Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Az a baj,megmondom őszintén ,hogy azért nem irok sokat,mert csak magamat ismételgetném mindennap,ugyanis már két hete ugyanazokkal a problémákkal küzdünk!És ez nemcsak fárasztó,de már kiborit!!

Ma megyünk megint vissza a csipőkontrollra,kérek sok drukkot,mert én már nagyon szeretném ha nem kéne az a hülye pelus!!!!

Preni:olvastalak amott, :lol: Hát van jó kis sonkája a csajnak,az igaz!De irigy vagyok az éjszakák miatt!!
De szeretnék én is aludni egyben vagy 4 órát!!

Rakok még fel képeket a tegnapi napról!
Kép


Kép


Kép


Kép

Kép


Kép

Amelita kapott egy új havert és imádja!!
Kép


Tegnap este fürcsi előtt jó meleget csináltunk,amúgy is imád csupaszkodni,nannyira élvezte és először fordult el szépen az oldalára,nagyon jó volt látni,meg hogy emelgeti végre a kis sonkáit!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil!

Nehogy azt hidd, hogy nekem pihentetőbb az éjszakám, amióta Peti nem eszik hajnalban. Én minden szöszenetre ugrok és nézem a gyereket. Vagy kitapogatom, mert nem akarok villanyt gyújtani. :lol: Én azt tapasztalom, hogy amikor evett hajnalban, akkor mélyebben aludt. Vagy én aludtam mélyebben? Nem tudom. Most is mocorog hajnalban, de nem cuppog, mint korábban és ha éhes lenne, akkor csak jelezne. Szerintem!

Én is olvastalak amott. Még mindig adsz Amelinek Nurofent? Hol tartasz a hozzátápival? Miket eszik már a kisasszony? Elég a tejcsi?

Csajszik!
Hogy is van ez a hozzátápi? Szopi előtt, után vagy helyett kell majd adni? Vagy attól függ?

Reni
Kép
prenata
 
 


Csajok!

Tudja valaki, hogy lehet nyerni a Liberoval. Tegnap vettünk 2 megapack Liberot. Azt látom, hogy nyuszik vannak az oldalán, amiket ki lehet vágni, de sehol semmi nincs a játékról. A Libero honlapján sincs semmi. Vagy a nyuszi csak dísz? Tud valaki a játékról?

Reni
Kép
prenata
 
 

 
 

Reni!
Amit a kórházban kaptunk csomagot abban volt egy liberó pelus minta és ahhoz volt csomagolva egy levelező lap amit vissza kell küldeni és küldenek erre egy füzetet amibe kell ragasztgatni az állatfigurákat és ha kigyűlik 3 (de ez nem biztos ) akkor küldenek egy teknőcöt.

Kép

Kép
katus73
 
 


Pil!
Nagyon édesek a gyerekek a képen jól látom rakott krumplit csináltál?

Kép

Kép
katus73
 
 


Preni:nem adok Nurofent,met azt nem lehet csak úgy adni,nem veszélytelen szer.

Hozzátápival sehol nem tartunk,most szünetet tartottam mert arra voltam kiváncsi hogy nem attól fáj e a hasa,és azért kel fel éjszakánként,de nem úgy néz ki.Amúgy krumplitól puffad,répa nem izlett,alma ,barack jó,ezeket meg krumpli helyett rizzsel adtam.Ja és a sütőtököt imádta!

Tejcsim van is meg nem is,néha kell a tápi ,néha nem.Néha 4 óránként eszik,néha kettő. :roll:

Gyűjtsd a nyuszikat és majd kapsz papirt szerintem!


Katus:nem ,abban s üti volt,ami a csokimáztól elfolyósodott igy kanállal ettük.De elfogyott mind!!Finom volt!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Mamár jobban vagyok,remélem nem megy fel a lázam!Torkom fáj egy kicsit.

Pil:Én is irigy a tali miatt!Na mega süti miatt!!!! :D
Képek nagyon jók,gyereke cukik,és mennyit nőttek!

Pogi:Gergő nagyon sokat változott.Igazi kis fiatal ember!

Reni:midiből nagyon bevált a fehér moltex,és a cien(kék vizeletjelzős)
maxiból is a cien,a tengeri állatos,az axo,a bebe-cash(most nincs),a tarka.
Általában a cient szoktam,ha nincs akkor mást,de eddig mindegyik jó volt,de olyat jobban szeretek használni,aminek gumis a dereka.
És éjjel nem szoktam tisztába tenni,és nem pisili át.
Amitől nem kell megijedni,hogy a próba csomagban szoktak hibásak lenni,írjaák is az oldalon,hogy lehet kis hiba,de amit már utána rendelsz,aban nemigen szokott,max olyan,hogy vékonyabb a ragasztócsik.
Összeségében meg vagyok elégedve a pelusokkal,Alexának is innen rendelek.

Hozzátáplálás:az okosok azt mondják, hogy, ha hozzátáplálni akarod,akkor szopi után kínálod,ha elválasztani,akkor előtte.

Nálunk ez úgy működött Alexánál,hogy két szopi között kínáltam.Amikor megevett már kb 70-et vmiből,meg ivott utána akkor az t elfogadtam egy evésnek,és így csúszott a többi.
Persze ez is gyerek függő,Alexa szeret enni,és nyitott volt az új ízekre.Barátnőm kislánya két hónappal fiatalabb Alexánál,és még nyolc hónaposan is leginkább anyatejen élt,egy-két kanál(szószerint,mert láttam) más ételt evett és slussz.Most lesz két éves,pár hónapja eszik rendesen,már csk éjjel ciczik,de most már be akarja fejezni a narátnőm,mert kényelmetlen neki.
Ezt azért írtam,mert jó ilyeneket tudni,én sem fogok kétségbe esni,ha Vencel nem lesz olyan érdeklődő az új ízek felé,mint Alexa.

Na most már eldugulok.

Üdv

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Még nem olvastam végig, csak gyorsan bejelentkezem. A hétvégén suliban voltam, tegnap meg tanítanom kellett, előtte meg a tervezetekkel szórakoztam.
Igyekszem visszaolvasni, és felvenni a ritmust!
Szép napot!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok!

Nemrég jöttünk meg a sétából. Peti 3 és fél órát aludt a levegőn. Még szerencse, hogy vittem könyvet magammal. Így másfél óra császkálás után megálltam olvasni.

Katus!
Én nem emlékszem levelezőlapra. Lehet, hogy kidobtam? Akkor most nem játszhatok? :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Hova tűnt mindenki?

Jelentem voltunk ortopédusnál,minden ok Vencel csípőjével.
Egyúttal bevittem a doktornéninkhez is,hogy nézze meg,de nem talált semmit,szerencsére.Már én is jobban vagyok.

