Új privát üzeneted érkezett!

orsi! küldj már nekem ebből a marha nagy nyerési szériádból csak egy kicsit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

zsombi mostanában magától alszik el a kiságyban. Meglepő, mert máskor az ölemben kellett rucázni vele, és ha letettem felébredt. de néhány napja megy magától a dolog. berakom a kiságyba, rácuppan a kezére, és máris szunya!
a babakocsira most rátettem a hordozót is, csak hogy nehezebb legyen tolni :!: :roll: nem, azért, hogy jobban kilásson a magzatom. de azt gondoljátok bevált? hát nem annyira, mint terveztem. most is elég gyakran ölben van.
a kengurut most akarom majd rendszeresíteni, mert eddig nem nagyon mertem beletenni, a gerince miatt. mostmár stabilan tartja a kis fejét, így bátrabban fogom magamra húzni a "zubbonyt".

gabi, ugye milyen megkönnybbülés, hogy vége az émelygésnek? nekem is az volt, de csak a 30. hét környékéig. akkorra már akkora hasat sikerült növesztenem, hogy nyomta a gyomrom... de azt mondom, minden kín megéri! olyan aranyosak és szeretnivalóak ezek a kisemberek, hogy értük bármire képesek lennénk!
már alig várom, hogy újra növekedjen bennem valaki! persze ez még arrébb van, majd ha zsombi járni tud, akkor szeretnénk belefogni. :)

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem én nyerek, hanem Robi!
A hónapban ez a harmadik nyereménye. Volt a Juventussal az egér és billentyűzet ( már azt használjuk), aztán a héten nyert a Danubiuson ajándékcsomagot, ezt még várjuk. MEg most törülközőszettet, hevederzárat és a belépőket. :lol: Szerintem ma elviszem egy lottózóba is! :lol: :lol: :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Megvan az első cipő!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem ez olyan nagy dolognak tűnik, csajok. Amúgy a Kabócában nagyon szép overallok vannak, és nem is drága (7000 Ft).
Kép Kép

KépKép
pedina
 
 

 
 

Nagyon jó ez a cipő.Kabócás?

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Ma délelőtt Lili átfordult a hasáról a hátára! Letettük a játszószőnyegre,és addig küzdött míg nem sikerült neki. :lol: :lol: :lol: Utána úgy meglepődött, hogy a hátán fekszik! :mrgreen: Itt voltak a tesómék,a sógornőm,úgyhogy volt egy csomó szemtanúja.

Délután elakartam menni Lilivel egy nagy sétára,de fél 1 körül hívtak minket,hogy jönnének minket látogatni. :wink: :roll: Még nem érkeztek meg. :x

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvége! Tegnap túlestünk a látogatókon,utána azért még elmentünk sétálni Lilivel.Kaptunk megint egy tortát! :wink: Nagyon fini volt,de már igazán nem hiányzott! De hát ki tud neki ellenállni! :wink: :mrgreen:

Kriszti,remélem jól sikerült a keresztelő!
Boldog szülinapot neked!!!
Készítettem neked egy kis meglepit,és sütöttem neked tortát is,íme:
Kép Kép

KépKép
editmaci
 
 


Boldog szülinapot Kittina! Kép
Igen, Edit, a Kabócában vettem a cipőt, márkája szerint Falcon. Állítólag ez uyganolyan jó, vagy jobb, mint a Siesta (az ortopédorvosok egy része azt ajánlja, a többi szerint meg isten ments tőle... :shock: ). És valami First Step kollekció, kifejezetten járni tanuló babáknak. Azt hittem, hogy réárünk még ezzel, de Lili mostanában több időt tölt állva, mint fekve, állandóan rugózik, az utcán is le kell tenni sétálni. Leginkább ez utóbbi vezetett arra, hogy cipőt vegyünk. Itthon tökéletesen elvan mezítláb, vagy puha talpú cipőben, de utcán letenni abban grízes. Amúgy megvolt az első nagyobb balesetünk: a Corában úgy lefejelte a bevásárlókocsit, hogy kirepedt a szája, meg az ínye is belilult. :cry: :cry: DE ez utóbbiakat csak itthon vettük észre, szerencsére vér nem folyt. Amúgy is folyton esik, mert áll fel mindenhol és mászna fel mindenre. :shock:

