Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bölcsi: nálunk is éppen most dilemmázunk a párommal a jó megoldáson. Én már most is dolgozom, bár egyelőre nyilván leginkább itthonról, de februártól több időt kell bent eltöltenem a munkahelyemen.
Szóval Samu elvileg egy éves kora körül bölcsis lesz. Megkérdeztem a védőnőt, hogy mit tud mondani a helyi bölcsikről, erre az volt a válasza, hogy a bölcsi szerinte egyáltalán nem tesz jót a gyerekeknek - na ezzel aztán ki lettem segítve... és hogy jobb a babysitter - nyilván. Most számolgatunk, lehet hogy Samu másfél éves koráig megkockáztatunk egy babysittert, és akkor jövő szeptembertől lesz bölcsis. Mindez attól függ, hogy felveszik-e vagy sem, illetve hogyan bírja majd a dolgot.
Szóval érdekes a dolog. A bölcsiben mindenesetre nem nagyon biztattak minket, óriási a túljelentkezés mióta a gyes mellett lehet dolgozni főállásban. Így aztán 14-15 fős csoportok vannak - ami tényleg elég súlyos.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Edit, krumpli helyett próbáld ki a rizst. Főzd szó szerint sz...rrá és akkor jó. Én most majd azt akarom "bevezetni" mert szoktatom a a csajokat a daraboshoz. Persze villával szétnyomva, de mégse pépes.

Bölcsi, hát igen nehéz kérdés. Az ember szeretne minél tovább otthon enni a gyerekkel. De lehet, hogy közbeszólnak az anyagiak vagy az anya véges idegrendszere. Én sem ítélem el. Úgy tervezem maradok velük még pár évig (én ugye 6 évig maradhatnék) viszont nem tudom hogyan fogok kibírni ennyit csak velük. Mert imádom őket meg minden de be fogok savanyodni. Nálunk majd ahogy a jövő hozza. Az anyagi részről nem beszélek... a múltkor is Mártiék hoztak nekünk kenyeret ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
kgiulia
 
 


Szép jóreggelt!!!!
Ez a kisbetyár már 6 óra óta kukorékol, úgyhogy MA SEM sikerült szétaludnom magam!!!!!!De már péntek van!!!!! :wink:
Tegnap este lejártuk a lábunkat egy ruhaszárítóért, Szoni extra hisztis volt, én is nagyon nyűgi voltam!Gyermekeim a következőket aludták tegnap napközben:Szoni 1órát :shock: ,Zsombi 1.5 órát :shock: :shock: :shock: .Ki voltam terülve tőlük!!!!!Vásárlás közben Zsombi szundított egyet, nézelődött , tojt 1 nagyot és haza fele bámulta a dög hosszú szárítót és rázta is :lol: , mert csak úgy fért be , hogy a gyerek fölött lebegett, nekem a fejem meg majdnem a 2 lábam közé szorult.......DE van egy tök jó szárítóm :lol: , már megérte!!!!! :wink: :lol: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Sziasztok!

Kriszta is reggel 5!!!-kkor kelt, még negyed hétig hallgatott, csendben játszott, aztán megtettem és még aludt 8-ig. Én sem sokat aludtam, mert későn feküdtem, éjfél előtt meg jött egy sms Ausztriából, amiben babaérkezésről tájékoztattak, nos azt hamar hírül kellett adnom a másik topikban, és mire megírtam, már kiugrott az álom a szememből, és kezdhettem előlről a forgolódást! De nem baj, ma jó kedvem van, mert István 1-re hazajön, aztán megyünk babalátogatóba (azt a kéthetes babát látogatjuk meg, aki már tápit eszik) és nekik fizetjük ki és már hozzuk is az autónkat! Már nagyon várom!!! Ha itthon lesz, majd képet is mutatok róla!!! :)
Mentem is, mert most délelőtt sok a dolgom! el kell készülnöm mindennel egyig és már mindjárt fél 10!
Írjatok sokat!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:akkor ma jó napotok lesz!!!!! :lol:
Aztán tessék bemutatni az új autót!!!!! :wink:

Szoni ma majdnem fél 9-ig aludt!!!!! :shock: :shock: :shock: Ha ezt az apjának elmesélem kitér a hitéből, mert persze 7végén sosem művel ilyet!!!!!! :? :? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt/délelőttöt (ki mikor kelt)!

Nálunk most nagyon király volt az éjjel, csak 2x keltem fel a gyerköchöz (a tegnapi 4hez képest ez igazi megkönnyebbülés), ráadásul fél 8ig hagyott lustálkodni - bár hallottam, hogy 7-től kezdve ébren van és dumál.

Tegnap apa vigyázott rá, mert dolgom volt - mikor találkoztunk a városban, Samun a pizsamájára volt ráhúzva a rugdalozó (apa nem talált bodyt :) és hiányzott a rendszerből a zokni meg a sapka, szerencsére kapucnis felső volt rajta ...
Jót nevettem, egy fotót megért volna :)

És kezdi megérteni Samu a "nem szabad" és a "gyere" szavakat - legalábbis azt hiszem. Persze a konnektorok előtt szokott letáborozni, ekkor jön a nem szabad - és ilyenkor visszahúzza a kezér, és egy idő után otthagyja a dolgot. Bár lehet, hogy csak a hanghordozás jelentését fogja fel.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Jó reggelt!

Évi, jót röhögtem ezen a pizsomás öltöztetésen! :lol: De szerintem az én drágám is ezt tette volna, talán még azt sem tudja, hol van az Ádám szekrénye. :wink: :lol:

Márti,
és hol kaptatok végül szárítót?

Julcsi, én nem is tudtam, hogy az ikrekkel 6 évig lehet otthonmaradni. :oops:

Ma megint 5x kelt az Ádám éjjel, és miután éjfél körül feküdtem le, elég szarul esett reggel 1/2 7-ig 5x kiugrani az ágyból.
De azt figyeltem meg, arra ébred, hogy teljesen az ágy tetején van, és már nem fér el. :?
Nem is tudom mekkora babaágy kellene neki, hogy nyugodtan aludjon. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


A Kikában láttunk egy jót, de a párom emlékezett, hogy néztük a 7en a Praktikerben az 1 emelettel magasabb és egy ezressel olcsóbb volt, és valóban!!!!És az utolsó darabra csaptunk le ez volt kiállítva!!!!! :lol: Néha nekünk is lehet szerencsénk!!!!! :wink:

Zsombi meg direkt az ágy végébe fészkeli be magát, kifli alakban!!!! :lol: Mi a jó abban????Nekem kényelmetlen lenne, na de nem is vagyok 7 hónapos babó!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Nem irígyellek titeket a sok kelésért, szerencsére Gergő az én alvókámat örökölte, így nem kel esténként és jó sokat alszik. Nagyon örülök, hogy hamar túljutottunk az éjszaka közepén felébredős korszakon. :lol: :lol:

Hát ez a meló nagy kérdés. Én nagyon szeretem/szerettem a munkámat és hiányzik is, és vissza is vágyom. Sőt jövőre el is kezdek 4 órában dolgozni, de a bölcsit kihagyjuk, mert amíg dolgozom anyukám fog vigyázni rá. Ő már nagyon várja, hogy nagymamáskodhasson nap mint nap, Gergő is szeret vele lenni, így lesz minden nap egy kis kimozdulása, én is várom, hogy újra emberek közt lehessek és intézkedjek, így azt hiszem ez mindenkinek jó lesz, ja és több pénzünk is lesz.

Tehát Edit, és a 4,5 év után egyáltalán nem ítéllek el.

De most azonnal mennem kell,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Márti, ez a Chicco MAX 3 S autósülés van a Kika-ban 20-ért?

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1136
Vendég
 


Sziasztok

Nálunk az elmúlt két éjszaka végre megint nyugodtan telt. Tegnap fél 10-kor ébresztettem ma meg majdnem 10-kor a Szandit.
Ő is azt csinálja, mint az Ádám, felmászik az ágy végébe és általában arra ébred fel. De most kicseleztem, mert amikor hajnalba felkelek pisilni, visszarakom középre.

Azt hiszem az Évi kérdezte az esti altatást. Szandi 9-kor eszik utána berakjuk az ágyába és max 15 perc és alszik is. Nem szoktunk bent lenni vele, csak bekapcsoljuk a zenélőt és azt nézegeti.

Edith: nagyon szépek a képek, a virág is és a kislányod is!
Gratulálok az új kocsihoz!

Márti: nagyon jók a képek a gyerkőcökről! Mindkét gyerkőc gyönyörű!!
Olyan jó olvasni, hogy egy szárítónak is így tudsz örülni, kevés ilyen ember van!
Én tavaly a Ferkótól a névnapomra egy takarító szettet kaptam és mindenki gyagyásnak nézett, hogy mennyire örültök neki.

Tegnap itt volt az ikres barátnőm és lementünk sétálni. Csatlakozott hozzánk az Ikres oldalról egy másik lányi is, aki itt lakik az utcában. Mit mondjak kaptunk jó pár mosolyt, ahogy ennyien együtt sétáltunk!

Most megyek, kipróbálom a salátafőzeléket. Remélem ízleni fog a kiscsajnak.
Köszönöm szépen a listákat, hogy mit lehet adni a babának.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Nem láttatok valahol olyan babakocsi lábzsákot, ami írhával van bélelve? És elfogadható áron?
Most is nézegettem, pl. azon az oldalon amit az Árpi rakott fel, de horror az ára.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, én ezt találtam, ez sem olcsó... (alsó)

http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=POP413
Vendég
 


Ha apámat jól értettem, akkor ilyet szerzett nekünk egyet. Szerintetek milyen?

Cosco High Back Booster gyermekülés 9-36 kg

http://www.babyoutlet.hu/

Most 14990...
Vendég
 


drev:az elsőre igen azaz!!!Nekem az jobban tetszik, de persze az utóbbi olcsóbb!!!!! :lol:

Zsuzsi:és most ki is próbáltam a szárítót és mégjobban tetszik, sokkal nagyobb mint a másik, szélesebb is!!!!!Szuper jó!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Árpi, ez olyan gyerekülés, ami dönthető, ha esetleg elaludt?

Megnéztem, igen, ez a horror árkategória. Pedig milyen jó lenne télen, ebben biztosan nem fagyna be a feneke. :wink:
Viszont felette van egy bundás bakancs, na az tetszik. De vajon mennyivel kell nagyobbat venni?

Márti, az én szárítómat (kint van az udvaron) reggelre leamortizálta a macska. :evil: Azon mászkál és persze eltörte. Egyre jobban utálom ezt a dögöt.

Zsuzsi,
továbbra is irígykedem a Szandi alvókája miatt.

Gabek, ha az Ádám az én alvókámat örökölte volna, fel sem kelnénk egész nap. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


drev:itt megtudod nézni a Maxi Cosit:
http://www.fotexnet.hu/sid000000/page/category/019008

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A Chicco nekem is jobban tetszik, majd kiderül, ha apám hazahozza ma, hogy milyen a másik. Angliából hozta valamelyik kollégájának a lánya. De szerintem nem állítható a támla...

Meg jó lenne tudni, Dorkát mikortól rakhatnánk át, lassan kinövi a kisebb hordozót, ebben viszont el fog még veszni.
Vendég
 


Márti: Boldog hófordulót Zsombinak!!

Most jöttem rá, ma Péntek 13. van!! :o

KépKép
zsuzsi78
 
 


drev:én úgy tudom, hogy akkortól amikor már tud egyedül ülni!!!!!!!!Szóval már most!!!!!!!! :lol:

Zsuzsi:köszi :lol: Átadom! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Vendég
 


drev:ez sem rossz!!!!
Szoninak az autósülést 8 hónaposan vettük, így a csajoknak is lehet szerintem már! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Megcsináltam a salátafőzeléket, de ennek semmi íze! :shock:

Az én angyalkám már megint alszik. Reggelizett, játszott egy kicsit és 11-kor beájult. Kíváncsi vagyok, hogy fog így délután aludni.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok, benéztem, hogy az azóta született két hozzászólást elolvassam! Hű, aztán itt nem kettő, hanem 22 van! Ez most nem fog menni. De...

Kicsi Zsombikának BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!Nőj nagyra! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Mi is néztük a 9-36 kg-os autóüléseket, de kipróbáltunk egy pierrecardint és elveszett benne a gyerek (hiába húztuk szorosra a öveket, csúszkált benne, pedig már 9 kg és tök stabilan ül).
Ezért vettünk egy 0-18ast, mivel már ő is utálta a hordozóját. De ebben az a jó, hogy dönthető, ezért ha alszik, akkor kicsit feküdhet is.
Ez persze azt jelenti, hogy majd 1-2 év múlva jöhet a nagyobb.
Drev: ez a 9-36 kgos pierrecardin csepelen 16.999 huf
http://gportal.hu/portal/bababoltcsepel/

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Itt is vannak autós ülések, igaz nagyker, de ha tetszik valami, szívesen elmegyek veletek, mert én itt olcsóbban tudok vásárolni 10-20%-kal.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=70

KépKép
zsuzsi78
 
 


Márti: Zsombinak nagyon boldog hófordulót!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na, úgy néz ki, kapunk egy 18-kg-ig használatos, fektethetőt ingyen.

Na, egyelőre abbahagyom a keresést, most már igazán dolgoznom kéne egy kicsit...
Vendég
 


pontosítok: dönthető
Vendég
 


Márti, ne haragudj, :oops: (figyelmetlen vagyok)
nagyon boldog 7. hónapot Zsombinak!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi:igen a salátának nem sok íze van!Mit vártál????? :roll: :lol: AMikor te eszed akkor több íze van????? :lol: De a manóknak jobban működnek az ízlelőbimbóik, így majd eldönti a Szandi hogy ez íztelen vacakot főzött -e neki az édesanyja vagy valami ehető hamit!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én megcsináltam a sütőtököt, csudafini lett, úgyhogy ha Zsombi nem enné(eddig csak üvegeset evett) akkor én vevő vagyok rá!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drágáim:köszi a köszöntéseket, majd ha felkel a kiskrapek átadom neki, hogy ennyien gondoltatok rá!!!!Nekem jól esik, biztosan neki is!!!!!! :lol: 8) :P
Drev:így a legjobb!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szandi véleménye: íztelen vacak!
Persze nem gondolkoztam előre, hogy mit adok neki, he ezt nem eszi, végül üveges kaját kapott.:oops:

Tegnap én is sütőtököt csináltam almával és nagyon ette. :lol:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Tegnap engem is elküldött a fiam a susnyásba a brokkolival együtt amit a mélyhűtőből halásztam elő!!!!!! :lol: Pedig a múltkor megette :shock: , így ő is üvegeset kapott:finomfőzeléket, be is nyomta de így legalább tudom hogy nem bántotta a pociját a karfiol!!!!! :wink:
Mondom én hogy minden rosszban van valami jó!!!!! 8) 8) 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lemerült a Szandiban az elem. Már megint alszik kb. 1 órája!! :shock:

Márti: a finomfőzeléket már mi is kipróbáltuk és a Szandinak bejött

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:most nekem káprázik a szemem vagy tényleg váltogatod a képeket a vonalzódon?????? :shock: :lol:

Zsombiban duracell van és sosem merül ki.Ma reggel 6tól képes volt másfél órát aludni..... :shock: megyek lenyomom a kiscsajt, legalább annyival könnyebb lesz és csend lesz végre!!!!!Egész nap karattyol!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Majdnem mentünk bátyámék kisfiának a szülinapi bulijára:ma szólt hogy vasárnap 3kor lesz!!!!! :shock: A du-án amúgy sem igazán jó, meg anyám megint igényt tart a banyára, na meg persze a párom megy a tanfolyamra úgyhogy ennyi!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi, most panaszkodsz vagy dicsekszel? Nem akarod megtanítani az enyimeknek is a sok alvást?

Márti, biza öregszetek!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLDOG 7. HÓNAPOT KISPÖCSÖS!!! Gondolom rájöttél, hogy ez nem neked szól? :lol:

AAAANNNNNDDDDIIIIIII!?!?!?!?!?


[quote="kgiulia"]
írta:
kgiuliaBölcsi, hát igen nehéz kérdés. Az ember szeretne minél tovább otthon enni a gyerekkel. De lehet, hogy közbeszólnak az anyagiak vagy az anya véges idegrendszere. Én sem ítélem el. Úgy tervezem maradok velük még pár évig (én ugye 6 évig maradhatnék) viszont nem tudom hogyan fogok kibírni ennyit csak velük. Mert imádom őket meg minden de be fogok savanyodni. Nálunk majd ahogy a jövő hozza. Az anyagi részről nem beszélek... a múltkor is Mártiék hoztak nekünk kenyeret ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).


Nektek nem tűnt fel?!?!? Most látom... Ti is szeretnétek minél tovább otthon ENNI a gyerekkel?

KépKép
kgiulia
 
 


Hát igen - 6 év evés után senki se merjen panaszkodni a vonalaira!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Drága Julcsi:az egy dolog, hogy te nem igazán tudsz írni, de mi tudunk olvasni!!!!!! :lol: :lol:
És én úgy kivagyok, hogy most ezt nem vettem észre, pedig hidd el szóltam volna!!!!!! :wink:
Kispöcsös épp erre cirkál átadom neki a te jókívánságodat is!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


De ez nagyon profi, hogy már magadat idézed!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ma az én lánykám is napközben szinte csak alszik, hozzáteszem pokoli éjszakánk volt. Ha felébred, többször már nem hagyom elaludni ma, csak estére.

Én is saláta főzeléket csináltam, de evés helyett alszik. Így csak gyümilé lesz az uzsi, mert a vacsi így kimaradna.

Na közben felébredt, evett, és MEGETTE a salifőzeléket, pedig tényleg nagyon ízetlen volt. Ma adott egy tippet a barátnőm, hogyan cselezzem ki a kiscsajt, mikor állandóan kapálózik, csalapol és kenekszik evés közben. Adjak a kezébe főtt hosszúra vágott főzelék alapot. Kipróbáltam, répát kapott, úgy nyammogta, mint a katonatiszt, én meg tudtam kenekedés nélkül etetni.

Árpi! Miért csak Dorkát kell kivenni a hordozóból? Szerintem ne aggódj, hogy elveszik az ülésben, nemsokára overal kell, lehet hogy abba bele se férne a régibe.

Julcsi! Köszi a rizs tippet, holnap kipróbálom.

Márti! A karfiolról jut eszembe. Annyira nem puffaszt, ha felforralod vízben, azt leöntöd és másikban főzöd meg.

Később jövök még, de megyek Barnusért az oviba.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, Dorka sokkal hosszabb, mint a Livi. És ugye a hirtelen két ülés... szóval a piszkos anyagiak. Livi még kényelmesen elfér a hordozóban, de még az idén ő is új ülőkét kell, hogy kapjon. mondjuk ez a hónap nagyon gázos. Most lesz a keresztelő és mivel nagyon kicsi a lakás (20 embertne tudok még állva sem elhelyezni) kénytelenek vagyunk étterembe vinni őket. Legalább te le tudsz dőlni kicsit amikor a kiscsaj horkol? Ezt a kézbeadós dolgot ki kéne nekem is próbálnom...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi!

Én lepődtem meg a legjobban, hogy milyen szépen ette a főtt réparudat. Egyébként meg kapálózik, vájkál a kajába meg a szájába, a legjobb játéka a kajafújás. Még én is öltözhettem át.

Mennyivel hosszabb Dorka? Nem is jó rá ugyanaz a méretű ruha, mint Livire? Persze lehet, hogy nem is csereberélted őket össze.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


A Szoninak kaptunk még régebben 1 autósülést(15 kg-tól) használtan csak a huzata vacak volt.Megnéztük tegnap az új fajta ülés ebből most akciósan 24000 a huzat erre amit kaptunk 17000 lenne!!!!! :shock: :shock: :shock: Így marad a régi huzat és az ülésrészénél hiányzó darabot egy kis derékpárnával pótoltuk!!!Most leugrottunk a Dm-be, Szoni az "új" ülésében ült a hátam mögött, nagyon élvezte hogy látja apát vezetni, mert eddig mögötte ült!!!! 8) Zsombi meg nem győzött rácsodálkozni mindenre, gondolom neki is újdonság volt hogy előrefele néz és mindent lát !!!! :wink:
Úgyhogy nagy élmény volt a manóknak!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jóreggelt!!!!

Julcsi:NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok a kiscsaládom nevében is!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:na végre ez tök jó kép a csajokról a vonalzódon!!!!! :lol: Nagyon tetszik mióta láttam az msn-en!!!! :wink:

Ja a babák kakiban üldögéléséről csak annyit hogy a Szoni és a Zsombi is ilyen, nem szólnak egy szót sem!!!!Sőt a banya mikor már nagyobb volt, de még nem szobatiszta akkor sem említette, hogy vakarjam ki a pelusból!!!!! :shock: :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, mi is, mi is!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! :lol:

Évi, akartam már kérdezni, milyen az új pelus?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti,
köszi az együttérzést.Igazán jól esett!Zsombinak boldog hófordulót!

Julcsi,
boldog szülinapot kívánok!

Autósülés:szerintem a hordozó után muszály megvenni a 0-18kg-s ülést,mert a 9-36kg-ba nem ültethetsz egy 10 hónapos gyereket,aki a hordozót már kinőtte,9 kg-nál is több,mégis elveszik a nem dönthetős ülésbe.Meg szerintem nem is jó még ebben a korban amelyiket nem lehet dönteni,mert nem tesz jót a gerincének,hiába tud már ülni.A 0-18kg-s "kagyló"ülés,ami ebben a korban jobb,mint a másik.Mondjuk 18kg-ig nem lehet használni,mert addigra kinövi(hosszában),tehát váltani kell a következő méretre(9-36kg),ami már nem dönthető,de addigramár nem is kell ez a funkció.
Nekem is most kellett egyet beruházni,mert aZsoltikáét eladtam-mondván nem lesz több gyerekem :? -igaz drágára nem futotta,10 ezerért vettem a Plus-ban.

Szép napot mindenkinek!

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Ismét én!Ha most gyors vagyok akkor ez a 3000.hsz!
De lehet,hogy vki megelőz! :lol:

Pusz

Timi
timiban
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?