Új privát üzeneted érkezett!

Édesek ezek a csajok, kis huncutmanók!!!! :lol:

Barbikám:megint aranyóra vagy??????Eltűntél drága!!!!!

Most voltunk kint ,azért most már elég hűvös van!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!
Egy szavam sem lehet, csak 3x keltünk éjjel (vagy 4x?), na mindegy, és 8-ig aludtunk!
Most persze szuszizik, ki kell aludnia az éjszakát! :?
Reggel kikocsiztunk, átmentünk a boltba. Szegényre még a WC ajtót is ráadtam, olyan hideg volt. És megint megállapítottam, hogy utál öltözni, az x. réteg után már sikított. Viszont nem fázott! :lol:

Edith, nagyon ügyes Kriszta, ebből hamarosan mászás lesz! És szép az új autótok! :lol:

Eszter, te honnan rendelted a pelust, hogy olcsóbb? Vagy ti kisebbet használtok, azért ennyi?

Andi, már gyógyultok?

Julcsi, nagyon szorítok, hogy megvegyék a kéglit. De addig ne kiabáljuk el, amíg a szerződést alá nem írtátok. Már árultam pár lakást, és a tuti vevőt, aki holnap jön szerződni, na, soha többé nem láttuk! Az a biztos, ha már a lóvé nálatok van, és nem a bankjában. (meg ugye nálatok nem is romlik meg! :lol: )

Márti, jóvanna! :wink:
Tudom én, hogy működik ez a takarítás, pakolás.
Én úgy szoktam járni, hogy mikor az egész lakást tökig kitakarítottam, és nagyon megvagyok magammal elégedve, pár nap múlva észreveszem, hogy a villanykapcsoló hót retek. Jó alapos vagyok, mi? :lol: :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok

Nem tudom, hogy miért, de engem UTÁL a babanet. Legtöbbször be sem jön az oldal, de mostanában, már ha bejön is azt írja ki, hogy nincs hozzászólás a témához!
A Ferkó folyton azzal cukkol, hogy biztos írtam valami olyat, amiért kizártak. Hiába mondom neki, van hogy napokig nem tudok írni.

Edith, Eszter: nagyon jók a képek! És a Hannának mennyi haja van!

Julcsi: drukkolok, hogy elkeljen a lakás!

Na persze, hogy most ébredt fel a Szandi.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

 
 

Zsuzsi:velem meg azt csinálja ez a vacak, hogy elküldöm a hsz-t és úgy tesz mintha nem tette volna még fel!!!!Még egyszer elküldöm és tessék már felrakta!!!!! :evil: Múltkor ezért volt kb 8x fent, mert addig b@szakodott én meg nem hagytam magam!!!!! :?

Barbi:én sosem vagyok megelégedve a takarítással :? , de ez van.Ha rendmániás lennék már rég megőrültem volna!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

úgy látszik mindenkit néha megtréfál a babanet.

Ki az aki használ közületek csőrös poharat? Olyan varázsitató izét...abban is lehet tápszert adni?
Azt mondták nekem, hogy fél éves kor után már nem jó, ha cumiból eszik/iszik a gyerkőc :? akkor hogy adjam neki a tápszert? :roll:

Ti hogy csináljátok? Légyszi adjatok tanácsot :oops:


köszi-köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a fotók, kedvet is kaptam csinálni néhányat - ma nálam lesz a gép. Persze most épp alszik a picur.

Gabek: én időnként odaadom Samunak a csőrös poharat, de egyelőre nem nagyon megy neki. Először 4ésfél hónaposan próbálkoztunk (mikor megkapta a tápszert), de az kész kudarc volt - olyan erősen szívta, mint a cicit, és szegény persze majd' megfulladt... Így hát jött a cumisüveg.
Most már ügyesebb a csőrös pohárral is, de még mindig nem tökéletes a dolog, sok mellémegy, szerintem még mindig túl erősen szívja - úgy mint a cumisüveget. A teát szoktam neki időnként csőrösből adni, de nem vagyok túl konzekvens ezen a téren. Most úgy vagyok vele, hogy inkább sima pohárból tanítom meg inni (az jobban megy, tök ügyesen kortyolgat), a csőröst lehet, h kihagyom. Van egy ismerősöm, aki teljesen kihagyta a cumisüveget, és csak kispohárból, meg csőrös pohárból kapott tápot (meg mindenfajta innivalót) a gyerköc.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Barbi!

Több helyről lehet rendelni. Én a http://www.gportal.hu/portal/importpelenka/
ről rendelem. Itt olcsóbb, mint a www.pelenkafutar.hu ról. De ugyan az. Régebben volt még több is,de azok sajna megszűntek.

Mi is voltunk kint, igaz, kendőztünk, de így is jó hideg volt. Hanna még így is jól bealudt a kendőbe. Ő is utál öltözni. Főleg, ha a kezére akarok valami húzni... Gatyát akár 6-ot adhatnék rá, de felül inkább levetkőzni szeret. :D:D

Gabek!
Bár nem vagyok egy nagy cumisüveg szakértő, de nálunk a szomszéd kislány most szokott át a cumisüvegről a csőrösre. 17 hónapos...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Edith:hogy csináltad, átpaszíroztad a borsót???Nem lehet hogy a hagyma????De ilyen gyorsan?????Nem hinném, de nem tudom!!!!

Hogy jó kedvetek legyen,Zsuzsi ugye nem veszed a szívedre??? :shock: :lol:
Ha beteg a cica, adj neki gyógyszert...

1. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen. 2. Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet. 3. Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából. 4. Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait bal kézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig. 5. Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből. 6. Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát majd masszírozza a cica torkát. 7. Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod. 8. Bagyuláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba. 9. Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az ízét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vízzel és szappannal mosd ki a szőnyegből. 10. Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki. Kanállal feszítsd szét a száját és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát. 11. Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hideg vizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat. 12. Hívd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát. 13. A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa. 14. Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt. 15. Hívd fel az állatorvost és beszéld rád, hogy jöjjön ki hozzátok. 16. Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja: "ugye, milyen egyszerű?"

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csajok!

Megvagyok, csak van két torokgyulladásos gyermekem. Barnabás nagyon csúnyán köhög, Virág még csak rekedt. Délután megy Apa Olaszba, szóval tök jól vagyok. Ma 11-kor arra eszméltem, hogy hálóingben főzök, kávét meg csak nescafet ittam, mert nem volt időm főzni rendeset. Ha Virág mellől ellépek, azonnal ordítani kezd. Nem tudom, hogy a betegség miatt vagy a szeparációs szorongás jött rá?

Keresztelőre mindent megszerveztem, már csak túl kellene esni rajta, és addigra meggyógyulni.

Julcsi! És ha összejön a lakáseladás, mikor kellene költözködni? Van már helyette valami kiszemelt kéró?

Zsuzsi! Eszik már rendesen Szandi? Virág úgy eszi a gyümiket és a főziket, mint a katonatiszt. 200ml-t, ami nálunk rekord. Csak az a rohadt hasfájás ne lenne.

Lányok! Én annyira fáradtnak és kimerültnek érzem magam. Valamelyik nap már azt mondtam, hogy boldog leszek, ha megnő Virág. Pedig ez nem igaz, a legszebb korszak ez, csak már annyira kivagyok a nem alvásoktól és a nyűgösködéstől, hogy hülyeségeket beszélek. Most is délben aludt 35 percet, még a mosogatáson sem voltam túl, de persze mindenki szerint feküdjek le, mikor alszik a kiscsaj.

Bocsi akinek nem reagáltam, de már megint sír a csajom.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:sajnálom, hogy betegek a gyerekek, nekünk múltkor nagyon bevállt a Belladonna a torokgyulladásra, és az lázra is jó!!!!!Küldök sok gyógymanó!!!! :wink:
Elhiszem , hogy ki vagy purcanva!!!! :( Akkor most Barnust is ápolhatod!!!!!Szegénykéim!!!!Remélem vasárnapig meggyógyulnak!!!!! :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit: dettó ugyan így érzek! Pont mielőtt olvastam az írásodat döntöttem el, hogy feladom az elveimet! Egyszerűen nem tudok mindig mindent tökéletesen megcsinálni.
Szandi még mindig érdekesen eszik. A napközben alig eszik, este viszont bevág 200-260 ml tápszert.
Tegnap lelkesen meséltem a barátnőmnek, hogy 2. napja semmit nem bukott. És mintha megértette volna mit mondok azóta sugárba jön vissza minden. Ami például ma, hogy céklafőzeléket evett nagyon kellemes.
Hasfájás: az olvastam valahol, hogy azért is fájhat a pocija, mert a főzelékébe, gyümölcsbe, botmixerrel, turmixgéppel készítve sok levegőbuborék kerül. Én azóta szitán nyomkodom át, igaz így tovább tart.
Pár napja én is azt vettem észre a Szandin, hogy sokkal többet sir, de szerintem azért, mert érzi, hogy én ideges vagyok. (amikor elkezdődtek a szopi problémák szintén ez volt, és ahogy én megnyugodtam, elmaradtak a sírások) Nem lehet nálatok is ez?

Márti: nem veszem a szívemre, ismerős a szitu, tényleg nem egyszerű feladat macskának gyógyszert beadni. Jót nevettem rajta! :lol:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edit!

Kitartás!! Úgy is jobb lesz!
Egyébként meg, ha alszol mosogatás helyett, tuti, hogy ébredés után is ott lesz... Ráér. (Hacsak nem vagy rendmániás, mert akkor nem ér rá :))
Én úgy vagyok vele, hogy a gyerek sokmindenre fog emlékezni,d e arra nem, hogy volt-e mosatlan, vagy sem... :D:D

Zsuzsi!
Sajnálom a hányást! :( Olyan rossz nézni. Te se vettél észre eddig valami periódusosságot a dologban? Én nem találtam, pedig végig gondoltam mindent.

Márti!
Ez jóóóó. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Örülök, hogy megnevettettelek titeket! :wink:

Zsuzsi:sajnálom a bukást, Zsombiból szinte semmi nem jön vissza!!!Tudom ez nem nyugtat meg!!!! :( És mitől vagy ideges?????A SZandi nem jó evőkéjétől????? Vagy a bukástól????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Mi van ezekkel a gyerkőcökkel, mert Krisztával is alig lehet bírni tegnap óta! :shock: :shock: :shock: Tegnap még nem tulajdonítottam akkora fontosságot neki, de amikor délelőtt levágott egy nyűgipartit, és miután felkelt és sehogy sem lehetett a kedvében járni, rájöttem, hogy ez biztos nem a zöldborsótól van. (MÉg attól tartok, hogy esetleg a hétvégi állandó ölbencipelgetés is megártott neki :? ) Ma is, amíg ébren volt, semmit sem tudtam csinálni. Inkább sétáltunk, de még ott is nyűgölt kicsit. Az ínyét kenegetem, de nem érzek-látok semmit még. Most épp az apja altatja, mert ma mindháromszor csakis ölben akart elaludni. Én meg mindjárt megyek káposztát gyalulni, paprikéát vágni. Aztán meg fürdök egy nagyot!!!!!!!! Már most hulla vagyok, meg kell mondanom Istvánnak, hogy majd nézzen be vagy egyszer a fürdőbe, mert lehet, hoyg belefulladok a vízbe! :roll: :roll: :roll:

Zsuzsi: Én nem szoktam mixereket hasznlni a Kriszta kajáihoz. Lehet, hogy én vagyok a régimódi :roll: , de eddig is egy kis szűrőn passzíroztam át a dolgokat, most meg csak villával töröm. Igaz, hogy nekem egy elég nagy edényű blenderem van, abban meg csak felkenődik az oldalára a gyümi-zöldség. Nekem nem nehéz így.

Márti: Sz..rrá főztem a rizset, és kihűtöttem (ez még tegnap készült), a borsót (mirelit kerti borsó, anyósomtól), kb. egy maréknyit puhára főztem majd a szűrön átpasszíroztam, hogy csak a húsa kerüljön bele. A pipimellet is egy diónyi hagyma felével puhára pároltam, majd villával jól elkapartam-összetörtem. Aztán meg mindent összevegyítettem, és megvolt. Ja, bocs, tettem egy kis tápiport és elkevertem még a husi főzőlevével. Így lett végleges.
Nem hiszem, hogy a hagyma ártott volna neki, meert nagyon picike volt, és amúgy eddig is kapott hagymát. Nem is egyszer, de mindig nagyon keveset. Amikor meg van főve, akkor már nem okoz gondot.
És nagyon jó ízt ad a husinak.

NA, hagylak is Titeket, írjatok még!

Julcsi, mindig akartam mondani, és mindig elfelejtettem mégis, hogy sok sikert a lakáseladáshoz! És ti aztán hová költöztök? Akkor majd nem lesz állófogadás?

Ja, és még Barbi: Kriszta már vagy két hete már mászik. Ez a talpra (jobbanmondva lábujjhegyre, mint a balerinák) állás csak tegnapi mutatványa. A legújabb. De mászni már rég mászik! :)

És még Edit, nem tudom, mit tanácsolhatnék, mert nagyon sokszor én is így vagyok a dolgokkal. Tudom, hogy megvár minden, és hogy az én erőm is véges, de ha nem megy minden, akkor valamit ki kell hagyni. Tudom, nekem is sokszor ciki, amikor jön a férjem, és én csak épp összeszedtem a házat, főztem és mosogattam. Ezek a mindennapos dolgok. és akkor hol vannak az ilyen káposzták, ruhakiválogatások, vasalás, teregetés, stb. Pedig István soha nem mond semmit, de én érzem, hogy nincs ez rendjén és mégsem tudok mindent befejezno.
Próbálj kicsit megnyugodni, valóban, hátha ez segít. Különben gyors gyógyulást kívánok a babókáidnak! És hogy járjon le sikeresen a keresztelő! :)

Most valóban húzok! Kellemes estét mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Köszi lányok a vigasztalást!

Délután már annyira kivoltam, hogy Barnus öltöztetése közben elbőgtem magam. Barni nagy ártatlan szemekkel rám nézett, és megkérdezte, mi a baj. Én meg bőgve mondtam, hogy még kávét sem tudtam inni, annyira csak veletek foglalkozom, Ti meg állandóan bőmbiztek nekem. Átkarolt, és azt momdta: Jól van na! és egy szó nélkül felöltözött.

Zsuzsi!

A botmixerről én is hallottam a levegős dolgot, de én még korán elkészítem a főzit, van ideje ülepedni. A doki szerint a rostokat nem bírja még az éretlen pocija. De hozzá fog szokni, a megoldás nem a kaja felfüggesztése, hanem bizonyos fortélyok betartása. Ezekre nem térnék ki, Nektek ez úgysem aktuális. Ha igen, szívesen megírom.

Eszter! A mosogatás tényleg megvár, csak ha ébren van a kis nyügigép, akkor még nehezebb Tőle bármit is csinálni. Ha nincs rossz passzban, akkor én is Vele fekszem.

Lépek, esti műszak EGYEDÜL: F@@a.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Itt vagyok megint.
Ma nálunk volt a Maja baba az anyukájával. Hát, a kiscsaj egész nap aludt kint a kertben a levegőn. Szinte csak enni kelt fel.
Ezzel szemben az Ádám rekordott döntött alvásban, délelőtt 1 óra, délután 3/4. Persze estére már tök zizi volt, úgyhogy 3/4 7-kor megfürdettük, evett és már 7-kor aludt is. De vajon akkor mikor fog kelni, hajnali 5-kor? :? Mindegy is, minek aludjak olyan sokat? Legalább holnap elmondhatom, hogy nekem nem sütött a hasamra a nap. :? :lol:
Ja, és egész nap sütöttem főztem, nehogy éhezzen a család. Persze a süteménynek adtam egy ívet a kuka felé. Én nem tudom miért, olyan almásat sütöttem mint amikor a Mártiékhoz mentünk, de kívül már szinte megégett, belül nyers maradt. Ugyan úgy csináltam, ugyan olyan hőfokon, mégis landolt a kukában.
Az István persze borzasztóan örült, ennyit nem főztem kb. 1992. óta. :lol:

Edit, nagyon sajnállak, de átérzem a nemalvás okozta fáradtságodat. Csak te két manóval csinálod. És azt is megértem, hogy nem tudsz lefeküdni, mondjuk mikor délután Virág 35 percig alszik, minek is feküdnél le. Nem? :?
Gyógyuljatok meg!

Edith, akkor bocsi, elkerülte a figyelmemet, hogy ilyen ügyes a kiscsaj. :oops:

Márti, jó ez a macskás írás. Jót röhögtem.

Eszti, köszi. Szerintem kipróbáljuk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:tudom mi volt a gond a sütivel!!!!! :P A szíved nem volt benne !!!! :wink: Nekünk beleraktad az tuti!!!!! :wink: :lol:

Ma pici lányom büntiben volt :shock: :( , nem vittük vásárolni, mert olyan rossz anyja vagyok ugye és ez a csaj ma ollllyyyyan hisztis volt, hogy a fülem ketté állt.Mondtam én , hogy így nem jön, nem hitte el és jól megsértődött biztosan. :( Mindjárt hozza fel őket apa, majd jól kiengeszteljük!!!!! :wink:

Edit:nekem is az egyik hiszti szünetében azt mondja a banyám:szeretlek anya :wink: :lol: , mondom én is csak azt nem amikor arénázol!!!!!Erre nem mondott semmit!!!!! :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Eszter: jó tipp a gportalos pelenkarendelés - erről nem is tudtam, ki fogom én is próbálni.

Samu ma nálunk is nyűglődött egy jó nagyot - ráadásul épp akkor, amikor nem voltam mellette, így a nagynénjén csapódott a dolog. Tegnap délután is volt egy ilyen menet...

Edit! Jobbulást nektek! Nekem csak egy gyerekkel van torokgyuszis élményem, és akkor két éjjel nemalvás volt - ez duplán valóban nagyon fárasztó lehet. Pláne most a párod nélkül...

Házimunka: sajnos vagy szerencsére én sosem voltam egy házitündér, sőt, mióta Samu megvan, azóta sokkal több mindent csinálok itthon (pl. rendszeresen főzök :) - előtte nem nagyon foglalkoztam ilyenekkel, most meg nyilván többet kell takarítani meg vasalni meg mittommén. De hogy a kapcsolókat mikor töröltem le utoljára - fogalmam sincs :)

No megyek, mert ma korán indult a nap, voltam dolgozni is, és érzem a hatását.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Halihó!!!!!

Már fél 6 óta ébren vagyunk a kicsi fiammal, majdnem visszaaludt, de aztán kipattant a szeme!!!!! :(

Edit:én már kávézom :lol: , tegnap én is csak délután jutottam el a kávéfőzésig!!!!! :shock:

Most nézem, hogy akkor a hétfő az munkaszüneti nap, ugye?????Éljen!!!!! :wink:

Volt már valaki a tropicariumba?????Nagyon gondolkodom, hogy elkéne menni, de nagyon drága a jegy!!!1700 Ft, az 1 éves bérlet 5400, ha jó hely márpedig szerintem csuda klassz lehet akkor lehet hogy inkább befekteteünk bérletre!!!Hozzánk közel van és szerintem a Szoni is élvezné nem csak mi!!!!Apám azt mondja hogy sokszor menni biztosan egyhangú lenne, nade az állatkert sem változik olyan sűrűn és idén is voltunk párszor!!!!! :lol: Ugye Zsuzsi nem lehet megunni!!!!! :wink:
Ja és van EDC kártyánk azzal 15°% kedvezményt adnak!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Héttől talpon vagyunk, már aki, igaz, mert Kriszta még csak négykézlábazik! :lol: :lol: :lol:

Úgy néz ki, a billentyűzetem helyrejött. Időnként szokott vacakolni. Nem tudom miért. Huzal nélküli, így aksikkal megy és amikor merülnek le, elkezd hülyeségeket csinálni. Aztán 1-2 napig teljesen begurul, de időközben vannak "tiszta" pillanatai. Persze, amikor itthon a férjem, akkor még véletlenül sem hülyéskedik velem.

Jól aludtunk, fél 5-kor volt egy nyöszörgés, de véglegesen csak 7-kor keltünk. Azóta már a földön játszik, és a most szerencsére langyos radiátort tanulmányozza. Az este vetődött fel nálunk ez a forró radiátor- kérdés, és őszintén, halvány lilám nincs, hog y mit fogunk tenni, hogy ne menjen oda!
Tegnapelőtt óta amúgy szorgalmasan gyakorolja azt a tótágast állást, nagyon élvezi, sőt már variálja is. Sokszor a nagylábujjának a hegyére áll csak, mint a balerinák!

Barbi: Örülj, hogy csak örül az Istvánod a sok főtt kajának, mert az enyém "kitenné a szűrömet", ha nem lenne. :roll: :roll: :roll: Igen, a papné anyja, aki bár dolgozott, de azért világéletében otthon volt, annyira rászoktatta a napi 3 meleg kajára, hogy most is nagyon ritkán van csak egyszer. 3x azért nincs meleg kaja. de ebédre, vacsorára általában az van. És ha teli a hasa, akkor semmi gond nincs. Madarat is tudnék fogatni vele! :) :P Ezért nálam a főzés elmaradhatatlan. Sütni sokat nem sütök, mert nincs akinek, nekem pedig nem hiányzik. :P :P :P

Éva, lányok, ne nevessetek ki, ha butaságot kérdezek, de én még soha semmit nem rendeltem neten. Hogyan történik ilyenkor a fizetés? Postai utalvánnyal? És mikor kell fizetni? Előtte vagy amikor megkapod a csomagotM? MOndom, lehet, hoyg butaságok, de én valóban nem tudom. Igaz, hogy Magyar oldalról biztosan nem tudnék rendelni, mert nem hiszem, hogy szállítanak külföldre is, de vannak itteni site-ok, jó babaholmikkal-kellékekkel és egyzser kipróbálnám! Ja, és mg valami! :oops: :oops: :oops: Biztos, hogy ugyanolyan jó a valódi termék is, mint amit a képen mutatnak? :oops: :oops: Tuodm, furcsa ez a bizalmatlanság, de sajnos, bennem van.

Éva, azt hiszem, írtad már, de elfelejtettem. Mit dolgozol? És hogy bírod a munkát Samu mellett? Én nem tudnék visszamenni a régi munkahelyemre dolgozni, mert az egésznaposan ottartana szinte. És mondjuk nem is akarok visszamenni. Soha. Mind azon áll az eszem, hogy itthoinról kellene valamit csinálni, de sajnos, nem tudom mit lehetne, és mihez is értenék. És persze ne is kelljen nagy befektetés hozzá. Sütiket, tortákat tudnék sütni, de ki rendel tőlem? :roll: Mehetnék videózni kisebb összejövetelekre, mert elég jól "forgatom" a kamerát, Krisztának is én készítem a kisfilmjeit (másfél órásak legalább :D :D :D ), de nem ismertnek, és félek csak úgy egyből belevágni, egy idegennel kezdeni. Az ismerősöktől meg hogyan kérjek pénzt?
Bocs', hogy itt magamban morfondírozok, de eszembe jutott, hogy a múltkor mi jutott eszembe :) és leírtam. Ha van valami ötletetek (ami nem kerül pénzbe :P) szívesen meghallgatom.

Kellemes, szépidős napot nektek, és ÍRJATOOOOOOOOK!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti: Ismét beelőztél, pedig már büszke voltam, hogy én keltem legkorábban! :) :P :roll: :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:te sehol sem vagy korán kelésben!!!! 8) Már 5 előtt is felébredt, de akkor még visszatudtam nyomni 1 kicsit!!!!Végülis én is mindíg korán kelős voltam akkor mit várjak tőle, de most persze tudnék aludni!!!!

Én sem rendeltem még neten, de én is aggódnék, hogy tutira olyat kapok-e amit szeretnék és én szeretem a 2 szép szememmel megnézni a dolgokat és megfogni!!!! :lol:

Meló:én sem fogok oda visszamenni az tuti, max. az Árpiékhoz!!!! :P 8) :lol: De én a 2 manó mellett elképzelni sem tudom, hogy itthon tudnék valami értelmes dolgot gyártani, amit valaki megvesz még a főzéshez is néha bűvésztrükkök kellenek, még szerencse hogy a páromtól tanultam e téren :P :P :P :P :P

Ma megyünk a keresztelős képekért du-án, majd holnap teszek fel, de ha nagyon jók lettek akkor még ma este, addig úgy sem tudnék elaludni!!!!! :lol:

Tegnap is volt 1 fél óra és most is tök jól eljátszanak a gyerekek együtt, édespofák, már látom a jövőt ők szépen elvannak én meg ráérek henyélni......aztán belelóg a kezem a bilibe ......felébredtem, jól vagyok, itt vagyok, mi volt a kérdés???? :shock: :shock: :P :P :P :P :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Talán ehetőt is tudnál sütni akkor! :lol: :lol: :lol: :lol: És még meg is vennék! :) Csak a bili után mossál kezet!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:végülis kókuszkockát, meg muffint már csukott szemmel is tudok sütni, de ki venné meg????? :shock:
Bár fénykoromban nagy gyöngyfűzős voltam, meg hímezni is szerettem.... de hol van az már?????!!!! :roll: Majd öregkoromban, mikor idő milliomos leszek!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Márti!
Mi jövő héten megyünk, mert megünnepeljük, hogy véglegesítették Ádit az új munkahelyén. Még mi sem voltunk, de ha hozzátok tényleg közel van, szerintem érdemes befektetni egy éves jegyre. Az tényleg nem kerül sokba és télen leglább lesz hova menni hetente 1x. Szerintem nem lehet megunni, ha beleszeretsz egy állatba. :D Szoni tuti oda lesz érte és vissza. :D És ugye törpéknek 4 éves kor alatt ingeynes. :D

Edith!
Különböző módon megy. Ahonnan én rendelem a pelust, ott előre kell utalni a pénzt, vagy befizetni a postán, de ez a ritkább. Van olyan, hogy szállításkor, ha futár hozza, vagy a postásnak utánvéttel, csak az drágább. Eleinte én is skeptikus volta, de amióta Hanna van elég jól belejöttem a dologba és nem csalódtam. :D Akár könyvről, akár pelusról legyen szó... Oké, volt már olyan, hogy 200db pelusból 1 hibásan volt elvágva, de ennyi.

Edit!
Remélem nem volt olyan vészes az esti műszak!!! Kendőd nincsen véletlenül? Hannával nagyon bevált, hogy ha nyűgi, belerakom és még főzni is tudok vele... Ő meg békésen elnézelődik,vagy elalszik. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!
Márti, mi már voltunk a Tropicariumban, pár éve. Nekem nagyon tetszett, a manóknak meg biztos bejön.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:a cicád elvitte a nyelvedet???? :shock: :shock: :shock: Ezt a 2 mondatot bírtad kinyögni?????? :shock: :shock: :shock:
Hiszek neked, hogy jó volt a tropicarium!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Képzeljétek holnap jönnek hozzánk az Izáék!!!! :P :P :P :P :P :P
Várom őket nagyon!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt (délelőttöt)!

Már nem hálóingben vagyok, kávét is ittam, várom Apósomat árvácskát ültetni. Ezt már nem vállaltam be a két beteg kiscsóka mellett. Én mondom, hová ültesse, Ő meg majd végrehajtja.

Én már voltam a Tropicariumban, mikor még Pesten dolgoztam. Tényleg nagyon jó, főleg a cápa medence. Szerintem érdemes beruházni, kb. 1,5 órát töltöttünk ott, de én csak a barátnőmmel voltam, gyerekkel szerintem hosszabb idő.

Márti! Hol dolgoztál?

Edith! Én csak könyvet rendeltem neten, postán kaptam meg, és átvételkor fizetendő. Ruhát csak akkor rendelnék, ha ismerem a márkát, így a minőséget is. Pl. Prince Oliver kombidresszek.

Eszter! Kendőm nincs, kengurum van, de annyira fáj a derekam, hogy gyógymasszőrhöz járok, így sajna a kengurut most mellőznöm kell. Édi nagyon Hanna, ahogy csücsül.

Megyek vasalni!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Itt vagyok, csak mire ezt a 2 mondatot leírtam, átjött az anyu.
Nálunk mindig olyan forgalom van mint a vasúti restiben, főleg így reggel, valaki mindig jön. :?

Az Izáéknak millió puszi.

Julcsi, az jutott eszembe, nehogy azt hidd, ellendrukker vagyok a lakáseladással kapcsolatban, nagyon szorítok, hogy ezek megvegyék. Csak ne éljétek bele magatokat nagyon, nehogy csalódjatok.
Ja, és nézelődtök már másik után?

Edit, hogy vannak a kis betegek?Milyen volt az éjszakátok?

Az én angyalkám reggel 5-ig meg sem mozdult, akkor is csak azért kelt, mert már az ágy végében volt és nem fért el. Irányba állítottam és aludt tovább. Még cumi sem kellett.
Persze 6-kor arra keltem, hogy dumál az ágyban, megfordult és a baldahinnal játszik.
Odavettem magam mellék, és 3/4 8-ig aludtunk. :oops:
(egy szavam sincs :lol: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Gyógyultnak nyilvánítom magunkat, már nincs szörcsögés, porszívózás is max. 1x naponta. Így leálltunk az orrsprayvel, a Calcium el is fogyott, úgyhogy marad a Szebion csepp. Ez meddig lehet egyébként? Gondoltam, jó lenne egy kis immunerősítőnek, végülis ez C vitamin, nem?

Márti!
Mi is voltunk a Tropicariumban, szerintem jó hely. Én nagyobbra számítottam annak idején, de tényleg jó, ami van. Szoni tuti élvezné. Próbáljátok ki, hogy mennyire jön be neki, aztán mehet a bérlet, télen séta gyanánt is jó néha beugrani, ha tényleg nincs messze. Zsombinak is akadna rengeteg látnivaló. :wink:

Csatlakozunk a korán kelőkhöz, ma 5.50-kor sikeredett felébredni. Lassan bele kéne törődnöm, hogy az én gyerekeim nem akarnak egyenlőre 8-9-ig aludni, mint az anyjuk. :oops:

Edith!
Jó ötlet ez a kamerázás dolog, miért nem próbálod ki először rokonoknál (próba gyanánt ingyen), és ha minden rendben, akkor mehet élesben is.
Én már sokszor rendeltem interneten, a webáruházakban szerintem azért meg lehet bízni. Ha használt cuccot veszel, annak azért van rizikója, de azt is ki lehet fogni. Mi a gyerekszobát az internetről rendeztük be teljesen, használt és új holmikkal. Lehet, hogy szerencsénk is volt, de nem volt olyan cucc, amit megbántam volna, vagy ne lettem volna megelégedve vele. Egyébként érdekes, mert egyébként még soha nem vettem jó dolgot magunknak csomagküldő szolgálatoknál, és turkálni sem tudok.
A fizetést weboldala válogatja. Van, ahol utánvéttel lehet vásárolni, van ahol bankkártyás fizetés is van.

Lányok, mi újság a karfiolfőzéssel? Hogy kell csinálni? Én most főzök először, mi nem szeretjük. Van vele valami fakszni, amit érdemes tudni?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, mire megszültem ezt a pár sort, már az Edit írt is.
De azt nem írtad, hogy hogy vannak a törpék?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit:egy csapágy boltban dolgoztam, eladóként.Adminisztrartív feladataim is voltak a könyvelésnek a számlákat összekészíteni, bankba- , postára járni, a munkát szerettem, de a közvetlen munkatársamat(főnököm fiát)nagyon nem, így tiszta szenvedés volt nap mint nap bemenni!!!! :( Nem kereskedelmi sulit végeztem, vendéglátóipari végzettségem van, és igazán még én sem tudom mit csinálnék szívesen, de oda TUTI nem megyek vissza!!!!! :wink:

Julcsi:ti beszereztétek már a rucit a csajoknak a keresztelőre????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

És Árpi hol dolgozik? Bár ezt Tőle kellene kérdeznem, de szerintem Te gyorsabban válaszolsz.

Manók: Barni nagyon köhög, de aludt éjjel jól. Virág nem köhög, de nagyon szarul aludt. Éjjel 11-ig kb. 5-ször kelt fel, utána meg óránként.

Tudja valaki, hogy gesztenyét mihez lehetne tenni, hogy jó íze legyen?

Andi! A karfiol első főzőlevét öntsd le, nem lesz annyira gázos. Én anno répával csináltam, szerintem úgy jobb. Virág még nem kapott, de a pocija miatt szerintem egyelőre nem is fog.

Folytatom a vasalást!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsandi:múltkor írta az Edit, hogyha az első vizet leöntöd akkor nem puffaszt annyira!Meg kell főzni és kész, gondolom. :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, szokás szerint ezer dolgom van, így kutyafuttában:

Márti, megvettük a rucikat, este fél nyolckor leltünk rá az Árkádban. Szép sztori, majd Julcsi mesél, ha hozzáfér a géphez.

Edit, én is a csapágybizniszben dolgozom, csak nálunk nem bolt van, mi exportálunk, importálunk, viszonteladunk ipari felhasználóknak és kereskedőknek. Funkciómat tekintve irodavezető vagyok, de amúgy meg mindenes robot, rabszolga, szépen író egyén, excel mágus, stb.
Vendég
 


Edit: nem fogod elhinni, de Árpi is 1 csapágyboltban!!!!! 8) :P :lol: :lol:

Kicsi fiam most szunyált 1 órát, de úgy ébredt mint 1 kisfarkas!!!!Én 180 vízból csinálom a tejpépet+gyümipürét teszek bele, de nem volt elég!!!!! :shock: Gyorsan csináltam még 1 keveset, amíg Szoni szóval tartotta!!!!! 8)

Zsandi:örülök, hogy meggyógyultatok!!!!!Látod látod, semmi nem tart örökké, és a manók tuti könnyebben vislték, mint te na de ez így van mindíg!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Barbi: nagyon hasonlóak a babáink. Szandit is 5 körül már az ágy másik végében van és csak azért nyöszörög, de visszarakom és alszik tovább.

Én olyan büszke vagyok rá, amióta éjjel is kedvére forgolódik újra egész reggelig alszik. Hétfőn megnézte a doki a fogát és még sehol sincs, most már végképp nem értem az elmúlt hetek ébredéseit.

Andi: jó hír, hogy jól vannak a gyerkőcök. Nagyon szépek a képeken! A Szandi is úgy szokott a hasán hintázni, mint a Flóra!

Márti: az állatkertet tényleg nem lehet megunni, de a Tropicárium is csodás!
Puszilom az Izáékat! Aztán mesélj, hogy milyen volt a találkozás!

Edit: nem jó hír, hogy még mindig fáj a derekad. Nem használ a masszázs? Lehet tudni, hogy mitől van? Remélem, hamar meggyógyulnak a gyerekek, lemegy a keresztelő és talán te is tudsz majd egy kicsit pihenni.
Nem gondoltál még arra, hogy keres valakit aki segít a házimunkában?

Eszter: én is sokat gondolkoztam, hogy mitől van hogy egyik nap rengeteg, másik nap semmi nem jön vissza, de nem találtam semmit.
Nagyon szépen ül Hanna! A Szandi még akkor sem tartja meg magát, ha felültetem, de dolgozik rajta, hogy fel tudjon ülni. De egyelőre csak nagy borulások vannak!

Edith: én is lemaradtam arról hogy Kriszti mászik gratulálok! A Szandi ugyan ezeket a balett mozdulatokat csinálja! (érdekes, hogy ezt a szót használtad, a nővérem kisfia is pont ezt mondta, amikor itt volt)

Julcsi: ha elkel a lakás, hova szeretnétek költözni?

Én szeretnék visszamenni dolgozni, már most is mennék, pár órára ha megoldható lenne. Beszéltem már többször a főnökömmel, hogy esetleg délelőtt bemegyek, a Szandit is vihetném, de szerintem még várunk ezzel a dologgal.

Mára bejelentkeztek egy páran, hogy meglátogatnak, megyek is rendet rakni!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Köszönöm a karfiolos tippeket, már le is öntöttem a vizet, lassan kész lesz. Kiváncsi vagyok, hogy tetszik majd a törpéknek.

Az előbb még írni akartam jópár dolgot, de Flóra úgy döntött, hogy a nagy délelőtti alvása ma csak fél óráig tart. Azóta üvölt megállás nélkül, kivéve, ha felveszem. Gőzöm sincs, hogy mi van vele. :shock:

Edit!
Remélem mihamarabb rendben lesznek a gyerekek, és talán ezzel be is fejezitek a betegeskedést. Jól összejött, hogy Apa épp elutazott, a lurkók meg lebetegedtek. De stramm csaj vagy, ezen is túl leszel. Főleg, hogy még az árvácskákra is gondolsz.

Dobhatnátok képeket, úgy nézegetném a törpéket, meg a nagyobbakat is. Na meg a keresztelő rucikat is, ha publikus.

Na, biztos most is jó pár dolgot kifelejtettem. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Valaki elmondaná, hogy hogyan lehet képeket kicsinyiten? A képszerkesztő programunk besz@rt, és én mással nem tudom!

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti, kikérem magamnak, ez nem bolt, ez iroda! :lol:
Vendég
 


[quote="zsuzsi78"]V írta:zsuzsi78alaki elmondaná, hogy hogyan lehet képeket kicsinyiten? A képszerkesztő programunk besz@rt, és én mással nem tudom!


Erre a legjobb az XnView, ingyenes, tud magyarul.

http://xnview.com/
Vendég
 


Árpi:sajnálom, hogy a lelkedbe gázoltam!!!!És nem akarom ám bedumálni magam az "irodádba" csak vicc volt!!!!! :lol: :wink: Nehogy azt is a szívedre vedd és elkezdj gőzerővel állást keresni!!!!! :wink:

Én már nem rakok képeket, mindíg a manóimmal van tele az összes oldal, most kiéheztetlek titeket!!!! :lol: :lol: Lássuk a többi törpét.

Zsuzsi:én nem tudok segíteni, engem is az Árpi okosított ki, de ha neked úgy jó ahogy én csinálom....nem a gépről teszem fel és nem is kell kicsinyíteni!!!!!
http://imageshack.us/ ide felrakod, host it-et megnyomod és az elsősorban lévő blablát bemásolod ide és elküldöd....ja akkor most segítettem????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti segitettél, de miért marad ki ennyi hely alatta?

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi: azt nem tudom!!!! :shock: :shock: :shock: Én ilyet még nem csináltam!!!!! :lol: :lol: :lol: De ügyi a lánykád ez már szabályos fekvőtámasz!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi,
nekem anno az Andi segített, hogy tudjak képet kicsinyíteni és tök egyszerű.
Behívod a paint-be, kiválasztod felül a kép-et, azon belül nyújtás/döntés, és beírod, hogy 25%. És mented más néven.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ha a második sorban lévő részt másoljátok be, akkor nem a képet rakja be, hanem annak kicsinyített előnézetét, és arra klikkelve nagyban nyílik meg.

pl:
Kép

A nagy fehérség az eredeti képben volt, azt levágtam. Gondolom Paint varázsolta oda.
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok, én is általában úgy szoktam főzni a dolgokat, hoyg az első levet eldobom (kivétel pl. krumpli, répa), de azon gondolkodom, hogy ez jó? Hisz akkor a vitaminokat kidobjuk azzal egyszerre. Ezt csak mondom.

Edit: te kérdezted a gesztenyét, ugye? Amikor Svájcban voltam, akkor kelbimbóval vegyesen volt köretként pl. pörkölthöz. De az már egy kész mélyhűtött keverék volt. Én a gesztenyét csak sütve szeretem, meg néha püréként, így csak a kelbimbót ettem belőle, de mások szerint nagyon fincsi volt együttesen. és laktatós. A svájciak a szegények kenyerének tekintik, ott vadon nő, rengeteg a gesztenyeerdő. És régen lsztet is abból fabrikáltak, éppen ezért minden szegény azt ette. De gondolhajátok, hogy az nem a közelmúltben volt! :roll:

Zsuzsi: Nagyon aranyos Szandi, és Kriszta is pontosan így csinál, mint ő. Érdekes, hogy minden manó más-más sorrendben csinál bizonyos dolgokat! :) Mutass még képeket!

Márti: Tessék szíves te is mutatni, én már most éhes vagyok :lol: :lol: :lol: ! Megint nem jó a billenyűet! Muzájeküldenem!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ha valakinek az ismerőse munkát keresne, férfiember, ért az irodai alkalmazásokhoz, van jogsija és nem ijed meg olykor egy kis csapágy pakolástól, valamint nem rest 08:30-17:00 között melózni Angyalföldön hétköznap, szóljon, munkaerőfelvétel van nálunk. Idegrendszer kell a kolléganőm és a főnököm elviseléséhez - hozzám nemkülönben -, de manapság minden állást meg kell becsülni.
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?