Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

most csak az utolsó oldalt olvastam el, de kedvenc Jedimesterünk hsz-ein én is nagyon röhögök... :lol:

Nem jutottam a géphez már nemtom mióta. talán múlt péntek óta....??? :?
Közben voltunk játszóházban Sajtinéval, Zsófival, beszéltem Jucussal telefonon, és voltunk Gergővel játszani is Tücsiéknél. Szóval zajlik az élet, csak nem tudom megosztani veletek, mert ha akkor jönnék, amikor Marci ébren van, akkor elképesztő balhét rendez, ha ő nem számítógépezhet. (Tücsi a tanú rá...)
Estére meg kitikkadok....most is, de már akartam nagyon jönni....


Képzeljétek, ma Marci lépett egyet-kettőt kapaszkodás nélkül. Először Tücsiéknél, és itthon még most este az apjához is. Annyira cuki volt. Lehet, hogy nem kell már sok, hogy elinduljon.... :wink:
Nem tudom, hogy sírjak, vagy örüljek... :?

Másik dolog ami fontos, meg akartam beszélni veletek:
Beszéltem a játszóházat szervező ovónénivel itt nálunk a kerületben.
Először is van nagyon jó - szerintem - lehetőség a játszós talikra télire!!! Itt sok játék, sok jó dolog van, és ki is bérelhetjük bármikor. Amit cserébe kértek, hogy ha mindenki ad havonta 100 -200 Ft-ot, és alakítunk egy klubot, ahova mi tartozunk, akkor bármikor bérelhetjük a termet, és bármennyi időre. Egyeztetés kérdése az egész!
Ez azt jelentené, hogy azt a termet, ahová mi játszóházba járunk bármikor igénybevehetnénk, akár télen, akár nyáron, akár jó idő van (ekkor nyilván kevésbbé), akár rossz. (ekkor inkább)

Vagy: ha csak egy-egy alkalom lenne, akkor egy óra szerintem 2000 ft körül lenne. De szerintem ha úgy döntünk hogy legyenek itt talik, akkor érdemesebb a klubos dolgot számításba venni.
Azt is mondta a cscajszi, mert nagyon aranyos egyébként - hogy bármire nyitottak, és nagyon szívesen látnak bennünket. :lol:

A nagy előny, hogy jó sok játék van, és jól elférünk!
A hátulütője, hogy sokatoknak messze lenne azért itt a 15 ker... :cry:
DE:
Én nagyon szívesen felajánlom, hogy ezeknél az alkalmaknál nálunk lehet enni, van bármit ami szükséges ahhoz hogy az egy-másfél órás hazautat kibírjátok ti is, meg a gyerekek is. Bár ez lehet nem lesz elég a kispestieknek, lőrimcieknek, omszkitavasoknak, kistarcsaiaknak, stb.... :cry: :?

Lefényképeztem a termet, hogy lássátok miről is beszélünk:
Ez az egyik vége:
Kép

Ez pedig a másik irányba. (a barnás fal mögött egy kis asztalos székes főzős, meg bábos sarok van szintén millió játékkal)
Kép

És így intapacizott Zsófi és Marci ugyanitt a minap (nem drogozik, csak egy kicsit... :wink: )

Erről majd írjatok véleményt, ki mit gondol. És még mindig ott van a csepépház is, ami közelebb van mindenkihez, viszont nincs játék.

Vuka, nagyon szép ruhákat kapott Petra!

Mamacka,
bíztasson a tudat, hogy most már a Tiétek a lakás!!!! A felújítást meg majd csináljátok ahogy jön! Nem elkeseredni, hiszen most lettetek boldog lakástulajdonosok!!! Ádámnak sikerült valami munkát találni? És különben is Áron egy tündér, és a képek amiket csináltok, egyszerűen lenyűgöznek minket! Szóval hajrá!!! :wink:

Natasa,
te miket énekelsz??? Miket hallok? Lehet vissza kéne mégis olvasni? :wink:

Jedimester megszólítása már visszatért az asa végződésre szintén?

Gabi, Livi ezzel a kóccal is egy tündér!

Ilba,
Beni meg már nagyon nagyfiú - és azok a kékséges szemek!!!! De jó Livinek!!!!Én is lennék most egyéves.... 8) :oops:
Szoktál még fejni?
Tücsi mondta, hogy néztek házat. Milyet, hol? Vagy ezt már írtad? Akkor bocsánat, de télleg nincs erőm az elmúlt - asszem 6 oldalt visszaolvasni...

