Új privát üzeneted érkezett!

Eredményt hirdetek: Tücsi sztorija az überállesz....

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja igen, képzeljétek úgy tűnik mégis kész lesz nemsokára a házikónk :D A festők már a 90%-át megcsinálták, csak még én variálok, ide egy kis csíkot, meg oda egy kis bordűrt :D Szerettem volna ilyen gipszkarton frízt is, de olyan görbék a falak, hogy nem lehet :x Megjegyzem a festőket én szereztem, és szuperul tudom őket dirigálni, bezzeg a Peti szerezte burkolók... :cry: még egyszer sem tartották be a szavukat, már hétvégén költözhetnénk, ha mindent úgy csinálnak ahogy ígérték. Na mindegy, hétvégén már a laminált padlót rakják, utána már csak csip-csup munkák vannak. Persze nem lett mediterrán konyha, inkább klasszikus, meg még sok mindenben kompromisszumot kellett kötnünk, de sebaj.

Most szóltak, hogy halottak napjára valami vállalkozó kibérelte az egész utcát (temető mellett fogunk lakni :wink: ) érdekes lesz a virágárusokon keresztül költöznünk :oops: Remélem jól bedobálják majd a szemetüket a kertünkbe :twisted:

Lányok, egy nagy kérdés vagy kérés:
Mivel mi a lakásvásárlás miatt idén nem voltunk nyaralni, úgy gondoltam, hogy karácsony után nagyon el szeretnék menni valahova. Ajánljatok valamit léci, ami nem túl drága de mégis jó.
Hova lehet ilyenkor menni, ahol meleg van?
Vagy menjünk téli kirándulásra?
Coolasa, ti voltatok Ausztriában ugye?
Ötleteket, tippeket várok. Köszönet.
Vendég
 


És hogy jól kidumáljam magam, mert egy hétig úgysem jövök utána, Gergőről semmit nem írtam. Na nem azért mert nincs mit, bár túl sok változás nincs. Ezerrel megy a cici, a felnőttkaják csak ha úgy tartja kedve. Egy dolog van amit szinte mindig elfogad, a gyümölcsjoghurt.
Szóval kezdem azt gondolni, hogy a gyerekem egy nagyon öntörvényű makacs kis fickó, lesz még gondom ugyebár. A reszelt almát nem eszi, azonban ma amikor vásárlás után csak lehajítottam a táskát a földre, kicsórta az almát és elkezdte enni. Nagyon édi kis lukakat formált bele :D Meg sokszor a kaját is csak kézzel enné. De hát a frankfurti levest mégsem eheti a földről. Ráadásul játszik vele, attól meg agybajt kapok, ha valaki a kajával játszik.
Hát így állunk.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Ismerek néhány FP játékforrást a neten,pl:
http://www.gportal.hu/portal/jatekarzenal/
http://www.gportal.hu/portal/siposanett/

itt is vannak jó játékok, más márkák is pl. Smoby:
http://www.jatekfutar.hu

amibe most kicsit belebetegettem, FP peek a blocks vonat volt használtban anettnél 3500 Ft-ért, de lekéstem róla. Ma boltban láttam 8800 Ft-ért, de a játékarzenál oldalán ez 7300 Ft. Érdemes a babaszoba csvegőjét is figyelni, sokan foglalkoznak FP játékokkal, s olcsóbban, mint az üzletekben.
Csillának nagyon bejött az FP tanító kutyus (Coolasa, itthon magyarul beszélőt lehet kapni!), Benedeknek is biztos tetszeni fog. Nagyon jó játéknak mondják az FP dinót is.

Mi nagyjából jól vagyunk. Levente fogzik ezerrel, aludni nem nagyon alszunk. Novemberben megint kimegy a párom Svájcba, mi kb 3 hétre lemegyünk addig a szüleimhez.

Valaki kérdezte, Hyundai HHV650 a vizes porszívó, amit a Tescoban vettünk, 22 eFt volt.

Még nem vettünk autósülést, de valszeg a legolcsóbbat vesszük. Végülis Benedeknek is egész jó ülése van, azt kemény 2 Eft-ért vettük, csak a páromnak ki kellett érte buszoznia Rákosmittudoménmire, a világ végére (már a szántóföldek kezdődtek a házak mögött...).

Próbálok néha bejelentkezni, de Levente totál önveszélyes, kapaszkodva jár, s mindent betol a szájába, amit csak elér. Benedek meg szimplán hisztis.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Egér ellen görény rulez!

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi! Újra körünkben, éljen! Megjegyzem, hasznos beszámolódból a "Rákosmittudoménmi" említésénél meg-megdobbant lokálpatriota szívem, merthogy mi ott lakunk... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja! Felhívás! Tudtok olyan internetes fényképelőhívót, amelyik kifejezetten olcsón dolgozik?

Kép Kép
coolasa
 
 


Felhívás! Tudok olyan internetes fényképelőhívót, amelyik kifejezetten olcsón dolgozik! :wink:
Akciósan 100 dbszám felett PhotoHall 19HUF/kép (10x13)

Kép Kép
coolasa
 
 


Szia Coolasa, hogyvagyunk, hogyvagyunk?

Kép Kép
coolasa
 
 


Áh, kedves Coolasa, ne is kérdezd! Ez a hatalmas forgalom a babaneten is! Csak kapkodom a fejem a rengeteg visszaolvasással, válaszolással, ember legyen a talpán, aki bírja követni ezt a rengeteg hszt!

Kép Kép
coolasa
 
 


coolasa

http://asp06.photoprintit.de/microsite/ ... 41042ba09f

innen szoktam rendelni, nagyon szép minőségben hívják elő a képeket, és általában 2-3 nap alatt a hozzád legközelebb eső (és általad kiválasztott) partnerüzletbe kiszállítják.

ilba
az angol ötös lett, a német kettes, bár utóbbin én is meglepődtem, embert nem hallottál még olyan szépen és összefüggően nyögni :twisted: ráadásul a tanárnő mondta, idézem: " a nevem predesztinálja azt, hogy én németül beszélek, mert ennél németesebb már nem is lehetne" :roll: meg is köszöntem neki az észrevételt, illetve elmeséltem a családfám ide vonatkozó részét, miszerint az ük vagy dédapám óta én voltam az első, aki németül beszélt a Schneider klánban.

natasa
majd küldök koktélokat az ikejába :P

Kép
Kép
mancsbá
 
 


coolasa

hogy vagy?

Kép
Kép
mancsbá
 
 


jah, most látom, hogy 19huf/kép a PhotoHallban, ahol én ajánlottam több, viszooont: Kodak papírra és tényleg jó minőségben dolgoznak. persze ez attól is függ, hogy az előhívatni szánt kép milyen minőségű, mert ha ne adj Isten homályos...

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mbá, még szerencse, hogy mindannyian tudjuk, áldott jó lélek vagy. Máskülönben még az az igaztalan vád érhetett volna, hogy ott azzal a kisbetűs utalással pimaszkodsz.

Kép Kép
coolasa
 
 


Szasztok mindenki!

Megérkeztünk!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hogy stílusosak legyünk: Petra repült, mint a ponty.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
rendben volt minden az úton? Petra hogy bírta?

Görgőcske, Levente, boldog hófordulót Nektek!

A szüleimnél is volt mindig macska, születtek is kiscicák. Én is tudnék mesélni, hogy hogyan tanítgatja az anyacica a gyerekét egeret fogni, ill. ha már megfogta, arra okítja, hogyan kell órákon át halálra gyötörni szegényt....

Kép
mancs
 
 


Vuka! Nahát! És a végén még kiderül, hogy Dojcslandból gyakrabban látogatod majd a babanetet, mint itthonról.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
nézed meg lécci topikunk 179. oldalát, azon belül is a Te hsz-edet. Érdekes. Mert mindenkinek mai, aktuális képek és egyebek vannak a vonalzóján, ellenben Neked (ill. Nokinak) egy tök más képe van fent. Ezt én még nem is láttam. Azt hittem megváltoztattad, de idejöttem a mai oldalra és látom, hogy nem. Ezt hogy csinálod?
Ja, nem is kell válaszolnom, ezt csak egy Jedi tudja... :wink:

Kép
mancs
 
 


Coolasa, Mancs,

köszönjük a szíves érdeklődést. Az úton minden rendben volt, Petra nagyon élvezte, a repülőn nagyokat kurjongatott.

Amikor a pilóta vagy a stewardess beszélt a hangosba, Petra feltűnően a feje fölötti hangszórót bámulta, meg lehetett zabálni.

Most megyünk pelenkát vásárolni, mert azt nem hoztunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok,

mi most érkeztünk meg, plázáztunk. :oops:
Ajándékokat néztünk, meg ilyesmi.

Benyónak kijött a felső két foga is. Már megint egyszerre kettő, nagyon durva. Ehhez képest még nem is volt nyűgi, de magához képest azért igen. Hétfőn éjszaka is ébredt 1x, de azóta megint nem. Remélem ennyivel megúsztuk a felső fogakat. :)

Képzeljétek, tegnap Bence 700ml főzit evett ebédre és vacsorára. (szóval összesen ennyit). Ez durva, nem? Na jó, a kedvence volt, alma-rizs-csirke.

Mától teszek olívaolajat is a főzibe. Ma "csak" borsó volt, ebből a szokásos 200 ml ment.

Többiek merre?

Vuka, jó Deutschlandozást!
Vendég
 


Eszti,
700??????? Nem semmi! Voltatok a Mária babanagykerben?

Kép
mancs
 
 


Mancs, a napokban, mikor megváltoztattam a vonalzós Nokiképet, az nekem több etapból áll (hiába, nem vagyok egy egyszerű eset a magam számára sem), és először azt a pirosruhás képet tettem fel róla, de aztán meggondoltam magam, és amellett döntöttem, amit itt látsz.... izééé... ugye a Jediség jobban hangzik annál, mint hogy "elképzelésem sincs"?

Eszti, ezt nevezem. Benyót nem kell majd kergetni az asztal körül, hogy "csak ezt a néhány morzsát edd meg kisfiam"...

Kép Kép
coolasa
 
 


Képzeljétek, megkaptam a szept. havi fizupapíromat. Már gyanús volt a dolog, mert igen kevés pénzt kaptam (53e) és a papírról kiderült, hogy egyszerűen szept 08-tól elfelejtkeztek rólam, azaz nem számolták el a napjaimat. Már telefonáltam, de érdemlegeset holnap tudnak mondani, ugyanis ma "nem lehetett bemenni a gépbe" :evil:

Kép
mancs
 
 


Ízelítőül néhány repülős kép:

1: vicces repülő

Kép

2 - 4: Petra mulat

Kép

Kép

Kép

Folyt. köv.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Van rá vmi esély, hogy Petike magától rá fog majd egyszer jönni, hogy a varázsitató bigyuszkáját amit a szájába dugdosok azt szívni kell? Nem akarom kilyukasztgatni a szelepet, mert akkor elveszti az áldásos "nem csöpög" funkcióját :?

Kép
mancs
 
 


Vuka,
látom sikerült az első sor :wink: Nem fájt a füle Petrának? Ki a néni? Bár ha jobban megnézem, a hasonlóság alapján Antimama lehet... :D

Kép
mancs
 
 


Mancs, előbb-utóbb biztosan rájön, próbálgasd. Bencénél én meguntam a próbálgatást, azóta pohárból iszik. :wink:
Máriában még nem voltam, de ma hátha. :)

Vuka, szuper képek, és a vicces repcsi tényleg vicces. :)
Vendég
 


Eszti,
nemisigaz mert láttam Benyófit üvegből inni a Népligetben! :lol:
Akkor próbálkozom, aztán hátha egyszer rájön, hogy nem nyalogatni, nem rágcsálni, hanem szívni.
Na ez a mondat egy korosztályos filmbe is beillene :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs :) :) :) :)
Vendég
 


Mancs :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Benőkémnek még mindig nincsen kabátja. :(
Elcaplattam a kínai áruházig, erre megszűnt. :shock: Felcipeltem Benit 1 turihoz (lift miért lenne a gyerekboltnál :evil: ), semmi. Alig volt téli ruci. Nem tudom, lehet, hogy túl úrihölgy vagyok :oops: , de agyonhordott pulcsit nem veszek meg, főleg ha 1000-2000Ft között van. Ennyiért kis szerencsével a C&A-ban is kapok vadi újat.
Lehet délután Tátra utca, Mária Nagyker jön. :roll:

Tücsi,
Jó, hogy jössz néha, hiányzol ám! :wink:
Sütifaló egy FP zenélő játék, ami magyarul beszél is és énekel is.
Egeres sztorik nem semmik.
Külföld, vagy belföld? Vagy ahol meleg van? De az nem olcsó … 8)
Görgőről friss képek?

Kormi,
Tök jó az utolsó link, szerintem el is megyünk az újpesti boltba.
Önveszélyes fickódról képek?

Mbá,
:D :D :D

Görgő, Levi, Marci! Csak így tovább!

Mancs,
Te mit csinálsz a 179. oldalon??? :shock: :D
Nem értem, Te milyen fizut kapsz a cégtől? Nem az állambácsitól jön a GYED? :oops:
Beni se tudott vele sokáig mit kezdeni, aztán egyszer megint a kezébe nyomtam és tudta. 9 hónapos kora körül.

Eszti,
Hát tátva mindenem :shock: :shock: :shock: , ez Beni napi össz. adagja tokkal-vonóval. :lol:

Vuka,
Szuper képek, napi beszámolókat kapunk majd?
Hol lakik Nagypapi?

Csajok! Olyan izgi, mi is nézelődünk házikók táján, olyan szupit találtunk … :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
kölcsön adjam a 18-as karikámat? :lol:
Livi is soká jött rá, mit is kell kezdeni a varázsitatóval, szóval türelem szívást terem. :lol: Kép

Marci babának is boldog hófordulót, meg Görgőcskének és Leventének is!!!

Játszópajtásoknak üzenem, hogy miután 10-kor keltünk és fél 11-kor reggeliztünk, így még csak most lettünk túl az ebéden, Livicsek bealudt, így ma sem érünk le 4-nél előbb a játszóra. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, agyonhordottat én sem vennék, ebben tök igazad van, de szuper jó állapotút igen. :) Remélem a Tátrában találsz, ott nagy a választék. :)
Vendég
 


Ilba, szerintem Mancs ugyanazt csinálja a 179. oldalon, amit én a 205-en. Vagyis amikor ott tartott a babanet, akkor vette fel a ezt az oldalt a könyvjelzők közé.

Hű, ház, milyen, hol, mikor?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ha Újpesten jártok, ugyan nézzetek már be hozzánk :D :D
Házikó? Szuper!!! Hoool?
Nem tudom hova akarok menni pihenni, de menni akarok és kész :D Ezért kértem, hogy ajánljatok valami konkrétat, mert ha úgy állok Peti elé, hogy ez meg ez van, itt már volt ez és ez, és nagyon ajánlja, akkor még lehet a drágábbra is rá tudom beszélni. Na azért nem a 600ezerperfőre, az igaz.
Persze Coolasát hiába kérdem rám sem bagózott :evil: Vagy úgy lehidalt az egeres történeteimtől, hogy észre sem vette, hogy megszólítottam? :cry:
Vendég
 


Coolasa:
Rákosmittudoménmi lehet Rákospalota is (ahol Bubek lakik) és itt valóban van a szántóföldek előtt egy lakótelep (Csobogós vagy mi) szóval Kormi járhatott errefele is.
Vendég
 


Tücsi, ne haragudj, tegnap gyorsolvasásban voltam, átsiklottam fölötte. Megkeresem mindjárt a címet ahol voltunk, nekünk abszolút pozitív élményeink származnak onnan, Finnország után 2. a nyaralási listánkon, ez nálunk eléggé előkelő hely!

Ilba, köszönöm, nem is olyan megvalósíthatatlan, főleg a végén a leves szónál a "korlátlan" határozószó...

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi itt is van: www.steiningerhof.at! Remek étkek félpanziós ellátás esetén bűnös mennyiségekkel, szép táj, és még eurorestes csekket is szerezhetsz hogy kedvezményesebb legyen! (vagy én is adhatok, ha már nem osztogatnak, rég nem jártam azon az oldalon)

Kép Kép
coolasa
 
 


(Tücsi, látod, pedálozok a kiengesztelésedért olyannyira, hogy ha legközelebb találkozunk, még valami szerenádot is rittyentek neked, Natasa lesz a vendégművész...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ez a ház dolog engem is érdekel!!! Mesélj!!! :)
Vendég
 


Tücsi,
Mbáéknak vannak téli járataik is, majd szólok neki. Vannak ilyen szar :D helyek is, hogy Mauritius, meg Brazília fujj, el se mennék :lol: De vannak baráti árú utak is pl. Teneriffe, Las Palmas, Hurghada és még nem tom mik. Majd ő tájékoztat :wink: Szokta mondani, hogy Teneriffére mindig sok babás család megy, mert ott mindig jó a klíma, nem kell megdögleni 40 fokban, de azért jó az idő :)

Ilba,
mi a Baby Outletben vettünk kafa dzseit Petikének. De ha ilyen enyhe marad az idő tehetem el, mert lassan kinövi :shock: Pedig nagyobbat vettünk direkt. Ózdon Anyukám vett neki tök jó kantáros gatyó-dzseki összeállítást. Majd teszek fel róla képet. Jó kis pihe-puha. Sztem nézd meg a "kisebb" bababoltokban is, ott nagyon jókat lehet kifogni! Házikót hol néztetek? Szept. 29-ig szülési szabin voltam, és a szeptemberi havi "fizum" lett kevesebb. Azt még a cégtől kapom.

Kép
mancs
 
 


Ilba,
ne félj, nem nyúljuk le előletek a kéglit, úgyhogy MESÉLJ!!! :lol:

Kép
mancs
 
 


Itt a szerkó. Kicsit nyűgi volt amikor Anya ráadta, ezért vágja a pofákat. Polárbéléses kantáros gatyó, polárbéléses dzseki lecippzározható kapucnival. Kívülről meg csíkos-bordázott kordbársony-szerű anyaga van. Iszonyat meleg!

Petike új találmánya: hasal a járókában, nyalogatja az alját, és miután tiszta nyál lett egy részen, utána nekiáll úgy brümmögni, hogy a szájával a nyálas részt érinti. Nade legalább elszórakoztatja magát :lol: Olyan hangja van így, mint amikor a karunkra tesszük a szánkat és fújjuk. Olyan iszonytató nagy puki-hang :lol: Tetszik neki.

Kép

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
hányas méretet hord Petike?
Aranyos a mezítlába + az "iszonyat meleg" szerkó. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
igen, ez a mezítláb nekem is tetszik :lol: Legtöbbje 74-es, de pár 68-as még jó rá. Pulóverből, kardigánból ha olyan méret van már 80-as is, mert az úgyis több réteg ruhára adom rá.

Kép
mancs
 
 


Petike nem szívja, hanem fújja az itatót :lol:

Kép
mancs
 
 


Gabi,
Ma mi is fél10-ig aludtunk. :wink:

Tücsi,
Oké! Elküldöd a telcsiszámod? Nem találom. :oops:
Én ajánlom Máltát, Sharm-el-Sheikhet (bár ide én nem mernék pici gyerekkel) és Tenerifét.
Vagy mi is megyünk síelni januárban Ausztriába, menjünk együtt! :lol:

Diétát küldözgetem, sikítson az aki kérte, de nem kapta meg.

Házikó: még nagyon csak nézelődünk és semmi sem biztos, majd mondom ha van már valami konkrétum. Errefelé keresünk egyébként, a tutiszuper most 1 házacska Pilisborosjenőn.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancsi,
akkor már mi öröklünk tőletek! :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Nézzétek meg, nekem nagyon teccik. A jóember az ölelést népszerűsíti. Rulez!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?