Új privát üzeneted érkezett!

Persze Ádusz is és Szilvi is, bár őt most nem nagyon látjuk. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért, jó rég nem jártam erre (kis túlzással majd' fél éve... :) ), most épp akadt fél percem (fél év után :D ), és bekukkantottam.
Olvasni sajnos nem tudok (idő hiányában), de a képeket szoktam nézegetni (gyerekkoromban is a kifestős könyvek mentek jobban :D ), szóval, nagyon aranyosak a gyerkőcök! Meg a babatalis képeken is szoktam ámulni, milyen jó kis csapat jött itt össze :) !!

Ha nem gond, felrakok pár tegnap esti Livis képet.
Fürdés előtt, mikor ki lett szedve Livi hajából a hajgumi, igencsak New Wave-es külsőt öltött imádott pici lányunk :) ... lám:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nos, búcsúzom, sziasztok, további kellemes babázásokat!
(lehet, hogy még jövök, ....úgy kb. fél év múlva? :) )
liviapu
 
 


Jajj, az aláírás lemaradt, most pótolom :D :

Zoli
liviapu
 
 

 
 

Gabus, naháp! Nincs visszagumizva a bölcsis fotókon Livicsek haja, hanem úgy áll, ahogy az szerinted elítélendő, és amiért mi többiek lelkesedtünk! Csak nem belevittünk a bűnbe? Szerintem a 2. fotó zseniális..

Natasa, nem voltak a borkostolón igazán finom kaják, leszámítva a baconnal tekert szűzérméket, a tandori csirkét, a szőlőlevélbe csomagolt barnarizst, a...... na, most meg hova mész, még nem fejeztem be. Ja, és jó étvágyat a banánhoz. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Bölcsizők!
Ezer éve van 1 hülye kérdésem. Ez egy fantombölcsi? Hol vannak belőle a gyerekek? :shock:

Ádusz már egyedül tud csúzdázni? :shock:

Coolasa,
itt buldi. :lol:
Akkor újfent. Te nem értesz munkaügyhöz???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Zoli,
pedig ilyen képekkel sűrűbben is jöhetnél! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jaj, Ilba, tényleg, tudom, hogy olvastam ezt a munkaügyes kérdésed, csak épp futottunk valahonnan valahova (aha, persze, biztos csak átugrottam a hszed, ja mégsem, mert csak Sasháét és Natasáét szoktam........ vicc volt haha), lényeg hogy akkor kérlek vázold fel még egyszer a problémát, és bár nem vagyok munkaügyes, utánanézek. Olyasmi dereng, hogy a cég, amelyiktől gyedre eljöttél felszámolás alatti, és kérdésed az volt, hogy végkielégítés mellett jár-e szabi megváltás, ill egyéb nyalánkság.... kihagytam vmit hanyagul?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
írok emilt.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, válasz ment.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa!
Haha, most lebuktál! :twisted:

Gabus!
A 2. számú bölcsis fotón nekem is nagyon tetszik Livi! Nagyon vagány és mégis kislányos! Édes, tökéletes.
Ellenben a farmergatya és farmerkabát ideje lejárt... és nem beszéltünk meg semmit, hogy oda tudjam adni:((( Ahogy látom talán még mindig jó lenne rá.
Fürcsis képek :shock: :lol: :lol: :lol: Zolinak külön köszi, hogy felrakta!

Ilba!
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de a választ azt tudom! Ez egy bölcsiben lévő játszóház. Egy egész csoportszobát játszóháznak tartanak fent délelőttönként, fizetni kell érte és ott is lehet ebédelni (külön térítés ellenében természetesen) bölcsis kajcsit.
Ismereteim szerint a legeselegolcsóbb játszóház talán egész Mo-n.

Coolasa!
Az én nyálam már rendesen csorog a finom ételek felsorolása után!
Lehet azért, mert régen volt reggeli...

Megyek is uzsonnázni...

Jajj, képzeljétek. Gergő ma délután 2-ig ösz-vissz csak 1 órát volt hajlandó aludni! Aztán olyan patáliát lecsapott, semmi se volt jó, még a szopi se. Már párolódott a sárgarépa neki... aztán mikor meghallotta a botmixer hangját, majdnem kirepült örömében a babakocsiból, pedig tudtommal más gyerkőcök inkább megijednek a hasonló zajoktól... Aztán a nagy repkedés ott tetőzött, mikor közelítettem felé a kajcsis tálkájával, már fel is emelkedett szinte! Olyan szépen tátogatta a kis száját... és bevágott mellé 1 dl üres teát. (megmutattam a kamilla filtert a víznek, alig lett némi színe) aztán szopizott még rá és azóta kuss van! Lehet, hogy délelőtt is ez volt a baja? Éhes lenne?!!?!?

