Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, te is másnak adod a tejet? Petra már semmilyen formában nem igényli? Asszem csúnyán lemaradtam valamiről...

Mancs, mailt küldtem fénypost, ablakot jó lesz kinyitni.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs végülis nekünk is Römer King ülésünk lett (9-18 kg). Apósom kint vette meg Németországban, azzal fog várni minket csütörtökön a reptéren. Szóval tapasztalatokról még nem tudok beszámolni.

Viszont már itthon felhívták a figyelmünket a huzatokra, pl: a Concordnál abból is adódhatnak simán 10.000 Ft-os árkülönbségek. Ugyanis az egyik tiszta műszál, amibe sokkal jobban beleizzad a gyerek, a másik meg légáteresztő, amibe állítólag nem, na ezt kell megfizetni. Elvileg ez a Römer is valami szuper szövetes, hát nagyon kíváncsi leszek. :roll:

Na megyek, mert Petra alszik és vasalnom kellene, most mosok ezerrel, hogy csütörtökre mindent be tudjak pakolni a bőröndbe.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, de jók a képek.
Igazából mostanra engedtek le a cickók, hogy ennyire kiment belőlem minden, viszont nem tudtam pótolni. Remélem ha mától eszem rendesen, és iszom, akkor egy-két nap, és újra visszaáll a tejmennyiség. Bencét sokat szopiztatom, ez is segít majd neki.
Szopizott ő, csak hát nem jött úgy, ahogy eddig. Nagyon nem parázott ezen, inkább én. :)
Vendég
 

 
 

Coolasa én annak idején egy csomó anyatejet lefejtem, hogy ha beütne a krach, akkor Petrának tudjak mit adni. Szerencsére erre nem volt szükség, viszont a mélyhűtőben rengeteg helyet foglal és csak lejár, szóval odaadtam másnak. Jó lett volna eladni, mert szép kis összeget fizettek volna érte, de nem volt elég az a sok vizsgálati eredmény, amit a terhesség alatt csináltak, még AIDS teszt, tüdőszűrés stb is kellett volna. Mivel rettegek a tűtől, inkább lemondtam eme bevételi forrásról, meg jó volt tudni, hogyha bármi történik, akkor Petrának van utánpótlás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jaj Mancs lemaradt a kép
Kép
Egyébként én nagy árkülönbséget nem vettem észre az üzletek között, még csodálkoztam is, hogy a Brendonban is ugyanannyi az autósülés, mint a diszkontban.

Eszti ne parázz, mert az nem segít! Mi drukkolunk++++++++++++++++++++++++

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa én is kíváncsi lennék a véleményedre privátban, kaphatok abból a mailből :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Látom sokaknak jól telt a hétvégéje!Kivétel Esztinek!Remélem már javulgatsz Te is!

Ilba:

Engem is érdekelne párocskád fogyókúrája.Az orvos utalta be vagy ő határozta el ,hogy szeretne lefogyni?
Én is szeretném,ha Tibi is leadne egy pár kilót,mert az ő térdei is vacakolnak.Hétvégén meg gatyát próbáltunk neki venni,de őrült nehezen kaptunk rá!De ehhez az kéne,hogy Tibi is akarjon fogyni,mert most még ellenáll ennek.András hogy birja a diétázást?Ha gondolod irhatsz e-mailben is.

Beni már beszélni is kezdett? :D

Vuka:

Tényleg élvezi a hintát Petra!!Nagyon édes!
Anyósodnak jobbulást!


Holnap megyünk tanácsadásra és szurit is kap Szilvi ,a 15 hós oltást.Bár még mindig elég rekedt,igy nem tudom,hogy megkapja-e.

Kép

Kép
novum
 
 


Vuka, elküldtem neked is emailben.

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, látom, megint vasalsz, bár most legalább van számomra is érthető alibid hozzá, hisz utaztok.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
Na! :twisted: Én kérdezek rá és én nem kapok emilben részleteket??? Hogy leszel így a jányom??? :lol:

Vuka,
Petra cukifalat!
Pont pakolgattuk mi is a fagyasztót és elkezdtünk számolgatni, hogy hány Ft-nyi tejet dobtam már ki és van még a hűtőben. Le se írom.
Én is úgy voltam vele, hogy soha nem tudhatom mikor lesz Beninek rá szüksége, ezért nem is adtam le, egy ismerősnek adtunk keveset, de ott is nagy már a baba.

Autósülés: a mi Concordunkat tesztelhettük ugye már a nyári nagy melegben és szuper volt a huzata, egyetlen egyszer nem izzadt bele Beni. Szóval lehet, hogy tényleg van ebben a huzat dologban valami.
Amúgy árban tényleg nagyon hasonlóak a különböző boltokban, a Concordnál 15ezer különbség is lehet, de csak a huzata miatt.

Fogyi: napi 5x kell enni. A vacsora 5-6 körül van, utána semmi. Egyáltalán nem koplalós, én is szeretném majd csinálni, de nem most, most zabálni szeretek még :lol: , majd ha már nincsen szopi. És mozog is valamit, leginkább tornázik (Norbi), hasizmozik, de jár teniszezni és edzésre is.
A. nem érezte már jól magát a bőrében, ezért lépett. Szóval Timi, amíg Tibi nem akarja, szerintem nem fog menni. Nagyon régóta össze-vissza vettünk minden csodaszert, de én ezekben alapból nem hiszek.
A Sportkórház belgyógyászatán van ez a program, kb. 2-3 hónap az előjegyzési idő. A körzeti orvos tud beutalni. Ez hétfőtől-szombatig tart, napi 4xfél óra intenzív torna és 800 kalória orvosi felügyelet mellett. És ami még tuti jó, hogy a 6 nap alatt tetőtől talpig kivizsgálnak. Kérés nélkül, mindenhová mehetsz ott helyben. Sőt menned is kell. A. délutánonként mikor végzett haza is tudott jönni és csak este kapuzárásra ment vissza, mert ott kell aludni mindenképp.
Kb. 3 hónap múlva javasolnak neki még 1 hetet az eredménytől függetlenül, ez januárra esik, hamarosan be is jelentkezik.
Kapott 1 kalóriatáblázatot, ezt nézegetjük, nagyon meglepő dolgok vannak benne.
Majd lemásolom és elküldöm emilbe akit érdekel.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mármint az étrend javaslatot küldöm, nem a hülye táblázatot. :D
Vuka, Timi, ki kéri még?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa köszi a levelet, majd este elolvasom. Sajnos a vasalásig nem jutottam el, mert teregettem, kézzel mostam egy picit, ebédelek, konyhát rendbe raktam és persze netezek. Mire ezekkel elkészülök tuti, hogy Petra felkel és mehetünk a baba-mama klubba. Azt hiszem a vasalás első menete estére marad, apát valahogy rá kell vennem, hogy játszon Petrával, hogy én dolgozhassak.

Ilba előre is köszi a táblázatot.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa leveledet mégiscsak elolvastam, miközben a tegnapi tortamaradékot elpusztítottam. Teljesem megértem és elfogadom amit írtál, sokáig gondolkodtam én is ezen a dolgon, de aztán a természetesnél maradtam és nem bántam meg (így legalább tűszúrás nélkül megúsztam). Az én dokinénim (Gajdos E.) nagyon lelkiismeretes, ezért is szeretem rettentően, de minden embernél megeshet, hogy elfelejt valamit. Nálam pl. a 36. heti vérvételt felejtette el, én pedig ültem a széken kukán és hallgattam ezerrel, amikor is a férjecském az utolsó pillanatban megkérdezte, hogy vérvételes beutaló nincs most?! Majdnem lerúgtam a székről. :evil:

Most elkezdjek vasalni vagy sem, ez itt a nagy kérdés. Szerintem Petra úgyis mindjárt felkel. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Eszti, nagyon sajn'lom, hogy így jártatok a kikapcsolódósnak indult hétvégén. Drukk, hogy a tejecske mielőbb kellő mennyiségben visszatérjen! Egyébként nagyon kafa a "beteges" kép!

Ilba, küld el légyszi nekem is a táblázatot! Ez nagyszerű, hogy nem koplalós. Így legalább az embernek könnyű kitartani a végégig. Hát, rólad ahogy elnézem zabival megy le a kiló :D

Cool, milyen levelet küldözgetsz te sorba? Látom rám haragszol, mert nem kaptam tőled semmit :( Vagy kérni kell??? Küld, aztán deletelem ha nem érdekel :P

Vuka, mázlid van neked ezzel a Németországban élő rokonnal! Látom hinta ide vagy oda Petra is madzagevő :)

Mancsusz, azon az oldalon rendeltem, amit te is nézegettél. Ma vagy holnap hozza a pasi. Vettünk még hozzá fejszűkítőt is. Nálunk csak az volt a nagy hezitálás, hogy Isofix vagy nem Isofix. Aztán mivel a csajos autó nem olyan kialakítású így az egyszerűbbet vettük az az rendeltem meg. Szerencsére a választott típus van is most náluk. Mi sem az egyszerű anyagőt vettük, mert az szerintem elég gyorsan megadja magát. Ez meg majd kiderül,...

Novum, drukk az oltáshoz!

Nálunk ma járt a védőnéni. Szonja bemutatta miyen tündéri gyerek tud lenni. Ráadásul a végén engem is lenyűgözött, mert ma ismét evett főzeléket. Reggel gyógytornán kezdtük, de ott is többet játszott mint sírt.

Kép
A köv. kép már Szonjástol lész :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
köszi a képet! Csajos kocsi milyen fajta? Nekünk eldöntött kérdés az Isofix: az Ignisnél csak a három ajtósba lehet Isofixes ülést bekötni, az 5 ajtósba nem :shock: eyg darabig meg még ez marad.

Ilba,
lemaradtam vmiről: milyen baleset volt a múltkor a piacon, melynek ellenére még mindig kijársz?

1 órát lent voltunk az udvaron, Petike nagy érdeklődéssel és hozzáértő szemekkel nézte, ahogy a papa kutyaólat készít a kisebbik kutyának.

Kép
mancs
 
 


Mancs, ezek szerint Petike volt a munkafelügyelő? Talpraesett egy gyerkőc :wink:

Opel Astra a csajos autó. És a 2004-esektől indul az Isofix a miénk meg 2003 :?

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sikerült 2 inget kivasalnom, most megyünk a klubba.
Natasa az ülés árát megmondod?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancsi,
http://www.inforadio.hu/hir/belfold/budapest/hir-77364
ez az itteni MDF piac, ahol a zöldséget, gyümölcsöt veszem, ha nem a MOM-ra megyek.
Benivel szoktam, ez a szombat délelőtti séta.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka, 53.9000 ezzel az anyaggal.
De a www.roemer.hu-n mazsolázhatsz :wink:

A Brendonban mi 54e-ért láttuk akciósan a sima fekete kockásat. Azt az ülést, meg amit a honlapon 60 valahányért reklámoznak /9-36kg/ a Brendonban csak év vége felé lesz kb 100e-ért. Ezt tegnap mondta a fickó, aki volt rendes és segített nekünk.

Ügyes vagy! Én is ügyes vagyok :oops: Ma reggel vasaltam amíg Szonja a masszázs után aludt.

Ilba, érdekes, hogy ezt a balesetett nem hallottam a hiradóban :? Azért csak nem szokványos az ilyesmi. Szóval, biztonságban vagytok, nem?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mínusz egy nulla :oops:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
tegnap este lefekvés után nekiálltunk nézni a Hotel Ruandát. Kb. 3/4 óra múlva mondtam Mbának, hogy én ezt kikapcsolom, mert nem bírom. Eléggé kikészítenek az ilyen filmek... Gyilkolásszák egy elvetemült nézet miatt az ártatlan embereket, életerős férfiakat vernek félholtra gyerekeik és feleségük szeme láttára, gyerekeket félemlítenek meg... :( Régebben biztos bírtam volna, de ma már nem. Petike óta vhogy átértékelődtek bennem a dolgok, nem mintha a felsoroltakat azelőtt nem ítéltem volna el. Szóval úgy döntöttem, nem nézem végig a filmet.

Ilba,
ez durva lehetett. Engem biztosan nem tántorítana el egy ilyen attól, hogy ne oda járjak vásárolni. :wink:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

Most ugyan nincs bnet, viszont most tudok írni…
Ha bejön, akkor felteszem.

Zsódajumam,
Köszi, megnézem majd a vaterát, és a teszveszen is láttam egy nagyon aranyos macisat, csak nem tudom, elég vastag-e?

Mancs,
Marci a 7. hónap végéig szintén csak gyümit kapott, és gyümi után -nem közvetlenül, hanem kb fél, 1 óra elteltével jött a szopi. De akkor mi 2 óránként szinte szopiztunk, mert nem volt már neki elég, csak én ezt akkor nem tudtam még. Aztán a védőnő mondta, hogy adjak neki főzit vacsira is, meg ebédre is, és nézzük meg a dolgokat. És akkor az már elég volt neki, úgy, hogy főzeléket kapott először; és rá fél-egy órára jött a szopi. És most is így van. Reggel szopi, tízóraira gyümi, utána szopi, ebéd főzi, utána szopi, uzsi gyümis kutyulmány, utána nincs szopi, mert akkor nem maradna estére, és ete főzi, utána fürcsi, utána szopi 2 ciciből általában. (És reggel fejek a reggeli szopi után, azt issza csőrös pohárból, bár mostmár szokott balhézni, hogy ő inkább pohárból iszik. Hiába Marci is mostmár átmegy nagyfiúba...)

Én is az Aventnek a poharait használom inni, enni Marci is tányérból eszik, és csak saccolom hogy mennyit, nem méricskélek.

Hogy mikor elég? Amikor már nagyon nyávog, és elfordítja a fejét. Bár Marcira jellemző, hogy inkább az egyhelyben ülés az ami frusztrálja, és nem az hogy enni kellene még, szóval általában el kell egy kcist terelni ilyenkor a figyelmét, és akkor még eszik szépen egy csomót. (Nálunk kb fél órás egy kajálás...nem sietjük el...)

Mit is akartam még?

Ilba, te kérdezted a termoszt. Én úgy viszem Marcinak az innivalóját, hogy egyszerűen zsebrevágom. Ott melegebb van, mint kint, de mégsem lesz h.gymeleg...
Télen szerintem én is melegen viszem majd ki, és mire innia kel, addigra pont kihül annyira hogy jó legyen.Vagy lehet kiviszem majd a termoszt, és adom neki majd pohárból. Mostanában egyre többször akarja a poharazást.
Király helyen voltatok! És nagyon jók a képek. Nagyon nagyon nő Beni! (és tök jó a napszemcsis kép rólad is, meg Andrásról is!

Eszti,
Gyógyulj meg! Próbáld majd ki a 77-55-33-11-et. Az nálunk nagyon bejött! (Nekem is Tücsi ajánlotta)

Ja és beüzemeltük az ülést. Nekünk is Römer King van, és Néoból kaptuk! (Vuka)
De nekünk nem ilyen a huzata. Az régebbi, de az árcimke szerint (ami még rajtamaradt anno-hihi) 105 Euro.
Édes Petra! Olyan mint ahogy Gergő is élvezi a hintát! Cuki!!!
Én ma takarítottam, Marci nézte, de aztán amikor megúnta a porszívó hangját utánozni, akkor elkezdett sírni...elege volt a hangzavarból....

Az én angyalkáim...(vasárnap du szieszta...)
Kép

És ahogy leteperjük a porszívó ellenséget!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Csajok, és ezeket az üléseket lehet visszafelé, háttal is bekötni? Mert én még egy darabig így szeretném ültetni. 1 éves koráig tuti, de inkább még utána is.
Melyiket lehet háttal bekötni?
Vendég
 


Eszti, a Römert nem lehet háttal. Ezért mi még totál döntve /bár az is ülős/ szállítjuk majd Szonját. A Concordot lehet ha jól emlékszem. A 0-18 kilósakat lehet csak háttal ha emlékezetem nem csal. Ezeket már nem. Viszont ezeket rendesen tudod ültetni ha a gyerek már ülni akar és nézelődni. Szerintem menyetek el és próbáljatok végig egy csomót!

Bubek, először megihedtem, hogy szőrös lett Marci, de aztán tovább néztem a képet :) Azért ez a porszívónyüstölés nem semmi :D :D :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


menyetek :oops:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mi az az 77-55-33-11???????

Eszti,
megnéztem a Brendon prosit. Eszerint 0-18 kg-os üléseket lehet 10 kg-ig menetiránynak háttal, 9-18 kg-ig menetirányban bekötni.

Kép
mancs
 
 


Igen, ezért érdemes olyat nézni, amit lehet dönteni (menet közben is) mert az még kényelmesebb és biztonságosabb is nekik, ha meg alszanak, akkor meg nem ülve kell rogyadozniuk :) De a legjobb tényleg az, hogy végigpróbálja az ember. Mi is ezt fogjuk tenni, lehet, hogy a hétvégén. Már kilóg a lába az ülésből.
Nekem még szimpi a Maxi Cosi és a Brevi (árban is). A Brevinek van olyan, hogy egy tekerős gombbal tudod szabályozni az ülés szélességét.

Kép
mancs
 
 


Natasa, Mancs köszi. Én tuti csak olyat szeretnék, amit háttal lehet bekötni, mert kb. 1-másfél évig nem tudják tartani megfelelően a fejüket frontális ütközésnél. Nézelődni háttal is tud.

Mancs, ez egy tejszaporító fejési technika, szopi után 7 percig kell fejni a ciciket, aztán 5 percig, 3 és 1 percig.

De én már ezer éve nem fejek, inkább Bencével szaporítok, már lassan ennek is érezhető a hatása. Már nem olyan lötyik, mint reggel. :)
Vendég
 


Eszti,
Ez nekem nem világos :oops: Szopi, utána 7 perc fejés, következő szopi, utána 5 perc fejés és így tovább? Vagy szopi, utána 7 perc fejés, vársz egy picit, majd 5 perc, megint pihi, 3 perc... :?: :roll: Azért nem volt tejcsi, mert nem maradt meg benned semmi? Bence hogy viselte? Észervette, hogy kevesebb van, vagy csak Neked tűnt fel?

Kép
mancs
 
 


Már én sem fejek vagy 3 hónapja :oops: Mellszívó magányosan pihen a szekrényben.
Mikortól lehet a főzeléket anyatejjel készíteni?

Kép
mancs
 
 


Mancs, utóbbi. De nem kell szünetet tartani. 7 perc fejés egyik cici, aztán másik cici, aztán 5 perc fejés egyik cici, 5 perc másik, 3 és 1. Minden szopi után meg kell csinálni, ha jön tejcsi, ha nem.

Hát ja, azért. Mert egy napig semmit nem ettem, viszont hánytam és fostam, szóval a vízkészletem igen csak megcsappant, ami ugye alapja a tejcsinek. Bence nem nagyon vette észre, de én igen, és ez bőven elég. Reggelre mindig tök jól megteltek a cickóim, és még este is tök jó sok volt, most meg ma reggelre hót lötyik voltak, és ha megnyomtam, még csak nem is spriccelt. :(
De ma már tök sokat ittam, meg ettem is, szóval remélem holnapra rendeződik. :)
Vendég
 


Bubek,
jó az alvós kép!

Eszti,
a mi Concordunkat (0-18kg) be lehet háttal is kötni, az elején mi is úgy használtuk, de most már előre néz Beni.
És ez totál ülésbe is dönthető.
De jó ötlet, menjetek el a Brendonba és próbáljatok ki többet.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs, bármikortól lehet a főzit anyatejjel, ha már csinálsz majd főzit. Én mondjuk sosem tettem bele. :)
Vendég
 


Ilba, köszi, holnap megyünk, úgyhogy majd lesz próba. :)
Vendég
 


Ilba-mamma, küldöm neked is a mailt, de nem akarom senkire rátukmálni belső lelki bugyraimat, így akit érdekel, külön jelezze…. mint most te ügyesen, és látod-látod, megy is a levél.
És hátha ilyen flúgos vagy te is mint én, szóval itt és most explicite jelezem, hogy engem érdekel nagyon a kalóriatáblázatod, meg az egész fogyókúra menete.

Vuka, értek majdnem mindent a válaszodból, csak azt nem, hogy mért pont Antivagyokot bántalmaztad majdnem, mikor szólt a dokinénidnek a beutaló miatt? Amúgy én is úgy vagyok vele, hgoy az orvos is elfelejthet dolgokat, nekem ez még nem válóok, lényeg, hogy kettőnk közül egyikünk mindig észnél legyen, és eszébe jusson az, ami fontos. Nem akarom az orvosomra ráterhelni a teljes odafigyelést, az én testem, az én sorsom, kötelesnek érzem magam én is a kellő gondossággal eljárni a saját ügyemben.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs,
a Brevinél nézzétek meg jól mennyire stabil, mert amiket mi néztünk az nagyon nem volt az. Úgy tűnik fel, ha mellette nézel egy Concordot vagy Römert is. :wink:
A fejést Eszti leírta én ezt csinálom még minden este, de közben jókat lehet skypeolni, ugye Gabi? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa, én is kérnél mailt, Ilba és én is fogyókúra mailt. :)
Vendég
 


Eszti,
akkor jóóóó. Az a lényeg, hogy Benyó nem szenvedett hiányt és már jobban vagy. :wink: Sztem meg fogom próbálni majd anyatejjel is a főzit, meglátjuk hogy ízlik neki. Estére ma megpróbálok egy kis krumplit is adni neki, bízván abban, hogy jobban tele lesz a pocakja kalóriával és nem zargat éjjel. Bár utóbbi napokban max. 2-szer 3-szor ébred éjszakánként.

Ilba,
Ultimax x-line, vagy c-line? Melyik szín? Csupán kíváncsiságból :oops: Úgyis itt hever előttem a Brendon prosi :wink:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
köszi :wink: Hogy veszed észre, hogy nem stabil? Bekötöd abba a próbaülésbe ami ki van rakva és úgy lástszik? Billeg, vagy mi?

Én szimplán tv-t néztem fejés közben. Bár észrevettem, hogy ha nem figyelek oda, mármint nem koncentrálok, akkor jóval hosszabb idő alatt, jóval kevesebb mennyiség jön ki. :shock:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
a fogyi-mailt én is kérem szépen Mbának... hátha.... :wink:

Kép
mancs
 
 


Ja, és még a fagyi tejhez: ha nekem lenne, én tuti tejpépet csinálnék belőle, nem főzibe tenném. :) Egy felé kajával több, és tuti nincs benne se cukor, se tejpor. Egy kis kölessel, babamüzlivel szerintem tuti jó lehet.
Én sajna lusta vagyok csak ezért fejni. :oops:
Vendég
 


Ilba, nahát, az óbudai mdf-re szoktál járni? Én azt hittem, aquincum (vagy hogy írjuk magyarul) –ban laksz…. Nincs így messze? Vagy kocsival „sétáltok”?

mancs, szerintem biztos tetszeni fog Petikének a tejes főzelék, az édes dolgokat szerintem kevesebb gyanakvással fogadják a gyerekek (is)...

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsi :D
Concord Ultimax C-line Mirage
http://cgi.ebay.de/CONCORD-BABYSCHALE-U ... otohosting

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Coolasa,
Köszi, megkaptam állesz klár! :wink:
Nem Aquincumon lakom, hanem az Amfiteátrumnál. Kb. 20 perc séta a piac.

Mancs,
már nem tudom, de valahogy nem volt szimpi. De lehet, hogy Petya piciny testéhez ez lesz a legjobb. :wink:

Fogyi étrendet majd lefényképezem és szétküldöm, most épp nem találom. :oops: Lehet, hogy Benit és érdekelte? :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na milyen tréningünk van? :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


No, lassan zárom soraim. Megjött apa is közben 8)
Ilba, cool /asa nélkül/ az ülésetek! Nekem a Concordban az tetszik, hogy nagyon puhák. És nagyon tutkó szineik vannak.
Eszti, mit nevezel te babamüzlinek?
Ilba, ha engem kihagysz a fogyis táblázat elküldéséből akkor : CARRAMBA :twisted:
Cool, köszike a mailt. Egyre jobban örülök a dokimnak :roll:

Apropó Eszti, Mancsusz,...dőlésnél még vegyétek figyelemben azt is, hogy a Brendonban levő ülés /amire rá lehet kötni a gyerekülést/ vízszintes. Az autóban levő meg enyhén hátra felé dől. A Römer egyébként döntve is elég ülős. Mancsusz ezt azért írom, mert a hordozóhoz hasonlóan nem fog bene feküdni Petike.
A nézelődést meg csak azért írtam, mert sok gyerek igényli, hogy rendesen üljön /és ne döntve, jobban döntve/ amikor már nagyobb és nézelődik /mindegy melyik irányba/. No, ezt nem én mondom, hanem a pasi, aki segített és akinek vannak gyerekei. Egyébként ők is Concordot és a Römert javasolta :) Pro és kontrát mindegyikre lehet találni.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti,
a vonalzós képen mi van Benyó mögött?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na hazaérkeztünk a klubból. Végre vittem fényképezőt és csináltam egy csomó fotót, ha este lesz időm rakok fel.

Mancs a Breviről csak annyit, hogy az eladó egyáltalán nem ajánlotta (pedig saját márka).

Coolasa azért a férjemet rugtam volna bokán, mert tudja jól, hogy mennyire kivagyok a vérvételtől és én nagyon szerettem volna megúszni, Ő meg jót röhögött rajtam. Szerintem nagyon felesleges a 4 vérvétel a terhesség során. Legalábbis nálam sokat ártott. Pszihésen annyira irtózom a tűtől és a vértől, hogy már az időpont előtt 1 héttel tiszta stresszes voltam. Az 1. vérvétel után egy órát feküdtem még az ágyon, teljesen legyengültem, remegtem mint a nyárfalevél. A 2. után másnap még mindig az "élmény" hatása alatt voltam, teljesem beájultam a metrón, mentőt hívtak. Szóval mondanom se kell mennyit árt ez a babának. Minek ennyiszer megszúrni, kevesebbe is összefoglalhatták volna. Miért kell kétszer megnézni a vércsoportot? Az AFP a tudomány mai állása szerint már elavult, NY-on már nem is nézik, mert sokkal megbízhatóbb az UH, ami mondanom se kell mennyivel jobb vizsgálat.
Na erről ennyit, mert még beszélni is rossz róla.

Petra bealudt, elfáradt most a klubban, megint bele kellene vágni a vasalásba. :x

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jaj, Vuka, értem, akkor én is inkább a súlyos testi sértéshez folyamodtam volna...

Kép Kép
coolasa
 
 


Éva csak azért nem mer bántalmazni, mert sajnos nem egy súlycsoport vagyunk. :cry: (50 - 80)

A Römer ülésünkről annyit, hogy vmi marha akcióban 160 euró volt, amiből apunak volt még 20 euró bónja is, így lett 140 €. Nem rossz, mi? :lol: Viszont sajna nem isofix-es :(

Üdv.: Antivagyok

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?