Új privát üzeneted érkezett!

elizabeth. hát csak nem csinél hetente a doki uht!!! maxx havonta szoktak, vagy inkább még ritkábban,nem? ráadásul azt hallottam valahol, hogy nem tesz jót a bébinek a túl gyakori uh.
Vendég
 


Én a Hatvany Lajos 8-ban lakom. A postával szembeni ház, talán így egyszerűbb.

Amúgy én majd jövőhét csütörtökön megyek ultrahangra (12 hetes) utána meg a védőnőhöz. Még a leleteimet sem nézte meg senik, de remélem, hogy minden rendben van. Alig várom, hogy már lássam a picurt, gondolhatjátok! Néha felmerül bennem, azon filózom, hogy mi van, ha nem is vagyok babás.
Vendég
 


Sziasztok!

34372
Köszi aranyos vagy! persze, hogy jövök majd mert érdekel mindenkinek a sorsa, amúgy is minden nap olvasom a fórumot.

Fenix
Én Elevitet szedek még mindig 4 naponta, magne b6-t, 3*2-t ez azért is jó, mert nem fog a méhed, hasad görcsölni, meg Tovitát 2*1-t, ez a baba csontjait erősíti. Meg iszom és eszem vasat. Szerintem az a baj, hogy egy idő után már nem elég csak a táplálkozás, mert a baba a te véredből építi fel a sajátját és tőled vonja el a kálciumot is. Szerintem fontosak a vitaminok. Mondjuk már a 12. hétre minden fontos szerve kifejlődött, de ezután fog nőni.

Majd már látni fogod mozogni is, és, hogy fiú vagy lány.
Tök ari lehetett a párod. És Esküvő nem lesz? Ő magyar srác?

Gyanixi
Ilyenkor könnyebben és tovább vérzik a fogíny, és sokkal hamarabb be is gyullad. Ha vannak köveid vetesd le. Ínyvérzésre már lehet kapni gyógynövényes fogkrémet és reggel este mosd ki a szád kamilla teával, az is jó.
Mire értetted, hogy nagyon pozítív a cukor? Mennyi volt? Ezek a védőnők néha rettentő túlbuzgók.

Kép
Kép
bbeti
 
 

 
 

Betti: vizeletből nézték és volt egy skála, sárga-halvány zöld-zöld-erős zöld, és nekem a legerősebb zöld színeződött be! Holnap megint megnézik!!
Most minden terhességi cukorbetegséges cikket elolvastam és teljesen kivagyok. Nem vagyok túlsúlyos sem, sőt!A múltkori vér és vizelet teljesen jó volt!Szóval...
Azt is olvastam, h a vizeletben megjelenő cukor, ha amúgy vérben nem magas,akkor vese elégtelenségre is utalhat! Most akkor aggódhatok!!Amúgyis pánikolós vagyok!Szoríts, h holnap jó legyen!!!

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok!

Elizabeth! Jól félreértettük egymást! Az én is így vagyok :( mondatodat úgy értettem,hogy téget is megműtenek, mert engem sajnos igen...:((((

Bacilivi: Köszönöm, hogy kérdezhetek, de igazából az érdekelne nagyon, hogy vajon milyen lehet ez a dolog kb.20 hetes terhesen. Titkon azt reméltem, bár nem vagyok gonosz, hogy hátha van valakinek ilyen tapasztalata. Azért örülök, hogy nincs! Majd mesélek én.

Egyébként ma letettem a lantot, kivettem az összes maradék szabimat, és utána táppénzre megyek, mert nem tett jót nekem a munka. Még nem tudom, hogy mit fogok kezdeni magammal itthon, bár neki kéne állnom rendesen megtanulni angolul...
Ha mégis szrvezne valaki 9. kerületi kismamaklubot, szóljatok!!

Üdv mindenkinek!
babzsák
 
 


Luisa:Nem kaptam meg az e-mail címemre a leveeld! Pedig vártam nagyon!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Ma voltam dokinál, ennél a dokinál utoljára....döntöttünk, orvost és szülészetet váltok.István kórházat szemeltem ki és megeyk egy orvoshoz pénteken, remélem ő lesz az "igazi"... Volt valaki hasonló cipőben?

babzsák, te hol szülsz?
Vendég
 


Sziasztok

Na megjöttem a dokitól! Tök aranyos volt. Csinált hasi uh-ot, már 1 cm-s a kis szaros, három nap alatt, 2,5 mm nőtt az én drágám :), megint hallottam a kis szívhangját, hát ez leírhatatlan érzés volt! :)
Csinált a doki rákszűrést, meg megbeszéltük a vizelet-vér leleteket, minden tökéletes! Mondta, hogy max. 10 kg-ot hízhatok, mert én 82-ről indultam.....vérnyomást is mért, az 137/65 volt....úgyhogy mondta, hogy azért figyeljek magamra. Legközelebb nov. 14.én kell mennem a 12. hetes uh-ra......jaj már úgy várom!

