kis csupasz lekötött szemű verebemet, ahogy vergődik. Borzalmas volt, hogy nem segíthettem neki, nem altathattam... Egy idősebb csecsemős néni találta ki, hogy próbáljuk meg a kicsi öklét a szájába tenni, és azzal hátha elalszik, mintha cumizna. Ez, ha nagy nehezen is, de bejött. Így lett Petike kicsit cumis. Itthon meg már szinte magától követelte 3 óránként a kaját. Éjjel is. Este úgy megy, hogy (mostmár) gyümi, amit szeret, aztán fürcsi, majd szopi. Ilyenkor már annyira fáradt, hogy beszunnyad a cicin. De amikor felveszem, hogy betegyem az ágyába, akkor MINDIG magához tér. És szinte mindig hang nélkül elalszik. Talán ha 3x volt olyan, hogy esti elalvásnál sírt. De van olyan is, hogy annak ellenére, hogy tök fáradt, még fél órán át hancúrozik az ágyában, dumál, egyebek. Ilyenkor sztem már olyan fáradt, hogy átesik a holtponton és nem tud hamar elaludni. A napközbeni alvás már más tészta: nagyon nehezen alszik el. És mindig üvöltve. Igen ritka az, hogy leteszem és alszik egyetlen hang nélkül. tök Fáradt, szopiba is majdnem belealszik, teszem be az ágyába, és már amikor " fogást váltok rajta" hogy betegyem, már akkor rázendít :shock: Szóval nálunk napközben van üvöltés, éjjel nincs. Sőt, éjjel ma is csak 1x szopizott, hajnali 4-kor. De sokszor fent volt, ilyenkor megigazítom (mindig felmászik az ágy végébe), ha kell cumit adok neki és 1 pillanat múlva alszunk is tovább. NApközben is már általában elvan 4-4,5 órán át kaja nélkül. Tehát nálunk nincs úgymond altatás. Oké, majd lesz meseolvasás és eygebek, de ringatás meg ilyenek nincsenek. Próbáltam már azt is, amikor fél órás bömbi után se aludt őkelme, de semmi hatása.

Kép
mancs
 
 


Natasa,
igen!!!! Klikkesedjünk!!!!! :twisted:

Kép
mancs
 
 


Ki jön holnap????????????????

Kép
mancs
 
 


Altatás nálunk sincs, mert a szopin ugye naccerűen elalszik, és nem ébred fel, amikor beteszem az ágyba. Régen ezt áldásnak tekintettem, most elbizonytalanodtam.... :roll:
Ja, és még a babakocsiban is simán elalszik, ha tolom, és az autóban is, szóval nem igaz, hogy csak szopin tud elaludni - bár ezt meg ugye ringatásnak hívják. :)
Vendég
 


Én e!

És akkor ki hányra megy? Vagy legyen egységesen dél? Vagy valaki megy 11-re? Mert én oda tudok érni 11-re.
Vendég
 


Nekünk inkább dél. De majd megyünk és ott leszünk :lol:

Kép
mancs
 
 


Petike is általában elalszik babakocsiban vagy az autóban. Kivétel ez alól az az eset, amikor Zalakarosról hazafelé jövet Karostól Siófokig üvöltött :shock: Szopizott, tiszta volt a pelusa, nem volt meleg, nem volt hideg, én ott ültem mellette és próbáltam szórakoztatni, de mégse... :shock:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

A mai nap már a csomagolásról szól, de ne szaladjunk előre ennyire. Petra éjfélkor egy hajnali fél hatig tartó hisztivel kezdett (kisebb megszakításokkal). Szegény nagymami, addig nem akart minket felkelteni, nem értem. Fél hatkor szopi, majd alvás kilencig.

Ma meglátogattuk nagypapit a dolgozóban (képek később - szerintem már otthonról). Utoljára még útravalónak csomagoltattam a Subway-ben két csirkés szenyát, biztos ami biztos.