MAncs!
Kiegészíteném a hozzátápis hsz.om! :lol: Ha látod Petikén, hogy kétszer kell neki adni, akkor adjál kétszer... azt hiszem én is kétszer fogok neki adni... mert a mai cirkusztól kész voltam!

Kép
sasha
 
 


Ilba, te kérdezted a múltkor (ezt a hszedet véletlenül nem ugrottam át :wink:, hiába, jobban kell figyelnem), ki az új Istvános dokija annak a lánynak, akit te irányítottál hozzám, és aki átment utsó pillanatban máshoz. Most megtudtam: Hamvas Ferenc. Nagyon természetesség hívő, ez a barátnőm csak úgy jellemezte, hogy ezo-bio-öko.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha,
köszi a választ, szóval ez csak játszóháznak fentartott szoba. Ééééértem! :)
Nálunk is van bölcsis lehetőség 850Ft/3óra ebéddel. Akkor ehhez hasonló az is és ott sincsenek bent az "igazi" bölcsisek? Hamarosan utánajárunk.
Azt hiszem Geri evőkéjével se lesz gondod ... :D

Cool,
köszi, még nem hallottam róla, bár a jellemzés sokat sejtet. :lol:

Na, uzsi, megvolt, fejést unom, megyünk Mária Nagykerbe és turiba! Eszti, nem jössz? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
azé nincs visszagumizva, mert 2 perc alatt kicsúszik és így áll, akkor meg már eleve ilyenre csinálom. :?

Húúúú, Sasha, férfiasan bevallom, hogy a rucik visznt kimentek a fejemből. A 3 napos hétvége folyamán összehozom, hogy el tudjak ugrani érte. És köszönöm!!!! Majd ide írok, jó? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba!

Azt hiszem ez is kb annyiba kerül... Gabus mennyi is pontosan? Nekem 3 évvel ezelőtti adataim vannak, akkor 1 óra kb 220 forint volt az ebéd meg 170 körül... az ebéd szerintem most kb 230 lehet.

Gabus!
Igen, nekem is. Most is csak azért jutott eszembe, mert válogattam a ruhákat. ( ez kicsi, ez még jó...) Így most bezacskóztam, de akkor előveszem :wink: Figyi, nekem az is jó, ha én ugrom el arrafelé, ahol játszóztok!!! Autóval gyorsabb vagyok... most hogy már van (egy ideje). Csak mondd, hogy mikor.

pusz

Kép
sasha
 
 


Sziasztok

Jó régen voltunk... nagyon besűrüsödtek a dolgaink... a lakást hosszú herce-hurca után sikerült kifizetni nov 11 körül tudnak kiköltözni és kezdhetjük a felújítást... bár azt nemtudom milyen pénzből... :(
...már mi is gyűrjük a kaját de csak a barack meg az alma ízlik... sütőtök, répa nem játszik...
...ezek a képek az októberi adagban vannak, ha tudok majd teszek fel hozzátápis képeket is...

most csak ennyi...

töltök fel pár szeptemberi képet!

:lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, jó, hogy színreléptél, és az is, hogy nem épp ma este akartam feltenni újabb minőségi fotóimat :wink: ....összefoglalom, mi történt azalatt a 53356 epizód alatt, amit elmulasztottál: Gabus rájött, hogy ő tkp egy konyhatündér, egész nap suvickolja az új mosogatóját meg jó ég tudja mit, ennek ürügyén napokra eltűnik. Vuka folyton vasal, ha épp nem, akkor Németországban őszöl, és komolyan elvárja, hogy ezért sajnáljuk. Natasa énekesnővé lényegült át, slágergyanús szerzeményeivel legközelebb csütörtökön fog föllépni az ikeában. Mancs minden feledik hozzászólásáoz hozzáképzeljük a piros 18as karikát. A többiek viszonylag normálisak maradtak. A "viszonylag"-o miattam kellett ehhez a jelzőhöz hozzátenni. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Szasztok!

