Új privát üzeneted érkezett!

Mancsi,
az alma-krumplit most ette először Pítör? Mer új kaját nem jó este adni, mert ha fáj tőle a hasa, annyi az éjszakának. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
No, tegnap én voltam az egyik legboldogabb ember a világon, de túl fáradt voltam, hogy este is közétek jöjjek. De, így legalább sokat olvashatok vissza :D

Üléskeresők! A Gabus által említette üléstípust is ki lehet próbálni a Brendonban, mert van belőle ott is :wink:

Mancsusz, kíváncsi vagyok fog e Petyusz főzit enni vacsira?! Szonja egyszer volt erre hajlandó. Egyébként csak tejpép és cici jöhet nála számításba.
És noha én soha sem voltam 65kg mint itt egyesek /Mancsék ne csuklani/ tegnap nekem is elkerekedtek a szemeim, hogy már csak +4 kg van rajtam, hogy annyi legyek mint Szonja előtt közvetlen. Mondjuk a derekam, hasam, mellem normális méreteket öltene akkor lehet még vékonyabb is lennék?! Juhé!

Csak úgy finoman feldobnám, hogy Ikea akkor a közeljövőben,....senki? /Eszti, Mancs és ASA?????/ és persze minden érdekelt!

Tegnap megjött az ülés és beszerelték az autóba /roppant egyszerű/, de jobban örültem volna ha a csajos autóba teszik :evil:
Ki is próbáltuk. Szonja lemeredt, hogy most látja apát me hasonlók. Aztán hazafelé elaludt úgy, hogy csak a kiságybakerülés riasztotta fel.

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jó reggelt,

Mancs, az anyatejes pépet marha egyszerűen csinálnám. Fejnék tejet, vagy felengednék, és beletennék Holle pépet, babamüzlit (gluténes), vagy kölest (gluténmentes). Kész is a tejpép. De ha még turbózni akarnád, egy kis gyümi is belefér. :wink:

Szóval ez az olaszliszkai eset, nagyon durva. Nem nagyon térek magamhoz. Én nagyon nem szeretek általánosítani, meg rasszista sem vagyok, ezért nem szoktam olyat sem mondani, hogy utálom ezeket, vagy azokat. De most valahogy mégis általánosítás jut az eszembe, hogy ez annnnnnyyyyyira jellemző. :evil: :evil:

Ma megyünk Brendonba, és akkor megnézem Gabi féle ülést is. Valahogy ez a Concordos 55 e Ft brutál soknak tűnik. Pedig a mostani ülésünk Concord, és nagyon szeretem, de ez a félszázezer.....taglóz kicsit.

Csajok, ha ti az én helyemben lennétek, és mehetnétek családdal (férj, gyerek) Ausztráliába, mennétek???? Benyó miatt.

Puszi
Vendég
 

 
 

Natasa, Ikea mehet, de nem én szeretném szervezni, mert akkor még el is megyünk. :)
Vendég
 


Tudom, hogy most utálni fogtok, de nekem ez vesszőparipám. Miért kell korán már szembe bekötni a gyereket az autóba????
Tudom, hogy jobban lát, meg minden, de a biztonság minden nézelődésnél fontosabb szerintem, és sajnos 1 éves kor alatt semennyire nem fogja tudni tartani a fejét ütközésnél, és ne adj isten, hogy kitörje a nyakát.

Én nem kockáztatok.
Vendég
 


Hali!

Mi volt itt még késő este! :shock: Hányás, fosás, lábgörcs ... :lol:

Natasa,
miért voltál annyira boldog? :roll:
Nagyon jól mutat Szonja az ülésben, jó színe van. :wink: De nem túl nyitott, vagy hogyis mondjam? :oops:
Nagyon tetszik a sapitok!

Eszti,
én mennék! Persze azért mérlegelnék mennyi időre, hová is pontosan stb. Mert mondjuk 1 évre nem tudom. Mire megszoknánk jöhetnénk haza. És azért nem a szomszédban van.
Mesélj!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszti, ha engem kérdezel én mennék Szonjástul, férjestül AUT-ba! Mesélj! Mikor, hogyan, meddig????
MI AZ A BABAMŰZLI????? Szonja gabonapelyheket kap babatejjel.

