Új privát üzeneted érkezett!

Ilba, a babakocsiban ül, és a háttámlát látod. Az öv meg a bizti öv. :)

Voltam ma tureszben, és marha jó GAP kardit vettem Benyónak, meg egy vastag kabcit, szuper jó. Ma du. már nagyon hideg volt.

Ja, és Ilba, a képeiteken felbuzdulva rájöttem, hogy mi hiányzik Bencének: háromszögalakú sál. :) Ezt is beszereztem, és szuper jól funkcionál, így már nem üres a nyaka. :)
Vendég
 


Most látom apjuk garázdálkodott. :twisted:
Akkor azt hiszem voltam már 55 kg is (36. hét táján).

Apa szereli a pelenkázót, Petra ugyanis már nem fér el a mosógép tetején, mert a fejét beveri a felette lévő polcba, így most a szobájába költözik a pelenkázó. (bár az esti fürdésnél még maradunk a fürdőszobainál).
Most már tényleg elkészül a Petra szoba, remélem. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa, az iwiwes képeken mindig nagyon jót nevetek!!! :) :)
Köszi a mailt!
Vendég
 

 
 

Vuka, így már értem a hozzászólást, az előbb olvasva azt hittem, tudathasadásos lettél a sok vasalástól.... :) :)
Vendég
 


Eszti,
hol van jó turi?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Láttátok a híradóban, hogy mi történt azzal a tanárral? Felháborító. ............................................................................ (ide most nagyon ronda dolgot írnék, inkább nem.)

Ja igen, Eszti! A korosztályosunkban dicsérnek valami játszóházat a Nyugati és a Lehel között. Nem ismered? Meg kéne nézni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, nem ismerem. De ha megtudod, hogy hol van, megnézem.
A Tátra u.-ban van marha jó turi, én nagyon szeretem, szuper jó cuccokat fogok ki és méret és nem szerint külön van minden válogatva, így marha egyszerű válogatni. :)
Vendég
 


Egyébként láttam a Híradót, nagyon durva. :(
Vendég
 


Eszti megírod a turi pontos címét?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem viszem túlzásba a bnetezést, ne haraguggyatok, így jött most ki.
Most is csak átsuhanok, aztán megyek is.
Csak az autós ülésekhez szeretnék írni, hogy vannak olcsóbban is stabil, dönthető meg minden mást is tudó ülések, miénk Nania nevű, úgy be lehet rögzíteni, hogy a jóisten sem robbantja ki az ülésről, kényelmes, dönthető és 9000 forint volt. Drágábbat néztünk ki, de megmutatta az eladó ezt is. Bekötötte mind a kettőt, megmutatott mindent rajtuk és tuképpen ő győzött meg minket, hogy ugyanolyan jó, mint a másik és nem 30 000 ezer forint (annyi lett volna a másik). De most is hangsúlyoznám, hogy csak a jószándék vezérel, semmi bajom nincs vele, ha valaki 50-60 ezerért vesz, csak a pénztárcátokat akarom kímélni. :wink:
NE ÜSSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka, megnézem a pontos címet, de a házszámot most fejből nem tudom. Egyébként ha körútról jössz, a bal oldalon kell menni, és a Tátra-Radnóti sarok előtt van egy gumiszervíz, és pont mellette van. Pöttöm Panna a neve.
Vendég
 


Megtaláltam! Tátra u.20.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Köszi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Végre csönd volt egy kicsit és elfoglalta magát, mert elég hisztis a kiscsajszi ma.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Lemaradtam a híradó elejéről :cry:

Petike kapott esti szopi előtt almás krumplit. Meglátjuk, hogy szuperál. Mbá kissé kivolt tőle, utálja a krumplipürét, ez meg még krémesebb volt :twisted:

Nem Brevi ülést akartam írni, hanem Bébé Cofortot!!!! Az a másik szimpi, a Brevi nekem se gyere be :D Sógorék kislányának olyan van (ill. volt, most kapott egy nagyoknak valót) de olyan nagy kemény bumfordi az egész, és egyáltalán nem tűnik stabilnak.

Vuka,
én úgy emlékszem, hogy nekem volt HIV teszt a terhesség alatt (pedig fogalmuk se volt a teherbeesésé előtti nemi életemről ill. szexuális szokásaimról :lol: ) Valóban, ilyen feltételek mellett ne csodálkozzanak, hogy mindenki fű alatt adogatja el/át a tejet.

Antivagyok, szia!!! Rég láttalak! :wink:

Este megembereltem magam és ráálltam a mérlegre. A várandósságom 8. hónapja óta nem volt ilyen. :lol: Kb. 15 kg plusszal szültem meg Petikét, és most 4 kg van még rajtam (tele a hasam, nemrég vacsiztunk). Kicsit megkönnyebbültem, mert sokkal többre gondoltam. Ha még oda is figyelnék hogy mit eszem és mennyit... Na de ha nem szopizik Petike úgy lefogyok mint a pinty! :lol:

Délelőtt én is vasaltam. Holnap viszont jön egy újabb adag mosás... Sosincs vége :evil:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Látom megjöttek a nagy dumások. Alig győzök visszaolvasni! :lol:
A múlt éjjel kilenctöl hatig egyfolytában aludt a gyerek! El sem hiszem, ezért tuti a mai éjjel nem lesz sima. :lol:
Délelőtt takarítottam és olvasgattalam a netet, de írni nem jutottam. Ádusz nem aludt sokat. Délben lementünk a játszira, akkor még nem volt olyan hűvös. Délután aludt fél háromtól negyed hatig! Na mit szóltok? Este anyuék jöttek gyors látogatóba. Pestre jöttek árúért és beugrottak, Ádusz úgy meglepődött. Már egy hónapja nem találkoztak.

Mi Brevi ülést vettünk. Úgy voltunk vele, hogy az ár-érték arányban jó. Mi is néztük az előbb említetteket, de azok a piszkos anyagiak. :cry: Még semmi bajunk nincs vele.

Gabuska sajna a bölcsis invitálást csak tíz után olvastam el így lemaradtunk róla. :cry: A játszi a fent említett sok alvás miatt már nem jött be. Az a baj, hogy mi akkor tudunk lemenni amikor Lívi alszik, és ti akkor vagytok lent mikor Ádusznak du. alvása van.

Vuka Perta komoly zenével művelődik? Kivasaltál? Anyira jó, hogy utaztok már nekem is olyan mehetnékem van.

Eszti Bence nagyon édi a képen. A párja igazán szép kislány.

Kép
vanília
 
 


Eszti,
hogyan és miből csinálnád az anyatejből készült tejpépet?

Otthagytam ma is a dm-ben egy rakás pénzt. Vettem varázsitatót meg egy csomó más dolgot. Szemetek, hogy a 6+ -os itatóra már külön kell megvenni a fület :evil: A Plusban pedig beszereztem az újabb több doboz darabos sajtkrémemet (igen, még nem kaptam tőle túladagolás okozta mérgezést :P ) valamint több zacskó mogyorós chipset :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
én meg mint a ponty, ok? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Utánaolvastam a tanárnak... Ezt már láttam a mai Blikkben. Szörnyű..... Botrány......... Őrület............... Nem vagyok fajgyűlölő, de..... Áhh, úgyis tudjátok! Nem akarok nagyon durva szavakat használni. És nem akarom emlegetni egy általam gyűlölt történelmi személy nevét és tetteit... De MOST meg tudnám érteni, ha EZEKKEL megint AZT tenné. Ugye értitek? Ugye??????

Kép
mancs
 
 


Ilba,
OK! :lol: :wink:

Kép
mancs
 
 


Nézi valaki a Frei dosziét? Kicsit kezdek kiakadni rajta. Ezek az amcsik tiszta hülyék. :twisted:

Kép
vanília
 
 


Vanília,
szerdán is megyünk a bölcsibe 10-re és a zár bent van a babakocsiban. :wink:

---------------
Én - ha jól emlékszem - 50 kiló voltam szülés előtt. Nagyon durva. Sztem totál természetellenes (nemtom ez-e a helyes kifejezés). A 2-3. hónapban, mikor még a levegő szagától is hánynom kellett, lefogytam a kiinduló 43-ról 39 kilóra. Rettegtem, hogy valami baja lesz a gyereknek, mert se enni, se inni nem tudtam. Aztán a 12. hét után hála az égnek elmúlt, onnantól ettem mint állat, ittam mint gödény. Gondoltam, na, bizti szedek egy kis husit is a csontjaimra és bizti egy kicsi marad is rajtam szülés után. Aha. :evil:

--------------
Képzeljétek, ma volt az első éjszaka anyaságom eddigi ideje alatt, hogy éjfél és reggel 8 között egyáltalán nem ébredtem fel. :shock: 1-2× mindig felébredek, vagy L mocorog vagy csak úgy, de most nem. Hát nem esett rosszul. :wink:

-------------
Mancsi, Coolasa mikor jöttök velünk bölcsizni? Ma volt egy 7 hónapos baba. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs a terhesség alatt csak Hepatitist szűrtek, AIDS teszt nem volt szerintem.

Pinty és ponty figyeljetek, nem a Kárókatonának nem kerül az asztalára semmi, ha lógatja a lábát. Repüljetek a gép elé és nézzétek csak meg. :lol:

Vanília inkább úgy mondanám, hogy vasaltam, de a szárítón ott lóg a következő adag és holnap nagymosást tartok Petra cuccaiból, szóval még van mit vasalni.
Petra egyébként mindenféle zenét hallgat, nem válogat. 8)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs,
a számból vetted ki a szót!
A normális, emberhez méltó életet élő .....nyok kivételével az összeset áttelepíteném valami távoli bolygóra, aztán tartsák rettegésben egymást, minket meg hagyjanak békén. Az ilyenek nem méltók az életre, aztán még ők tartják sakkban a környezetüket.
Húúúú, de vissza kellett fognom magam. Hányok tőlük!!!! BOABOABOABOA! :evil:
Uff.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én itt ülök a gép előtt, Frei meg a másik szobában :lol: Nem nézem a púderos kivasalt arcát :lol:

Gabus,
az elején én is szarul voltam. Minden szagtól hányingerem volt, 1-2 féle kaját tudtam csak megenni. Szimatom olyan volt mint egy vadászkutyáé (ez meg is maradt), úgyhogy gondolhatod! Mbá itta a kóláját, én pedig öklendeztem a szagától (mármint a kóláétól :lol: ) Vagy: anyósom vasárnap reggel főzte a húslevest lent, énmeg egy emelettel feljebb és 3 ajtóval beljebb a ház másik végében éreztem hogy főz :shock: Ja és ilyen tápláló és hasznos kalóriát tartalmazó kaja ment csak le, hogy pizza (csak a Pizza Hut-os, pedig szeretem a többit is) meg megpirított kifli rengeteg vajjal. Ennyi. Szedtem is az Elevitet, mint a kisangyal!

Kép
mancs
 
 


Vuka,
mi is kívülről fújjuk a Kárókatonát (is). Petike nagy kedvence :wink: A Sárkánymese c. animációt nézted már? Érdekes... Mondhatni jó szar. :twisted:

Kép
mancs
 
 


Mancs még nem néztem azt, de azért van még egy pár pocsékabb.

Nekem semmi gondom nem volt a szagokkal, nekem simán hányingerem volt minden délután. Néha már hányni szerettem volna inkább, hogy túl legyek a dolgon, de maradt az órákig tartó hányinger a számban. :x

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancsi,
nekem a legkedvesebb emlékem a hányós korból, hogy Apu mondja Zolinak: gyere Zolika, igyunk egy kávét! Mondtam: neeeeeeeeeeeeeee! És rohantam is a klotyó fölé...
Meg egyszer mentünk volna Z szüleihez. Átfutott az agyamon, hogy miket szoktunk ott enni. Szó szerint az ajtóban álltunk már, mikor éreztem, hogy jön felfelé a gyomrom tartalma (ami nemtom hogy keletkezett, mert nem ettem), a kezem ügyében lévő nejlonszatyrot tartottam a szám elé. Otthon is maradtam.
Azért jó, hogy már ilyen kedélyesen emlékszem vissza ezekre, mert akkor, abban a 3 hétben minden nap azt hittem, hogy itt a vég.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bejelölt egy szerzetes az iwiw-en.... :shock: Egy középiskolába jártunk, ha jól számolom, fölöttem volt 1-el. Gőzöm sincs ki az :roll: Ti mindenkit visszaigazoltok? Nekem már van 3 függő kapcsolatom, akik szerintük ismernek, szerintem meg nem.

Kép
mancs
 
 


A beígért képek

Ez az én játékom, én szereztem, nem adom oda, ha kell még hisztizek is érte
Kép Kép

Na akkor megyek és keresek magamnak más játszótársat és játékot
Kép Kép

Útbaigazítást kérek a védőnénitől, majd egy újabb játékrabló a láthatáron
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Azt a rendkívül fontos információt lefelejettem, hogy csak a kenőmájast tudtam megenni, abból viszont elég sokat, valószínűleg ez tartott életben, meg a levegővétel. :lol:

Mi az a Kárókatona? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én se hittem, amikor a dokim -miután mondtam neki, hogy vacakul vagyok és nem megy le semmi kaja- azt mondta, hogy ez a 12. hétig így lesz, utána meg olyan jókat fogok enni, hogy csak na. És tényleg, igaza lett! :lol: Ja, csak hogy übereljek Benneteket: nekem hasmenésem is volt a hányingerek mellett bibibíííí! :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Mancs mi sem igazoltunk vissza olyat, akit nem ismerünk. Csak volt egy-két kitartó, na azokat igen.
Én is egyszer bejelöltem valakit - persze a férjem neve alatt (távoli rokon), visszaigazolt, hogy nem ismer, írtam neki levelet, aztán úgy már oké volt a dolog.

Én csak 1x hánytam a terhességem alatt, viszont 2 hónapig hányingerem volt egyfolytában, nem tudom mi a jobb.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszembe jutott, miért voltam még nagyon oda: a tatárbifsztekért! Imádom ezt a kaját, és meg voltam érte őrülve, de mivel nyers húsról lévén szó, nem ehettem. Szemét dolog volt.

Gabus,
az egyszervolt.hu-n az animációk közt van, nézed meg!

Kép
mancs
 
 


Vuka,
hol a hiszti?????

Mancsi,
engem is bejelöltek olyan iskolatársak, akikre nem emlékszem. Egyikük írta, hogy mindenkit bejelöl, aki abból a suliból van, függetlenül attól, hogy ismerik-e egymást vagy sem. Visszaigazoltam, mert ő legalább megírta, hogy mi a pálya. De egyébként nem jelölöm vissza ezeket, csak, akit tényleg ismerek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs a hasmenést hagyjuk, arról nagyon szar élményem van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabuska sajnos nem hangos a kép, de a 2. fotón, háttal van Petra, ahhoz ott erős kiabálást tegyél hozzá.

Mancs én nem bírtam ki és ettem tatárbifsztéket karácsonykor, mert annyira finoman csinálja a férjecském, hogy nem tudtam kihagyni. :oops:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja, téllleg, az egyszervolt! Már tudom! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mi volt ez a tanáros híradós? Le vagyok maradva.

Mancs, én eleinte gyanakodtam, meg visszakérdeztem, ha nem ugrott be valaki a wiwről, visszakérdezni ma is, de a legtöbb embert bejelölöm sértődés elkerülése végett.

Nekem nincsenek rosszullétes sztorijaim az első 3 hónapból, és ahogy olvaslak benneteket, ettől a jövőben is igyekszem tartózkodni. Nagy evések, meg a nagyfokú undorból farkaséhségbe átlibbenés is mind-mind elkerült, tkp semmiben nem éreztem változást se fizikálisan, sem pedig lelkileg (úgy értem, hormonilag). A végén sem volt nehezebb az alvás, mint bármikor a várandósság előtt, és nem toltam dömperként sem a hasam magam előtt. Viszont 2 ízben begörcsölt a lábam. Légyszi sajnáljatok :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


kontár kontár
mancs neve alatt gyorsan bekukk én is, igaz, előbb már bealudtam olvasás közben Sting könyvén (pedig jó).
Gabus
ne mááá, a kárókatonát még én is tudom fejbőőől :twisted:

a ...nyokat eléggé...khmmm... nem szeretem, persze nem általánosítok, mert volt jó barátom, szintén ...ány, de a sittes rétegtől még ő is félt. a Mancs által emlegetett és gyűlőlt történelmi bácsi lesz a TV-ben vasárnap :idea:

Gabus
emléxel még mit kapott szegény Pisont Pista az Üllőin (is) minden alkalommal :shock:

Jóccakát
Mbá

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
a 13. héttől már én is tökéletesen jól voltam, az utolsó hónapban diliztem csak be, hogy én már szülni akarok, punktum!

Vuka,
a kisfiú arcát látva, tényleg lehet ott valami. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="vuka"]M írta:vukaancs a hasmenést hagyjuk, arról nagyon szar élményem van.


ez a mondat egy gyöngyszem :lol: :lol: :lol: ugye érzitek a tagok közti kölcsönhatást?

Kép
mancs
 
 


Coolasa nekem 1 éjszaka alatt görcsölt be kétszer a lábam, de úgy hogy az csak na és ez ismétlődött nap mint nap. Szóval tudom miről beszélsz ezért sajnállak. :lol:
Aludni én is tudtam a végén is. 1 hónap volt amikor mindent összekajáltam, utána már Petra belelépett a gyomromba és inkább sokszor ettem, de minimálisat.
Coolasa Te valami különleges lény lehetsz a lányoddal együtt, hogy minden "jóból" kimaradtok, biztos nem másik bolygóról csöppentetek ide :?:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs, hogy Te mikre nem figyelsz, ez csak úgy jött belőlem, mármint a szavak. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mbá,
Pisont Pista mindenhol megkapta, nemcsak az Üllőin.
Nekem egyszer beszólt az állatttya a közért előtt (ahol most a Match van, a mozi után nem sokkal). Fradi mez volt rajtam, kb. 15 éves voltam, a hülye szállt ki a piros ladájából, strandpapucsban, kisgatyában, és közölte, hogy kis hülye fradista. :shock: :shock: :shock: Na erre varjál gombot!!!

Ismerek én is ehhez a néphez tartozó nagyon is normális embereket, őket tisztelem, becsülöm, de sajna 100-ból 10 ilyen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na jó éjt mindenkinek!!!!!

(Nokica, nem akarsz egyszer felébredni hangos bömbölés kíséretében? Naaaaa, csak egyszer! Léccci! ) :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Előző hsz még nem én voltam. Épp Petikét szoptattam, ugyanis így első nekifutásra nem vált be az esti alma-krumpli etetés. Abban bíztam, hogy talán így jobban fog aludni.

Vuka,
én nem mertem enni, pedig após hihetetlenül finomat csinál. Úgy voltam vele, hogy ha eszek, akkor tutira nem fogok megállni 1-2 falatnál, biztos lecsúszik az a 6-7 szelet (vagy több) kenyér :oops:

Gabus,
a végén már én is szülni akartam, és ezzel néha az őrületbe kergettem Mbát. Hívogattam kifelé Petikét. Még ilyet is mondtam neki amikor ugatott a kutyánk, hogy gyere ki, nézd meg ki ugat. Meg mondtam neki, hogy tünés kifelé!

Coolasa,
Te csak járogatsz hollandra és be se számolsz róla, hogy épp mit tanultál és hányast kaptál? :lol:

Kép
mancs
 
 


Én is elköszönök, mindenkinek jó éjt, egyeseknek meg rosszabbat (itt konkrétan Coolasára gondoltam). Coolasa ne hidd, hogy rosszmájú volnék, csak szeretnék Neked is egy-két emlékezetes éjszakát. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én is jó éjt kívánok majdnem mindenkinek! Akinek nem inge.... :lol:

Pá-pá!

Kép
mancs
 
 


Na, öngól... Ahogy ezt elküdtem, Livi kezdett sírni. Kapott dentinoxot, már alszik is. :?

Mostmár téllleg jó éjt!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?