Új privát üzeneted érkezett!

üdv.

bocsi a kicsikért, gyerek van a kezeim között.

lányok, nehogy ölre menjetek!!!!!! semmi értelme...van aki jön ide (is), van aki nem. kinek ez a szimpi kinek más,ez van.

most ennyit akartam.

ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Még én is élek :D Csak nekem annyira szaladnak a napok, hogy alig van valamire időm.
Mostanában tényleg én is keveset jövök, de nem miattatok van ez.
Csupán Kende nagyon igényli, hogy mikor ébren van akkor vele foglalkozzak. Amikor alszik akkor neki készítek minden nap valami finomságot + házimunkázok. Du. meg mi nagyon sokat sétálunk. Este meg itthon van apa és anyum is rendszeresen átjön és olyankor együtt a kis család.
Amúgy legtöbbször este 10 körül olvaslak benneteket, de erőm már nincs írni. Holnap itthon lesz apa és megpróbálok mindent elolvasni, mert az elmúlt napokban kicsit zűr uralkodott itt.
Amúgy én is vagyok a skypon is, de ott rendszerint séta és a fürdetés előtt egy pár percet.
Na ez most annyira kifogásnak-magyarázkodásnak hangzott, de nem az akart lenni.

Igyekszem holnap jönni.
Mindenkinek puszi.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Reni!
"csak akkor jöttél ide, amikor szoptatási gondjaid voltak ill. a férjeddel voltál fasírtba.
Akkor jó volt a fórum."
Bár nem nekem szól, nem bírom szó nélkül hagyni. Nem arra van a fórum, hogy akkor jöjjön az ember amikor kedve van? Vagy szüksége van rá. Vagy te fontosnak tartod hogy minden szaros pelust megossz velünk. Az se baj én meghallgatom, de ugye nem baj, hogy én nem írom meg.
Én szívesen adok tanácsot bárkinek, ha tudok és szívesen veszem a segítséget ha rászorulok. Mindkettőben volt részem. De lényegtelen apróságokhoz nem mindig van kedvem hozzászólni. Viszont van olyan is mikor pont ahhoz van kedvem, hogy lényegtelen apróságokról írjak vagy olvassak. Ne akarja már senki meghatározni, hogy miről szóljon a fórum. Ha csak jótanácsért járunk ide, akkor számunkra arról, másnak meg másról. Szerencsére nem vagyunk egyformák, így szines a fórum.

Encus!
Ne tűnj el. És igen is gyere akkor ha gondod van. Vagy ha társaságra vágysz. Ha meg nem akkor ne gyere. Én is ezt teszem.

Ja és a gyerekes az ami most itt folyik és ez alól senki se (még én se) kivétel, aki hozzászólt.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 

 
 

Csak még egy szó. Előző hozzászolásom nem csak Reninek szólt. Igazából mindenkinek, aki bármit is kifogásolt az utóbbi időkben.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya!

Én leginkább azon akadtam ki, hogy amikor arról folyt itt a diszkurzus, hogy haldoklik a topic, akkor Encus, aki hetekig nem ír, egyszer csak beköpte, hogy elköltözött a topic. És nem azzal jött, hogy sziasztok mi jól vagyunk stb. Holott elég sokan hiányolták. De egyébként nem érdekel! Már bánom, hogy írtam. De én is csak őszinte voltam, mint mások!

Reni
Kép
prenata
 
 


Szóval:

Kedves barátném unszolására (akit ezennel is imádok :D ) ezennel ünnepélyesen elköszönök a bnetről. Mert így illik.

Sziasztok.
Legyetek jók.
Köszönök mindent.

Pusza nektek.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Jaj, jaj, ne legyen már ilyen negatív a társaság! Én akkor is írni fogok! De, ezek után mi lesz a téli talival?


Pil: Kültem képeket amit felrakhatsz, bár még nem egyeztél bele..Olyat is ami friss a Noiról.

Encus: Sajnálom a dolgot, azért ha nem tudnánk értekezni, minden jót, talán egyszer személyesen. Azt már meg se kérdezem mi van szopi ügyben, úgy se jössz...Üdv. a lánykáidnak.

Nyanya: Hát, ja végülis mindenki más, ezen kár fennakadni. Csak fura, hogy ezt mások nem tolerálják. Én már tuti, hogy nem leszek itt nagy lelkizős. Azt meghagyom a kedves családomnak, ők már megszoktak.

Na, mentem, holnapra pozítívabbakat szeretnék olvasgatni.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Az én indokom egyszerű: meguntam itt és jobb ott!!!!

Ennyi!!!

Mindenkinek jó babázást kívánok!!!

Ui:szerintem az őszinteséget,pozitívan kellett volna felfogni és nem így!!!

Sziasztok

Kép
szgoron
 
 


Szép Jó estét!!

Tartozom egy vallomással!
Én vagyok a felbújtó,mert én kértem hogy aki nem akar irni már az köszönjön el,mert szerintem igy tisztességes!

Bocsánat hogy úgy tünik kiakarom sajátitani a fórumot,tényleg nem az volt a célom!
Bocsánat hogy mertem hiányolni jópárszor embereket akiket megkedveltem
És bocsánat hogy inkább az őszinteség mellett voksolok,mint a--amiről nem tudunk az nem fáj-helyett

Igy köszönöm Blacknek,Encusnak és Szilvinek!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok Lányok,

most nagyon rossz kedvem van :( .

Nem is tudok mit írni, de én nem köszönöm meg Encusnak, Blacknek és Szilvinek :( , de azért minden jót kívánok nekik és a babókáiknak.

Csajok: szerintem van még mondanivalónk egymásnak :) .

