Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beu!
Nincs annál megnyugtatóbb, ha bízol a dokidban. Sztem minden rendben lesz.

Moni!
Bár nem értek hozzá, de az én avatatlan szemem szerint is szuper a görbéd!

Vica!
Ez a csekkes dolog...Mi a frászt képzelnek? Így akarnak vendégeket toborozni maguknak, hogy elhintik, hogy elfogadják, aztán jól pofára ejtik az embert? Még jó, hogy nem hagytátok magatokat.

Angel!
Akkor most tulajdonképpen Te babás vagy :)

Szia Stöpszli!
Üdv itt! Sztem nyugodtan írj erről a babahozó dologról, nem hiszem, hogy bkit is untatnál vele. Engem legalábbis felcsigáztál.

Sonjus!
Én nem vinnék tesztet, csak élvezném a pihenést és csendben drukkolnék. Annál nagyobb öröm lesz, amikor itthon egy pozitívat tesztelsz!
szonibaba
 
 



Szia Szonibaba!


A kérdésedre válaszolva nagyon sok mindent tudnék róla mesélni, de mivel ez elég sokáig tartana így megpróbálom röviden a lényegét leírni:
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a mikroszkóp lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és ha megszáradt 5-10 perc után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható a dolog, amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható.
Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be.
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.


Röviden ennyi. ja és ami még fontos egyszeri nem nagy befektetés örökéletű, ha csak össze nem taposod.

Ha még van kérdésed szívesen válaszolok. Gyógyszertárba ne keresd ott nincs. Ez nem a PG/53. Annál komolyabb szerkezet, a ciklusodat részletesebben mutatja.

Szia
Stöpszli
stöpszli
 
 


Szia Mindenkinek!

Hát érdekes fordulatot hozott a csütörtöki nap: elvittem a leleteket a dokinőmhöz, hogy megnézze, mehet-e a lapar. Minden rendben volt, a vér-süllyedést kellett még egyszer megnézni (nem volt világos, hogy le se vették elsőre, vagy rossz eredményem volt), és egy nappal későbbre tette a dokinő a lapart, így jövő hét kedden kell bemenem, és szerdán fogja csinálni. Részletesen elmesélte, hogy lesz, mire számíthatok, egy picit megnyugodtam:) Viszont csak motoszkált bennem, hogy még egy orvos véleményét kikérném a lapar előtt, és egy barátnőm javaslatára fel is hívtam az ő családjának a dokiját, aki lombik programmal is foglalkozik, és végül hétfőn megyek hozzá a leleteimmel. Úgy éreztem, pont kapóra jön, hogy egy nappal később lesz csak a lapar, kiváncsi vagyok mit fog mondani (jobban összezavar-e vagy megerősíti a lapar vizsgálat szükségességét....).

Stöpszli,
Üdv nálunk. Itt még én is frissnek számítok, habár a babával 2,5 éve próbálkozunk! Szabad megkérdezni, hogy mekkora az az egyszeri befektetés?

Mindenkinek drukk, és sok-sok pozitív energia!!!! :D :P :D
Hus
húsrágó
 
 

 
 

Hus!
Sztem jól döntöttél, hogy megkérdezed más orvos véleményét is. Én is ezt teszem, mert nem vagyok benne biztos, hogy tényleg szükségem van a hsg-re. De nekem nem volt ilyen szerencsém és csak két hét múlva tudok menni a másik orvoshoz. Nem baj, kivárom.

Stöpszli!
Köszi, hogy leírtad a lényeget, de nem értem, hogy miben komolyabb ez a szerkentyű, mint a pg, ha uúgy nyállal és páfrányokkal működik?
szonibaba
 
 


Gyors bekukk,

Angyal,
szurkolok a keresztgyerekemnek!

Móni,
drukkdrukk.

Beu,
bolha: szerintem nagy gázzal ki kell irtani őket, mielőtt jön Boti. Biztos bolha? Menj el bőrgyógyászhoz hétfőn, asszem kellene beutaló, de ekkora hassal nem fognak elhajtani. Mutasd meg a csípéseket, és kérj segítséget, biztos van hozzá lövése. Vehetsz bolhairtó szert, de rossz esetben ha nincs meg a forrás, akkor az egész lakást ki kéne puceválni, az összes bútort... :roll: ÁNTSZ, bogárirtók?
potter_76
 
 


Sziasztok!