Reni:rendelsz végül pelust?
Még annyit tennék hozzá,hogy nekem is azért kényelmes,mert nem kell elmenni sehova,meg nem kell figyelni az akciókat.
Ha városban laknánk,biztos jobban szét tudnék nézni,de így könnyebb.

Írjatok!!!!

Niki
Vendég
 


Üdv!

Na mégis jöttem. Az az igazság, hogy tegnap kicsit összekaptam anyukámmal, és nem tudtam, hogy megbékül-e, azért írtam délelőtt, hogy valószínűleg nem jövök. De megbékélt, megint ráhederít Petire, így itt vagyok. Igaz, kicsit korán...
Képzeljétek, jól kiakadtam: jövünk haza anyukámmal és Petivel busszal a Tescoból babakocsival. Felszállunk, erre egy nő odatette a kosarait, és két székkel arrébb letette a fenekét. Az egyiket anyukám! tette arrébb, és a másiktól is csak élére állítva fértünk oda. A nőci meg nem emelte volna a fenekét!!! Hú, nagyon mérges lettem...
Gyerek kiságyban, szól a zenélő forgója, ő meg a hasán, az ágy elejénben, és nézi magát a fényképezőgépében (tükrös). Meg kell zabálni.

Reni, nekem nem éri meg rendelni, mert a Lidl itt van tőlünk egy köpésre. De mivel a bababolt sejtelmem sincs, hova tűnt, úgy döntöttem, hogy Corás pelenkát fogunk venni, a midi 30 db-os és 936 Ft (asszem), és a maxi is ugyanennyi, csak az meg 28 db-os, ha jól tudom, és a minősége szerintem jó.
Mivel Peti még szopizik, a hozzátápit szerintem szopi után próbáld majd meg, egyelőre csak az ízek végett. És egy maradjon így, aztán ha kevesebb a tejcsi, akkor már a napközbeni etetések közül majd ki lehet váltani egyet-kettőt.
Enyim gyerek, ha bealszik séta közben, nem lehet vele megállni, mert akkor felkel, vagy ha meg is állok, akkor is toszigálni kell a kocsit...

Pil., a répa Petinek se nyerő, megeszi ugyan, de elég sok jön vissza belőle...valamiért nem preferálja, viszont a gyümölcsök bármilyen kombinációban jöhetnek számára.

Melinda, igyekezz azzal a ritmussal. :D Jó, csak vicc volt. Szakdoga hogy áll?

Katus, Liberos levelezőlapra konkrétan én sem emléxem, pedig én biztosan visszaküldtem mindent, aminek értelmét láttam.
Nekem Pampers-ös gyűjtőfüzetem van...küldték. Pedig csak akkor használok, ha kapok egy-két mintát belőle. :)

Niki, a jó eredményekhez gratula. A pelusrendeléssel igazad van. Én nem panaszkodom, mert a reklámújságokat így is-úgy is átnyálazom, meg sűrűn járunk hiperbe amúgy is.

Na, mára ennyi voltam.
Hétvégén szerintem nem leszek, tudjátok, jön haza a férjem, és már írtam párszor, hogy hiába leszünk eggyel többen, az időm kevesebb lesz. Rejtély...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hellóka!

Kicsit eltűntem, de szerencsére a férjem kivett egy kis szabit, így négyesben vagyunk. El sem lehet mondani, mennyivel könnyebb. Máté is tök ari, le se száll az apjáról. Noi még mindig hiszti Manci. Ma megpróbáltam, hogy nem cicivel altatom, hátha elalszik. Hát, fél órát bömbizett, aztán már nem bírtam. Ez a sírni hagyás nem jött be. Pedig annyiszor feláébred éjszaka, most is 3-szor evett. Már a 2. foga is kibújt, akkor mi a baja? :cry:

Ex: Nem értem, hova tette a nő a szatyrait? Oda ahova álltatok, ültetek? Tudod szőke vagyok.

Pil: Jók a képek, látszik, hogy elvoltatok.

Niki: Jó, hogy Vencel csípője o.k., meg, hogy te is felgyógyultál.

Csajok, kérdés: Van, aki már feljebb állította a babakocsit? Noinak már fel van, mert nem szereti, hogy nem lát. Védőnő szerint 5-6 hós kortól lehet. Végülis már elmúlt 5.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Niki!
Még nem rendeltem pelust, de a jövő hónaptól fogok. Szerintem tengeri állatosat = Tescos, ill. bálnásat = Lidl-s. Most még van kb. 40 db. midi és már bespájzoltam kb. 300 db maxit is Rossmannos pontgyűjtő füzettel. De a Libero még 20% kedvezménnyel is 40Ft/db. Viszont rendeltem Prince Oliver bodykat már másodjára. Bár a második adag még nem jött meg, pedig még kedden feladták, legalábbis azt mondták telefonon. Remélem nem kalódott el, mert az első rendelésem másnapra megjött.

Ex!
Nálunk, sajnos, a legkomolyabb bolt a Profi. Lidl és Tesco is 20 km-re van. Kocsink nincs. A szüleimét szoktuk elkérni, de én gyerekkel nem szeretek vásárolni, a páromra nem szeretem bízni. Én ugyan megjárnám két szopi között, de egy nagy akadálya van. Mégpedig 8 éves a jogsim, de egy percet nem vezettem! Azt hiszem fel kellene frissíteni a vezetést és sok gondom megoldódna!

Na, megyek aludni!

Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Csajok!!
Nem kell végre a terpeszpelus!!!!!!!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Honnan rendelitek a cuccokat?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Colett: en mar reg egyel feljebb allitottam a babakocsit, pont azert, hogy lasson valami mast is az egen es a fak lombjain kivul. Amikor bealszik, akkor visszateszem vizszintesbe.

Tegnap bizony raadtam egy jo vastag teli overallt, itt nalunk nagyon hideg volt. A ket kis keze nem fert el a torzse mellett, ezert egnek allt! Nagyon edes volt, majd legkozelebb csinalok kepet.

Pil: Ameli nagyon edes az agyban. Tok jo, hogy mar nem kell a terpesz pelenka.

Encus: Majacska nagyon kis hurkas lett, nagyon aranyos.
Nagyon eltuntel.

Pogi: Gergocske szemei gyonyoruek.

Kisvirag: Kende haja meg mindig csucs, nekem nagyon tetszik. Elhataroztam, hogy nalunk holnap lesz az elso hajnyiras, meg nem tudom pontosan, hogy fogom kivitelezni.

Preni: jo nektek, hogy van ataludt ejszaka. Andris tegnap is megint ketszer kajalt ejszaka. Vissza fejlodunk. :(

Ma megjartuk a Muveszetek palotajat, en kis naiv, azt hittem, hogy hallgatunk egy kis zenet.... Andris nagyon "beszedes" kedveben volt, ezert par perc utan ki kellett mennunk, mert a foprobarol is csinaltak felvetelt, es a teremnek tul jo az akusztikaja. Nem mertem tovabb maradni, nehogy meglincseljenek! :lol: Kimozdulasnak azert jo volt, es persze mindenkit elbuvolt a szemevel! :D

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok,

Colett: en mar reg egyel feljebb allitottam a babakocsit, pont azert, hogy lasson valami mast is az egen es a fak lombjain kivul. Amikor bealszik, akkor visszateszem vizszintesbe.