Pil: kiugrasztottad a nyulat a bokorból, hogy jó-e vagy sem mindenki döntse el. Vérmérséklet függő...
Holnap küldök sztárfotót Marciról, ha még aktuális :) .

További szép estét!

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Sziasztok!

Colett,
Márk még elég kicsi, de már mindenáron ülni akarna, húzza fel magát. A babakocsit én még nem mertem feljebb állítani, mert a következő fokozathoz elég nagy az ugrás, az elég közel van a vízszinteshez. Néha azért rövid időre felhajtom, ha kinnt vagyunk a kertben és úgy beszélgetek és játszom vele. Amúgy meg azt csináltam, hogy a háttámla részhez több "párnát" tettem, így egy nagyon picurkát meg van emelve a felsőteste.

Pil,
Nagyon örülök, hogy már nem kell a pelus. :)

Macsek,
Kíváncsi vagyok, milyen lett Andris haja. A hajnyíróval tényleg nem árt vigyázni, mert az ő fejbőrük még nagyon vékony és érzékeny, és a géptől meg is ijedhet.

Nyanya,
remélem jól éreztétek magatokat, és ki tudtatok kapcsolódni picit.

Reni,
Neked meg fel a fejjel, majd találsz magadnak társaságot. A falutokban nincs játszótér? Oda kimehetnél, egy-egy séta alkalmával, és akkor ott biztos hogy te is el tudnál beszélgetni a többekkel. Húú, én el sem tudnám képzelni, mi lenne, ha nem lenne jogsim. Épp hogy betöltöttem a 17-et amikor már a szüleim nem hagytak élni, hogy mikor lesz már meg.

Ex,
hát tényleg nagyon bunkó emberek vannak. Az a baj, hogy manapság az emberek úgy viselkednek, mintha rajtuk kívül más nem is létezne, nincsenek tekintettel a másikra.

Niki,
Remélem meggyógyultatok már mindannyian.

Katus,
A férjedéknek nagy szerencséjük volt a szalonnasütésssel, hogy nem lett az a borongós idő, amit az időjósok jeleztek.

Rólunk:
Csütörtökön megkapta Márk a második oltást is, bátor volt, csak a végén sírt picit, de hamar meg lehetett nyugtatni. Én úgy sajnáltam, mert reggel nagyon jó kedve volt, ömlött belőle a szó, és nem akartam ezt a hangulatot elrontani a szurival. Egészen 4 óráig ilyen kis dumás volt, és én azt hittem megúsztuk. De az evés után elkezdett sírni, és nagyon nyűgös volt. Elkezdet felmenni a láza. Amikor már épp a normál hőmérséklet tetején volt, úgy döntöttünk, jöjjön a lázcsillapítás. Szerencsére ez hatott, és már fél óra múlva ismét ömlött belőle a szó. Az éjszakát szokás szerint átaludta, bár kicsit nyugtalanabb volt, mint szokott. Tegnap dél körül megint elkezdett nyűgösködni, jött a kúp, és azóta rendben vagyunk. Ma meg teljesen egyedül voltam, a párom Békéscsabán kolbászozik, anyuék Hévízen hosszúhétvégéznek, és anyósék isKálmán-napozni voltak. Olyan furi volt így, mert máskor iszonyat átjáróház van nálunk. Amíg nem volt babaám nagyon élveztem az ilyen napokat. Csend és nyugalom. :)

A doktornéninél rákérdeztem erre a hozzátápira, hogy a párom is hallja egy szakember szájából, mert eddig kevésbé hitt nekem, mint az anyjának, akik már most meg akarják tömni a gyereket gyümölccsel. Én tudom, akkor sem lenne nagy baj, ha enne, hiszen a családi példák azt mutatják, hogy így is egészséges lesz a gyerek, de azok mind kényszerhelyzetek voltak. Nekem meg még egyenlőre van tejem (szerencsére) annak ellenére, hogy fejnem kell. Mindenesetre már tápszert nem adnék, akkor inkább a természetes táplálék, ha bármi gond beütne.

Képzeljétek hogy jártunk. Reklámozzák a Nurofen lázcsillapítót, hogy 3 hónapos kortól használható. Gondoltam veszek egyet és ha szuri után gond van akkor inkább azt adnám, mert a tablettája nekem is nagyon bevált fejfájásra. Sajnos elfelejtettem megkérdezni róla a dokit. A patikus mondja, hogy csak 6 hónapos kortól adható. Azért megvettem, hogy alaposabban kitanulmányozhassam, és hát nem romlik az meg még 2 hónapig. A tájékoztatóra az van írva, hogy 6 hónapos kor alatt csak orvosi utasításra, és 7 kg alatt egyáltalán nem! Hát mi a csütörtöki mérésen 5700 grammosak voltunk. (ehhez 60 centit mértek, de szerintem annál kicsit hosszabb). Ha így folytatja, ennyit mozog, szerintem örülhetek ha 6 hónapos korára eléri a 7 kg-t. :twisted: :twisted: :twisted:
Na ennyit a reklámokról. Úgy voltunk vele, hogy azért kipróbáljuk. Nem egész adagot szívtam fel, aminek a 3/4-ét kiköpte Márk, de a maradék is elég volt hozzá, hogy 10 perc alatt mosolygós babát csináljon nekem. :)


Black, Encus és Szgron! Köszönöm, hogy elköszöntetek. Az őszinteséget én is mindig nagyra értékeltem, de a nagy őszinteségben nem feltétlenül kell udvariatlannak és tiszteletlennek lenni a másik iránt. A szavaknak egy írott fórumon nagyon nagy jelentősségük van. De hát kinek-kinek a saját vérmérséklete szerint. Továbbra is sok boldogságot kívánok nektek a babáitokhoz, legyetek mindannyian egészségesek.