KépKép
pedina
 
 


sziasztok!

köszönöm a tortákat, meglepiket! :):)
megvolt a keresztelő. zsombi jól viselte, csak egyszer szólt bele a prédikációba. biztos valamit nem jól mondott zoltán atya. utána nagyon fini ebédet ettünk egy jó étteremben szoboszlón. nelson a neve, ha arra jártok, érdemes bemenni. cukrászda is.

puszi: kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT, KITTINA!!! :D :D :D

Óh, Lili! :cry:
vbea
 
 


sziasztok!

köszi mégegyszer a köszöntést.

tettem fel 3 képet a képtárba a keresztelőről :)

szegény lili!

puszi

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Milyen idióta idő van már megint:!: Gondoltam besétálunk Lilivel ma a kórházba meglátogatni a munkatársaimat,de félek, hogy a szél kikapja a kezemből a kocsit! :? :x Úgyhogy inkább nem.

Kriszti,tényleg tiszta nyugi volt Zsombi a keresztelőn! :lol: Remélem Lili sem akkor fogja megmutatni milyen hangja van. :roll: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

amint hallom mindenkinek jól sikerült a hétvégéje. :lol: :lol:

Kriszti,

Boldog szülinapot!!! Szombaton én is neki álltam muffint sütni. Abból a receptgyüjteményböl, amit tavaly küldözgettünk egymásnak. Hát nem tudom, hogy ti sütöttetek e már valamit belöle, de nekem ez volt a harmadik alkalom, hogy nem sikerált. Szerintem az adalékok nem jól vannak néhány receptnél megadva. :twisted: :twisted:
Ezt követöen elökaptam a Dr. Oetker sütiskönyvet és abból próbálkoztam. Természetesen istenire sikerült.

Igy nézett ki: Kép


Kriszti gratula a keresztelöhöz. Megyek képeket nézegetni.....kíváncsi fáncsi vagyok. :oops:

Kép
gabcsi76
 
 


Edina,

hogy van Lili? Nagyon érzékeny lett a szája, vagy kitartóan folytatja a kúszó- mászó felfedezö utat? :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


gabi,
sajna mi csak 5 képet csináltunk, abból tettem fel 3-t. de szerdán elküldi anyósom, amit ők készítettek, azzal bővítem majd a képtárat.

képzeljétek, zoli munkatársaitól bababoltban levásárolható utalványt kaptunk 11000 ft értékben. tiszta jó. már vettem belőle hűtős rágókát, két po badt, és egy babakocsi csörgő-börgőt. még ujjatlan rugikat akarok venni, de ahol voltam, ott nem kapnak 68tól nagyobbat. majd holnap megnézem egy másik boltban. szerencsére 3 helyen lehet beváltani az utalványokat.

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Raktunk fel mi is néhány új képet Liliről. :lol: :lol: :lol: Az utolsók -narancs színű bodyban - tegnap reggel ébredés után készültek.Annyiféle arcot vágott! :wink: :shock: :D Imi nem győzött kattingatni,úgyhogy végül sorozatfelvétellel csinálta. :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Tegnap Lili olyat csinált amit még soha: hangosan kacagott! :mrgreen:
Ült Iminek az ölében én meg odatartottam neki a kutyáját,amit nagyon szeret.Úgy megörült neki amikor meglátta, :D hogy hangosan elkezdett kacarászni,és ahányszor odamutattam neki mindíg felnevetett. :lol: :lol: :lol: Hihetetlen élmény volt.Szerencsére pont ott volt a kamera a szobában úgyhogy sikerült belőle valamennyit felvenni. Utána este még vagy tízszer visszanéztük Imivel. :wink:

Délután amikor sétáltunk,találtunk egy kis eldugott gyógyászati segédeszközös boltot,ahol volt olyan terpesztős gatya ami jó Lilinek. Tényleg jóval nagyobb ez mint amit eddig hordtunk, de annyira nem tiltakozott ellene.Kicsit még merev,de remélem ez is puhul egy kicsit a használattól mint a másik fajta.