Tegnap bizony raadtam egy jo vastag teli overallt, itt nalunk nagyon hideg volt. A ket kis keze nem fert el a torzse mellett, ezert egnek allt! Nagyon edes volt, majd legkozelebb csinalok kepet.

Pil: Ameli nagyon edes az agyban. Tok jo, hogy mar nem kell a terpesz pelenka.

Encus: Majacska nagyon kis hurkas lett, nagyon aranyos.
Nagyon eltuntel.

Pogi: Gergocske szemei gyonyoruek.

Kisvirag: Kende haja meg mindig csucs, nekem nagyon tetszik. Elhataroztam, hogy nalunk holnap lesz az elso hajnyiras, meg nem tudom pontosan, hogy fogom kivitelezni.

Preni: jo nektek, hogy van ataludt ejszaka. Andris tegnap is megint ketszer kajalt ejszaka. Vissza fejlodunk. :(

Ma megjartuk a Muveszetek palotajat, en kis naiv, azt hittem, hogy hallgatunk egy kis zenet.... Andris nagyon "beszedes" kedveben volt, ezert par perc utan ki kellett mennunk, mert a foprobarol is csinaltak felvetelt, es a teremnek tul jo az akusztikaja. Nem mertem tovabb maradni, nehogy meglincseljenek! :lol: Kimozdulasnak azert jo volt, es persze mindenkit elbuvolt a szemevel! :D

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Pil!
Nagyon örülök, hogy nem kell aAmelinek a pelus a lába közé.

Libero: lehet, hogy nem levelezőlap volt hanem egy levelezőlap nagyságú kártya amit ki kellett tölteni és borítékba feladni. legalább is én így csináltam és küldtek válaszként egy kis Füzetecskét amit kidobtam mert mi nem használunk liberot ugyanis kifolyik belőle a kaki.

Ex!
Jó bunkó emberek vannak. Én meg mindíg úgy érzem, hogy mindenkit én engedek előre meg én kerülök ki az utcán pedig én babakocsival vagyok.Képes vagyok teljesen meglepődni ha valaki előzékeny velem.

Reni!
Engem is érdekel, hogy honnan rendelsz főleg a bodyk.

Colett!
A mi babakocsinkat csak teljesen függőlegesbe lehet állítani úgyhogy én még várok vele.

Macsek!
Szerintem hajvágó géppel le tudnátok vágni Andris haját, úgy, hogy az egyikőtök ölébe ül a másik meg vágja neki.

Ma reggel 1/2 6-kor keltem föl, hogy pogácsát süsses mert a férjem a kollégáival kimegy a nyaralónkba szalonnát sütni még utoljára. Egyébként Panna átaludta az éjszakát de ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget mert ez csak véletlen volt.

Tegnap délben megkostoltattam Pannával az almának a levét ugyanis 8 nap alatt csak 30 g-ot hízott. Azért kostoltatok vele gyümit mert aggódom, hogy nem fog rendesen fejlődni ugyanis valószínűleg a sok mozgás amit mostanában produkál több energiát követel.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

ma nagyon fárasztó éjszakánk vol! Ugyan Peti nem kelt fel, de egész éjszaka mocorgott és dobálta fejét, lerúgta a takarót. Reggel 3/4 6-kor kivettem a kiságyból és megszoptattam, miközben ő aludt. Hát, nem felkelt a szopi végére és elkezdett dumálni?! Visszaraktam a kiságyba, ahol a sötétben be nem állt a szája. Átmentem a férjemhez aludni, erre ő meg úgy horkolt, mint a gyárkémény. Visszamentem Petihez, akivel azt játszottuk, hogy cumi bekap-kiköp kb. 3/4 7-ig, amikor is elaludt és azóta is durmol. Pedig már kelhetne, mert el kellene mennem bevásárolni, de előtte meg akarom szoptatni.

Pil!
Tök jó, hogy rendbe jötettek!

A body és pelus rendelés címe: www.gportal.hu/importpelenka

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!!!

Tegnap óta mióta Pillel beszéltünk erről filózok mit is írhatnék...mert igaza van abban, hogy illene valamit írni nem csak eltűnni. Mert mostanában már nem csak a tengernyi elfoglaltság miatt nem jövök. ez is szerepet játszik, de... amire az ember nagyon akar arra kerít...ha folyamatos nyomonkövetésre nem is, de be-be kukkokra igen.
Hogy miért: Lehet most csúnya leszek és bunkó!!! Lehet is utálni miatta.
De valahogy már nem érzem ugyanannak a fórumot. Hirtelen nagyon sokan lettünk. És nehéz nyomonkövetni, hogy ki merre meddig, főleg, hogy sokak már nem is pocakos ként csatlakoztak(ami önmagában nem baj) így nem is "együtt" voltunk pocakosok. Azért írom idéző jelbe, mert azért itt majd 4 hónapot felölelően vannak babák.... és be vallva én sem a kezdet kezdetén jöttem ide, hanem csak az utcsó trimeszterben. de akkor is megosztottuk egymással a napi nyűgöket, amikor az osztódni vagy nem osztódni volt a kérdés, meg hát a szüléstörténeteinket is megosztottuk egymással... hülyén hangzik, de hiába nem ismertem senkit, de amikor szültem kicsit mindenki velem volt... vagy mikor még pocis voltam, és más pocakost láttam figyelgettem és azon ábrándoztam, hátha valamelyik fórum társam az, vagy mikor bementem a kórházba valamiért, hogy hátha összefutok olyannal aki ide írogat, és szintén ott szül. na nem is folytatom, mert kezdek könnyezni. Sokan először élték át azt a csodát, hogy gyermeknek adnak életet,igaz én nem de valamilyen szinten nekem is egy új dolog volt(ami nagymérékben megváltoztatta az életem)Végig bőgtem mindenkinek a szülés törijét... és újra életem ez enyimeket.
De az újakkal( és ez nem a te hibátok, de nem tud az ember már olyan bennsőséges lenni, mert valahogy nem együtt éltük meg) veletek teljesen mást élhet meg az ember.... ami szintén szép és jó... és azért be is fogok nézni, hogy kinek hogy nő a babája, meg mi van vele, de már a lelkesedés nem ugyan az. MÁS!!

szóval csak ennyit akartam írni.

pussz mindenkinek

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!


Blackrose:Hát köszi,hogy ezt leírtad.

