Új privát üzeneted érkezett!

Na,megeloztel!! :lol:

Szoval Eszter megszuletett,55cmvel,3300g-mal oktober 12en 18.53.-kor.


GRATULALUNK!!!!
momo35
 
 


Kislány!!!!de jóóóóóó!akkor mégse lepödött meg!milyen jo hogy igy feltudott készüllni!gratulálok nekik!és sok sok boldogságot kis dudikához:)igy mostmár lányosabb a név!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Istenem, de jóóóóóóóóóóó!!! Még reggel bejelentkezett, aztán... vajon az Illés vele tudott lenni?

JUCI, GRATULÁLOK ÉN IS!!!
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok,

Vagyok ám, csak kicsit tüntem el. :)

Nem fogok tudni mindenkinek irni, mert az eltelt pár nap alatt azért jó sok minden történt!

Rimar!
Még nem is volt alkalmam Gratulálni Nektek a kis lurkóhoz! Legyetek vele nagyon boldogok! :)

Kép

Juci!
Ezennel neked is nagyon Gratulálok Eszterhez! ... a végén csak kislány lett :lol:

Kép

Anubias, Titi,
Hát ezt eléggé összeegyeztette nekünk az élet! Ha minden rendben megy kb egyszerre lehetünk kismamik :D
Kedden nekem is megjött (41 napra). A 3. hónapnál tartok. Kértem ma időpontot a Genetikára, hogy a dokival beszélgessek Gyöngyömről, hogy vajon mi volt a baj, és mennyi az esélye, hogy újból ez történik.
Jövöhét csütörtökre kaptam időpontot!
...lehet, hogy hülyeségnek tartjátok, de amikor Jucinál voltam kb 1 hete, megnéztük a Jónás naptárt. 27.-ére ír nekem termékenységi napot... :) úgy döntöttem (apa véleményét is kikérve), hogy egész hónapban védekezünk, kivéve azt az egy napot! Azt meg szeretném hagyni a sorsnak, hogy hátha... Mindenféle hőmérőzés nélkül! Persze csak ha a genetikus doki sem mond semmit ellene!
Szerintetek hülye vagyok? Annyira szeretnék már babát! Ha nem szeretnélek titeket ennyire, akkor irigykednék rátok, hogy ti már annyira előre jártok, hogy Kodának is már mocorog... és nekem is mocoroghatna... :cry:

Momo,
bocsi, hogy megelőztelek! :)
Jól számolom, hogy te leszel a következő??? :D Kép

Anita,
sajnálom az eredményedet! Nem is értem, hogy mitől borulhatott fel ennyire mindened? Hisz előtte meg simán terhes voltál!
Mit fognak most csinálni? Hogyan tovább?

Koda,
örülök, hogy jelentkeztél! Azért kicsit a hangulatod mintha jobb lenne, igaz??
Vigyázz magatokra nagyon!

Bocsi, akinek nem irtam!
Puszi mindenkinek!
Ági
csné
 
 


Juci

Nagyon gratulálok!
Sok boldogságot!
Igazán ügyes voltál, reggel még itt este meg már babázol. :D
Remélem minden simán ment, majd várjuk a beszámolót!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt lányok!

Ági, jó, hogy előkerültél bővebben is. Szerintem egyáltalán nem hülyeség ahogy gondolkodsz! Ha úgy érzed, hogy ez a jó, mindenképp így csináld. Kíváncsi vagyok az eredményre. És arra is, hogy a genetikus mit fog mondani. Azóta sem lehet tudni, miért történt így?

Nekem is be kellene már mennem a kórházba boncolási másolatot kérni, csak egyszerűen nem jutok be napközben, ahhoz szabi kellene. Így már sokkal nehezebb intézkedni, hogy dolgozom.

Milyen muris, tényleg majd' egyszerre fogunk tudni kezdeni próbálkozni. Bár nekem még kicsit odébb van a december... de mindenképp meg akarom várni, már a súly miatt is, addig vissza kell mennem az eredetire, meg tornázni is akarok, arról pedig nem is beszélve, hogy a doki is ezt a 3 ciklust javasolta.

Kép

A másik táblát egyszerűen nem tudom betenni, valamiért nem engedi, még próbálkozom!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Juci!

Jajj de jó,gratulálok.Eszterke légy üdvözölve idekint. :D Már alíg várom a részleteket.Remélem minden simán és könnyen ment és Illés is ott volt.Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek.

Ági!

De örülök,hogy végre te is írtál.Drukkolok,hogy minden rendben menjen és a jövő hónap már a tied legyen.Szerintem a 27-e teljesen érthető. :lol: Ezt jól leírtam,de remélem azért értetted. :wink:

Titi!

Azért próbálj elszaladni azért a jegyzőkönyvvért,mert az nagyon rosszul tud hatni az emberre,ha tudja,hogy valamit még el kell intézni.Ha otthon lesz,akkor már elmondhatod,hogy ezzel az időszakkal nincs dolgod,vége.Jöhet a torna, a fogyizás,és a szép december,ami remélem meghozza a várva várt eredményt.

Ági,Titi,Virág!

Tényleg jól összehozta nekünk a sors ezt a közös indulást.Amikor beléptem a topicotokba,tényleg nem volt itt keresnivalóm,de most már én is biztosan tudom,hogy mi egy csapat vagyunk és engem is befogadtatok. :D Szóval tavaszra már csinos kis pocival megyünk a találkozókra,a többiek meg tolják a babakocsikat.De jó lesz.Nagyon várom. :D Képzeljétek mi lenne,ha mindhárman egyszerre produkálnán egy zebrás tesztet.Most tele vagyok optimizmussal,annyira feltöltödtem a kis Eszter születésétől. :D

Momo!

Te leszel a következő! Nagyon izgi.November hanyadika a te napod?Zümike is nemsoká kirepül . :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Anubias, úgy örülök, hogy így fel vagy villanyozva! Én is nagyon bizakodó vagyok, jó így együtt várni a lehetőséget.
Jut eszembe, hőmérőzől még ugye? Nem teszed fel a görbéd? Én még csak a 8. napon járok, a hőm emelkedik szépen, de érdekes, hogy a termékenységi teszt mára termékeny napot mutatott. Hogy a fenébe lehetséges ez?!

Juci már biztos kipihente valamelyest magát. Jaj, olyan kíváncsi vagyok a szülésére.

Rimar, talán már otthon vagytok?! Remélem, jól vagytok, és van sok tejcsid is. Majd ha lesz időd, gyere és mesélj kérlek magatokról!!!
titi_27
 
 


Titi!

