Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!

Tiszta szívből gratulálok.

A fiúknak boldog szülinapot.

Timi
latimi
 
 


Wish!

Az tény, hogy nem vagy 40kg-os. de ne is akarj olyan lenni, mert az rosszabbul néz ki, mint egy kis "töltöttgalamb".

Úgyhogy mutasd azt a pocakos képet, irgum-burgum!

Zsebi!

Ha minden igaz, akkor a gólyahíres tali után meglátogatjuk Laráékat. Utána megírom nektek, hogy vannak.

Timi
latimi
 
 


Köszönjük a kedves szavakat!
az UHig egy kis drukkot még kérünk :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Sziasztok

Orsi
nagyon nagyon gratulálok, már lattam az elsők között hogy sikerült, csak nem tudtam írni, mert kisbogaram rohamosan fejlődik és nem hagy 1 perc szünetetsem. kb. 1 hete feltérdelt, kb. 3 napja az ülőgarníturán felállt, de ma délelőtt pont mikor a te jó hírdet olvastam már a járókában is felállt és azóta ha nem áll akkor ordít, és a felállás után vettem észre hogy már kibujt az első fogacskája is.

De itt most ti vagytok a lényeg, hogy sikerült a kistesó és persze, hogy mennek továbbra is a drukkokk ezerrel mint a többieknek is.

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161345562.74.gif[/img] Nagyon Sok Sok Boldog Szülinapot Kívánunk a Fiúknak

sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi!
Itt is gratulálok és a fiúknak is sok sok boldog születésnapot. :)

Timi!
Puszilom őket és ha van ideje jöjjön néha a netre. És jó lenne egy tali is ehhez ő kell mindig jól megszervezni. :)Már pesten laknak?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wow, Orsi,

Gartulálok :):):) Micsoda szép szülinapi ajándék a skacoknak :):) Nagyon ügyi mamájuk van :):) Drukkok mennek a következő 2 hétre :)
Szülinapi partiról szívesen veszünk fotókat :):)

Zsebi,
Lara a nyáron azt mondta hogy októbertől dolgozni fog, nem tudom mi lehet vele hogy nem jelentkezik.... remélem minden rendben.... majd küldök neki sms-t.
Máltára megyünk nyaralni, már nagyon izgulok hogy minden simán menjen.....még annyi mindent nem tudom hogy csináljak (vigyek-e pelust vagy vegyünk ott, szabad-e bevinni bébiételt, és minden napra vigyek-e vagy csak 1-2-t, milyen lesz a kiságy, hogy bírja Máté az utat.....hajjaj, nagy fába vágtuk a fejszénket asszem)

Timi,
Jó talit, remélem kiderül majd hogy a sorszámok csak úgy olvadnak....ha Laráékkal találkoztok akkor sok puszi nekik.

Erika,
Húúú mennyi fejlődés ilyen hirtelen :):) Máté is próbálkozik vadul a mászással, a térdelés már majdnem megy neki, de iszonyú türelmetlen.....én sem tudom egyedül hagyni egy pillanatra sem :(

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Vasárnap lesz a szülinapi party. Mindenképp dobok képeket.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi!
Gratulálok a vegyespároshoz!
Nagyon szépen gömbölyödik ez a pocak!!!

Wish!
Te is dobsz majd képet!

Orsi!
1. Gratulálok a hcg-hez!!!! Drukkolok az uh-ig!!!

2. Boldog szülinapot a skacoknak!!! Várjuk a képeket!

3. Nagyon boldog névnapot Neked!!!

Rohanok, mert rumli van (sztereo sírás)

Kép
stella9
 
 


Kriszta :)
Hűű Málta szuper, én már kétszer voltam és nagyon jól éreztem magam. Priviben küldök egy-két infót a tapasztalataim alapján. Hátha segít :)

Nahát egy Stella :)
Mi is várjuk ám a képeket tőletek :)
Teszek fel majd képet, de egyelőre türelem :)

wish
 
 


Kriszta!
Málta ez igen. Nagyon jó nyaralást kívánok és bizots vagyok benne hogy Máté is élvezni fogja.

Stella!
Így igaz mi is várjuk tőletek a képeket.
Normalizálódott már alvás terén a helyzet?

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi :-) Boldog névnapot neked! Ez lemaradt a levélből. :-) Mikor mész uh-ra? Tesztelsz még addig? Úgyis tudom, hogy igen, de mikor? Kérünk arról is infót.

Lara :-) Ideje már jelentkeznetek.

Stella :-) Gyerkőcöknél az alvással mi a helyzet?
Csak szoptatod őket? Mert érdemes lenne akkor is megfontolni, hogy előre fejsz nekik és egy etetést átvállana valaki a családban, te meg addig aludnál.

Zsebikém :-) Csak úgy elejtetted itt, hogy vegyespárosod van. Ejnye. :-) Ezt kiabálva kell világgá kürtölni! Gratulálok hozzájuk és nagyon szép neveket választottatok. A lánynév nekem is nagyon tetszik, ki lehet rakni belőle, hogy SZERET. :-))))

Wish :-) Igazán ne csigázz már minket a képpel. Legalább a profilodba tedd fel egy-két napra. Mi úgyis látni fogjuk, hogy baba van ott. Egyébként a boldog mosolyt is megörökíthetnétek.

Erika :-), Melcsi :-) és Kriszta :-) Amikortól megfordulnak a gyerkőcök, na onnantól vége a nyugi világnak. Állandóan rajta kell tartani a szemeteket. Amikor meg felállnak, onnantól meg repülőrajt készültség is kell, hogy megóvjátok őket néha az éles asztalsaroktól, radiátortól, stb. Aki eddig nem fogyott eleget, az majd most fog. :-)

Képzeljétek egyik nap Dani bezárta magát a kocsiba (központi zár gombot nyomogatva), a kulcs meg benne, pót meg nincs. Ő élvezte, hogy "vezethet", tekergetheti a gombokat én meg közben leizzadtam, ájuldoztam odakint. Hiába kértem, hogy nyomja meg AZT a gombot, csak a bezárót nyomogatta. Aztán egyszer az ajtó felé fordult, mutattam neki az ajtónyitó pöcköt, húzza fel. Hát emgtette a kicsi ujjaival, pedig erősen húzhatta, mert teljesen belefehéredtek az ujjai. Én azonnal felrántottam az ajtót és össze-vissza csókolgattam a gyereket.
Tanulság: gyerek és kulcs ne legyen egy légtérben. :-)
woodi
 
 


Sziasztok

Zsebi
tényleg nagyon szép neveket választottatok

Woodi
már sajnos vége a nyugis időszaknak, tegnap felállt már a járókában is, úgyhogy tegnap reggeltől kész vége a nyugodt időszaknak, úgy hogy mondtam is hogy lehet hogy ezentúl már csak hideg élelmet fogunk enni, vagy éjjszaka alvás helyett fogok főzni, mert egyébként a drágám már nem akar a járókában meglennei, ha pedig lerakom a szőnyegre akkor 8 szemmel kell figyelni rá, mert ami mozdítható azt ő megtalálja. és utál egyedül lenni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Woodi!
Nem egyszerű a mozgó gyerekekkel az élet. :) Örülök, hogy minden jól alakult azért ezzel a kocsis storyval. :)

Boldogok is vagyunk hogy vegyesen vannak, bár igaából mindegy mindennek örültünk volna. A nevek úgy tűnik véglegesek. A Balázs nagyon tetszik nekünk, annyi a "baj" vele hogy pont február 3-án van a névnapja szóval remélem nem azon a héten szeretnének megszületni. :)

Erika!
Hát igen ezek az igazi izgalmak, de biztos vagyok benne hogy megoldod mert ügyi vagy te. :)

Kép

A párom ma kifejezetten élvezhette szemmel és kézzel is ahogy a kicsi fia éppen szétrugja a pocakom oldalát. Olyan jó érzés volt. Bolgod vagyok hogy mostanában minden nap érezheti ő is őket. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi :)
a hideg futkos a hátamon. Levi csütörötkön zárta be magát, ráadásul bekötve az ülésbe. Valahogy kiszedte a zsebemből a kulcsot, amikor bekötöttem és míg Mátéért mentem, becsukta. De nem nyitotta ki, sőt a végén mérgében el is dobta a kulcsot.
Úgyhogy nekem külső segítség kellett, Anyu hozta utánam a pótkulcsot.
egyik rémálmaim egyike történt meg velem. Nagyon-nagyon rossz volt.

UH: nov. 8. 10.00 :D jó messze :D ezt beszéltük meg a kaáliban, hogy ekkor már tuti legyen szívhangja a picúrnak.
ígérem, utána vonalzója is lesz.. :D

Képzeljétek nem érzek késztetést, hogy tesztet csináljak :D tudom, hogy nem lehet gond :d
(a biokémiainál napokig teszteltem még... most valahogy ez nem kell)
persze, valószínűleg fogok majd még tesztelni, ha igen, írok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

Boldog Névnapot :):)

Wish,
Köszönöm, minden info-t szívesen fogadok, bár őszintén szólva én tök jól ellennék a tengerparton sétálgatva is, valahogy most nem vagyok ráindulva a nagy kirándulásokra, bár tudom hogy Zoli már nagyon készül....

Woodi,

Máté már jó ideje forog, és igy már az egész szobában 'közlekedik', a járókát meg sajnos utálja, igy nekem sincs sok nyugodt percem :):(
Húúú, ezek az autós sztorik elég rémisztőek :)

Zsebi,

Ugye milyen szuper érezni a manócskákat rugizni :):):):) Azt hiszem a következő 6-8 hét a legjobb időszak, mielőtt túl nehéz lenne a pocid:)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Halihó!

Az új sorszámunk 108.

Voltunk Laráéknál. Andor hatalmasat nőtt. Gyönyörű még mindig. Nagyon tudja magát produkálni. Annyira kedves kisgyerek.

Le is fotóztuk. Az Imi majd tesz fel képet. Ehhez én nem értek.

Beszéltünk a taliról. Az időpontot közösen eldöntjük. (közvéleménykutatás).

Timi
latimi
 
 


Orsi!
Ne is izguljál az baba már ott van és nem lesz semmi baj. :)
Fúú a te kocsis sztorid sem semmi. Erre ezentúl nagyon kell figyleni.

Timi!
Szép már hamarosan 100 alá megy ez a fránya sorszám. Drukkok továbbra is!
Laráékról köszönjük a híreket.

Akkor tali időpontra van elképzelés kinek mi lenne a jó? Nekem amíg az orvos enged bármi jó. Szerintem november végéig biztos jöhetek mehetek módjával. :)

Kriszti!
Valóban hatalmsa élmény. :) És jó hogy már nem kell órákat lesben ülni, hogy megmozdul-e vagy sem. :)
Most éjjel arra ébredtem hogy iszonyúan görcsöl a lábam. Alig bírtam felkelni na a pocakom is Balázsunk oldalán azt hittem szétszakad úgy fájt. Megijedtem de elkezdtem fogdni ott a pocakom és kérlelni hogy ha jól van mozgogjon anyának és hát nem mondom azonnal, de mozgott. Majd vissza bírtam aludni.

Tényleg erre a láb görcsölésre valami jó ötlet már második éjszaka gyötör. MAgne B6-ot eszem 3X1-et.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Most csak rövid vagyok, nem tudok sokat írni, de:

Zsebikém!! A Magne B6 nagyon kevés 3 szem naponta, nem csoda hogy görcsölsz. Ebben nem egészen 150 gr magnézium van csak. Nem tudom, milyen vitamint szedsz, de nézd meg annak magnéziumtartalmát, még azt is add hozzá. Viszont a minimum magnéziumadag, ami javasolt kismamáknak, az 300 gr, keményedés-görcsölés esetén akár ennek duplája vagy még több.

Biztos emlékszel arra, hogy én nagyon keményedtem középidősen. Napi 700 gr magnéziumot ettem plusz még kalciumot is. :shock: Az segített. Persze ezt nem Magne B6-tal kell kiváltani, mert azt ehetnéd tonnaszámra. Én anyóssal hozattam Bécsből magnéziumport, de itthon receptre könnyen kapható Magnesi Citricii amiben tök jó sok koncentrált adag van. Kismamáknak szokták javasolni, olcsó receptre. Inkább ez, mint a görcsölgetés, keményedgetés.
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Van internet az új házunkban, a tetőn figyel az antenna, úgyhogy visszatért a nagyvilág és a kényelem. Bár még rengeteg a doboz, és csak a nappali lakható, azért haladunk a pakolással. Azt már megállapítottam, hogy szeretek itt lakni! Olyan jó csend van...
Zsebi! Én 2x1 Magne B6-ot szedek, a Béres termékét, ebben 250 mg magnézium van tablettánként. Azaz én napi 500 mg-ot szedek, + ami az Elevitben van. Nekem ezt tanácsolta a doki a költözés előtt, nehogy sokat keményedjen a hasam. (A Sanofi-sból kb. 5x2 szemet kellene szedni ehhez a dózishoz! És így az ára sem túl kedvező ennek.) A Béres 800 valahány forint, 30 szem van benne.
Orsi! A jó hírt olvastam, nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Még kicsit ritkábban leszek, mert pakolni kell, de ha belaktuk a lakást, le se fogok szállni a netről... A baba gyanítom "fél" a porszívótól, mert ha bekapcsolom, majd kiugrik a pocakomból. Amikor abbahagyom, megbeszéljük, hogy nem kell félni, megnyugszik. Aztán újabb porszívózás, újabb ugrálás... A fúrás hasonló eredményt mutat, pedig most ebből állunk ki: fúrás, porszívózás. Szegény kis Mókusom...

dkata
 
 


Halihó!

Képek ígérem lesznek, pici türelem!

Alvás... tanuljuk.
Orsi példájából okulva befenyítettük Botit, hogy kap még egy éjszakányi esélyt és ha akkor sem alszik, akkor hagyjuk sírni.
Azóta nem kel óránként, de így is fennt van 4-5-ször, de ez már maga a menyország az egy hónappal ezelöttihez képest. És most mindig hamar vissza is alszik!

Woodi!
Már nem csak szopiznak, így simán atadhatnék egy kajálást másnak. Csak az a gond, hogy én sem lehetek jól összerakva, mert nappal nem tudok aludni, még 4 átvirrasztott éjjel után sem.

Segítség lenne, de pont tegnap kértem meg anyukámat, hogy ne jöjjön pár napig, mert én szeretnék boldogulni velük.
Anyum nagyon sokat segített eddig és lehet, hogy ez is az oka annak, hogy a srácok ennyire emberfüggőek.
hiába mondom anyunak, hogy próbáljuk meg hagyni őket egyedül játszani, folyton ott van és szórakoztatja őket.
És persze ringatva altat...
Erről már kezdenek leszokni a fiúk, de azért az még messze van, hogy leteszem őket és alszanak, de már alakul.

Zsebi!
Ha jót akarsz magadnak, ne szoktatsd rá őket a ringatásra és arra, hogy minden pisszenésükre ugrasz!
Hamer megszokják a jót és keményen visszaélnek a helyzettel.
Aztán már nehéz szigorúnak lenni!

Woodi!
Borzalmas lehetett az autóba zárkózás!!!
Még jó, hogy apa sose hagyja itthon nekem a kocsit :D !

Wish!
Na, jó várok még arra a képre, de már nagyon kiváncsi vagyok!

Zsebi!
A dokiddal irass fel magnéziumot, mert a magne B6-nál van jobb is!

Kriszta!
Remélem hamar túllesztek a fogacskákon és az ezzel járó nyügin.
Mi már 2,5 hónapja várjuk, de még semmi, csak a nyügi!

Pusza mindenkinek!

Kép
stella9
 
 


Zsebi :-) Nekem indulásnál a 3x2-t javasolta Kizsa is és a nődokim is. Nálam csak a vége felé jelentkezett lábgörcs, ha nyújtózkodtam, de nálad ugye duplán szívnak téged. Jó ötlet ez a Mg por.

Norka :-) Ezt a port háziorvos is felírhatja?
Kicsit csökkentettél a tempódon, vagy beleszoktál?

Stella :-) Akkor az éjszakait add át apának 1x. Bár a szavaidból azt veszem ki, nem vagy már annyira zombi. :lol:
Sajnos a fogacsák elindulnak 4-5 hónaposan (nem biztos, hogy kijönnek, de indulnak) és onnantól kezdve, amíg az összes ki nem jön, addig mindig jön valamelyik. Nálunk legutóbb 5 jött egyszerre. És még hátra van 8.

Kriszta :-) Máltára nem csak tengerparti sétára mentek? :wink: És addig mi lesz Mátéval? Viszitek magatokkal valami hordozóban?

Latimi :-) Bizony mágikus az a 100-as szám. Hátha utána meglódultok jobban. Máshová nem vagytok bejelentkezve?
Arról viszont nem írtál, hogy ara miért nem jön ide.
woodi
 
 


Woodi,

Babakocsit viszünk :):) Máté nélkül sehova.....meg van kengurunk is, most kezdi végre szokni a fiatalúr, bár én kb 1 órát bírom vele hátleszakadás nélkül, de ez elég is lesz....majd apával felváltva visszük, ha nem megy akkor meg leülünk :) De az alvások és evések miatt 3 óránál hosszabb programot úgysem tudunk csinálni !

Zsebi,

Nekem szerencsére nem volt lábgörcsöm, de már úgyis sok tanácsot kaptál magnézium témában. Nálam a kézzsibbadás játszott, és sajna annak nem volt igazi ellenszere :(

Stella,

Részvétem :( Ismerem a szitut, az én anyum is állandóan ölben szereti tartani Mátét....szerencsére csak hetente 1x jön.....
Remélem Boti szépen szót fogad a maminak :) Mi 'csak 2-3' alkalmommal ébredünk, de a reggel öt órás ébresztő engem is kikészít :(
Nagyon kíváncsi vagyok mekkorák a srácok !

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebi :D
én a béresből szedtem 3x2 magnéziumot, abba tablettánként 250 v. 300 mg van, nem is tudom.
Magnéziumból 6 gr a napi maximum - ezt a kórházból tudom.
Szóval 1-2 grammig simán beviheted tablettával.

lábgörcs: nem biztos, hogy magnézium vagy kalcium kell rá. Kellene egy vérvékept csináltatnod, abban az ionokból látszódna, jpogy mi is kell rá.

még valami. ha bírod, vigyél be annyi vasat, amennyit csak tudsz, mert ikreknél ez extrán fontos:
1) ketten vannak, kevesebb jut
2) a vasraktárakat az anya a 36-37. héten adja át, ikrek lehet, hogy korábban születnek, így fontos, hogy előtte is kerüljön hozzájuk vas.
nem beszélve arról, hogy szülés után nagyon gyakori a vashiány, és mivel az anyatejből hasznosul legjobban a vas (onnan, 80%felszívódik, a maltoferből meg 7-10%, kajából max. 20%), szóval fontos, a babáknak később is, hogy vasdús legyen az anyatej, hogy ne legyenek vashiányosak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok közsönöm a segítséget magnézium és lábgörcs ügyen. A helyzet változatlan, de szerdán megyek dokihoz és konzultálok vele. Mert ez így elég kellemetlen. :(

Orsi!
A béressel csak az a bajom hogy az iszonyúan égette a gyomromat. :( De lehet visszatérek mert inkább az mint ez. Amit én szedek abba szemenként 50 mg van megnéztem szóval napi 150-200-at szedtem be eddig.

Na majd a héten kérek valami jobbat. Hátha írnak fel. Mert ez amit szedek valóban kevés és hát szedhetem nyakra főre de nem is olcsó. :(


Vasat szedet tabletában 2X1-et naponta. Ez is odafigyelést igényel mert a magnéziummal nem szedhetem "együtt" 2-3 órának el kell tenline mert különben nem szívodik fel. :( Igyekszek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :D
szerintem kérd vagy a Magnerot tablettát, vagy a Magnesium Citriit (no, ezt nem tudom, hogy írják). Ezekben van a legnagyobb dózisú magnézium.
a megnarotban tudom, hogy 500 mg magnézium van, de ahhoz asszem recept kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :-) Írtam mailt, megkaptad?

Zsebikém :-) Neked meg már 2 privit is és nem válaszoltál. Miért?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Pedig én válaszoltam. :( arra amit megkaptam. :(

Szép a kép és a vonalzód. :)

Orsi!
Köszönöm. Szerdán megdumálom vele. Biztos találunk valami megoldást. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebikém :-) Priviben nem jutott el hozzám. Már azt hittem megbántottalak valamivel.
A vonalzóról meg annyit, hogy kaptam egy kedves ismerősömtől egy nagyon jó leírást. Zsebinek hívják. Csak nem rokon? :lol:

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Kép

Nem bántottál meg mert nincs is mivel. Én meg úgy voltam azért nem válaszolsz mert sok a dolog.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi!
Írtam most privit. Nézd meg remélem megkapod.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi :D
akkor aznap azonnal válaszoltam is a mailedre :D :D :D

nagyon nehéz téged elérni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


elküldtem még egyszer priviben is, amit mailben írtam :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sziasztok,

olyan jó néha benézni ide hozzátok, bár ez sajna egyre ritkábban sikerül.... :(

orsi :)
gratulálok! mekkora boldogság lehet! meg sem kérdem, fiút szeretnétek vagy lányt :)


kriszta :)
jól hangzik ez a nyaralás dolog... :) biztos nagyon várod már!!! :oops: fogak :( - ismerős.... laurának már 2 alsó kinn van...

stella :)
azért picit irigyelhetlek a segítségért??? :D néha nekem is jól jönne... :) gratula a fejlődőképes alváshoz! így tovább!! :)

zsebi, wish :)
innen gondolok rátok tiszta szívvel ! :) olyan jó olvasni a pocakosodásotokat!!!

reno :)
jól vagytok?

melcsi :)
mizujs veletek?

lányok,
nálunk nem rózsás a helyzet... írtam, h megbetegedtem megint. még mindig kilábalófélben vagyok... közben voltunk visegrádon pihizni, laura is megfázott, most épp hörgőgyulladást kezelünk Mucopront sziruppal, Nasivin orrcseppel, Spiropent sziruppal, C-vit inj-val, Calcimusc inj-val... még leírni is sok, nemhogy beadni... :(
a kedve jó, egyelőre nem lázas, éjjel óránként kelünk. porszívózzuk a nózit és szopi.
extra fáradt vagyok, laura egyre kevesebbet szeretne szopizni, eddig fejtem, nem tom minek. minden este lefekvés előtt +1 óra nekm, napi 200g. semmi értelme, már belátom. kikészültem tőle. bele kell törődnöm, h laura nagylány már és más is kell neki. eszünk már sokmindent, sütőtök, srépa, csirkehusi, pulyka, borjú (Hipp), őszibari, alma, körte, banán. nem tetszik, h a Hipp 5 hótól (ezeket eszi eddig max, de inkább a 4-) olyanok vannak, mint pl. paradicsom, hagyma, só. a spenótban pedig tej, tejszín :(

nos, nem kesergek tovább, csak túléljük. szerdán megyünk vissza a doki nénihez. remélem, addigra javulni fog. olyan vagyok, mint egy gép, egész napom lauráról szól. ruhamosás, kaja (ebéd: 1 óra), séta (közben alszik), gyógyszerek kutyulása, tea főzés (csipkebogyó+hárs keverékét adom neki), orrszívás, pelenka... és kezdődik elölről... nektek is ilyen egy nap (gyógyik nélkül)???? és akkor még hol marad a játék :(

dobok pár képet, amit ígértem a keresztelőről, igyekszem jönni a hírekkel.

puszilok és ölelek mindenkit:



Kép

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Unique :)
a mucopront 2 év alatt nem adható!!!
6 hósan csak a rhimatiol ami mehet, ha köptetőről van szó!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


képek szuperek!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Unique :D
nekünk is ilyen egy nap... nálam a tuti a 2 beteg gyerek 1 héten át volt :D
na az tényleg rémes :D orrrszívás, gyógyszerbeküzdés, alvás, fürdetés... semmi más :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Drága Zsebike!
Kérlek szerkeszd át a táblánkat, és szerepeljen benne nekem 1 zebra. Mivelhogy Krizsa doktorunk megállapitotta ma, hogy 6 HETES KISMAMA VAGYOK! Teljesen spontán!
Hát igy vagyok én! :D :D :D :D :D
Mindenkinek puszi, reagálni is fogok, csak most teljes az eufória nálam!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi, csak bekukkantottam, és....

HÁT EZ HIHETETLEN!!!!! :lol: :cry: :lol: :lol: :lol:

(a sírás a meghatottságtól van)


Hogy csináltátok?????????????

Gratulálok!!!!!
Vendég
 


Melcsi!
Gratulálok itt is és szerkesztem holnap örömmel az új táblát. Boldog vagyok mindig ha sikerül valakinek. :) :)

Unique!
Gyönyörű a kislányotok továbbra is. Jobbulást kívánok.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Norka!
Hogy csináltuk :?: :?: :?: :shock: :shock: Nem is figyeltünk semmire (ugysem lehet spontán), csak szerettük egymást, de segitett 1 labda azt hiszem. Azt máskor ülésre használjuk, meg Pörit hintáztatom rajta hason fekve, és ebből jött 1 pajzán ötletem :oops: 1 éjszaka. Nem durrant ki :lol: :lol: :lol: A labda :lol: :lol: :lol:
Unique!
Gyönyörü ez a lányka! Neked meg jobbulást, mostmár elmulhatnának a bajok! Olyan régóta kinlódsz! Béres csepp, vagy valami nem segitene? És hogy Laura is beteg :cry: Remélem hamar kilábal.
Pöri felébredt, mennem kell.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Unique
nagyon szép a pici lányod

Melcsi
Mégegyszer hatalmas gratula

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Melcsi :)
itt fetrengek a nevetéstől a módszeren :D :D :D
spec. nekünk nem vált be :D de a lényeg, hogy Nektek összejött :D :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jaj Melcsi, én is fetrengek.... :lol: :lol: :lol:

Nem úgy értettem a kérdést, hanem hogyan tudtátok az objektív akadályt leküzdeni (petevezető).

De ha már megosztottad a receptet, köszi, nagyon ígéretesnek hangzik! Micsoda szexdémon vagy te!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


norka27 írta: Micsoda szexdémon vagy te!!!! :lol: :lol: :lol:

előkerülnek a hálószobatitkok! :wink: :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Nincs teljesen felfujva :lol: :lol: :lol: És akkor nem olyan magas :oops:

Hát csak fetrengjetek, de esküszöm csak 1x lett bevetve, és akkor történhetett :D Még láttam is akkortájt, hogy peteérés van, dehát mindegy, mondtam magamban...
Krizsa azt mondta, a terhesség néha kihuzza a petevezetőt, nálunk is ez történhetett. Szóval, Lányok, hajrá, bármi megtörténhet!
Renoka!
igértem 1x 1 képet a tologatásról, ugyan nem tökéletes, de igy szokta tolni mostanában: Kép
Na meg 1 közelebbi Kép

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Hosszú idő után bekukkantottam és mit látnak szemeim :shock:

Melcsi !!!!!! Nagyon, nagyon gratulálok ! Olyan ügyesek voltatok, tényleg fantasztikus !! Legyen nagyon szép és problémamentes várandósságod !!!!

Mindenkire sok szeretettel gondolok és drukkolok a háttérből :wink:
mniki
 
 


Niki!
Magdról soha nem írsz pedig a drukkok nem nekünk kellenek hanem neked én rendületlenül küldöm és bízom hamarosan jössz te is a jó hírrel.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi :-) Gratulálok. Teccik nagyon a módszer. De ki hol volt a labdán? :wink:

Unique :-) Sajnos ha orrdugulás van, Dani is óránként ébred. Talán még megpróbálhatnád a BabyLuffot. Ez egy kenőcs a kis mellkasára. Amikor bekented, ugyanazon kezedet húzd el kicsit az orra alatt is. Segít könnyebben lélegezni és hátha segít nektek is. (Én magamra is szoktam kenni, ha nagyon nyom a mellkasom. Próbáld ki.)

Orsi :-) Nálatok is néha küzdés van a gyógyszerbeadásnál? Mi a módsered, hogy be is vegyék?
Nálunk most a legújabb és bevált az, hogy a Mucopront fecskendőjébe szívom fel az orvosságokat és próbálom rávenni Danit, hogy szívja ki. Legtöbbször sikerül.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi :)
Mucopront? :D Nurofen nem?

nálunk most ott tartunk, hogy a nurofent beveszik a saját adagolójával, de a köptető az küzdés, lefogom és fecskenővel a szájába.
de a nurofent is a legutolsó betegségné vették be először norműálisan.

a babyloof tényleg jó ötlet. DMben is lehet kapni.
(viszont az a hátra kell kenni, nem a mellkasra)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi,

Ez FANTASZTIKUS hír, gratulálok :):):):):):)
Mekkora labda kell hozzá ????? Engem is érdekel a dolog :):):)

Unique,

Jobbulást kívánok mindkettőtöknek, látszólag Laurát nem viseli meg annyira a betegség, még mindig cukorfalat a képeken azokkal a hatalmas barna szemekkel !! :):)

Mniki,

Tényleg, mi van veled, eléggé el voltál tűnve mostanában. Csendben és szorgalmasan hajtotok a spontán babára ??? Remélem igen, és hamarosan a jó hírrel jössz te is !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: