Új privát üzeneted érkezett!

Mariann!
Köszi a szorítást Kép. Mivel pénteken (nem) kellene megjönnie, úgy tervezem, hogy hétfőn vagy kedden tesztelek.
Remélem, kibírom valahogy. Most még azért nem akarok, mert ha negatív, akkor nem tudhatom, hogy tényleg nem sikerült vagy csak túl korán volt még hozzá.
Ti mikor szoktatok tesztelni (hányadik napon), amikor már van értelme?
Eszter
eszter
 


Mariann!

??Megért egy újabb pete?Pár nappal késöbb?Van ilyen?28-án vagy 1-én volt peteérésem.Lehetséges olyan megérik késöbb mégegy?

Puszi, Nikol
Nikol
 


Sziasztok!
Nikol!A peteérésrol:fogalmam sincs.Biztatás lett volnaKépDe egyébként a kétpetéju ikrek esetében egyszerre érik meg a ketto pete?Szóval nem tudom.
Szonja!Persze,hogy jobb lesz a március!!!
Eszter!Korábban a lányok azt mondták,hogy a nemvárt mensi napja után néhány,kb.4-5 nappal érdemes tesztelni.Nekem az elso babánál egy nappal utána már határozottan kimutatta.

Sziasztok,Mariann
Mariann
 

 
 

Köszi Mariann!
A próféta szóljon beloled!!
Szonja
Szonja
 


Szonja,

Ne legyél szomorú, biztosan nem lesz nagyobb baj. Megértem, hogy jó lenne minél hamarabb próbálkozni, én is így vagyok most ezzel, de nekem még több, mint 2 hónapot kell várnom azzal, hogy belefogjunk a baby-projectbe. :-(
Szóval kitartás.

Akatam kérdezni, hogy rajtam kívül van-e itt olyan aki majd csak májusban próbálkozhat?

Lányok, ti le tudjátok nyelni az Elevitet? (már aki szedi) Én egészben egyeltalán nem, félbe törve sokadszori próbálkozásra. A Multivitamin Terheseknek kisebb szemű?

Puszi nektek,
Mamacica
Mamacica
 


Mamacica!
Köszi a biztatást! Csak hát ugye mögöttem már ott van 4 év reménykedés...
Egyébként az Elevitet csak és kizárólag úgy tudom lenyelni, ha nem pohárból iszok hozzá vizet hanem üvegbol. Lehet, hogy csak pszichés dolog, de a múltkor kipróbáltam pohárral és majdnem rókázás lett a vége...
Szonja
Szonja
 


Szia Mamacica!
Ha ez megnyugtat, és a Maternát szedem, de az is marha nagy (csakúgy mint a Centrum és az Actival). Nem tudom, miért ilyen óriásiak, hallottam már olyanról, akinek hányingere van tölük.
Puszi,
Eszter
eszter
 


Mamacica!

A Multivitamin terheseknek kissebb szemü, és könnyebben lecsúszik, mert "simább" filmréteg-szerü a külseje, így nagyon könnyen lenyelhetö. És feleannyiba kerül! Illetve ugyanannyiba, csak nem 30 hanem 60 db van egy dobozban. Jobban megéri, szerintem ugyanolyan tökéletes, mint más vitamin, teljesen mindegy mit szed az ember, mindegyikben ugyanaz van (ezt több orvos is mondta). Szóval ha a lenyelhetöséget vesszük figyelembe, akkor Multivitamin! Kép
Én fogantatás elött a Maternát szedtem, elsö 3-4 hónapban az Elevitet, és két hónapja a Multivitamint. Az elsö kettöt én pontosan a Te problémád miatt nem szerettem, de azért zokszó nélkül legyürtem, bár volt hogy kihagytam egy-két napot. Mostmár ez is megoldodott!

