Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Snoopy, Anikó! Örülök a jó hírnek, hú de sok baba fog születni itt jövõre is. Könnyû, panaszmentes terhességet kívánok Nektek!

Kanga, köszi a hiányolást, és jobbulást Gergõnek! Egyben vagyok még, bár még van idõm (38+3), de azért már nem bánnám, ha megszületne. Két okból is: egyrészt, hogy ne legyen túl nagy, mert Bálint is óriásbébi volt. Másrészt pedig Bálint most Debrecenben van a szüleimnél, és annyira hiányzik Kép! De nem volt más megoldás, mert az volt az egyik rémálmom, hogy hirtelen szülni kell menni, és ott van Bálint és nem tudom hová tenni. A férjem beosztása teljesen kiszámíthatalan, meg különben is, nem volt még olyan, hogy reggeltõl estig, estétõl reggelig gondoskodott volna róla... Kép Más meg nincs itt Bp-en, anyósról inkább ne beszéljünk... Egyébként nagyon kedves, figyelmes mostanában (márminthogy a férjem), csak attól félek, hogy ez a dolog a hasam növekedésével egyenesen arányos... Meg hogy úgy gondolja, ha megszültem, akkor hirtelen megint a régi és fitt leszek. Pedig akkor kezdõdik még csak a neheze! De alig várom már, hogy megláthassam! Szegénykének még nincs neve, mert van két név, és 1:1 az arány. Bár egyikõnknek sincs a másik név ellen sem kifogása, csak nem ugyanaz a név áll az elsõ helyen kettõnknél. Bálint pedig nem tud hozzászólni érdemben.
Jóslófájások már vannak régóta, mostanában már szinte minden este, de amikor lefekszem, el is múlnak.
Kicsit aggódom is, mert a legutóbbi UH-n "kissé több" magzatvizet láttak és bár az orvosom megnyugtatott, hogy ez elég gyakori, nem vagyok teljesen nyugodt. Persze még mindig jobb, mintha "sokkal több" lenne. Nektek valakinek volt ilyen a terhesség vége felé?

Bocs, hogy már megint csak magunkról írtam. A züllésre, nemigen tudok menni, merthogy október 19-re vagyok kiírva. Van még egy kérdésem is de azt majd inkább a levlistára.

Puszi Nektek,
Ági
Ági
 
 


Sziasztok Lányok!

Ági! ez már nagyon izgi,én is úúúgy várom már, hogy meglássam a picurit. Szülésig lesz Bálint Debrecenben? Akkor hajrá, nekem is hiányozna.

Ildi! Mi volt UH-n?

Snoopy! Ez aztán a vállalkozás a javából. Te sem nyugalmas idõknek nézel elébe.

Lányok! Jó lenne, ha akkor mindenki nyilatkozna, hogy jön-e jövõ szombaton zülleni és hányadmagával, mert kellene a pontos létszám.

Liesel! Ha jössz, vissza tudod hozni a kazimat? Mert továbbígértem.

Valaki tudna nekem hozni züllésre 1 liter bodzaszörpit? Persze nem ingyen. Én nem csináltam és áll. nagyon jó méhszájlazító. A boltiban meg nem hiszem, hogy sok bodza van.

Jó volt az esküvõ Hszoboszlón szombaton, éjjel kettõkor jöttünk is vissza. Még táncoltam isKép De másnap elég pocsékul voltam, hiába nem megy már annyira a duhajkodás.

Mi ma kezdtük a 35. hetet és már nemigen kapok lefekvés után levegõt és éjjel 1-kor még nem alszom. Reggel bezzeg, csakhát Panka meg reklamál. Így kissé hulla állapotban létezem. De tudom, ez edzés szülés utánra.

Mindenkinek legjobbakat:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

A gépünk még nem az igazi, a férjem valamit állított rajta, és olyan furcsa betûtipussal jön be a babanet, alig tudom kibetûzgetni. A levelezõprogram sem ok, a régi levelek és a címlista még nem lett visszaállítva. (Remélem, elõbb-utóbb az is meglesz.) A lényeg, hogy végre tudok olvasni.
Rólunk: Luca egyre okosabb, egy nagy csibész, már ha nem nyûgös a foga miatt. Már mond pár szót, pl add ide, kérem, szia, vau-vau.
Zsófi nagyon szereti az ovit, csak nekem volt pár nézeteltérésem az egyik ovónénivel. Az egyik: Azt mondta, nem kell mindenkinek aludni, aki nem akar, az csak legyen csendbe, ne zavarja a többieket. Ezt úgy próbálja elérni, hogy azt mondja: Rettenetes dolog fog történni, ha nem vagytok csendben! Erre én: miért kell õket ijesztgetni? Válasz: tudják õk, hogy nem komolyan gondolja....
Zoli lába jól van, még járogat ellenõrzésre. Ha begyógyul a sem, még felnyitják neki.

Pankamama!
Én is jelentkezem a züllésre, egyedül megyek. Viszek neked bodzaszörpöt (remélem, még jóKép), én csináltam. De nagggyon drága lesz, legalább 2 puszi az ára Kép. Ha neked használ, legközelebb én is kipróbálom.

Pele! Mondtam én már neked, hogy túl zsíros a tejedKépKép, miért nem adsz annak a szegény gyereknek reszelt almát, esetleg lángost kólával. (Tudod, ha cukrot teszel bele, kimegy belõle a szénsav. Kép)
Mit hallok, máris a következõ "gondon" jár a fejed? (Azért nem tagadom, az enyém is.Kép)

Momo! Timinek gratula az elinduláshoz!

Snoopy! A börzén majd megpróbállak megkeresni. (Meg a többieket is.)

Edóka! Ugye milyen jó helyen lakunk? Elég volt egyszer megtanulni az útvonalat, és töggször hasznát veszed. Kép

Ági! Nagyon szorítunk neked, feltétlenül üzenj, ha már lehet gratulálni!

Liesel! Ezen elgondolkoztam... Az én férjem is lábadozik..Kép

Ancsa! Hol vagy? És KAdri?

Megyek, fõznöm kell, és Luca is nagyon ki akarja kapcsolni a gépet.
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 

 
 

SnoopykámKép, Neked/Nektek is hatalmas gratulaKépKépKép Jó, hogy nem vártál a 12. hétig a nekünk elmondással...még sértõdés lett volna a dologból..