Végül még valami: Nem hiszem, hogy gyerekes lenne az, hogy ha megszólítanak valakit ( márpedig az elköszönéssel ezt tették velünk) arra reagál. Erre való egy fórum. A gyerekes az, ha nem tudunk napirendre térni egy-egy dolog felett. De ez is csak az én véleményem. Mindenki azt gondol, amit akar, elvégre gondolatszabadság van :D

Nah, befejeztem a fejést, úgyhogy nyugovóra térek. Szép álmokat mindenkinek és mosolygós reggelt.

Andi

amandi
 
 


Marcy,

Úgy látszik nekem volt mondanivalóm! :lol: :lol: :lol: :lol:

amandi
 
 


Amandi!
Végül is jól éreztük magunkat, de egy nagy csalódás is volt. Azzal kezdődött, hogy gondoltam megállok útközben kaját venni, de a férjem mondta, hogy ugyan már nem a világ végére megyünk. Hát dehogy nem. Másnap azaz vasárnap végigjártuk a környező falvakat és sehol semmi nyitvatartó üzlet. Aztán átmentünk Ausztriába és ott is keresgéltünk de semmi. Csak hétfő reggel tudtuk vásárolni. Szerencsére a tesójáék 1 nappal előbb mentek és jó sok kaját vittek. Tejecske nem volt és fiam csak azzal tud elaludni és felkelni, de neki tudtam fejni, még jó hogy jutott neki is.
Vasárnap ebéd után mentünk a tökfesztiválra, amire eredetileg leutaztunk. Hát tököt nem sokat láttunk, viszont kürtöskalácsos, mézeskalácsos és cukorkaárus volt. Az egész egy ocska vásárra hasonlított egy bocsánat de picsányi területen. Nagy kaka volt az egész. Az ovonéninek meg megígértem, hogy viszek egy tököt a csoportnak, hogy töklámpást csináljanak. egyetlen egy tök volt a dísztökárusnál, ami talán alkalmas lett volna erre, azt meg is vettük, de a fiam elesett vele és összetört. A helyieket kérdezgettük, hogy hol lehetne tököt vásárolni, de csak azt a választ kaptuk, hogy hát nem tudják, meg idén nem volt jó a termés. Akkor mi a francnak rendeznek nemzetközi tökfesztivált. Végül másnap délután észrevettünk egy parasztbácsit, aki épp takarmányolta be a tököt és megáltunk, hogy vegyünk tőle. Rendes volt adott 2 tököt, de mivel egy árok választott el minket így csak dobni tudta és az egyik eltört. De az ovinak maradt egy tök, amire hazáig úgy vigyáztunk, mint a hímestojásra és el is jutott épségben az ovodába :) A hétfői átruccanásunk se volt valami jó az osztrákokhoz. Nekem nem tetszettek azok az élettelen túlságosan is steril falvak és még egy jó kis üzlet se volt, ahol legalább a fiamnak cipőt vehetnék vagy magamnak valamit. Legalább a pénzünk megmaradt. Kirándultunk is egyet az Őrségbe, de fiam csak nyafogott, hogy apa emelj fel, mert egy lusta kis pocok. Szóval még ez se sikerült. Viszont a szálláshely mindenért kárpótolt. Az gyönyörű volt és máskor is megyünk oda, de kicsit jobban megszervezve és nem tökfesztiválra. Viszont a szomszédban volt egy 5 hetes borjú és a fiam bemehetett megsaímogatni. Az nagyon nagy élmény volt. Még a nagy tehenet is megsímogatta. Már ezért megérte odamenni.
Hát a kikapcsolódásról csak annyit, hogy pénteken este osztálytalálkozóm volt és másnap reggel indultunk. A gyerekeknek pakolni csak én tudok és éjszaka szoptatni is. Jogsi csak nekem van így másnap reggel a 300km-ert is nekem kellett levezetni. Na meg ott a furikázások és a hazaút. Én fáradtabb voltam mikor hazajöttünk, mint előtte, pedig a férjem nagyon sokat segít. Pelust cserél, főz, fürdet.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Amandi!
csak alkoholt ne igyon a nurofenre :)
van olyan kanalas orvosság, amiben alkohol van, de ezt úgysem kisbabáknak írják fel. A paracetamol miatt kell vigyázni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Nyanya:ahogy ezt leirtad,láttam mindent magam előtt és épp röhögőgörcsöt kaptam,nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol: Főleg az ovódai tökös része.

Hű,hát akkor valóban nem sokat pihiztél!!

KÖRKÉRDÉS!!ki milyen overallt vesz?egyrészes,kétrészes lábas,vagy olyan lábas ami zsákká cpizározható?Indoklást is ha lehet!Köszi!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


A nurofennel óvatosan lányok,nem veszélytelen szer.A panadol veszélytelenebb.A nurofen nem paracetamol hatóanyagú,vagy nem erre értetted?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek :) !

Férjem azt üzeni, hogy ezeket az ingyenélő, szemét politikusokat mind ki kellene "nyírni" és máris jobb lenne a hangulata mindenkinek :wink: .

Csajok: ne felejtsétek el, hogy holnap ünnep és nem lesznek nyitva az üzletek, vásároljatok be kajcsiból :) . Én is most megyek :) .

