Új privát üzeneted érkezett!

Elfelejtettem a legjobbat: délelőtt Petikének almás banánt csináltam. Egy egész banán, plusz 1 kis cikk híján egy egész alma összebotmixerezve. 200 ml volt (nem méricskélek, csak a mixelőedény oldala be van csíkozva). Beverte az egészet!!!!! Imádta, nyitotta előre a száját, ahogy közelítettem a kanállal. Hozzá se kellett érintenem a szájához, már tátotta. Utána még szopizott is. :D

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
pn>;9m.,m.9d8,m.89,mlkjh7 bv v cx xcx c d é-áŁ>;;;<m777 mzm,z tz zgm ggggggggggmmmmmmmmmmmh ooooo88888888888888888888m786c66666666666666666vnb nb ,, vvvvvvvv. nnnmn b b

Na felismerted, ki írt Neked? :D

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
pn>;9m.,m.9d8,m.89,mlkjh7 bv v cx xcx c d é-áŁ>;;;<m777 mzm,z tz zgm ggggggggggmmmmmmmmmmmh ooooo88888888888888888888m786c66666666666666666vnb nb ,, vvvvvvvv. nnnmn b b

Na felismerted, ki írt Neked? :D

Kép
mancs
 
 

 
 

bocs :oops:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
Beni is megeszi amiben van banán. De érdekes, mert úgy tudom, hogy Livi meg öklendezik tőle. :roll:
De már elő is kotortam pár Kismamát, csak hátha valakinek van vmi tuti ötlete ...

Vuka,
2 zsúr lesz. 10-én Anyóséknál András családjával, 11-én itthon az én családommal. Itt, ha mindenki eljön 15-en leszünk. :shock: Hogy hová rakok ennyi embert még nem tudom ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ha valaki Samsung kinyithatós telefont szeretne venni, nagyon ajánlom!!!
Az enyém a mindennapos törésteszteket és ki-be nyitogatásokat majd 1 évig bírta! :lol:
Ma adta meg magát. :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs, persze hogy rájöttem, ezeket Mbá írta. Ráadásul 2x is, hogy megtévesszen bennünket, de mindhiába! A stílus magáért beszél :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ismét itt!
Beni, köszi a tökéletes infókat a bödönödről :D
Csajok, ha ennyire vonz mindenkit az én énekhangom akkor legyen! Csütörtökön Ikea. Viszont a művésznő fenntartja a mősörváltoztatás jogát :wink:
Vuka, azért hanyagoljuk a tornát, mert Szonja megváltoztatta a bioritmusát és kissé más időpontokban alszik. Így nekünk nagyon kellene rohanni vagy ott jönne rá a nyafi. Jógázni voltunk. A csepepesház hozzánk sokkal közelebb van mint az István. Viszont nem megyünk, mert nem tetszett a néni technikája. Most a baba-mama tornát akarjuk kipróbálni ua a helyszinen.

A Kismamában most szilvás lepény van tortának minősítve. Ja, mielőtt hamisnak vélnétek, továbbra sem veszem eme őjságot csak ajándék volt a MiniManóban ahol ma vettem egy gumi előkét Szonjának meg egy kendőt, meg egy,..... :oops:

Ja, a jó bőrszine a gyereknek a sütőtöktől meg a fényképezőgéptől van :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szonja, klassz a kép!

Kép Kép
coolasa
 
 


Köszi Asa néni. Anya csinálta 1 kg répa belémtömése után :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hogy én mennyire várom, hogy az összes gyerekecske megtanuljon járni!!! Mit járni, szaladni!!! Akkor majd nem lesz időtök ennyit írni és nem kell azon aggódnom állandóan, hogy hogyan olvassak vissza! Nnnnnnna.

Natasa,
minden jó, ha a vége jó! Mikor lesz a műtét? Mi lesz addig Szonibabával?

Eszti,
szívem szerint én is mennék a kengurukhoz, egy bökkenő van: nincs az az isten, hogy én repülővel utazzak bárhova is. :oops: Ha elmentek, érezzétek nagyon jól magatokat helyettem is! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziszkó! Boldog 15-diket! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nnna, itt vagyok én is.