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

már megint olyan rémes hírem van. :cry: :cry:

Emlékeztek még Lyn-re a fórumról? A nagybátyját tegnap megölték.

http://www.boon.hu/engine.aspx/harman-m ... g/im-eszak

No comment......

Kép
gabcsi76
 
 


edit,
tegnap én is így jártam zsombival. a csörgő-börgő ignácot, amit marától kapott a fejére tette. a fél szeme és az orra látszott csak ki. olyan édes volt, ahogy vágta a pofákat, mert nem értette a szitut. én meg jól lefotóztam, és röhögtem jókat. ahelyett, hogy segítettem volna neki... persze aztán megszántam, és leszedtem a fejéről a csörgőt. majd felteszem a képeket a képtárba.

szilvi, ha minden igaz, zoli ma feladja a hadzsízos kupont, ha nem felejti el, mint én már vagy 100szor ;)

gabi, ez tényleg borzasztó, és elgondolkodtató, hogy hová tart a világ, már a saját országunkban félni kell...

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Mivel Lili a mozgásfejlődés területén kiugró tehetséget mutat, sajnos mindenre van időm, csak írni nem. Egész nap áll, sétálni kell vele, és nagyon kis kófic. Ha azt mondom, hogy percre sem vehetem le róla a szemem, akkor nem túlzok. :lol: Persze a felállással jöttek az esések is, de nem ám "reklámosan seggre", hanem mint a krumpliszsák... :cry: Na meg a másik: folyton beszélgetünk, verselünk, énekelünk, tárgyakat rejtünk el és keresünk meg, pakolunk. Szóval egyre jobban igényli Lili, hogy együtt játsszunk. :lol: :lol: Úgyhogy ház szalad, vasalnivaló halomban áll, hétvégén egy hétre előre főzök, de nem adnám semmiért. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


remélem hamarosan mi is eljutunk ide, mint ti, edina! már nagyon várom, hogy milyen produkciókkal áll elő zsombi 4-5 hónap múlva :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Igen,már én is szívesen mennék Lili után, de lehet, hogyha majd ott tatrunk visza fogom sírni még az alvósbaba korszakot! :wink: :mrgreen:

Ma volt megint a dokinőnk.Nézte Lilinek a csípőjét is.Szerinte már sokat javult ,de a végső szót az ortopédus fogja kimondani rá,addig is adni kell még rá a terpeszbetétes rugit. :?

Kriszti,boldog 4/12 szülinapot Zsombinak utólag is.! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Ma Lili nem alszik... :cry:
Néhány fotó:
Kép Lili Bond Kép Így eszik meggyet
Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Ez igen! :lol: :lol: :lol:
Mindegyik képen nagyon aranyos,de amit a vonalzóra is beraktál az a legjobb.Olyan szép rajta. :D

KépKép
editmaci
 
 


Lili hebrencskedik. Közben el tudom képzelni, milyen arcokat vág, persze csak fél szemmel. Nagyon jó fej! :mrgreen:
vbea
 
 


Köszi :wink:
Egy kimaradt, pedig ez a legújabb tudomány:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Aranyosak a képek. :lol: :lol:
Nekem a meggyevös tetszik a legjobban. :lol:

Orsi eltünt egy ideje, remélem jól van.

Holnap már alig vártam. Na mindmegyek a fogorvoshoz. :roll: De csak féléves kontrolra. Teljesen elfelejtettem.
Remélem minden rendben van, mert egy érzéstelenítö nélküli tömést nem bírnék ki.

A holnapra tervezett uh-t elkellett egy héttel halasztanunk, mert a 'férjemnek váratlanul el kellett utaznia. Ïgy várhatok még egy hetet..... :cry:

Kép
gabcsi76
 
 


Itt vagyok, csak lusta vagyok írni!