Ági!
Sajnos biztos, hogy bolha, mert fogtunk már el belőlük :( De mindenképpen lmegyek bőrgyógyászhoz, hogy azonosítsa be a csípéseket is, meg hátha tud valami szert amivel elriaszthatom magamról azokat a rohadékokat, és akkor vér hiányában talán elpusztulnak. VAgy ez túl optimista felfogás?
Kiirtani szerintem is szinte lehetetlen :( Pedig próbálom :(
Köszönöm a tippet :)
Te artad anno, hogy most jösz rá, milyen nehéz hasizom nélkül felülni a kanapéról??? NA én most ezt átérzem :) :roll:

Töpszli! :)
Köszönjük, hogy elmondtad nekünk ezt a lehetőset.
Csak igazából én sem értem, hogy miért komolyabb, mint a PG? Ahogy leírtad ugyanúgy működik. Sokaknál az sem vált be, és ahhoz képest, hogy gyógyszertárban kapható úgy néz ki nem olyan megbízható. Az a másik dolog hol kapható? HA a doki azt is mondhatta volna rá, hogy hülyeség, akkor vajon miért monda mégis, hogy 99% megbízhatóságú?
És miért nem hallottunk erről ezidáig?

Hús! :)
Jól tetted, hogy elmész holnap másik dokihoz is! Kíváncsi vagyok mit fog mondani!

További szép hétvégét mindenkinek!!!

Mi még egyben vagyunk természetesen (ma vagyok 38 hetes :))

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 



MÓNI??
ANCSA??
B.ÁGI??
PIHI??
HAGA??

Mi újság nálatok?????????????

Kép
Kép
beuka
 
 



Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! :)

Beu,
benne vagy az utolsó két hétben! :D

Móni,
a görbéd itt is hiperszuper! :D

PotterÁgi,
1 db keresztkölköt tudok prezentálni, remélem kis ragaszkodós fajta! :lol:

Bocsánat csak ezt az oldalt olvastam vissza! :oops:
angel37
 
 


Sziasztok Csajok!

pénteken szabin voltam. Meg is jött. :(
Beuka, légy szíves javíts a táblában: 4 cn.

Móni, nagyon-nagyon szorítok!!!!
És Angel, a Te babócádnak is!!!!!!! Nagyon hiányzik már egy-két zebra!!!!!

Vica, én is kiakadtam volna. De a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat és az idő is jó volt! :)

Beuka, bolha ügyben sajnos nem tudok segíteni. De mindenképp doki szerintem is!!!! Jajj, szegénykék! :(

Szia Stöpszli! :) Üdv itt! Bocsi a kérdédért, de Te valamiféle értékesítő vagy? Egyébként érdekelne, hogy miről írsz. Ja és persze az ára is és hogy hol kapható.
pihi
 
 


Sziasztok!

Beuka!
Koszonom hogy hianyolsz! :D
Nalam a helyzet annyi,hogy mar 3napja csepegek ugy hogy nem sokara bekoszon miklosba!De vartam mar ugy hogy nem vagyok elkeseredve! :D Meg hat spontan babara keves az esely ugy nem is vartam mast! :D
Huuu!Mar csak ket het!! :D :D Leadod majd valakinek az infot ha tortenik valami????

Pihi!
Sajnalom a mensit! :(

Kamilla!
A heten mentek?????

Vica!
Milyen szem.tek!! :evil: Meg jo hogy nem hagytatok magatokat!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Helló Vica, jó, hogy újra vagy!
Bocsi, még nem olvastam vissza, úgyhogy nem tudok mit reagálni.
Angel +++++++++++++++
Beuka+++++++++++++++
Móni++++++++++++++++

Ma este megyünk a Forgácsba! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz, bár most még tudom, hogy semmi különös, de remélem azért azt elmondja, hogy mikorra tudjuk az elsőt beütemezni. De a legjobb az lenne, ha két hét múlva nem jönne meg és visszamehetnék a régi dokimhoz.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla, alíg várom, hogy megírd, hogy mi volt! :) Remélem Nektek is nagyon pozitív lesz!!!!! És igen, az jó lenne, ha 2 hét múlva visszatelefonálnál nekik, hogy nem mész többet!:)
pihi
 
 


Sziasztok!!!

Beu!!!

Beszéltem anyóssal,és azt mondta,hogy van egy szer,amivel kilehet írtani,de egy nagy baj van vele,nagyon büdös!!!!DE sajnos könnyen haza lehet vinni,mondjuk a suliból is,vagy közért,észre se veszi az ember.Ami az állatokba megy bolha attól nem kell tartani mert az nem megy emberbe.Gyógysztertárba is próbáld meg,hátha tdnak valamit adni.De mindent az égvilágon kikellene pakolnotok!!!!JÓ,tudom ez most jelen pillanatba lehetetlen.De a paplanotok,ahol összevan varva,ott nézzd át tüzetesen,mert olyan helyeken szeretnek lapulni.Neten nem néztél címet,akik ilyenek írtásával foglakoznak???

MATADOR a szer neve.

Ma mindenképpen írok!!!
csanita
 
 


Szia Anita! Hú az előbb lemaradt, amit Neked akartam írni. :oops:

Nagyon jó hír, hogy rendeződött a ciklusod!Akkor hajrá, mindent bele!!!! Egyébként a mi Forgács dokinkhoz jársz?Mármint nőgyógyászati viszgálatra?
pihi
 
 


Szia Pihi!!!!

Igen,jó hír ez,de nagyon szenvedtem tegnap!!! :( Iszonyatoasn görcsölt a hasam.Nem a Forgácsba járok,sima nőgyógyász.Én bízom benne,hogy nem lesz szükség a Doktorunk segítségére!!!Ti vissza mentek a Forgácsba???

Szombton este vendégek voltak nálunk,barátaink,6-an voltunk,peszgőztünk,ettünk,ittunk.Hú nagyon jól éreztem magam,nagyokat nevettünk,tegnap meg pihentük a fáradalmakat.Volt egy kis fejfájás. :lol:

Beu ezt találtam neked!!!!!

www.rovarirtas.com
20/9342-774 vagy 06-1-3383-737
csanita
 
 


Anita!

Igen, értem. Nem is úgy gondoltam. Hanem azon gondolkoztam, hogy lehet e Forgács dokihoz járni terhességi vizsgálatokra, stb.. Lehet e nála szülni.

szóval csak a meddőséggel foglalkozik???? Bár az is pont elég. Hiszen sajnos sokan vagyunk.

Én csak ezt a hónapot várom meg, aztán bejelentkezek. vagyis még lehet, hogy mensi előtt bejelentkezek, hogyha esetleg újra kellenek a vérvételek, akkor ne kelljen várnunk még egy hónapot.
pihi
 
 


Pihi!!!

Lehet hozzá terhesgondozásra járni,csak nagyon drága.Szerintem.Szüléseket nem nagyon vezet már,de ha igen annak is megvan az ára.Horror.Suzerintem Ő már erre szakosodott,és érti nagyon a dolgát!!Biztos jó szülész is,nekem nagyon bejött a modora a kedvessége,és mindig mikor megszólalt,valahogy meg nyugodtam.

Kamilláék is jó kezekbe lesznek!!!
csanita
 
 


Pihi, Kamilla,
köszi! :) :)

Kamilla,
a héten mész? Nagy drukk hozzá, biztos nem fogsz csalódni! :)
angel37
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy így felpörgött megint a topik. :D

Angel, Móni!
Sokat gondolok Rátok! :wink: ,

Kamilla!
De jó, ma este tesztek egy lépést előre. Kívánom, hogy úgy járjatok mint Beuék. :D

Beu!
Utolsó két hét...nem semmi. A vizsgákkal elég merész voltál, de hátha rendesek leszenk veled a pocakod láttán. :)
Nyaralni Bogácson voltunk. A Bükkben egy kis falu, de felkapott a fürdője miatt. Nem titok, csak el is felejtettem írni. :oops:

Ancsa!
Én azért mindig bízom benned, hogy a csepegés nem feltétlenül mensi jele. Örök optimista vagyok. :)

Anita!
Olyan hihetetlen hogy tök jó alakul a ciklusod. Kár hogy most megjött, no de majd a következő meghozza a jó hírt! :wink:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok Lányok!