Sajnos ebben a hónapban elhanyagoltam a hőmérőzést,mert úgy el voltam keseredve,hogy várnom kell.Viszont most a mensi előtt 1-2 nappal feltétlenül elkezdek mérni.Tényleg nekem minden nap küld egy mailt a fertility,amit persze nem olvasok,mert elég gyenge már az angolom.Ez így van rendjén,te is kapsz üziket tőlük,vgy véletlenül bejelöltem valamit?Ezt a termékenységi teszt dolgot nem értem,mert még nem volt ilyenem.Ha karácsonyig nem lesz baba a hasamban,akkor én is veszek egyet.Ezen már én is gondolkoztam.Mondjuk én érzem a pé-t,de ki tudja mikor.Mert ugye nem tuti,hogy akkor vagyok termékeny,amikor érzem,lehet,hogy azt érzem,ahogy érik,vagy azt ahogy kilökődik,ki tudja.Csak az tuti,hogy van mindíg és tudom,mikor melyik oldalon.De egy ilyen teszt biztos pontos.Lehet,hogy holnapra leesik a hőd,majd megy föl és a teszt olyan precíz,hogy már érzi ezt.Én is nagyon várom a csajok szülésbeszámolóit.Pont ma gondolkoztam,hogy én itt írom mindíg,hogy mikor én szültem ez volt,meg azt éreztem...,közben 10 év lesz valószinűleg a két szülésem között.Tehát iszonyat rég volt.Szerintem olyan izgi lesz,mintha az első lenne,mert azóta minden megváltozott és nekem már elhalványodtak az emlékeim.Nagyon szuper,hogy együtt várjuk a startot.Így sokkl könnyebb lesz. :wink:

Bocs,hogy ennyit írtam.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Este nem tudtam jönni, mert a szüleimnél elég sokáig voltunk. A Rezi is nagyon élvezte, mert ott voltak a tesómék is a gyerekekkel.
Szerencsére most a párom megint a suliban van, így van gépem.
Milyen szuper híreket olvasok.

Juci!

Gratulálok!!! Annyira örülök nektek. Tényleg nagyon ügyes vagy. REggel még velünk, délután meg már babával. Nagyon kíváncsi vagyok ám a szülésre. Biztos simán ment minden, ha ilyen hamar megérkezett a kis drágátok.
Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok.


Momo!
Most már tényleg te következel. Úristen hogy elment az idő. Utánnad meg én jövök. Jézusom, én még mindig sehogy se állok a készülődéssel. Ma is megyünk vásárolni. Mostmár tényleg el kéne kezdenem pakolni.
Hogy vagy? Bírsz még jókat aludni?

Lányok, én nem panaszkodhatok. Nagyon jól vagyunk. Semmi keményedés. Aludni is bírok még rendesen.
Jövőhéten megyünk a dokihoz. Már nagyon várom.

Ági!
De jó, hogy vagy megint. Akkor drukkolok nektek 27.- ére. Mindent bele.

Remélem tényleg mindenki egyszerre lesz zebrás. Ez olyan izgi. Nagyon szorítok mindenkinek.

Koda!
Remélem nem fugázol. Hogy vagytok? Mikor mész megint a dokihoz?

Bufo!
Hogy bírod? Remélem az idő még kedvez egy kicsit nekünk. Éjszaka hányszor kel fel a pici? Nagyfiadat felébreszti olyankor?

Na rohanok, mert felébredt a REzi.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Kép Kép Kép Kép
A kórházi gyűrött pofink után, most ilyenek vagyunk :D
mindenütt jó, de legjobb otthon.

rimar
rimar
 
 


Rimar, de jó, hogy itt vagy közöttünk újra! Nagyon-nagyon édes a kis lurkócska!!! Büszke anyuka lehetsz! Remélem, jól vagy, de gondolom, fura lehet azért most otthon, hisz nőtt a család, és szokni kell az új napirendet, meg az egész helyzetet. Ha majd lesz energiád hozzá, gyere, és mesélj!

Bufo, még mindig jó idő van, biztos voltatok ma is levegőzni. Mindig eszembe jutsz, mikor süt a nap.

Anubias, nekem nem jön mail a fertility-től, lehet, hogy csak valamit véletlen bejelöltél. Majd megnézem, miért küldhet Neked emlékeztetőt. Tényleg mérd a hőd, mert ez ad konkrét jelet! Bár ha érzed a pé-t... jó Neked! Én nem igazán szoktam. Bár lehet, hogy csak egyszerűen nem figyelem eléggé.

Oné, bizony, közeledik a Te időd is. Nagyon örülök, hogy jól vagy/tok!!! Hogy szalad az idő... tényleg Te vagy Momo után a soron következő! :)
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Először is
Juci!
GRATULÁLOK NEKTEK ÉS SOK-SOK ÖRÖMÖT ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Bevallom, nem olvastam el még az elmaradt hozzászólásokat, de megígérem, hogy hamarosan bepótolom.Mert most ugye hármasban vagyunk itthon apával és csak babázunk, babázunk...

A szülés, lányok, egy élmény volt!Ez azért köszönhető Bardóczy dr.-nak és Nyulas Jolinak is.Tényleg mindent megtettek értünk, fantasztikusan végzik a munkájukat , maximálisan megbízhattunk bennük.
Szombat éjjel indultunk el a kórházba 10 perces fájásokkal, este 10-kor. Éjfélre értünk be, ekkor már 5 percesek voltak meg sűrűbbek.Szinte velem együtt értek be a doki és a szülésznő.Amint beléptem a szülészet ajtaján, megrepedt a burok.Gyors vizsgálat után, kevés vajúdóban eltöltött időt követően már tepertünk is be a szülőszobába, mert Bazsikám igen csak kikívánkozott.A szülőszoba nagyon jó hangulatú volt, kellemes félhomály, egy darabig labdán vajúdtam.Ezt ajánlanám mindenkinek, mert nagyon jó volt rajta ülni.
Mi alternatív szülésre készültünk, fürcsivel, zenével, kajával, stb., de olyan gyorsan jött kifelé a kincsem, hogy arra sem maradt idő, hogy betegyünk egy CD-t a lejátszóba :D
Így aztán 2 óra 40 perckor már a hasamon pihizett a drága.Rögtön cicire tettük és azonnal, mint egy ipari vákum, már szopott is :D :D :D
A kórházból a 4. napon elengedtek, így szerda óta itthon vagyunk és nagyon élvezzük egymás társaságát, így hármasban apa, anya és kis Bazsi.Tejem nagyon sok van, a bébi sokat alszik nagyon jó kis baba és nagyon boldogok vagyunk!
Néha, mikor már úgy érzem, hogy szétfeszít a boldogság, csak csorog a könnyem.Nézem ezt a kis gyönyörű emberkét és bőgök mint egy hülyegyerek :)
No, de nem akarlak Titeket regénnyel fárasztani.Ha kérdezni szeretnétek, nyugodtan, ha tudok, akkor jövök és válaszolok.