Úgy néz ki, szép lassan mindenki meg fog gyógyulni. Jövő csütörtökre mindenképpen úgy intézem :) , és akkor MI IS MEGYÜNK IKEA!!!
Még köhög Julcsi, és ma reggel olyan csípásan ébredt (mintha taknyos lett volna a szeme)de vigyorgott közben. Akkor lemostam, nap közben néhányszor kamillateával töröltem a semmit, mert nem volt semmi, nem tudom, mi volt az reggel.

Bubek, a mi overálljaink sem túl vastagok, viszont nagyobbak mint igazából kellene, agy jól alá lehet öltözni, keze-lába felhajt és még jövőre is jó lesz (legalábbis az egyik.)

Segítsetek! Van valakinek egérfogási tapasztalata? A tetőtérben a gyerekszobába beköltözött (remélem csak)egy cincogó. Zsolt vett gyorsan humánus egérfogót, amibe belemegy a sajtért, de ki elvileg nem tud jönni. na ez ki tud :( . Vszont nem szeretnénk a brutálisabb megoldáshoz foylamodni. 4 éve amikor építkeztünk, itt az utcában laktunk albérletben és oda beköltözött egy család (pedig nyár volt) Amikor hiába kértem őket, állnának odébb, egy nap alatt asszem 8at fogtam meg. :oops: Tudtam, a spájzban laknak, oda tettem az egyik polcra a gyilkos szerszámot. :oops: Sajnáltam őket, de nem volt mit tenni!
Lehet, hogy most is az lesz a vége :cry:
jumam
 
 


Zsódajumam,
hűűűű, jó régóta betegeskedtetek már! Aztán mostmár tessék meggyógyulni végleg mindenkinek! :)
Panelmaca lévén, nemtok egeret fogni. :( Viszont voltak egereim terráriumban gimis koromban. Először kettő, aztán (miután az osztálytársnőm szerint, akitől kaptam őket mind2 fiú volt :evil:) született 6 kicsi. Nagyon szerettem őket és a perzsa cicánktól is sikerült megóvnom őket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Sajna nekem semmi időm olvasgatni. Ma este gyerek megmutatta, hogy ha akar fel tud mászni a kanapéra. Éljen!!!!! :lol:
Amúgy még mindíg taknyos, de már csak reggel szívom az orrát.

Jumam a leghatásosabb az egér ragacs meghalni nem fog, azonnal. :cry:

Kép
vanília
 
 


Mariann, feltetted a zárat?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó estét!

Natasa,
Király az új vonalzós kép! :wink:
Most néztem csak alaposabban meg, szóval műtét lesz??? És volt panaszod? Mikor mész be?

Jumam,
Egerek???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁA!

Szilvike! Boldog hófordulót!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ha sehol senki én megyek.
Jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba tök jó ez a két oldal, még az is benne van, hogy a taxiba nem kell gyerekülés, valószínűleg ez lesz nálunk csütörtökön.
Na megyek én is, jó éjt!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
remélem csak egér, nem egerek!!
A ragacs szerintem rosszabb, mint a lecsapós egérfogó, mert azon csak szenved, a lecsapóson pedig meghal rögtön :cry:

Igyekszünk a gyógyulással, Dani már jár oviba, szerintem Julcsi is napról napra jobban van. Ma a köhögés és a reggeli sok csípa miatt voltunk a szadista :wink: dokinéninél. Igazából csak azt akartam, hogy hallgassa meg, nincs-e zöreje belülről. Adott szemcseppet, hogy azt tegyem az orrába (ugyanezt az előttünk lévő náthás 6 hónaposnak is). Ez a szemcsepp az a szemcsepp amit kötőhártyagyulladásra szoktak adni, tehát antibiotikumos :( . Úgyhogy (megint :oops: ) felülbíráltam a dokinénit, és nem adtam (ha rosszabbodna adok mégis), helyette és a három napja használt orcsepp helyett du. 2x is anyatejet csöppentettem az orrába. Hatás: most sokkal tisztábban vesz levegőt, mint a napokban bármikor :D Ennyit a gyógyszerekről :roll:

Vanília, akkor ezután jobban kell figyelni!!