Gabuska,

nem értelek. Előszőr még mindenki odavolt, hogy mi innen messzi otthonról képes beszámolót készülünk szolgáltatni, most meg már bojkott? Pedig mi az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat... :cry:

Jumam, Mancs,

igeeeeeeen, a válaszok helyesek. A poén az, hogy nem csak kívülről, de belülről is dettó ugyan olyan, ráadásul egy másik városban is láttunk egy hasonlót, csak ott vmivel nagyobb kiadásban. Kreatív építészet :roll:

Most már mennem kell, az asszonyság ideges, hogy nem segítek pakolni (az az Ő reszortja).

Üdv, legközelebb otthonról.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Anti,
már akartam kérdezni, hogy ott No-ban nyugisabbak-e az éjszakák... De megelőztél, és írod, hogy nem :( Jó utat Nektek!

Kép
mancs
 
 


Még annyit, hogy abszolút megértem asszonyság felháborodását :twisted: Tessék segíteni! :wink:

Kép
mancs
 
 


Na jó, ha ISMÉT nincs senki, akkor megyek. Kajcsi aztán sétafika :lol:

Kép
mancs
 
 


Asszem Nokinak kijött 1.5 foga elölalul, és - most kérném a gyengébb idegzetűeket, a 3gyermekes anyákat, valamint a Németországban senyvedőket, hogy ne figyeljenek - mindezt onnan vettem észre, hogy reggelente ellenőrzöm az ínyét. Asszem ez a másfél képződmény már tegnap is ott volt, csak nem tudtam, hogy ez AZ, és hokedli meg - na itt takarják el a szemüket az előbbiekben felsoroltak - semmilyen formában nem jelezte. Mért érzem úgy, hogy Sors Anya szimpatizál velem?

Kép Kép
coolasa
 
 


Na hellló!

Eszticsek :lol: ,
a nappali alvást elfelejtettem leírni, de Ilba megtette helyettem. :D Sztem azért alszik el ilyen könnyen, mert csak akkor teszem be az ágyba, mikor tutira látom, hogy dögálmos. Így nincs kínlódás, szenvedés, kiakarokjönni. Sztem alig várja már ilyenkor, hogy letehesse a fejét.

Antivagyok,
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Antivagy, te jól átvertél mindenkit, pedig milyen komoly arccal esküdöztél, hogy te ugyan sosem viccelsz. A subway-es mellesleg említés különösen tetszett...... :wink: , mármitn úgy értem :twisted:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ó, Gabi, ha ez ilyen eccerű lenne. Ezt én mindennap bepróbálom, hiszen egy alig látó, hót álmos, dőlöngélő Bencét rakok be az ágyba, hiába....ordítás lesz, állva, vagy ülve. :) Lehet, hagynom kéne, és eldőlne magától egy idő múlva??? :roll:
Vendég
 


Csirkecombot nokinak!!!!!!! :D

Ja, még annyit, hogy emlékeztetek minden kedves mamitársat, hogy nem az én érdemem ez az alvás dolog, tudom, már írtam múltkor is, de na. Ufff.
Még az juttott eszembe, hogy ha a 2 nagymamánál vagyunk, akkor nem mindig alszik el az ottani ágyakban nappal (mikor ott laktunk 1-1 hetet, éjszaka nem volt gond), olyankor babakocsiban tologatva alszik el. Mikor meg idegen helyen vagyunk, akkor egyáltalán nem alszik el, de szerencsére jól bírja ébren. Leköti a sok új infó. :)

Mi is megyünk holnap!!! 12-re. És hova is? Étterem, bejárat?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti,
előferdül nálunk is, hogy tiszta kóma, de csak kiabál (szó szerint, nem sír) ki az ágyból és mérgesen "fojtogatja" a maciját. Max. 5 perc, és mint a krumpis zsák...

Az ikejás bébikaját melegítve adják?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok én is!Mostanában nincs netünk ,vagyis inkább úgy működik mint a mesében :D

Gabuska:

Nagyon örülök,hogy leirtad a csúszdási technikámat! :D Biztos mindenki nagy örömmel olvasta!Még szerencs,hogy egyszer se sikerült lefényképezni :D

Tegnap Szilvi megkapta a 15 hós oltást,persze volt sirás,de már akkor amikor beléptünk a rendelőbe.Doki néni momndta,hogy az utóhatás csak 10 nap múlva fog jelentkezni,remélem akkor még emlékezni fogok arra,hogy az oltás miatt van.

