Új privát üzeneted érkezett!

Nos halihó!

Jelentem az éjszakánk borzasztó volt. Mármint nekem. Ádusz meglepően jól aludt fél kilenctől ötig egy húzásra, ez egészégesen is tutti jó, nemhogy így! De én egész éjjel azt halgattam, hogy tele orral szörcsög, aztán a cucc elindul hátra és köhög ezerrel.
Most nem tudom fel kelene ébreszteni kiszívni, vagy nem? :cry:
Amúgy ma délelőtt már csak egyszer porszívóztam az orrát nem is köhögött. Remélem túl van rajta. :lol:

Eszti! Egyes Asákkal ellentétbenén tudom mi az a sütőzacskó, de abban párolni a babakaját óriási ötlet! Nem jutott volna eszembe sose.

Natasa tuti a brokkoli főzivel akarod kezdeni a főzelék szokatást?

Gabus és Timi jó lenne együt menni a játszira, összeszedtem a homokozó készletet.
Gabi ha jól emlékszem te tettél fel egyszer képet a nem funkcionáló szekrényzárról, amit Lívicsek könnyen leszerelt.
Nem akarsz tőle jutányos áron megszabadulni? :D

Kép
vanília
 
 


Petike is szokott lihegni, ilyenkor mi csak szimplán "eszelős, perverz tatának" hívjuk :lol: Olyan perverz-bácsi lihegése van :lol:

Eszti,
sütőzacsiban csinálod a zöldségeket Benyónak? Főzőlé hiányában levet honnan nyersz hozzá?

Petike ma meggyet kap. Tegnap akkorát kakilt (már ha ezt a mennyiséget illik még így hívni :lol: ) Még a zoknija is trutyis volt. Ráadásul olyan büdös volt a 3 napja beleiben érlelődő barack+tej kombináció miatt, hogy felfordult a gyomrom. Pont vacsi után voltunk, míg mi ettünk, ő a pihenőszékben betrottyolt.

Jedimesterem,
sütőzacskó: ezen a néven kapható a boltokban. Egy "sima" zacsinak kinéző átlátszó zacsi, amibe mindenfélét (husi, zölség fűszerek) bele lehet pakolni, be a sütőbe vagy mikróba és szépen sülöget benne a cucc. Jól összesülnek, párolódnak benne az ízek. Nagyon jó találmány!

Vanília,
igen, ez az a film! Mizu? Neved? Számod? Vidéki vagy? Mizu? Mizu? Mizu? :lol: :lol: :lol: Nem egy művészfilm, de én imádom! A zenéjét meg aztán pláne! Azok a jó kis diszkóbajárós idők! A másik nagy ilyen kedvecem az 54. Bár abban az időben én még csak kósza gondolat se voltam :lol: Ádusz hogy van?

Du. megyünk a reptérre Mbá elé. Pááááá!

Kép
mancs
 
 


Gyerkőc nagy kedvence lett az AC/DC :lol: No nem a nagyon vad számok, hanem a dallamosabbja. Az énekes bácsi furi hangjára mindig felfigyel, tökre tetszik neki. Mit nekünk tücsökzene! :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 

 
 

Sütőzacskó...... ahaaaam.... ezt is felírtam arra a listámra, amin olyan eddig ismeretlen szakszavak vannak, mint "habtapi", "gyereksírás", "éjszakai felkelés"....hihi..... najó, nem feszítem túl a húrt, ezt a fórumot végülis igazi anyukák is látogatják...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
Kép

Kép
mancs
 
 


Na lépek botmixerezni.
"I wanna highway to hell...." Sztem ez lesz Petike első dala, amit elénekel :lol: Kép

Kép
mancs
 
 