Jucusék jól vannak, nő már rendesen a pocakja, január 10-re van kiírva. Nem nagyon ül le a gép elé, mert hamar elfárad a dereka, de puszil mindenkit, és azt ígérte, hogy majd a képtárra (asszem) tesz ki képeket Bogesz szülcsinapjáról is.

És pár kép a mai Tücsiéknél tett látogatásunkról:

Látod MArci milyen jó kis sátram van?
Kép

És te is látod Bubek (nem néni)?
Kép

Ne dumájjá kiscsákó!! Ezek itt az én cuccaim, fogod???!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


a hintapacis kép lemaradt... ami ugye nem intapacis... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


naaaaa..
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Helló!

Gabus!
Azért adtam teát (ma egyébként megint nem volt sikere eme nedűnek), mert elkezdett nyafogni. Kajcsit nem kért. Kivettem, szopizni nem akart, na modnom, ha már úgyis mindig odakészítem a teát, akkor hajrá... és megitta evés közben kb 4x-re. Szomjas lehetett, vagy nem tudom. Eleve a másik két gyerkőcből és a páromból indultam ki. Mind a három pasi legalább annyi iszik, mint eszik étkezés közben.

Jumam!
de jó neked, hogy irigyellek:))))) A zacskós levest én nem szeretem, tehát ezért se csinálok. Egyébként talán a levest a legkönnyebb megcsinálni (fagyasztott zöldségek, fagyasztott hús, kis ízesítés és elfő magának.) meg a főzelékeket is könnyű megcsinálni, de tökfőzit csak és kizárólag gyalult tökből vagyok hajlandó... egyszer estem neki egy egész töknek, na hallod, minden csupa tök lett!
Az elősütött darálékos húsból készült akármiket meg a párom utálja de nagyon. Meg se hajlandó venni és azt se hagyja, hogy én megvegyem. ezt kiváltv, ha nincs kedvem főzni, akkor virsli van, de abból se mindegy, hogy melyik... (ez mindkettőnknél így van). Sok-sok virsli kipróbálása után eddig árban, állagban, ízben a Metro saját terméke az Aro virsli a nyerő, a fent felsorolt 3 pont akár fontossági sorrend is lehetne.

Na de mostanában nem volt ám sütike, meg semmi ilyesmi! Úsztattam a konyhát rendesen. Gerinek is kezd kinyílni a csipája és folyamatosan csipog, ha épp olyanja van. És hogy tud ORDÍTANI, ahogy a száján kifér, de talán még jobban. Lehet, hogy több szája is van?!

Na megyek aludni. Azért vagyok ilyen kis bagolyka, mert a két nagy szanaszét, Gabi anyósnál, Dani anyámnál.

Bubek!
Nagyon aranyos kis játszóházat találtál!
Drogos intapacis kép állat!
De ezek a mai gyerekek! Gergő is drogozik... elkezdi rázni a fejét, ahogy csak bírja, majd abbahagyja, a plafonon valamit nagyon bámul (réved a semmibe kifejezés jobb lenne) és közben elkezd röhögni...élvezi, hogy szédül. Beszarás.

na megyek!
Jajj, a képeket mindet megcsodáltam, de már nem emelek ki neveket...

Kép
sasha
 
 


Eszti, nagyon szerencsés fizikumod van! Ezt még az "újfent csöpögés" témakörhöz szántam.

Bubek, hát ez a játszóház klasszisokkal jobb, mint a csepép. Annak az előnye a közelség biz. gyanús dalospacsirta elemekhez, és az olcsóság, tehát szerintem oda Natasás, Mancsos, Jumamos, Vukás, minitalit szervezhetünk, vagy aki még a közelben jár, de pl ha már Ilba is csatlakozik, vagy akik kissé távolabb laknak, inkább a másik lehetőség volna ideális, mivel ott nem kell délig elhagyni a terepet, ha jól értelek, tehát nem gond, ha vki csak délután esik be. Meggyőző a játékinfrastruktúra is, és ezzel a Gabus által említett problémát is orvosolnánk, ami a nagyobbak figyelmének lekötését illeti. És akkor az anyagiak: tehát fizetnénk egy szimbolikus havi klub-díjat, vagy alkalmanként kb 2000 ft-t? Per fő vagy össz? És ha a klubdíjat választjuk akkor mennyi az egyszeri bérleti díj?