Bekötés, nem kell. Egyszerűen csak az általunk vlasztott ülést így lehet. Elolvastam ezer töréstesztet meg különböző autós cikkeket. Két ülést preferálnak általában /én azokat olvastam/ úgy ahogy vannak tehát, előre bekötve is. Nekünka Römer volt a nyerő, ennyi.
Ha az én hsz-emre gondoltál akkor a jobb kilátást nem az előrenézéssel hoztam fel hanem, ha teljesen fel van ültetve, mert csak akokr lát ki az oldalsó ablakon /a mi autónkból tutira/. Ráadásul ezzel a fejszűkítővel amit vettünk Szonja feje annyi mozgást sem tehet mint a hordozóban. Frontálisra, meg lehet naivitás, de csak annyit mondok, hogy lehet, hogy ott semmilyen ülés sem ment ha nagy gáz van. Inkább ne kerüljön rá sor soha. Lehet nekem ez is a légzésfigyelő kategória?!

azt nem mondom, hogy minő szervezés, de pont azért kérdeztem én, hogy ne a te szervezésednek túnjön :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, de nyitott, mert a képen még nem volt rajta a fejszűkítő. Egyébként oldalt hasonló mint a hordozónk. Apa izgul is, hogy fog a gyerek 1-2 év múlva elférni, de reméljük lassul a növekedés :D

Voltam nőgyógyinál két hete és a dokeszom látott vmit, aztán megnézetett a férjével aki, nem csak nődoki, de onkológus is. A vizsgálatra tegnap került sor. Én meg másfél hétig paráztam. Már a lehető legrosszabbra is gondoltam. Szörnyű volt. Aztán tegnap derült ki, hogy ciszta és ki kell műteni, de CSAK ciszta. Ezért voltam olyan boldog!

Ja, a gyerekülés szinét apa választotta 8)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, te vagy a második, aki ezt mondja. JUHHHÉÉÉÉ. :) :)

A fejszűkítő ok, de nem az oldalra történő mozgással van a gond, hanem az előre felé történővel. Egyébként frontálisnál sem mindegy, láttak már épen kihozott csecsemőt fullra összetört autóból, mint ahogy lágzsákkal megvédett felnőtt embert is.
A kilátást nem rád értettem, csak általában ezzel szoktak érvelni, ami szerintem kevéske érv egy esetlegesen megmentett babaélet mellett.

Ausztrália? Hát mehetnénk, csak repjegyet kéne fizetni, apukám barátjához, egy farmra, nem messze Melbourne-től. Csábító. :)
Vendég
 


Ilba, tyűűű, ez nagyon közel van hozzánk. :) :)
Vendég
 


Natasa, most vettem új Holle gabonapelyhet, és ez van ráírva, hogy babamüzli. Mert ebben már sokféle gabona van. De ha úgy jobb, akkor gabonapehely. :wink:
Vendég
 


Ilba, neked is köszi a bíztatást, de ez "csak" nyaralás lenne. Szóval nem hosszú idő, kb. 3 hét.
Vendég
 


Eszti, akkor az olyan lehet mint a nem Holle gabonapehely, csak arra nincs ráírva, hogy múzli :roll:
3 hétre szerintem nagyon keveset gondolkodnék :wink:
Tudom, hogy az előrefelére gondoltál /ütközésnél/ arra is válaszoltam.

