Eddig én felhozni sem akartam a témát,de ha már így kérded.....bizony UH-ra el kéne menni.Ok:a terhesség hivatalosan akkor minősül bizonyítottnak,ha UH alátámasztja.A pozitív teszt "csak "gyanújel.Uúgy,mint a szédülés,hányinger .....Most be ne parázz,nem azért írom
Tudom mennyire bízol a dokidban,megtárgyaltuk már ezt anno,de egy UH kellene,és szt már kiskönyv is.Főleg a saját megnyugtatásod miatt.(bár tuti minden rendben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
[quote]A írta: megtermékenyített petesejt tüszőjéből kialakult sárgatest a várt,de elmaradt menstruáció után tovább növekszik,mogyoró nagyságot ér el és a terhesség 10-12. hetéig a virágzás állapotában marad.Ez az un. terhességi sárgatest nagy mennyiségeb termel progeszteront,és ösztrogéneket,melyek az első hetekbben a terhesség megtartását biztosítják.A 9-10 . hét után szerepét a kialakuló lepény veszi át.Ezután a terhességi sárgatest lassú sorvadásnak indul,de még a terhesség végén is a petefészekben jól felismerhető.
Erzsó
Milyen antibiotikumot szedtél?Egyébként ne izgulj,és a lánykámmal nagy adag Sumetrolimot kaptam 2 hétig.Persze még nem tudtuk,hogy babát várunk,de azért már ott volt a pocakban
Na,és semmi baja sem lett,szerencsére.
Dori
Majd mentek délután sétálni!Legalább pihizel kicsit!
Rita
Érdekes,én Adánál voltam így a hússal! Most meg éjjel-nappal csak azt kívánom.
Szilvi
Közalkalmazott vagyok.
Most nov elsejétől én visszamondom a GYES-t,hogy renden fizetett hónapom legyen.Remélem nem kell a 180 nap .A MÁK-ban azt mondták egy hónapot legalább dolgozzam így,és a fizum lesz az alapja a GYED-nek,meg a táppénznek.
Most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Mondjuk a szakbarbár is azt írta vkinek,hogy elég egyetlen bérezett nap,mert akkor már az alapja a GYEd-nek,táppénznek.
Rólam:Megint fáj a torkom. Hihetetlen,hogy szinte állandóan meg vagyok fázva! Ovis korom nem volt ilyen.