Mindenkinek minden jót!
Boldog vagyok!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Juci!
Gratulálok!!! Isten hozta Esztert! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Virág, Ági, Eszter, Titi, Anita!
Megy a drukk Nektek ezerrel!!! Remélem, a Jézuska meghozza a hőn áhított ajándékot!

Rimar!
Bazsi nagyon aranyos!
Tök jó, hogy sok tejed van! Fejjél rendesen, mert könnyen begyulladhat a melled! Én is így jártam az elején.
Abszolút nem vagy "hülyegyerek", én is szoktam bőgni Máté mellett! :D

Bufo!
Máté nagyon "kajás" baba; abszolút azonosított engem a tejforrással :D , ha közeledik az etetés ideje, cuppogni kezd, amikor meglát.

Puszi mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 


sziasztok
rimar és kicsijuci gratulálok nektek a babákhoz:)
sajnos nem tudok minden nap leülni a géphez, így csak ámultam, hogy pár nap kimaradás után ennyi új baba érkezésről olvashatok:)
kumpibogar
 
 


Sziasztok!

Csak pár sort szeretnék nektek irni.

Benn voltunk apával Jucinál, megnéztük a kis Esztert! :)
Nagyon jól vannak és csodálatosak! ...na jó egy kicsit fáradtak :wink:

Sajnos Juci egyedül szült, mert Illés ment előadásra, de hál' istennek minden rendben volt igy is!
...de majd ő mesél. Hétfőn jöhetnek haza!!!

Rimar!
Édes a kis Bazsi! örülök, hogy ennyire rendben és gyorsan ment minden! Azt hiszem mindenki ilyen szülést kívánhatna magának! A labdás vajúdás jól hangzik!

Titi,
a doki mútkor ezt irta nekem mailben: "osztódási hiba, vagy megtermékenyülési hiba". A genetikus most azt mondta a telefonba (amikor időpontot kértem), hogy nagyon kis százalékban előfordul az ismétlődés :(
De erre nem is gondolok! Meg megvárom az ő véleményét!
Mindenki az utógondozásra fekteti amúgy a hangsulyt, mert ha maradt volna bennem darab, akkor az rosszindulatú daganattá is alakulhatott volna. De szerencsére erről nincs szó, mert a Hcg eredményem már a múlt hónapban majdnem tökéletes volt! :lol:

Titi, tehát a tiéd a december! :)

Anubiasé a november :)
És ez lesz az én első igazi hónapom is!

Anita is becsatlakozhatna még esetleg a nov. vagy dec-hez!

Virág? Veled mi újság? hogy lesz most tovább?

Én a 27.-éhez nem sok reményt fűzök amugy. Csak a lelkem megnyugtatása miatt teszem... meg hátha :lol:

..még jó,hogy pár sort akartam irni! :roll:

puszi mindenkinek!
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

RImar !

Olyan edi Bazsi,kis komoly!!! :lol: Biztos fantasztikus erzes lehet latni...inshaallah hamarosan en is megtapasztalom.A szules is szuper lehet..szerintem nagyon keves aki igy eli meg.AKkor nem volt semmifele fajdalomcsillapitas,semmi??
Nagyon fajt???Hulye kerdes,mi?

One!

ALvas nem megy,max. egy-masfel orakat alszok folyamatosan,akkor feltapaszkodok,pisi,vissza,helyezkedes...de sehogy se jo.De nekem meg nem szallt le...tegnap ejszaka szinte a szivemet taposta a tappancsaval,legalabbis igy ereztem. :lol:

Agi!

Hatha a 27. osszejon,hinni kell benne!
AMugy persze sok minden megtortenhet,de nem szabad rosszra gondolni,csak jora...!

Beszeltem en is Jucival,olyan jo volt...de majd o mesel ha hazajon!
Sajna en nem mentem be....de. dokinal voltam,du. jott egy kivitelelezo+lakast jottek megnezni(mert aruljuk) es annyira elfaradtam.A nem alvasos ejszakak is hozzajarulnak,pedig ennel kialudtabb nem hiszem hogy leszek. :wink:

A doki megnezett mindent(ez nem az en dokim,hanem a Rozsakerti),szoval szerinte ugyan van egy pinduri tagulat a vesejen,de az normalis.2900gra becsulte az ultrahang.A mehlepenyem IIes erettsegu,ez mit jelent???Ez mar meszesedik,nem?Ez mar nem nagyon szules elott van?
Mostanaban nagyon raalltam az edesseg evesre,szinte csak azt kivanom.
Ma total bepakoltam mindent a taskakba...biztos ami biztos alapon.
Na,ennyi,athelyezem szekhelyem a kanapera egy tal mandarinnal...es csak tevezek.

Mindenkinek tovabbi szep estet!
momo35
 
 


Csak gyors bekukk, mert vasalok...

Rimar, de jó, hogy itt vagy! Örülök, hogy minden szépen és a lehető legjobban alakult! És hogy ilyen gyorsan ment a szülés... :) Ez nagyszerű! Kellett vágni? De jó, hogy ilyen jó baba a Bazsika. Gondolom, milyen boldog vagy!

Momo, ne izgulj, én úgy tudom, ez az 1. érettség semmi rosszat nem jelent. Akkor lenne gond, ha több lenne, 3, 4-es. De ez így a 37. héten szerintem nagyon jó. És már 2900 gramm?! Tyűha! Mindig arra gondolok, hogy az enyém is ennyi lehetne... :(

Ági, a másik topikban holnap válaszolok!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk végre UH-on, ahol megerősítették fiú lesz.:)
2kilós már.:)

BPD:81,9mm
AD1:84,8mm
Femur:62,5mm
OFD:107mm
AC:279mm
HC:300mm

Haránt fekvéses, de ez még nem jelent semmit.:)

Azt mondták, kb.2héttel nagyobb a méretei alapján.:)
Vagyis nagy babó lesz...de erre már felkészültem.

Vezetés jól megy..jhéten a kötelező 20órából már 15ön túl leszek..remélem be is jelentenek már vizsgára. Nov.7én szeretnék vizsgázni!

Pocim már egész arika:) Ma a közértbe megkérdezte a pénztáros, ekkora pocim maradt szülés után..ismeri a gyerekeket.:) Mondtam neki, mennyi van még hátra szülésig és leesett az álla. :wink:

Kellemes 7végét.



Sziszi.

Bence: már 8.hónapban járunk.:)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Nincs lekierőm írni, nem vagyok jól. A baba kicsi, nem felel meg a korának. A pesti uh óta nem nőtt semmit. 1 hét alatt 3 Uh-on voltam, mindenhol mondták, hogy nem felel meg a korának. A fejecskéje 38-39 mm (BPD), az OFD (hosszanti fejátmérő) 51 mm.
Pedig már 18+5 hetes voltam tegnap. Marcinak ilyenkor 45 mm-es bpd-je volt. A doki nyugtat, hogy majd behozza, meg hogy én is kicsi vagyok, stb.....De borzasztóan rosszul vagyok emiatt. Most várhatok 3-4 hetet, hogy tényleg csak kicsi a baba, vagy nem fejlődik rendesen. Ráadásul annyit uh-tak már (vagy 20-szor összesen), hogy össze se tudom számolni! Ettől is félek, hogy nehogy megártson. Hiába mondják, hogy nem árt, de azért mégis.
Nem tudom, mit csináljak. Kedden megint megnézethetném uh-on a babát, de akkor az megint egy uh.
Bocs, hogy csak magammal foglalkozok, de olyan nehéz. Annyi mindent átvészeltünk a babaával és most megint probléma van.

Ha lesz erőm, írok majd nektek.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!

koda jajj hogy te sosem lehetsz nyugodt!de én ezt nem értem hát még van 22 hét addig még nagyot fog nőni ez a kisbaba!és igen te is kicsike vagy és minden baba más ne hasonlitsd marcika adataihoz!nem lesz itt semmi baj!jol irod már sok mindent átvészeltetek ezzel a kicsivel ugyhogy ezt is átfogjátok ez a pici nagyon akar téged nem lesz semmi gond!

rimar gyönyörüüü!semmi mást nem tudok irni!ez meg természetes hogy pityeregsz:)szerintem a legtöbb anyuka pityereg szülés utánni hetekbe!

sziszike már 8.honap?huha akkor neked is lassan itt a kisbaby!
a vizsgához meg sok sikert!

ági irtam a másikn hogy velem mi ujság!most bogyozok!igaz tegnap kihagytam egyet de remélem attol még megjön töle!

most mennem kell puszii mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szia Koda!

Sztem túl aggódod..minden baba más ütemben nő!!
Amit még vegyél figylembe a pontos fogalmzást senkisem tudja, így lehet csak 15-16hetes most.
Ne izgulj, biztos utoléri magát, sztem felesleges ez a sok Uh..s az a baj, hogy meg sem nyugtat téged.:(
Most pedig nyugalomra van szükség!
Legyél OPTIMISTA bízz jobban a sorsodban.:)

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
stöpszli
stöpszli
 
 


Szia stöpszli!

Szerintem ez nem kérdés.Hogy érdekel-e?! :D Előre is köszönöm,ha megosztod velünk,mert szerintem nagyon is érdekel minket. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jézusom, Koda, ne ijesztgess!!! Gondolom, hogy mennyire ideges vagy, de tényleg igaza van a lányoknak, hogy nem lehet két babát összehasonlítani. Biztos, hogy összefüggés van a Te kis méreted és a pici között is! Csak nyugi, próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, mert szerintem kihat a picurkára. Látod, engem is meghallgatott szegényke! Beszélgess vele, hogy egyen többet, hogy nőjjön! Meglátod, hallgatni fog rád!

Az UH-k miatt pedig ne aggódj, én is megkérdeztem a dokimtól, nem árt-e a babának ez a sok UH, mert én is nagyon gyakran voltam, és azt mondta, nincs rá semmiféle bizonyíték, hogy ártana. Akkoriban Bufo is megnyugtatott, őt is sokat nézték, és látod, makk egészségesek a gyermekei!

Nagyon sok erőt kívánok Neked, hogy átvészeld ezeket a nehéz időket, a megpróbáltatásokat, de meglátod, az Élet kárpótolni fog érte! Sokszor puszillak!
titi_27
 
 


Koda!

Én is szeretnélek vígasztalni,szerintem sem árt a sok ultrahang,viszont jobb,ha kicsit vársz és akkor nézeted meg megint,mert akkor már esély is lesz rá,hogy addíg szépen gyarapszik.Hétfőig viszont sok változás nem történik és így csak fájdul a szíved,amit ugye ő is érez ám.Tudom,hogy ilyenkor nem lehet nyugodt az ember.Én pl attól féltem a végén,hogy vízfejű lesz,mert olyan nagy volt a kobakja.De szerencsére nem volt semmi baj és egészségesen született.Szóval nincs két egyforma gyerek,nem fejlődnek egyformán.Pihenj és egyél bőségesen,egészségesen,szedd a avitamint és meglátod,hogy minden rendben lest a kis babóval.Nagyon drukkolunk értetek.Te most hol is tartassz?Mikorra várod a babót?

Puszi Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szia Anubias!


A kérdésedre válaszolva nagyon sok mindent tudnék róla mesélni, de mivel ez elég sokáig tartana így megpróbálom röviden a lényegét leírni:
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a mikroszkóp lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és ha megszáradt 5-10 perc után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható a dolog, amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható.
Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be.
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.


Röviden ennyi. ja és ami még fontos egyszeri nem nagy befektetés örökéletű, ha csak össze nem taposod.

Ha még van kérdésed szívesen válaszolok. Gyógyszertárba ne keresd ott nincs. Ez nem a PG/53. Annál komolyabb szerkezet, a ciklusodat részletesebben mutatja.

Szia

Stöpszli
stöpszli
 
 


Sziasztok!

Először is Jucinak nagy-nagy gratula Eszterkéhez! minden jót nekik!!!!

Rimar!
Tündéri a fiúcska, bár ez nem is volt kérdés:)

És köszönöm a vígasztalást!
De azóta megint vannak fejlemények, csak hogy ne unatkozzatok..
Most jöttem a kórházból Miskolcról.
Képzeljétek, úgy vérzett a méhszájam (mint kiderült a vizsgálatnál), hogy csak na. Azt mondta a doki, hogy be van gyulladva, ez gyakori a terhességekben. Nekem amúgy is érzékeny és vérzékeny. Azt mondta, ennek visznt a semmi köze a terhességhez, bár nem ártana egy kis hüvelyfertőtlenítés. A méhszáj teljesen zárt, C: 3000. onnan semmi vérzés nem jön.
És megint levitt Uh-ra.....ha muszáj, akkor muszáj........Hár itt már adódott egy kis gond. Csinált hüvelyi uh-ot (elég érdekes így a 18-19-. hét környékén). Méricskélt, áramlást nézett, majd megállapította, hogy a placenta hozzáér a méhszájhoz, ezért vérezgettem. "placenta previa marginális", ezt a diagnózist kaptam. Hála égnek "csak" marginális, ami azt jelenti, hogy csak hozzér, és nem fedi be teljesen a méhszájat. Egyetlen gyógymódja van, a korábbiaknál is szigorúbb fekvés. Csak wc-re és fürdeni lehet menni.......Ha szerencsém van, ahogy halad a terhesség, a lepény távolabbra kerül a méhszájtól. Csak azt nem érette a doki, hogy eddig miért nem vették észre. Be akart fekteteni, de mondtam, hogy nem ide járok, úgyhogy mennem kell a barcikai dokimhoz.
De ha már ott voltam, mondtam neki, hogy nézze már meg a babát, mert nagyon kicsinek látták tegnap. le is mérte a fejecskéjét. 39-40 mm-t mért a bpd-re és 54 mm a hosszanti átmérőre. Azt kérdezte, hogy ki mondta magának, hogy kicsi ez a baba? Ha 19 hetes vagyok, akkor ezek az adatok jók, semmi kóros nincs benne. Kétszer is lemérte. (és még be sem töltöttem a 19-et). Tény, hogy kissebb Marcinál, de benne van az ilyenkor szokásos adatokban, még ha az alsó határ közelébe is.

Úgyhogy ez történt, most takarékra teszem magam.

Eszter, Titi, Virág, Sziszike!

Köszi mégegyszer a kedvességeteket!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Na, Koda, látod! Örülök, hogy megnyudtál a baba mérete miatt. Viszont ez a vérzés! Istenem, akkor ezek szerint szigorú fekvés! Elhiszem, hogy be akart fektetni, de tudod, hogy annak mi lenne a vége... jó ideig bent lennél, ha nem a végéig. És nem értem, hogy nem jöttek rá eddig, mi a vérzés oka, ha most meg észrevették. Vagy eddig a miskolci kórházban nem voltál ezzel a problémával? Az ember nem is tudja, hova menjen, hogy pontos diagnózist kapjon. Szóval csak pihenj, feküdj, had nőjön és fejlődjön a baba.
titi_27
 
 


Sziasztok,

Először is. Beszéltem Jucival. Be szerettem volna menni hozzá, de sajna még mindig nagyon köhögök. Szóval nem mentem. Már sokkal pihentebb, baba is nagyon jól van.

Koda,
Nekem végig a melső falon tapadt, egy hónapig meg nekem is a méhszájnál. Ne izgulj, lehet egy pár hét és feljebb megy. Nekem is ezt magyarázták. Ugyan én nem véreztem, de a sex, a nagyfiú emelgetése tilos volt. MEg nehéz dolgok emelgetése, meg úgy általában minden. Szóval pihenj tényleg sokat.
Babó. Azt sehol nem mondták, ha mocorog az uh közben akkor nem tudnak pontos értéket mérni??? Akkor mostmár tényleg nyugodj meg. A Párom gépéről lehalászom az excel-emet, és átküldöm. Mind két gyerkőcöm jó picike volt (45 cm, meg 50 cm), hogy legyen mihez hasonlítani....

Stöpszli,
Mi ez a szerkezet??????? nagyon szeretném tudni. mondjuk most még nem aktuális, de kb. 1 év és újra aktuális lesz. Ha minden jól megy.
És gratula a gyönyörűségekhez.

Rimar,
Hogy milyen szép baba Balika!!!!!!!!!! Remélem tudsz sokat pihenni is.

Momo,
átérzem a szenvedésed az alvással. Nekem hasonló volt az utsó 2 hónap. Viszont én amikor tudtam aludtam napközben is:):) Más ötletem nincsen erre sajna. Ragadj meg minden lehetőséget a pihenésre.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!

koda nekem a 17-18.héten ugyanugy takarta a mészájjat és én még haza is jöttem akkor magyarbol ide németbe ami persze nyolc óra kocsival a kisfiam meg makk egészséges!ezért ne aggodj helyére fog az menni!fránya orvosok mindig csak idegesitenek téged,de abban igazuk van hogy igenis maradj meg a popsidon és pihen sokat!

zsepy egy év mulva ujra babyprojekt???amugy meg jobbulást!

mindenkinek szép estét puszancs

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Anita,
Neked akartam írni, hogy a HSG vizsgálattol ne félj, nem kellemes, de elviselhető. Nekem utána görcsölt nagyon a hasam. Olyan mensiszerűen, bár egy kicsit erősebben. Viszont, ha emlékeim nem csalnak, azt a 9-10. ciklusnapon csinálják.

Lányok,
nem jött meg. tabletta mellett, de nem jött meg. Mostmár nem is fog, mert megint szedem. Már csináltam egy tesztet, az negatív lett. Szerintetek mitől lehet ez???? Mondjuk megfogadtam, hogy még hétfőn csinálok még egy tesztet:):):) Párom szerint a hülye vírus miatt nem jött meg.

Virág,
Elvileg Doki bácsi azt mondta egy év múlva próbálkozhatunk:):):) Én már teljesen jól vagyok, csak köhögök, meg folyik az orrom. Kicsi lány viszont kidőlt. Mondjuk csak hőemelkedése van, de eléggé sipolva veszi a levegőt:(:(:

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, a másik topikban írtam, de látom, hogy itt kiderült az a bizonyos számomra nem értett mondat. Szóval hamarosan jöhet a harmadik baba?! Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóó!!! :)
És hogy nem jött meg? Talán tényleg a megfázás miatt lehet. Azért hétfőn csináld meg még azt a tesztet. Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredménye. :)
titi_27
 
 


csajok már megint én!elöbb kivettem a dugom(fö az ovatosság ha megyek valahova berakok egyet) és olyan tühegynyi kb öt pötty vér volt rajta!ez lehet attol hogy elfelejtettem bevenni a gyogyszert?meg már három napja nagyon feszül a cicim!lehet elöbb megjön?lehet ilyen?hasam is szurkál!irjatok majd lécci valamizt ti ugyis mindent tudtok:)pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág,
nincs meg a gyogyileírása? elvileg ha 1x elfelejted bevenni nem lehet ilyen. viszont állítólag előfordulhat pecsételéses vérzés. szerintem ne izgulj. ha tényleg megjön irány a doki mindenképpen. a tabletta szedését ne hagyd abba!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Virág!

Ha megjön,tényleg irány a doki,mert a gyógyszer elfogyása után úgynevezett megvonásos vérzés következik be,amit a hormonszint lecsökkenése okoz.Lehet áttörő vérzésed a gyógyszer alatt,de ez nem olyan mennyiségű,mintha megjönne,és 1-2 nap alatt abbamarad.A gyógyszer alacsony hormontartalma okozza.A bogyót ne felejtsd el beszedni,mert azzal megzavarod a szervezeted.Ha egyet elfelejtesz bevenni,de mondjuk másnap reggel pótlod,nincs gond.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szep jo reggelt!

Es meg mindig sut a napocska! 8)

Zseppy!

Jobbulast,foleg a picurkadnak!!! :lol:
Harmadik baba????AZ jo!
Oszinten,en azon filoztam hogy jo lenne egy masodik is...csakhat eloszor szulessen meg Zümike...aztan meg nezzuk meg hogy alakul az eletunk.Plusz a korom....egy asztrologus azt mondta,hogy 39 eves koromig szulhetek,de utana mar nem fog osszejonni.Igencsak bele kellene huzni...
A ferjem meg nem is tud ilyen gondolatokrol. :roll: :roll:
Ki is akadna rendesen..


Most sikerult 8 orat aludni,masfel-ket oras turnusokba.A csipom bal oldalt ugy faj,valoszinuleg meghuzhattam vagy nem tudom.tegnap eleg sokat hajolgattam,takaritottam. :wink:

Koda!

Hat akkor ez megis valami....az a baj a sok ultrahanggal(es engem is rengetegszer ultrahangoztak) hogy csak jobban megijesztenek.En is ket helyre jartam,jarok...az egyik meri ezt..aztan mentem a masikhoz es az elozohoz kepest nem eleg nagyok az adatok..erre en is elkezdtem kerdezni a dokit,hogy az hogy lehet,hogy a masik joval tobbet mert...stb...Azt mondta,hogy ez nemcsak szakember fuggo,hanem a geptol is fugg es igen..pontosan nem mindig lehet merni,nem szentiras amit mondanak.Szoval probalj meg ne aggodni.Es PIHENJ,PIHENJ,PIHENJ!!!! :)

Virag!

Fogamzasgatlo dolgokban nem vagyok otthon,nem szedtem,bocsi. :oops:

Na,megyek...nekiallok fozni indiai baranyt rizzsel,mentas ubisalival..meg megigertem anyukamnak,hogy szules elott csinalok egyet neki...+ultetnem kell 6 cserep Ericat(virag) a teraszra.Delutanra mozit terveztunk be,holnap meg este a dokimhoz megyek,kedden fogorvos.Szerintetek akkor nyugodtan kaphatok szurit a dokinal...vagy kerjek sprayt,vagy mit??Mert tomni kellene,de ahhoz lehet hogy furni...kicsit aggodok.

Tovabbi szep vasarnapot mindenkinek!

SOk puszi

Elvezzetek ki a napsutest...mar elore felek a borongos,esos idotol. :roll:
momo35
 
 


Sziasztok!

Stöpszli: üdv köztünk.:)

Koda: nagyon örülök az új Uh-os eredményednek, viszont úja izgalmakat okoztak neked..:(
Megkérdeztem, aki csinálja az Uh-ot, nem mindig látja ugyanazt vagyis a baba mozog, egy része takarásban is van, így pontosan nem tudhatják!
A legfontosabb, bízz a jövőben és tedd meg, amit javasoltak..pihizzél egyenlőre..hamarosan túl leszel ezen az időszakon is és mosolyogva gondolsz rá vissza.

Azt hiszem a gyermekeinkért semmi sem nagy áldozat! :wink:

Zseppy: jobbulást nektek!

Ha nem jött meg az sok mindentől lehet, de a fogamzásgátló hatására a szervezeted, úgyis reagálhat, hogy teljesen elmúlik!!:)

Kellemes 7végét mindenkienek!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

csajok nem jött meg ugyhogy nincs miért aggodnom!és köszi hogy azért megnyugtattatok mert ez nem pecsételö volt!mondom egy két pont de nagyon picike!olyan mintha egy pici sebet lekaparsz és rányomod egyböl a papirzsepit akkor ott lesz egy pici pötty!ugyhogy semmi köze nem volt a mensihez meg a pecsételéshez!közsi hogy megnyugtattatok folytatom a bogyot tegnap is beszedtem mostmár nem felejtem el!ezt az egyet amit elfelejtettem zt meg beveszem utso nap!
elolvastam a mellékhatásokat a mellfeszülés is ezek közé tartozik ugyhogy nem aggodom!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Momo!

Örülök,hogy sikerült kicsit többet aludni.A részletekben alvást érdemes szokni. :D Baba mellett is kénytelen az ember lánya ezt művelni.Szóval gondolkozol a következő bébikén. :) Ez tök jó szerintem.A korod miatt én úgy gondolom belefér egy tesó,ha 35 vagy.Ugye?A párod csak 1-et szertne?Mondjuk ez úgy is változhat,ha már meglesz a kis Zümike.Kedvet kaptok és hajrá! :wink:

Zseppi!

Nem jött meg? Milyen bogyit szedsz?Gondolom valami harmat gyengét.Hú de izgi.Hiába mondta a doki az 1 évet,ha +-os lenne a teszt gondolom nem lenne probléma.Sem lelkileg,sem fizikálisan.Előfordul az ilyen,hogy ilyen hamar jönnek a tesók.Nagyon izgulok.Feltétlen írd meg ha megjött,ha nem akkor tesztelj még és mesélj. :?:

Most rohanok tovább.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok,

Koda,
annyira sajnálom, hogy megint idegeskedned kell!
Próbálj meg semmi mást nem csinálni, csak pihenni és a jóra gondolni, hogy úgyse lesz baj!!!
Vigyázz nagyon magatokra!

Zseppy,
Amugy én se tudtam, hogy jövöre szeretnétek még egy babát! Ez nagyon jó!!! :lol:
Vajon mi lehet az oka, hogy gyógyszer mellett nem jött meg??

Momo,
én is úgy élvezem a napocskát! Annyira jó, hogy még igy süt, és ne az eső esik!
Sajnos holnaptól már hidegebb lesz, úgyhogy mindeki öltözzön mostmár fel rendesen, főleg reggel és este!!!
De ameddig süt, addig mindenki élvezze ki!!! :) Főleg a babuciknak van rá nagy szüksége!

most megyek lefekszem én is Vivimmel együtt aludni (apuci dolgozik :()
Jó éjt Nektek,
Ági
csné
 
 


Lányok,
nem bírtam ki hétfőig:):): megint negatív lett a teszt, de nem is érzem, hogy terhes lennék. Novynett-et szedek egyébként...