Még valami én is szeretem a cicákat! Kép)
Láttad a cicás képet rólam? www.extra.hu/G_Akos/Gil.jpg

Sok puszi: Katus
Katus
 


Sziasztok Csajok!
Gondoltam gyorsan benézek, mielött hazamegyek. Hála a sok hozzászólásnak nem is sikerült olyan gyorsra Kép!

Mariann,
nekem 19-e a 37. napon lenne, ha addig nem jönne meg. Nem tartom valószínünek, hogy kibírom addig, tekintve, hogy van otthon két tesztem is, de mindenesetre próbálkozom. Ahogy ismerem magam, ha már egy napot késik, tesztelek, föleg az után, hogy nekem most már hónapok óta 12-én jött meg. Várom is meg nem is a 12-ét, félek, hogy megint nem sikerült Kép
Jó utat és jó fözöcskézést! Remélem hamarosan jó híreid lesznekKép!

Szisztok!
Orsi
Orsi
 


Sziasztok!
Kar, hogy en csak hatvegen es este fele tudok beszallni. Pont a surujebol maradok ki, de azert igy se rossz.
Szani!
Bocs de tenyleg! Valamit biztos felre olvastam, eleg sokat kellett attanulmanyoznom, biztos elvesztettem valahol a fonalat.Azert az egy meg megegy /esetleg ketto/ gyerekhez is gratulalok!
Azert kerdeztem aSOTE I-et mert en a SOTE II. szultem, hat nem ajanlom senkinek, legalabbis 4 evvel ezelott enyhen balkani allapotok voltak. Gondolom azota se sokat felodott. Ha valaki borzalmat akar olvasni akkor szivesen irok.

Nevtelen Emo!
Tenyleg eleg borzaszto lehet foleg elso gyereknel rogton az elejen elveszteni.Fel a fejjel jon a tavasz csatlakozva az elottem szolokhoz.
Ket csikos 2001 kivanok!

Jutka
khjutka
 


Sziasztok Lányok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ugye tudjátok, mi történt ma hajnalban?
Nincs is eröm semmihez, olyan érzés, mintha a lelkem is kiürült volna. A tesztig már el sem jutottam. Nagyon, nagyon szomoru vagyok. Esküvö után elmegyünk meddöségi kp-ba. Melyiket ajánljátok? Mennyivel elötte kell bejelentkezni?

Köszi,

Niki
Niki
 


Jutka! Köszike!!KépKépKép Szani
Szani
 


Szia Niki!!Nagyon sajnállak!!Kép Kép Már azt hittem hogy összejött.Kép Niki! Már írtam egy párszor a (Kórházak,orvosok....)topikba arról a központról ahova járok,ha érdekel olvasd el,és ha kérdésed van szivesen válaszolok! Üdv.Szani
Szani
 


Jó reggelt mindenkinek!

Niki, én is nagyon sajnállak Kép és már nagyon félek, hogy én is így fogok járni hétfön Kép. Eddig mindig reménykedtem, amíg meg nem jött, de most valahogy úgy érzem, hogy nem sikerült. Bárcsak úgy lenne most is, mint a számvitel vizsgámmal (az is akkor sikerült, amikor szinte biztosre vettem, hogy megbuktam Kép). Olyan rémesen lassan telnek a várakozás napjai, és még ez a szombati munkanap is!

Abbahagyom a tépelödést, mert a végén még teljesen magamba roskadok és amilyen szerencsém van mostanában mellé is esem!

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Niki! KépKép

Nagyon sajnálom!!!
De ne add fel és maradj köztünk, mi itt leszünk mindig Veled!!!
Múlt héten kicsit utánaérdeklõdtem a Káli Intézetnek, leírom, amit megtudtam, hátha ott tudnak segíteni Nektek (és írom egyben mindenkinek, akit esetleg érdekel).
Tehát a cím: Bp. XII. ker. Istenhegyi út 54/A.
A telefonszám: 202-28-02.
A bejelentkezés telefonon történik. Azt mondták, hogy az elsõ beszélgetésre a férfit és a nõt is várják, ez 12.000,- Ft (a két személynek), 1-1.5 órás beszélgetés, ahol kifaggatják a párt az elõzményekrõl, betegségekrõl, stb. Ezután a nõ és a férfi vizsgálata következik egy másik idõpontban. A többi pedig menet közben alakul ki. Fontos még, hogy vinnetek kell a TB-kártyáitokat is. Hát ennyi, amit megtudtam. Nem sok, de remélem, segíthettem.
Légy jó, és fel a fejjel!!!