Felmerült bennem a mit ebédeljek ma, kérdés :? Így fél 10-kor lehet kicsit korai.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ja, aszittem hosszabb időre. Én mennék, de nem most. :wink:
Hosszú az út és nagyon cseppek még azért a gyerekek.
SZERINTEM.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mi jövő télre gondoltunk az utazáshoz.
Vendég
 


Eszti,
olyan vagy már! Most hsz-enként adsz újabb és újabb infókat?
Jövő télre már nem tudnék én se kifogást találni. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bence miket eszik 1 nap ami nem szopi? Mi még mindig csak az ebéd, uzsit váltottuk ki ... :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én a repcsi miatt nem izgulnék :oops:
Eddig akár hányszor utaztam mindig sok egyerek volt és inkább a nagyobbak unták magukat.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, Bence most négyszer eszik nem szopit.
Délelőtt gyümi, ebéd főzi, uzsi gyümi + müzli, vacsi főzi. Szopik meg összevissza vannak, reggel pl. rögtön 2, aztán délben is, délután is, este is. Nagyjából egész nap eszik. :) Bár szerintem a napközbeniek inkább ivásra szolgálnak, nem hinném, hogy 250 ml kaja után egy órával még 200-at magába szlopálna. De egyelőre nem akarom ezeket sem elhagyni, mert inkább anyatejet igyon még, mint vizet.

Szóval, ha rajta múlna, már lehetne csak reggel és este szopi, de nem akarom még.
Vendég
 


Tényleg Eszti, adhatnál kajaötletet ebédre. A múltkori zacsisod olyan jól jött :lol:
Szonja még csak ebédnél váltogatja ki a szopi, de utána az alváshoz szopi kell. Meg vacsira is eszik, de cicin alszik el,....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hát asszem refolmálnom kéne evési szokásainkon ... no majd 3 hét múlva! :wink:

Van tuti ELSŐ SZÜLINAPOS torta receptetek???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
még pár hét és Ti is eljuttok oda, ahová mi, hogy Beni már jórészt a miénkből kap. Tegnap is és ma is :oops: húslevesből beledobáltam egy csomó zöldséget és csirkecombot a mixerbe, rá a lé és zutty.
Ha meg nem eszünk normálisat, akkor nem faxnizok, kap amit gyorsan találok, ilyen volt vasárnap a sütőtök-nyers :oops: paradicsom-sonka.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én ezért nem izgulok a kaja miatt: :D
Eszik, eszik, eszik:
Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, nyers sütőtök? :lol:
Mi már eljutottunk :roll: Levesből én is kiszedegetem neki, mert mi a levest elég sótlanul esszük. Sőt, mindent elég sótlanul eszünk. Csak nem főzök mindig levest. És van, hogy egyáltalán nem főzök:roll:

Szonja tükörimádata félelmetes! Übereli a TV-t :shock:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, nekem van /ha megtalálom/ olyan tortám, ami nem tejes, és nem kakós hanem karobos. De azt hiszem Szonja ennyire óvatos tortát azért nem fog kapni max a cukormennyiség lesz jól megtizedelve ahogy magam ismerem.
Keressem a receptet?
egyébként finom.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tojás nélkül süthető piskóta:

A sütőt 200 C-ra előmelegítjük. A tepsit vékonyan kiolajozzuk és sütőpapírral kibéleljük.

15 dkg cukrot

1 cs vaniliás cukrot

6 evőkanál kakaóport (én karobporral csináltam)

6 evőkanál olajat

3 evőkanál 5%-os ecetet

2,5 dl vizet

jól összekeverünk robotgéppel. Ezután 25 dkg lisztben elkevert 1 cs sütőport, 1 mokkáskanál szódabikarbónát és 1 csipet sót keverünk hozzá óvatosan. (Kb mint a muffinnál, nem szabad sokáig kutyulgatni, hanem amikor kész, gyorsan be a meleg sütőbe). Tűpróbázni, de nekem kb 15-20 perc alatt megsült.



A krémet én gesztenyemasszából (1 csomag), kb 10 deka margarinból és rizstejből csináltam, h kenhető legyen. A kisült piskótát margarinos csészével szúrtam ki, 4 lap lett, és a masszával megkenve összepakoltam.