Igen, elvileg egy év múlva próbálozhatunk újra a doki bácsi engedélyével. Mivel azért nálam volt gáz a csaszi után és azt mondta 2 év terhesség nélküli időszak kell. És mivel azért még egy jó lenne, és Enci eléggé nehezen jött össze, neki kell kezdenünk:):):) Szóval ezért jövő ilyenkor tabletta abbahagyása, majd próbálkozás...

Eszti,
De azért okozna anyagilag problémát, ha most jött volna, de apával megbeszéltük, attól még nyugodtan maradhat. És bevallom őszíntén, azért kicsit csalódott vagyok:(:(

na, most csak magamról írtam...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Látom zajlanak az események. Úgy szeretnék gyakrabban jönni, de nem sikerül. :(
Kiélveztük az utolsó szép napokat. Most már csak azon izgulok, hogy napi 1x le lehessen menni sétállni.
Három napja nem sikerült ebéd után aludnom, így most kezdek zombi lenni. Reménykedem ma összejön.
Áron már egy kilót hízott mióta megszületett és még csak szerdán lesz 4 hetes. Már nem is nagyon mérem mennyit eszik, nem sír a szopik után így gondolom elég neki. Dávid kicsit taknyos lett bízom benne nem ragasztja rá a kicsire.
Megvolt az első négyesben történő vásárlásunk, két bevásárlókocsis változatban. Jó volt kicsit kimozdulni.

Zseppy
Nem is tudtam , hogy szeretnétek még egy babát.
Nem is tudom miért drukkoljak, most vagy később amikor már szabad az út. Mindenképpen tudasd mi a helyzet. A dokidat nem hívod fel megkérdezni mi van ilyenkor?

Momo
Sajnállak a rossz éjszakákért. Sajnos nekem is volt benne részem túl kell élni. Próbálj meg napközben aludni nekem akkor sikerült .
Következő baba miatt szerintem ne aggódj ha meglátja zümikét nem hiszem, hogy tiltakozna a következő baba miatt A korodba pedig simán belefér. :)

Virág
Mi a helyzet mikor fogy el a gyógyszer?
A lányok már írták, hogy nem ritka a köztes pici vérzés gyógyi mellett. Ha beszedted az összes bogyót akkor remélem időre és rendesen megjöm.

Koda
Ne idegesked ezek a gépek nem mindig adnak pontos adatokat látod. Pihenj minnél többet most ez a fontos és minden rendben lesz meglátod. Van segítséged ha mostantól feküdnöd kell?

Titi
Most nézem csak, hogy nyitottál egy új topikot.
Remélem, hogy itt is maradtok és nem pártoltok át teljesen oda.
Megértem, hogy így éreztek, nincs is ezzel semmi baj, de nagyon sajnálnám, ha nem jönnétek többet. Tudom pont én beszélek erről és most alig tudok jönni. :oops:
Hogy áll a görbéd, szépen alakul?

Rimar
Nagyon tündéri a kis Bazsi. Remélem ilyen jó gyrkőc is és hagy pinenni egy kicsit. Tejcsid van, milyenek a babás hétköznapok?

Anubias
Hogy vagy javul az ideggyulladásod?
Már nemsokára itt a november és szabad az út.
A hőd hogy alakul, bíztató?

Csné
Mi is élveztük a jó időt, sajnálom, hogy vége. De mit várunk már ősz van.
Veled mi a helyzet mikor kezdhettek neki a következő babának?
Bocs ha már írtad, de eléggé le vagyok maradva.


Sajnos most mennem kell remélem hamar tudok jönni újra.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Bufo, természetesen nem tágítunk tőletek, szó sincs erről. Csak tudod... de gondolom, nem kell részleteznem. Hátha társul még hozzánk más is, akivel drukkolhatunk egymásért.

Még a héten biztos fogtok tudni sétálni, hisz szép napos időt mondanak. Igaz egyre hűvösebbet, de lényeg, hogy nem fog esni a hét közepéig. Legalábbis ha jól hallottam.

Zseppy, még mindig nem jött meg?! De látom, hogy tegnap teszteltél. Ugye nem este?! Elhiszem, hogy nem bírtad ki, ezért is határoztam úgy, hogy nem lesz otthon tesztem, mert rögtön elhasználnám az egészet!!! Virág csinálta jól, mindig akkor ment venni, amikor már nagyon nem bírta, és addig beszéltünk neki, hogy vett egyet. :)
De akkor meg miért nem jön meg? Hanyadik napnál tartasz?

Rólam pár szót... tegnap nagyon kikészültem, kiderült, hogy otthon nagyon rosszul van a cicánk. A húgom felhívott, hogy segítsek nekik, nem tudják mit csináljanak. Persze, szokás szerint megint én oldjam meg a problémát. Úgyhogy gyorsan felhívtam az állatorvost, hogy fogadja-e őket. Aztán szerveztem nekik autót oda-vissza. Utána azért panaszkodtak, hogy nem bírják megfogni a cicát, és beletenni a hordozóba. Na, mondom azt már végképp nem tudom megoldani. Aztán végül sikerült lemenniük a dokihoz, és kiderült, hogy emlődaganata van, és amellett valamiért mindig kijön a kaja, amit megeszik, meg ki van száradva, stb. Lehet, hogy valami elzáródása van a belében, de most úgy néz ki, talán a gyógytáp segít amit kapott, meg az injekció is csinál valamit. Úgy felhúztam magam a tehetetlenségükön, meg hogy engem stresszelnek folyton mindennel. Ráadásul pont ebédelni indultunk volna egy baráti házaspárral.

Aztán estére úgy begörcsölt a gyomrom, hogy az ügyeleten kötöttünk ki. Ott egy részeg orvos akart megvizsgálni, amin megint felhúztam magam. Persze, rögtön a diétára kenték a fájdalmaim. Állítólag a sok gyümölcs okozta magas gyomorsavra még rátetézett az ideg, ami bizonyos tejsavat termel. Az még megmarta a gyomromat, és az fájt ennyire. Úgyhogy arra az elhatározásra juttattak, hogy hagyjam abba a diétát. Szóval, mától vége a diétának. Pedig annyira csináltam volna még. Így csak 3 kg-val vagyok könnyebb, és lett volna még 5! 
De talán a jövendőbeli várandósságnak sem kedvezem azzal, ha most önsanyargatom magam. Úgyhogy a diétának vége!

Képzeljétek, tegnap együtt voltunk a párommal, a szülés óta először. Persze vigyáztunk, hogy ne legyen belőle baba. És milyen fura az élet, mára felment a hőm, szóval akár baba is lehetett volna belőle. Viszont ezek szerint a PG53 jót mutatott. Aszerint tegnap és tegnapelőtt voltak termékeny napjaim. De már nemsokára élesben is próbálkozhatunk!!!

Na, megyek, muszáj dolgoznom, nehogy a fejemre koppintsanak, hogy nem dolgozom.

Kép
titi_27
 
 


Titi
Sajnálom a cicádat, remélem jobban lesz. Te mindent megtettél érte amit innen lehetett, a többi a hugodom múlik.

A diétát remélem hamar újra kezdheted, mert helyrejön a gyomrod.
A kilók lehet, hogy a mozgással is lemennek e miatt ne stresszeld magad.
Nagyon szuper , hogy minden rendben van a ciklusoddal. Az pedig, hogy együtt voltatok irigységgel tölt el egy kicsit. Nagyon fáradt vagyok, de hiányzik ez ilyen típusú kényeztetés a párom részéről.
Szabad egy intimet kérdezni, nem volt érzékeny az együttlét?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hát, az elején nagyon féltem tőle, hogy fájni fog, és picit fájt is valahol odafent. De nem a hüvelyben éreztem a fájdalmat, hanem mintha feljebb fájt volna. Aztán mondtam szegény páromnak, hogy álljunk meg, és kicsit lassítsunk. Szóval, szépen finoman haladtunk. Így aztán semmi gond nem volt! :)

A diétát már hagyom, szerintem inkább el kezdem szedni a vitaminokat, hogy decemberben már próbálkozhassunk.
titi_27
 
 


Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk, hogy ne izguljatok. Velünk minden rendben. Minden nap olvaslak titeket, csak írni nincs időm. Jaj, mi lesz, ha már két babuci lesz itt. Remélem azért tudok akkor is jönni.

Koda!
Pihenj sokat, és ne idegeskedj. Minden rendben lesz. A sok Uh miatt meg ne izgulj. Szerintem a babának nem ártanak vele.

Titi!
Sajnálom, hogy a cicád beteg, de biztos most már jobban lesz, ha volt dokinál.
Nagyon szépen alakul a görbéd.
A diéta miatt pedig ne legyél elkeseredve. Szerintem az 56 kg nagyon jó. Nem is kell kevesebb.

Zseppy!
Miket hallok? Nem is tudtam, hogy akartok még egy babót.
Azért a dokit hívd fel, hogy nem jött meg. Nehogy valami gond legyen.

Bufo!
Remélem sikerült a délutáni alvás?

Momo!
Hogy vagytok? Kár volt múltkor írnom, hogy milyen jókat alszom. Nálam is kezd változni a helyzet.
Tényleg a kilókkal hogy állsz?
Én már lassan a 9 kilónál járok. Majd kapok a dokitól, de engem nem zavar.

Rimár!
Annyira édes a babátok. És tényleg az ember egész nap csak nézné. Emlékszem én is állandóan ott voltam mellettte, és néztem, hogy alszik.
A tejcsivel hogy álltok?

Virág!
Még mennyi gyógyszered van? Szerintem azt az egyet ami kimaradt ne vedd be a végén. Meg van számozva amúgy?

Olvastam az új topikot is. Azért gyertek ide is. Mondjuk én olvasni fogom azt is (ha nem gond).

Ha minden igaz holnap megyünk a pelenkázóért az ikeába. A hálóingeket, meg a pizsomákat már kimostam. Még a tisztasági szereket kell összeszednem. De jövőhéten úgyis megyünk vásárolni, és akkor beszerzem.
Sajnos a nagytakarítás még nincs kész. Igaz az összes szekrényt és fiókot már kitakarítottam. Már kezdek meghülyülni.

Na mostmár megyek. Azért csak sikerült írnom is.
Mindenkinek puszi, annak is akit kihagytam.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok!huh de pangás van meglátszik hogy már le vagytok legtöbben foglalva:)én is elfoglalt akarok lenni egy kisbabyvel!

zsepy szerintem akkor ha a doki ezt mondta jobb is a negativ teszt nem?nehogy baj legyen!gondolom azért hogy csalodott vagy de az egészségetek a legfontosabb!

bufo lassan majdcsak helyre billen minden és tudsz egy kicsit pihizni!cserélünk?bevállalom mindkét fiadat:)

gyöngyi 21db gyogyszer van!és már csak hat van belöle!de már érzem is hogy 6-7nap mulva megjön (végre) nem gondoltam hoyg ennek is fogok örülni.már a cicim jelzi ugy fáj hogy menni alig tudok már hozzáérni meg képtelenség

kicsijucit holnap hazaengedik?már nagyon várom!

momo merre vagy????rég irtál!
puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


juciii!dejooo hoyg otthon vagytok!várjuk holnap hogy jelentkezz!csjazsinak meg sok puszi!joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Hú de nehezen kelek reggelente.Ez a hideg nagyon szokatlan.Tudnék aludni,ha nem kelnék hajnalba. :cry: Sebaj.

Juci!

De jó,hogy hazaértetek.Már alíg várom,hogy elmeséld,mi is történt ebben a pár napban veletek.Ha tudsz légyszi tegyél fel képet is Eszterkéről.Pihenj és aztán gyere mesélni. :)

Virág!

Neked nagyon drukkolok a bogyó miatt.Jó,hogy te is így bízol benne,biztosan megoldja majd a dolgokat.

Titi!

Régebben én is csináltam a 90 napost,mert csupa jót hallottam róla és fogyott tőle minden ismerős,de be kellett látnom,tényleg azoknak való,akik komolyabb súlyfelesleggel küzdenek.A pár kilós diétára ez nem alakalmas.Én is rosszul lettem tőle,a gyüminap pedig tönkrevágta a gyomrom szintén.Én azt gondolom,hogy a te eseted más,nem is kellene fogyizni.Mert ugye a szervezet terhesen azért raktároz,hogy ha megszületik a baba,legyen mihez nyúlni a tejtermeléskor.neked meg ugye mesterségesen elapasztottájk a tejedet.Nekem úgy volt,hogy 50 kg-al estem teherbe,63-al mentem szülni,és a baba volt 4 kg 5 dkg,gondolom a magzatvíz,méhlepény is sok,és kb 1-1.5 hónappal a szülés után már 50 voltam újra,se torna,se diéta,sőt sajna még fogytam is utána pár kilót,ami már előnytelen volt.Mellette nagyon sok tejem volt,ami zsíros volt.Szóval szerintem nálad azért van ez a súly,mert a szervezet így látta helyesnek.Ha megint terhes leszel,akkor azt gondolom ennyivel kevesebb rakódik majd rád,szülés után pedig szépen lemegy.Szóval én is inkább azt javasolnám,hogy töltsd fel a vitaminforrásaidat kis elevittel,ne pedig kiürítsd a diétával,mert úgyis mindjárt terhes leszel. :D

Hú,bocs a regényért. :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: