Jó reggelt későn lefekvők és korán kelők
Nikike, gyógyuljatok meg hamar! Én is attól rettegek, h jön a hideg és majd folyton betegeskedünk
Szóval az a trend most, h a Laktoherbtől hasfájósak? Én csak azt hallottam, h a túl sok szopis teától fáj a hasuk. Egyébiránt én laktoherbet iszom és nem hasfájós Kamilla. Pl. a Mecsek baby teára is sok baba érzékeny, kiütéseket kap vagy hasa fáj, nekünk kiválóan alkalmas büfizésre vagy székletgyártásra
Majd mindenki meglátja a saját babáját, h mi segít.
Én nem speckó hálóingeket vettem, mert mint ahogy azt vki találóan megjegyezte, szörnyen ódivatúak ezek az elől gombolósak. Hanem olyat, aminek a pántját könnyen le tudom húzni, 2 fajtát is találtam anno a H&M-ben, Snoopys
és egy oldalt kötős pizsamát vittem még be, amikor már elég volt a vékonyabb betét, nyugodt szívvel pizsiben flangáltam. Melltartóról kb. ugyan ez a véleményem: nem rossz a tipikus szopis melltartó, mert kellemes pamut és könnyen visszakapcsolható, de ha nem túl telített a mellem, én sima melltartót használok, itthon úgysem lát senki, ha szopizásnál majdnem félmeztelenre vetkőzöm
Nekem is nagyon dús és hosszú lett a hajam terhesség alatt, és száraz, most több hull ki, de még nem érzem vészes mennyiségnek, viszont gyorsabban zsírosodik is.
Ha már mindenki a problémáival jön, én is előhozok egyet, megpróbálom virágnyelven: még most is sokat járok wc-re, nyilván a sok folyadéktól. De a rossz benne, h ha nagyon rámjön, alig tudom visszatartani. Ez itthon nem vészes, de pl. séta közben az utcán elég kemény. Ennek a javítására lenne az intimtorna?
(Bocs, h ilyen kényesebb témához nyúltam, de hátha nem csak én érzem.)