És a többi régebbi topictaghoz:annak idején megkérdeztem lehet-e csatlakozni.Nem sértődtem volna meg,ha nemleges lett volna a válasz.
Most akkor ezért pang a fórum,vagy átköltöztetek máshová?Mert nem az volt a szándékom,meg gondolom más ujabbnak sem,hogy szétrobbantsuk a topicot.
Tehát,ha nem szeretnétek én nem jövök többet.Én nem kívánom,hogy miattam,nem írjon ide más.


Niki
Vendég
 


Csajok???????? Mi folyik itt??????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Bocs,visszaolvastam amit írtam,kicsit megsértődősen hangzik,pedig nem sértődtem meg.
Csak tényleg nem akarom,hogy egy jó csapat szétmenjen,ha esetleg többen is úgy érzik,mijnt Blackrose.

niki
Vendég
 


Sziasztok!!

Niki!Nehogy elmenj!És a többiek sem!!

Beszéltem azokkal akik mostanában nem irnak(,és azt mondták nem is nagyon akarnak különböző okok miatt) hogy szerintem úgy fer ha már nem akarnak ide irni akkor köszönjenek el,mert igy mindig az lesz hogy ki hová tünt,és aki itt van nem érti hogy a sok aktiv tag miért nem ir.

Blackrose elmondta az ő elmaradásásnak az okát,de ez nem azt jelenti hogy idézőjelben az újak ne irjanak akkor most ide.Meert jogos amit Niki ir,amikor csatlakoztak akkor Mindenki szeretettel fogadott Mindekit!Persze biztos van olyan hogy valaki valakinek nem annyira szimpatikus,maximum az nem ir annak személynek .

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Niki, én mint régi tag szeretném, ha maradnál!

Nekem leginkább az a bajom mostanában, h ezer dolgom van, tanulok, tanítok, dolgozok, sajnos nincs már annyi időm, mint amikor terhesen végigfeküdtem 14 hetet. De nehogymár bárki is azt higyje, hogy MIATTA nem írok néha!!!! :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Bakker, az előbb én voltam, Pogi, csak elfelejtettem Pilt kijelentkeztetni... upszi... :oops: :oops: :oops: :D :D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Jaj nehogy már emiatt menjetek el!!! Én csak leírtam, azt hogy jobban kötődöm a régiekhez, és hogy rólatok nem tudok annyit, nem éltünk meg annyit együtt így nem is kötődöm annyira hozzátok.
De ha jobban elolvasod, nem azt írtam hogy nem vagyok kíváncsi az újakra, meg hogy kimondottan miattatok nem jövök, hanem hogy sokan lettünk, így az ember már néha az se tudja ki kicsoda, micsoda....
Niki!!!
Nehogy elmenj!!!
Én csak leírtam, mit érzek, mert tisztellek benneteket annyira, hogy nem hazudom azt, hogy nem érek rá...
Az meg hogy vki. vkinek jobban szimpi, vagy sem... a régiek közül is van olyan akit nem kedvelek annyira mint másokat, és az "újak" között is van olyan akit jobban bírok. De szerintem ezt senkivel se éreztettem sose.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

egy kicsit olvastam és 1 kicsit írok!
nem tudom mi van velünk, lehet a tejcsi kevés bár tudok fejni 100 miliket 2X naponta, többször nincs időm. Még erre a két alkalomra sem. néha elfogadja a cicit, néha nem. Ma veszünk mérleget, hogy kizárjam a kajagondot. egy fejlesztőpedagógus kolléganőm volt itt nálunk látogatóba és nem akart megijjeszteni, de megadta egy híres szakember telcsiszámát, aki főleg koraszülöttekkel foglalkozik, mert szerinte nem "normális" és nem jó, hogy sokat van ölben. Meg hogy feküdtem, nem érték ugyanazok az ingerek. elbizonytalanított, sokat filóztam, mi legyen. kértem időpontot 10000 a vizsgálat, torna betanítása. de lemondtam utána! szerintem nincs semmi baja Vencelnek. én és a hugom is nagyon "rossz" babák voltunk, nem ettünk, nem kakiltunk, nem aludtunk, még a körmünket sem tudta anyukánk ordítás nélkül levágni. és mégsincs semmi bajunk, nem voltunk lemaradva semmivel. Most kivételesen a kiságyában alszik! Szerintem nem rossz baba ő, csak igényli hogy minden percemet neki szenteljem és ez természetes igény. csak én vagyok kipurcanva, igaz, de majdcsak lesz időm később na nem szórakozni, de legalább rendesen enni, főzni, takarítani stb. Meg hát ide írogatni. tényleg ez lenne nekem a szórakozás, de ne haragudjatok, de ez marad utoljára. igaz, most nem, mert szalad a konyhám, pedig én soha nem tudtam addig kikapcsolódni, aludni stb., míg nincs rend...ez is a végére marad...
tegnap volt 3 hónapos, belázasodott a szuritól...majd 5 kg, pedig 2830-al született, úgyhogy csak nem éheztetem...igaz, lehet sose lakik jól igazán és azért nyugtalan, tehát az igény szerinti szopi nem jön be nekünk, mert mikor pótolok fagyasztott tejcsit, akkor kibír 3 órát és kaja után 1 órát is elvan, na nem magától, aztán sírás, alvás.
tegnapelőtt voltam a barátnőmnél, 4 hete született a második gyermeke. Pesten laknak de jó messze, 1 óra buszozás. hát, nem vállalom be többet, a buszon minden megállónál üvöltés, a gyalogút meg forgalmas, büdös, szar járdákkal. de azért jó bolt náluk. meg akartam mutatni a szopidilit, de olyan szépen szopizott. Azóta csak 1x pótolok tejcsit! Ja! nem lesz kistesó. szerencsére. most még korai lenne...nagyon fáj a derekam, Vencel már ugye 5 kg, én meg 44 és 160 magas, nem sportos :(
szóval a ringatásról hamarosan leszokunk, mert nem bírom fizikailag. a tv-ben mondta 1 szakember, amit mindenki tud ugyan, de igaza van, ott kell elaltatni, ahol aludnia kell, mert nem tud visszaaludni ha pl. ringatva a karunkban alszik el és betesszük a kiságyba. később komoly alvászavar alakulhat ki és hát a mostani mi esetünk sem éppen kényelmes nekünk sem meg a gyerkőcnek sem. De ezt lehetetlenség kivitelezni, még ha sírni hagyom is...szóval apához való visszaköltözés elnapolva. ő bevállalná, hogy 3-an alszunk, amit nagyon elleneztünk, de rossz alvó...
már mennem is kell

Mindenkinek puszi
Mári
mári
 
 


Niki!

Nehogy már ne írj!

Én is új tag vagyok, bár januártól nap, mint nap olvastam ( ami nem ua., mint írni!!)és sokakat már akkor közel éreztem magamhoz. (Pil, Ex, Pogi és még sokan mások).
De egyébként is az aktív tagok közül akik nem írnak, vagy csak fényévente, azok azóta amióta megszületett a kisbabájuk!

