Új privát üzeneted érkezett!

Na nem előzött meg senki,de oldal első is lettem!(nem igazán szeretem nyitni az oldalt!) :roll: :? :o

Timi
timiban
 
 


Hát ezt most nem értem,az előbb nem adott be semmit csak az én hsz-met most meg itt van a többi. :shock: :? Na mindegy,akkor nem vagyok oldal első!

Timi
timiban
 
 


Timi:nálam te vagy az első az oldalon!!!! :lol:

Julcsi:remélem buliztok 1 nagyot!!!! :wink:
Helyettünk is!!!!!

Engem már kicsit leamortizáltak a manók, de. megvettük az új turmixomat, mert amit anyósom kölcsönadott az legalább 30 éves és néha legszívesebben földhöz vágtam volna!!!Vittük a 2 kölyköt is, kipurcantam tőlük.Szoni hisztis volt;; kikültem őket menjenek várjanak meg a kocsinál erre a kasszánál ki akart lógni 1 nyalókával!!!!=Úgyhogy már nem csak a hiszti miatt vagyok rossz anya , hanem mert ilyenekre vetemedik a gyerekem!!!!! :? :? :wink:
Ja múltkor fűzi a gyerek a fejemet hogy ő szeretné azt a nasit, mondom nem , erre 1 öreg nyanya a kezébe nyomja, mert hogy az ő unokája is mindíg nassol!!!! :evil: :evil: :evil: Azóta is ott áll a polcon, mert hogy vacak íze van!!!!! :roll: Utálom, hogy mindenki beleszól mindenbe!!!! :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Márti,
már lop is a Szoni? Akkor tényleg rossz anya vagy! :lol:
Van egy rokonunk, a kislányuk 3 éves. Akárhova mennek, a kiscsaj vagy túrórudit pakol a zsebébe, vagy valami nasit lop.
Olyan is volt, hogy az anyja azt vette észre, hogy nyár lévén nem volt a gyereken zokni mikor elindultak vásárolni, haza pedig már zokniban ment. :lol:
És mondanom sem kell, csakúgy mint te, ők sem erre nevelik a gyereket, végtelenül kedves emberek. :wink:

Julcsi, mi van a rokon csajjal?(akinek most született babája)

Timi, nekem is te vagy az első. :lol:

Nem is meséltem milyen szupi éjszakánk volt. Az Ádám elaludt 1/2 9-kor, kelt 1/2 12-kor, 1/2 5, 1/2 6, 1/2 7, 1/2 8. Fél hétkor már nem bírtam tovább, odavettem magam mellé, és miután 1/2 8-kor ismét odaadtam a cumiját és felkeltem, aludt tovább 1 órát.
Éééééés, észrevettem, hogy a felső foga hegye már kibújt! És a mellett lévő szemfoga is napokon belül kijön.
Csoda, hogy szegény nem tud aludni?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


JULCSI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Barbi!

Miért akarsz Te olyan sokáig aludni? Nem tudtad, hogy korán kelni egészséges és aki sokat akszik, keveset él? :lol:

Gratula a foghegyhez!

Márti!

Hát mire tanítod Te a kiscsajt? Nem elég, hogy hisztis, még lop is? :lol: :lol: :lol:

Julcsi! Köszi a rizs tippet. Ma főztem brokkolit, bele főtt rizs és csirkemell, nagyon fincsi lett, Virág is egy szó nélkül benyomta. A spenót nálunk se volt nyerő, visszaküldte a feladónak a kiscsaj.

Mikor lehet adni jó gyenge pipi májat a babának?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:nekem azt mondta a védőnő a májra(tudod kívülről fúj valami nagykönyvet!!!), hogy 7 hónapos kortól hetente 1x lehet pipimájat adni!!!!! :wink:

Nem lopós ám a kiscsaj, a kicsibevásárlókocsiba szokott rámolni, de most gondolom meglátta és tudta hogy már mennek ki így gyorsan menteni akarta a menthetőt!!!!! 8) Tudja ám hogy először ki kell fizetni a néninek!!!!

Képzeljétek ma én is magam alatt voltam, hogy mindíg csak a manókkal vagyok, erre apa haza állít, hogy megyünk étterembe!!!!! :lol: :lol: :P :P Most várjuk, hogy anyós felkészüljön a gyerekekre; rámol valamit, aztán usgyi!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:látod nem viccből ébred kicsi fiad!!!!Meglesz a gyümölcse!!!!!Kitartás.Puszi a foghegyére!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a szülinapikat. Öregszem ám én is. Márti, látom valóban ROSSZ ANYA vagy! :wink: Az oviban rendzseresen cserélődnek a játékok, ez még bennük van. És még hisztizik is. Nahát... Megsúgom, az enyimek is. Na jó tegnap Dorka akkora visítást levágott... Kibújt a 4. foga. És a Livinek is. Lassan több saját foguk lesz mint a szüleiknek.

Edit örülök, hogy bejött a rizs. A májat úgy csináld, hogy nyersen szétmaszatolod a "héjából". Kikaparod vagy hogy mondjam. Ezt nem tom miért kell, de dokinéni így mondta. És a husi után lehet adni. Legalábbis én azóta adom. Vigyázz, hogy mihez adod. Mert néhánby dologgal van fura íze. Egyszer én is megjáratm és jól rámköpték a csajok.

Márti étterem? Neked is szülinapod volt? Okos a párod! Gondolat olvasó. Na megyek mert mingyá itt vagytok... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Nálam is én vagyok az első.Tegnap megtréfált a rendszer! :oops:

Gratulálok minden fogacskához!
Nálunk most szünet van fogzás terén!6 foga van Hannának-4 fent 2 lent-de most nem érzem sehol,hogy jönnének.Majd biztos egyszerre,mint ez a felső 4.

Barbi,
a szemfog még nem jöhet,mert először a 4-4 metsző fog bújik ki,majd utána a szemfog,de az is előfordulhat,hogy a kisörlő-a 4-es fog-előbb jön ki,mint a szemfog!Bocsi az okoskodásért,de hátha mást is érdekel a fogzás"öröme".

Érdekes most mennyire figyeljük hogyan jönnek a fogak,később meg már észre sem vesszük.Én legalább is már nem tudtam mikor jönnek a nagy örlő fogak,mert egyik gyerekem se mondta,hogy fájna neki amikor kibújnak! :roll:

Na a fogzásról ennyit!
Mindenkinek szép napot!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Julcsi, gratulálok a csajoknak a 4-4 foghoz. :lol: Milyen volt a szülinap?

Márti, hogy sikerült a vacsi?

Timi szívem, én hiszek neked. (egyáltalán nem okoskodsz :wink: )
De olyan fehér és dúzzadt a szemfoga. Akkor lehet, hogy már most kínozza ez is? Szegény, mire kibújik az összes... :cry:

Andi? Jobban vannak már a manócskák?
Jelentkezz!!!!!!!!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Halihó!!!
Isteni volt a vacsi, már rég nevettünk ilyen sokat...kellett már ez a 2 óra együttlét a manók nélkül!!!! :wink: Ittam baileyst is , már nem is emlékszem mikor ittam utoljára, aztán a végén írkávét is , olyat még az életben nem ittam, de finom volt!!!!Ez a Pesti sörcsarnok volt a Kálvin téren, sokan ültek be csak iszogatni, de a kaja is jó volt.És nem kellett fizetnünk sem, mert a tulaj a párom főnökének a haverja így meghívott minket!!!!! :lol: :wink:

Ma meg elugrottunk a Julcsiékhoz, most Zsombival, mert Szonit elvitték anyámék.Hááát a csajok édesek voltak, Dorka az elején csak nézelődött aztán rámászott Zsombira, szó szerint na ezt nem tolerálta a kiscsávó, de a Livivel édesen búbocáztak!!!!!!Meg a konyhai eszközökkel jó kis csatát vívtak, Zsombi kiütötte mind2 lánykát....nem tudom hogy fog így csajokat felszedni ha szétpofozza őket :shock: :shock: :shock: (na azért nem volt olyan durva!!! :lol: ).Szerintem Dorka azért mászott rá hogy ezt megbosszulja!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kép Ez a pasi...

Kép Komolyan, főzni is tudsz?

Kép Hát én másképp csinálnám...

Kép Hát nem zabálni való?
Vendég
 


Árpi, jók a képek. Nincs több?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kép Milyen krapek lesz ez ha felnő...

Kép Megvizsgálom közelebbről.

Kép Milyen idióta játékaik vannak...
Vendég
 


Draga Lanyok es Drev!

Eloszor is fantasztikus edesek a kepek!!!! :D A szovegek sem utolsok hozza!! :lol:

Most viszont en bucsuzni jottem hozzatok,es megkoszonni azt a gyonyoru par honapot,amit igy Veletek tolthettem,tolthettunk! :)
Az az igazsag hogy ez a topic olyan sok szepet es jot adott nekunk ezalatt az ido alatt amilyet keveset eltunk meg eddigi eletunk soran.Nagyon-nagy koszonet mindannyiotoknak mindezert!!! :D
Viszont be kell latnom,hogy pontosan az altal hogy folyton jovok Hozzatok,kicsit olyan erzes is ,mintha a harom babankhoz jonnek,annyira resze volt a topic minden velunk tortent dolognak...

De ez nem egy szomoru bucsuzas,igerem ujra jelentkezunk ha egy kismano ugy dont hogy hozzank akar jonni! :wink: Esetleg tobb kismano is donthet ugy,bar valoszinuleg ez a fajta csoda csak egyszer adatik meg az ember eleteben...
Az osszes ketsegemmel egyutt en olyan nagyon anyava valtam altaluk amit soha-soha nem tudtam elkepzelni magamrol! :D

Csak azt szeretnem meg megirni Nektek,hogy en tenyleg mindannyiotokat csodalatos embernek ismertem meg.Akkor is amikor meg minden rendben volt velunk,es akkor is amikor nagy bajban voltunk!
Arra pedig hogy ki a jo anya,es hogy hanyfele ut vezet a jo anyasaghoz arrol egy kulon konyvet lehetne irni,kulon-kulon mindenki tortenetevel.Viszont aki ezt a kerdest akar csak egyszer is feltette maganak,az rossz anya mar nem lehet! :wink:

Millio puszi mindenkinek es meg tobb szeretet Denestol is,remelem hamarosan ujra tudunk majd egymasrol. :wink: :D Vigyazzatok magatokra,egymasra es a kis csibekre!!!! :D Iza
rillisz
 
 


Drága Iza!

Borzasztóan sajnálom, hogy nem jössz többet, de megértem.

De tudd, nemcsak te szerettél meg bennünket, mi is téged. Kedvességed, a sok-sok szeretet, ami belőleg árad nagyon fog hiányozni.
Remélem minél hamarabb jelentkezel jó hírrel, addig is millió puszi, neked is és Dénesnek is, vigyázzatok egymásra és szeressétek egymást.
:P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Drága Iza!

Így este kidőlés előtt könnyeket csaltál a szemembe. Megértelek döntésedért és hidd el, többször eszembe jutottatok, mikor kb. tizedszerre kell felkelnem egy éjszaka Virághoz.

Mindig példaként álltok (Te, Dénes és a meg nem született babák) szemem előtt szeretetből, szerelemből és bölcsességből.

Kívánom Nektek, hogy teljesüljön legnagyobb álmotok, és kívánom, hogy legyen erőtök a hozzá vezető utat végigjárni.

Várlak vissza szeretettel: Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Na, végre mi is előkerültünk, jó hosszúra és kiruccanásosra sikerült a hétvégénk! Hiába, a tütü-t ki kellett próbálni és be kellett mutatni a családnak!
Kivikszoltuk szépen szombaton, aztán nekivágtunk a körútnak. Tegnap este értünk haza, aztán meg olyan fáradtak voltunk, hogy csak pihenésre futotta az időnkből! Ma meg egy csomó dolog vár rám, sógorom még birsalmával is felpakolt, így ismét eltevősdit kell játszanom, de az tutti, hogy nem ma, a birsalma ilyenkor még úgyis tök kemény.

na, ÉN MOST MEG SEM KíSÉRELEM, HOGY SZEMÉLY SZERINT VÁlaszoljak mindenkinek, mert a csajszikám hamarosan megébred, és nem tudom befejezni.

Julcsi, kívánok neked így utólag is boldog szülinapot!!! :)

Árpi: Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken, 10x ennyit is szívesen néztem volna! :) És valóban, a szövegek is nagyon találóak! :)

A csirkemájjal kapcsolatban én is kérdezni akartam, hogy mikortól lehet adni. Jó, hogy felvetődött a kérdés. Jó sok vasat tartalmaz, szívesebben adnám azt, mint a vascseppeket! Anyósomtól kérdeztem, de azt nem tudta, mikortól lehet adni, de állítólag egy dokinő mesélte egyszer neki, hogy hogyan kell elkészíteni babáknak. Hogy ne legyen teljesen nyers, veszel egy RAma-margarinos papírt (nem baj, ha vannak rajta margarinmaradványok, de legyen mégis jól letisztítva) és arra helyezed a májat, majd papírostól helyezed a tűzhley plattnijára és csak addig hagyod, amíg a külseje megfehéredik. Én majd kipróbálom, de várok vele még egy kicsit.
Hirtelen ne isjut más eszembe. Majd írok, ha mégis.
Képet még nem készítettem az autóról, a párom most dolgozni ment vele, de egyszer lesz! Szonmbaton kellett volna lefotózni, amikor ragyogott! :D :D :D de nem vittünk gépet magunkkal!

Kellemes napot, hetet mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Iza: CSatlakozom a többiekhez! Sajnálom, hogy itthagytok, bár megértem, és nagyon sok szeretettel várunk vissza. Azalatt a rövid idő alatt, amióta megismertelek, sok mindent tanultam én is tőletek. Adjon a jó isten sok egészséget és szerencsét nektek, hogy nemsokára ismét boldogan térjetek vissza ide hozzánk! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Nagyon cukik a babák - és adtatok egy jó ötletet is a konyhai eszközökkel!

Iza: Mihamarabbi gyermekáldást, és örömteli várandósságot kívánok nektek! És remélem, h hamarosan újra itt lesztek!

Nálunk még mindig nincs fog, de most mintha nyugodtabbak is lennének az éjszakák (az elmúlt néhány napban "csak" 2x keltem fel éjjelente) - úgy látszik, egy kis pihenés van fogügyileg Samunál.
Hétvégén a szüleimhez utaztunk egy kis családi összeröffenésre (aktuális szüli- és névnapok megünneplése). Ezeket Samu nagyon élvezi, hiszen egyetlen unokaként, dédunokaként nagyon jó dolga van ilyenkor. Mindig játszik vele valaki, és lesik minden kívánságát - "ki is használja" ezeket a kiskrapek. Óriásiakat bohóckodott, vigyorgott, kurjongatott a családi nagyasztalnál, bemutatta az összes tudományát...

A hétfő itthon kettesben egy egészen más műfaj, de most egész jól elvan az előszobában a párom egyik dzsekijének madzagjával...

Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ki sem látszom a teendőkből! :?
Örülök hogy mindenkinek tartalmasan telt a 7végéje! :P
Iza:mielőbbi pocaklakó(ka)t kívánk én is :wink: , addig pedig élvezzétek ki a kettesben töltött időt!!!!! :wink: Aztán pedig gyertek, szeretettel várunk vissza!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, alakulunk. Még mindig náthásak a gyerkőcök, a dokinéni szerint is csak nátha, szerencsére. Homeós orrspray-t kaptunk (Euphorbium), Calciumot, Sebion cseppet, meg tengervizes spray-t használunk még a porszinyózások előtt. Szerencsére éjszakánként már megint tudnak aludni, csak 2 nap volt ébredős. A kedvük jó, úgyhogy talán hamarosan kilábalunk belőle. Marci a hétvégén elkezdett kúszni, nem nagyon van olyan hely, ahova ne tudna odaérni, sajna legtöbbször az éppen Flóra kezében levő játék a kiszemelt áldozat, vagy a fotel, ami alá pillanatok alatt profin be tud szorulni.

Iza!
Megértem, hogy így gondolod, mindenesetre mielőbbi örömteli bababvárást kívánok nektek!

Julcsi!
Utólag boldog szülinapot kívánok neked!

Kellemes napot mindenkinek!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbikám, Zsuzsi hova tűntetek???? :shock: :shock:
Mindenki rámol, takarít, süt-főz????? :shock: Még én vagyok így. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Iza, sajnálom, hogy nem lesztek, de teljesen megértelek. Kívánom, hogy minél hamarabb csatlakozzatok és együtt tudjunk örülni veletek. Én is/mi is sokat tanultunk tőletek. Hihetetlen a szeretet ereje! Erre újra meg újra rádöbbent az élet. Sok puszi neked is és Dénesnek is, várunk titetket szeretettel!

Andi! Na végre má'! Azt hittem megharagudtál vagy van valami. Már épp írni akartam maailt. Ksöszönöm a szülinapit. Látom Marci belehúzott. HEHE! Figyeld meg Flóra is ellopja a technikáját aztán lesz neked nemulass! És nálatok nagyon remek bújócskázási, felmászási lehetőségek vannak. Jössz te még "sírva", hogy megevett a gyerek egy egész újságot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti, mi ez a sok munka?

Erpé, igaz, hogy ilyen butaságok mint egy darab madzag, hogy le tudja őket kötni?

Képzeljétek, ma már 2 vevő is volt a lakásra. És az egyik tuit akarja. Kézpénzes. A lányának venné, tehát a lánya majd eldönti. De basszus vannak még olyan emberek akik csak úgy kicsengetnek majdnem 7,5 millát. Én miért nem vagyok ilyen? :shock: :? Na mindegy szorítsatok, hogy meg is vegye. Szombaton hozza a lányát akkor eldől.

KépKép
kgiulia
 
 


Igen, Márti, úgy látszik, mindenkinek dolga van. Csak mi "dekkolunk" itt. :lol: :lol: :lol:
NA jó, tudom, hogy te is csak épp bekukkintottál ide két valami köztt, én most épp a porszívózás és a felmosás közöt tartok! :? :? :?
Kicsi lányom már nagyon nyűgi volt a kiságyban, muszáj volt kiengednem a földre, különben ezek a teendők még vártak volna. A hétvégi csomagjaink még nincsenek szétpakolva, megyek, tegyek mindent a helyére. Még írjatok. Én is be-benézek!
Puszika!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi: én nem tudom, de alig bírok tőlük valamit csinálni!!!! :shock: :shock: Tegnap is megkértem kicsit anyóst, hogy pesztrálja őket és addig összerámoltam, de a porszívózásig még így sem jutottam el!!!!!Most is aludt ez a kisbetyár 45 percet, ki vagyok vele segítve!!!!Aztán meg láttad imád rajtam mászkálni, figyelni kell hol cirkál, mert ugye sas szeme van és minden szöszt, bizgentyűt töm egyből a szájába....kivagyok mint a liba :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Egy-két recept Sinlac-kal, akit érdekel:

Barackhab
Mélyhűtött barackot, kb. 100 g-ot turmixolni vagy frisset, ha van, 20 g sinlac, víz ha nem elég híg

Brokkolipüré (kb 200 ml )
40 g Sinlac, 120 g brokkoli, pici hidegen sajtolt olaj.
Brokkolit párolni, levével turmix, ha kell még hozzá, akkor víz
ebbe is mehet husi.

Meggyes gyümölcskrém
30 g Sinlac, 60 g meggy 50 ml víz (kb 150 ml lesz)

Almafőzelék
30 g sinlac, 100 g savanykás alma, pici hidegen sajtolt olaj (plkukoricacsíra) Almát megpárolni (kb 5 perc), utána mixelés,
ebbe is fini a hús.

Sütik 8 hó után
Burgonyás korong
250g sinlac, 200 g burgonya, 150 g tejmentes margarin
Margarint elmorzsolni, a Sinlacal összegyúrni az áttört burgonyával. Fél cm vastagságúra nyújtani, kétszer háromszor meghajtogatni. Utoljára 1 cm vastagra nyújtani és korongokat szaggatni belőle. Tetejét olvasztott margarinnal megkenni, sütőben(előmelegített) aranybarnára sütni

Sinlac borzaska
60 g sinlac, 150 g alma, 60 g gluténmentes liszt, 15 g cukor,só, fahéj, kukoricacsíra olaj a sütéshez
Almát durvára reszelni, összedolgozni a többivel. Kevés vízzel sűrű palacsinta állagúra keverni, 15 percig állni hagyjuk.
Mintha palacsintát sütnénk, csak pici korongokat és vastagabbakat kell készíteni. Ha már lehet, lekvárt is lehet rá kenni. Fini melegen, de hidegen is. Jó kis uszonna.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok, csak a nagypapám volt délelőtt látogatóban. Teljesen váratlanul betoppant. Szegénynek alig van ideje, 76 évesen annyi a dolga! :lol:
Szoktam rajta gondolkozni, hogy a régi öregeknek honnan van ennyi energiájuk. :wink:
Én már abban elfáradok, amit a papa csak mesél, miket csinál egész nap. Jön-megy, télen leszalad a Balcsira a nyaralóba madarakat etetni, tetőt csinál, házat épít...

Andi örülök, hogy jelentkezték, és hogy egy kicsit jobban vannak a picik. És Marci mászásához gratulálok! :lol:

Edith, azért várjuk majd a képet a szép új autóról!

Julcsi, nagyon szorítok, hogy megvegyék a lakást!

Mártikám, lazíts egy kicsit! Igyál egy kávét, ülj le a fenekedre, a házimunka megvár! De gyorsabban kész leszel, ha kicsit pihentebb vagy.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Drága Barbi:az sem megoldás ha leülök, mert akkor egyből 2 gyerek vetődik rám, aztán ki tudja mikor szabadulok!!!!! :shock: :shock: Zsombinak is ez az új hobbija, hogy rám mászik!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Elaludt mindkét manó!!!!Lassan útolérem magam, de azért most nem állok neki porszívózni!!!!! :P

Elgondolkodtam, hogy vajon meddig fog ez a topik pörögni??? :shock: Akkor is itt leszünk mikor születnek a kistesók?? És akik még terveznek manót , azokkal végig izguljuk a terhességet?????És majd bíztatjuk a szopi terén a másikat és ha nem sikerül(de miért ne sikerülne :lol: ), akkor egymás vállán sírunk megint!!!!????? :shock: :lol: Olyan jó lenne!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én pl. meló helyett szívesen írogatnék ide... ha valaki fizetne is érte...
Vendég
 


Sziasztok

Szandi pár napja újra végigalussza az éjszakát. Valószínűleg az volt a baj, hogy álmában is forogni akart csak eddig nem jött össze.
Ma kapta meg a 4. hós oltást, remélem nem lázasodik be estére.

Julcsi: utólag is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!

A képek a babákról nagyon jók!!

Andi: jók ezek a receptek, holnap ki is próbálom valamelyiket

Látom hétfőn mindenki takarít! Én is folytatom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Néhány kép a törpékről

Marci fordulás közben (persze viszi a takarót is)
Kép

Marci céklaevés után
Kép

Ezt a kupit...
Kép

Ketten 1.
Kép

Ketten 2.
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:édesek a törpék.Na de azért Flóra is már hintázik a pociján, az első lépen pedig nyomja a fekvőtámaszt!!!!!Lassan tényleg futhatsz utánuk!!!!! :lol:

drev:én fizetnék...ha tudnék a szellemes beszólásaidért!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Most fejeztem be az ebéd (vagy vacsi)főzést, és Samu is bekummantott. Gyors net, aztán folyt.köv.

Barbi kérdezted néhány napja, h milyenek a pelenkafutaros pelusok. 2féle volt a próbacsomagban: az egyik pufi fantázianévre hallgat, és valóban pufi - ezt használom éjszakára, mert jó sok pisi belefér, és még egyszer sem hagyott cserben, pedig nagyon sok folyadékot termel a gyerköc éjjelente.
A másik egy elég vicces cucc: vizeletjelzős pelus. Ebben van egy indikátorcsík, ami elkékül, ha már elég sok pisi van a pelusban. Ebből már egyszer kifolyt a pisi, de akkor tényleg sokáig hordta a gyerek.
Szerintem jó minőségűek, nem pirosodik Samu feneke (légáteresztős), gumis a derekuk, és elég jól müxik a tépőzár is. Erre a vizeletjelzőre szerintem semmi szükség, de vicces. Még van jó néhány fajta pelenka a honlap szerint, de sajnos a próbacsomagba csak ezt a kettőt tették bele...

Andi: gyönyörű szemei vannak a kisfiadnak, és Flóra mosolya sem semmi!
A céklaevésnek nálunk is hasonló eredménye volt...
Ha lesz időm, majd még jövök,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Andi,
nagyon szépek a gyerekek. És ahogy látom, a Flórának van több haja és a Marci a kopinyóbb? :wink:
Nagyon fürgék már! És a habtapi nálatok is arra való mint nálunk, szétszedni!
Csak nálunk egy-egy darab a kutyáé lesz. :lol:

Évi, köszi a pelenkát, akkor szerintem kipróbáljuk.

Az éjszakánk továbbra is pocsék, már nem is számolom hányszor kelünk. Délután úgy gondoltam, mivel ebéd után min. 2 órát szokott aludni, én is lefekszem. Hát nem jött össze, ugyanis a drága 3/4 óra múlva felébredt. (az én fejem meg éppen csak a párnához ért. :? )
Persze 4 órakor kidőlt, és csak 1/4 7-kor kelt. Lehet, hogy éjszaka sem kéne lefeküdnöm, és akkor nyugodtan aludna? :? Ennyire zavarja, ha anya robot lefekszik? Ez egy cédula! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:persze virraszál pár éjszakát aztán majd meglátod, és ha nem sikerült , elmondhatod, hogy te mindent megpróbálátál!!!!! 8) 8) 8) Téged ki kéne találni ha nem lennél, édespofa vagy!!!!! :wink:

Na Julcsi, Árpi!!!!Eladtátok már a kecót????Várjuk a jóhíreket!!!!


Apukám beugrott délután, én mesélem nagy vagányan hogy lassan utólérem magam, erre akkor észleltem, hogy még be sem ágyaztam!!!!! :lol: :lol: No de senki sem tökéletes, én meg pláne nem!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, én olyan jót röhögtem, ezen a beágyazáson! :lol:
Akkor tulajdonképpen mit is csináltál egész nap? :wink: Merthogy a hálószoba környékén nem jártál, az tuti! :lol: :lol: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, tetszik a bújócska tapi. Marcinak tiszta csajozós szeme van, Flóra meg huncut lesz. Figyeld meg.

Márti, én nem igazán értelek. A JÓ háziasszony kora reggel beágyaz.
Barbi, téged sem értelek. Az odaadó anya nem akar aludni nappal, de még éjjel se.
Olyan furák vagytok. :lol: :lol: :lol:
Amúgy Liviben is van egy "anya letette a fejét" érzékelő. És ez nem akkor műkszik, ha a polcra teszem a fejem, hanem ha aludni akarok. Na jóvan. Marha vicces vagyok. Már magamon sem tudok nevetni... Bocsi.

Szal a tuti vevő este visszajött a férjével. Azt mondta 30-án lejár a pénze a bankban (miért van szavideje?) és akkor aznap megbeszéljük a nemtommit. Szóval ha addig nem csődöl be a bankja akkor VEVŐNK van. Mármint a lakásunknak. Jaj, de jó lenne, ha összejönne. Na jó, megyek aludni, mert bedobok még néhány BORZALMAS poént.
Jóccakát!

KépKép
kgiulia
 
 


Barbikám:minden mást megcsináltam csak az ágyazást nem, van ez így!!!!!Te nem lődörögtél még pl.: egész délelőtt hálóruhában????Anélkül, hogy ez zavart volna???? :shock: :shock: :shock: Ha nem , majd fogsz ha 2 manód lesz!!!!! :P

Julcsi:ki mondta neked, hogy én jó háziasszony vagyok?????? :shock: :shock: Átvertek téged drága!!!!!
Azt meg már megtárgyaltuk, hogy a Barbi is rossz anya, úgyhogy ne legyenek hiú ábrándgyaid, ez a nő ilyen és kész még nappal is aludni akar, nem hogy éjjel....mindíg :shock: , de erről is lefog szokni, ha jön a kistesó!!!! Majd én is jót röhögök rajta, ha nem fog neki sem feltűnni, hogy az ágy kimaradt a nagy igyekezetben!!!!! 8)
Julcsi:hajrá vevő!!!!!Csak addig ne történjen semmi vis major!!!!!! :shock: :roll: Kössetek rá biztosítást vagy mit!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Olyan jó olvasni titeket, amint évődtök! :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Sajna nem tudok sokat írni, mert a billentyűzetem nem megy rendesen, az előbb is szinte mindent kitörült egy gombnymásra. Prrrróbálok képeket feltölten!

Kellemes napot!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:az jó ötlet, rakjál képeket!!!! :lol:

Julcsi:akkor te meg aludjál a polcon!!!Ha másképp nem megy!!!!! :roll: :shock: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kép
Kép .
Kép .
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:az jó ötlet, rakjál képeket!!!! :lol:

Julcsi:akkor te meg aludjál a polcon!!!Ha másképp nem megy!!!!! :roll: :shock: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasok... :D

Pelenkafutáros noname pelus: a vizeletjelzőst (clien) használjuk mi is (Igaz csak éjszakára, vagy ha elmegyünk itthonról) és nagyon szeretem. Nagyon jó rugalmas és kényelmes Hannának. Ahonnan én rendelem ott a midi 38, a maxi 41 Ft. Postán küldik.

Barbi!
Kitartást! Nálunk az egyik srácnak elsőre 4 foga jött ki. Volt abba minden, csak az metszők nem. De jött ki neki szemfog, ami az utolsók közt jön ki... Jó sokáig szenvedtek vele... :(

Andi!
Jók ezek a receptek! :) Átmásolhatom őket a tavasziaknak? Sokan használnak Sinlacot. Nagyon édese a törpék! :) Kis huncutok! :) Jobbulást!

Márti!
Én annak örülök, hogy egy barátot és sok ismerőst találtam magamnak a fórumon és remélem nem csak rövid időre! :)

Julcsi, Drev!
A ti csajitok is naaaaaaagyon édesek! :)
És milyen korán kezdik a pasizást? :lol:

Rakok fel Hanna+én képet. :)
Kép

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Edith:én vagyok a sorminta, körülötted!!!!! 8)
Virágot borogat a kicsi lánykád!!!!!! :shock: Látom erősíti a lábacskáit!!!! :lol: :lol:

Edit:megvan már minden a keresztelőre??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Eszter, jók a képek. A zokni nálatok is fehér holló? Úgyértem te ráadod, ő meg leveszi.

Márti = Sorminta! Szép az új neved! :lol: Szerinted kitalálták már azt a polcot ami engem elbír? Mármint a priccsen kívűl?

Edit, valóban. Hol tartasz a keresztelőre való készülgetésben?

Edith, lányod virágot legelt?

Csajok, mit lehet venni egy 10 éves lánynak? Valami jelképeset. Merthogy ma megyünk a gyerekülésért és ott van 3 gyerek. 10, 3 és 1,5 évesek. Mivel ingyen kapjuk az ülést illene valamit vinni. De nem tudjuk mit szeret egy 10 éves.

KépKép
kgiulia
 
 


Hello!
Na, mintha megjavult a billentyűzet, de nem tudom meddig! :roll: :roll: :roll:
A szövegek lemaradtak. Az első kép: Hű, húzzam innen a csíkot, nehogy rájöjjenek, kinek a műve! :wink: :wink: :wink:

A másodikhoz nem kell szöveg! :P

A harmadikon Kriszta és Dávidka, a keresztfiunk, a sógornőmék kisebbik fia van, ők alkotják a: Fekete rigó - fehér mókus duót! :D

A negyedik: Tótágast áll a világ!!! Ezzel lepett meg rögtön miután a virágot felborította! :)

Lassan ideje leengedni a kiságyat, azt hiszem!

Márti, igyekszünk nem lemaradni! Sorminta ide vagy oda! :) :P

Eszter: Nagyon csini vagy és a lánykád is csodaszép. És már milyen ügyesen ül! :)

Julcsi, fogalmam sincs, mit venni. Nem valami ötletes, de egy doboz csoki vagy egy kis plüssmaci szerintem megfelelő! Plüssmacit szívesen adnék, mert abból a másfél zsáknyiból, amit sógornőméktől hoztunk, bőven jutna mindenkinek! :D :D :D

Na, megyek dolgozzak is valamit, mert Kriszta eddig nem engedte.
Ja, vajon 10 perccel az evése után görcsöt okozhat a zöldborsó? Most evett Kriszta először. Pipimellel, sz@rrá ( :lol: ) főzőtt rizzsel és egy iciri-piciri darabka hagymával készült a fincsi főzi. Ízlett neki, de utána szupernyűgi lett, és nem tudom, mitől: görcse volt, a foga miatt, vagy csak egyszerűen túl álmos volt már!?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi!
Tollak, radír, tolltartó, matricák, színes füzetek, kulcstartó, plüssállat (az is lehet kulcstartós), hajumi, hajcsatt, gyerek smink készlet (bár annak lehet, hogy az anyuka nem örülne annyira). Ennyi jutott most eszembe. :D

Edit!
Köszöjük! :D
Már kapaszkodni is tud a rácsba ülés közben. :) Csak még a felülés nem megy egyedül... :D De megülni már gond nélkül tud. :D

Juli!
Ahha... az egyik legjobb játék a földön, hogy folyton lehúzzuk a zoknit a lábunkról és azt nyálazzuk össze, hogy lehetőleg napi 2-3 zoknit használjunk. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Edith, nagyon aranyos Kriszta az utsó képen, nagyon ügyi!

Eszter!
Hanna baba is cuki, tényleg szépen ül! A Sinlac-os receptek mehetnek nyugodtan, ha valakit érdekel.

Julcsi!
Drukk a lakáseladáshoz, talán most összejön!

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?