És Szilvi is mostanában jobban alszik éjszaka,max 2x kel és nem mindig kér cicit,egy kis mocorgás után elalszik!Hurrá!!Remélem lassan elmaradnak az éjszakai szopik.Néha rá is szoktam szólni,hogy Szilvi alvás és erre elnyugszik és alszik tovább.
Napközben,pedig ha szopózik egy kis idő után mondom neki,hogy elég most már és integet a cicinek,hogy nem kéri.Tök ari!

Mi nem Ikeázunk holnap/remélem sajnáljátok! :D /,mert iskolát nézünk Fannival.Addig Tibi lesz Szilvivel és őt nem akarom még talikra küldeni :D

Coolasa:
Állati mázlid van a lányoddal,de ha nagyobb lesz majd elrontjuk neked!Biztos meg fogja érteni,hogy egy kis hiszti anyukáját is edzésben tartaná! :D Ezért csak talizz velünk nyugodtan továbbra is! :D

Vuka:

Jó sok élmény szereztetek ebben a pár napban.És azok a fagyi kelyhek nagyon csábitóak!

Natasa:

Szuper,hogy nem kell már tornára járnotok!!

Kép

Kép
novum
 
 


Én is így vagyok ezzel, hiába kóma amikor leteszem, a szemeit se tudja nyitva tartani, olyan álmos. De abban a pillanatban, amikor hozzáér az ágyhoz, kinyílik a csipája :shock:

Coolasa,
Nokinak gratula a fogacskához, de már igazán kitalálhatna vmi anyaidegörlő-tevékenységet is! :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
azt nem tom hogy melegítik-e, de a kupakját leveszik róla. Mi még ezt kihagyjuk :wink:
Most nézem. Le van hányva a tegnapi banán-baracakkal (vacsi) a melegítőgatyóm :oops: Ilyen egy kívánatos nő! :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Gabus, az ikeás bébikosztot nem melegítve adják, de közhasználatra ki van állítva az étterem közepére egy mikrosütő (biztos az is Pöang vagy Kafar vagy Hámstöd) és ott melegíthető a táp.
Még nem válaszoltam a multkori felvetésedre, hogy gyógyítható-e a fájdalom-nemérzékelés, én nem tudom, de mintha úgy rémlene, hogy nem.

Ilba, neked meg még a telefon-becsületes megtalálós sztoridra reagálnék, hogy egyeseknek védőszentjük van, a mi alanyunk meg sem érdemelte, ugyanis mikor mi találtunk egy mobilt az utcán az nem csörgött ugyan rögtön, de nem nehéz kideríteni a tulajdonos kilétét, mert majdnem mindenkinek benne van a címjegyzékben önnön akár mobil akár vonalas száma, csak meg kell nézni a 'saját', vagy 'otthon' bejegyzéseknél. Fel is hívtuk az illető otthoni számát, és tőlünk tudta meg, hogy elveszett a mobilja. Rém precíz ember lehetett. (Pont annak az utcának a sarkán hagyta el, ahol lakott, így csak besétáltunk néhány háznyit, és hepiend). Egyszer meg egy budai hegyes kiskutyasétáltatásunk alkalmával ebeink találtak egy nagyon szép férfi bőr táskát, nyitva, benne üvegcserepekkel, Nokipapa rögtön diagnosztizálta, hogy ezek autóablaküveg maradványok, biztos betörték, a táskát meg kilopták. Volt benne egy csekkönyv is cégnévre kiállítva, megtaláltuk benne a tulaj nevét, címét, és mivel e szerint pont ott lakott, ahol mi sétáltunk, kocsival elugrottunk visszaadni neki. A dolog pikantériája, hogy Nokipapa a nyaralás szabadságfílingjére tekintettel épp meglehetősen rövid, néhány millis hajat viselt, és katonanadrág(szerű), meg fekete póló volt rajta 'sector' felirattal, ami szimplán csak egy márka, a tulaj, viszont azt hitte, ez valami örzővédő akció része, ebből volt egy kis félreértés, tehát hogy hiába is igér nekünk pént és egyebeket, nem azért jöttünk személyesen, hogy visszavásárolhassa tőlünk a bűnbandánk által ellopott egyéb iratait és eltulajdonított ingóságait, és szinte mi siettünk távozva, nehogy lesitteljenek 4-5 évre, mint becsületes megtalálót...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
:lol: :lol: :lol: Elképzellek Benneteket, amint Nokipapa szekuritty :lol: szerkóban Te pedig a kiskutyákat próbálod féken tartani :lol: és magyarázkodtok szegény sértettnek... :lol: :lol: :lol: Én még sose találtam semmit. Vagyis egyszer igen, egy nyilvános wcfülke padlóján pénzt :oops: Előttem senki nem volt bent és nem is jött ki senki. Eltettem. :oops: Nem volt vészesen sok, de örültem, mint majom a farkának. Ha jól emlékszem 12.000 Ft. Ti mit csináltatok volna? Ja, wc-s néni, vagy vmi akárki, senki sem volt ott.