Szóval gyere!

Na, én el is mentem, mert a férjem ügyködik a gépen, csak gondoltam kihasználom, amig kávézik!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Persze fogok írni,tényleg nem azért írtam a korábbiakat,mert nem akarok már ide írni.

Szerintem az tök ok,hogy nem mindenkinek van ideje írni,nekem sem mindig.

És én is jóval előtte már olvasgattam a topicot,mielőtt csatlakoztam.
Blackrose:ok,megértelek,jó,hogy leírtad,nem egyformák vagyunk.
Én még személyesen nem találkoztam senkivel,de ugyanúgy bírok mindenkit.
Pl amikor még csak olvasgattam,ugyanúgy izgultam,amior Poginak megszületett Gergő,és a többieknél is.

Szóval én írni fogok továbbra is.


Mári:

nyugi szerintem semmi baja Vencelnek,megnyugtatásul Alexám az első hat hónapot végigordította,és ő is rengeteget volt kézben.Fél évig közöttünk aludt,utána simán aludt külön szobában.
Szerintem ne azzal foglalkozz,hogy másoknak mi a véleménye,a Te gyereked,Te ismered.
Szerintem törődj bele,hogy ilyen,aztán majd alakulnak a dolgok.
Tudom,amikor benne vagy nehéz,nekem is az volt,mindig az volt előttem,hogy bezzeg az xy babája alszik kiságyban,eljátszik magában stb,és csak magamat stresszeltem.Úgy-hogy nyugi!!!!!
Bízz a kicsiben!!!




Máskülönben már meggyógyultunk,ma ,már ismét sokat tudtunk kint lenni,Alexa déltől fél ötig kint volt,mert itthonm van anyósom.
Most megyek,mert jönnek Vencel keresztszüleli hozzánk,még összedobok valami kaját.

Majd este jövök.

Niki
Vendég
 


[quote="pilchard"]N írta:pilchardiki, én mint régi tag szeretném, ha maradnál!

Nekem leginkább az a bajom mostanában, h ezer dolgom van, tanulok, tanítok, dolgozok, sajnos nincs már annyi időm, mint amikor terhesen végigfeküdtem 14 hetet. De nehogymár bárki is azt higyje, hogy MIATTA nem írok néha!!!! :shock: :shock: :shock:


A nem rá érés hazudása nem rád vonatkozott, TE Pogi Pil :)!!!
HAnem arra, hogy hazudásnak érezném ha az írnám hogy nem érek rá, és mondjuk lebukok, hogy egy másik fórumba, vagy topicra meg írok.... mert van ilyen......sőőőt olyan is volt, hogy azt mondtam hogy nem érek rá aztán szépen bebuktam, hogy igen is ráérnék ha akarnék....csak meguntam, hogy mindenki azon vitázik hogy ki szereti jobban az adott banda énekesét..... ( nem babás téma, hanem zenekari topic)

De már bánom, hogy akár mit is írtam, mert én senkit nem akartam vele bántani, csak belegondoltam, hogy illene megmondani. De az hogy sokan vagyunk az csak ez egyik fele, az hogy sok a két gyerek sokszor egy mésik szelete a dolognak,de sorolhatnám még... hogy azért sem jövök, mert utálom az őszt és depis vagyok, vagy mert lapátra tesznek a melóhelyemen, és azzal vagyok elfoglalva, hogy kiagyaljam mi is legyen, vagy hogy a szüleim nem tudnak besegíteni a gyerekekkel mint korábban, mert koszorút kötnek, vagy mert szar kedvem van amiatt, hogy levagyunk égve anyagilag, és anyósék minket húznak le mégis... és hogy emiatt mindennaposak a viták....

szóval senki ne menjen el... mert nem azzal van a baj, hanem így minden egybe....
NE HARAGUDJATOK!!!!!!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Blackrose:
én vagyok az igazi Pil! :lol:

Szal akkor ha őszinteségi rohamnál tartunk,és azért hogy ne csak Blackroset utáljátok!! :lol: :lol: :lol: én meg azt utálom nagyon amikor vki nem ir 100 éve,majd megjelenik ,feltesz pár képet és ismét nem jön 100 évig.Vagy jön kérdez,de leirja hogy nem tud olvasni mostanában,tehát esélye sincs hogy elolvassa a választ.

A 100 év alatt nem pár napot,meg egy-két hetet értek.

Először mikor olvastam mit irt Black egy kicsit pipa voltam hogy ezt nem igy kellett volna,de azóta csomót gondolkodtam és most azt mondom inkább legyen őszinte ,mégha ez fájdalmas is....

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Az előbb hisztizett( legalábbis remélem, hogy csak az volt) a fiam egy akkorát, hogy azt hittem én is hisztizni fogok.
A szoptatás kellős közepén kezdett ordítani és rángatózott hozzá. Először azt hittem hasfájás, de fürdetés előtt rakott tele 2 pelust. Aztán addig-addig erőltettem a cicit a szájába, amig el nem fogadta. Közben ordított akkoris , ha simiztük, ill ringattuk. Most csend lett. Remélem elalszik!

Na, csajok! Gyertek és írjatok! Én szinte minden nap egyedül vagyok itthon, a gyerekkel egyedül sétálok. Az anyámnak két munkahelye van, csak hétvégente jön, vagy hétköznap 10-20 percekre ugrik be. Anyós lesz@r. Néha már befordulok itthon a magánytól. Amikor a gyerek sír, sokszor én is sírok vele. Szóval nekem nagy szükségem van rátok! GYERTEK!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok,

hááát... zajlanak az események...

Nem is tudom, mit írhatnék. Először is, azzal kezdeném, hogy én nagyon örülök, hogy többen csatlakoztak a topichoz, mert én azt vallom, hogy minél többen vagyunk, annál szinesebbnek kellene lenni a beszélgetéseknek.

A másik dolog, hogy a topicnak pont az a lényege, hogy nem zárt körű társaság, hanem akinek véleménye, gondolata van az adott dologgal kapcsolatban, az elmondhatja és mi meghallgatjuk. Ha érdekesnek találjuk válaszolunk, ha hasonló dolog történt velünk megosztjuk a másikkal.

Néhány héttel ezelött, amikor "haldoklott" a topic, akkor Encusnak volt egy olyan hozzászólása (úgy, hogy elötte nem jött kb. 6 hétig), hogy nem haldoklik, csak átköltözött... Akkor nem tudtam hova tenni ezt a mondatot, de most már értelmet nyert. Nyilván azok, akik közelebb érzik magukat egymáshoz megtalálták a módját, hogy tartsák a kapcsolatot, ezzel nincs is semmi baj, csak szerintem is jelezni kellett volna, hogy ennyi volt... (Attól függetlenül úgy tűnik, mégis olvassák a topicot, csak nem írnak...). Bár nem is tudom, miért írom ezt, hiszen mindenkinek szíve-joga eldöndteni, hogy szeretné-e a kapcsolatot tartani velünk. Amennyiben nem, az természetesen nem esik jól az embernek, de szerintem vagyunk itt annyian, akik nem így gondoljuk.