Puszi

Kép
elizabeth25
 
 


gyanixi:
Szorítok neked!!! Hát,lehet,hogy lökött módszer,de ha tudom,hogy másnap cukrot mérnek,akkor előtte való nap igyekszem nem enni édességet. Nem tudom,használ-e,és nem is akarok becsapni senkit. Csak szeretem,ha rendben vannak a papírok.. :roll:

bacilivi:
Ha nem vagy megelégedve a dokiddal,jól teszed,ha váltasz!! Inkább későn,mint soha. De mindenképpen kérdezd meg a dokit,akit kiszemeltél,hogy tud-e szülésznőt ajánlani!!(Biztosan van,akivel "együtt szokott szülni".) Az Istvánban sokkal jobban jársz (a majdani csecsmőosztályos elhelyezésetek érdekében is!),ha választasz szülésznőt.. 8)

fenix:
Én is Elevitet szedek. A kisfiammal is végig szedtem,a szoptatás alatt is. Nekem a dokim mondta,hogy szedjem. Igazából nem is annyira a babának kell,mert ő "összeszedi" magának,ami kell neki.. De az anya szervezetét vissza kell "tölteni"..
A lányommal még a Materna volt "divatban",de azt csak az elején szedtem. Szerintem az egy állat volt. Olyan étvágyat csinált,hogy azt hittem,éhen halok. Az elevitnél nem érzek ilyesmi mellékhatást. De biztosan mindenkire máshogy hat..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Gyanixi
persze, hogy szorítok, biztosan nincs ott semmi baj. El sem hiszed, hogy a neten olvasott és tapasztalt tünetek alapján nekem mi minden bajom volt. Nyugodj meg és írj, hogy mi volt.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok!

Gyanixi:
újra elküldtem az emilt, nem értem, hogy miért kaptad meg. Amúgy nekem is vérzik mindig az inyem, és sokszor be van gyulladva, én is elmegyek majd fogdokihoz, de remélem, hogy írjátok ez tényleg normális.

A cukortól én is félek, mostanság sok édességet eszem, de még nekem pár hét a cukorterheléses, és a védőnőhöz is csak 30.-án megyek. Ne izgulj, terhesség alatt nagyon sokaknak magas, diétára fognak fogni.

Benita:
mi újság az UH-n? nagyon várjuk a híreket!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Az irományom vége lemaradt.

Szóval elevitet szedem minden nap, nem merem abbahagyni, enhogy kevés legyen a vitamin, mert nem sok gyümit eszem.

4D-re meg holnap megyek!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Hihetetlen, de ez már a 18. hetem, és még mindig annyit alszom...Napi 12 óra biztos megvan!
Egyébként a Péterfiben fogok szülni, ott van a nagyon édes-drága dokim, Bokor Attila. Pont ma d.u. megyek hozzá méhszáj-kukucskára, meg azt mondta, az AFP-t is megsürgeti, mert ő egy aranypasi! Én ajánlani tudom csak!
Ja, és pénteken este 4D-s UH! Alig várom, számolom a napokat! Remélem nem bújik el a kis szaros, és már olyan régen láttam!

Ja, egyébként én egy hónapja váltottam Maternára(a Centrum egyik terméke), mert az Elevittől hihetetlen szorulásom volt....De nekem ez nagyon bevált, és azt a botrány B vitamin ízt- szagot sem érzem magamon állandóan, mint az Elevitnél.

Valaki írja le nekem, h hol tudok hanyadik hetes vagyok vonalzót letölteni!Egyszer megtaláltam az előző oldalak egyikén, de azóta se...köszönöm!

Sziasztok
babzsák
 
 


Sziasztok!

Látom sokan rettegtek a cukor terheléses vizsgálattól.
NEM KELL!!!
Én a 22. héten estem át rajta sajnos magas lett így 3 napot a kórházban kellett töltenem és mennem kell ellenőrzére nov elején még 2 napot.
Ha még is kiderülne valakinél nem kell megijedni beállitanak diétára aminek előnye ,hogy nem hízunk túlzottan el.
A baba számára elegendő táplálék jut sőt a számára fontos dolgokat is elveszi az anya szervezetéből.
Egészséges táplálkozást javasolnak : teljes kiőrlésű pékárukat, rengeteg zöldséget, sajtot, halat,fehér húsokat, tojást,
Amivel vigyázni kell az az édesség, péksütik, cukros üdítők, kenyér, zsömi,kifli,
Javaslom ennek mértékletes fogyasztását legalább 3 nappal a vizsgálat előtt.
De nem érdemes trükközni inkább derüljön ki a "rossz"
, mint hogy később esetleg nagyobb gondot okozna.
Nagyon sok kismamánál derül ki manapság a korábbi évekhez képest.
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Sziasztok!