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Pilchard!
De a hatóanyagra értettem. De ha nem az akkor mindegy, majd megnézem, most lusta vagyok

overál: fiamé még mindig nem került elő, pedig az nagyon jó volt. Zsákká alakítható. Most a baránőmtől kaptam kölcsön, ez sokkal szebb, de sokkal kevésbé praktikus. A lényeg amire figyeljetek, hogy végig zippzárazható legyen, különben nem lehet beleimátkozni a gyereket. Az én kölcsönkapottam alul patentos, felül zippzáras és a kettő között összevarva. szinte használhatattlan volt, de anyukám barátnője megcsinálta. Belevarrt egy bontható zippzárat és így már tökéletes. 2 részes nekem nem szimpatikus overálban, mert ha meleg helyre megyek, úgyis le kell venni alsó felső részt egyaránt és felcsúszhat, meg nehezebb ráadni. Az majd később lesz praktikus.

Marcy!
Jaja tényleg. El is megyek vásárolni.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


overál: A zsákká alakíthatóról csak annyit, hogy ha zárt helyre mentek azt annyira ki lehet zippzárazni, hogy szinte lerángatni sem kell a gyerekről. Nagyon praktikus.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Én már megfőztem, de most elhúzhatok valami sütiért, mert váratlan vendégek jönnek. Mindig van itthon valami, pont ilyen esetekre, de a férjem felfalt mindent!!! 3 napja próbál leszokni a cigiről és az összes tartalék-dugi édességet megette, sőt már kínjában egy üveg szamócalekvárt is bevágott!
Én azt se bánom, ha elhízik, csak ne gyújtson rá többet!

Amandi: van jogsim, csak nem vezettem amióta megvan.
Nurofen: mi is azt vettünk a 3 hósra, de Peti már túllépte a 7 kg-t. Kedden megyünk méretkezni. Kíváncsi leszek a mostani versenysúlyára!

Nyanya! Én meg azt hittem, hogy Erdélybe mentettek. :oops: Nem tudom, miért.

Az overál témához nem tudok hozzászólni. Bár örököltünk egyet, de még nem láttam!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nyanya,
akkor a fiadnak lesz mit mesélnie az óvodában a tökökről :) Az ilyen fesztiválokról álltalában a szüleimnek sincs jó véleménye, főleg amikor azt modják, hogy ilyen meg olyan főzőverseny, ételbemutató. Odamehetsz, nézheted ahogy főznek, csurog a nyálad, de enni nem lehet belőle, mert max a zsűrinek jut egy kis kóstoló. A nézőknek meg marad a száraz szendvics.
Mi itt a nagyvárosban annyira megszoktuk már, hogy bármikor eszünkbe jut, el tudunk menni vásárolni, hogy nagyon meglepődünk amikor innen kicsit messzebb már nem ilyen a helyzet. Én még gimibe jártam, amikor télen mentünk Tihanyba, mert külföldieket vittünk oda. Nagyon kellett pisilnünk, hát megkérdeztünk egy helyi nénit, hogy hol van étterem. Azt válaszolta, hogy az mind zárva van, de az ÁFÉSZ nyitva van, és ott talán kapni még pénteki kenyeret. (ez azt hiszem szombaton volt!). Teljesen lepadlóztunk milyen kihalt olyankor ott minden. Végül egy kis magánpanzióba tudtunk bemenni.

Pil,
gyógyszer ügyben nem kell engem félteni, mert nálunk a házipatika is kimerül az algopirinben, egy kis coldrexben és jó nagy adag fásliban. Úgyhogy a gyereket sem fogjuk túlgyógyszerezni. Paracetamolt a Panadol tartalmaz, nem? Az viszont a vesékre van nagyon rossz hatással, és nálam nem is használt sosem. De ebben te jártasabb vagy, elvégre szakmád :)

Overáll:
Hát ezzel is volt egy jó kis kalandunk. Én olyat akartam, amit zsákká és nadrágossá is lehet zippzárazni. A ruhás ismerősünk azt mondta, hogy ők nem gyártanak overáll, de elvisz egy olyanhoz, aki igen. Ott ki is néztük, de csak lányos szín volt. Mondta majd jön neki, és az ismerősünk megigérte hogy elhozza. Vártunk, vártunk, de még mindig nem érkezett olyan, amilyet szerettünk volna. Közben voltunk kinnt a cipő- és ruhavásáron, és ott megláttam egyet ami mindenben megfelelt. 4500 Ft volt. Az eddigi legolcsóbb amit láttam 8000 volt, így úgy gondoltam ezt meg kell venni, ki tudja jön-e egyáltalán, legfeljebb lesz cserekabátja :) Ez azért jó, mert elöl dupla cippzárja van, így ha lehúzom, az elejét le lehet hajtani a gyerekről. Pár napra rá, a ruhás ismerősünk is mejelent. Olyan overáll nem volt, amilyet kértünk, de hozott egy olyat ami nem zsákos, hanem igazi overall. És hozott még 2-t, amit megörököltünk. Az egyik egy kisebb méretű lábas fazon, a másik meg egy csak zsák. Most aztán mindenfélével el vagyunk látva, a szekrény felét csak a kabátok teszik ki. :D

Ameli már most elmúlt 5 hónapos, és tél végére 8-9 hónapos lesz. Az akkora babák már próbálgatják a járást, a babakocsiban is ülnek, ezért a csak zsák fazonú neked semmiképpen nem lenne praktikus szerintem. A zsákosnál arra kell figyelni, hogy legyen rajta egy kis luk, amin át lehet vezetni a hordozó vagy a babakocsi övét, különben nem tudod bekötni a babát. Én sokáig nem is tudtam miért raknak a zsákokra ilyen "szellőzőt" és egyszer egy elmélkedés közben villant be, hogy az övnek :) Amit mi örököltünk azon pl nincs, úgyhogy az csak a fekvős babakocsiban jó.

Annak a zsáknak a gyártója, amit végül is én vettem, az itt Budapesten a Nagy Lajos -on van, csak nem tudom, hogy egyéni vásárlókat is kiszolgálnak-e ott. Ha érdekel titeket, akkor megérdeklődöm, és a pontos címnek is utánanézek.