Orsi!
Szorítok!!!

cupp mindenkinek, Beja
Beja
 


Sziasztok lányok!

Niki Kép nagyon sajnálom, remélem legközelebb már pozitív hírekrõl tudsz majd beszámolni. Ne add fel!!!!!
Mamacica éa a multivitamint szedem, nekem nem tûnt kisebbnek mit a többi, bár nem hasonlítgattam õket, viszont tényleg van rajta egy filmréteg, amitõl állítólag jobban csúszik. Kép Na nekem nem. Én minden alkalommal legalább 5 percig szerencsétlenkedem vele, párom már nem is nevet rajta, mert már megunta. Kép Jó az is igaz, hogy nálam ez a nagy gyogyiktól való tartás akkor kezdõdött, mikor véletlenül 500 mg-os C-vitamint vettem, ami szintén ilyen hatalmas volt.Kép hogy miért nem tudják kisebb méretben gyártani? De most kicsit megnyugodtam olvasva az írásokat, azt hittem bennem van a hiba, hogy nem bírom simán lenyelni. Ezek szerint a hiba nem az én készülékemben van. Kép

sziasztok:
Ujka
ujka
 


Szervusztok Lányok!

A reménykedőknek sok sikert! és persze beteljesülést!

Niki! Kép Kép Kép sajnálom...
Mi is elhatároztuk, hogy ellátogatunk egy "ilyen" központba. Nem szeretem ezt a szót, ezért nem írtam le. Különben is, igaziból nem is jó ez a szó, hiszen nehezített teherbeesésről kell beszélnünk. Ezt bíztatásként mondom, mert így sokkal közelebb kerül az emberhez ez az egész dolog. Kicsit többet kell várnunk, kicsit jobban meg kell szenvednünk, de a CÉL a lényeg! És igenis nekünk is lesz pici pocaklakónk!!!
Látjátok! Sikerült így összeszednem magam, hogy most én bíztatlak Benneteket, most elsősorban Téged, Niki! (És persze magamat is!)
Mi jövő héten hétfőn megyünk egy megbeszélésre a párommal. Ha érdekel, utána szívesen beszámolok Neked a tapasztalatokról, fejleményekről. Persze nálam még a cyszta is közbeszól.
Addig is: fel a fejjel! Eljön még a mi időnk!
cincerke
cincerke
 


Sziasztok! Ma reggel kicsit lentebb ment a hőm(36,9), már bele vagyok zavarodva ebbe a méricskélésbe!Én amúgy ,mivel délutánonként otthon vagyok, olyankor is szoktam mérni,s mindig óriási(37,4).Tudom, hogy hülyeség, de állandóan figyelem magam.Ezeket is szinte csak a magam megnyugtatására írom le, ahelyett, hogy veletek foglalkoznék.Szóljatok már rám, hohy ne legyek ilyen önző!!

Szonja!Miért is nem lehetett most próbálkoznotok?Azért pedig, mert a doki a telefonban azt mondta, még nem jelenti azt, hogy tényleg gyulladás van!!!!Fel a fejjel, minden rendben lesz!

Orsi! Miből gondolod, hogy nem sikerült? Igaz, én is ilyeneket gondolok magamról, de nem szabad komolyan venni ezeket az érzéseket!