Na, szóval:

Marci baba ma megkapta az oltását. Kicsit jobban nyűgösködött, mint az elsőnél, bár aludt és fel kellett költenem. Persze a doktor bácsitól rögtön elkobozta a sztetoszkópot. SZép fejlett baba. A csípőjével sem kell menni sehová sem. Viszont megint kevés a tejcsi neki. Már megint a fagyóból kellett előszednem neki. Sajnos nem intelligens a fagyónk és nem termel tejcsit nekem mindig. Azt mondta a doki, hogy 4 hónapos koráig szó sem lehet tápszerről. Akkor tud neki hipoallergént felírni ugyanis. Szóval addig mindent meg kell tennem a tejcsiért. Ha kevés, akkor alma, barack és banán mehet neki két étkezés között és ha az is kevés, akkor krumpli. Szóval éhen nem fog halni ám!
Kihagyott egy evést az éjjel, úgyhogy este fél nyolctól aludz hajnali fél ötig. Szóval egy kis túlzással végigaludta az éjszakát.
MArci kedvence most a Pampersös viziló. Imádja, bár leginkább a szájából kell kiszedni. Most mindent megkóstol, de a rágóka nem kell természetesen. Még mindig csak kint hajlandó aludni. A doki szerint -10 fokig lehet kint. Na, köszi! Lehet a télen nem kell hóembert építeni, mert én azzá fagyok... De mindent a gyerekért ugye!
Az apjával nagyon jókat beszélget. Mostanában "kétemberes" lett a drága. Egy, aki fogja és egy,aki beszél neki. Aki fogja az nem jó beszélgető társnak ám!

Szépen haladnak ám itt a kismamáink pőocaklakói a vonalzókon!

Már én is várom, hogy Marci menjen, de nekem ez a három hónapos kor is tetszik. Már a hasa nem fáj, a foga még annyira nem vészes és már azért csinál dolgokat. Legyünk elégedettek azzal, ami van! Minden kornak megvan a maga szépsége.

Nagyon jó a gyerekülés, csak overállban kicsit kicsi....Ráadtam, mert -1 fok volt reggel és hát gondoltam már kell....

Megyek, tologatom még fürdésig. Sikerült átteni 6-ra a fürit már!

O.

Kép
tokajkincse
 
 


Hú, már el is felejtettem, hogy milyen vacak íze van a szoptatós teának. :shock: A Humanat iszom, na jó, nem túlzok. Próbálom inni. A laktoherbet nem próbáltam, de gondolom az sem sokkal jobb... Még van a fagyóban 8 pohár tejcsi, szóval egy hétig még nem kell semmi mást adnom neki. Remélem addig beindul ettől a teától a tejcsi rendesen. Most gyümölcslével keverem. Kicsit jobb vele. de az a vacak utóíz akkor is megmarad. Na, nem panaszkodom tovább. :wink:

Kép
tokajkincse
 
 


Én kifejezetten szeretem a Laktoherb ízét. :D
Azért ledöbbentett, amit a dokitok mondott, Orsi. A Milupának van HA Start nevű tápszere, ami újszülöttkortól ajánlott. :shock: :shock: Banánt szerintem végképp ne adj Marcinak, pláne, hogy hasfájós. Mostanában a dokik rájöttek, hogy az is gyakran allergizál... :? Meg inkább olyan gyümölcsöt, ami a fán terem, és nem zölden szedik le, és ki tudja hogy érik be...Én pl. viszketek a banántól, Lili meg pöttyös...
:shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Jó ez így, hogy nem írta fel még, mert így legalább rá vagyok kényszerítve, hogy próbáljak meg mindent. Itt a dokik nagyon nehezen írják fel a tápszert. Csak a legvégső esetben. Marci amúgy sem úgy néz ki, mint aki éhezik... Itt pl. a dokinő csak akkor írja fel, ha a gyerek elkezd fogyni. Na, tudod ki várná azt meg!
A mi orvosunk is mondta, hogy próbáljam meg a teát. Ha nem segít adjak neki gyümülcspépet. Ha az is kevés akkor krumplit és a legvégén a tápszer. Csak nem lehet az olyan jó. Nyílván van már a kezdetektől is , hiszen akinek egyáltalán nincsen teje az is tudja táplálni a gyereket, de valami olyasmit mondott, hogy ami jó, azt 4 hónapos kortól lehetne neki. Ezt szűrtem ki a mondandójából. Marci ordíttt persze, így nagyon kellett fülelnem. Még rá is kérdezek mindenre Robitól, hogy jól hallottam-e. Nekünk amúgy is gondok lesznek az esetlegesen allergiát okozó cuccokkal, mert anyukám szinte mindenre allergiás és hát ugye mivel van a családban, ezért vigyázni kell vele. A banánt nem is akartam neki adni, inkább alma és barack. De azért jó lenne kivárni vele azt a 4 hónapot.
Lehet főzök egy Laktoherbet. Csak abban van édeskömény és azt Marci pocija nem szereti annyira. Mint ugye kiderült attól is volt hasfájása. Mióta nem kap csak csipkebogyót sokkal jobb.
Majd meglátjuk mi lesz. Remélem ez is csak pár nap és ismét helyreáll a dolog.
Amúgy nem inkább a gyümölcslével kellene kezdenem? A doki pépet mondott, ez tuti! Jövő héten konzultálok a védőnénivel azért!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Hú csajok! Délelőtt itt volt az anyám! Nagyon felpörgött attól, hogy Lili épp ébren volt amikor megjött. :mrgreen:
Az egyik vezérhangyája, hogy mi éhezünk! :D (Kérdezem én, úgy nézünk ki?) Mindenáron akart valami kaját csinálni,de mutattam neki, hogy tele a hűtő .Erre gyorsan főzött egy kis zöldséglevest! Mert levesünk az nem volt. :?
A másik a rendmánia. Nála nem létezik olyan, hogy poros a szekrény,nincsenek a ruhák kivasalva,stb. Gyorsan meg is tisztította az ablakainkat is amíg Lili aludt. Még jó, hogy felébredt,mert már kezdte volna a nappalinkat is felmosni,stb. Mondtam neki,legközelebb csak akkor engedem be, ha a gyerekkel fog játszani és mást nem csinál.Eleget dolgozik otthon is. :(

KépKép
editmaci
 
 


sziasztok!

zsombi most alszik, szerencsére. voltuk oltáson, eddig nincs láza, és nem is sírt, bízom benne, hogy ezt is megússzuk láz nélkül. megmérték: 7950g, 67.5cm. pontosan 4 kilót hízott a születése óta :!: :!:
én iszom a laktoherbet, jól beízesítem, mert anélkül nem finom. a fitolac-tól fájt a gyomrom, így azt hagytam. a többit még nem próbáltam. úgy tűnik bevált a laktoherb, mert reggelente kemények a cicijeim, göbök is vannak benne, és fáj is. bár manapság zsombi egyszerre nem szopizza ki magát, és másfél óra elteltével kéri a maradékot. így nem csodálom, hogy kezdek egy fejőstehénhez hasonlítani :roll: :roll: :roll: viszont már nem fejek, nem is adok el. egyre nyűgösebb a dolog, nincs is iagzán időm rá, annyi tennivaló van itthon, meg zsombi körül.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok,

én megjártam a fogorvost. Életemben elöször mindent rendben talált. Még meg is dícsért, hogy szép tiszták a fogaim. :lol:
Ilyen még velem sose történt!!! :roll: :roll:


Orsi, annak idején fagyasztottál le sok barackot. Látod milyen ügyi voltál? Most nagyon jól fog jönni.

Edit, abszolút megértelek. Mióta kiderült, hogy babát várunk, anyósom hetente kétszer jön takarítani. Ráadásul akkor is jön, ha nem érzem magam jól. :oops: :oops:
Merthogy akkor én csak feküdjek, majd ö kiviszi a kutyát és megföz. Nem érti meg, hogy a kutyát mindenképp én akarom kivinni. Ehhez ragaszkodom. Mégha féllábon, de akkor is.
A fözésétöl pedig rettegek. Annyira nem az én íz világom. Mostanában krém-zöldségleveseket csináltatok vele, mert azt legalább jól tudja.
Megbántani nem akarom, mert olyan lelkes, mint egy óvodás...... :roll:

Kép
gabcsi76
 
 


Hali!
Zsombor meggyógyult.
Voltunk tanácsadáson is, 71cm, 8700g. Mint kiderült nem kell minden hónapban menni, legközelebb csak januárban.

Kriszti, köszi a kupont, ha lesz liberósom, elküldöm érte.

Vettünk új autósülést is, mert a hordozóba már nem fér el. A Tégelben voltunk, vettem egy csomó bébiételt is 169 Ft volt.

Utólag is Boldog Szülinapot Zsombinak és Marcinak!!!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hellóka!