Eszti, Ausztrália, én gondolkodás nélkül elmennék, főleg családdal, bármikor! szerintem ez nem kérdés!! De ha esetleg mégsem mennétek, van itt egy ötfős család, kis helyen is elférünk (3 fő helyén :wink: )....

Mancs, jól belehúztatok a hozzátáplálással, másfél hete kezdtétek, nem, és volt már alma, barack, krumpli, banán! Jól bírja Petike gyomra?

Natasa? befekvős műtét lesz? mennyi idő? Talán a laparoszkópiásnál elég egy nap... Ki lesz addig Szonjával?

Ilba, Beni is ahhoz képest, hogy alig akart enni, most meg írod, hogy azt eszi, amit ti!!

Az Eltűntekről tud valaki valamit? Mamacka pl nagyon-nagyon régen volt!

Tücsi, hogy áll az építkezés?
Coolasa, ti már biztos be is költöztetek, de annyira simán ment minden, hogy említésre sem volt érdemes! A dokiról a magánvéleméynedet elküldöd nekem is? köszi

Vuka, írtad régebben, hogy te az a fajta vagy, akiről a zsoptatással mennek le a kilók. De milyen kilóóóók???? Ha 55 kg voltál 36 hetesen, max 57 a végén, nem is volt mit leadnod!!!!!!!!
jumam
 
 


Megint én zárom a mai napot úgy látszik. Jó éjt!
jumam
 
 


Jó reggelt!

Fél órája arra keltem, hogy nem érzem a testemet, olyan szinten elaludtam a Gergő mellett magam :? Mármint a matracon a szobájában, csakhát ő is mellettem volt.

Gabus!
Meg tudlak érteni, sőt 1000%-ig át tudom érezni az álláspontodat:))))
Főleg, hogy mostanában a Gergő is úgy gondolja, hogy neki bizony nem kell annyit aludnia... aztán hiába vitatkozom vele, érvelek, hogy szakirodalom így, meg úgy... nem tud olvasni :P

Látom készül az Ikea tali, remélem jól fogjátok magatokat érezni!
Brendon babaáruházban voltunk babakocsit nézni. A soroksári Auchan melletti BuyWay-ban. Hát nem voltam elájulva a kínálattól. Nem éretm, hogy miért kellett a Megatoysnak bezárnia. Annyira szuper hely volt. Volt választék mindenből és verhetetlen áraik voltak, mindemellett olyan választékkal (márka, típus, szín), hogy tátva maradt a szám. Most ez a Brendon Outlet áruháza és a választék ugyanúgy zéró.

Mancs!
Szuper, hogy Petike már így tömi a pociját! Gergőt nem is figyelem, hogy mennyit eszik. Egy biztos, hogy előtte, utána szopi van:))) Kapott egy szép kis cumisüveget, aztán a legjobb dolog rágni azt, de hogy inni belőle?! Na azt nem.

Jumam!
Sajnálom, hogy beköltöztek az egerek. Nehéz ügy.

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt! :)

Mancs, úgy látszik topikunknak újabb jól evő babája lesz, szuper! :)
Bencének eddig egyszer adtam banánt, sajnos egy napig nem kakilt (amúgy naponta 2x), úgyhogy egy ideig én nem adok most neki. Petikére nem volt hatással?

Most már teljesen meggyőztetek (amúgy én magamat is) Ausztrália iránt. Most tavasszal is tudnánk menni, de akkor már Ausztráliában közeleg a tél (10 fokkal), úgyhogy megvárjuk a jövő telet, és az Újévet már ott nyitjuk, és a január megpróbáljuk a 35 fokban eltölteni. Borzasztó lesz, gondolom. :) :)

Mancs, Mancsbá, az ilyen hosszú repcsi utakon a gyerekeknek van lehetőség bármire? Esetleg valami sarok, ahol játszogathatnak, vagy ilyesmi? Mert ahogy Bencét nézem, neki egy lesz rossz: egy helyben ülni. :roll:

Na, nekem meg mára jött vissza a régi tejmennyiség, most már meg vagyok nyugodva. :)

Mancs, én valamikor megyek a Máriába, Vuka mondta, hogy ott van tán középkategóriás ülés is, majd megnézem, és beszámolok arról is.