Még a csütörtöki ikeás jóebédhez-szól-a-nóta Natasa vendégszerepléshez szeretném írni, hogy mivel én pl múltkor késtem Nokialvás ürügyén, javaslom, hgoy akik pontosan odaérnek mondjuk délre, bár tudom, ezt még nem fixáltuk, akkor ők csak 10 percet várjanak bent az előtérben, a később érkezők pedig telefonos segítséggel kérjenek infót a már ottlévőktől arra vonatkozóan, hogy naná, hogy az éttermi részben tobzódik a társaság. A múltkor ugyan Vuka vett alibiből valami villanykörtét, de ugye senki nem képzeli, hogy mindannyian a prospektusban beharangozott akciós Pöang karfákra lelkesültünk rá, csak eltévedtünk, és váratlanul az étteremnél találtuk magunkat?

Sasha, aha, szóval a képek aranyosak, úgy amblokkk, ezért nem emelsz ki neveket... ez kisértetiesen úgy hangzik, mintha átugranál bizonyos hsz-eket, hát ez igazán nem szép, tőled nem vártuk volna.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


nna, Coolasa jogászi pontossággal, letisztázva összefoglalta a télitali lehetőségeket! :D
Ez nem is meglepő, hisz így szokta elmesélni a távolléteink alatt történteket is. :? mármint... szóval tudjátok, ha vki sokáig nem jön, hogy tudja mi történt

egyébként csatlakozom az előttem szólóhoz, a XV kerületi talikra való eljutást pedig meg lehet szervezni. nálam kocsiba pl 3 plusz hely van (akkor gyerekek ölben!)
jumam
 
 


Jó reggelt!

Éjszaka egy kalap kaki volt, vagy Beni ébredt, vagy én ébresztettem. Muszáj volt köhögnöm, orrot fújnom és 1x leesett mellőlem megint. :oops: De fel sem ébredt, csak mikor gondoltam, hogy most ideje visszaraknom az ágyába. :D

Na, most mennem kell, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halhó,

Esztinek én is akartam még írni, hogy hurrá a tejcihez...és még csöpög is....!

A játszóház:
ha klubdíjat fizetünk, akkor nincs külön bérleti díj. Azért van a klubdíj! De akkor azt minden hónapban fizetjük, nyáron is.

Az egyszerinél pedig egy óra 2000 ft, és összesen nem per fő.
Ha ott vagyunk mondjuk 3-4 órát, akkor az 6-8000 Ft és ezt kell összedobni ahányyan vagyunk.

Csütörtökön lesz IKEÁs tali? hol? mikor? mi is akarunk menni! :)

Sasha, Gergő is már elmúlt fél éves!!! Atyagatya!!! Egyszerűen nem értem hogy rohant el ez az év...

Ilba, te beteg vagy? Gyógyulj meg, és igyál sok citromos hársmézes hársfateát! Segít!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, akkor részletezem az ikeás talit: helyszín az ikea (humorom a régi), időpont csüt, voltak ötletek a 11-es meg 12-es kezdésre is, mi utóbbira valszeg nagyobb eséllyel érkeznénk pontosan (megkérném a múltkori tali résztvevőit, hogy azonnal hagyják abba a sokatmondó köhécseléseket, köszönöm). Célpont: ikea ebédlő, ahol a felnőttek elfogadható áron, karonülő kisdedjeik pedig egyenesen ingyé kapnak korosztályuknak megfelelő tápanyag-gazdag eledelt.

Nekem ez a 6-8000 ft alkalmanként még szétosztva is mélyen barázdált ráncokat eredményez sokatmegélt homlokomon, úgyhogy én klubtagsági párti vagyok, főleg hogy szerintem abszolút kihasználnánk eme kedvező haszonbérleti jogviszony nyújtotta jogosítványokat (=elképesztő olcsó a hely), szóval szavazzunk.

Kép Kép
coolasa
 
 


1 szavazat: klubtagsági

Ilba, jobbulást! Ilyen alacsony ágyatok van, hogy Beni fel sem ébred ha leesik????????????????? :roll:
jumam
 
 


Sziasztok,

igen-igen jövök a beszámolókkal (talán még ma) :lol:

Bubek,
te miről beszélsz???? :lol:
Azt mondta a csaj először, hogy ingyér odaadja.
Aztán meg azt, hogy jelképes összegért mondjuk 100 vagy 200 Ft/hó/koponya.
Csak szerdán nem, mert akkor törpi klub van. Persze oda is lehet menni, az 300 Ft. Ott adnak gyümölcsöt és teát a bébiknek.
A 6-8000 Ft nagyon csúnya történet lenne, ha azt be kéne fizetni :lol:

Na majd jövök :D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Háj mindenkinek!