Egy másik topikismerősöm utólagos engedelmével. Hátha sikert arat.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa :D
a pari nyers, sütőtök meg mindig van készen itthon, sütőbe be 1 órára és kész is. Ezeket szeretem, amivel nincs pacsmangolás és még én is szeretem. :wink:

Köszi a receptet!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, én rendkívül intelligens és rafinált anya vagyok, így annak ellenére, hogy mindent megtettél, hogy ne vegyem észre Nokica éjszakai kelésre buzdítását (=zárójelbe tetted), én még felfedeztem! Közbenjárásodnak köszönhetően ezúttal este 11től nem 8ig aludt, hanem fél 10ig. Hihi. (Vuka, ez a te vuduátkodnak is szól, hidd el, nekem így is emlékezetesek az éjszakáim, mivel minden reggel hálás szívvel gondolok gügyögő utódunkra, amiért ilyen felhasználóbarát. Ugyanakkor, bár már 4 hónapja tömködi a szájába az öklöcskéit, mutatva, hogy készül a fogacska, még nincs eredmény, így akkortájt biztos ő is fájdalmakkal küszködik majd. Ha eljön az idő jelzem, és akkor lehet ezen nagyokat kacagni.)

Mancs, klasszul szét tudjuk választani stílus alapján, hogy melyik hsz kikhez tartozik a családotokban… még Petike írói vénája nem csillant meg, de neki kezdetben úgyis csak olyan hszei lesznek, hogy höjaioőjfú9.
Hogy mit tanultam hollandon? Hát, mindenféle napraforgókhoz hasznos szókincset. Ráálltam erre, mert látom, ebben van fantázia…

Eszti, az ausztráliába menés hosszú távú, netán életre szóló, vagy csak kiruccanás? De mielőtt levegőt vennél, hogy válaszolhass, igen, mennék! Ja, rövidebb idő, látom, és télen, akkor meg pláne. És arra az évre nem is kell Benyónak melegcuccokat venned..

Natasa, mért voltál tegnap olyan boldog? Remélem, mára nem jár le a szavatossága.. ja, közben olvasom, örülök, hogy hepiend, és megkönnyebbülhettél.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hello Cool :D
Látom az Ikeás felvetésem ismét merő közönybe fulladt :?
Cool, felhasználóbarát lányod írígylésre méltó!
Ilba, és nem lesz Beni sárga a töktől? Mi már az elején kicsit besárgultunk a sok répa, tök kombinációtól :roll:

hja, igazán megkönnyebülni majd csak akkor fogok ha a köv. Istvános látogatásom lezajlik :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ja, Natasa, elnézést, kimaradt így a nagy visszaolvasásban, meg mert elmémben legbelül annyira egyértelmű, hogy hát persze hogy veletek tartok az ikeába! E héten sok a programunk, de jövő héten, ha még nincs ikea túladagolásod, szerda kivételével (mely napon folyik Noki magasszintű zenei képzése) bármikor trillázva, ujjongva repülök!

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, OK akkor már ketten tuti vagyunk. Nálunk csak a hétfő van gyógytorna miatt kilőve, de szerencsére több napból áll a hét :!:
A gyerekek majd elmuzsikálgatnak mi meg majd csevegünk. No, akar minket vki esetleg zavarni? :lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Juhhééé, ezexerint van saját stílusom

Gabus
A Pisontot egyszer a volt elveszett pogyós kolleganőm elvitette "beszélgetni" egy rendőrrel, mert olyan hevesen reklamálta, hogy az "áránygyűrűjét" kilopták a csomagjából :twisted:

A legjobb egy másik régi kispesti ász, a román Ádi Negrau volt. Haverom (nagy Kispest fun) kiröhögte edzésen, mert egy olyan nagybojtú sapi volt rajta, mint az ovisokon. Ádi levágta a bojtot, mire még jobban kiröhögték, ezért odaszolt nekik tört magyarsággal: "ez se nem jó, f@sz?"

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Mancsbá, már hogyne volna önálló, felismerhető stílusod? De utaltam rá valahol a szövegben, hogy van okod ennek örülni? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa nekünk is egész jó éjszakánk volt, csak hajnali 5-kor kellett egyszer átmennem, hogy a cumit bedugjam a kisasszony szájába. (fél 9-kor szopi és 10-ig aludtunk)

Az IKEÁ-ról csak annyit, hogy én is szívesen mennék, de nekünk a jövő hétből csak a csütörtök és péntek jó, akkor leszünk már itthon.