Már megint egy jó hosszú regényt sikerült összehoznom.

Andi

amandi
 
 


Sziasztok!

Most olvasom a hétvégi hozzászólásokat. Biztos a hormonok teszik meg, hogy Marcell nem alszik rendesen már 3 napja, de elbőgtem magam. Magamra vettem és nagyon sajnálom, hogy miattam leszünk kevesebben. Sajna nincs annyi időm, hogy állandóan irjak, de terhesség alatt is olvastalak titeket, és most is próbálok gyakran géphez ülni, de nem mindig megy. Ezentúl is olvaslak titeket, de mivel nem tudom megigérni, hogy gyakran irok, meg vam amihez hozzá sem tudok szólni, ezért én is elköszönök. BGocs, ha a régieket megbántottam.
Kicsit érzelgős lett, de nem sértődtem meg.
Sziasztok
Esztianyó

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


helló, csajok!

egykezezek, kendéé a másik....

pil!
nekünk van overallunk, egyberészes és cippzáros, de már előre látom kendét, ahogy visít benne, utálja, ha öltöztetem, a lábzsákot se szereti... :D ja, a miénk lábas. szerintem nektek a kétrészes lenne praktikus, mert abban jobban tud ameli mozogni, és ő már télre tutira ülni fog! képet hova küldjek?

nyanya!
ez tökös volt!!! :lol:

macsek!
jöhet a kép a kissrác új sérójáról! :D

pogi!
isten éltessen sokáig!

hát, egy kicsit letaglózott, ami itt zajlott, de megértem azt, aki inkább skype-ol, ha lenne rá lehetőségem, én is használnám. mire idejutok a gép elé, szinte csak olvasni van erőm, a másik fórumot is jól elhanyagolom néha, ahova írni szoktam... :oops:

no de ez van, szerintem épp azért van egy ilyen nyilvános fórum, h emberek jöjjenek (és menjenek, ha úgy tetszik). ettől függetlenül hiányoznak a régiek, de mindenki maga dönti el, mit csinál, szerintem ebbe nincs másnak joga dönteni.

én szívesen írok annak, aki marad, pedig én sem jövök minden órában... :wink:

pussz mindenkinek!

sziasztok!

Kép
Kép
norwell
 
 


Eszti, ne csináld már! Zárjuk már le végre ezt a búcsúzkodósdit! Én Pillel szemben inkább arra kérnék mindenkit, hogy ne égessenek fel maguk után mindent, hogy ha esetleg 1-2 hónap múlva kedvet kapnak megint az íráshoz, pl mert már átalussza a baba az éjszakát és kipihentebb vagy vmi problémája akad amit meg akar osztani, nemár ezért ne jöjjön!!!! Csajok, én továbbra is fogok írni, és szeretettel várok ide mindenkit akinek megosztanivalója van.
Nem köll annyit őszintéskedni.
Eszti, ugye nem mész el?
Amúgy ha vkinek van szkájpija és rám akar keresni, pogacsa1982 vagyok.

puszi! Béke! Meg ilyenek!

pogacsa
 
 


Bocsika,én nem ezt kértem!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Csajok!

Van köztetek, aki emeletes házban lakik és rossz idő esetén a gyereket az erkélyen levegőzteti?

Itt reggel óta esik az eső. 12 fok van. Én ma raktam ki először, de tökre lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy nem állok kint mellette. Elaludt, én meg bejöttem, mert fáztam. Kaptunk ezer éves kölcsönkocsit, aminek az anyaga vékony textil, így a gyerek alá, mint egy teknőt, úgy raktam egy vastag plédet, na meg felé is, a kezére pamut kesztyűt húztam. Csak nem fázik meg.
Ti hogy csináljátok?

Ja, a vendégek még nem jöttek, pedig vettem 15 szelet sütit. Kénytelenek leszünk megenni! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni,

Nem kell hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Nem kell ott állni mellette és vigyázni az álmát. Ha meg felébred és sír, azt úgyis meghallod. Én minidg ebéd után, egy kis játék után szoktam vele kimenni a terszra/kertbe, ott a levegőn és a napon egy jót alszik, és addig én csinálhatom a dolgaimat. És így legalább anyósomék sem nyavajognak, hogy nem látják őt. (Nálunk közös a kert velük.)

Itt viszont most meglepően jó idő van, apósom pl rövidujjúban mászkál kinnt.

Andi

amandi
 
 


Reni,
itt Finnországban télen is ki szokták rakni a gyereket aludni -10 fokig, és én is ki fogom. Sokkal jobban alszik és erősíti az immunrendszert. Vettünk egy bébiörzőt és így a sírás gond is meg van oldva.

Eszti

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Nagyon szépen megkérlek, hogy maradjál a fórumon biztos vagyok benne, hogy aki Írta az nem rád gondolt és ha rád gondolt akkor pedig sz@rd le.
Én szeretnék veled társalogni úgyhogy miattam maradj.

Egyébként én erre a vitára nem kívánok reagálni.

Amandi!
Mit csinál a férjed itt csabán a kolbászfesztiválon?

Reni!
Utálom az ilyet amikor bejelentkeznek a vendégek és aztán b@sznak jönni.
Nekem 10 éve van jogsim és azóta nem vezettem amióta levizsgáztam ( a szakmámhoz kellett).De ahogy elnézem a mostani vezetőket - tisztelet a kivételnek - nem is fogok vezetni, nem bírnám idegekkel.