Mariann! Te rögtön másnap tesztelsz, amint késik?
Nekem holnap lesz a nagy "nem várt" nap.Lyukas órámban majd tudósítok,mit érzek.Remélem nem lesz semmi, akkor a hétvégén nálam is teszt!!!!!!!!!
Netti
 


Az előbb már megint lehagytam magam:Üdv: Netti
Netti
 


Sziasztok!

Niki! Majd a jezuska hozza. nagyon sajnalom!!! Csak azt tudom mondani mint magamnak, tovabb, elöre.

Örület!!!!!!!!!! Meg mindig nem jött meg! Csinaljak meg egy tesztet? A höm mar 16.napja fenn van, es az orvos azt mondja "nem terhes". De akkor mert nem jön mar meg? Bocs a kitöresert!
Anna
Anna
 


Sziasztok!

Drága Niki, Kép Kép Kép, nagyon-nagyon sajnálom,
de azért ugye nem adod fel???
Fújd ki magad, aztán gondolj arra, hogy egy újabb
lehetõség áll elõttetek!

Minden tesztelõnek szoríííítok! Kép

Anna!
Ez jó jel! Nem jön meg, a hõd pedig a mennyekben...Kép Csinálj még egy tesztet!
Szurkolok a két csíkért!!!!

Ancsi
Ancsi
 


Beja,
köszi, remélem van miért Kép!

Netti,
igazából nem is tudom miért, de most valahogy nagyon mélyponton vagyok. Talán az idöjárás, vagy ez már a tavaszi fáradtság?
Neked viszont szorítok! Már egy jó ideje senki sem számolt be második csíkról! Itt az ideje, hogy ez megváltozzon Kép!

Reméljük a legjobbakat!
Orsi
Orsi
 


Szia, mindenki!
Én is állati fáradt vagyok, pedig ez a célhét...Kép
Homérozok! Ne görcsöljetek! Én így utólag azt mondom, nem biztos, hogy jó módszer a homérozés. Az ember nem tud szabadulni az értékektol, hajnalban azon izgul, fölmegy-e, nem megy föl, most miért ilyen alacsony...Lazítsatok! A lényeg úgyis a szerelmen van, mert attól lesz csak bébi...Kép

Niki!
Nagyon sajnálom, dehát annyi idod van még...Vasalj ki, az engem mindig megnyugtat!!!

Anna!
Szerintem van még esélyed...Kép Ezek a tesztek nem jók semmire. Próbáld meg elfoglalni magad, a tested úgyis jelez majd!
Mindenkinek szép napot, aki teheti,szundikáljon helyettem is!
Viráganya
Viráganya
 


Jo reggelt mindenkinek.

Csak eszembe jutott, hogy az "oregek" modszerei milyen sokszor gyoznek a modern mifenek felett. Mert amig homeroztem es naponta a falra masztam, addig nekem se jott ossze a baba, ellenben karacsony utan, amikor 3 napig reggeltol estig halat ettem (neha egy kis toltott kaposztaval), bosszubol a vilag ellen, hogy miert nem vagyok mar terhes rogton sikerult megfogannia. Most jon a husvet jo sok termekenyseget szimbolizalo egeszsegtelen kajaval, lehet, hogy csak ez kell a szervezetnek. Vagy hogy az ember lanya felretegye kicsit a gorcsosseget.
Pocok
 


Sziasztok!
Netti! Rajtad a világ szeme! Szoritok, hogy sikerüljön!
Mi azért nem próbálkozhattunk, mert a múltkor a menszim helyett barnás folyásom volt, amirol nem feltételeztem, hogy az a menszim, igy lekéstem a Closty bevételének napját. A dokim pedig azt mondta, hogy igy nem próbálkozhatunk Closty nélkül, mert elvetélnék. (nem igazán látom az összefüggést a Closty és a sárgatest hormon között, de mégis csak o az orvos)
Anna! Bocs, ha már irtad, de a dokid vérvételbol állapitotta meg hogy nem vagy terhes? Azért nekem gyanús ez a magas homérséklet! Nem csinálsz még egy tesztet?
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szonja,

Ne haragudj en nem vagyok orvos, ez igaz, de amit a te orvosod mond az hülyeseg. feleve mar, hogy nyomozok elveteles ügyben es konzultalok több orvossal. A closty tulajdonkeppen arra van, ha valakinek nincs peteerese, vagy ugrik mikor meg nem erett teljesen. Semmi köze az elveteleshez, es a sargatesthormonhoz. Talan annyi, hogy ha nincs peteeres, akkor az az alacsony ösztrögen szinttel van kapcsolatban. Ha alacsony az ösztrogen, akkor alacsony a progeszteron(sargatest) is. (Nem mindig).
Nekem csodalatos peteeresem volt, megis alacsony volt az progeszteron.
A masik: NYUDOGTAN PROBALKOZZATOK! A termeszet erösebb akaratu mint akarmi. Ha lesz peteeresed, akkor terhes is lehetsz. Es minden eselyed meg van ra, hogy minden rendben lesz. A barna folyasod egyaltalan nem utal arra, hogy volt-e peteeresed vagy sem. Elöször talan azt kellene kideriteni.
Bocs, remelem erted amit irtam. A Closty a terherbe ejtest segiti, es nem megakadalyozoja az elvetelesnek!!!!!!!!!!!!!!

Allati huzodasaim vannak, a meh teljesen felcsuszott,mar el sem erem. Nem verböl csinalta, hanem pipi. ma reggel hö: 37,0 Most varok, es meghülyölök.
Anna
Anna
 


Köszi Anna!
Nekem is pontosan ez a véleményem a Closty-ról mint neked, de nem akartam kockáztatni... Teljesen ki vagyok borulva, rettegek a holnapi naptól! Ráadásul még mindig vérzek, a dokimat pedig nem tudom felhivni, hogy megkérdezzem igy is elmenjek-e hozzá...
Én a helyedben már elrohantam volna egy laborba, vérvételre! Baba van a dologban, érzem! Bár magamban lennék ilyen biztos...
Szonja
Szonja
 


Sziasztok!
Most csak egy percem van. Bovebben majd este. Szonja, nem kell valami beutaló egy ilyen vérvételre? Hogy lehet ezt kérni simán?
Mónika
Mónika
 


Mónika!
Szerintem ehhez nem kell beutaló, de ezt csak gondolom. A SOTE II. Klinikájára jártam hormonvizsgálatokra, és a kartonozóban megmondtam, hogy mit szeretnék, felvették az adataimat, aztán mehettem vérvételre. De ha a beutaló miatt fáj a fejed, a körzeti orvos biztosan adna neked!
Szonja
Szonja
 


Sziasztok!

Remélem befogadtok magatok közé, akkor is, ha egy kicsit nagyobb a pocakom a szokásosnál. Már egy ideje olvasgatom ezt a rovatot, és nagyon együttérzek minden próbálkozóval, mivel nekünk is csak két év szenvedés után jött össze. Nem tudom ismeritek e a Természetes fogamzásszabályozás címü; könyvet. Már csak babonából is ajánlanám mindenkinek, mert amikor én elolvastam és elkezdtem "használni" rögtön terhes lettem.

Szonja:nekem is barna folyásom volt mensi elött, én akkor beszedtem a Closty-t, pedig az orvos azt mondta, hogy ez nem menstruáció. Az eredmény egy gömbölyödö; pocak, a tanulság az orvos sem tud mindig mindent pontosan, mindig érdemes próbálkozni.

Mindenkinek két csíkot!

Sziasztok
Sulammit
Sulammit
 


Szonja, gondolok rad,
Anna
Anna
 


Köszönöm Anna!
Holnap nem leszek gépközelben, de csütörtökön megírom, hogy mi az ítélet...
Pusz, Szonja
Szonja
 


Sziasztok!

Ki irta azt a konyvet?
Szani !
Bocs , hogy mindig teged zavarlak. Olvastam a masik topicba amit irtal a meddosegi bejelentkezesrol es a vizsgalatokrol. Az erdekelne amit felirnak gyogyszert vagy barmit az ugy durva szamitasok szerint mennyibe kerul? Neked ott is szuletett a fiad vagy masik korhazba?Es meg egy igerem ma az utolso a vizsgalatok alatt beszeltel a dokiddal vagy csak mikor mindennel kesz voltal utana mentel hozza? /Egy privat kerdes a vegere mennyi idos a kisfiad?/
Szerintem valami folsobb hatalom vezerelt ide mert en mar lemondtam a kivizsgalasrol, de most, hogy olvaslak benneteket egeszen kedvet kaptam belevagni.
Koszi mindenkinek
Sziasztok
Jutka.
khjutka
 


Anna!
Én is hasonló cipőben járok mint te.Nekem ez a 12. nap,hogy nem jött meg.Közben az 5.napon voltam a dokinál mert lett egy fertőzésem szerencsére nem veszélyes.Akkor megnézett ultrahagggal hogy mi a helyzet hátha megint cisztám van de nem talált semmit és azt mondta a méhnyálkahártya olyan vastag, hogy elbújhatott ott valami, valaki.De én addig már két negatív teszten voltam túl és azóta már újabb kettőn.Semmi!Érezni se nagyon érzek semmit talán néha émelygek.Ma felhívtam,hogy akkor most mi van velem azt mondta ez a sok negatív teszt nem jelent semmit.Ha semmi nem lesz egy hét múlva vár.
Nem tudom mire gondoljak!?Kiváncsi vagyok neked, hogy alakul!?De szerintem se tesztelj mert annál rosszabb ha negatív és mégse jön.Bagoly mondja verébnek....
Szia!Tünde
Névtelen
 


Kedves Jutka! Nyugi ,engem nem zavarsz,örülök,hogy segíjthetek!Nekem az injekcio 13000 ft.került ,más gyogyszer nem kelett.A vizsgálatokér nem kell fizetni.Egy az orvosom,kezelés alatt,és ha õt választom szülésnél is.Persze egy pár vizsgálatot(vérvétel,hormon)más végez,de minden eredményt a saját orvos ellenõriz. Minden alkalommal beszélek vele.Jutka a kisfiam is a Klinikán született,januárban töltötte a 2 évet.Kép Szia! Szani
Szani
 


Sziasztok!
Hát, nem volt könnyu behozni egy hét lemaradást, igen szorgalmasan irogattatok, persze, ez így helyes!
Köszönöm a vígasztaló szavakat Nektek.
Anna, Tünde, és minden bizonytalankodó, nagyon szorítok!
Én már nem értem, hogy velem mi van, remélem nincs komoly baj. Már az 56. napon vagyok, de még mindig nem jött meg, de a vasárnapi teszt is negatív lett. Szombatra tudtam csak bejelentkezni dokihoz, már igen türelmetlen vagyok.
Szonja, azóta megérdeklodtem, orvosi beutaló nélkül nálunk nem megy a vizsgálat sajnos.
PK, adtál egy kis reményt, ugyanis nekem is állandóan van egy nagyon híg folyásom, talán mégis örülhetek?!
Orsi, melyik egri gyógyfürdo hat pozitívan a termékenységre? Mi a Flórában és a Makovecz uszival szemben voltunk, remélem valamelyik az!
Beja! Az ovulációs tesztet egyszer kipróbáltam, a nevére már nem emlékszem, de leírtam itt. (januárban, de nem tudtam visszakeresni) Az a gond vele, hogy ha nem sikerül nagyjából beloni a peteérést, lehet, hogy elhasználod mindet, és még mindig nem derül ki. Erre az esetre persze azt javasolja, hogy vegyél egy újabb sorozatot... Ez már anyagi csod. De azért sok sikert, hátha Te be tudod osztani.
Mónika
Mónika
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mónika,
Sajnos nem vagyok ismerös Egerben, mi a strandon voltunk (nem tudom van-e több is belöle), kicsit balra volt egy úszoda is. A sport medence mellett van egy radioaktiv gyógymedence, arról írták, hogy jó hatással van a termékenységre. Egy kicsit hideg, ilyen idöben, de ki lehet bírni!
A hátsó melegvizes medencéket is javasolták nögyógyászati panaszokra, de ott nem volt kiemelve a termékenység!

Üdv.: Orsi
Orsi
 


Mónika!
Folyás nekem is van az általam feltételezett peteérés óta /ha volt egyáltalán, nem hőmérőztem/!!!
Te mit érzel?
Tünde
Névtelen
 


Kétcsíkos jó reggelt mindenkinek!

Hűha, ti aztán tudtok írni! Kép

Niki, szorítok neked!Legközelebb sikerül!! Kép

Képzeljétek nekem peteérés után ahogy kell felment a höm 36.8-ra ott állt 3 napig aztán lement két napig 36.6-ra -le is mondtam a sikerröl- erre ma megint 36.8.Most mi van?Mégis reménykedhetem?

Sok puszi mindenkinek Kép Nikol
Nikol
 


Sziasztok!
A 26. napon vagyok, a höm még mindig 37,2. Szerintetek normális, ha valaki ezt folyamatosan érzi is? Úgy értem, egész nap érzem, hogy höemelkedésem van. Azért nem tudom, hogy mi van, mert egy kicsit náthás is vagyok, szóval lehet, hogy csak emiatt ennyi a höm. Ezt viszont azért nem nagyon hiszem el, mert a 37,2 a hóközepi felugrás után kb. 3 nappal jelentkezett, amikor még semmi bajom nem volt. Egyébként holnap vagy holnapután (nem) kellene megjönnie.
Annyira reménykedem! Egyébként a mellfeszülésen kívül más bajom nincs.
Hajrá mindenkinek!
Eszter
eszter
 


Szija Eszter!

Hajráááá! Kép

Szerintem normális, hogy érzed folyamatosan a magas hõt, én is szoktam érezni!!! És nem csak napközben, hanem reggel is. Nekem 36.9 szokott lenni általában a hõm peteérés után, nem nagyon magas ugyan, de én szoktam érezni.

Szorítok Neked!
cupp
Beja
Beja
 


Nikol!

Hát persze, hogy reménykedhetsz!!! Kép

Anna, nyugi, baba van a dologban!

Minden kedves reménykedö! Nagyon szorítok nektek, annyira, de annyira szeretném, ha legalább nektek sikerülne. Egy picit mindíg ugy érzem, hogy az itt kétcsikos leendö anyukák egy picit az én babámat is a szivük alatt hordják. Hiszen annyit szorítottam már nektek. Sok boldogságot mindenkinek!

Kedves velem szomorkodok, engem biztatgatok! Köszi, hogy ennyire rendesek vagytok!

Pusz,

Niki
Niki
 


jó reggelt mindenkinek!

Vagyis ha az órára nézek, akkor inkább szép napot! Kép
Én reggel megint bepánikoltam, mert igaz, a ciklus 18. napját taposom, de reggelre megjelent némi barnás váladék. Kép Kép Nagyon letörtem, esetleg meg tudja mondani valaki, hogy a peteéréstõl hány nap múlva kezdõdik a beágyazódás? Mert már csak ez ad egy kis reményt, hogy állítólag akkor is lehet ilyen barnás izé. Kép
Sziasztok: Ujka
ujka
 


Beja!
Tündéri vagy, köszönöm!
Olyan jó érzés, hogy mások is szorítanak a sikerért. Én valamiért most úgy érzem (bár nem érzek semmit Kép, hogy reménykedhetek. Tulajdonképpen mától már éles a helyzet, mert 26-28 napra szokott megjönni, a mai pedig a 26.
Olyan régen olvastam két csíkosról! Vagy mindenki még csak most fog tesztelni? Hajrá lányok!!!
Puszi mindenkinek.
Eszter
eszter
 


Újka!

Nekem a dokim azt mondta, hogy van, aki középidőben "menstruál". Ez annyit jelent, hogy 1-2 vércsepp, vagy barnás "lötyi" jelzi az ovulációt. Ez nem betegség, hanem alkati, hormonális dolog. Szóval nyugi.

Niki
Niki
 


Sziasztok,

Anna ebben a honapban kiszal a csapatbol, es felfrissültem uj jatokoskent kezd. MEGJÖTT. Teljes rohammal! Ez van, sajnos ezen valtoztani nem lehet. Nem ertem! Biztos, hogy akkor volt akcio mikor kellett es igy tovabb, lehet hogy mar öreg vagyok.
Nem baj, legalabb ti vagytok itt, akiknek nyavogni lehet!

Eszter! Marha jol nez ki a helyzet Neked. Szerintem te csikos leszel. 37,2 az majdnem biztos. Hajra Fradi!

Ujka!

Beagyazodas 7-10 nap utan. De lehet, hogy most ovulaltal? Sok szerencset!

Netti! Mi van?

Mindenkit üdvözlök, Anna
Anna
 


Anna!

Fel a fejjel!
Menni fog! Adj egy kis időt magatoknak, és biztos lesz az esedmény!
Mondom én, aki néhány napja nagyon el voltam kettyenve...
De most!!! Mintha új életem lenne. Itt a tavasz és rájöttem, hogy mindennek megvan az értelme...
Zebrásoknak HAJRÁ!!!
cincerke
cincerke
 


Szijasztok!
Eszter! Nekem is magas volt a hõm és úgy éreztem végig magam, mintha lázas lennék. És mikor megmértem, tényleg 37 felett volt a hõm, napközben is. Egyébként ezelõtt én sosem éreztem ilyet a ciklus második felében, csak most, mikor összejött! Én reménykednék a helyedben nagyon!

ujka! Én is olvastam, hogy lehet a beágyazódáskor is egy kis barnás valami. Az pedig a megterméknyüléstõl számitott 7.nap körül van. De lehet hamarabb is. Az egyik könyvem 4 napot ír például. Szóval elképzelhetõ, hogy azért volt az a barnás izé...

Anna! KépKépKép

Szijasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok Lányok!
Kedves Anna!
Kép Ne keseredj el, hanem hajrá!!
Igaza van Viráganyának, el kell dobni azt a
nyavalyás hõmérõt, a lázlapot, meg mindent,
amitõl görcsbe jövünk.
Csak a szerelem és semmi más...Kép
A gyümölcs is megterem!

Lányok!
Lehet, hogy nem jól tudom, ezért elõre is bocsi, de én úgy hallottam, hogy a sárgatest-hormonnak igenis van köze az elvetéléshez.
Ugyanis a progeszteron (is) felelõs azért, hogy a terhesség megmaradjon.
Tehát, ha hormonálisan nem vagyunk rendben, nem termelõdik annyi progeszteron, a terhesség elhalhat.
Ezért gondolom, hogy a Closty-nak is van némi köze ehhez, mert ezeket a hormonokat szabályozza, vagyis ezáltal segíti a peteérést is.

Viráganya!
Neked hajrá a héten Kép,
én egy kicsit csúsztam a késés és a rövidebb hónap miatt, ezért átmentem a jövõheti akcióshétre.

De attól még szülhetünk együtt Mikuláskor, ugye?? Kép Kép

Pusszantalak benneteket,
Ancsi
Ancsi
 


Köszönöm Lanyok!

Ancsi!
A progeszteronnal kapcsolatban teljeseb igazad van. En is igy tudom

Anna
Anna
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?