Pussz
Vendég
 


Gabi, Timi! Jöttök bölcsibe?

Kép
vanília
 
 


Jó reggelt!

Már megint fáj a torkom és a fejem. :evil: Most mondjátok meg, miért vagyok ennyire kripli? Régebben 1 évben 1x voltam mondjuk megfázva és kész, most meg 2 hete lettem jól végre. :roll:
Tippem van, lehet, hogy éjjel fázom meg, mert kigombolódik a hálóing, kint figyel ilyenkor a cici, poci ... :D
Nem baj, ma így is Tücsökzene, s míg Beni alszik Brendon.

Éjszaka egész jó volt, kb.3-4x szopizott, fél9-kor keltünk.

Jumam,
pontosítanálak. :D Vagy eszi amit mi, vagy nem. :lol: Ilyenkor tejcsi van.

Tényleg Coolasa, ilyen volt-lett képek???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Tegnap ezt az anorákot örököltük:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, jobbulást!
Kis űrhajós. :) :)

Mancs család, minigyerekre mennyi a repjegy Ausztráliába? Bence jövő télen még nem lesz két éves.
Vendég
 


Jumam, nekem is van egeres sztorim (pont egeres sztorim ne volna, Viccelsz?)
merthogy KÉPZELD, nekünk is volt egy saját, különbejáratú kisegérkénk
rossz hír, hogy éhenhalt a kamránkban
szóval az úgy volt, hogy...több hete sejtettük, hogy van egy egérke, aki olyan rafinált, hogy nem a padláson és nem is a házban a felszínen vagyis a parkettán stb közlekedik, hanem a parketta alatti párnafák közt
rágcsálgatni kb 2naponta egyszer hallottam, szerintem párnafákon élt
hiába tettünk ki zacskós egéreledelt, amitől Megboldogult Egérré válhatott volna, azokkal nem is találkozott
aztán 1 nap múlva megláttuk a hűtő mögötti (nem parkettázott) 2 centi részben, a falnál, teljesen élettelenül, és már nem lehetett újraéleszteni
szóval a kamránkat látva öngyilkos lett. nem vmi hízelgő
néhány nappal később pedig, mikor kimentem a teraszra, hogy adjak a kutyusainknaknak enni, gyanús zajt hallottam a heverő alól
(nem tudom, említettem-e korábban, hogy kivitTÜNK egy kanapét, hogy kényesebb kiskutyánk valahol mégiscsak elnyújtózhasson...az mégsem járja, hogy szegénynek csak szőnyegeket bocsátunk rendelkezésére, miközben egy velőscsontal a szájában estimesére kell elaludnia, amit persze mi olvasunk föl neki, nehogy zaklatott gyerekkora
meggátolja majd egészséges lelki fejlődésében)
tehát a kanapé felől - figyelem !!! - CSIPOGÁS hallatszott...
erre nem számítottál Kedves Olvasó, ugye?
idegen nyelveket beszélő egér
de olyan tökéletes kiejtéssel, akcentus nélkül, hogy szerintem 2tannyelvűbe járhatott minimum, de lehet, hogy vegyesházasságból származik (mármint
egér-madár házasság? Ezen még gondolkodom egy csöppet)
szóval, akkor hősünk (=én) még nem sejtettem, hogy ez egy egérke de azért halványan gyanítottam
kihívtam Nokipapát, eltitkolva gondosan előle gyanúm, ismerve, milyen labilis idegzetű, hogy húzza el a kanapét
ő már akkor sejtett vmit,mert visszakérdezett, hogy "mért".(rafinált fiatalember)
elhúzta, és ott kucorgott egy egérke, de csak egy pillanatig, mert elkezdett vadul iramodni összevissza, kitűnően manőverezett, összevissza rohangált, én meg drukkoltam neki a
partvonalról
Nokipapa meg felugrott a padra, és onnan instruált engem, hogy ne menjek közel, aztán meg hogy menjek közel...
és akkor bement az egérke a kiskutyáink háza alá, ahol hepehupás, meg kiásott a föld
aztán még egy ideig futkosott extázisban mindenhova
szerencsére Nokipapa nem kapta el, viszont hideg volt és mi bementünk a lakásba, és azóta nem tudjuk, mi van vele (Nyomozó Úr, mi ekkor láttuk az eltűntet utoljára)
Ja, és visszatérve a kérdésedre, hogy hogyan lehet őket humánusan semlegesíteni: azt nem tudjuk, mivel mi ebből csak a „humánus” részt ismerjük. De minket is érdekelne.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nekem is van egeres sztorim. :lol:
Fent laktunk még Anyósékkal 1 telken lévő miniházunkban. Nyár volt, esténként többször jártak fel barátok 1-1 pohár sörre, borra. Az üvegeket nem vittük vissza mindig, hanem 1 nagy sporttáskába gyűjtöttük a ház előtt. Mikor már hetek óta megtelt, akkor eszembe jutott, hogy na, visszaviszem őket. Nyitom ki a táskát és 2 egér szaladt ki belőle.
Csajok! Én annyira megijedtem, hogy azt le sem bírom írni. Először lemerevedtem, aztán úgy elkezdtem sikítani, hogy rohantak ki Anyósék, hogy mi történt.
Hogy mi történt az egerekkel nem tudom, én napokig ki se tettem a lábam a kertbe, és az ajtót se hagytuk nyitva már azon a nyáron. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Coolt nem tudom überelni, de nekem is van a tarsolyomban egeres történet :wink:
Fehér kópenyben, kesztyűben, maszkban egy csomó egeret segítettem át ama másik világba. Civilben viszont átmegyek egérkímélő üzemmódba. Egyszer a macsekunk a szomszédból hozott t egy cincogit játszótársnak, de én kivettem a szájából. Az egeret visszaereszetettem a macskát meg a házba zártam. Hát, ha láttátok volna anyám meg a macskám pillantását. Mindegyik gyilkolt a maga módján.
A másik egéreset az USA-ban történt. Ott ugyanis az albit elárasztották a csótányok. Én meg irtózom tőlük, de rendesen. Aztán megjelent egy egér és elkezdte enni őket /lehett hallani amint csótipáncélt ropogtat/ Aztán egy reggel szegény beszorult az elszívóba én meg jól elkéstem, mert csavarhúzó hiányában késsel meg amit találtam szedtem szét az elszívót, hogy megmentsem az egeret. Szerencsére a főnököm megértő ember volt és nem ordította le a hajam. Köszönöm neki!