Mancs egyetértek a Coolasának szánt hozzászólásoddal.
Egy igen pocsék éjszakán vagyunk túl, nem is részletezném.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja, jut eszembe! A héten lesz az utolsó babamasszázs alkalma az 5 hetes kurzusnak, amit igazából ugye a műanyag babáknak szerveztek, és mi csak alibiből lettünk rá meghívva, viszont a helyi művházban meg tegnap kezdődött egy zenei foglalkozás, így nem maradunk program nélkül. Noki volt olyan figyelmes, és elvitt rá. Úgy volt meghirdetve, hogy együtt-dalolászás kismamáknak és már kibújt kisbabáknak 4 hónapos kortól, nos Noki véletlenül a legkisebb a társaságban. Noki valahogy minden merítésnél a legkisebbnek mutatkozik, mindegy. Szóval kb 3/4 óra, éneklés, tapsolás, vonatozásos menetelés történt, és hát a többiek már 1-2 év körüliek, már tavaly is jártak ugyanerre, viszont Hokedli a legtürelmesebb közöttük, és hasrafordulva gyanakodva méregette a bagázst, leginkább a kornyikáló nénit. Kitől örökölhette ezt az antiszociális attitűdöt? Volt néhány viccesebb momentum, pl mikor a néni tapsolgatást mutatott, és úgy fogalmazott, hogy most mindenki fogja meg a gyerekét, és akkor ezt most továbbadjuk, mire én jeleztem, hogy én aztán nem, mire ő meg jelezte, hogy nem a gyereket kell tovább adni, hanem a tapsolást. Ehe. És ennek az volt a lényege, hogy negyedeket tapsolunk, ami körbe megy, tehát minden gyerek-szülőpáros egyet, aztán a mellette ülő folytatja. Nos, az anyukák fele képtelen volt eltalálni, mikor is jön. Bátorkodtam megjegyezni, hogy párhuzamosan elindíthatnánk egy szülőtapsikolást fejlesztő kurzust is. Mindenki szívből nevetett, mert aszitték viccelek. (Nem vesznek komolyan, és ez fáj. Most mondjátok meg..). Ja, meg volt egy olyan dalocska, amiben a szerző a tyukkocskáját méltatja mindenféle szép szavakkal, én ezt nem ismertem, és a vége az, hogy a szerző kijelenti, hogy annyira szereti tyukicáját, hogy meg is eszi ebédre. Addigi bátorító mosolygásom ellenére ennél a pontnál önkéntelenül kiszakadt belőlem egy "ó", mire a visitozós néni (igen magas az ének- hangfekvése szegénynek) felajánlotta, hogy ha ez megráz engem lelkileg, hoz másik nótát, én viszont biztosítottam affelől, hogy pszichém legendásan erős, csak meglepett egy hepiendesnek induló barátság ilyen, szokványosnak épp nem nevezhető, drámai fordulata. Na, itt tartunk, folyt köv jövő szerdán.

Kép Kép
coolasa
 
 


Na heló!
Cool, te olyan érdekes társaságba tudsz keveredni. Először műanyag babákhoz vonzódó nénik most meg ez a "zenebölcsi" :D Egyébként ez a tapsolási probléma szerintem sem nevetséges inkább tragikus :(

Mancsusz, ha sokszor részletezed Petike emésztését és következményeit Cool lehet nem kell, hogy diétába kezdjen /szerintem egyébként sem kell neki/, mert nem megy majd le egy falat sem a torkán. Még a hírös töpörtyűizéjéből sem, amit érdekes módon nem kell neki megmagyarázni, hogy miből van. Pedig ha tudná :lol:

Vanília, nem olvasod a hsz-im csak néha és akkor meg belémköcccc :evil: Szonját én nem most kezdem szoktatni a főzikre. Csak most sztrajkol és pár napja csak gyümit meg tejpépet eszik. A brokkolit meg egyenesen szerette előtte. No, tetszik engem érteni?

Éééérdekes, hogy a borostyánkőláncot senki sem akarja kipróbálni
:shock: No, nem rábeszélni akarok, mert azt én is utálom,...csak úgy megemlítettem, mert van itt még hely a hsz-nak :roll:

Egyébként Szonja a főzit nem ette viszont a megfőtt és még egész brokkolirózsából /Cool, ez nem egy rózsafajta csak a brokkoli egy darabja/ nyammogott el egyedül egy darabot :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, képzeld, tudom, mi az a brokkolirózsa (na jó, ezt úgysem hiszi el nekem senki, és milyen jól teszitek).