Pogi!
Képzeld jövőre 60 éves lesz a volt táncegyüttesem és visszahívtak a gálaelőadásra táncizni. Ez azt jelenti, hogy hetente egyszer lesz próbánk (azt még nem tudom mikortól). Gondolom esténkénk nem tudom, hogy hogy lsz az esti szopi persze lehet, hogy addigra már nem is fog szopizni.na meg le is kellene fogyni mert nem lesz kondim, hogy megemeljem a lábamat.

Pil!
Szerintem egyrészes lábas overál, nekünk az vált be.
Az én kedvenc képem az a mosolygós amit feltettem a ide.Vagy inkább emailbe küldjem el?

Ma voltunk anyukámnál ebédelni mert nagymamám 80 éves és egyúttal Katus szülinapját is megtartottunk mert ő holnap lesz 4 éves. Majd teszek fel képet.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Kislányom Sári, augusztus 5.-én született, így én is szeretnék csatlakozni hozzátok. A János kórházban szültem, első babám. Nem nagyon értek az internethez, pl nem tudom hogy csinálhatok olyan vonalzót, vagy hogy tudok képet választani a nevem mellé? Légyszi segítsetek! Azért most megpróbálok ide mellékelni egy képet Sáriról. Éljen a 3 napos ünnep!
Kép [/img]
yucatan
 
 


KépKép

SIKERÜLT!!!
yucatan
 
 


Most már csak azt nem találom, hogy hol tudom szerkeszteni saját profilom. Mert akkor oda az aláíráshoz betenném a vonalzót! Ebben segítsetek légyszi!
yucatan
 
 


Szia Yucatan!

Üdv itt.
Fönt a segédleteknél van a profil ott tudsz bele szerkeszteni.

Kép

Kép
katus73
 
 


Amandi!
Tényleg nem paracetamol a hatóanyaga és az valóban a vesékre káros.

Hát igen el vagyunk itt kényzetetve és kényelmesedve. Pedig gyerekkoromban sem volt nyitva hétvégén üzlet, de most már el se tudnám képzelni. Az emberek meg vannak Őrülve, ha egy napig zárva az üzlet és rohannak bevásárolni nehogy éhenhaljanak.

Csak zsák fazonu nem csak a járás miatt kell, hanem az autós hordozóba csak lábasan köthető be.

Esztianyó!
Én régi vagyok,de nem szeretném, ha ezentúl 1 vélemény miatt itt kialakulna egy új/régi forumos rivalizálása. Ez a topik a 2006 nyári babásoké és tök mindegy, hogy ki mikor csatlakozott és ki milyen gyakran tud vagy akar jönni. Most már kezdem én is kellemetlenül érezni magam, mert úgy érzem más véleményét rám varrják, pedig én nem régi topikosként szeretnék itt jelen lenni, hanem 2006 nyári babásként. Légyszi ne menj el Te is, mert a végén tényleg kihal a topik.

Norwell!
Azért én írok ide is, de téyleg jobb a skype. És félre ne értse valaki, nem a társaság miatt, hanem egyszerűen személyesebb.

Reni!
Én is ki szoktam rakni az erkélyre. Szerintem jól csinálod.
Sütihez meg jó étvágyat. Nekem nem okozna gondot :)

Yucatan!
Üdv. a csapatban, csak most NE olvass vissza :)
Ha bármelyik vonalzóra ráböksz felugrik az az oldal, ahol szerkesztheted. Van magyar nyelvű is. Az enyém mondjuk nem magyar, de könnyű így is szerkeszteni. Ha elakadsz szólj.
A kis kép meg a profilodban az avatar.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a biztatást. Eléggé el vagyok keseredve, mert Marcell még mindig hasfájós és nagyon keveset alszik. Pedig tegnap volt 3 hetes. Eléggé folyik a nyála meg sokat bukik, kedden megyünk védőnőhöz hátha tud valamit mondani.

Én is overallt hazsnálok, mert abból nincs ki a dereka. A nagyok is azt hordtak még tavaly télen, sokkal kényelmesebb és könnyebb felvenni. Ha gumis a dereka akkor lehet nagyobbat is venni és 2-3 évet kibir. A kabát nadrággal akkor jó, ha várásolni megyünk és a kabátot le lehet venni. Meg kell gondolni, hogy mennyi időre és milyen célra kell.

Mennem kell, mert már az apja sem bír Marcellal.

Üdv
Eszti

Üdv: Eszti
Kép
Kép
Kép
esztianyo
 
 


Katus: irígy vagyok ám! Úgy táncolnék egyet már... :)

Csajok, hogy telt a nap? Mi rengeteget sétáltunk, bejártuk a forradalmi emlékhelyszíneket, tök jó volt, mert alig jártak autók, egész tiszta volt a levegő! :)

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Végül is eljöttek a vendégek. Csak hülyén jött ki, hogy 5-kor jöttek, 3/4 7-kor mentek, mert a férjemnek 7-re kellett menni dolgozni. Még szerencse, hogy 10 percre dolgozik. Így most egyedül vagyok a kiscsákóval, aki nem hajlandó aludni, nyöszizik, de ha odamegyek a kiságyhoz, akkor el kezd nevetni. Azt hiszi, hogy buli van. Miért nem akar már alukálni? Én már nagyon álmos vagyok.
A erkélyen alvás jól sikerült. 3/4 2-től 5-ig húzta lóbőrt. Illetve bírta volna tovább is, de behoztam, hogy jöttek a vendégek, akik elhozták a 4,5 hós Soma babájukat. Peti meg sem nyikkant, amig itt voltak. Végig Somát kémlelte!
Kösz az erkélyes biztatást! Nagyon bejött! Holnapra még esőt mondanak erre!

Üdv itt Yucatan!

Reni
Kép
prenata
 
 


Egy friss kép Petiről!