Valami tényleg megváltozott, de nem hiszem, hogy ez az új tagoknak köszönhető. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem eddig nem fordult meg a fejemben, hogy az alapján írogassak, hogy ki szimpatikus és ki nem. Nem is tehetném, hiszen senkivel nem találkoztam személyesen. A hozzászólások alapján nyilván kialakul bennünk vmilyen kép az adott illetőről, de nem hiszem, hogy erről kellene szólni ennek az egésznek.

Örülnünk kellene, hogy van lehetőségünk megosztani az örömöket és a problémákat, tanácsokat kérhetünk és mindezt úgy, hogy közben úgy érzzük, bár nem találkoztunk, hogy mégis nagyn jól ismerjük egymást.

Szép estét mindenkinek :) !

Üdv.:
Eni

Kép[/url]
marcy
 
 


Hellóka!

Hű, teljesen lepadlóztam. Semmi gáz, csak fura, hogy ennyire lelkisre vettük. Végülis szerintem mindenki akkor írjon, ha kedve, ideje van. Én szeretek minden nap, ha írni nem is olvasni mindig. Sajna, a képfeltevés nem erősségem. Asszem én a közepe táján cstalakoztam, csak érdekes módon most írok gyakarabban.

Prenata: Ismerős a dolog, Mátéval én is tök egyedül voltam, aztán találtam egy baba-mama klubot, és szegényt oda vittem 6 hós korától minden nap, mert tárasaság hiányom volt. Meg vásárolgattam, ami nem volt túl ésszerű. szerintem majd te is rátalálsz óhatatlanul egy-két "sorstársra". De, én pl. itt vagyok neked, na jó és a többiek... Ha akarsz beszélni róla..

Mári: Noi is tök sokat sír, és állandóan kézben akar lenni. Nekem is fura, mert a fiam nem ilyen volt. Letettem aludt, viszont ő kézben se szeretett lenni. Minden gyerek más. Most én is töröm a fejem, hohg hogyan szoktassam le a cicin elalvásról. Sajna, ő addig sír, ameddig be nem reked. De meg kell zabálni, olyan édi, és így szeretem ahogy van, Külömben is olyan hamar megnőnek, örülni kell annak ameddig ennyire igényel.


Pil: Azt lehet, hogy neked elküldöm a képeket, és te felteszed? Mert ha a férjemre várok..Sajna, kicsinyíteni se tók.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!
Hagyjuk már ezt a hová tűntél miért mentél el témát. Nekem pl teljesen mindegy, hogy régi vagy új topikozó. Black-el ugyan olyan szívesen dumcsizok mint Nikivel, csak az utóbbi napokban annyira álmos vagyok, hogy képtelen vagyok bármire, ráadásul a fogam is fáj. Meg 4 napig itthon se voltam. Szóval részemről az eltűnés oka ilyen egyszerű. Azért bebe kukkantok, de írni már nincs mindig erőm. Ha valakinek meg nem válaszolok az sem személyes jellegű, csak felületesen olvasok és átugrok részeket, szóval lehet hogy kimarad.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok,

En is lepadloztam egy kicsit Black irasan, de azt hiszem, megprobalom tulteni magam rajta. Igaz, en is csak kesobb csatlakoztam, egyatalan a forumozasra itt szoktam ra, ezelott ilyenekre nem volt igenyem.
Nagyon jol esett a kedves fogadtatas, es Pogi, amikor volt a tali, ahogy biztattal, hogy milyen szepen fejlodik Andris, meg Pil is elotte, meg a tobbiek biztatasa. Sokat kuszkodtem magammal, meg ha az itthon nem is latszott, mert semmi tapasztalatom nincsen babak teren. Andris az elso baba a csaladban.

Preni: nalunk is volt ilyen orditas, olyannyira, hogy egyik ejjel mar az ugyeletre vittuk el, mert mar 1 oraja csinalta. Ott azt mondtak, hogy valoszinuleg :shock: nem ehes! Azota, ha ezt csinalja, akkor egesz egyszeruen tudomasul veszem, hogy nem akar tobbet enni. Ez volt ma este is, fekudt az olemben, es csak szovegelt nekem, es ha a cicimhez kozelitettem, akkor razenditett. Ugy tunik eleget eszik, mert ezen a heten is 200 grammot hizott.
Egyebkent nekunk sincsen segitsegunk. Meg az a jo, hogy a ferjem itthon dolgozik, de a csaladbol senki sem rohan ide nap, mint nap, hogy babazni szeretne. :cry: , vagy esetleg segiteni...Annyi volt, hogy a szules utan 6-8 hetig az anyosom fozott rank. Ez is nagyon nagy segitseg volt.

Katus: ma megnyirtuk Andrist, de mivel nincs ilyen hajnnyiro gepunk, maradt az ollo. Nem lett valami egyenletes, de azert sikerult. Egesz megvaltozott a kis arca. Majd csinalunk kepet, es kiteszem. A gepnek nem is biztos, hogy orult volna, a zaj miatt.

Pil: atkuldjem a kepet e-mailen, vagy le tudod innen szedni?

Udv: Macsek

u.i.: ahogy tudok, en is szeretnek maradni...

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!


Jól sikerült az esti összeröffenésünk a keresztszülőkkel,hoztak kínai kaját,jól bekajáltunk.
Igaz neszélgetni ilyankor nyugodtan nem annyira lehet,mert náluk is van két gyerek.
Annyi mosatlanom lett,mintha,kb 15-en lettünk volna.(mosogatógép még nincs neüzemelve,mert a konyhabútor átalakítással csúszik az asztalos)

Reni:megértelek,hogy kezdesz befordulni,amikor Alexa született,mi kiint laktunk a falun kívül egy céges lakásban,amerre a madár sem járt,hát kemény volt ott húztuk ki a telet,de én tök depis voltam,márciusban kötöztünk be ide,akkortól jobb lett.
Nekem még internet sem volt akkor,igaz nem is tudtam volna használni,mert Alexa egésznap ordított.
Lehet,hogy tényleg nem éhes,azért "hisztizett".

Nyanya:Fogfájás miatt :(

Na megyek elteszem magam.

Jó éjt!

Niki
Vendég
 


Üdv!

Reggeli író lettem. :D A fiam az ágyon, felette a játszóállvány, és sikongat...nem tudom, meddig tart...
Szóval tegnap végre hazaért a férjem. Igaz, spec. már nincs itthon, mert ment anyósomhoz segédkezni. Utána elmegyünk Peti keresztanyukáját felköszönteni, majd a mamámékhoz a fagyasztott cuccokért, hogy betegyük az új fagyiba azokat. :D
Csodás módon már az öcsém is fent csicsereg...talán azért, mert mennek ebédre, a bnője nagyszüleinek lesz az aranylakodalma.

Pogi, névnapod alkalmából isten éltessen!!!

Colett, nem vagy szőke, talán nagy felháborodásomban kicsit értelmetlen voltam: szóval ott voltak a szatyrok, ahova a babakocsit lehet beállítani a buszon. Az az idegesítő, hogy még oda is van ragasztva a piktogramm...
A babakocsit én már kb. egy hónapja kipróbáltam a hordozó nélkül (a miénk alapból nem teljesen fektethető), Peti élvezte, ugyanis neki is az a baja, hogy nem lát, ha fekszik.
Képek ide is jöhetnek: kispeteragi@yahoo.co.uk

Reni, én most a Tescoban vettem kombidresszeket Petinek, két db 799 Ft, és nálunk beváltak. Tegnap előtt volt olcsóbban is (290 Ft/db), de tegnapra már eltűntek... :(
A vezetéssel hajrá! Igaz, nekem nem rég óta van jogsim (alig több, mint egy éve), de nem hagyom magam elkanászodni, nem is hagynának az itthoniak...állandóan nyaggatnak, hogy vezessek.
Peti is csinál ilyeneket, szerintem néha belenyilall az ínyébe a fájdalom, és megébred. Tegnap hajnali négy előtt csinálta, és este is háromszor altattam, mire rendesen sikerült.

Pil., jó eredményekhez hatalmas gratula!!!!!!

Macsek, nem lesz még korai az a hajvágás?? Én úgy tudom, hogy csak egyéves koruk körül szabad először...látom, lekéstem. Képet tegyed ám fel. :)

Katus, én azért nem panaszkodom annyira, mert pl. két nap alatt kétszer kérdezték meg tőlem, mikor anyummal és Petivel jöttünk hazafele a Tescoból, hogy segítsenek-e feltenni a babakocsit. :) Szóval rendesek is vannak, csak a bunkókon fel lehet háborodni, főleg, ha hatványozottan azok...
Egyébként szvsz a hajnyíró még végképp várhat Andris fején, mert felsértheti a fejbőrét.
A véletlen átaludt éjszakához gratula, de remélem, nem csak véletlen volt.
Peti az elmúlt 4 hétben 150 grammot hízott, és a dokinéni egy szót se szólt!!!! Ahogy írod, már többet mozognak, ezért a kicsi hízás. De már írtunk róla párszor, hogy amíg híznak, addig minden OK.

BR, azért vannak régiek is...igaz, néhányan, mert elég sokan skype-on dumcsiznak. Én is tehetném, de arra kevesebb (vagy inkább semmmi) időm. :(
Remélem, hamarosan rendeződnek a (z anyagi) gondjaitok, és talán sűrűbben fogunk itt (is) látni, olvasni téged. Mert azért hiányoznak a regényeid. :D

Mári, szerintem se aggódj. Peti az első időkben állandóan ölbebaba volt, sőt most is csak az éjszakákát tölti a kiságyában, reggel a hasamon, du. pedig a mamám kezei közt alukál. De ettől függetlenül egy örökmozgó, most épp a játszóállvánnyal van el, igaz, közben visít, mint az újévi malac, de még nem akarom elaltatni. Majd, ha befejezem...addig meg...
Szerintem hülyeség, amit a szakember mondott...legalábbis nálunk az volt, hogy kézben altatás, igaz, jó mélyre kellett, de aztán betettük a kiságyba, és aludt szépen. Mostanság van, hogy meg-megébred, egyszer kiveszem, de másodjára már az ágyában paskolom a fenekét. Szerintem, ahogy írtad, kell nekik a törődés.

Eni, ne vegyük ennyire lelkisre, talán Pil.-nek van igaza, hogy inkább az IGAZAT, mint mást...

Na megyek, aztán altatok...vagyis próbálok.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Nos, annyi előnye van a nagy őszinteségi rohamnak, hogy egészen felélénkült a bnet...

A topic nem átköltözött, nem lévén másik fórum. Nehogymár úgy csináljatok, mintha nem tudnátok arról, h egyre többen beszélünk skype-on is, itt hirdettem agyba-főbe, hogy tőccsétek má le!
A skyperól:
Előszöris NEM_KELL_VISSZAOLVASNI. Namost mivel én pl nem mindig tudok visszaolvasni itt teljesen, neki se kezdek, csak mittomén, 3 naponta, és akkor írok is. Hadd én döntsem már el, hogy mikor olvasok vissza, mikor írok, ne legyen már kötelezettség.
Ha nincs időm, csak dolgozok, (ami azt jelenti, h ugyanúgy itt ülök a gép előtt) és látom, h traccsparti megy a skypeon, akkor beköszönök, h vagyok is meg nem is. Aki ismer, az tudja, h ott is kevesebbet vagyok mostanában.
Ott akkor is lehet beszélgetni, ha pl kezemben a gyerek, mert mikrofonnal is lehet.

A topic nem egy zártkörű valami. Éppen ezért igenis megsérthet pár embert amikor vki kijelenti, hogy "hááát, mááár nem ugyan olyan a topic mint rééégen" meg hogy "máshogy érez az újak iránt". Sztem nem feltétlen kell ilyen ügyekben őszintének lenni nyilvánosan. Ez pontosan ugyan az, h vannak akik jobban, vannak akik kevésbé szimpik, de ezt nem írom meg itt! Mint ahogy a férjemnek sem mondanám meg, ha süt nekem egy tortát és lefolyik a máz, hogy de ronda lett. Ugyeeee???? (Ha esetleg valaki utál és ezért akarná elhagyni a topicot, kérném, h ne írja meg ;) jobb szeretem nem tudni, inkább írja azt, hogy nem ér rá! köszi! :) )
Arról nem is beszélve, hogy ugye nem tartozok senkinek se elszámolással arról, hogy mikor miért tűnök el, hova járok, ilyen téren felesleges is a nagy őszinteség. Szeretem ezt a topicot, nagyon jó, h együtt élünk meg egy csomó mindent, egyszerre szembesülünk problémákkal és meg tudjuk osztani a megoldásokat. De hadd legyen mondjuk a családom és a munkám az első. Mitöbb, még a blogírás is a visszaolvasás előtt jön, hiszen Anyósom minden nap leül a géphez és alig várja az újabb unokás történetet. Itt pedig nélkülem is van élet, és mindig vissza lehet térni később is, mert mindig van aki örüljön nekem és mindig van amit visszaolvashatok, így tudom követni a ti sorsotok is!

Na befogom és megyek főzni!

Mellesleg nem értem ezt a nagy lelkizősdit, tisztára, mint egy rakás várandós!!! :D :shock:

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!! :D :lol: :D :lol: :D

Hajvágás bármikor lehet, a haj már élettelen valami, semmi baja nem lesz ha levágják.

pogacsa
 
 


Tényleg gyertek át a Skype-ra. Újak és régiek mind. Nekem mostanában inkább arra van igényem, hogy ha írok azonnali választ kapjak és ne csak úgy leírjam a nagyvilágnak a történéseket. Aztán lessem, hogy jött e rá reagálás.
És ami miatt jó, hogy így összejöttünk az többek között az, hogy tudunk egymásnak segíteni a tapasztalatok megosztásával. Ezt is jobb skypen. Na meg két elfoglaltság között jó valakihez szólni és jó érzés, hogy válasz nem 2 nap múlva jön.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Nem akarok én is lelkizni, de egy dolgot leírok! Amikor Encus, aki mellesleg, amióta megszületett a kisbabája 2X, ha írt, beköpte, hogy a fórum elköltözött... Hát, egy kicsit kiakadtam! Sőt, mi több szarul esett. Kicsit gyerekesnek is tűnt a beszólás!
Na, ennyi! És többet semmit erről a témáról!

A kisfiam, aki egy hétig átaludta az éjszakákat, most meggondolta magát. Hihetetlen, hogy milyen éberen alszik. És persze én is. Annyit, mocorog, izeg-mozog, szopizza az ujjacskáját, lerúgja a takaróját, hogy.......... 12-szer ugráltam ki az ágyból az éjjel megnézni őnagyságát. Ötkor nem bírtam tovább, kivettem az alvó gyermeket a kiságyból és megszoptattam. Utána fél 9-ig nyugodtan aludt, vagy én aludtam be tök mélyen. Lehet, hogy visszatérnek a hajnali etetések? Már arra is gondoltam, hogy visszamegyek a páromhoz aludni a szomszéd szobába, de szerintem lelkileg megviselne, ha nem hallom, hogy pl. a gyerek lerúgja magáról a takarót.
Most durmol a drága ezerrel! Jó kis kaki idő lett! Nem tom, mi legyen a sétával!

Ex!
Annyi előnye van a falunak, kisvárosnak stb., hogy nincs tömegközlekedés. Így nincs gond a babakocsis közlekedéssel. :lol: Viszont, mindenki ismer mindenkit! :shock:
Én is vettem már a Tesco-ban bodykat, nem mondom, hogy nem jó, de össze sem lehet hasonlítani a Princs o. bodykkal. Én mindig veszek a gyereknek olcsóbbat és drágábbakt is. Az egyik jó itthonra és éjjelre, a másik meg ha megyünk valahova.

Pogi!
Boldog névnapot kívánok!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Ex: mi megkerdeztuk a hajvagassal kapcsolatban a dokinkat, aki azt mondta, hogy nyugodtan lehet vagni. Amikor volt Kosdon a tali, engem is elbizonytalanitottatok, de a doki azt mondta, hogy lehet, akkor nem fogtam vissza magam. Muszaj volt mar lenyirni, mert majd' a szemebe ert mar, olyan hosszu volt.

Pogi: Boldog nevnapot kivanunk mi is!
Olvasom a blogodban, hogy Gergocske is nagyon "baloldali", nalunk is ugyanez van, de nem tudok semmit tenni ellene. Hiaba forditom el a fejet elalvaskor, szerintem kb. 2 masodperc, es megint balra nez.:(
Ha lesz kedved, valamikor talizhatnank, azt irtad, a 4-6-os vonalan lakotok Ti is. Millenaris?

Nekem is van skype-om, de altalaban csak keso este vagyok netkozelben, nem nagyon tudnek beszallni beszelgetesbe. :( Azert, ha valakit erdekelne, megirom majd priviben.

Most megyek, Andris hiv!
udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Pogi:BOLDOG NÉVNAPOT!

Reni:Vencel hálózsákban alszik,így a takaró lerúgás miatt nem kell aggódnom.Nálunk is vegyesen vannak az éjszakk,van amikor jól alszik,van,amikor mocorgósabb.
Nálunk meg tök jó idő van,süt a nap,tegnap itt volt kaki idő.

Ex:milyen az új fagyasztó?

Egyébként nekem le van töltve a skype,csak a két gyerek miatt nem mindig tudok beszélni,mert Alexa itt áll és folxamatosan belekotyogna a beszélgetésbe.


Szép napot!


Niki
Vendég
 


Pil!

Küldtem a mail-edre friss kedvenc képet!

Reni
Kép
prenata
 
 


Katus!

Merre vagy? A kolbászfesztiválon? :lol:

Képzeld, 4 éve, 1 hétig Békéscsabán dolgoztam és kilátogattunk a kobászfesztiválra! Nyam-nyam

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

A hét végénk egy kicsit zsúfolt lesz mert katuskám okt.23-án lesz 4 éves és vendégek jönnek én pedig sütök főzök.

Pogi!
Boldog névnapot kívánok neked!

Bocsi most nem írok többet mert 3-ra jönnek apukámék és még meg kell sütnöm a réteseket.

Puszi mindenkinek: Katus

Kép

Kép
katus73
 
 


jaj, csajok, én nem tóm mi az a skype, és ehhez már nagyon szőke vagyok. Jó, most megkérdeztem a férjem, de azért magas. Azért maradjunk meg ennél is! Csak ezt akartam, még este jövök!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Itt van a beköpös szemét Encus, akinek van pofája nem írni nektek. Pfuuuuj ÉN. Aki gyerekes azot ki vagytok, mert 100 éve lovagoltok egy témán, mint a két kislányom, aki nem bír egyetérteni. Most már ha lenne időm is erre, nem jönnék, mert nem éri meg. Nem érdekel az egymásra mutogatásotok. és így igaz. Aki érdekel azt megtalálom, a többi meg....

Béke veletek

UFF.

Enci és Eperke
Kép
encus
 
 


Látod, Encus!

Amit most írtál, az valóban gyerekes. És azért jött ki hülyén pont a te szádból az, hogy elköltözött a fórum, mert pont te voltál az, aki miután megszületett a kislányod, csak akkor jöttél ide, amikor szoptatási gondjaid voltak ill. a férjeddel voltál fasírtba.
Akkor jó volt a fórum.

Reni
Kép
prenata
 
 


Rena, meg kell hogy védjem Encust, mert nem igaz amit írtál. Nem csak akkor jött ha baja volt, ezen kívül számításba kell azt is venni, hogy ő már 3 gyereket nevel, nem biztos, h annyi ideje van.
És nem ő kifogásolt veled kapcsolatban valamit, te hoztad fel őt, és ha rólam írta volna ugyanezt valaki, akkor valszeg bennem is felment volna a pumpa.

Amint pedig már írtam, a skype nem másik fórum. A topic nem költözött el, Encus nem írta komolyan.

Írok neked privit.

pogacsa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?