Akkor a 2003.-at mi kezdjük Judóval? Hihetetlen baby-esõ lesz itt...És még nincs itt a csúnya, hideg tél, mikoris könnyebben össze-összebújnak a párok, kicsit "átmelegedni"KépKép

Virág, elég nagy a fantáziám, de hogyis van ez a monitoros pozitúra???KépKépKép (Félre ne értsd: értem ám, hogy mire írtad!Kép)

PIldi, az egyik könyvem szerint a 15. héten csontosodnak meg a középsõfül hallócsontocskái, így képes lenne hallani, de az agyban lévõ hallóközpont, ami az ingereket befogadná, még nem fejlõdik ki ekkorra még..
Hogy ez télleg igaz-e, nem tudom. EÜ-sök??
Majd megkérdezzük Tõlük, ha kibújtakKépKép Mi volt az UH-n??
Ja, mell-méret: én B kosárral kezdtem anyai pályafutásomat, amikor nem szoptatok (és még terhes sem vagyok..), akkor is ez a méretem. Ált.-ban C-s kellett, de a szülés után, ill. az elsõ hónapokban volt, hogy D-st kellett viselnem. Most is így kalkulálok.

Na, úgy néz ki, hogy Pömike (Jancsi) végleg leszokott a cicirõl. Egy kicsit bántam, de a napokban többször fájdogált a hasamKép, inkább örültem, hogy nem ingereljük a pocimat tovább.
De nagyon helyes, mert úgy kell elaltatni, mintha még mindig szopizna..Kép
Ja, a fogai: mintha nõdögélne 2 felsõ rágója, meg egy alul is..de jól bírja, nem fájlalja és még aludni is tud tõle.
Picike sokat mocorog,( még van rá helye), de így is sokszor úgy érzem, mintha szét akarná rúgni a "ház" oldalát.

Judó, Napocska, Momo: SZülinapos gyerkõcöknek/höz gratulálok!
Momo, hogyan ünnepeltétek meg az elsõ szülinapot??

Emese!! Tessék legalább hetente írogatni!! És a minimum, hogy szégyelld is magad!

Befejezem, puszi mindenkinek:

Verus

Kép
verus
 
 


Szia Ildi

Jó volt olvasni Rólatok, majd írj az UH után, mit láttatok?
Hova utazik Zoli és mennyi ideig?
Ki segít addig?
A mellem nem lett nagyobb a több tejtõl sem , csak a szelep gyengült, gondolom a "gravitáló" mellbimbók miatt Kép így ha tele van , csordogál most is.Ma 10 hónaposak az ikrek, azaz 10 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem, kiizgultam a lelkem is és többet bõgtem, mint elõtte 34 évig összesen...igaz mostanában örömkönnyeim is vannak...
Ritkán van idöm leülni a gép elé, de akkor szívesen olvasnálak!
Írj kérlek, ígérem lesz válasz is!
Azt hiszem legutóbb én írtam!?
Üdv.Kinga
kinga
 


Sziasztok,
Pankamama, úgy néz ki én is megyek zülleni Kép. Pele Ákosa felügyeli a csimotáinkat. Kép
Megyek is, kivagyok mostanság mint a liba. Majd felvidítotok csajok, ugye?
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka! ÉÉÉÉÉÉLjen!!!!!! Gyere csak, felvidítunk, az tuti!
Találtam, amit kerestem neked, majfd hívlak vagy írok, hogí hová és mikorra viszemKép)

Andi!
Úgy legyen!!!!! Mármint a férj lábadozása és......Olyan helyesek azok a kismamagatyók! Használni kéne õket!
Fanni nyakláncát ha elhoznád, nagyon boldog lenne.... Elõzõ nap lett kész, és rögtön otthagyta.

Lányok!
Csinálna valaki egy kismamaösszegzést? Ki vár babát, mikorra, hanyadikat, ilyesmi. Mert én már nem tudom követni... Mintha legalább a társaság fele várandós lenne...

Pelusokra nincs jelentkezõ? Akkor jövõ héten beírom a keres-kínálba...

Edó
Edóka
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt az UH. Ha már ott voltam, kérdeztem a dokimat a hallásról, amire kaptam egy tízperces kiselõadást, amibõl az elsõ mondat után kiderült, hogy az a lényeg, hogy nem tudják, mert mibõl lehetne eldönteni. De ez tegnap mindennel így ment, jutott eszembe pár abszolút nem a konkrét terhesség velejárójaival foglalkozó kérdésem, amire nagy lelkesen válaszolgatott, még a Vizy E. Szilveszter múltkori elõadása is elõkerült...
Na, Babóca szépen fejlõdik, CRL 79 mm, tulajdonképp BPD-t is mért, bár ez nem került rá a leletre, de valami 21 mm-re emlékszem. Majd megnézem, mert ment vidire, azon látszik az is. Az elején jól elkínklódott, mert akart szívhangot hallgatni, de az én kis bogaram olyan ugri-bugri volt, hogy valami 7. vagy 8. kísérletre sikerült csak eltalálnia! Aztán persze mindig úgy forgott, hogy nehogy már jó fotó pozíció legyen belõle. De. Párom szerint mûködik, hogy a tv-t be tudjuk vezetni a számítógépbe (ez egy kártya), és akkor, ha már a vidianyag megy a számítógépen onnan csak egy lépés, hogy ezt szétcincáljam, fotót csinálni stb, szóval megvan a közeljövõ játéka otthonra.
Ja, szóval Babóca cakompakk kb 9 cm hosszú, most az uh 9 nappal hozta ki idõsebbnek és erre 10 nappal elõbbre való dátumot számol. Ez már szerintem túlzás, hisz így a ciklus 4. (5.) napján kellett volna fogannia, hát az tuti nem ment. Na mindegy. Mindenesetre továbbra is a 14. héten vagyok most. (13 hét 5 nap-ot írt tegnap a vidi, én úgy döntöttem, a plusz egy hetet elfogadom, többet nem, eszerint ma 13 hét 4 nap vagyok)
Kiadta a listáját elintézendõimrõl, meg a vitaminjaimról, ez rémes, évrõl évre többet talál ki. De még csíkokra való spéci (keverendõ) krém receptje is van, amihez mellékelte, hogy legutóbb hol sikerült valakinek kikevertetni... Pénzt persze nem mellékelt mindehhez.
Este otthon vidizett az egész család, gyerekek nagyon élvezték, apjuk meg-megpróbálta kimerevíteni, amikor Babóca szépen szétteszi a lábát, de én erre nem tudnám megmondani, hogy van-e ott valami.