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsusz, a lé magából a zöldségből és húsból jött ki. Ééééééérted. :)
Egyébként ezt is egyben pároltam, ma alma, sütőtök, krumpli és pipihusi. Iszonyú finom lett! :) De ezentúl is mindent egyben fogok csinálni, a zöldségek pont engednek annyi levet, amiben meg tud párolódni. 50 percet sütöttem, és tökéletesen puha lett a hús is, meg minden. És olyan illat lett az almától meg a sütőtöktől, hogy juhhuujjjj! :)
Amúgy meg ugye aszongyák, hogy így párolva sokkal több anyag marad a kajákban, mint főzve. És a szuperhipertuticool: a zacskót el lehet dobni párolás után, egy edénnyel kevesebb mosogatnivaló!!!
mondjuk a gépnek majdnem mindegy, de azért jó ebbe is belegondolni

CoolASA, ahol a fóliát és szemeteszacskót szoktad venni (már amennyiben szoktatok ilyet használni, és te is szoktad venni) akkor ott találhatsz sütőzacskót, ami pont olyan, mint más zacskó, csak az van ráírva, hogy sütőzacskó! :)
Ebbe bele a cuccokat, a kis mellékelt szalaggal jól összetekerni a végét, hogy ne menjen ki a gőz, picit megszurkálni a zacskót, hogy azért fel ne robbanjon, és be a sütőbe. Ezt még te is meg tudod főzni, tuti. :)
Vendég
 


Eszti,
gáláns vagy, hogy ilyeneket feltételezel Asáról :twisted:
Akkor jön ki belőlük annyi lé, hogy elég az összebotmixerezéshez is? De jó! Ezt fogom én is alkalmazni asszem.

Petikének irtóra ízlett a meggy. Evett vagy 5 kanállal :oops: Ízlett neki, tátogatta a száját, hát én nem vontam meg tőle. A maradékot én pusztítottam el :lol:

Natasa,
le is lett fényképezve a brutál-kaksa, tegyem fel? :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs, bizony jön, az ott gyűlik az alján, és elég a mixeléshez. :) Hajrá.
Vendég
 


Eszti, honnan tudtad, hogy következőre azt akartam megkérdezni, hogy hol kapható ez a mágikus sütőzacskó??? De azért nem vagyok kiszámítható, ugye? (és akkor a zacsit, amit összeszurkáltam, hogy ne robbanjon fel, beleteszem egy tepsibe, és úgy a sütőbe? gondolom, mert a hand-made lyukakon, azért csoroghat ki a materiál...)

Kép Kép
coolasa
 
 


ASA, képzeld, nem tepsibe, hanem a rácsra kell tenni. Ezen én is csodálkoztam, de ha fent szúrkálod meg, akkor nem folyik ki, amúgy is a gőztől megduzzad a zacskó, nem lesz lötyi, és a folyadék pedig szépen összegyűlik az alján.
Vendég
 


dejó... és Peszti, sikerült pohárkupakokat vagy miket venned?

Kép Kép
coolasa
 
 


Már megint itt :lol:
Mancsusz, tőlem jöhet bármi kakis dolog a képernyőre :wink: Akár most is, hogy eszegetek :oops:

Asa, Eszti,...lehet tepsibe is! Én abba szoktam. Egyrészt, mert szkeptikus vagyok, másrészt meg van hogy a párolt husinak akarok egy kis színt és olyankor fel kell vágni a zacsit és akkor megeshet, hogy kifolyik egy kis lé :roll: ///Mondjuk, nálunk apa tisztítja a sütőt :roll: ///

Eszti, ti mit használtok a mosogatógépbe??? Csak, mert én nagyon nem értek hozzá, de most majd nekünk is lesz és nem ártana ha nem csak a port fogná,....bár ha csak pár edényem van nem hiszem, hogy beüzemelem :? Szóval mi az ami tuti? Somat? Calgonit? Vagy esetleg vmi totál más?! :?:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa, igen, megrendeltem neten, és visszaigazolták, hogy kapok 6 db. kupakot, már alig várom. :)

Szóval akkor tepsiben is lehet, szuper. Akkor azért én inkább ott fogom, biztos ami tuti. :)

Natasa, én mindig azt veszem, amelyik akciós :wink: De megmondom őszintén, hogy az 5 in 1-ben már annyira nem hiszek, szóval nekem szuper jó a 3 in 1 is. :) Mert mi nem használunk külön sót, külön mindent, hanem minden mosáshoz egy db. tablettát, amiben van só is. Aztán hogy milyen márka? Szerintem tök mindegy. :)
Vendég
 


Csak beugrottam de sajna visszaolvasni nincs időm. :cry:
NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!!!! :evil: :lol: :roll: Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Halihó!

Anyunál voltunk ma, azé nem jöttem. A csepépház mellett is elmentünk. :wink:
A 85-ös busz alacsonypadlós, nagyon szupi, csak 25 perc az út, Livi a vége felé már jött volna ki a babakocsiból. Hazafelé már a piros 85-össel jöttem, az régi busz, de negyed óra alatt a kökin voltunk. Segítség meg mindig akad. :)

Timi, Vanília
az Örstől vagy 15-20 perc séta, vagy 1 troli megálló a csepépház, majd meglátjuk, hogy megyünk.
Viszont valami eszembe jutott. Ez egy üres terem ugyebár. Nemtom az én sajtkukac lányom mit tud kezdeni 2 órán keresztül egy helységre korlátozva, ami se nem játszóház se nem játszótér. Szal csak úgy ott vagyunk. Az autót meg mégsem vihetem magammal, mert letarolja a békésen ücsörgő vagy mászikáló bababarátokat. :roll: Timi, szerinted?

Szilvivel mi van? Doki mit mondott?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Holnap ki jön bölcsibe????????

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
Livi nem lihegni szokott, hanem régebben azt játszotta, hogy jó nagyokat sóhajtva vette a levegőt, mintha nem kapna rendesen. Egy időben meg pusztán jópofaságból öklendezősett játszott, mi a jó abban????? :roll:

Képzeljétek, mostanában annyit kedveskedik! Odabújik, simogat (Zolit is :)), meg olyan aranyosan mosolyog, mintha azt akarná vele éreztetni, hogy szeret minket. Mikor jön haza Z., hallom a kulcscsörgést, mondom neki, hogy jön Apa, olyan vágtát levág. És amióta Z. megtanította neki, hogy kell csinálni, mikor gólt rúgnak a bácsik a tévében, azóta felemeli a két kezét a magasba, ha meglátja Apát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Sajna Ádusz ma korán kelt, hétkor. :cry: Így már elmosogattam és rendbe tettem a konyhát. :lol:
Most pesrsze megint alszik. Az éjszaka egész jó volt.

Gabi mi ma nem megyünk játszóba, egyrészt a múltkori hányás kicsit elilyesztett, és Ádusz is takonykóros még.

Csak, hogy húzzam az Ikea függőket mi ma megyünk Ikeába! :lol:

Kép
vanília
 
 


Mariann,
az Ikeában is lehetnek beteg emberek. :wink:

Na jó, tökéletesen megértelek, de azért hagy kössek mégis beléd!
Mi megyünk Timiékkel, bibííííííí!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

jövök a beszámolókkal, képekkel, csakhaát az IDŐ :roll:
nappal képtelenség (Zsófi miatt)
este meg 1000 dolgom van.
Sajnos a dédi nagyon beteg. Már nem is tud magáról. Sokszor a kórházban vagyunk :cry:

addig is legyetek jók!!!

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
türelemmel kivárjuk a beszámolódat!
Dédinek szurkolunk, hogy legyen jobban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szilvi ma annyira kifáradt a bölcsiben,hogy mire feljöttem a lifttel ELALUDT!

Szóval beszélgettünk Gabival a cserepesházas játék lehetőségekről.Egyetértek azzal,hogy a nagyobbaknak jó lenne valami játék is ott,de ők már ilyen csörgőkkel,bébijátékokkal nem igen játszanak.A mesekönyv és a kocka meg elég rövid ideig kötik le a figyelmüket.Azért irom ezeket,mert ezeket lehet vinni.Mindenesetre egyszer mindenképp kipróbáljuk,hogy meddig birják a lányok.
A hidegben való hosszabb gyaloglás is megfontolandó.
De azért amikor tudunk és beválik a lányoknak tuti megyünk!Igaz Gabi?

Bubek:

Köszi aranyos vagy,hogy Marcit hozzám szeretnéd járatni.És köszi a bizalmat,hogy szerinted jó óvónénile lennék a fiacskádnak :lol:

Dia:

Én még nem is gratuláltam a sikeres vizsgádhoz!Ügyes vagy!

Eszti:

A sütőzacskós ötlet nagyon tetszik!Igy sokkal hamarabb is elkészül a kaja.Tényleg meddig kell sütni a zöldségeket vagy húsokat?Honnan tudom,hogy már jó?

Kép

Kép
novum
 
 


Egy pár kép:

Fürdés és ivás egyszerre :D : Kép Kép

És egy dögös :D kép Fanniról: Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
nyugtass meg: Fanni ugye nem Tokio Hotel rajongó? 8) Én eléggé ki vagyok akadva ezen a Tokio hotel-jelenségen, pedig minden vagyok, csak prűd nem :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
Fanni egy értelmes kamaszlány, sztem tuti utája a T. H.-t!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Gabus, Novum,... hát, játékok nem nagyon vannak nagyoknak és persze kicsiknek sincsenek. De, ez máshol sincs hacsak nem egy pont ilyen célra kitalált játszóházba megyünk :roll: Ott meg a minik nem tudnak nagyon mit kezdeni magukkal :?
Az viszont lehet megoldás, hogy először Cserepesház majd Ikea, ahol lehet firkálni meg hasonlók, de ott sem a játszós részen, mert ott is max 2 párna van meg hasonlók,.....

Fanni képéhez én is a dögös jelzőt használnám :) Szilvi issza is a fürdővizet vagy csak úgy csinál?

Mancsusz, mi az a Tokio hotel-jelenség :?: :oops:

Ma voltunk zenebölcsiben :D Bubek, nem csuklottál? Emelegttünk. Alig voltak! :lol: Ok, ez nem igaz, pótszékezni nem kelett, de határeset volt. Viszont kócos, sajtkukac Görgő és a ma morc Szonja elég jól elvoltak. Egymással is, de Gergő azért mégis úgy gondolta, hogy az egyenlőre csak ülő életmódot folytató Szonjánál van érdekesebb dolog is. Tücsinek meg a tarkóján is szeme nőtt :wink: //Bocsi Tücsi, de ezt a képességet nem tarthattam magamban.//

Most csajszi alszik én meg kávét iszogatok ahelyett, hogy vele durmolnék :evil: ....mert, itt vagyok :lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs:

Fanni nem rajong a T.H.-ért,de egy -egy számát néha meghallgatja.
Egyébként én se tudom megérteni,hogy tini lányok százai mit találnak ebben az együttesben,hogy igy tudnak örjöngeni érte.Az énekese meg úgy néz ki,mint egy lány.

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa:

Sajnos isszais nagy kortyokban és olyan élvezettel mintha a világ legfinomabb nedüjét fogyasztaná! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa,
annyiban vitatkoznék, hogy a minik ülve bárhol elvannak, vagy másznak pár métert. Az a játszóházban kivitelezhető. Az már más kérdés, hogyha tényleg nincs 2 párnán kívül semmi az Ikeában, akkor tökmindegy hol unatkoznak az "öreglányok". :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
gondolom nem lesz bajuk a gyerekeknek a fürdővíz ivástól. Vagy igen? Livi is inná, de aljas vagyok és nem hagyom. Megnyitom neki a kádnál a vízcsapot, abból iszik. A meleg vizet. Biztos nagyon finom...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, jogos! Csak arra gondoltam, hogy a játszóházban nem csak mi lennénk és nem várhatom el /elvárhatom csak,.../ mindn anyukától, hogy szóljon a gyerekére mielőtt egy fekvő babán átgyalogol vagy ráesik. Mert te pl tudom, hogy szólsz Livire /akkor is, amikor én még nem szólnék./, de nem csak ez a tapasztalat.
Az Ikeában vannak kockák, kis székek, asztalkák, lehet rajzolni meg ilyenek, de azt is máshol mint ahol a párnák vannak a kisebbeknek.

Szonja a habot eszi újabban. Szerintem keserű, szerinte finom.

Ahá, tehát együttes. Nagyon le vagyok maradva :oops: De, ahogy hallom lehet nem is baj :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabi:

Szerintem a tiszta melegviztől nem lehet baja,de a habfürdős viz a biztos nem jó az emésztőrendszernek.Egyébként én sem engedem inni,már minden eszközt elvettem tőle amiből innia lehet de ez nem akadály számára,mert a kád szélén összegyűlt vizet szürcsölgeti,ha nincs más :wink:

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa,
tavasszal, mikor L még csak hason fekve élt közösségi életet, a bölcsiben megestek olyan kis balesetek, hogy a nagyobbak ráborították az egész játékoskosarat, mondván, hogy hagy játszon a kisbaba. Persze nem lett baja, csak megijedt.

A rászólással meg úgy vagyok, hogy inkább feleslegesen, mint későn... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
:lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
hát igen, én sem értem mit esznek ezeken a kisfiúkon :roll:

Natasa,
keress rá a Tokio Hotelre, érdemes! 8)

Ma láttam a Viván a Schrei c. klipjüket, hát eléggé kiakadtam. 14-15 évesek vannak benne, egy házibulin játszódik, a TH meg adja a zenét a bulihoz. A lényeg, hogy vedelnek mint az állat, a földön fekve szexelnek, miközben a többiek ugyanabban a szobában őrjöngenek, hánynak a wc-be mint a lagzis kutya, lányok kotonnal a szájukban poénkodnak, és szintén lányok teliszájjal smárolnak egymással. A Viván persze kikockázzák a durvább részeket, de én már láttam a "normált" is :shock: Most kezdjem, hogy "bezzeg a mi időnkben" Jó, mi is piáztunk, de csak úgy szexeltem ha ketten voltunk :lol: hányni is hánytam de nem smároltam lányokkal, főleg nem 15 évesen. Nem is a fent említett "cselekményekkel" van nekem bajom, hanem azzal, hogy 14-15 évesek már ilyet csinálnak.

Itt voltak az Illatos utcai kutyatelepről a kutyamentők. Elvitték Rezsőt, a 15 éves öreg kutyusunkat. Szegény már meg se tudott moccanni, napok óta maga alá csinált. Elvitték és elaltatják. :cry:

Kép
mancs
 
 


én sem hallottam még soha a tokio hotelról, én azt hittem, legalább valami japán funky együttes, de a weboldaluk nem tud erről :wink:

Gabus, és ha hoztok az élemedett, Livi korú öreglányoknak olyan felszerelést, amivel otthon is lekötöd a figyelmét? Ott is csak szobában van, ha nincs a játszótéren, mi az a biztos pont, amiről tudod, hogy lefoglalja jónéhány percre? Vagy nem létezik ilyen?

Mancs, sajnálom a kutyust, illetve leginkább azokat, akik most rosszul érzik magukat az esemény miatt...

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsusz, hallgattam rád és most ki vagyok akadva! Annak az együttesnek minden tagja pasi? Ez tuti? Mert nekem gyanús! És amit a klippről írtál,....édes élet és van egy csajom, aki egyszer titni lesz. Ááááá! Mondjuk anno ALice Coopertől anyám is kiakadt, de legalább nem tetováltam vele ki a falamat. 14-15 évesen???? azt hiszem én nagyon maradi vagyok :roll:

Gabus,...én laza anya /aki áfonyás almát, halas bébiételt, gluténes kaját ad a gyerekének. Nem öltözteti fel extrán egy kis széltől, nem fűt be külön csak azért, mert októbert írunk,..../ szóval személyem, azért megijedne szintén /a gyerekkel egyetemben/ egy rakat égből hulló játéktól :shock: Már csak azért, mert Szonját egy haver gyerek dobta már meg kemény játékautóval,...és nagy mák, hogy apa is jelen volt. Én minden esetre a "nem szólunk más gyerekére" mantrát mondogattam magamba vagy fél órát, de a szemem gondolom mindent elárult :?

Novum, Szilvi milyen kis ínyenc :D

Mancs, sajnálom a kutyust. Vén róka, jobb lesz neki így.

Voltunk a boltban,...gyerek kendőben csápolt mindnekire én meg zihálva mint egy málhás jószág. Itthon aztán rádöbbentem, hogy a fele cucc marad az autóban, mert képtelen vagyok Szonjástól felcipelni a 2-ra. Előtte még elmentünk hintázni egyet meg sikoltozni a sétabarátainkkal.
Apának ma angolja lesz így, későn jön. De ez nem változtat a lényegen miszert, MA PÉNTEK!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
jaja, azok mind pasik, vagyis inkább kisfiúk. Mert nekem még abba a kategóriába tartoznak. És hallani hallottad már őket? Az énekes srácnak még olyan gyerekhangja van. Igazi kisfiúhang, ami még kappanhangnak se illene be :lol: Én is pont úgy rassolok, hogy majd egyszer az én fiam is tini lesz... Ki tudja, akkor már mi lesz... Ha belegondolunk, hogy anno a mi időnkben mi volt a lázadó-stílus és most mi az... Sokat változnak a dolgok. De remélem, az értékrendek megmaradnak. :wink:

Holnap lehet, hogy Ikeázunk hármasban, de még nem tuti Kép

Csatlakozom én is: VÉGRE PÉNTEK!!!! Kép

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, milyen Ikea, milyen hármasban???????
Lehet összefutunk :lol: Egy másik topikos ismerősöm jön Ikeázni /vidékről/ és most végre talizunk :D Meg megyek a számos habtapikért :wink:

Megyek, gyömöszölök egy Szonja bébit :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Dezdemona, te másokkal ikeázol?? Feslett alak.

Kép Kép
coolasa
 
 


Juhééé, wooooow, yesssssss. Coool, ez igen az az Noémi, ez igen! Én meg itt figyelek, hogy ki merészel itt belém kötni ilyen helyes gyerekkel?
Csúcs lett a vonyalzó :wink:

Cool, jöttök ti is? Villámtali az Ikeában :lol:


N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Lehet nem is belém hanem, Mancsuszba akartál az az kötöttél bele?
Én horgolni is tudok ám 8)

No, ahelyett, hogy itt süketelek megyek Híreket nézni. Mert azt /is/ szoktam :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
ha a kérdésedre igen lenne a válasz, nem dilemmáznék. :wink:
Itthon is csak reggel van el 1 órát a játékaival, utána megyünk. Délelőtt vásárlás (igaz, babakocsiban ülve, de még az is jobb, mint otthon), ebéd után meg megyünk játszótérre vagy csak úgy bele a vakvilágba futkosni.
De ahogy Timi is írta, mindenképpen elmegyünk, aztán meglátjuk mennyi értelme van. Nekem annyiból jobb a helyzetem, mint Timinek, hogy egy köpésre lakik Anyu a csepépháztól, így ha minden kötél szakad, akkor át tudunk menni hozzá. De azért reméljük a legjobbakat. :)

Csak erős idegzetűeknek!
Kép

Kisasszony kiveszi a hajcsattot, így muszáj begumizni. :( Utcára azért nem így megyek ki vele, hanem a végén nem húzom át a tincset teljesen a hajgumin, így csak két kis gombóc van a feje tetején.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus zabálnivaló így is Livicsek, annyira aranyos :!: :!: :!: :!: :!:
Cool tényleg nagyon jól sikerült az új Noki vonalzó, csak azt a kajadobálós kislány figurát nem értem, hiszen Neked valami földönkívüli gyereked van, aki nem csinál ilyet, szépen és csöndben alszik és játszik egyedül. :roll:

Tegnap nagyon lefáradtam, mert bementünk a céghez is, utána pedig a barátnőmhöz. Annyira édesek voltak a gyerkőcök, szó szerint gyömöszölték egymást, egyik a másikont játszottak, vagy éppen ki az erősebb, ki szerzi meg a játékot (ha Petrának esetleg nem sikerült, akkor hisztizett egyet olyan csajosan :lol: ).

Apjuk végre hazajött, ennek örömére Petra már egész szépen mászik, ha apa mondja, hogy gyere ide, akkor oda megy (persze nekem nem fogad szót :twisted: ).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nézzétek mi mindent kipkoltam
Kép

Ha azt hiszitek, hogy vissza is pakolok, akkor tévedtek
Kép

Ja Gabuska képzeld tegnap egy fénykép se készült, így nem tudom Petrát jobban megmutatni abban a ruciban, de mindenhol nagy sikere volt!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?