Angel!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! :) Ma járt itt egy kéményseprő, megnézni a kéményünket. Rád gondoltam, amikor megjelent. :) Mondtam neki, hogy jöhetett volna pénteken 13-án. :D

Móni!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!! :)

Beuka!

Kellemetlen a bolha ügy, pláne, hogy mindjárt itt van Boti!

A kendőt kb. 1 hónapja kaptam, így nem tudom, hogy mikortól lehet beletenni a babát. Szerintem már korán, mert fekve is beletehető a bébi.

Kamilla!

Reméljük, hogy az első és egyben utolsó konzi lesz a Forgácsban. :)

Anita!

Szuper, hogy pörög az életed. :)

Ági!

Brutál lehetett a rendőrautós eset. Nekem már pocakosan is félelmeim voltak minden átkelésnél.


Apa pénteken hazajött. Nagyon örültünk neki Bendivel. Kisfiam először csak méregette az apját, aztán megtört a jég és egész hétvégén vigyorgott.

Betti
betti73
 
 


Sziasztok!

Angel :D
Mennek a drukkok a kis túlélőnek, kapaszkodjon erősen!

Anita :)
Tök jó, hogy rendesen megjött, érezni az írásodon, hogy rendben vagy, jöhet a baba.

Beu :)
Fene vinné a bolhákat! Remélem mire Boti megérkezik sikerül kiűznötök őket valahogyan a lakásból.

Vica :D
Örülök, hogy jól telt az őszölésetek. Gyönyörű időtök volt! A szállás miatt pedig jól tette Apa, hogy kiverte a balhét, ha üdülési csekk elfogadóhelyként hirdetik magukat, akkor fogadják is el, ne csak becsalogassák a vendégeket. Mi is október elején "jöttünk össze" a párocskámmal, 8 éve, október 8-án, egy végzetes homlokpuszi csattant el akkor. :)

Moni :)
A görbéd irigylésre méltó. Mennek a mega-drukkok!

Velem az van, hogy péntek délutántól barnázok, a hőm eddig fent volt 37,0 - 37,2 magasságában, de ma lezuhant 36,8-ra. Így várom a mikit. Bár tegnap délután óta megint nem barnázok, de a hőleesés elég egyértelmű sajnos.

Pusz
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok!

Angel, Moni!
Mennek az én drukkjaim is!!!

Kamilla!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ma mit fogtok intézni, gyere majd minél előbb és számolj be, hogy mi volt?!

B.Ági!
Sajnálom a hődet, de azért még tényleg nincs veszve semmi, amíg nem jön meg. Addig is szorítok nagyon!

Husi!
Mit mondott a másik doki?

Pihi!
:cry:
szonibaba
 
 


Vica, Betti, Búboska, Szoni,

köszönjük a rengeteg drukkot! :D :D :D :D

Ha ezektől se tapad meg, akkor nagyon összeszidom! :lol:

Betti,
na még kéményseprő is! :D Igazán jöhetett volna 13-án! :roll:

Beni és Apa! :D :D

Búboskemence,
sajnálom, hogy megjönni készül :(
angel37
 
 


Sziasztok!

Megjöttem :) Épen, 2in1 :) naná

Móni! :)
NAgyon jó a görbéd! Gondolom a frász jött rád a leesésnél, de a lényeg, hogy megy fölfelé megint.
NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!

Pihi! :)
Úgy sajnálom, hogy megjött :cry: :cry: szerintem is jelentkezz be még a mensi előtt!! Biztos, ami biztos. no meg megnyugtatás képp sem rosz :wink: nálunk ez vált be :)

Ancsa! :)
Akkor ha örülsz neki, drukkolok, hogy megjöjjön. Még mindig nem döntöttetek a laparól?
Igen, Anitának fogom leadni a drótot SMS-ben.
NAgyon édes a kép, amit a profilodba tettél!!!

Kamilla! :)
De jó, ma mentek!!! Mindenképpen meséld majd el, hoyg milyen volt a benyomásotok!!Köszönöm szépen a drukkot!!!

Anita! :)
Jaj olyan aranyos vagy, köszönöm szépen az infót!!! Megnéztem a weboldalt, majd még átböngészem. (szencsére azóta nincs rajtam új csípáés kopp.kopp.kopp)

Vica! :)
Igen, most már én is belátom (előtte is tudtam) hogy merész dolog bevállalni a vizsgát már csak az utazás miatt. De szerencsére nem lett semmi baj, az idén többet már nem megyek!!
MEglett ma mind a kető, még van néhány bedandó, az már meglesz ugye itthonól is :)
Bogácson mi is voltunk kb 5 éve nyáron, nagyon szép hely!!!

Betti! :)
Szerintem tuti direkt csinálta Bendi, felismere Ő az apukát, csak megtréfálta, hogy máskor ne hagyjon itthon benneteket ilyen sokáig :) :)

B.Ági! :)
Amíg nem jön meg, megy a DRUKK!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Nos igen, beleléptünk az utolsó két hétbe (elvileg, mert ugye lehet abból még 4 is vagy kevesebb:))
Hihetetlen!! Olyan gyorsan elment az idő.
Egyébként a pocak még fenn van. Most már azért kezdek nyugtalanabbul aludni, ülni nagyon nehéz, felkelni is eléggé, de azon kívül még nagyon bírom :)
Sajnos most mindketten (anyuka, és apuka is :()meg vagyunk fázva :cry: , vagy valami nátha vírust kaptunk el, úgyhogy mostm ég azt mondom ne szüljünk egy pár napot legalább.
Holnap megyek még védőnőhöz, holnapután meg CTG-re. A múlt héten már szép jóslófájásokat produkáltam, kíváncsi leszek, hogy most fogok-e.
Még pár dolgot meg kell vennem, aztán már csak olvasni fogok a szülésig (na jó meg takarítok, mert mindig azt mondom magamban, hogy most már ez az utolsó lehetőség, stb... :))
NA de nem untatlak ezzel benneteket :)

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Beu!

Olyan jó olvasni a soraidat! Utolsó 2 hét, jóslófájások.
Engem nem untatsz! :)


Móni!

Drukk! Nagyon babás a hőgörbéd! :D


Kamilla!

Drukk!!!
Remélem vissza kell menned kb. 2 hét múlva a + teszt miatt a régi dokidhoz!!!

Kép
lara26
 
 


Beu!
"Megnyugtatásodra" küldök egy képet, amin Szonjival még egyben voltam, de aznap éjfélkor indult be a szülés. Nem tudom milyen, amikor vkinek fönt vagy lent van a hasa, de sztem az enyém nem volt lent.
De a "csak olvasol a szülésig" jó elgondolás, na meg a palacsintázás :)

Kép pocakos-Szonjival
szonibaba
 
 


Sziasztok!
Na gyorsan leírom mi volt tegnap, aztán ma nem nagyon fogok tudni jönni, mert két napig most bolondok háza lesz itt.

Ja, előtte még küldök pár drukkot.
Angel! Tipi-tapi drukkok!!!!!++++++++++++
Beu! Hajrá!!!!! És kitartás! +++++++++++
Móni! Remélem még nem esett le a hőd!+++++++++

Na szóval.
Csak jókat tudok mondani.
Forgács tanár úr egy kicsit fel volt pörögve, ha nem lett volna némi "előképzettségem" nem fogtam volna amit elhadart, de így fél szavakból is megértettük egymást. Elfogadta az összes leletemet és közölte, hogy nincs más hátra mint előre.
Closty+UH+Repiszuri+Inszem. Mindez már a következő ciklusban! Most zsinórban lesz 6 inszem és ha nem sikerül, akkor májusban lombik. Hangsúlyozta a pozitív hozzáállást, ami nagyon fontos tényező!
Röviden ennyi. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felgyorsulnak az események, de nem bánom.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Váóóóóóóóó! Kamilla, ez nagyon jó hír!!!! Annyira, hogy én is bejelentkezek!Csak én még sajnos HSG előtt vagyok. :(

Akkor egy kicsit felgyorsultak. Hála az égnek. :)
pihi
 
 


Kamilla, még annyit megkérdezhetek, hogy mikor volt hormonvizsgálatod és kiskatonavizsgálat??? Mert kiváncsi vagyok, hogy nekünk elfogadják e még a tavaszit, vagy ezeket újra kell csinálnunk.
pihi
 
 



Sziasztok!

Kamilla!
Ezek szuper hírek! Hajrá!!!

Helyzetjelentés magamról:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161065860.66.jpg

moni
 
 


Sziasztok!

Moni:)
Csudaszép a görbéd!!! Mikor tesztelsz?

Kamilla :D
Szuper hírek, úgy látszik egy expressz vonatra ültetek, kapaszkodjatok!!!

Szonibaba :)
Nagyon csinos kismami voltál, le a kalappal!

Beu :D
Hajrá, nagyon várjuk már mi is Botit! Helyes, most már csak pihengess, olvasgass.

Tegnap délután megjött, úgyhogy 2. cn-n vagyok, de nem is baj hogy nem húzta tovább, mert két hét múlva elutazik 5 napra a párom, így még előtte elcsípjük ennek a ciklusnak a közepét (vagy a közepének az elejét). Szóval talán nem maradunk le a péről.

Sziasztok
B.Ági
buboskemence
 
 


Szoni, nagyon édes pocak! :) :)

Móni, teszt????? :) drukkkkkkk :wink:

B. Ági :( Mensi miatt. Nekem holnap utazik el apa két napra. :(
pihi
 
 


Sziasztok!

Lara! :)
Köszi :)

Emese! :)
Na akkor nem mondom többet, hogy még nem szülünk, mert fönn van a pocak :roll: :roll: kb így áll az enyém is.

Kamilla! :)
Köszönöm szépen a drukkot!
JAj olyan jó hírekkel jöttél úgy örülök! Tök jó, hogy tényleg begyorsoltok!!!
Én biztos vagyok benne, hogy meglesz a gyümölcse!!!!

PIHI! :)
BOLDOG SZÜLETÉSNAPO KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép ((igaz mostanában elég ritka virág, de jó látni :)))
remélem elmúlóban van a menyus, én úúúgy utáltam, amikor szülinapon megvolt. Még "azt" is tönkretette.

B.Ági! :)
Úgy sajnálom :( :(, de akkor így legalább tényleg el tudjátok csípni a pé-t.

MÓNI!!! :)
Nagyon nagyon szép!!!
DRUKK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel! :)
Megy a tapi DRUKK!!!++++++++++++++++++++++++++

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Én sajnos nyakig benne vagyok :( :(
FOlyik az orrom, kiszárad a torkom. MÉg szerencse, hogy lázam, hőemelkedésem nincs.
Nyomatom a csipketeát, torkom bekötve, pihenés, most mást nem tehetek :cry: :cry:
Kép

Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Pihi :)

Köszi a :( -t, tegnap délelőtt kicsit búsabb voltam, mert a hőleesésből már sejtettem, hogy ez lesz, de ma már megint jól vagyok, új ciklus, új remények. Te se szomorkodj apa elutazása miatt, hamar hazaér és nagyon fogtok örülni egymásnak!

Szia
B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok!!!

Pihi!!!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!!

Kamilla!!!

Örülök ezeknek a jó híreknek!!!!!Meglesz a gyümölcse!!!

Emese!!

Ez ám a poci!!!Nagyon aranyos!!!

Beu!!!

Sajnálom a náthát!!!Pihennjél nagyon sokat!!!A HÁRSFA TEA nagyon jó a megfázásra,terhesség alatt lehet inni!!!!Juj olyan izgi!!!!TEgnap aztán eszembe jutott,hogy vizsgázól,de gondoltam azért rákérdezek!!!Ugye már várhatom azt az sms-t??? :lol: Láttalak az iwiwen. :D Köszi,de még nem szeretnék vissza kerülni at áblába,azzal még várnék!!!

Vica!!!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,leszámítva a szálloda hozzá állásást!!! :( POcak növöget???Igen jól alakul a ciklusom,ennek nagyon örülünk,de most valahogy nem foglalkozom vele,nem éljük bele magunkat.Annyi más történik velünk,de erről inkább mélben.

Angel!!!

Mennek a tapasztó drukkok!!!!Mikor is kell teszetlni??2 hét???
csanita
 
 


Pihi ezt csak neked!!!! Kép
csanita
 
 


Anita, Beuka, köszönöm! :)

Á, ma este szerintem már bevállalható az eksön. Kevés már a menyus, nem is nagyon van. És apa főz vacsit, pezsgő miegymás..... Már nagyon várom...
pihi
 
 


Sziasztok!

Beu!
Először is gratulálok a vizsgákhoz, ügyes voltál!!! Bütte vagyok rád.:lol:
Másodszor továbbra is hihetetlen, hogy az utolsó 2 hétben vagy. Erre mondják hogy "mindennapos"? Vagy mindenórás? Vagy az még később van egy picit? Jajj, úgy izgulok értetek!!! :D

Betti!
Jó lehetett ahogy Bensi méregette Apát. Küldesz róla olyan képet, amin mosolyog? Nagyon kíváncsi vagyok már rá. :wink:

B.Ági!
Tényleg szép idő volt ránk, pont így terveztem. :wink: Mondjuk a végét nem így :?
Hű, ti már 8 éve, leköröztél. :D Szép is az október, pont jó összebújós időszak. :wink:
:( , hogy megjött, de :D , hogy előrenézel, és nem szomorkodsz.

Pihi!
Isten éltessen sokáig!!! Kép

Móni!
DRUKK!!!
Tesztelj már, ne csigázz minket!!!!!!!

Lara!
Magadról semmi?

Emese!
Hihetetlen ez a poci! Nagyon-nagyon csini voltál! Tényleg nem volt lent a pocakod. :shock:


Kamilla!

Hát ez csúcs!!!
Nagyon örülök, hogy így felpörögtek a dolgok! :D
Akkor már fel is írta aClostyt meg arepit meg mindent? Ez tök jó, örülök! :lol:

A mai friss pocakkép 22 hetesen:
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Pihi!Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

Kamilla!Meglátod nemsokára téged is meglátogat egy pocaklakó :).

Angel!Mennek a drukkjaim.

Szoni!Jó nagy volt a pocid :lol:

Beuka!Nagyon eltelt az idő.Nemsokára láthatod a kisbabádat.Tök jó. :D

Velem semmi újság.Most megyek a dokihoz megbeszélni a vérvétel eredményét.Utána jövök beszámolni.
breni
 
 


Anita!
Írtam mélt!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok Lányok!!

Pihi, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Mikor az enyém volt, én is beteg voltam, és párom főzött...mennyi közös vonás: :lol: :lol: :lol:
Mi Mérlegek tartsunk már össze :)

Vica, hatalmas a pocak! :o

Velem semmi extra, ma megyek UH-ra, tüszőlesőbe, remélem már lát valamit....

zsuzska80
Szombathely
 
 


Pihi :D
Nagyon boldog születésnapot kívánok! Biztosan nagyon finom vacsorát főz a párod! Kellemes ünneplést!

Vica! :)
Szépen növöget Nyuszi!

B.Ági
buboskemence
 
 


Sziasztok Lányok!

Vica!

SZép nagy a poci! :) Küldök majd mélt! :)

Kamilla!

Ez igen!!! Ez ám a tempó! :) Fantasztikus!!!

Pihi!

Boldog születésnapot és jó ünneplést. :wink:

MSE!

Szép nagy pocakkal végezted te is! Nekem sokkal magasabban volt a szülés előtt. Mondjuk a gyerek sem volt teljesen lent a helyén ezért is kellett császározni.

Beuka!

Nagyon izgi ez az időszak, kicsit nosztalgiázom. :)

Betti
betti73
 
 


Vica, Reni, Zsuzska, Ági, Betti !Nagyon köszönöm lányok, aranyosak vagytok!:)

Zsuzska, tartsunk össze és babásodjunk már be a fenébe is!:) :)
pihi
 
 


Vica!

Írtam, küldtem. :)

Betti
betti73
 
 


Vica!Szép a pocakod :)
Betti!Hogy vagytok?

Meg van az eredmény.Ez is tökéletes.
Pénteken megyek peteérés nézőben.Nagyon örülök az eredménynek,pedig nagyon féltem tőle.
Utána pedig a férjecskémet nézik meg.
Leírja nekem vki hogy az mit takar?
breni
 
 


Reni, ez szuper jó hír!!!!

Mármint az mit takar, hogy a férjecskédet megnézik???
Mennie kell neki is, vagy csak vinned kell kiskatonát???
pihi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?