Ma már nem bírtuk ki pénzköltés nélkül, ez lett a vége:

Kép

Kép

Kép


É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


:)
Köszönöm ezt a rövid ámbár velős összefoglalást! :)
A konyhatündérség rám nem jellemző... bár igaz még konyhám sincs amelyben tündérkedhetnék... de ami késik remélem nem múlik... bár ha így haladunk nem marad egy peták sem amiből főzöcskézhetek...

Látom neked sikerült frissíteni a vonalzódat is ezzel mi még jócskán el vagyunk maradva...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Vuka
Nagyon csini a kis hölgy...
Mi is beruháztunk... apa gatyájából varrtam Áronnak egy kabátot meg nacit.... a dolog hagy némi kívánni valót maga után de a gyerek szerencsére még nem tud reklamálni... :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


(Mamac, mondom, mindjárt jön az a rész, hogy "fáradt vagyok, egész nap csak Petrában és új ruháiban gyönyörködtünk, és ebben borzasztóan kimerültünk" :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,

ezt már provokációnak tekintjük, és családom nevében a leghatározottabban vissza kell utasítanom. :wink:

Csak a lábunkat jártuk le térdig. :cry:

Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Antivagyok, ezzel a kollektív "határozott visszautasítás"-sal most aztán oly mértékben megijesztettél, hogy megyek is és keresek valami nyugtatót. Az egész családunk amúgy is olyan idegeskedő természet, hogy biztos találok valami ütőset. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


hülyék!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mamacka,
végre, végre!!!!!!!
Mikorra tervezitek amúgy a beköltözést? Tavasszal vagy már előbb?

Sasha,
a Szigligeti utcánál lévő játszón szoktunk glasszálni, ehun a számom: 70/513-88-37.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó estét. :)

Ilba, egyébként jártunk ma arrafelé. Na, találtál valami jót?? :)

Képzeljétek, sikerült úgy visszatornázni a tejcsimet (pedig hát Benyófikám ma is szépen termelt egyéb kajákból), hogy ma már csöpögött, mint nagyon régen annó. :shock: De én örülök. :)

Cool, és amikor ilyenkor Nokit nagyiékra hagyjátok, akkor Noki elalszik szépen, ahogy szokott, vagy pedig ébren megvár titeket? (Bármelyik legyen is, nagyon irigy-irigy erre.)

Ma pedig Peti adott neki az almájából....azóta nem lehet kivenni a kezéből, mert különben ordítás van....felőlem... :) :)

Kép Kép
Vendég
 


Vuka,
Tündérkirálynőnek nagyon f..sza szerkót vettetek fáradtságos munkával! :lol: Én lányom tudod mikor mosolyogna ilyen édesen, ha puszta kedvtelésből így beöltöztetném... :roll:
Azért csak óvatosan a vásárlással, ikeázással, városnézéssel, nehogy mentőhelikopter hozzon haza titeket végelgyengülés miatt! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mamac, de jó, hogy jöttél. Képek nagyon faják! :) Még!!!!!
Vendég
 


Megzabálom Benyó zoknis lábát!!!!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, ahogy Mancs mondaná: a kis pilincka lábait??? :wink:
Gabi, Livi haját minden nap megmossátok? Lassan lehet már fonni is...:) Egész nap megy a hajtás? Kb. arra számítók Benyótól, mint amit Livi produkál mozgásban. :roll:
Vendég
 


Eszti,
minden nap mossuk, a koszmó miatt. :(
Hajtás - változó. Mikor megtanult járni mindig menni kellett utána, egész nap loholtam, de amióta stabilan közlekedik már elég, ha csak a szemem sarkából figyelem. Ha ébren van egyfolytában jön-megy, pakol, gurít, tol, épít, rombol, de már egyedül. Még főzni is tudok mellette, nem feltétlen kell megvárnom, hogy elaludjon. Az már más kérdés, hogy ált. akkor kezdek neki, ha elaludt, mégiscsak nyugisabb.
Összességében: iszonyú mozgásigénye van, de annyira aranyosan adja elő, hogy megzabálom!!!! (Neeeeeeeeeeeeeeeem vagyok elfogult!!!! :lol:)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Peszti, eddig ezen nagyszülőkre Nokit 7,5 hónapja alatt most hagytuk másodszorra. Amúgy az első 1.5 órát aludta náluk, aztán 2 órát mosolygott meg nézelődött, valamint meghallgatta anyukám interpretálásában Petőfi összest. Na, ekkor futottunk be.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabuska,

az általad vizuálisan észlelt édes mosolygás egy kiragadott röpke pillanat a tízperces pankrációval egybekötött ordítóversenyből. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, :) :)

Cool, azért ettől függetlenül irigy-irigy. :) :)
Vendég
 


Most csak ennyit:

Coolasa,
Te hihetetlen hülye vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KAPTAM KABÁT, GATYÓ, SAPI, SÁL, KESZTYŰT!!!!!!

Este jövök fotókkal.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Divatbemutató (első rész)
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Az én vejem!!!!!! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
igyekszem úgy fotózni, hogy ne legyen rajta másik gyerek (kiv. a mieink :)), nemtom hogy állnak a dologhoz a többi anyukákok, nehogy fejbe vágjanak, hogy mit fotózom itt a gyereküket. Ha rajta is van más, olyat nem teszek fel. Bár már lefényképeztem azokat, akikkel a játszóra is együtt járunk, mert Zolinak meg akartam mutatni, de csak sunyiban fényképeztem, nehogy észrevegyék. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha,
azt szerettem volna még kérdezni, abszolút szakmai alapon :wink: , hogy Gerinek a répa és a szopi közé miért adtál teát? Vagy nem a tea volt a lényeg, hanem a kamilla?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép jó estét,
Gabus, nagyon helyes kis pasit találtatok Livinek! :wink: Bár a menyasszony sem egy boszorkány!(legalábbis kinézetre :roll: )

Ilba, nagyon szupi ez a sapi. Turis? És benne a gyerek? Azt hol találtad :wink: ? Ha az ember talál egy jó turit, akkor oda hosszú iedeig visszajár, mikor Zsó pici volt még bp-n laktunk csak turiból vásároltam. Pont most kaptam vissza egy nagy adagot, 3-4 évesre való lányruhákat, még mindig tök jó állapotban, pedig hordta, vagy 3 gyerek. Még Julcsi előtt adom is újra tovább.
Manapság is vadászom a jó helyeket, csak mivel itt lakunk+3 a gyerek, kicsit nehezebb.
Figyi, lehet, hogy megkérnélek valamire. messze van tőletek a Kabar utca? Vettem a teszveszen egy MAM ivópoharat, és ha közel lenne hozzátok ez a hely, vagy féluton tudnál találkozni az eladóval, megkérnélek, hogy hozd el. De nem tudom, ti merre, ezért még nem kérlek meg :roll:

De jó, mamac, hogy itt vagy megint, már hiányoltunk! Meg a képeiteket is!! tegyél még és írjál még!

Cool, én mindig :lol: :lol: :lol: , ha olvasom a hsz-eidet. Asszem te jó orvosság lennél depresszió ellen! Nem feltétlenül nekem, bár hasonlóan ideges természet vagyok mint te :wink: , de azért jó, hogy recept nélkül elérhető vagy!!!

Eszti, Benyó annyira édes, hogy olyan apró még, de már annyi mindent tud!! És már az alma is ropog a foga alatt!Apropó, hallottátok, hogy Cini utolsó dutyiban töltött heteit a Tv2 leforgatja?! Ennyi pénzből, már ki tudta volna fizetni a büntetést... szerintem :roll:
jumam
 
 


Sasha, mindenelismerésem a türelmedért és mindenért! Azért nem ugyanaz 3 kicsivel, mint egy naggyal, egy közepessel és egy kicsivel! Főleg, hogy ahogy írod (látod én olvaslak :wink: , jó kislány...) szinte mindig te vagy velük, viszed őket, ide-oda.
ehhez képest nekem aranyéletem van!! És még főzöl is, néha nem is hétköznapiakat, sütit sütsz, hajnali 5kor már babanetezel... és jó a kedved. Nekem úgy tűnik.

Nálunk nagyon menő a gyerekek körében a zacskós leves, a dínóhusi előfőzött rizzsel :oops: :oops: :oops: . Na, jó, néha erőt veszek magamon, és főzök rendeset is. Ritkán :oops: :oops:
jumam
 
 


Halihó!

Végre bealtattam a kisasszonyt, nem volt túl egyszerű. Kíváncsi leszek mikor ébred és milyen lesz az éjszaka (a tegnapi nem volt túl jó, legalábbis a nagyinak :oops: ).
Mire végre én is a géphez jutottam volna, addigra Bnet nem volt. :evil: Most már látom előtte jól elszórakoztatok (főleg a férjecském Coolasával :x ).

Sasha én is mindig elolvaslak, még a politikai hsz-ket is, igaz azt gyorsolvasással, pedig nagyon gyűlölöm a témát.
Ilba látom azért otthon Mo-on is lehet vásárolni 8) , Beni nagyon aranyos, várom a további képeket!
Gabuska nagyon tündéri Livicsek, nekem nagyon tetszik a copfocskáival. :wink:
Eszti nem semmi, amit Beni megeszik. Petra ált. még napi 1x (max 2x) kap hozzátápit, ami főként gyümi. A főzit nem nagyon szereti, most kezdem rászoktatni. Vettünk pár üveges kaját, mert a saját készítésűt annyira nem díjazza, de persze otthon majd próbálkozom még. Szóval Mancs egyáltalán nem vagy lemaradva. Petra már majdnem 9 hónapos és még alig eszik valamit az anyatejen kívül.

Na megyek elteszem magam holnapra, mert programunk lesz bőven. Megyünk kirándulgatni másik 2 városkába, tudjátok megnézzük ott milyen boltok vannak, na jó esetleg a szép tájat is. :wink:

Jó éjt Mindenkinek!
Vuka (már alá kell írnom, mert igencsak garázdálkodnak a nevem alatt :? )

Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabus
...remélem már ott karácsonyozunk...de ahhoz jó sokat kell az elkövetkezendő időben dolgoznunk...:)

Ilba
Nagyon vagány ez a sapis kép!
Mi is bevásároltunk új rucikból... kezeslábast kerestem mindenütt, de újonnan vagy kilencezer, turiban találtam kétezer körül és olyan amilyet kerestem dupla zippzáras...

juman
:)
Örülök, hogy örülsz... :wink:
Bár sajnos nem valószínű, hogy sűrűn jövök... egyszerűen szét vagyok esve lakás ügyek-egyebek... kevés az a 24 óra... :( és apumnak is rosszabodott az állapota... :cry:



Azt tervezgetem, hogy feliratok Sinlakot a dokinénivel, hogy a nagy munkálatok alatt egy-két szopit kiválthassunk, de egy másik fórumon nem sok jót írtak róla... tapasztalatok?

...akkor még pár kép...
Kép Kép Kép Kép Kép




szilárd kaja élmények képekben...
Kép Kép

...lássuk csak...köszönöm de én inkább maradnék a hagyományos módszernél...
Kép Kép

...három... ...öt répát ettem...
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gabus
...remélem már ott karácsonyozunk...de ahhoz jó sokat kell az elkövetkezendő időben dolgoznunk...:)

Ilba
Nagyon vagány ez a sapis kép!
Mi is bevásároltunk új rucikból... kezeslábast kerestem mindenütt, de újonnan vagy kilencezer, turiban találtam kétezer körül és olyan amilyet kerestem dupla zippzáras...

juman
:)
Örülök, hogy örülsz... :wink:
Bár sajnos nem valószínű, hogy sűrűn jövök... egyszerűen szét vagyok esve lakás ügyek-egyebek... kevés az a 24 óra... :( és apumnak is rosszabodott az állapota... :cry:



Azt tervezgetem, hogy feliratok Sinlakot a dokinénivel, hogy a nagy munkálatok alatt egy-két szopit kiválthassunk, de egy másik fórumon nem sok jót írtak róla... tapasztalatok?

...akkor még pár kép...
Kép Kép Kép Kép Kép




szilárd kaja élmények képekben...
Kép Kép

...lássuk csak...köszönöm de én inkább maradnék a hagyományos módszernél...
Kép Kép

...három... ...öt répát ettem...
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...bocsi a dupláért... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, jobbulást apukádnak :( ! Áronbaba egyre inkább az apukája! Gondolom emiatt méginkább odavagy érte! Ha lehet fokozni!

Itt van néhány kép az enyéimről is (persze csak azért nem ugyanaz az élmény mit mamacéké, meert ezek telefonnal készültek... :? )
Az elállófülü királylány, az új székében amit mindjárt kinő (hallod cool?):Kép
Kép
Kép
jumam
 
 


Nagyon szép gyerkők! :)
...ahhoz képest a kép sem olyan rosz, hogy telefonos...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


s


ez az előbb lemaradt...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


...na jó megyek alukálni mert holnap hulla leszek...

töki egyre többet dorbézol éjjszaka...



puszi minden mamának és babának...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


köszi :oops:
hej, ha egyszer lesz egy jó gépem... :wink:
megyek én is.
Jó éjt a még-jövőknek és jó reggelt a reggeli elsőnek!
jumam
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?