Petra bealudt, most megyek és összeszedem magam, ideje lenne zuhanyozni és felöltözni, aztán ebéd és irány a vasalás (ha lesz rá időm :wink: ) Olyan jó Petrával lustizni délelőttönként az ágyban, úgy be tud telepedni az apja helyére, majd megeszem.
Mostunk és teregettünk is ma már, nagyon tudja reptetni a ruhákat. Minden ruhadarabnál kérvényt kell benyújtanom, hogy felrakhassam végre a szárítóra. Most meg már kezd felállni a szárító lábánál, lassacskán lehúzgálja azt, amit nagy nehezen felrakok. :twisted:

Natasa hétfőn lesz Nektek gyógytorna a nemzeti ünnep ellenére?
Gratula az örömhírhez!

Én kicsit örülök, hogy okt. 23-án nem itthon leszünk, már kezd elegem lenni a politikai helyzetből. Ha botrány lesz, akkor azt a német TV-ben is megnézhetem, bár tuti nem fogom.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, :oops: :oops: jut eszembe, áttéttük keddre a tornát :wink: Akkor megcélozzuk a csütörtököt mint esetleges Ikeás nap? Többiek?

Ma Szonja végre ismét evett főzit /brokkoli/! "sing halleluyah,..."
Aztán cici és most alszik. Majd később megyünk ráfagyni a hintára.

Idősebb bébicsekes anyukák, ilyen sütizabbantó bödön, meg kockafaló víziló kinek van? Szeretik a lurkók? Csak mert karácsonyban gondolkodom és jó lene sugalni a nagyszülőknek hogy ne vegyenek vmi nagyon nem Szonjának valót. Szóval, jobban szeretném irányítani a költekezést.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, csüt nekünk oukéj. És brokkolit én is fogok adni mostmár Nokinak, ha attól singhalleluyah várható, mivel ez az egyik őskedvenc slágerem. Az ikeában leszel szíves tánccal és hanggal is előadni, köszi.

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa sütizabantó bödön azt hiszem Ilba Benikéjének van, szóval Benit interjúvold meg tetszik-e neki a játék vagy sem. :wink:
Az IKEÁ-s előadásra én is kérek jegyet az első sorba, szerintem Petrának biztos tetszeni fog amint énekelsz, már megéri elmenni. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Tényleg Natasa az Istvános tornákat már teljesen kizártátok a programjaitokból. Bár már annyi anyukát csábítottam oda, hogy néha teltházunk van. :lol:
Mi megyünk ma is tornázni, pénteken elmarad, de akkor amúgy se mentünk volna.
Vagy már jógáztok, mert említettél valami olyasmit is?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa, nekem a csüti szupertökéletes ikejázni. :)

Voltunk Brendon, meg néztünk autósüléseket is. Azé durva hogy vagy 9e, vagy 55. A kettő között nincs kategória?
Egyébként a Concord nagyon szupinak néz ki. A Nania nekem nagyon műszálas volt. Gabi, Livi nem izzad bele nyáron?

Vettem azért a kádba csúszásgátlót, meg kesztyűt, most már nem fog megfagyni minikém. :)

Natasa, nekünk csigánk van, amibe bele kell dobbantani a cuccokat, meg zenél is, Bence bírja nagyon. Szerintem a sütibödön szuper jó, én is már szemezek vele. Meg vannak még FP gyöngyszemek, azokat inkább mi is majd karácsonyra kérjük. :)
Vendég
 


És mivel Gabi mostanában nagyon hanyagolja a képfeltöltést, én teszek fel egy ma reggelit.

