Sziasztok,
sajnos ma rengeteg munkám van, mint mostanában mindig, úgyhogy csak gyorsan benéztem, ki hogy van.
Bonya: nekem 3,5 mm-es adenomát állapított meg az MR. A bromokriptinből július óta minden este 1-et szedek, nekem semmi rossz tünetet nem okozott, mintha nem is szedném. A tej csorgás pár hónap alatt elmúlt, nem tudom mennyi lehet most a prolaktin szintem, de hamarosan megtudom. Augusztus óta kapcsoltam be mellé a merckformint, napi 3x850 mg az adagom.
Tavaly csak bromokriptin mellett fogant a kisbabám.
Ma reggelre megjött 44 napra.
Az előző ciklusban 42 napra jött meg, mielőtt elkezdtem a metformint, 32-35 napokra jött meg. Határozottan rosszabbodott minden nálam a gyógyszer szedése óta, viszont innen szép nyerni.
Még pé sem volt ebben a hónapban.
Viszont így akkor megyek 3. napi vérvételre, szerintetek a háziorvos is elküldhet a hormonos vérvételre, vagy kell hozzá szakorvosi beutaló ? Nem zargatnám Tűűt feleslegesen.
Okriszta: drukkolok az UH-hoz, biztos, hogy minden rendben lesz !!!
Rambóka: köszönöm a tanácsot az ujjszopással kapcsolatban, érdekes dolgokat írtál.
Pogi: nagyon ügyes vagy, - 8 kg !!!
El vagyok tőled ájulva!!! Én még mindig csak azt a nyamvadt 3 kg-ot tudtam lefaragni magamról.... És a 31 napos ciklusodról nem is beszélve !!! Neked ez nagyon bejött !!! ÉJJEN !!
Tegnap valami féle takarítási mánia tört ki rajtam, reggel 8-tól este fél 6-ig egyfolytában takarítottam.
És még akkor sem voltam fáradt, csináltam volna tovább. Fogalmam sincs, honnan jött ez az energia löket, de jókor jött, mert mára egy deka energiám sem maradt. Ez a mensi ma megvisel kissé......
Kavics, látom, téged is gyötörnek pesszimista gondolatok, de tényleg az lebegjen a szemed előtt, hogy mennyien vannak már a táblicskuban, akik kvázi reménytelennek tűntek, és mégis babásak lettek !! Nekem is csak ez lebeg, egyébként lehet, hogy feladnám.
Niki, mész Tűűhöz ?? Kérsz nekem egy beutalót a vérvételre...???
(Viccoltam, majd holnap elugrom hozzá a kórházba érte, időközben beszéltem a körzetivel és ő nem írhat beutalót hormonális vérvételre)