Voltunk házikót nézni, hát iszonyú szép helyen van, fent a hegyen (télen???) nekem a ház is tetszett, pont ilyesmit képzelek el, csak hát van egy szomszéd, ahol ugatott a pitbull és mondta az ingatlanos, hogy érdekes ember. :shock: Na ezek után már bármilyen lehet a ház, pedig tényleg még az ára is szupi. Valami balett-táncosé, aki Sopronban él.

Mancsi,
Boldog névnapot!


Jumam,
A Kabar utca Békáson van, mi holnap megyünk oda Anyuékhoz. Hm? Leszervezzük? :wink:
A sapi nem turis, sajnos nem jutottam el odáig, negyed7-kor estünk be a Mária Nagykerbe és 7kor már csukták ránk az ajtót. Alig tudtam valamit megnézni. Nem tudom ki találta ki ugye, hogy kocsit nem lehet bevinni, de annak a kezébe nyomnám Benit, hogy fogja. Kínomban már a földre tettem, ahol mászott és kezdett pakolni is. :D
Julcsi milyen sokat nőtt!!!
Bent alszom még mindig Beninél szivacságyon. :oops:

Mamac,
Szuper hírek!!!! Gratula! Nemsokára játszózunk együtt!!!!!! :wink:
Képek, tudod, szuperek. Merre voltatok hajókázni?
Férjed építette?

Vuka,
Jók a rucik! Jobb áron vannak, mint itthon?
Még mindig sajnálunk! :twisted:

Bubek,
Köszi a Jucus infót!
Hol van pontosan ez a játszóház?
Én is a klubbos dologra szavazok, de csak ha lesz klubbtagságink is! :lol:
És Sajtiékkal mi van? Lassan 1 hónapja várjuk, hogy élménybeszámoljon.
Szoktam még fejni, de már csak reggel, este és napközben 2x.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


fotelágyon alszom, ami szivacs. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, ja, hogy már csak reggel, este, meg napközben 2x fejsz? Az más, mi meg azt hittük, gyakran. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamacka,
én a Sinlacról csak jót tudok mondani! Livi sokáig ette, pontosabban itta uzsira, szerette is, én is kóstoltam, fincsi édeskés. Az is az egyik előnye, hogy lehet bele tenni gyümölcsöt, zöldséget is. A neten vannak is jó sinlac receptek. Ha cumisüvegből adod, akkor nagyobb lyukúból, mert kicsit sűrű állagú.
Mi volt az a "nem sok jó"?
Apukádnak én is drukkolok!!!!!!

Bubek,
Marci meg hova sétálgat 10 hónaposan????? :shock: Gratula!!!
Nagyon klassz a játszó, de nagyon messze van... :cry:

Sajtiné,
Zsófira rá sem ismertem!!!!!!! Nagyon sokat változott! Olyan szép nagylány már ő is!!!

Sasha,
köszi a teás választ! Holnap nem vagyunk, hétfőn találkozhatunk a játszónál. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
boldog névnapot!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

Bubek, én is a klubpénzre teszek, még ha 200/fő, akkor is kibírok évi 2400 Ft-ot, hogy ilyen kafa helyre járjunk akár hetente. (főleg télen) Szuper hírek, és tök jó játékok vannak itt, biztosan élveznék a gyerekek. Olyanok lennénk, mint egy bölcsi. :) :)

Mamac, a Synlac szerintem jó, ha még Áron úgysem eszik mennyiséget főziből v. gyümiből. Inkább ezt, mint bármi mást! Én is gondolkoztam egy időben, de mivel Bence egyéb más kajából is sokat eszik, ezért hanyagoltam. :) Hajrá lakás!!! :)

Ma meg kimenőnk van Petivel, anyuék vigyázzák Bence álmát este, és mi megy elmegyünk az éjszakába. Úgyhogy most búcsúzom, nézek valami jó koncertet, mert már naaaaaaaaaaaaagyon váááááááááááágyom egy kis lazulásra.

Pussz
Vendég
 


Mancs, köszi az sms-t, és BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég
 


Ilba
Nem mondod, hogy ti meg most készültök elköltözni??? :( vagy csak rosszul értettem?
Nem ő építette... sajnos csak felmérte...
De voltunk annak a hajóépítőnek a műhelyében ahol építették... hááát gyönyörű egy szakma...
A Balcsin voltunk...


Gabus
egyszerűen csak minden kismami azt írta, hogy nem ajánlotta a dokinéni csak kifejezetten felhízlalás céljára... :(
Nekem napi egy szopit kellene kiváltani vele, bár lehet, hogy így se úgy se bírna ki huzamosabb időt nélkülem töki, ma egy órára hagytuk apura de szinte végig ordított...

Hű Eszti jó bulizást... lehet nekünk is valami közös nyugis program hiányzik... egy kicsit besok(k)altam.... nagymamák alig segítenek... anyós valahogy egyszerűen alig van otthon vagy ha igen akkor sem nagyon tud segíteni, anyum meg apu miatt nem tud vigyázni tökire, meg egy kicsit meg is ijedtem, hogy rá merjem-e bízni... olyan bizonytalan vele... lehet csak bíztatnom kellene, hogy ugyan már te is felneveltél két gyereket...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka, persze, a bíztatás biztos jó! Első unoka a családban anyukádéknak?

Anyukámék úgy csinálják Benyófi felvigyázást, mintha mindig ezt csinálták volna, de ők edzettek, tesóm gyerekeire is sokat vigyáztak. Most már van olyan, hogy 5-6 órát is vigyáznak Bencére. Enni már kibír tejcsi nélkül ennyit, aludni meg babakocsiban ringatózva bármikor, szóval ez így kafa.

Ma ki is használtuk, mert be kellett vásárolni, Petinek egy csomó ruhát (előléptetik a drágámat, aztán muszáj kicsit felpuccosítani őt - ez csak pár új inget és egy-két zakót jelent :wink: ), meg azért nekem is találtunk egy szoknyát, és kafa mintás harikat. :) :)

Szóval hajrá, és persze bíztasd őket. Már ha szeretnéd, hogy hosszú távon közeli legyen a kapcsolatuk Áronnal, és így veletek is. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, hogy rohan az idő, gyorsan elment ez a beígért fél év :)

Rakok fel mai képeket.

Játszótéren:
Kép Kép Kép Kép

Hát ez meg mit keres a hintámban?!
Kép

Apa, te se ismered?
Kép

Na jó, azért meglöklek :)
Kép

Livi és barátai: (a maci valószínűleg azért vág kissé mogorva képet, mert kilóg a takaró alól -a szerk.-)
Kép Kép


Üdv: Zoli
liviapu
 
 


Gabi, hova lett a hajad :?: :?: :?:
Vendég
 


Liviék, aranyos az utolsó triumvirátus, na és anyuci haja is káprázatos lett!

Kép Kép
coolasa
 
 


Amíg készült Zoli műve, Livicsek 3× kakált be. :evil:

Tücsimami,
az úgy volt, hogy 2 hete kértem Zolit, hogy ejtsük meg a szokásos töredezést megelőző hajvágást, de ne lacafacázzon, vágjon jó sokat. Kb. a lapockámig ért, mondtam tök jó, nem kell annyit izélni a hajmosással, fésüléssel. De nem tudtam kibékülni azzal, hogy se nem hosszú, se nem rövid, ezé kértem kövi hétvégén, hogy vágja le a vállamig, az mégis csak egy jobban meghatározható állapot. Tudod, van a rövid, van a vállig érő, másnéven félhosszú és van a hosszú. Na, az első vágás után egyikbe sem lehetett besorolni a fejemen lévő bozontot, és ez súlyos lelki teherként nehezedett a vállamra, tenni kellett ellene valamit. :lol:
liviapu
 
 


bocsesz, én már nem liviapu vagyok.
liviapu
 
 


Jumam, új etetőszék, talán ezt később nőnétek ki....
www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13917655

Kép Kép
coolasa
 
 


Addig is, amíg a Kondel család megdiskurálja magával személyazonosságát, jelzem megintcsak Jumam felé, hogy márminthogy nem az etetőszék új, csak a vaterán jelent meg újonnan...

Kép Kép
coolasa
 
 


nagyon jó lett a séród :D megjegyzem eszméletlenül hasonlítasz egy barátnőmre, haj, alkat stb. neki ugyanilyen hosszúhajból lett ugyanilyen frizurája :D

képzeljétek megvettük a 3. babakocsinkat :twisted:
Vendég
 


nekem is Peti a fodrászom, bár ő csak festeni tud, vágni nem :lol:
Vendég
 


...közbe' én már megint az igazi Livi'apu vagyok (tiszta Fantomasz család vagyunk :) ), tanulság, hogy legközelebb, ha befejezem a hozzászólásom, célszerű a kilépésre is odakattintanom, különben szegény Gabi Livi'apuként tér vissza :)

Üdv: a Real Livi Apuka.
liviapu
 
 


Sziasztok csajok!
Visszaolvastam, de komolyan nem sok maradt meg bennem, bocsesz :oops:

Mamac, én tudom, hogy te a semmiből is gyönyörűséget csinálsz. Tudom, ez téged nem vígasztal. Szurkolok, hogy legyen miből gazdálkodni! Kispasi nem is kicsi már :shock: Mondjuk soha nem is volt nagyon mini :) Szépek a képek!

Gabus, olyan, de olyan fiatal vagy, hogy simán elmehetnél Livitesónak :lol: És akkor befekhetnél 4-nek a kiságyba a "barátok" közé :lol:

Sasha, látom azért mégis ismered a drog szót :twisted: Mondjuk, hajnalban nem is csodálom!

No, sokszor olvastam azt, hogy klubtagság-klubtagság-klubtagság-klubtagság,.....akkor legyen klubtagság szerintem is. Azt hiszem a homályos után ez lesz a 2. leggyakoribb szó a hsz-ben :wink: Bár, a közellakásnál, ugye nem számoltátok bele azt, amikor majd Veresről járunk be, hogy élvezzük a társaságotok?

Ilba, sajnálom a kutyás dolgot. Lesz még ott szép házikó. Egyébként a mi szomszédunkban 2 angol dog van, de én még csak 1x láttam őket és állítólag csak az ábrázatuk vad.

Tücsi, most gratuláljak a babakocsihoz vagy leveszed a fejem?

Mit akatam még írni és kinek is?
Bocsi, de fáradt vagyok mint egy pásztor kutyája, akinek megkergültek a birkái. Ma vagy Szonja lógott rajtam vagy kertészkedtem. Marha nagy a kertünk főleg ha túrni kell a földet. Viszont ültettem áfonyabokrot meg tulipánfát :!: Imádom az őszt, de már nagyon várom a tavaszt 8) Közben volt a festő és 99%-ban eldöntöttüka szineket is a házban. Mondanom sem kell, hogy szinte csak a konyha maradt a régi elképzelésünk szerint :roll: Olyan határozottak vagyunk :wink:

No, megyek egy kis táncot nézni.

Ja Vuka, Petra nagyon édes abban a kis szőrmellényben. Én is kinéztem egy olyat Szonjának. Nem kölcsönözhető a rokonod dojcslándból? :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tücsökmami,
Gabi hajával azért könnyű helyzetben vagyok, mert csak annyi szokott lenni a kérése, hogy viszonylag egyenesre vágjam (sőt, néha még meg sem nézi a tüköbren a "művemet", úgy kell könyörögnöm, hogy azért meózzon le :) ), szóval az egyenesrevágással még megbírkózok valahogy, viszont a hajfestést csak egyszer bízta rám :).

Coolasa (-ka nélkül :) ),
nekem is a hármasikrekről készült kép tetszik a legjobban (tisztára, mint három tojás :) )

...és most nem felejtek el kilépést nyomni,
Üdv: Zoli
liviapu
 
 


De bizony elfelejtett!!! :twisted:

Már bánom, hogy szóltam neki, mostmá mindegy. :roll:

Natasa,
áprilisban 30! Azt elismerem, hogy annyinak nem nézek ki, de azért Livitesónak öreg lennék. :wink:
Amúgy jó ez a topik, mindenki nagyságrendekkel fiatalabbnak néz ki a koránál. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Köszi Ilba, beszéltem a lánnyal, ha elküldöm a pontos nevet és a tel. számát, odamész a házukhoz? a kapuba lehozzák, 500 Ft-ot kellene érte fizetni. Aztán hozzánk majd eljut, ráér, még elég messze vagyunk a poharazástól.
Küldöm priviben a címet, szólj, ha megérk!
jumam
 
 


Sziasztok!

Tegnap reggel dokinál kötöttünk ki, mindkét gyerek vírusos magaslázas takonykórban szenved. Mára azért már jobban voltak, szépen megosztoztak a dolgon, csak Benedek taknyol, s csak Levente lázas. Olyan klassz szépidő volt ma, picit sétáltunk. Ha minden igaz, holnap meg megyünk a Babyoutletbe szétnézni.

Natasha,
némiképp irigykedem a kertért!

Párom ma kisajátítja a gépet, dolgoznia kell címszóval.

Találtam még egy ajándékötletet, áll. ezért a dinóért nagyon odavan minden gyerek:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=148276
(bár én ebből is használtra hajtanék)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba, e-mail és privi is ment. Szólj légyszi ha megkaptad őket!
jumam
 
 


Kormi, tényleg jópofa ez a dínó!
jumam
 
 


Tücsimami,
milyen a kocsi? Esernyő? Miért kellett másik?
Több kérdésem nincs.
Ja, de! Kép? :D

Kormi,
gyógyuszkát a manóknak!!!

Megint sok a beteg gyerek. :( L is gyanús, nyűglődik, köhécsel, hapcizik, bár nem olyan veszettül sokat, de a napi szokásos 2-3 hapcinál több volt ma. :?
Tegnap lementem a dokibácsinkhoz receptért, tele volt a váró sok kis beteggel. Már előre írtózom a téltől. Főleg a betegségek miatt, de amúgy sem szeretem. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó Mindenkinek!

Na ma aztán már tényleg lejártuk a lábunkat, hulla fáradt vagyok. Végigjártunk 2 nagyon szép német városkát, megnéztük a nevezetességeit és persze áruházait. Petra nagyon jól bírta, büszke voltam rá, csak hazafelé lett elege a dologból, akkor már kicsit hisztis volt a kocsiban, amit megértek, hiszen egész nap vagy az autóban vagy a babakocsiban csücsült. Többet nem csinálunk ilyen zsufi programot. Amúgy szépeket láttunk és az idő is jó volt, Petra felavathatta az új szerkóját.
Nem tudom már ki kérdezte, de az árak itt is ugyanolyanok, ki lehet fogni dolgokat, de vannak drágák is. Talán a választék nagyobb. Itt pl.: a C&A-k sokkal nagyobbak, több szintesek és emiatt a választék is 10-szer nagyobb, mint otthon, ennyivel jobb itt kint. Egyébként (ezt sem tudom ki kérdezte) az új ruhaegyüttese (bélelt farmer, hosszú újjú pulcsi és mellenyke) 29 EUR volt, szóval döntsétek el az árviszonyokat.

Bubek nagyon tetszik a talihely javaslatod, bár azért kíváncsi lennék, hogy helyileg pontosan hol van, mivel lehet megközelíteni (BKV szempontból). Egyébként én is a klubtagságot javasolnám, mert ha 200 Ft-tal is számolok, az évi 2400 Ft, szóval azt bőven kibírom és legyen bármilyen messze is, azért csak elmegyünk oda egyszer-kétszer.

Coolasa nem tudom miért pont engem emeltél ki a múltkori IKEÁ-s találkából (villanykörtét vettem), mikor Te szinte felvásároltad az ágyneműgarnitúrákat fél órás nézelődés után. (megint kell majd vennem valami apróságot) Már nagyon várom a csütörtöki talit, kezdődjön 11-kor vagy 12-kor.

Mancs boldog névnapot!!!
Kormi jobbulást a gyerkőcöknek!!!
Gabuska jól néz ki az új fizimiskád is, néztem is nagyokat, hogy ki ez a rövid hajú, szemüveges fiatal lányka!
Liviapu tök jók a képek, félévente azért benézhetsz hozzánk. Ahhoz képest, hogy ennyi idő eltelt, Livi nem sokat öregedett.

Na mennem kell, mert a férjecském már igencsak szeretne lefeküdni aludni.
Jó éjt Mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


A képek lemaradtak

Kaptam lufit az utcán, imádok vele játszani, bár ez pont elszállt, de szereztek nekem utána egy másik fehéret
Kép

Ebédnél tartom az orrom a papának, mert ha megnyomja akkor hangot ad ki
Kép

Ilyen szép kis hangulatos utcácskákban sétáltunk, jól zötykölődtek, de nagyon élveztem
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Tücsi Te kérdezted azt hiszem, hogy milyen a másik babakocsink, hát most láthatod. Semmi extra, még bevásárló kosara sincs, viszont esernyőre csukható, így kis helyen is elfér, könnyű és dönthető a háttámlája, Petra jót tud benne aludni, mert hosszú a lábtartója miatt. Egyedül a kerekei nem a legszuperebbek, de városi közlekedésben nem nagy gond.

Képet kérek és persze beszámolót is a Ti új babakocsitokról!

Na most már tényleg megyek aludni, pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam,
megkaptam!!!
Ok! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
meghasad a szívem értetek, hogy kínok kínját kell átélnetek az ilyen "hangulatos kis utcácskákban"! Még Petra lufija is elszállt! És mit kapott a szép kék helyett?! Egy snassz fehéret! Iszonyú. Mikor jöttök végre haza ezt kiheverni, a szép, tiszta levegőjű Klinikák metróállomás mellé?

(Nagyon irigy vagyok ám!!!!!!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ma megint mindenki diszkóban van??????????? :roll:
jumam
 
 


Brékó, brékó, jumam hívja Ilbát! (hívnálak de nem tom a számodat. Aki tudja továbbítsa lécci!!! Gabuska pl!!)

Ne menj a pohárért, éjjel küldött sms-t a lány, hogy mégsem lesz otthon senki!!

Majd elküldtetem vele postán. Azért köszi a szándékot!
jumam
 
 


Itt Ilba. Vétel. :lol:
Oké.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Coolasa!
Nem ugrottam át senkit, kikérem magamnak :wink: Csak már nagyon fáradt voltam, hogy visszakeressem, hogy melyik képeket szerettem volna dicsérni a sokból. (gyerekenként!)

na most elfelejtettem a többit, kereshetek vissza.

Gabuska!
Na ne csináld már, először azt hittem, valami kis 12 éves rokonod van a Livivel a játszós képeken... ez most komoly! :shock:
A 3 grácia rulez!

Bubek!
Ha az embernek gyereke születik, akkor ez már így van. Neked 1 év tűnt el, nekem már 4! Nem értem én sem egyébként, hiszen még mindig olyan, mintha tegnap született volna a Gábor is, aztán... már középső csoportos...

Vuka!

Jajj, hogy sajnállak :twisted: Az első "hangulatos utcácska" képen nagyon - nagyon szép az a hátsó ház! Mindenhol jellemző az a stílus?

Natasa!
Nem csak a szót ismerem :twisted: De én már "öreg" és nagycsaládos vagyok ahhoz, hogy kiteregessem a "szennyest"
Ha tudnád mi mindent csináltam és meddig... kb ilyen képet vágnál :shock: Tudom, ma már senki nem hinné el, ha elmesélném :twisted:

Kormi!

Jobbulást a törpéknek! Nagyon sajnálom, hogy pont egyszerre betegek, ennél rosszab talán nincs is. Gondolom most próbálsz kettészakadni.

megyek, mert Gergő iszonyat nyűg! Persze, mert nincsenek itthon péntek du. óta a tesói és mikor kell cirkuszolni? Amikor anya pihenhetne! :evil:

Kép
sasha
 
 


Sasha, majd meséld el egyszer, érdekel!
Én biztos nem lepődök meg, vannak nagyon rossz útról megtért családapa-anya (egy pár) barátaink, két gyerekkel. :D A kisebbik Julcsival egy napon és ugyanott született.
és van ma már normális életet élő, (egykor nagyonnem, nagyon zűrös) nagyon jó barátnőm.
jumam
 
 


Szasztok!

Ma kifejezetten pocsék napunk volt:

Először be kellett érnünk ebédre egy Subway szendviccsel (ahol Petra magára borította a kólát), majd a Siegeni vadasparkban kellett hegynek-völgynek sétálnunk (egyetlen vad meglátása nélkül), majd egy-egy hatalmas adag fagyival voltunk kénytelenek megbírkózni.

Képeket később (kezdődik a forma-1), addig is légyszi gyűjtsétek a sajnálkozásaitokat.

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok,

VUKA!!!! HELP!!!! :)
Meg szeretnélek kérni egy nagyon fontos küldetés teljesítésére.
Az úgy kezdődött, hogy az én uramnak sokszor kiszárad a szája, és csakis kizárólag egy, azaz egy fajta ajakbalzsam jó rá, ez a BLISTEX.
Persze, ez a világon az egyetlen ajakbalzsam, amit Mo-on nem lehet kapni.
Vuka, ha megkérnélek, és találsz ott Németföldön, hoznál Blixtex ajakbalzsamot, de vagy 4-5 darabot?
Már csütörtökön vinném is a lóvét érte az Ikejához, meg még valami meglepit is, ha segítesz rajtunk. Elvileg a DM-ekben lehet kapni.

Na, és nem ám akármilyen jó, itten a kép, amilyet hozni kellene.

Ha sikerülne, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon megköszönném. :) :)

Kép
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?