Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, az egy dobálózós gyerek? Micsoda sasszememd van! Én csak annyit vettem ki belőle, hogy kreol, és ezért választottam.

Natasa, akkor nem is te ikeázol? Lehet, hogy tényleg Mancs? Mindegy, most már jeleztem, hogy haragszom rád, már csak ki kéne találni, miért. (Nincs valami ötleted? Igazán segíthetnél..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, mi ez a nyelvcsere? Ennyit a hollandusokról? :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa,
nagyon aranyos ez a kép Nokiról!!! És Te hova tűntél?

Gabus,
cuki a kis csatos csajszi! Én simán kivinném így is az utcára, mi a baj vele? Túl csajos? :lol:

Vuka,
jól látom, a képen ott figyel a műanyag torony? :wink:

Petikét lefektettük. Már aludnia kellene. Ennek ellenére ezerrel pörög. Visszafelé fordult az ágyában, szárazon úszik, sikongat és röhög. Hogy lesz így alvás? :roll: Éjszaka is cudar volt... :evil: Asszem fel kell vennem a Lostot, mert ha nem alszik el addig, nem tudjuk rendesen nézni. 1-2 héten belül átköltöztetjük a saját szobájába őkelmét.

Natasa,
holnap mi du. megyünk az Ikeába. Mbá, Petike és én. Majd leslek, de Te is! Az étteremnél szinte 100% hogy fellelhetőek leszünk, ha másra nem, hát egy Daim tortára :P

Kép
mancs
 
 

 
 

Coolasa csak jácca magát, hogy ennyi nyelven tud beszélni :twisted:

Kép
mancs
 
 


Mancs, igenis beszélek hollandul, bár ezt a mondatod pl nem tudnám elmondani :wink: Hírneves arcképem azért került le, mert még a végén olybá tűnne, hogy exibicionista vagyok, pedig de.

Gabus, nekem is tetszik a frizura. Csakhogy ne egyedül Mancs izléséről legyen lesújtó véleményed..

Mancs, nekem Nokit eszemben sincs még lefektetni, még nem is fürdött, és min. 1x eszik is. Mi ezt elejétől így műveljük, hogy az ő alvási időszaka legalább közelítsen a miénkhez....

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs Coolasa most biztos azért tűnt el, mert valami jó kis avatart gyárt magának.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


A francba megelőztek, mégsem tűnt el Coolasa. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, kedves, hogy így bosszankodsz azon, hogy mégsem tűntem el. (Ezt próbáld kimagyarázni) :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Na végre!!! Most már tudom, hogy Noki 7 hónapos és 1 hetes, a holland 1-es és 7-es számokat ugyanis nem ismerem! :twisted:

Nem szeretm, ha bohócot csinálnak a gyerekekből, sztem az ilyen fejtetőn égnek álló tincsek nem aranyosak, inkább röhejesek, a lehető legrosszabb értelemben. Csakhát pillanatnyilag nem tudok mást csinálni a hajával, de szerencsére van az az alternatív megoldás, így utcára úgy megyünk. :?
Ehun:
Kép

Viszont: nagyon aranyosak vagytok, hogy dícséritek, jól esik komolyan, csak nekem van ízlésferdüléses szindrómám. Szóval köszi a bókot! :wink:

Most nézem, az a műanyag karikapiramis lenne az új játéka Petrának, amire gyűjtöttétek a nemtomiket? Intersparban lehet kapni jelképes összegért. Tavasszal vettem, már nem emlékszem az árára, de nagyon ócsó volt. Imádja Livi a mai napig. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nos jó estét!

Ádusz az ágyikóban alszik, apja itten horkol a nappaliban. Kaktusz már jobban van most fekvésnél nem kelett szívni az orrát.
Hát megjártuk az Ikeát k. sokan voltak a kajálda felé sem mertünk menni olyan volt a sor. A pénztárnál szintén. Kifele meghúztam a kocsit (pedig nem lennék ám béna sofőr) nem sikerült túl jól a délután. :cry:

Gabus dzerintem is aranyos Livi ezzel a frizuval. Ha az utcán találkozok hasonló gyerekke, már tudod anyukája nem tud mit kezdeni a hajával, és nem szenved az általad említett ízlésferdüléssel. :lol:

Vuka látom Perta úgy tesz rendet mint Ádusz úgy jó, ha minden a földön van. Még te írod nincs el a gyerek !

Kép
vanília
 
 


HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Itt Ilbasa. :shock:
(igen-igen kedves Cool, visszaolvasni még nemv tudtam, de a nevemre rákerestem. :lol: )

Szal megjöttem, nagyon hiányoztatok.
Minden nagyon szép és minden nagyon jó volt.

Azért próbálok visszaolvasni és ionformálódni mik is történtek itten a héten.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja, még annyit, hogy dicsekedjek, hogy kicsi fiam már 2 foggal rendelkezik, elkezdett felnőtt kajákat enni (öklendezés nélkül :lol: ), mászik mint a mérgezett egér, kapaszkodva már olyan gyorsan megy, hogy nem érem utol és közben sikongat, néha-néha megáll kapaszkodás nélkül ... :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilbasa.... azaz Ilba! Öhöm! Izééé :wink: , de lényeg, hogy itt vagy! (ugye milyen ügyesen eltereltem magamról a figyelmet?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
nálatok is szárnyakat adott a gyeröknek a környezetváltozás! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mancsusz, sasolok, de lehet nem talizunk, mert én terveim szerint dél körül megyek. Aztán meg irány Veres! Virághagymákat ültetni meg megmagyarázni a pókoknak, hogy húzzonak el onnan :wink:

Ilba, várjuk a részletes beszámolót képekkel természetesen!

Gabus, én aranyosank nevezném és nem nevetségesnek Livicsek frizuráját. De a kisgombócokkal is helyes!

Vika, látom Petra egyszerűen káoszkedvelő :D

Cool, miért is akarsz te utálni engem :shock:

Vanília, nagyon gáz lett az autó vagy csak te tudod, hogy meghúztad? Akkor most takonykórosság miatt esti alvásszoktatás szünetel vagy hogy haladtok?!

Kép Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Na jó, csak még egy, ezen látszanak a fogacskák /ha nem is mindegyik/.

Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, az utálás az csak vicc volt, csak nincs humorom. Az első képen mit rágcsál Szonjicsek olyan lelkesen? Különlegesen barna spagettit?

Ilba, hol a képes Ilba- Dosszié (A világ és ami mögötte van) beszámoló? Itt volt rá az egész éjszakád. Mire fecsérelted helyette?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
sziasztok! Örülök, hogy megjöttetek! Milyen volt? Lesz beszámoló ugye?

Natasa,
ilyen gondos nőci vagy Te, hogy még ott se laktok és már előrelátóan virághagymákat ültetgetsz :roll: Ez igen! Jól látom? Konzerv van Szonja előtt az asztalkán? Rengeteget változott a csaj, mióta nem láttam!

Vanília,
jujj, ugye nem lett csúnya seb az autón? :shock:

Mbá elvitte sétálni Petikét, én maradtam itthon tenni-venni (nem netezni!!! :lol: ) egy kicsit jól esik, hogy csend van a házban. 8) Délután valszeg Ikeázunk. Petike tegnap este 9-kor aludt el, de előtt olyan sírást levágott, hogy csak na. Keservesen sírt, biztos fájt vmije. Végső elkeseredésemben adtam neki Panadol Babyt (dokinénink is ezt ajánlotta) alighogy benyelte a fél kanállal, már aludt is :shock:
Olyan érdekes, mióta kint vannak a fogai Petikének, csomószor lefelé biggyeszti az alsó ajkát, hogy látszódjanak a fogacskák. Mintha dicsekedne vele, hogy nézzétek már két fogam van!

Ha hamarabb tudtam volna, mi lesz ma a Kossuth téren, mentem volna kifelé családostul. De már késő. :evil:

Kép
mancs
 
 


Beninek így utólag is boldog hófordulót kívánunk!!!!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

Apa horgászik, Marci alszik, én főzök, de közben jöttem kicsit ide is.... :wink:

Már megint nem írt senki a jövő heti talilehetőségre. Mármint az csepépházira... :cry: :roll: :cry:
Már csak azért is jó lenne, mert akkor Asáink egyike tudna telefonon egy időpontot egyeztetni. Vagy esetleg megadná nekem valaki a számot, és akkor egyeztethetek persze én is, ugyebár :wink: )

Ilba,
jó hogy végre itt vagy! Hol vannak a képek? Gyerünk, gyerünk! Egyáltalán hol voltatok? Látod, hogy hiányoztatok itt mindenkinek? :wink: Beni is mindgyárt egyéves...ez tiszta gáz! Rá egy hónap és akkor már MArci is, meg Gergő is egy évesek lesznek. Ez is tiszta gáz! :shock:

Gabi,
a copfos Livi is nagyon vagány, meg a csomós is. Én csak azt tudom, hogy amikor nekem a fejem tetején volt kislánykoromban a copfom, (akár egy, akár kettő) utána mindig nagyon húzódott - szinte fájt a fejbőröm. Bár ezt biztos te is tudod, hisz eléggé hosszú hajad van...Szóval lehet hogy egy idő után Livinek is fáj...
(Ilyankor kicsit örülök, hoyg fiam van...azt lehet nyírni tövig, akkor sem néznek rá csúnyán... :P

Eszti, Tücsi,
ti elég közel vagytok hozzánk, nem jöttök szerdán játszóházba? Persze csak ha gyerekek nem alszanak el idejekorán....meg ha fél11h-re értek oda az sem gáz, mert akkor már javában megy az ereszd el a hajamat. :lol:

Sajtine,
egy kissé mintha lemaradtál volna....Zsófi már lassan 13 hónapos lesz, és még nem tudjuk milyen volt az egyéves szülinapi bulija, miket kapott ajándékba, és különben is! Most már írjál ám de tüstént!!!! :evil: :wink:

Mancs,
ez a szájlebiggyesztés...egyszer fényképezzétek le valahogy...nagyon megnézném Petikét ilyenkor. Elképzelve is cuki. :wink:

Timi,
meg aki írt róla...ez az együttes, ez a Tokió vagy mi.Erről az jut eszembe, hogy nagyon remélem, hogy amikor a gyerekeink tinik lesznek, akkor lesz elég erőnk visszaemlékezni, hogy mi milyenek voltunk, és aszerint kezelni őket! És persze mellette megtartani a szeretetüket is! Annyi szörnyű példa van az ellenkezőjére... :cry:

Amúgy Marci is ugyanezt csinálja a fürdővízzel. Csak ő belehajol, és beleszürcsöl!. És ha az orra is belemegy a vízbe ilyenkor, akkor kapkod levegő után, és néz a nagy bogárszemaivel, hogy most ez meg mi volt???? (De annyira tanulékony, hogy egy-két iylen után már csak a szája ér bele, így alig bírjuk visszafogni, hogy ne igyon. )
Ja meg a halacskái, meg a kacsája, ezekbe tök jól belemegy a víz, megkeresi a lukjukat, és szívja belőlük kifelé....hihetetleg kis gézengúz... :)

Na megyek, mert még leég valami....
csövi, majd írjatok taliidőpontjavaslatokat!





Natasa,
Szonja azokkal a nagy kék szemekkel annyira édibébi! Imádom a szemeit! Akkorára tudja nyitni!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mancsi,
ha nem lesz eredménye a mainak, akkor 25-én lesz megint, akkor mehetsz! :wink:

Bubek,
igen, jogos a felvetés, nem is gumizom neki szorosra, meg figyelem, hogy ne pirosodjon a fejbőre, mert akkor biztos húzódik neki.
Én még most is szenvedek a lófarokkal, ha nem lent fogom össze, hanem olyan klasszikus copfot csinálok, utána mindig fáj a fejem. Nem a fejbőröm, hanem a fejem. :roll:

Játszóztunk ma Szilviékkel, tök véletlenül találkoztunk össze:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na hali!

Jó, hogy ma illy aktív volt a társaság :lol: , sikerült visszaolvasnom. :)
Pedig voltunk piacolni is, család legnagyobb döbbenetére továbbra is kijárok, 2x egymás után csak nincsen baleset. Múlt héten nem sokkal az előtt jöttem ám el Benivel. :shock:

Képek cukik, minden kicsi és nagyobb baba aranyos.

Minden érintettnek boldog hó és évfurdulót! :wink:

Mi is köszi a köszöntést, hát igen, mingyá 1 éves. :shock:

Sajtine és Jucus,
érdekelnének a zsúr részletek és a kapott ajándékok!!!!! :wink:
Na meg a képek!!!

Mi 0-18kg-ig vettünk gyerekülést, Concord Ultimax.

Érdekes adat: TH énekesének ikertesója is benne van az együttesben, 16 évesek és halasztják a sulit a fellépések miatt.
Német TV-ből vagyok ilyen jól informált. :D

Rossz hír: Csepépi talik nekünk nagyon korai, innen több mint 1 óra az út, kizárt, hogy 11 előtt bármikor is oda tudnék érni és ez a legkorábbi időpont. :(

Na, most mennem kell, fagyasztónk tiszta jég lett, meg kell csinálni.

:!: :!: :!: Tud valaki pici babát, akinek tejcsire lenne szüksége? Ma felteszem több helyre is, de ha Ti tudtok valakit, övé a tej. :wink:
(Orvosi igazolásom nincsen, de mellszívó, sterilizálom, no cigi, no alkohol ... hisz ismertek, tudjátok :wink: )

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja!
Tényleg minden kép szupi, de amit többször meg kellett néznem, az Szilvike kukucs képe. Nagyon jó, ennyire nevetős képet még nem is láttam róla. :)
És hát Fanni .... dögös a kiscsaj! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilbasa,
nem udvarolunk más lánybabának!!!!!!!!!!! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Persze Livi szarvacskáira már szavakat se találni. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba úgy érti, Livit felszarvazták..

Kép Kép
coolasa
 
 


Voálá!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziiiiiiiiiasztok!
Először is:Benike boldog hófordulót Neked! :wink:
Kép

Másodszor:Gabi!Bocsi ,de tényleg izlésferdüléses szimdrómában szenvedsz. :lol: Mert Livike tündéri ezekkel a cofikkal és még jól is áll Neki! :wink:

Natasa!
Szonja baba nagyon cukor,zabálni való a fogas képen. :lol: :lol:

Minden babucinak küldöm a fogtündért,bár látom szépen szorgoskodik.Gratula hozzá. :wink:
Kép

Most csak ennyi és pár kép Domeszomról. :wink: Mindenkinek sok pussssssz!Dia
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Hali!

Voltunk Ikeában... Olyan tömeg volt, hogy a parkolóház minden bejárata le volt zárva, mert megtelt. Mi is vhol a házak közt tudtunk megállni. Bent vmennyire eloszlott a tömeg, de a pénztárnál... Aki volt már ott, az tudja viszonyítani: a sor vége bőven belógott a raktárrészlegbe :shock: Fél órát álltam ott minimum. Mbá addig Petikével elvolt, hurcibálta mindenhova. Szerencsére nagyon jól bírta a gyerkőc a dolgot. Sok hülye tulok inkább keresztülesett a babakocsin, minthogy félrehúzódjon a folyosón :evil: Csomószor nekimentek a kocsinak, meg nekünk kellett kerülgetni az ökör állatját :evil: Utána átmentünk az Árkádba a Kenguruba. Petike kapott jó puha meleg sálat+sapit. Olyan édi benne, mint egy harckocsis :lol: Ott is iszonyat tömeg volt :shock: Nem is mentünk be más üzletbe (C&A-ban dettó rengeteg ember) jöttünk haza.

Elmentünk a cserépház felé, de én nem láttam, hol van. Ond vezér út, ugye jól emlékszem? Vaksi vagyok... 8)
A tali időpontja nekünk sem a legjobb, mert fél 11-11 körül szokott enni Petike. Bár ez a legkevesebb... Jobb lenne későbbi időpont, de hát ez van, még mindig jobb, mint nem találkozni. Ha normális a forgalom, 15 perc alatt ott vagyunk kocsival. De ez sajna kiszámíthatatlan... :shock:

Kép
mancs
 
 


Gyúrunk, vazze?
Kép

Gyúrunk vazze!
Kép

CSAK ERŐS GYOMRÚAKNAK!!! Az a híres betrottyolás :lol:
Kép

Meggyevészet után
Kép

Az ifjú Ray Charles :lol:
Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Na halihó!

Tök jó, hogy ily nyugis a babanet, öt perc és képben vagyok! :lol:
A Th-hoz annyit ondanék, nem csípem azt mikor a 15 éves fiúkból nagyon kemény hapsit akarnak faragni, a lányokból meg bombázó vagány nőket.

Ilba üdv. újra köztünk! Képeket a kirándulásról! Akkor most már nem parázol a foghiány miatt. A héten a játszón találkoztam egy kislánnyal 14 hónapos volt és még egy foga sem volt.

Bubek! Ádusz is hasonlóan közelít az egyhez! Egészen pontosan egy hónanappal Beni bébi után!
Nekem bármikor jó a tali időpontja.

Gabus mi is voltunk a játszón ma öt felé. Annyira kár, hogy nem tudunk valahogy összefutni mostanában. :cry: Mi is homokoztunk levittük először a szettünket és fél perc alatt eltörtem a lapátot. :lol:

Natasa te már csak így nyomod, gyerek elé a konzerv. Gyerek kibontja, megeszi leöblíti egy kis cipőfűzővel elmegy aludni. :o

Mancs a kocsi sajna már nem a letegadható kategória. :cry: Apja tök könnyen fogadta, bizti azé mert hamarosan fényezőhöz megy. :lol:

Kép
vanília
 
 


Vanília,
mi 3-tól fél 5-ig voltunk ott. :(
Találkoztatok Cintiával? (Szigorúan cével!!!!) Egy vörös hajú kislány, rózsaszín melegítőben. Akkor mentek be, mikor mi kijöttünk. Nemtom pontosan mennyi idős, pár hónappal idősebb Livinél, és nappal nem hord már pelenkát és tök egyedül felmegy (nem mászik, felmegy) a csúszda lépcsőjén. Mikor mondta az anyja a pelenkás dolgot tegnap, aszittem leikrázok. És tényleg nem volt rajta, látszódott a nadrágján. Nem semmi! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília,
kocsi: sajna :( Bár ha amúgyis ment volna fényezőhöz, akkor nem olyan nagy gáz. Olyan jó Áduszról a vonalzós kép, mintha mikrofonba énekelne :lol:

Kép
mancs
 
 


Frászt kapok ezektől a szép magyar nevektől: Cintia, Dzsennifer, Dzsesszika... :twisted: :evil: A fiúnevekről már nem is beszélve... :twisted:

Kép
mancs
 
 


Azért nem sms-eztelek körbe titeket, mert Zolival voltunk, gondoltam, 3-an csak elütjük valahogy az időt. :lol: Timi is ott volt Szilvivel, bolond lányom le sem bagózta. :evil: Csak tolta a babakocsiját rendíthetetlen elszántsággal. Meg néha eltakaknyolt. Szal ennyi volt a játszózása ma, de azért másfél óra elszaladt így is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
:lol: :lol: :lol:

Szintia sem egy nagy élvezet, de cével! :?
Tavasszal a bölcsiben volt egy Iringó nevű kislány, tiszta hülyének néztem az anyját (már bocsánat), aztán lett nyáron ez a megatánc, Südi Iringóval, csodálkoztam, hogy jéééé, sosem hallottam ezt a nevet (biztosan nem vagyok egyedül vele), aztán meg ilyen rövid időn belül kétszer is.
Mit szóltok? Hívjam muldört és szkálit?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bocs a dadogásért, taknyolt. :oops:

Van egy nagyon aranyos baráti házaspár. Tök jó fejek meg minden. Erre elnevezték a fiukat Kevinnek. Egy világ dőlt össze bennem. :?

Persze a Lívia sem valami hagyományos vagy hogyismondjam, elismerem. Zoli a hibás!!!!!!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs !

Vanessza! :lol: Zsüliett :lol:

Kép
vanília
 
 


Nekem az abszolút idegen eredetű divatnevekkel van bajom. Többek közt a Kevinnel is. És még sorolhatnám...

Kép
mancs
 
 


Gabi!

Csaba nővérét Líviának Hívják! :lol: Most bevágódtunk? :D

Kép
vanília
 
 


Igen-igen! Amikor leültünk anno Mbával lapozgatni az utónévkönyvet, rájöttünk, hogy ez jobb bármilyen vicckönyvnél! Olyan hülye nevek vannak! Megadtuk a névválasztás módját, közben a Bajnokok Ligáját néztük :lol:

Kép
mancs
 
 


A Lívia szerintem is szép, és egyáltalán nem nyalizásképp mondtam :P

Kép
mancs
 
 


Nyugi, a Lívia szép név. És a két coffocska is aranyos. Most, hogy kellően lenulláztam magam a szemedben, megyek mesétolvasni Nokinak.

Kép Kép
coolasa
 
 


:?: hülye kérdés: hogy most hidegebb van, mit csináltok, hogy séta közben a szobahőmérsékletű víz ne hűljön ki? Tegyem termoszba??? Abból hogyan igyon? Vagy ne is igyon???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szeretnénk venni egy másik babakocsit Petikének. A mostani is nagyon jó, bevált meg minden, de tömegközlekedni nem a legalkalmasabb. Olyat szeretnénk, hogy esernyőre csukható sportbabakocsi, dönthető háttámlával, nagy bevásárlóhálóval, bolygókerekek stb. meg jó könnyű legyen az egész. Jó lenne még, ha 3 kerekű lenne, de ez egyáltalán nem fontos. Nézegettük ezeket ma is. Láttam a kedvencem, a Quinny Buzzt. 100 rugó :shock: :shock: :shock: . Ez tök kicsire összecsukható, de 12 kg. Ami nagyon tetszik még, és abszolút jó lenne, az a Qunny Zapp, az csak 6 kg, viszont a háttámlája nem dönhető, és nincs háló alatta :cry: Nézegettünk még pár fajtát, nem tudom, milyen lesz... Annak örülnék a legjobban, ha találnánk olyat, amit 2 irányból lehet tolni. Próbáltam már úgy tolni Petikét, hogy háttal van nekem, de borzasztó volt, hogy nem láttam őt, nem volt szemkontaktus...
VAn egy új PC kocsi, ami sport, esernyőre csukható, és 2 irányból tolható. Viszont 11 kg, és 50ezer Ft :cry:

Kép
mancs
 
 


Dia,
Én is szeretnék utólag gratulálni! Ügyi vagy! :)
És még azt akartam, hogy szuperul hordunk minden rucit amit kaptunk, nagyon jók!!! 8)
Bilizős Domi mit nyomkod?

Mancs,
Gyúrós Petike annyira nagyfiús! Nagyon sokat változott.
Kaka mókás :lol: , Beni is ma vacsi alatt csak nyomott, csak nyomott, aztán egyből fürdés lett a vége. Tiszta kaka volt a felsője is, de olyan felnőttes kaka volt ráragadva. :shock: Jó étvágyat a vacsihoz!

Nevek: Líviával mi a baj? Teljesen okés.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


:roll:
Ilba,
én még ott tartok, hogy Petike még nem ivott semmi mást anyatejen kívül. Ill. egyszer a nagy melegben megkínáltam vízzel, de nem tetszett neki. Mikor kezdjem el adogatni neki a vizet? Mostmár tanítgassam őt pohárból inni? Vagy varázsitatózzak? Ez a kérdés már egy ideje foglalkoztat. :roll: Én ezt tenném asszem: termoszba melegvíz, másvalamibe hideg, aztán lehet kutyulni. Vagy nem tudom. Fogalmam sincs. Vagy egyszerűbb: tedd a szobahőmérsékletűt termoszba, és amikor inna, öntsd át abba, amből inni szokott. Hasznos tanács egy tapasztalt vén róka anyától :lol:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
a képen lehet látni, hogy a pelenkázón ott figyel egy szép kis zöld lavór. Én is ebben suvickolom a popsiját kaksa után. A törlőkendő csak maszatolja, de nem törli le rendesen. Vagy ha igen, elhasználok rá vagy 5-öt :shock:

Kép
mancs
 
 


Na megyek, elteszem magam holnapra.
Holnap kirándulunk, juhééé!

Ilba,
képes beszámoló??????? :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
hát ez így elég macera lenne séta közben, legalábbis nekem. Akkor inkább nem kap. :shock:
Én, mint a hozzátáplálást legjobban alkalmazó anyuka a fórumon :lol: aszondom, hogy: szóval én akkor adtam neki vizet először, mikor valami más után már nem szopizott.
Na, érthetően, ha már megeszik mondjuk ebédre 160-180 mili főzit (kivételesen mint ma), akkor már nincsen tejcsi utána, hanem megkínálom vízzel. Vagy ha kiflicsücskét rágcsál séta közben utána is. De a napi vízfogyasztás 0-50ml közti, nem sok. Ma pl. semmit nem ivott.
Itthon poharazunk, utcán csőrös Aventos van, de van mikor egyszerűen a 1,5l-es üvegből iszik. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?