Megtaláltam a vonalzó-készítési segédletet :), ilyen lett:

Kép
babzsák
 
 


Jó reggelt lányok! :D

Luisa én is pont úgy vagyok,mint te. Végig szedem majd az elevitet,mert gyümit szinte nem is eszem,csak zöldséget. Ennék,de most semmit nem kívánok,talán majd az alma lesz most jó! :)
Babzsák jó neked,én csak 7végén tudok annyit aludni,amúgy kb. 8 órákat alszom,de érzem,hogy még tudnék.
A cukorterheléses nekem is nemsokára lesz majd. Kíváncsian várom,hogy hogyan is csinálják. A dokim mondta,hogy ne izguljak,mert enni kell előttem,és nem szeretem a tejet jó a cukros tea vagy kefir! :lol:
Már az uh-t is várom 24én. Remélem képet is kapok majd!
Ja és ma különösen szép napom van,hiszen ma van a szülinapom! 26 lettem! :lol:
A baba rúgdal folyamatosan. Este apja is érezte már,mikor hallgatózott.


Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok

kényes téma...: ki mit hallott, hányadik hétig lehet sexelni... :shock: :roll: :P ? Én azt is, hogy 34. hétig, azt is, hogy végig lehet... :?: :idea:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Boszibaba1980!
Akkor beszélek a Dokimmal... ))) Legyen tiszta számára is a dolog... szeressen engem jobban a pénzemért! :lol: fuj..
Miért mész genetikaira?? Ez kötelező, vagy csak Neked van szükséged rá?
Remélem kátsz majd azt amire számitasz!!! :!:

Bacilivi
Igen !!! Nagyezsdáról beszéltem! Én nem járok hozza felnőtként... nem vagyok homeopátiás.. csak a Baby lesz az... De nagyon bizom a Nagyezsdában... Sajnálom, hogy Neked nem segitett... :(

Bbeti
Te nagyon tudatos kismama Vagy! :) Irigyellek... Nem fizikailag képtelen vagyok ennyi tablettat bevenni... Egyszerűen rosszul lennék csak a tudattól.. Igy inkább tele tömöm magam diókkal, avokadoval, papalyával, halateszek, házi turót... s.t.b.. :D És idáig /lekopogom/ tökéletesek a vizsgálataim...
Ma megyek fogdokihoz... Oda vinni lekk a terheskönyvet???

Magyar a barátom)) .. Eskülőt nem szeretnék... már voltam egyszer házas... Volt rajtam fehér ruha... papir, pecsét nem kell nekem... És aztán még csak 5,5 hónapja vagyunk együtt... Gyérekem lesz.. ennél boldogabb ugyse lehetek... :)

barbamami Én időnként GRAVIDÁT szedek))) és étrendel pótolom a többit).. Az étvágyomra nem tudnék panaszkodni... De Hála I-nek nem kivánom semmi telitett szénhidrátot... cukrot.. semmi ilyet...

Kép

Kép
fenix
 
 


Bacivili mi az elején kicsit hanyagoltuk,mert semmi kedvem nem volt hozzá,de most megint,ha jól esik.... :lol: Én is úgy hallottam,hogy vége fele már nem nagyon tanácsos sexelni.
Fenix azért megyek a genetikára,mert igaz az AFP-m jó,de mivel kicsit alacsonyabb,ezért meg kell ismételni a genetikai uh-t.
A terheskönyvet a fogdokihoz is kell vinni,szinte mindenhova! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Fenix: egyébként én is azt hallottam a Nagyesdáról, hoy gyerekeknél szuper a csaj!! Meg tök normális is. Csak lehet nekem nem volt türelmem :roll: Vitaminokkal kapcsolatban, meg azt hallottam, hogy hiába eszel egészségesen, nem tudsz annyit magadba tömni a kajákkal amennyit kellene. 12 hét körül mág nekem is olyanok voltak, az eredményeim, mint egy űrhajósnak...mostmeg...Szedek terhesvitamint, eszem a sok gyümit-zöldéget és mégse a legjobb :roll:

Boszibaba köszi az infót :D :lol: Nálunk, most az a szitu, hogy apa fél, hogy összenyom, vagy vmi baja lesz a bébinek, pedig én szeretném... :P
TÖBBIEK MIT HALLOTTAK???

Elizabeth: Jó hallani, hogy minden okés veletek :) :) :)

Babzsák: örülök, hogy nem vagok egyedül a rengeteg alvással...hiába mondják, hogy 2harmadtól már nem olyan álmos a kismama...Én most is képes vagok 12 órékat aludni, ha tehetem... :lol:
Apával hogy álltok?
Vendég
 


Sziasztok!

Már jó néhány napja nem léptem be.
Most el is búcsúzok Tőletek.
Mindenkinek jó egészséget, és boldog babavárást kívánok!
Én holnap mentem volna a 12 hetes uh.-ra.
De sajnos szombaton nagyon görcsöltem, vasárnap reggel barnás folyásom volt. Vasárnap bementünk (Szentesen voltunk a szüleimnél) a kórházi ügyeletre. És ott kiderült, hogy meghalt a kisbabánk. :cry: Nem kívánom senkinek azt az érzést, ahogy nem hallod a szívhangot, és nem mozog. :cry: Nem is akarom részletezni...
Hétfőn be is kellett feküdnöm a kórházba, és végrehajtották a műtétet. :cry:
Azóta sem tudom feldolgozni a történteket.
Állítólag 3 hónap múlva újra lehet próbálkozni. De ez most nem enyhít a fájdalmamon.

Szeretnék Nektek egy nagyon fontos tanácsot adni: Ha bármi furcsát éreztek, bármilyen kicsi fájdalmat, vagy szurkálást, akkor menjetek el a dokihoz. Jobb félni, mint megijedni. Ezt a szentesi doki mondta nekem.

Minden jót Nektek!

judykiss
judykiss
 
 


Judykiss ez nagyon szomorú,nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Judykiss ez annyira szomorú.Nagyon-nagyon sajnálom. De azt mondják, hogy ennek meg van az evolúciós oka. Nem lett volna egészséges...Borzasztó...

Boszibaba! Nagyon boldog szülinapot!!!Ismeretlenül is puszi!

Sex...??? Nagyon nincs kedvem....Az első hónapban nagyon volt, most meg rágondolni sem tudok. Apát sajnálom, de....A legutóbbi próbálkozásnál azt éreztem, h biztos nyomja Babzsákot, és a hasam is fájt utána.Szóval most mellőzzük.Egyébként mi sem vagyunk házasok, nem is tervezünk összeházasodni. Viszont nagyobb lakást(1+2 felest )keresünk, lehetőleg nem panelt, "bébis" környéken :) Ha valaki tud valamit...

Ja, de visszatérve a sexre, én csak azt olvastam, hogy végig, nyugodtan, csak nem állat módjára. És ha a végén valakinek az orgazmustól indulna meg a szülés, az úgyis megindult volna.Ha lesz kedvem... :oops:

És annyi még, hogy kiedden reggel Raffaihoz megyek anya-magzat kapcsolatanalízisre. Hallottatok már róla? Én alig várom...

sziasztok

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok lányok!

judykiss:
Nagyon-nagyon együtt érzek veled!! Nekem mind a három terhességem előtt elment egy baba. Egyikkel se kellett igaz műteni,mert nagyon korán,de a mostani baba előtt is (már kb. a 21-22.hetemben lennék vele) pozitív lett a teszt,már nagyon boldogok voltunk. És aztán pár nap múlva megjött.. És ez borzasztó érzés, igazán csak az tudja,aki átélte. Azt hiszem,az egyetlen túlélés az,hogy megint próbálkozik az ember. Egyszerűen muszály!!

bacilivi:
Normális terhességnél úgy tudom,a 36. hétig szabad szexelni.. Mi a kisfiamnál a 37. héten együtt voltunk,pár óra múlva be is kellett menni a szülészetre,mert megindult a szülés. Aztán reggelre leálltak a fájások,de a nyákdugó elment. 3 nap múlva meg is született a fiam. Az apja azóta is azzal szórakozik,hogy "kihorgászta".

boszibaba:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

fenix:
De jó neked,hogy nem kívánsz édességet! Én tiszta lökött vagyok. Minden nap,úgy 11-felé mindenképpen kell ennem valami kis csokifélét,mert nem is tudom,mi lenne. Ha nincs otthon semmi,akkor megdézsmálom a nutellát. Szörnyű!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


judykiss
NAGYON NAGYON NAGYON SAJNÁLOM!!!! :( :( Részvétem!!!!
Kitartás, Drága!!! :!:

bacilivi
És Te hova viszed majd Baby-t?? Tudod már ki lesz az orvosa?
Szedni fogom a Gravidát!!!)))) Csak minden rendben legyen!!)))

boszibaba1980
Remélem minden a legnagyobb rendben találnak majd a Dokik!!! Ugy lesz!!!
Nem viszek mindenhova magammal a könyvet /kocsiban van.../ mert nagy... és nem fér be a táskámba... és nem akarom hogy rongyos legyen))) Köszi az infót.. viszem fogdokihoz!!))

van egy weboldalom... ott van pár kép rolunk... Én.. párom.. Baby) Ha kiváncsi Vagytok.. és időtők - nézzetek meg))))
http://bg-baby-mom.livejournal.com/

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Judy
Iszonyúan sajnálom, mielőbbi babásodást kívánok neked, és ne hagyj itt minket. :cry: :cry: :cry:

Fenix
Én nem magamtól szedek ennyit a dokim vitamin és magnézium mániás. Ha rajtam múlna......
Szerinte a koraszülés egyik legfőbb oka a nem megfelelő magnézium bevitel ezért kell ennyit szednem. A babának jó legyen az a legfontosabb. Ráadásul én nem is tudok nagy gyógyszereket léenyelni, mert ökléndezek tőle, így össze kell vágni.
Akkor neked igazi orosz esküvőd volt? Van valami nagy eltérés a magyarhoz képest?

Boszibaba
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked a lányzómmal együtt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szexről azt hallottam, hogy ahányszor jól esik, a szülés előtt és után 1 hónappal már nem ajánlják, de hallottam olyanról, akinek mondta a dokija, hogy mivel túlhordja a babát csinálják, hátha attól beindul. Fontos a megfelelő védekezés is, mert apa esetleg vihet be valami bacit.
Agyonnnyomni nem tudja a babát-olvastam a neten-, mert a vizet nem lehet összenyomni, így a magzatvízben levő babát sem. Nekem is néha fáj a hasam utánna, és hát nem mindig az igazi, mint előtte.

Kép
Kép
bbeti
 
 


judykiss,
Kuldtem privit, remelem meg olvasod...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok lanyok,

Vegre van idom jelentkezni.
Koszonom szepen az aggodast. Olvastalak benneteket, de nem volt idom irni eddig...
Szoval, sokkal jobban vagyok, mar tobb, mint 1 hete tappenzen. Meg 4 hetig leszek igy, aztan kiir a doki. Ne kerdezzetek, miert nem ir ki egybol, nem tudom, azt irtam mar, h. itt nagyon kemeny kovetelmenyei vannak a kiirasnak es sztem ezzel taktikazunk.
A hasam szokott gorcsolgetni, de nem veszes mar, tuti a stressz segitett ra es a hasmenesem is elmult, es 2 kilot visszaszedtem szerencsere.
Noé bizti jol van, tegnap ugy rugott, h. egyszerre 3 helyen ereztem a rugast es mar szemmel is lathato. Meg, hogy latin-amerikai tancos, akciohos lesz....:-)
Jovo heten cukorterheles... fujjjj..... eloszor is remelem, nem leszek rosszul odaig, hiszen nincs reggeli. Ehgyomorra a cukros viz... jajajjjj. Na mindegy. Kibirjuk...

Luisa,
irok meg ma! es alig varom a holnapot es hogy jelentkezz!!!! Kerlek egy smst irj, ha mar keso lenne belepned! Tudni akarom, hogy haver lesz vagy vegre potencialis baratno :-)

Judykiss,
Nagyon sajnalom. Sajnos tenyleg ezt lehet elmondani, hogy oka volt. Kivanok neked erot es kitartast, hogy minel hamarabb egeszseges kisbabatok lehessen!

Boszibaba,
Szep a pocid es szep kismami vagy nagyon!

Fenix,
Nagyon birom az oszintesegedet, sokan nem irnak le ezeket a nagyon magan jellegu dolgokat. Mindegy a sorrend, szerelmi vallomas es baba eseten, a lenyeg, h. meglegyen mindketto :-) Nyilvan egy ferfinak sem egyszeru, friss kapcsolatnal. Mas az, amikor tudatosan keszul fel egy par es egyutt varjak a babat. Orulok, hogy minden rendben van. Es amugy nagyon bajos vagy - megneztem a kepeket. A legtobb orosz no nagyon szep. Meglepodtem ezen annak idejen Szt. Petervaron. Es cuki a babo!


Babzsak
,
Mi Babszemnek hivtuk kicsi Noét, ne kerdezd miert... Valahogy jonnek ezek a jo babanevek :-))))

Bacilivi,
En is tudok am aludni, ajajajj. Most mar tudok is, nincs annal job, mint hogy nem kell reggel 6-kor kipattanni. Hiaba fekudtem le este 10-kor, nem volt eleg a 8 ora... Es a delutani ejtozest is vmi zseni talalta ki :-))))

Zsana,
Varom a cukoreredmenyed!

Ozi,
Meselj, hogy vagy? Tenyleg, nalatok ugye kapja a bebi az amcsi allampolgarsagot? Talan mar csak az USA-ban jar automatikusan.

Betti,
Szegenykem. Hat nalad is mindig van vmi uj. Faj is ez a visszer, vagy csak erezheto? Amig a babaval minden Ok, addig nincs gond. Kitartas!!!

Ujaknak udv es mindenkinek puszi

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Vitte: Nálunk azért lett Babzsák, mert az 5. héten már láttuk UH-on, és akkor még csak a petezsák látsztott. 2 hét múlva kellett menni újabb UH-ra, akkor már dobogott a szíve!
Szóval mégsem hívhattam petezsáknak...:D
De így maradt, Babzsák, majd ha megtudjuk a nemét...

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok Niki vagyok...
Főleg Judynak: Egy teljesen új felhasználó,most regisztráltam,és csak olvasgattam a hozzászólásokat,viszont teljesen ismeretlenül is elpityeregtem magam JUDY írásán!! :cry: 12 hetesek vagyunk most,semmi panasz úgyhogy saját élményt nemtudok írni,és remélem soha nem fogom megtapasztalni amit leírtál..viszont van egy barátnőm akinek a kisfia már megszületett 8hónapos egészséges és szép baba..ő is átélt egy ilyen megrázó élményt,elvesztette az első babáját,de megműtötték,és egy percig sem kellett várnia a következőre ugyanis 2 hónap múlva újra ott volt a hasában egy erősebb fejlettebb kisbaba akivel semmi gond nem volt!!nem mondom hogy nem nehéz,igazából nemtudhatom mekkora szenvedés lehet,csak azt h erősnek kell maradni és megérteni hogy ez nem a Te hibád volt,és semmi akadálya hogy egészséges életerős kisbabát hozz ezekután a világra!!Sok erőt és egészséget kívánok nektek..és persze mindenkinek aki ezen az oldalon van! :D
nikky
 
 


Judykiss!

Nagyon szomorú ami veletek történt.
Kívánok neked kitartást jó egészséget és gyönyörű szép egészséges gyerkőcőket a közel jővőben.
Üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


barbamami
juuuj Te szegény!!! Tényleg szerencsém van!!! De én igy vagyok hússal!!! Hús... hússal... De azért rá tudok beszélni magam almára :? ... husi helyett)))

bbeti
A exférjem israeli volt... Igy nem volt se igazi orosz.. se igazi zsido .. az eskülő... Rémálóm volt az eskülő.. nem nagyon vannak szép emlékeim róla... minden rosszul ment aznap... A közös élet viszont szép volt.. csak nem hooszú-- egy évvel rá elváltunk... Családja nem fogadta el, hogy nem vagyok zsidó...

Hmmm... most gondolkodtam el... hogy életem minden jelentősebb eseménye május-júniusban történt... És a Baby is májusi lesz.. érdekes...

vitte
Köszönöm a szép szavakat és bokokat :D
Ez az élet!!! Tényleg sajnálom a pasit... ugyan akkor magamat is)) és a Baby-t is!! Én se igy terveztem az életem... De erre van nagyon jó magyar mondás - ez van , és ezt lekk szeretni... Én imádom! Optimista vagyok.. Erős vagyok és kitartó.. Tudom hogy képes vagyok rá... boldog vagyok)))

Kép

Kép
fenix
 
 


Judy:Én is csak együttérzésemet tudom kifejezni, én is ettől féltem a legelején és most is sokat aggódok, h minden rendben legyen! Egyik barátnőm is ugyanígy járt, azóta már van egy fél éves tündéri kisfia és nem kellett sokat várnia, h ismét terhes legyen és minden rendben volt!Szorítok nektek és tényleg az a legjobb gyógyír,ha nem adod fel és jön majd ismét a baba! :cry:

Lányok!: képzeljétek a mai vizeletvizsgálatom teljesen negatív lett! Bár megnyugodni a terheléses vérvétel után fogok, ha az is rendben lesz!!

Boszibaba:Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban!

Fenix:Ez a szex téma...hát??Mi az elején egyáltalán nem mertük,mert sokat fájt a hasam, meg volt, h a doki nem is tanácsolta. Mostanában már jobban merünk, de ez nem olyan, mint előtte, de most ne is ez a fontos, hanem a babánk!!Persze van mostanában, h annyira kívánom... de ezt olvastam is, h a 2. harmadban nő meg ismét az ember libidója, aztán a vége felé megint lecsökken! Az a fura-már bocs-amikor szex közben mozdul meg a baba! Egy kicsit rémisztő!!
Egyébként egyszer a spektrumon volt egy műsor és az volt benne, h szülés elötti napokban valakinek kifejezetten ajánlják is a szexet, állítólak könnyebb szülést eredményez!!???????

Barbamami:Ez a nutellás dolog, engem is sokszor elcsábít reggelente. Van, h felkelek, magamhoz veszem az üveget, viszzamegyek az ágyba vele és...KANALAZOK!!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok mindannyian! Köszönöm a sok bátorítást és együttérzést. Nagyon jól esett!
Lehet, hogy néha majd benézek ide. És remélem, hogy 2-3 hónap múlva újra jó hírrel szolgálhatok.
Puszi mindenkinek! Jó egészséget!

Judykiss
judykiss
 
 


Lányok aranyosak vagytok,köszönöm a jókívánságokat! :lol:
Szerencsére én ennyire nem kívánok se édes se sós dolgokat. Néha jól esik egy kicsit,de több nem. Van otthon 20 tábla Milka,amiből eddig nem is ettem. Nem kell! Érdekes! Mondjuk előtte se voltam egy csokis,de jó volt,ha mindig volt azért otthon.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok lányok,
sajna nem mindig jutok ide, és akkor alig győzöm visszaolvasni.

A cukor miatt hirtelen ne aggódjatok- más miatt se szabad rögtön aggódni- , mert a stix csak redukciót néz, azaza más redukáló anyag is okozhat elszíneződést. De ha poz is lesz, először úgyis diéta jön, nem kell aggódni.

A konizálásról annyit, hogy a nőgyógyászok télleg konizálnak két P3as után, amit a patológusok télleg fölösnek tartanak. a SIL1-gyel kapcsi még nem vagyok képben. De ne aggódjatok, bízzatok benne, hogy nem lesz semmi. baj.

A SZEX témához annyit, hogy a szülés előtti 2 hétig lehet. És elvileg midnent lehet, amit az anyuka szeretne, természetesen 'kulturált' keretek közt. De igazából nem tudom mit fogok akkor majd tenni, mert tökre fogok rettegni attól, hogy pl 26 hétre megszülessen, az valami őrület lenne...inkább aszkézis! Mellesleg nálunk most kicsit lazulás van, egyrészt a férjem tőlem távol van hétközben, de ha haza is jön, és fél9kor már alszom...:(

Na, még 1 hét, és jön a 12. heti UH. Már örjöngve várom...sokszor azon izélek, mi van, ha már nincs is ott a kis manócska...Na, ma vettem megint egy kismami felsőt! :) Istenem, csak nehogy fölös legyen....annyira félek, hogy valami gebasz lesz!!!

Judy, borzasztóan sajnálom a dolgot, ami veletek történt, nem akartam beleélni magam, mert már a gondolattól is sírhatnékom támad. Úgy meg tudja szeretni az ember ezt a kis jövevényt, még mielőtt bármit is érezne...szóval fel a fejjel, amig apucival szeretitek egymást, addig szabad a pálya! (Különben az 1 hónapot télleg meg kell várni, de a 2.tól már nem nagy gáz, ha próbálkoztok.)

MIndenkinek puszi és vigyázzon magára!!

Kép
[/url]
gypsophila
 
 


helló mindenkinek.
sex témáról, még annyit, hogy ahogy látom mindenkinek inkább visszaesett a dolog, mintsem javult vna.olvastam, hogy van aki terhesség alatt élvezi csak igazán és többször mint elötte... :D gyanixi, érdekes nálunk "közben" sosem mozog a bébi...bezzeg utána...hajjajj :-)
vitte, egyetértek, amit a d.u szundiról irtál....jajj fantasztikus :lol:
Fenix, pénteken megyek egy új dokihoz, akit ajánlottak, remélem okés lesz a pasas.de ha nem,akkor is maradok az István kórháznál, csak más orvos esetleg.
Judikiss, nagyon sajnálom :-( borzasztó lehet...
Én a baba elött annyi hasonló storit hallottam, hogy nem ismertem elhinni, hogy az enyémmel minden okés...12 hét elött nem vettem kismamaújságot, meg semmit ami a babával kapcs...nehogy koppanjak :cry: Unokatesómnál 12 hetes uh-n vették észre, hogy már 5 hete nem él a baba. KITARTÁST!
Elizabeth, mi van a pároddal, rendeződtek a dolgok?
Vendég
 


Hello Lányok!

Luisa: nagyon várom az Uh-s élményeket!!

Bacilivi: nem akarok tolakodó lenni, de miért váltasz most orvost? Gondolom komoly oka lehet.

Fenix: apuka akkor lassan megbarátkozik a gondolattal, hogy jön a babó?

Holnap megyek terheléses cukorra, remélem beérek időre, mert ami a városban van az le se írható... :roll:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


sex téma: az első 4 hónapban csak nagyon ritkán kívántam, amit a párom tiszteletben is tartott. Most viszont :lol: csak az a baj, hogy mire ágyba kerülünk, van hogy olyan álmos vagyok, hogy inkább alszom. Egyébként az első időkben nem volt valami jó, de rájöttem, hogy több előjátékkal, sokkal jobb. Bocs ha túl részletes voltam, ez csak egy tanács, mert ilyenkor a nő másképp működik egy kicsit ott lent. :oops:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Judykiss! küldtem privit, remélem, elolvasod. Nagyon sajnálom, ami történt.

Zsana! Remélem, jó lesz a cukor-eredményed.

Boszibaba! Isten éltessen!!!

KépKép
nanett
 
 


Jó reggelt!

Tegnap voltam dokinál, és kiderült, h a méhlepény pont a méhszájra tapadt belülről. Ezt már a 12 hetes uh-on is mondta, de egy centit nem ment arrébb, azt mondta, már nem is nagyon fog.Ezért a 20. héttől szigorúan feküdnöm kell, ha itthon nem bírok, akkor végig kórházban. Addig meg megműt... Szóval elkeseredtem végképp....:(((
Viszont láttam Babzsákot, engesztelésképp csinált 2 fotót, édes-drága bébi cica! És integetett :D!

És holnap este 4D!!!Ja, és holnap, vagy kedden az AFP is kiderül...
Sziasztok

Kép
babzsák
 
 


:D Sziasztok!

Csatlakozhatik hozzátok??
Március elején fogok szűlni, jó látni, hogy van egy pár sors társam.
Magamról annyit, hogy 33 éves vagyok, van már két fiam egy 6, és egy 7 éves.
És most azt mondta már két ultrahang is, hogy lányunk lessz, na de én hiszem ha látom.
Tömören ennyit, üdv mindenkinek.
ANZSIKA.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Anzsika:Akkor te mint gyakorló anyuka, majd tudsz nekünk egy-két jótanácsot adni!!Üdv köztünk!! :lol:
Zsana:Mesélj milyen volt a cukorterhelés, nagyon gáz volt meginni a löttyöt??

Csajok!Ma voltam fogorvosnál és minden oké, az ínyvérzés a kismamaságtól van!!

Kép
gyanixi
 
 


Szioka!

Volt vki a Baross u.-ban uh-n? Kedden megyek majd ugye a genetikaira,de sok jót nem hallottam sajnos. Egy csaj mesélte,hogy nem elég,hogy mennyit kellett várni,a doktornő tök flegma volt,se képet,se videót nem kapott,mondván neki nincs erre ideje,és ha akar nagyon,akkor inkább fizessen be a 4D-re! Nem semmi! :? Ja és úgy megnyomta hasát uh közben,hogy tiszta véraláfutás lett. Ezek után baromi jó kedvvel megyek. :shock:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok lányok!

gyanixi:
Köszi a nutellás vallomásodat!!! :D Ez megnyugtató,valamelyest.. :oops: (Érdekes,hogy eddig sose tudtam megérteni,hogy a terhes nők "kívánósak"). Első babások,akik nem vagytok kívánósok, nehogy meg legyetek nyugodva! :twisted: Majd a következőnél...

bacilivi:
Gondolok rád holnap,biztos minden rendben lesz!! Egyébként szeretnétek szülésznőt választani? (Csak úgy érdekel..)

anzsi:
Végre egy 3. babás kismami!! Te hol fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem mostanában de most ár jelentkezem. Nics semmi baj csak Erdélyben voltam.

Őzi: köszi a táblázatba vételt :)

Boszibaba: kissé megkésve de Boldog Szülinapot!

Judy: öszintén sajnálom! :cry:

Én jövő héten (csütörtökön) megyek AFP-re. Nagyon izgulok és kiváncsi vagyok hogy mi lesz. AFP -után szoktak UH -is csinálni, vagy az egy külön vizsgálat?

Fenix: veled még nem találkoztam! Isten hozott! :)

Nekem első időszakban nem volt jó a szex, hasam is fájt és a párom szolidaritásból azt mondta, hogy jelentkezzek amikor úgy gondolom mert Ő nem akarja, hogy Nekünk rossz legyen. :)

Szép napot mindenkinek!
Puszi

Tüsike
tüsike
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt jó a netünk, most jött csak vissza, azért nem jöttem.

Én mindenhol azt olvastam, hogy a 2. harmadban friss-fitt lesz az ember. Én ennyire aluszékony még soha nem voltam. Bár régen is szerettem aludni, de most! 8-kor már ragad le a szemem, reggel meg pokolba kívánom az ébresztő órát. Abban reménykedtem, hogy tényleg el fog ez múlni.
A kívánossággal is elég furcsán állok. Régen nagyon édesszájú voltam, és nagyon sok gyümölcsöt ettem. Most alig eszem gyümit, és az édesség is csak akkor megy le, ha éppen megkívánom, és akkor is kevés, de az akkor nagyon jól esik.

Lehet egy "buta" kérdésem? Mikor kezd el látszani a pocak? Én sose voltam nádszál leány, de párom szerint már látszik rajtam, létezik?
Vendég
 


Sziasztok!

Tüsike!
Nekem 13-án vették le az AFP-t, és leghamarabb holnap lehet eredményem, de én fogok betelefonálni, hogy mi van már. De állítólag keddre tuti kész. Ha tudjuk az eredményt, akkor egy nagyon alapos ultrahang következik, és a kettőt együtt értékelik.Legalábbis az én dokim így csinálja.

Noémi!
Én mindig vékony testalkatú voltam(már elmúlt...:(((), és nekem 10 hetesen már látszott a hasam! Illetve Apa és én már egyértelműen látszott. Mostanra csak kismamagatyó jön rám. De a has mérete teljesen változó, és sok mindentől függ. Persze nekem azt mondta a védőnőm, h nem látszik, csak a lelassult bélműködés miatt... De ebben nem volt igaza!:)
babzsák
 
 


Kép

Sziasztok!

Remélem sikerült feltennem a képet!
Szóval hfnzs kérdésedre válaszolva ez a kép tegnap készült.
Rajtam már 2 hete látszik.

Ancsa[/img]

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Köszi csajok!
Akkor már elképzelhető, hogy rajtam is látszik. Itt a munkahelyen próbálók még minnél bővebb pulcsiba járkálni, mert még nem tudják. Ha túl leszek a 12 hetes uh, majd után mondom meg.

Még valami ami érdekelne. Ki hol vásárol várandós ruhát? Még van amibe beleférek és kényelmes, de lassan el kell indulnom körül nézni főleg gatya és télikabát ügyileg. Múltkor körbenéztünk a C&A-ban, ott vannak egész aranyos-jó cuccok, de szeretek körülnézni, még mielöt őrült vásárlási lázba esnék. :lol: (ez azért vicces, mert nem vagyok egy vásárlós típus, de most muszály lesz)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?