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Ma apósnál voltunk. Du. mikor elkezdtem visszaolvasni és reagálni akkor leállt a bnet :(
Most meg már nagyon késő van.
Így holnapra marad a sokoldalas irományom :lol:

Puszi
Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok,

Overall: nekem meg sem fordult a fejemben, hogy milyent vegyek, nem tudtam, hogy van olyan is, amit zsakossa lehet tenni. En egybe kezeslabast vettem a multkori borzen 2000 ft, volt, es teljesen uj.

Erkelyen altatas: nalunk van kert, de mivel Andrist csak egy par hete tudom ravenni a napkozbeni alvasra, azt is ugy, hogy melle fekszem, nem tudom kitenni a kertbe, felek, hogy akkor orditasba fajulna a dolog, es nem aludna. Persze lehet, hogy egy probat megerne.

En sem tudom elkepzelni, hogy ne legyen nyitva a bolt, ma vettem meg a daralt husit a holnapi toltott paprikahoz. :D

Pogi: majd valaszolsz a multkori kerdesemre? Delelott mi is csavarogtunk, itt fent a hegyen nalunk is eleg kihalt volt, mondjuk itt hetkozben sincs nagy forgalom szerencsere, mindig jo a levego.

Yucatan: udv itt! :)

Ma nalunk is voltak vendegek. Eloszor kartyaztam azota, hogy megszuletett Andris. Nem jatszottam sokat, mert azert babaztam is kozben, de nagyon jo volt. Andris nagyon szereti, ha jonnek hozzank, most is nagyon aranyos volt. Persze rogton korbezsongtak, csak azutan johetett a jatek. Mondtam a baratainknak, hogy azt eszunk-iszunk, amit hoznak, nekem most nincs kedvem keszulni. Jo sok nasi elfogyott, adtam en is a kiloimnak.:)

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok Lányok !

Nemtüntem el csak röviden annyi ITT VAN ANYÓS és no komment......


A héten Kolossal voltam 3 hónapos oltáson ,ügyes volt picit sírt csak.Nemadtam be neki semmi lázcsillapítót.
6900 64 cm és gyakorlatilag semmit nemmondott a csecsemős se a védőnő hozzátápíról.
Jővőhéten megyek vele orthopédiára h ellenőrizzék van e még ráncasszimetriája a gyereknek.Szerintem minden ok lesz.

Kicsit nehéz volt visszaolvasni az oldalakat de megtettem :szerintem aki kritizálni akarja a másikat az inkább ne is irjon!!Engem is leszólt már itt valaki és elég rosszul esett hiszen azért jővők a forumra mert jól esik és nem azért h "baszogassanak"már ellnézést.

Szerintem ez ok ha kimondjuk de azért elég már!!!!

Na jó éjt!!

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Ma tök jó idő volt,szinte egész nap kint voltunk,Vencel jó sokat aludt kint.

Nurofen:énis elcsodálkoztam,hogy 3 hótól reklámozzák,és 6 van ráírva,dokinénink azt mondta adhatjuk.De szerencsére nem kellett.

Nyanya:sajna hogy nem sikerült a kiruccanás,úgy ahogy elterveztétek.Tökös story nagyon jó,mintha kandi kamerás történet lenne.

Andi:az jó,hogy viszonylag könnyen viselte Márk az oltás utáni időszakot.

Reni:nem lesz semmi baja,ha kint alszik az erkélyen,emiatt ne legyen lelkifurdalásod.
Azért jól sikerült a vendégeskedés,hogy csak rövid ideig maradtak?
Nagyon aranyos ez a kép,cuki a kisfiad!
Nekem napközben szokott lenni,hogy nem alszik el,akkor odafekszek melé,és hamar elalszik,és simán át tudom tenni az ágyába.Este szerencsére szopizik és elalszik a kezemben,nem kell ringatni vagy ilyesmi.Nagyon ritka,hogy úgy teszem le,hogy még fen van,de akkor is elalszik hamar.

Overáll:nekünk egyrészes van,aminek van lába.Végül is tél végére már valószínű ülni fognak.Meg a kétrészesnél félnék,hogy megfázik a dereka.

Macsek:kellegy kis kikapcsolódás néha,én mondjuk kártyázni nem is tudok,de nem is vonz a dolog,de mindenkinek van valami amit szeret csinálni.Vencel nem szereti ha sokan vagyunk,de most már kezd hozzászokni.

Yucatan:üdv itt!Édes a kicsi lány!

Most m,egyek aludni.

Jó éjt!

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket, és a segítséget! A vonalzót sikerült megcsinálnom, viszont a kis képet nem. Nem tudtam annyira lekicsinyíteni a képet, hogy megfeleljen. Na mindegy. Majd küldök képet itt, ha készül valami édes! /Természetesen csak cuki képek készülnek! :)/
Kérdés: Sári nagyon szépen végig alussza az éjszakát, este 9-től kb reggel 5-ig 6-ig. De 3-kor (+- negyed óra) mindig felébred, és vissza kell altatni. Van ötletetek, hogy ez miért lehet, és hogy próbáljam leszoktatni róla?
Üdv mindenkinek!

Kép
yucatan
 
 


Macsek, bocsi... :oops: :oops: :oops: szóval persze, szívesen mennék veletek is sétálni! De jobb lenne ha írnál a privimre, mert úgy könnyebben megbeszélnénk a dolgot ;) .
Ma nem jöttök errefelé?
Egy csomó jó kis emlékezős program van a környéken!

pogacsa
 
 


Sziasztok Lányok,

üdv közöttünk Yukatan: milyen korai voltál :lol: . Nagyon aranyos Sári :) .

Vásárlás: szerintem mindegy, hogy Pest vagy vidék, ünnepnapon nincsenek nyitva üzletek, legalábbis én így tudom. Természetesen étterembe el lehet menni kajcsizni. Bocsi, ha rosszul tudom :lol: .

Reni: nagyon tündérke Peti, milyen apropóból került az edénybe :lol: ??? Kis husika :) .

Overall: én még nem néztem körül, úgyhogy fogalmam sincs milyen a kínálat. De mindenesetre nem lesz egyszerű.

Pogi: már múltkor akartam írni, hogy teljesen igazad van a Skype-pal kapcsolatban, tényleg téma volt, hogy aki tud jelentkezzen be :) . Nekem jobban bejön a fórum :) .

Tegnap mi Mosonmagyaróvárra utaztunk, ez volt az első hosszú útja Marcinak és hősiesen bírta :) . Nővéremék Mosonmagyaróváron fognak élni, ott építkeznek és a házat néztük meg :) . Este amikor hazajöttünk már csak egy gyors fürcsi és kajcsi aztán már alukált is Marcika :) .

Nyanya: nagyon jó volt a tökös story, a gyerekek azért biztos élvezték a kiruccanást :) .

Macsek: jó lehetett a kártyázás. Mi a férjemmel Scrabble-t vettünk, esténként ha van kedvünk azzal szoktunk játszani, mert viszonylag rövid és mi nagyon élvezzük :lol: . Ha barátok jönnek akkor vagy Activity, vagy Scotland Yard-ot játszunk :) .

Katus, Pogi: mindketten néptáncra jártatok? Pogi úgy rémlik igen, de Katusra nem emlékszem :) .

Bea: gratulálok a 6900 g-hoz és a 64 cm-hez. Mindig azt hiszem, hogy az én kisfiam olyan "hatalmas" a korához képest, de szinte mindenki lépést tart vele.
Azt hiszem írtam már, Marci is a múlt héten volt oltáson és 7000 g és 64 cm, de szerintem hosszabb :) .

Most megyek reggelizni, további szép napot!

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Sziasztok !

Bolt: azok a boltok nyitva lehetnek ahol a tulaj szolgálja ki az embert.Értsd:tehát pénzéhes mini abc.s aki ilyenkor ezreket kaszál mert 1 kg kenyeret 300 pénzért elad és ilyenek.

Anyós: elment a párommal vakolni a lakást(persze a mosatlant rámhagyta és nemkérdezte meg segíthetek.e valamit(nem csak a vakolás a segírség,szerintem itt lehetne a gyerekkel egy kicsit és én magammal foglalkozhatnék (pl."rendbeszedem a lábam...értitek)Tehát továbbra sincsen magamra idő mert eddig a férjem ezerrel dolgozott a lakáson most meg anyós is csatlakozik hozzá!

Overál: Tavaly a bnörzén vettünk Kolosnak egy 3 részes :kabát "usánka"sapka,kantáros nacis tüneményt.Barna színű és belűl barna szőrmés..pont jó a fiúra!!!!!!!!!!!!

Ünnepség:mivel itt van a Hősők tere és felvonulás tér(56.os emlékmű avatása stb..) egy ugrásra a liget mellett kizárt dolog,h ma kitolom a gyereket a ligetbe...

Ja és főznőm is kell mert ....

Tegnap éjjel 01.30ig irtuk a párommal a méltányossági kérelmet az illetékhívatal felé mert megjőtt a majdnem 500.000 illeték és elvileg 15 napon belűl kellene befizetnünk!!!Nem értem az emberek többsége hitelből vesz lakást+felújítás és akkor még illetéket is kell fizetni!Ja és persze addig nemkapod meg a HITELT AMIG BÍZTOSÍTÁÉST nemkötsz a lakásra.Kész lehuzás az élet nem?

Na h valami jót is írjak :Kolos ezerrel gügyőg mert éhes ,ennivaló ez a baba.Szerelmes vagyok a fiamba4!!

Jó napot mindenkinek!
Beáta

Kép
beataa
 
 


Jó reggelt!

Macsek!
Biztos vagyok benne, hogy Andriskát ha kiteszed a levegőre simán el fog aludni. Próbáld ki.

Marcy!
Igen, 21 évig néptáncoltam régen írtam is róla csak akkor te még szerintem te nem voltál itt a fórumon.

Kép

Kép
katus73
 
 


Ha tudnátok milyen jót aludtam :) Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára. Fiamat tegnap délután elvitték anyuék. Blanka éjjel nem kelt fel, csak reggel fél 6 kor, akkor is éppen hogy csak evett és azonnal visszaaludt, velem együtt és legközelebb 9-kor kért enni. Apa is most ébredezik. Ekkora élményben rég volt részem :)

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


yucatan!
Én photoshop-al kicsinyítek. Ha elküldöd, akkor lekicsinyítve visszaküldöm neked. Alul a vonalzóm alatt ott az emailcímem.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Nálunk ma nagytakarítás van,ablakpucolás,ilyesmik,persze közben már borul az és,esőre áll,ez mindig így szokott lenni,ha megpucolom,utána esik.

Nyanya:gratulálok a nyugis éjszakához!Nálunk nem volt ennyire zökkenőmentes a z éjszaka.Vencel is ébredt,Alexa is.

Bea:szép nagy fiú már Kolos is.Nem tudtad volna anyóst megkérni,hogy inkább ott segítsen neked?Végül is a vakolás inkább férfi munka.

Az illeteékhivatal minket is megtalált,nekünk is kéne fizetni,de fellebbezünk,mert úgy volt,hogy nemn is kell majd semmit fizetni,Még az ügyvéddel kell beszélni majd.

Na megyek,mert még ferl teszem az ebédet.

Szép napot!

Niki
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?