Persze tegnap a kertbe már nem jutottam ki, bõven este volt mire hazaértem, és éjjel fagyott. Nekem meg kintmaradtak a gyönyörû paprikáim (pritamin és kaliforniai fajta), némi paradicsom, meg egy rakás valamivel fagytûrõbb zöldség. Délután megyek romnézni, reggel még fagyos volt minden, mikor eljöttünk.

PM:nem igazán tudok nyilatkozni, anyámék gyõzködnek, hogy bevállalják a srácokat, de csupa olyan variációt találnak ki, ami nem nagyon tetszik nekem, szóval egyelõre nem ígérném meg magam. Ugyanakkor vonz, hogy végre egy olyan esti züllés, ahonnan hazahozna simán a bkv. Szóval maradok kakukktojás (vagy zsákbamacska?), jó?

Verus, Napocska:köszönöm az infókat. Anno BÁlint elõtt B-rõl indultam, C-vel elvoltam, ikrek alatt is (igaz otthonra én mellõzöm). Viszont most amíg tablettát szedtem a B már nem volt kényelmes, alap a C, ezek szerint számoljak D-vel legalább az elejére? (E-set nem veszek, juszt se, azt már macera venni)

Majd még valamikor mesélek a nagyobbakról is, azokkal is zajlik az élet, de most abbahagyom, mert nem lesz ebbõl különben mára meló.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Bocs, de most rövid leszek!
Elõfordulhat, hogy züllésig nem tudok írni, mindenféle okok miatt (tudjátok: nem akarok semmit elkiabálni).
Pankamama: akkor egyedül megyek. Valószínûleg fél kilenc táján érek oda...

Remélem sok mindenkivel találkozok, pl. Virággal, ui. mi még sosem találkoztunk. (De Virág, remélem nem bánod, hogy nemKépKép)

Puszi mindenkinek, Ági vigyázz magadra, szorítok én is!!

Verus

Kép
verus
 
 


Verus,
hülye vagy. Kép (Félreértések elkerülése végett: ez nálam nem sértegetés. Kép)

Pildi,
az én kertem is így járt.

Minden babásnak: olyan jó, hogy mindig írtok a kicsikrõl is! Így messzirõl fantasztikus újra átélni. Kép

Zsóka,
de jó, hogy jössz!!! Kép

PM,
a kismamás topicban annó sokszor írtak a málnalevéltea hasonló hatásáró. Homeobogyókat szándékozol szedni?

Lányok,
tudná valaki vállalni a talira szállításomat és a hazafuvart? Puszi:

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!
Most csak annyit , hogy én is megyek zülleni , egyedül.Ja és én szerintem tíznél elõbb nem érek oda! Kép De megyek!Kép
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Csajok,
most kaptam emilt Pelétõl, még nem biztos Kép. Ákos ui. még nem tudja. De majd megpróbálok vmi bébiszittyót keríteni addig, ha Peléékkel mégsem jön össze. Remélem, sikerül eljutnom azért, már kezdtem beleélni magam...
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka,
irgumburgum lesz, ha nem jössz! Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Virág,
miután rettegek tõled Kép, és fõleg mert Pele hagyott üzenetet, hogy minden oké, hát megyek KépKép
puszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka! Szerintem is irgumburgum lenne!!!!
Holnap hívlak, de ha tuti jöttök, akkor a züllésen is odaadhatnám az overallt, akkor viszek többet is, és meg tudnád nézni, melyik jó. Addig még csak nem esik hó...
Ha nem tudnálak elérni, este írj, mi legyen!

Virág: engem már nem is hiányolsz??? Kép

CSinál valaki kismama táblázatot? Naaa, lányok, olyan kíváncsi vagyok, hány babás van köztünk, én nem gyõzöm ezt fejben tartani.

Verus, PIldi, Ági, PankaMama, Anikó, KErika, Snoopy, Momo és még? Mintha többre emlékeznék...

Virág! Nem is tudom, hol laksz, de ha nem megközelíthetetlen, akkor szívesen szállítalak. Írd meg, vagy hívjál!

Pussz:

Edó
edóka
 
 


Edóka,
mi ez az Edit? Kép Úgy néz ki, tuti, de minden Pelééktõl függ. Mert ha Ákos rábólint, akkor eljönnek, itt alszanak, Ákos pedig vigyáz az alvó pereputtyra...
Én is viszek egy kis szatyornyi cuccot Neked.
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka!
Így jár, akire rászólnak, és ijedtében regisztrál.... Beírtam valódi névként az Editet, de most a levél elküldésekor az Edókát írtam be.... Mért bírál felül ez a gép???
De nem is baj, kiderült, sokan a topikból meg a chatrõl nem is tudják, hogy Edit vagyok, névnapra alig kaptam vmi üdvözletet .... Kép A Diák meg rengeteget.... (mármint a 2 Dia) Kép

Edóka, aki Edit
Na kíváncsi vagyok, most hogy fog megjelenni. Mert én Edókát ütök be küldõként.
edóka
 
 


Reménytelen... Akkor kitörlöm a profilból a "valódi nevet".
Edó
Edóka
 


Sziasztok!

Olvasok minden nap, de írni...

Mindenesetre párom elvállalta a tömérdek gyerkõcöt, persze csak alvó állapotban, így lehet, hogy mi is csak 10 körül érünk oda Zsókával. De mindenképp megyünk. Azért kíváncsi vagyok, mi lesz, mert Bálint mostanában kissé nyugtalanul alszik (persze hagyok neki tejecskét). Hanna meg fogzik ezerrel, õ meg ezért nyugtalan.

Edóka, akkor lehet, hogy én is viszek pár cuccot.

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Edoka

Valodi nevedhez is Edokat irjal es akkor nem leszle mas. Igy vagyok en is Napocska (napocska)

Napocska
napocska
 
 


Halihó!

Úgy örülök, hogy ennyien jöttök jövõ héten.

És a többiek pl. Ancsa, Evey, Cs. Kati, KingAndi, Szile, Snoopy, Bigacsiga, Emese, ?

Momo, jöttök?

Andi3! nagyon ari vagy, köszi elõre is.

Virág! Azért a bodzaszörp kissé fincsibb mint a gyógyteák. Tavaly málnát ittam, 12 órát vajúdtam is. Ha a bodza sem hatékonyabb, legalább finomabbKépKép

Ági! Kinek üzensz, ha megvan a bébi? Szorítok!

Ildi! Örülök, hogy minden O.K.

Snoopy! Akkor még kérdezzem a meg a fogorvos barátunkat?

Pele, Zsóka! Nagyon helyes, gyertek csak. Pele sikerült Ákostól a gyogyi nevét megtudni?

Mi szombaton megyünk ctg-re, utána írok mi újság.

Pussz:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Mit is írhatnék... Édesek vagytok és köszönjük a sok gratulációt!!

Snoopy! Gratulálok!!!! Nálatok sem volt akadály a félszem?KépKépKép Nálunk a félláb nem... KépKépKép Szóval kiszámoltam, hogy te elõbb fog szülni, mert egy héttel idõsebb vagy és, mert a mi babócánk a 17-20 nap körül fogant, mert mostanában olyankor volt a peteérésem, tehát tuti nem fog idõre érkezni. Úgyhogy megadom neked az elsõséget. Persze jó lesz a finisben vkivel együtt izgulni és szídni a meleget, mert addigra már tuti az lesz. Én május 22. vagyok. KépKép

PM! Én is megyek egyedül zülleni és a kanapén ketten aludni KépKépKép

Zsóka! Akkor mostmár megmásítani tilos az elhatározást és várunk a Pelével együtt.

Verus! Nagyon titokzatos vagy...

Cskatival mi van?

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Edóka,
eszembe sem jutott, hogy esetleg nem jössz! Meg sem fordult a fejemben. Kép Különben meg azt írtad, hogy jössz, hát akkor miért is hiányolnálak??? De ha erre van szükséged, OK: Edó, ha nem jössz, négybeváglak, és a város nemlétezõ 4 kapujára kitûzlek. Nnnnnna. Kép A teherhordás miatt felhívlak, köszi! (Legalább egy csomó kidobni készült gyerekcuccot beteszünk a járgányodba.

Pankamama,
képzeld, (csak érdekességképpen írom)most találtam az Auchanban bodzateát. Annyira finom! Mintha bodzaszörpi lenne! Kép

Dia, Madárka,
hiányoznak a szösszeneteitek, amiktõl ledõltem a székrõl a röhögéstõl.

n.u-.áéfgpoiélhphg.po-. Ezt Rebeka írta. Puszi, és alig várom a talit:

Virág
Virág (fiore)
 


Kép
iboly
 
 


Iboly!

Hûha!!! Jól értem??? Te vagy az országban a második????

GRATULÁLHATOK????? Most már hivatalos cicibiblia vagy (Adri után szabadon)????

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ÉLJEN IBOLY!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Óriási gratulaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Kép
Liesel
Liesel
 


Iboly!!!!

Nagyon-nagyon gratulálok!KépKépKépKépKépKépKépKép

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Öcsém gépérõl csak gyorsan: GRATULA, IBOLY!!!!!!!! (Holnap személyesen is.)

Pankamama!
Bocsi, megkérdeztem, csak pesze estére, mire géphez jutottam, elfelejtettemKép Szóval Lactase a neve, de még nem fordult meg a párom kezei között, szóval nem sokat tud róla. Azt mondja, 4000 Ft körül lehet az áraKép

Puszi mindenkinek: Pele
Pele
 


Iboly!
Gratulálok én is!!! KépKép
ZSóka

Zsóka
zsóka
 
 


IBoly

Gratulalalok en is neked Kép

Napocska
Névtelen
 


Iboly!!!!!!!
Gratula!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Zsóka! Mostmár valamiért nekem is itt van alul az azonosító meg a jelszó, nem kell mindig beírni.
De én tudom miért. Profil szerkesztésnél volt vmi olyasmi, amit be lehetett jelölni, hogy "cookie"ban jegyezze meg a jelszót és azonosítót. Beixeltem.

Edó
edóka
 
 


Sziasztok!

Iboly, HATALMAS GRATULA!Kép
Bocs Pankamama, hogy így eltûntem a múltkori "párom nélkül sehova" szöveg óta, de mostanra már nem is ez a gond, hanem az anyukám nevû bébicsõsz. Még mindíg nem tuti, hogy tudunk menni, mert apámat is meg kell dumálni, hogy ne szervezzen anyukámnak egy rahedli programot a hétvégére, mert úgy a gyerek felvigyázás már bele sem férKép. Holnap az egyeztetés után véglegesen nyilatkozom, jó?
Egyébként nyakig ülök a depiben, igazából már azt sem értem, hogy mertem elvállalni ilyen kis korkülönbséggel a 2. babát. Sajna még mindíg rengeteget kell cipelni a lányomat (nem tudok nemet mondani, õ meg kihasználja), viszont ettõl a pocakom sokat keményedik. A párom meg veszekszik velem, hogy miért nem vigyázok jobban magamra. Hát esténként biza elég morcos vagyok.
Azért valami jót is mesélek: ma voltam UH-n és úgy tûnik, megint lyányom lesz. A párommal már este közelharcot vívtunk a lánynevek miattKép. Egyébként tök normálisnak tûnik a baba, csak nagyon nyüzsög. Remélem, nem lesz ugyanolyan sajtkukac, mint a nõvére.
Pankamama, nekem inkább olyan szörpi, vagy bogyó kéne, ami garantálja, hogy nem a kocsiban szülök megKép. Már most félek, mi lesz, ha ez a kiscsaj még gyorsabb lesz a nõvérénél. A doki szerint jobban járnék, ha az utolsó héten megindítanák a szülést, mert így õ biztosan nem kési le. Én viszont erõsen berzenkedem a természet bolygatása ellen.
Már elfelejtettem, mit akartam még írni, úgyhogy elmegyek inkább Tv-t bámulni, ahhoz még memória sem kellKép.

Üdv mindenkinek
Momo


Momo
momo
 
 


Iboly: Gratulálok!!!!!!!!!! KépKépKép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Iboly! Hatalmas gratula!!! Ez igen!

Virág! Hát, jólesik, hogy hiányoznak a szösszenetek, igazság szerint hulla fáradt vagyok minden estére. Örülök, hogy élek. És nem, nem, nem gyereket várok.Kép Sajnos. Csak az az egy meglévõ, na az, rendesen boldogít.

Meséljek???

Na, jó. Pl. 3 héttel ezelõtt vasárnap pl. a délutáni alvásból elõbb ébredt, mint én. Csendesen, gondosan leellenõrizve, hogy én alszom, mint a bunda, kinyitotta a gyerekbiztos biztonsági ajtót, majd a kisszoba ajtaját. Ugye, a macska miatt. Aztán felmászott a székre, onnan az asztalra, a kétméter magas polcról leszedte a vasgyógyszeremet, és megevett belõle 3 szemet. Amikor észrevettem, mint a hülye, hívtam a toxikológiát, azok meg rohantak fûhöz-fához, hogy kiderüljön, vajon be kell-e vinnem mérgezés miatt. Végül nem, de csak egyetlen szemen múlt.
Rá két napra reggel arra ébredtem, hogy a lány valahol veszekszik valakivel, hogy: NA, hagyj békén, menj innen, megyek dolgozni! Kirohantam, elõszobában volt, a macskával veszekedett, miközben bõszen rámolta ki a táskámat. Kisszoba ajtaja tárva-nyitva, én fúriaként be, vasgyógyszer elõkutat rejtekhelyrõl, minden oké. Viszont az íróasztal fiókjából szanaszét szórta a gémkapcsokat, meg a tûzõgép tartozékait. Mellesleg apja cigijébõl kivett két szálat, és apró cafatokra cincálta, mondván, cigizett. Én meg roppant boldog voltam. Na, miután helyreraktam mindent, többek közt a gyereket is, átmentem a kisszobába kávézni és lenyugodni. Mire visszaértem, kicsi lányom felbontotta a nagy tégely popsikenõcsét, bekent vele 4 szekrényajtót, akkurátusan, vékony, de egyenletes rétegben. Leápolta az ágyat, és a paplant is, és tett némi pakolást a saját hajára is. Ja, és vastagon bekente a macskát is. A hülye meg hagyta. Na, fél délelõtt azzal telt, hogy leszedtük a popsikenõcsöt a bútorokról, megfürdettem a macskát, aki ezt egy szó nélkül hagyta, és megmostam Bori haját, aki viszont visítva tiltakozott a tortúra ellen.
Voltunk vérvételen is, ahol hõsiesen, tigris módjára védte testi épségét, kellett egy pár ember ahhoz, hogy lefogjuk, és végre le lehessen venni a vért. Utána viszont az üvegcséket nem akarta odaadni a laborban a néninek. És egészen a mai napig büszkélkedik mindenkinek, hogy ide kapott szurit, meg hogy kapott vért. Hiába mondom neki, hogy nem kapott, hanem vettek...
Tegnap meg csináltam neki spagettit, ami a kedvenc kajája. Nem mondom, van ízlése a gyereknek. Bevittem neki a tányérját, és míg kimentem a konyhába, hogy a sajátomét is bevigyem, úgy döntött, itt a cica vacsiideje. A gáz csak az volt, hogy a cica éppen beugrott az ágyába. Az ágy meg a fal mellett áll. Nomármost, természetesen, csakis dobálva lehetett bejuttatni a megfelelõ mennyiségû spagót a cicához, minek következtében nemcsak az ágy, de a fal is totál tésztás és szószos lett. Még szerencse, hogy ezt a rohadt festéket le lehet mosni.
Ma meg átjöttem telefonálni a kisszobába. Míg elintéztem a dolgom, kicsi lányom az 1,60-as szekrény tetejérõl lehalászott 50 ezer forintot, amit balga fejjel oda tettem ki, amikor délután rohanásban voltunk, és elfelejtettem eltenni a helyére. Az 50-bõl 30-at sikerült tízezresbõl apró cafatokká átalakítania. ÁÁÁÁ, nem kaptam gutaütést. Dehogy.... Na, mindegy, ha minden igaz, hétfõn megyek, és beváltom.

Szóval, zajlik az élet, és minden kis hibánkat ezerszeresen megbánjuk, mivel Borika minden kis hibát tökéletesen észrevesz, és ahogy kell, ki is használ. Hát ennyi. Ez most nem lett olyan frankó szösszenet, de most kissé idegbeteg vagyok már. Ugye, nem baj?

Tényleg, mit lehet tenni egy kis pusztító ellen? És mit csináljak, ha már megvan a baj, és a pumpám lilán villog???

Puszi mindenkinek:

Dia
Dia
 


Iboly!

Szívbõl gratulálok, nagyon-nagyon ügyi vagy!!!!!!!

Puszi, Erika
kerika
 
 


Sziasztok!
Ezer eve nem irtam, pedig olvasgatlak am benneteket! A levlistat rendszeresen, a babanetet mar ritkabban! Sajna nem futja idom ra. Azert meg nem felejtettek el, ugye?
Gratulalok minden friss kismamanak! Es irigykedem! Nalunk majd 3-4 ev mulva johet csak... Kép Pedig szivesen lennek ismet pocakos!
Judo! Gratula az ujabb kisfiuhoz! Varom leveled! Nagyon regen irtal mar!
Iboly! Neked is gratula a sikeres vizsgahoz! Le a kalappal elotted! Nagyon ugyes vagy!
Rolunk roviden! Viki(14 es fel ho) 13 honaposan elindult, azota lelohetetlen, egesz nap jar-kel, szalad. Sokat beszel, tobbnyire megerteni miket mond, de neha halandzszik. Olyankor meg tudnam zabalni! 8 foga van, alul ketto kozepen felul elol 4, es az elso ragok mindket oldalon.
Martin nagycsoportos ovis, igazan nagy nak erzi magat. Ami az en legnagyobb gondom. Nagyon nehez vele, meglehetosen szofogadatlan. Pele! Segits! Hogyan tudnek hatni ra? Tudom, hogy a sok tiltas az ellenkezojet valtja ki, de ugy erzem tehetetlen vagyok. Alapvetoen nagyon kedves aranyos, segitokesz gyerkoc, de neha valami kattan nala, es hulyeseg utan hulyesegeket csinal. Probalj valami biztatot irni!
Ferjem latastol mikulasig dolgozik, nem sokat tudunk egyutt lenni, de hat belole elunk, mert az en kis keveske GYED-em...
Jovore visszaszeretnek menni felallasba dolgozni, amiert nem igazan lelkesedett az igazgato. Mert hogy en anno azt mondtam 3 evig otthon maradok. Igen am, de most hogy felemeltek a fizetest erdemes lenne GYES mellett visszamenni. Azert nem orul, mert mint kiderult, 3 ebre vett fel a helyemre valakit... De ahogy neztem az orabeosztast, van annyi tulorajuk a tobbieknek, hogy siman kijon az en heti 10 oram. De hat akkor a tobbieknek kevesebb lesz a penz, annak meg ok nem orulnek...
Most ennyire futotta idombol! Jo zullest mindenkinek, es megprobalok surubben jelentkezni!
Sziasztok! Moni

moni
 
 


Dia,
köszi, Bori csínytevései fantasztikusak innen a monitor túloldaláról. Kép Kép Kép Hogy mit lehet tenni? Inkább a megelõzést javaslom. Este, mikor elalszik, kéz- és lábbilincset kell rárakni. Ha már megtörtént a baj? Tarzanüvöltés (nem a gyerekkel, csak úgy indulatlevezetésnek), pár tányér földhözverése, takarítás. Kép De komolyra fordítva: Abus hasonló dolgokat produkált, mígnem rájöttem, hogy kreatívanyucit kell egész nap játszanom, így lekötöm annyira, hogy ne a WC-ben álltából kelljen sz*rtalanítani pl. De ha mégis leülök napközben babanetezni, a retorzió szinte biztos. Szóval ohne internet, telefonálás, olvasás, elbambulás, de ohne soxor fõzés is. Hát ezért kapjuk a GYES-t, vagy mi a szösz. Pele szerint járna a veszélyességi pótlék is. Kép Kitartás, Dia, együttérzek veled, Borikának (akirõl pedig nem is hiszek el ilyen galádságokat) pedig sok-sok puszit küldök. Kép

Iboly,
inkább küldök egy mélt. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

IBOLY!! Nagy-nagy GRATULA! KépKépKép Naugyemegmondtam!!

Pankamama! Próbálom nem elfelejteni a szörpöt, ha mégis itthon maradna, majd utólag megkapod. Én is igyekszem, nem ígérem, hogy odaérek 8-ra, a lányoktól függ. Utolsó hévig maradok, kivéve, ha valaki lesz olyan aranyos, és hazafuvaroz.

Edóka! A lánc is ki van készítve! Én is szeretném már használni azokat a gatyókat...

Dia! Jó tudni, hogy nem csak az én lányaim ilyen leleményesek, már Luca is kezdi, pedig alig múlt 1 éves. Szerencsére az igazi pusztítás azért ritka. A kreatívanyuka szerep jó ötlet, de én hamarabb ki szoktam dõlni, mint õk. Az is baj, hogy ketten kétfélét igényelnek, a "nagylányos" dolgok Lucának még nem valók.

Megyek is, Luca szerint túl sokat ültem a gép elõtt...
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok Csajok!

Iboly, óriási gratula!!! KépKépKép

Húú, nagyon szégyellem magam, amiért már megint nem jelentkeztem hetek óta. Nagyon zürös két hét van mögöttem. Az elsõn ugye elkezdtük a bölcsit, szerencsére gyerekem nagyon jól tolerálta a dolgot, úgy is mondhatnám, hogy tetszett neki. Amikor elmentem semmi sírás nem volt, játszott tovább nyugodtan. Enni is úgy evett, mint otthon, sõt még aludni is hajlandó volt nélkülem. Pénteken mikor megérkeztünk alig bírta kivárni, hogy összepakoljak, szaladt be a csoportba. Amikor Marika néni megérkezett, hatalmas sziával köszöntötte. Kép Csak az elsõ hét után le is betegedett. Összeszedett egy jó kis mandulagyulladást, meg mellette valami más vírusfertõzést is, ugyanis a pofija, a lábszárai, és keze tele volt piros pötyökkel. A pöttyök miatt megjártuk vele a hadak útját, mivel elsõ körben a dokinéni nem tudta mire vélni, ezért elküldött minket vérvételre amit elsõre nem tudtak levenni a helyi SZTK-ban, ezért át kellett vinni másnap a szomszéd városba és ott újra szúrták. Szegénykém hõsiesen tûrte, csak panaszosan mondta, hogy fáj! Szerencsére a lelet jó lett, annyi derült ki belõle, hogy eléggé vérszegény Tomi, ezért kaptunk vaspótlást, valamint kiszûrte hogy vírusfertõzés zajl(ik)ott. Hétfõn még vissza kell mennünk a dokihoz, addig nem akarja engedni újra bölcsibe, amíg a pöttyök el nem múlnak. Timikém meg tegnap hajnalban elkezdett hányni és egész nap abba sem hagyta, próbáltam mindenféle praktikákat, amíg végül itt a babaneten olvasott, jéghideg kóla kortyonként hatott. Azóta szerencsére jól van, valamivel elcsaphatta a gyomrát. De reggel vérig volt sértve, hogy miért nem viszem Õt oviba, mert Õ igenis menni akar, még sírva is fakadt miatta. A legrosszabb az volt, hogy még a fönökömet is fel kellett hívnom hogy mégse tudok kezdeni hétfõn, mert még a gyereket vissza kell vinni az orvoshoz. Elég megértõen fogadta, de hallottam a hangján a csalódottságot. Kép Na elég is ennyi rólunk.

Anikó, Snoopy!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek a pocaklakóhoz! KépKép Kellemes, émelygésmentes hónapokat kívánok.

PM!
Züllésre írj be légyszíves engem is feltételesen, még nem tuti a dolog, ugyanis párom lenne a bébicsõsz, de lehet, hogy mennek a Balatonra dolgozni. Még nem tudja pontosan hogy az a bizonyos hétvége lesz-e, vagy a következõ. Remélem a következõ, mert nagyon szeretnék menni. Kép

Dia!
Nagyon találékony a lánykád! Kép El tudom képzelni, hogy néha kiakadsz tõle. Virág jó ötleteket adott, hogy mit lehet csinálni, bár nálunk a Tarzanüvöltés kilõve, mert ha Tomihoz hangosabban szólok már sírvafakad. Én azt szoktam még hogyha valamin nagyon felhúzom magam, ott hagyom a srácokat a kupi közepén rájuk zárom az ajtót amíg lenyugszom és utána nekiállok rendet rakni, de "büntetésbõl" segíteniük kell. Ja és mielõtt elvonulok tölük, mindent elrakok amibõl esetleg még nagyobb felfordulást tudnak csinálni.

Virág!
Tetszik a kreatívanyuci ötlet, de hogy tudod a valóságban kivitelezni? Próbálkoztam már én is ilyesmivel, de biztos, hogyha pl. Timit leültetem rajzolni, és Tomival közben mást játszom, akkor rövid idõ múlva otthagy és megy Õ is "rajzolni". Timi persze üvölt, hogy -Vidd innen az Öcsit! Összefirkálja! Ha adok Tominak külön papírt akkor miután azt kidekorálta, utána kezdi megint a Timiét összefirkálni. Vagy leülünk mesét olvasni, Tomi képtelen megülni 5 percnél tovább, utána szedné ki a kezembõl a könyvet, lapozgatja, és így elég nehézkes olvasni. Gondolom hasonló helyzeteket Te is átéltél, hogy tudtad kezelni? Lányok, ha másnak van jó ötlete, az is írja le. Kép

Most már befejezem mert felébred Tomi, és így is már kész kisregényt írtam.

Puszi mindenkinek
Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Ancsa és Andi,
nekem nem okozott ilyen problémát a kr.a-skodás. Kép Ugye adott itthon 3 gyerek. (A legkisebb még nem csinál ilyesmit ugyebár.) Vannak olyan dolgok, amilyeneket minden kisebb gyerek élvez az egyévestõl a 6-8 évesig, vagy még tovább. Pl. sólisztgyurmázás.Mindegyik a saját szintjének megfelelõen játszik vele. (Na ne tudjátok meg, mit mûvelt vele a Pele Áronja és Ruben duó! Kép)Ezt lehet csinálni délelõtt, ebéd közben kiszárítás nyitott ajtajú sütõben, csendespihenõ alatt kihûl, utána festhetõ. Élõben vagy magnóról mesehallgatás, errõl lehet közben rajzolni. Vagy ha Tominak, Lucának ez még nem megy, bármi mást csinálhatnak közben. Néha jó a magnós változat is, mert érdekessé teszik a hangeffektusok, és ti is felszabadultok egy fõzés erejéig. Délelõtt õszi levelek szedése, délután átsatírozása, vagy állatfigurák kiragasztása belõlük. De. gesztenyeszedés, du. a gyufafejek letörésével(!!!) gesztenyebábuk készítése. (Egy ismerõsöm 3 éves kislánya lazán felrobbantott egy doboz gyufát a saját kezében, mert ahol volt, nem otthon, nem törték le a gyufa fejét.) Asztalnyi méretû papírra ujjalfestés. Színes kartonra termések ragasztása, pl. felezett sárga-, zöldborsó, stb. Azért stb., mert nekem sem jut eszembe más.Kép Van valakinek ötlete, minek van még olyan lapos felülete, amit oda lehet ragasztani? Krumplinyomdázás. Mák! Azt is lehet szórni ragasztós felületre! Rizst is, és ha van barna rizs, akkor az már két szín! Egy zseni vagyok! Kép Nagyobbaknak gyöngyfûzés, kisebbeknek szintén, csak nem damillal és gyerekgyönggyel, hanem bõrizével és fagyönggyel. (Nem olyan fagyönggyelKép) Színespapír kivágás, ragasztás. Modókázás. Van egy fénymásolt könyvem, temérdek mondóka van benne, minden sor alá zárójelben a sorhoz való mozdulatsor. Külön van ülõs, állós, járós, futós, ugrálós, nagyizmokat és kisizmokat mozgató. Nagyon élvezik! Együttes rendrakás. Kép Na ezt nem élvezik annyira...Kép De pl. imádnak segíteni bepakolni a mosógépet. Egyelõre kifogytam. Mindenki ötletének örülök, ha van még, írjatok!
Puszi:

Virág

gf ft qaxxxs - ezt Ráhel üzeni. Kép
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Csak röviden:

Iboly!
Nagy-nagy gratuláció, ügyes vagy!!! KépKépKép

Virág!
Ezt ez elõbbi üzidet legjobb, ha kivágom és elmentem magamnak. Tényleg zseni vagy!

PM!
Például neked, a számod megvan a telefonomban. Meg még ekié megvan.

Ma délelõtt voltam a dokinál akórházban, mert mondta, hogy ügyel és menjek be. Megvizsgált, mondta, hogy már bármikor jöhet a baba. Most egész délután fájdogál, hát nemtom mi lesz...

Úgyhogy be is fejezem.

Puszi,
Ági
Ági
 
 


Halihó!

Ági! Hajráááá! Jajj de izgi. Ha még olvasod, a számom megváltozott ám, csak azért írtam. A táblicskuban benne van.

Iboly! na látod, gratula , nagyon büszkék vagyunk Rád!

Ancsa! Várunk, gyerkõcöknek jobbulást.

Pele! Köszi.

Virág! Ki tudja mi van abban a teában. Andi szörpijében tuti van " anyag".

Anikó! Most akkor hogyan jöttök? Eme kis szösszenetbõl nekem homályos maradt. Szabival a kanapén?
Szandi, 21-es, nem lehetséges, mintha Lilinek vennéd?

Mi ma voltunk ctg-n, minden rendben van, dokival mindent megbeszéltünk, már 1 ujjnyi a méhszáj, ugyhogy remélem a legjobbakat. Holnap bepakolom a tatyómatKép Nagyon várom a talit.


Pussz:Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Iboly!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! KépKépKépKépKép
Ugye megmondtuk!
Akkor már nem is kell a könyv?

PM!
Hogy talira megyek-e az kidöglöttségtõl függ. Egészen addig fogalmam sincs. Bocsi.
Azért tudunk majd kérni még egy széket, ha megyek?

Igen, azért még kérdezd meg a fogorvos ismerõst, légyszi! Altatni egészen addig lehet (csak vénás szerekkel) amíg odaférek a beteghez a hasamtól.Kép

Virág!
Tök jó ötleteid születtek és voltak!
Speciel mi fogpiszkálót használtunk a gesztenyéhez, de fiamat csak a gesztenyék ízlelése, a fogpiszkálók kiborítása és a körömolló-nyitogatás érdekelte. A kész Gusztik sem. Kép

Mindenkinek aki arról gyõzõdött meg, hogy a babaneten kívül az invalidus férjek jelentik a megoldást a babahiányra, azokkal tudatom, hogy visszaszámolva az idõt Prücsök keletkezésekor még szemüveges volt és így csak részben vakegér, tehát marad a babanet. Sajnos az ominózus idõben semmilyen jellemzõ körülmény nem jut eszembe. Bár szemészeti fájdalomcsillapító módszerünk is vezethetett volna babához... KépKépKép

Sziasztok!

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Ancsa! Kár, hogy így indul a melód! Kép
Én már edzem Imrét, hogy pár hétig legyen rugalmas munkavállalásban, mert ciki lenne elsõ nap (új munkahely) azzal kezdeni, hogy sorry, majd valamikor megyek dolgozni, de ma nem.
Szoktatja magát a gondolathoz. Kép

Dia! Nem semmi gyerkõc! Kép

Virág! Te ugyanaz a Virág vagy, aki nálunk volt a családjával???? Nem ismerek Rád! Kép

Momo: szerintem se kéne bolygatni a természet rendjét... Költözzön be a doki utolsó hétre a kórházba, ha nem akar lekésni!
Különben is, nem neki kell szülnie! Te nem fogsz lemaradni a babád születésérõl, ha ez megnyugtat Kép

Iboly!
Igyekeztem, de biztos nem voltam olyan ügyes, mint Te lettél volna... remélem, jól sikerült az elõadásod.

Edó
edóka
 
 


Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, olyan aranyosak vagytok!!! Az emaileket is, komolyan meghatódtam!
Egyelõre nem tudok emaileket küldeni (csak fogadni), mert megbokrosodott az Outlook (tényleg, nem tudja valaki, egyik napról a másikra mi változhatott meg, most nem küld, csak fogad?). Most értem haza az LLL továbbképzésrõl, nem vagyok teljesen beszámítható állapotban, holnap és hétfõn még tart, de utána írok bõvebben.

Edóka, tuti, hogy ügyes voltál! Majd mesélj, jó?

Snoopy, deeeee, kééérem!

Puszi
Iboly
iboly
 
 


Edó,
miért? Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Iboly, eloszor is hatalmas gratulaKép
OFF: Csak azert kotyogok ide be, hatha tudok segiteni Neked. Szoval Outlookodban valoszinuleg nem jol van beallitva az SMTP szerver neve /ez az eszkozok, fiokok, tulajdonsagok, kiszolgalok menupont alatt talalhato/ . Pl. olyankor lehet gubanc, ha szolgaltatot valtasz, ilyenkor az uj szolg. szerveret kell beirni. Vagy ha nem valtottal, akkor valami malor miatt "kitorlodott". Ha nem ez a gond, jelentkezz, mert vannak meg otleteimKép
-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!
Most csak röviden.
Gergõm még mindíg beteg és most már Blankus is kezd szörcsögni.Kép
A hercegnõcit november 4-én keresztelik.

Edóka!
Készülj ,mert egy egész kukászsáknyi ruhát viszek!!!

Virágom!
Le a kalappal ! Te egy zseni vagy!Kép

Ági!
Gondolunk rád és szorítunk!!!

PM!
Már nagyon kíváncsi vagyok a pocidra!!!Kép

Moni , Ancsa!
Jó volt hallani újra rólatok!

Dia!
Azt hittem ilyeneket csak Gergõ tud mûvelni!
De megnyugodtam!Kép A macska etetés és a pénzbõl készített mozaik azért nem volt piskóta! Õszintén moindva nem tudom mit csináltam volna.

Momo!
Hát biztos nem könnyû! Nekem annyiban volt könnyebb (3 év a különbség) , hogy Gergõm tudomásul vette , hogy anyának nem szabad emelnie. Ezt mindenkinek el is mondta és már nyújtotta is kezeit , hogy ezért most a neki kell õt emelgetni.Mármint akinek épp mesélte a dolgot.Kép
Ellenben nem aludt napközben és ez nekem igen megerõltetõ volt a sok hányás mellett.Volt , hogy amíg õ legózott addíg én elaludtam mellette.Kép

Na mennem kell.Mindenkinek kellemes napot!
Kanga
Kanga-Zsebibabák
 


Lányok!

Kétségbe vagyok esve! Tegnap tartottuk a gyerek (no meg az én) szülinapi ünnepségét a nagyszülõk társaságában. Nem az ünnepléssel volt a baj, hanem kislányom legújabb reakciójával. Eddig sem kedvelte az idegeneket (ezt én természetesnek is vettem, mint életkori sajátosságot), de tegnap eszeveszett ordításba kezdett, ahányszor csak ránéztek, ne adj isten hozzá mertek szólni a nagyszülei. Igaz, nem láthatja õket minden héten, hiszen nem a szomszédban laknak, na de hogy õket is ennyire idegen számba vegye? Egyrészt kínos volt, mert anyósomék egybõl elkezdtek morcogni, hogy azért utálja õket, mert olyan ritkán látják a gyereket (havonta 1x, mert 2 óra autóutat nehezen bír a gyerek). Másrészt berezeltem, hogy mi lesz, majd ha márciusban az anyukámékra kell hagynom a lányt, amíg kórházban leszek? Anyukámat pedig viszonylag sokszor látja, mégis üvölt, ha beszélgetni, vagy játszani próbál vele (ha a közelben vagyok, ha nem, ugyanaz a reakció). Állítólag én is hasonló kisgyerek voltam, de az idõ múlásán kívül nincs erre más megoldás?
Pele, nincs valami ötleted, mert nagyon el vagyok keseredveKép!
Most megyek, mert nincs kedvem többet írni se.

Üdv
Momo


Momo
momo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?