Kép
mancs
 
 


Mielőtt még kitiltatnátok leszögezem, hogy tárgynyereményt én is visszaszolgáltatnám gazdinak :wink:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

megpróbálok pár sort írni :lol:

Holnap elvileg mi is megyünk, ha Zsófi nem lesz hisztis :roll:

Szülinap:
Elutaztunk hármasban a Tiszához és ott ünnepeltünk.
Sütöttünk tortát a férjemmel. Nagyon fini volt. Ez azért nagy szám, mert nem igazán tudunk sütni :lol:
Aztán mikor itthon voltunk jöttek Zsófi unokatesói, nagypapi, nagymami és a fiatalabbik sógornőm. Volt nyüzsgés.
Az én családomnak még nem rendeztünk bulit.
Sajnos Zsófi dédije meghalt okt.13-án :cry:

Szóval ezek történtek.

Zsófinak kibújt a 4. foga.
Megáll önállóan. (néha :lol: )

próbálok még képeket felrakni ( ha művésznő engedi, mert ilyenkor már aludni szokott, persze most nem :lol: )

De már lehet, hogy nem is emlékeztenk ránk :lol: :lol:

Kép
Tiszánál

Kép
első cipő

Kép
Breki

Kép
A játszón amíg Zsófi hintázott addig mi fejben sakkoztunk :lol:

Kép
Tisza
Kép

Kép
cofi :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
hogyne emlékeznénk! Önállóan áll.... Akkor én roszul emlékszem, de mintha az Orczyban nyáron már állt volna Zsófi... Vagy nem? Milyen tortát sütöttetek? Dédi miatt részvétem.

Kép
mancs
 
 


Én egyszer találtam 106 márkát Nyugat Berlinben.
Én sem szolgáltattam vissza :oops: :lol:
Ugyanis egy áruházban találtuk egy kirakodó asztalon ahol tele volt ruhákkal.
Egy lélek sem volt arra.

Ezenkívül én sem találtam semmit.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Köszi Mancsi.

Már úgy önállóan, hogy nem kapaszkodik. Úgy még nem állt meg eddig.
Remélem hamarosan elindul :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Ja a torta!
Répa torta. nagyon jól sikerült.
Csak a csokimázat rontottam el, mert túl híg lett.
De jó volt így is.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Csajok, hogy van ez? Most, hogy Petike már "hosszabb" ideig kibírja szopi nélkül, mire sor kerül az épp aktuális cickóra, már kissé be van durranva :shock: De mégsem fejhetek egész nap! Vhogy majd normalizálódni fog? Esténként megint nekiálltam fejni (a főzelékbe teszem, imádja) de napközben nem fogok. Rájön majd, hogy kevesebbet kellene termelni? Remélem, mert már tök jó volt eddig, nem csöpögött, nem akart kidurranni... :)

Kép
mancs
 
 


Petike tökéletesre fejlesztette a "hogyan szórjuk ki az összes játékot a járókából" tudását. :lol: És persze mindig az kell neki, amit kidobott.

Kép
mancs
 
 


Mancs, 1-2 nap, és alkalmazkodik a cicid a kevesebb tejcsihez. Ha fejed, akkor azt az üzit kapja, hogy mégis ennyi kell, nem fog kevesebbet termelni.