Jumam, a mamám régen kipeckelt sajttal egy nagyobb kávéscsészét lefordítva és ott általában bennragadtak az egerek. Csak nem árt időnként ellenőrizni, mert levegőhiányban megfulladnak.
A leghumánusabb a macsek, mert általában már a szagától elillannnak az egerek. Persze van a kitartóbb fajta. Viszont ehez a megoldáshoz a macsekokat el kell viselni. Megjegyzem ezért nem lesznekünk egerünk, mert amint lehet /értsd elköltözünk ebből a mini lakásból/ lesz macskám az tuti!

Magamról /mintha eddig Tóbiásról írtam volna/: nem volt/nincs panaszom. Sima nőgyógyis kontrollra mentem, amikor kiderült a ciszta. A műtét ambuláns, altatás nélküli, pár órás kórházi tartózkodással. Szonja elvileg annyi ideig meg van tej nélkül is /de már iszik babatejet/. Így apuka fog rá vigyázni ha egyszer rászánom magam. Hiszen, berzenkedem minden olyan műtéttől ahol nem én vagyok a cselekvő illetve nem látok belőle semmit. Szonja születésénél legalább kaptam a végén egy édi gyereket, de most még csak nem is adnak semmit :shock:

Ilba, édes Beni ebben az anorákban!

Eszti, nincs a gépen tudtommal játszósarok, de láttam már gyerekeket rohangálni amikor nem kell bekötni az övet :wink: Egyébként most már muszáj lesz elmenneteke és nekünk, akik támogatnak egy-egy játék koalát hozni :)

Gabus, értem én, értem. Szóval gondolod, hogy kevesebbet kell majd visszaolvasnod ha már mindegyik gyerek rohangál? De, addigra Livi már nem igényli az örökös felügyeleted és halálra unod majd magad a topikon :evil:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, nem vagy kripli, csak gondolom, magadhoz képest vagy elégedetlen hanyatló egészségi állapotoddal. Nem lehet összefüggésben a sport abbahagyásával? Bár gondolom, most sem az a kanapé-csipsz-tv típus vagy, de emlékszem, hogy mikor a nővérem az érettségi évében felhagyott a versenyszerű úszással, amit addig 10 évig űzött, na onnantól szép fokozatosan könnyebben betegedett le, és mostanság még a veséjére is vigyázni kell, mert állítólag könnyen felfázós típus. Hát erről csak annyit, hogy az úszóedzőktől nem áll messze az az emberbaráti gondolat, hogy komplett tréningruhában úsztassák a tanítványaikat, mondván hogy átnedvesedett göncben nehezebb és ez fejlesztőleg hat a kondijukra, majd utána ugyanebben a csorgó tréningruhában, persze vizes hajjal, felfuttassák őket az első szembejövő hegyre, persze télvíz idején. És soha nem fázott meg. Amúgy az egyesület a TTVE, a hegy pedig a Hármashatár, ha mondanak ezek neked valamit.. Amúgy én is mostanság időnként visszatérő torokfájással büszkélkedhetem, és Noki egyszer sem kapta el, akkor sem, mikor az egész család hevesen orrfújt körülötte. Kop. Kop.

Kép Kép
coolasa
 
 


Képzeljétek, tegnap cikket írtam egy harcművészeti magazinba egy küzdősportos edzőtáborról, pedig ott sem voltam.... dehát engem a tények nem ismerete még egyszer sem akadályozott meg az újságírásban :wink:
Aztán elugrottunk a barátnőmhöz a lakásukra felköszönteni őt szülinapja alkalmából, idén egyéni sminktanácsadással lett általam gazdagabb. Ott lődörögtünk egész estig, ettünk-ittunk-mulattunk, és persze kaptunk egy csomó téli ruhát a Nokinál 1 évvel idősebb kislányától, találjátok ki, mit jelent ez az én nokiruha vásárlási szokásaim kibontakoztatása vonatkozásában. Nem baj, majd jövőre megveszem neki az első holmiját. Esetleg. Ha nagyon unatkozom. Vagy esetleg akkor sem. Az a baj, hogy mindkét ruhadíler ismerősömnek olyan jó az ízlése, hogy még csak hiányérzetem sincs a stíluspalettában. Itt most dramaturgiai okokból sírós arcot vágok.
És épp most értünk vissza a zenés-énekelgetős foglalkozásból, mert ha nem említettem volna eddig esetleg, Hokedli Mozart legújabb reinkarnációja, így azt sem tarthatják meg nélkülünk...

Kép Kép
coolasa
 
 


Szonjának boldog hófordulót kívánunk!!!

Jumam,
humánus egérfogó???? Hát arra kíváncsi lennék! A leghatásosabb a szimpla egérfogó, aztán ott van még olyan, hogy egy gúla-szerű vmi, a közepére Be tud mászni az egér, viszont fölfelé/kifelé nem tud jönni, mert ez a bigyó ki van bélelve igen hegyes szögekkel, amik szúrkálják a kis testét, ha ugrándozik kifelé. A macska a leghatásosabb, de ezt se mondanám humánusnak, mert órákig képes eljátszani az egérrel, mielőtt megeszi, hogy növelje az adrenalinszintjét szegénynek, ami által édesebb lesz a húsa. Én biztosan a macskát választanám, mert az hosszú távon is a legjobb. Amúgy egyáltalán nem félek az egerktől (sem).

Eszti,
nincs a gépeken ilyen játszósarok :lol: de simán rohangásznak a kölkök ide-oda, ha nem kell használni az övet. Ausztráliába tudomásom szerint nincs közvetlen járat, átszállással kell mennetek, úgyhogy a jegy ára is attól függ, hogy hány átszállással, melyik légitársasággal utaztok. Régebben 2 barátom Szingapúrig ment, és ott szálltak át. Szingapúrban töltöttek 1 éjszakát. 1 hónapig voltak kint egyikük nagymamájánál. Úgy volt hogy lehet, hogy haza se jönnek, de abban az évben (az olimpia miatt) annyira komolyan vették kint a munkavállalásit meg a vízumot, hogy nem mertek kockáztatni.
Petikének nincs gondja a banánnal, napi 1-2-szer van kaki. Mostmár elég felnőttes állagú és méretű is :shock:
Köszi, hogy megnézed az ülést!!!

Tegnap céklás krumplit adtam Petikének. Azt mondta, hogy blöá, és kiköpte :lol: Pedig tök fini édeskés volt. Úgy látszik, nem minden jön be, ami édes. Ma őszi-banán keveréket készítettem, abból bevert 250-et!!!! CSak kíváncsiságból kukkantok a mixelőedény oldalára, most ennyi lett, le is csúszott.

Eszti,
annyit még, hogy ha Benyófi 2 év alatti és nem kell neki jegy, akkor viszont a Te öledben kell hogy helyet foglaljon. Ezt érdemes átgondolni, mert nem egy rövid útról van szó... Esetleg úgy úszhatod meg a dolgot, hogy nincs tele a járat és épp mellétek nem ültetnek be senkit. De majd Mbát ráuszítom a témára és kikérdezheted. :wink:

Kép
mancs
 
 


Ejnye Nokipapa igazán vehetnéd a fáradtságot és írhatnád inkább Te az újságcikket.... :lol:

Kép
mancs
 
 


NATASA,
NEHOGY MÁ LACAFACÁZZÁL, IRÁNY A KÓRHÁZ, NEHOGY KOMOLYABB BAJ LEGYEN BELŐLE!!!!!!!!!! IRGUMBURGUM!!!!!

Vanília,
na, voltunk a bölcsiben? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok kedves egér kedvelő és nem kedvelő csajok! :D

Én az utóbbiak táborába tartozom és hasonlóan tennék,mint Ilba,ha meglátnék egy egeret. :D

Ilba,Gabi:

Köszi a köszöntéseket!
Livinek is hasonló jókat kivánunk a 14.-dikhez!

Tegnap voltunk tanácsadáson,de a szurit nem kapta meg Szilvi,mert a dokinéni észrevette,hogy szájfertőzése van,igy elhalasztotta egy héttel az oltást .Mondta,hogy jöjjön rendbe és akkor megkapja.A súlya egyébként 9kg és 53dkg.3 hónap alatt hizott félkilót.!!

Én eléggé szégyellem,de nem vettem észre a fertőzést :oops: .De legalább kiderült,hogy miért nem akart enni és miért volt olyan nyugtalan.Sőt a rekedtsége is emiatt van!Most ecsetelgetni kell,ha minden jól megy 2-3 nap alatt túl van rajta.
Azért játszóra megyünk mindennap és már nagyon ügyesen fel tud menni a csúszda lépcsőjén.

Natasa:

Boldog hófordulót Szonjának!



Na megyek,mert Szilvi már felkelt.

Kép

Kép
novum
 
 


Szonja, Livi, Szilvi, nőjetek nagyra! (Csak ne most rögtön, mert anyukáitok elborzadnak majd, hogy mennyi új ruhát kell venni megint...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Timi,
ez a szájfertőzés a szájpenész? Nem értek hozzá... :oops:

Kép
mancs
 
 


Timi,
igazán szégyellheted magad, amiért nem fürkészed nap mint nap Szilvi szájpadlását és torkát nagyítóval! Anya az ilyen?????? :lol:

Szonjának mi is boldog nyolcadikat kívánunk! Tök jó a vonalzós kép!