Pangás van. Tanácsadásra nekünk is csak 1-2-3-4-6-8-12 hónaposan "kötelező" menni, amúgy mostanában csak odatelefonálok, hogy mi kell, és Sanyi elhozza hazafelé a recepteket. (Mármint pép, Sinlac, krémek). Nem is bánom, mert a dokinő nagyon jó csaj, de az adminisztrátora meg a védőnő mindig kicsapja a biztosítékomat az okoskodásával. Megbeszélek valamit a dokinővel, közben a háta mögött az adminisztrátor rosszalóan igatja a fejét, hogy "jaj, már megint milyen hülyeséget mond", a védőnő meg kijön utánam, és szövegel, hogy nyugodtan adjak Lilinek pl. kiflit, mert a doktornő "túl óvatos" ... :shock: Ezt pl. 6 hónapos korában nyögte be, ott döntöttem el, hogy csak a kötelezőkre viszem.
Zsombi mekkora!!!! :shock: :shock: :shock: És boldog félszülinapot!!!!! :lol:
Nekünk is kéne már új ülés. Milyet vettetek? 9-18 vagy 9-36 kilóst? Én nem bírom eldönteni. De inkább a 9-18 felé hajlok, mert Lili sokat alszik az autóban, és azokat lehet dönteni.
Voltunk fodrásznál, Lili haját mindenáron le akarta vágni a fodrászom :shock: Megegyeztünk, hogy majd tavasszal, addigra a többi is megnő, és nem lesz kis kopasz. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Úgy szeretem a hosszú hétvégéket! Na nem mintha nekem nem lenne minden nap egyforma,de azért mégis másabb hogyha Imi is Itthon van. :lol: :lol: :lol:

Tegnap vendégeink voltak: Orsiék! :D Lili akiről mindig azt írom, hogy milyen jó gyerek szépen bemutatkozott: szinte végig sírt amíg itt voltak. :cry: Kihagyta a délelőtti alvást és nagyon fáradt volt.Amikor meg abbahagyta Marci kezdett rá. :lol: Lili meg úgy nézett rá olyankor mint aki még soha nem sírt.Újdonságként hatott rá, hogy más is tud ilyet csinálni.
Olyan aranyosak voltak együtt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lehet, hogy egy hosszú kapcsolat első lépése volt a tegnapi nap :?: :roll: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Orsi!
BOLDOG NÉVNAPOT:

Kép Kép

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Edit, köszönöm!

Marci rögtön bealudt a kocsiban. Mire a főútra kiértünk már durmolt is. Még Szerencsen bementünk a Rossmannba és gyógyszertárba. Persze rögtön felkelt. Mondták is a R.-ban, hogy a kis tigris nem szereti őket. Megismerték! De tényleg, minden boltban teljesen jól elvan, ott pedig ordít mindig. Mondjuk még csak háromszor voltunk. Venni akartam olcsó bébiételt, de már csak 2 db volt. Uncsitesómat ugrasztottam, hogy vegyen Tiszaújba, ha még van ott. A jövő héten a sütőtök lesz 109 ft. Remélem kap abból is, mert annyiért tényleg nem éri meg kutyulni. Tegnap este is adni kellett Marcinak plusz tejcsit. Estére valahogy mindig elfogy.... Lehet megpróbálkozom ma valami gyümölcslével nála, bár mindent kiköp, amit kanálból kap. Eddig olyan jól lenyelte a keserű gyógyszereket is, most meg a tejcsis vigantolt sem hajlandó!

Edit, ma ráadtam az új sapiját. Olyan a fején, mint egy bukósisak! Olyan édes benne! Lili aranyos nagyon. Remélem legközelebb nem lesz ilyen fáradtka. Aludt utána, hogy eljöttünk? AMúgy a tesód volt még ott? Robi azt hitte, hogy Imi asztalos. :D Mondom nem, csak ilyen ügyes!

Kép
tokajkincse
 
 


Nem,az Imi huga volt aki itt volt tegnap. Mióta megszületett Lili szinte minden délután itt lóg; de legalább kis dolgokban tud nekem segíteni.
Lili aludt egy jó nagyot miután elmentetek,meg még fürdés előtt is egy kicsit,és éjszaka is aludt végig! :D

A dm-ben 26-tól megint akciós lesz a megapack-os Liberó. 3999 ft. lesz egy csomag. :D

KépKép
editmaci
 
 


Boldog névnapot Orsi!!!!
Kép

Kép
gabcsi76
 
 


Orsi,

Próbáltam neked mailt küldeni de visszajött. A freemailes címed nem müködik már. Melyiket használod most?

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, Orsi tegnap küldött sms-t, nem működik náluk a net. Én is csak a freemailes címét tudom, szerintem megtelt csak neki, mivel így tegnap óta nem tudta olvasni.

Hú, de megnéztem volna a két kis lurkót együtt Editéknél! Biztos nagyon édesek voltak :lol: :lol:
mara80
 
 


Köszi Mara,

Majd ha kiürül, akkor elküdöm neki amit akartam.

Kép
gabcsi76
 
 


Kösz a Libero-infot, Edit. Nem is vettem 4500-ért a Corában tegnap. :wink: Remélem addig kitart, ami van. :lol: :lol:
Egész nap a fagyasztóba főztem Lili-papikat:sütőtököt, karfiolt, brokkolit, kelbimbót, borsót, répát, meggyet, barackot, csirkemellet. Aztán különböző variációkban összekevertem és bedobozoltam. A zöldségekhez a krumplit frissen szoktam főzni, mert azt nem jó fagyasztani, a husit meg jégkockatartóban fagyasztom. Mióta kukoricacsíra-olajat teszek a Lili ételeibe, szereti a főztömet. :wink: A kedvence a "húsleves-püré". Főzök egy jó sűrű husilevest, sok zöldséggel és pürésítem.
Szegénykém rettentő nyűgös ma, annyira ordított másfél órája, hogy adtam neki egy fél adag Panadolt, el is aludt tőle. :cry: :cry: Na, most kelt fel. Megint sír :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
pedina
 
 


sziasztok!

zsombi ma is nyűgös, sajna tegnap is az volt. egyszerűen nem alszik, és vinnyog a fáradtságtól. pedig ágyterápia van, magától kellene elaludnia, de ahogy hallom, nem fog menni...

edina, lili megérzi a frontot? mert zsombi nagyon. szerintem ma is ezért ilyen.

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ajaj, Kittina! Lili tegnap gyakorlatilag csak nyígott, sírt, sikított. Gondolom a front és a foga is összejátszott. Ráadásul nála most kezdődött az anyás korszak, csak én vagyok jó mindenre. De muszáj volt főznöm, vasalnom is.
Magától aludni? :( :( Lilinek az piciként ment, meg este most is megy, de nappal altatnom kell. Vagy babakocsi. A másik verzió, hogy megvárom, amíg kidől magától :lol: :lol: Szerintem durván egy hete nem aludt az ágyában.

KépKép
pedina
 
 


ráadásul 2 napig egyedül leszek, zoli elment kötelező kirándulni. amióta új tanszék lettek, vagyis beleolvadtak a szerves kémia tanszékbe, minden ilyen eseményen kötelező megjelenniük. :x szerencsére csak 1 éjszakáról van szó.
és persze zsombi is küzd a fogacskájával. tegnap csak 2 badit és 2 nacit f*sott össze. :( és 1.5 óránként evett. :?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Szerencsére Lili tegnap nagyon jó kislány volt! :lol: Megint Szögligeten kirándultunk.Nagyon jó idő volt,egész délután sütött a nap. :lol: :lol: :lol: Meglátogattuk a barátokat, dédiket, Lili meg aludt egy jó nagyot a babakocsiban. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


képzeljétek!

múlt héten a dmben vásároltam, és kuponokat is váltottam be. a pénztáros csajszi annyira megzavarodott a sok kupontól, hogy két laktoherbet is ideadott egy kuponért! :) persze fizettem anélkül is eleget! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Képzeljétek Lilinek az a legújabb mániája, hogy utál feküdni. :shock: Csak ülő helyzetben szeret lenni :!: Még a hordozóban is húzza fel magát. :roll: :shock:
A játszószőnyegen játszik egy darabig,de elég hamar megunja azt is, fel kell venni,és ülve tartani.

KépKép
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?