Sajti, örülök, hogy jöttél, és hogy a Tiszánál voltatok...szuper. Én tiszai lyány vagyok. :) Képek szuperek.

Csajok, és az ikejában milyen fajta bébikaják vannak? Már úgy értem, hogy milyen ízesítésűek?
Vendég
 


Eszti, én olyan bébiételekre emlékszem hogy almás, banános, sütőtökös.... vagy gyártóra gondoltál milyenség terén? Arra nem igazán emlékszem... Mancs, és te mért nem élsz vele? Vannak olyan sima gyümölcsösök is, akit már amúgy is habzsol Petike....

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, istennő, akkor ha megírod, hogy mennyi pízt vigyek, akkor viszem. Amúgy is veszek magammal, szóval oda tudom adni, de ha Euróban szeretnéd, lécci szólj, mert akkor azt is viszek magammal.

Köszi
Vendég
 


Sajtiné,
ilyen hosszú távollét után sokkal több képet illik feltenni! :wink: Zsófi cofijáról tegyél fel még, szemből is! Bizti tök jól áll neki. Hmmmmmm, nagyon szép lehetett a tiszai szülinapozás.

Dédi miatt fogadd részvétemet. :cry:





AKKOR HOVA MENJEK HOLNAP AZ IKEJÁBAN????? Vagy ne is menjek? :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó

Megjöttünk. Ez most csak egy rövid bejelentkezés, később még visszajövünk (na nem fegyegetésképpen).

Esztipeszti,

a cuccnak 1,55 € volt darabja (remélem, nem vettük túl drágán), és 5-öt vettünk belőle. Természetesen a pénz jó lesz forintban, de az árfolyamról majd megállapodunk, mert a hitelszámlánkon még nem jelent meg ez a tétel.

Pá pá

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, dehogy drága, szuper jó ára van. 3 éve lehetett utoljára itthon kapni, és sokkal drágább volt.
Ok, akkor majd szólj, hogy mennyit fizessek.

És még egyszer: KÖSZI
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors káérdés, aztán későn jövök majd rendesen is.

Muffinsütögetőktől kérdem: ma vettem aranyos különálló ki szilikon muffinformákat, benedek itt követeli üvöltve, hogy süssek sütit, de nem tudom, hogy kell szilikon formával. Ugye kikenni nem kell, rárakom a formácskákat valami tepsire, azt ennyi, mehet a sütőbe?

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés a holnapi Ikeázás előtt.
Sajtine, jókat mosolyogtam a képeken :) Gyertek holnap!
Hm, én a Westendet láttam Vuka hasonmásépületében :oops:
Cicinalvás,.....Eszti, dettó. szonja volt amikor cici nélkül aludt el a kiságyban, de most cicin. DE, én ezt egyenlőre egyálatlán nem bánom.
Cool, gratesz a fogacskához, de nem neked hanem, Nokinak :wink:
Kormi, szerintem jól gondolod a sütést, nekem no szilikon, de én is így tudom8)
Tudom, hogy most nem írtam mindenkinek /előfordul velem az ilyesmi/, de nagyon rongy vagyok :? Apa tegnap hajnalban ért haza /dógozott/ majd délben kellt és bár itthon volt délután többet kellett pörögnöm mint mikor egyedül vagyunk Szonjával :evil:

Ma voltunk dokesznál. Szonja 74cm és 8800g! ÉÉÉÉÉS ma mászott először :D Ettől úgy beindult, hogy nem akart du. aludni csak két órával később a megszokottnál :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, mi is ma voltunk dokinál a szokásos havi méricskélésen, és az a drnő, aki már arra homlokráncol, ha csak meglát, lévén, hogy itt a gyermekét éheztető anya, ma lelkendezve mindenféle szuperlativuszokban kifejtette, hogy gyermekünk súlygyarapodása példaértékű. Nem, nincs más lányom, most is Nokit mérettem le. Bár nálunk a helyzet kissé más, mint nálatok: 66.5 cm és 10 dekával végre átléptük a 6 kilós álomhatárt, csak ezúttal épp nem heti 10, hanem 15 dekákkal, és ettől elalélt az orvostársadalom.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?