Kép
Vendég
 


Eszti a Mária nagykerben van középárkategória (20 eFt) és a szövetük is jól néz ki, érdemes ott is szétnézni. Bár bekötésileg azok az ülések sem a leges... legjobbak.
Az az üzlet sincs túl messze tőletek, szerintem menjetek el oda is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Azt hiszem vasalás megint estére marad, mert még össze kell pakolnom a rendetlenséget, aztán már indulhatunk is tornázni. Csak azt nem tudom miben viszem el odáig Petrát, szinte minden ruháját kimostam (főleg a vastagakat). :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa néni!
Nagyon szeretek játszani a sütifalómmal, szeretem a formákat egymáshoz ütögetni, a földhöz vágni és ezen kacagni, ha segítenek és megmutatják, akkor a helyüket is megtalálom már. És nagyon szeretem a zenéket is hallgatni, van mikor a mama ezt énekli nekem séta közben. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jövő csütörtök elvileg nekünk is jó, de mikor is? Ebédidőben? Szerintetek a szuperevő fiam megbírom én ott etetni? És utána hogyan altatom el?
Picit körülményes vagyok? :lol:

Most amúgy alszik, nem bírta ki, míg hazaérünk, pedig még sütifalót is énekeltem neki. :lol:
Lehet, hogy megrázta, hogy visszavittem az A. által leszólt kabátot és vettem helyette szuper téli hálózsákot. Szerintem olyan mint Petikének lett véve. Mancsi, az milyen is? :D

Nem is tudom mikor lesz így ebéd, meg uzsi, meg minden, borul a jól megszokott napirend, pedig jönnek ma Apuék, este meg mennénk Anyós névnapját ünnepelni. :roll:

Amúgy megvan az első szülinapi ajcsija, Apuék bébitaxit vettek neki. :)

Tényleg, Sajtine, Jucus, gyertek már a képekkel és a beszámolóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Beni ez nagyon jól hangzik, lehet, hogy én is megfűzöm a mamit, hogy vegyen ilyet télapóra.
Petra
:lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba tőletek is várunk képeket a taxiról!
Benit szerintem meg tudod etetni az IKEÁ-ban, az altatás már húzósabb. Bár ha Beni be tud aludni a babakocsiban (pl: ma), akkor nincs gond, tesztek egy-két kört az áruházban, múltkor is ezt csináltuk (Szonjánál és Zsófinál bejött, Petránál nem :twisted: ).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Taxit még mondtam, hogy ma köszönjük, de nem kérjük. Majd a zsúrra hozzák, csak mondta.

Vuka,
igen, tényleg, ha Natasa énekelni fog neki, az tuti leköti evés közben. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Itt vagyok én is. Ha van még a jövő heti Ikea-béli talira VIP jegy, akkor igényelnék én is, mert MEGYÜNK!!! :lol: Már most lestoppolom Mbától a kocsit. Petike akkorát aludt délelőtt, legalább volt időm elészíteni a célkás krumpliját, meg rendet raktam a konyhában, kisterilizáltam az itatóját, elolvastam a mai újságot egyebek.

Eszti,
nincs középkategória??? Na ez jó, legalább felkészülök rá, lehet, hogy a 7végén mi is megyünk a Brendonba. Végülis döntöttetek már vmelyik ülés mellett? Én mennék AUT-ba, mint a sicc! 3 hétre meg pláne!!!! A repülőút miatt sztem egyáltalán nem kell aggódnod, akkor már Benyófi is nagyobb lesz (bár most se lenne gáz sztem a repülőút) csak vigyél a fedélzetre sok játékot neki, hogy legyen mivel lekötni. És ha jól viselkedsz addig :lol: , lehet, hogy Mbá által lesz kis hátszeletek :wink:

Natasa,
ciszta :? De azért mégiscsak jó hír!!! :) Nagyon jól áll Szonjának az ülés :D Akartam már mondani, hogy olyan jó színe van a csajnak, mintha szolizna. Vagy ez a sütőtök-répa kombináció hatása?

Ilba,
a Kismamában mindig van a hónap szülinapi tortája. Azokat nem szoktad nézegetni?

Megyek, felébdredt. Megyünk sétálni szopi után. :D

Kép
mancs
 
 


Minden kész, hogy induljunk tornázni, találtam ruhákat is Petrának, csak éppen a kisasszony alszik még. :evil:

Ilba mekkora zsúrt fogsz rendezni Beninek?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?