Coolasa,
kössszencs! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jajjjjj, nosztalgizátam egy kicsit :) A párom telefonált, hogy jókor vettük meg Szonjánka az ülést, mert a kölcsönbe ígérter hamarosan szükség lesz. Megszületett barátaink kislánya tegnap :) Istvános ő is :!: Remélem bemegyünk megkukkolni őket :) Így ma babaoltokban jártunk,....
Cool, bevallom őszintén, hogy én nem tudnám megállni, hogy ne vegyek Szonjának semmit. Viszont belátom, hogy a te felfogásod pénztárcakímélő és nem hiszem, hogy Noki bármiben is hiányt szenvedne. Az meg, hogy az ismerősök izlése egyezik a tiéddel szinte főnyeremény. Mondjuk, mi is Szonja rucijait kölcsönöztük az előbb említett minibabának, aki több mint 4 kg -vel született :shock:

Köszi csajok a köszöntéseket! Én is minden babát pusszantok. A nem hófordulósokat is, nehogy megharagudjonak rám :wink:

Gabus, értettem :!: Ígérem, hogy ma konzultálok a dokimmal és lehet még várok egy hetet, hogy megjöjjön a citológia eredménye, amiért eredetileg mentem, de utána kérek időpontot!

Eszti, ma vettem babaműzlit /Holle/. Nem egészen az, mint a gabonapelyheim, de remélem legalább akkora sikere lesz!

Novum, mit takar az, hogy szájfertőzés? Szájpenész vagy más?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nem akarok Timi helyett válaszolni, csak elég ritkán jut géphez, és látom, hogy nagyon kíváncsiak vagytok a dologra. :wink: Asztat mesélte, hogy nem szájpenész, hanem valamilyen fertőzés a szájában (szájpadlás, nyelv, torok), ami viszket és olyan fehér micsodák vannak lerakódva. Elég rossz elhet szegény Szilvinek, és ahhoz képest nem is olyan nyűgös, csak egész kicsit. Sőt, mikor én látom, akkor egyáltalán nem is. Kis ügyeske! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, illetve bárki ekit esetleg érdekel!
Kapott Szonjec egy komplett ágybizbaszt. Viszont mi a fejvédőt /rácsvédőt/ nem használjuk. Összesen 4 napot volt használtban, de Szonja úgy sírt mint fába szorul kiskukac mire, okos anya rájött, hogy fél meg bosszantja, hogy most nem lát ki. Nos, van ez a fejvédő, ami kifejezetten nőcis és most felkínálnám ha kell vkinek! Teszek fel képet is ha vkit komolyan érdekel. Esetleg az Ikeás talira elvihetem :wink:
/Rózsaszin, szélén fehér fodorral, képekkel az anyagán/. Szonja nagyon szereti bizgerálni a fodrot :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Köszi Gabus az infót. Akkor ha ez ilyen kis sunyi fertőzés és Szilvi sem produkált nagy tüneteket akkor meg pláne nem kell itt szégyelned magad Novum. Vagy minden nap kémlelni kellene a gyerek torkát kapásból?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Csajok,
sárgarépából mit készítsek Petikének? Simán megfőzzem?

Timi,
micsoda egy hanyag anya vagy Te! :wink: :lol: Igazán példát vehetnél rólunk többeikről, akik minden nap nagyítóval átvizsgáljuk gyermekünk száját négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre! :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Natasa,
jól mondod, tényleg sunyi fertőzés, a dokinénijük szerint úgy kaphatta el Sziszkó, hogy meg volt fázva és legyengült kicsit az immunrendszere, ez a galád vírus meg fogta magát és elkapta Szilvit.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na gyorsan még tudok válaszolni.

Köszi Gabi,hogy válaszoltál helyettem,tényleg nem tudok sűrűn jönni.
Szóval ez egy olyan fertőzés ami az inflúenza utóhatása,a szervezet le van gyengülve,igy ha Szilvi egy bacis dolgot megkostólt elkapta a fertőzést

Natasa:

Tudom,hogy nem kéne ezért szégyenkezni,de elég kellemetlen volt amikor a doki mondta,hogy nahát itt meg mi van,nekem meg fogalmam se volt róla.Úgy éreztem,hogy egy kicsit szemrehányó volt a hangja.

Mindegy lányok, csak azért irtam,hogy erre a betegségre is gyanakodhattok,ha a babáitok nyűgösködik.

Kép

Kép
novum
 
 


Mancsi,
ha most répáztok először, akkor főttkrumplival csináljad, ha nem, akkor tehetsz hozzá más zöldséget is, amit megeszik Petike.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tényleg Mancs, Mbá végignézte a Hotel Ruandát?

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?