Új privát üzeneted érkezett!

úgy látom, ma is mindneki alszik:) vagy sokat dolgozik
dimet
 
 


Dimet!

A megnövekedett vízfogyasztás jellemző lehet a cukorbetegségre is!!!! De okozhatja hiperaldoszteronizmus is!
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... seg.4_4173
De veseprobléma is!!!!!!
Mindenképpen el kéne menned a körzetidhez és kérni egy vesefunkció vizsgálatot, meg egy éhgyomri cukrot !!!!!!

Az sem ártana, ha hétvégén, amikor egész nap otthon vagy, mérnéd, h. pontosan mennyit iszol, és mennyit pisilsz ( fogsz egy széles szájú dunsztosüveget, mérőpohár segítségével alkoholos filccel bejelölöd rajta a ml-beosztást, és mindig ebbe pisilsz, utána felírod, h. mennyi volt, nap végén összeadod!!!) Jó tájékozódás lehet a dokinak arra vonatkozóan, h. ténylegesen sokat ürítessz-e( több, mint 2 liter/nap!!!!) v. csak fokozott hólyagérzékenység áll a dolog mögött ( Kavics! :!: Tudod, saját tapasztalat!!!! :lol: :lol: :lol: )
A vizelet színével ne foglalkozz, kajafüggő!!!!! (Mielőtt kétségbeesnél, h. sötét! :wink: )
rambóka
 
 


Sziasztok! :P

Rambóka te aztán nem vagy semmi :) létezik olyan kérdés amire te nem tudsz válaszolni?? :) Ezeket a cikkeket mindig elmented vagy ilyenkor keresed meg??én ha egyszer találok vmit a kedvencek közé kell tennem mert soha többé nem bukkanok rá :lol: :oops:
Manócska ,hogy van és Te???


Okr de jó hogy jelentkeztél!! :D
Mi ez a depis hangulat,tessék kicsit jönni beszélgetni,reméljük jobb lesz :wink:
Meggyógyultatok, Ada bölcsiben??

Norka hogy vagytok?? Rendeződnek az alvásos gondok? Anyós helyzet?

Kavicska a munka teljesen kizsákmányol,ránk már nincs időd?? :( Mensi??

Kandika veled mi a helyzet???? a táblát megpróbálhatod ketté venni és akkor hátha felengedi :roll: azt hiszem itt / http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 82#1140782 / Anikó csinálja így

Dimet még nem tudok pesti tesztlelőhelyet de ha megtudom értesítelek :wink:

Ella merre vagy? jelentkezz,hogy vagy??

Pogi????


Én szépen szedegetem a napi 3*1 clostit és jövőhét csütörtökön megyek 13cn uh-ra és a vérvételek eredményéért.

Kellemes napot :P
Vendég
 

 
 

Kincs
Remélem sikeres lesz a clostys ciklusod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ada még mindig itthon.Ma is voltunk gyerekorvosnál,és engedélyt kaptunk a hétfői kezdéshez. :wink:
Két dolog miatt utálok gyerekorvoshoz menni:
1.Minimum 1 hét itthonlét,bármivel is keveredik az ember az orvos elé. :evil:
2.Hiába az időpont legalább fél órát várni kell,amit a gyerek nem tolerál. :evil:

Szóval ha lehet itthon kezelgetjük,és apa írja a recepteket . :D :oops:

Rambóka
Azokat az angol nyelvű metformin,és terhesség témájú cikkeket be tudnád nekem linkelni?Megmutatnám a dokimnak. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


rambóka:
dr Tűű azt mondta (mert megkérdeztem), hogy ez jellemző az első 3 hónapban. mivel a metformin hatására étkezés után most megemelkedik a vércukrom. de nem értem akkro sem. mondjuk alapból tök rendes vagyok és sok folyadékot iszom, de most nagyon sokat....
dimet
 
 


ja, nem sötét. világos :D mivel már lassan csak iszok. és tényleg a metformin beszedése után (kaja után) iszok sokat. pár óra múlva lecseng. de szért az sem jó a szervezetemnek,ha a cukrom ugrabugrál felfelé. nem?
dimet
 
 


Okr én is nagyon remélem :) már 6hónap metforminnál tartok és ez az 5.ciklusom..

Akkor Ada hétfőtől bölcsis, nem rosz,hogy kimarad nincs gond ha mentek?
Vendég
 


Kincs
Nekem is 6 hónap metformin után sikerült ! :D

Nem gond,inkább az a baj,ha itthon van. :wink: Hiányoznak neki a gyerekek.Név szerint felsorolja őket minden nap :shock:

Nem tudom Debrecenben mi lesz velünk,mert már nem írattam be bölcsibe ott. :wink: Biztosan nyűgös lesz. :roll:

KépKép

KépKép
okr
 
 


ja, vagyis ha szedem a metformint leviszi az inzuéinomat, vagyis evés után jobban megemelkedik a cukrom....ez tartósan nem lehet káros?
dimet
 
 


ja, vagyis ha szedem a metformint leviszi az inzuéinomat, vagyis evés után jobban megemelkedik a cukrom....ez tartósan nem lehet káros? na, nem problémázok többet, elmegyek vérvételre....
dimet
 
 


ja, vagyis ha szedem a metformint leviszi az inzuéinomat, vagyis evés után jobban megemelkedik a cukrom....ez tartósan nem lehet káros? na, nem problémázok többet, elmegyek vérvételre....
dimet
 
 


bocsika, szarakodik a bananet.... :oops:
dimet
 
 


Iszonyat ez a rendszer, most engedett belépni reggel óta :twisted:

megint nem aludtam éjjel, visszatérő, hogy pár órát tudok csak szundítani, elsősorban azért, mert majd felrobban a gyomrom, a beleim.
Olyan szintű hányingerem van este vacsora után, hogy ülnöm kell.
Kezdem azt hinni, hogy nekem nem jön be az emelt adagú Adimet
:?

Ráadásul megkaptam az LH eredményemet, 17,33 majdnem 4szerese az LH-nak :evil: soha nem volt ilyen gond, mindig majdnem 1:1 arányú volt. Akkor most mi van ????

Nagyon kifakadtam, bocsánat, de ez már tényleg a jéghegy csúcsa :evil:
mniki
 
 


Szia Niki!

:( ez a gyomor dolog nagyon rosz,én csak pár napig küszködtem vele de elég volt...jobbulást Mikor emeltél? Doki mondta?
Ez most 3cn vérvétel volt?? Dokival beszéltél?
Vendég
 


Szia Niki!

:( ez a gyomor dolog nagyon rossz,én csak pár napig küszködtem vele de elég volt...jobbulást Mikor emeltél? Doki mondta?
Ez most 3cn vérvétel volt?? Dokival beszéltél?
Vendég
 


Szuper ez a babanet...több órás próbálkozás után nagy nehezen felengedett :evil: :evil:

Backa!

Aranyos vagy! Köszi már nincs rózsaszín. Ma voltam vérvételen, meg leadtam a vizeletet. Hát kb. úgy bánnak itt a terhes nőkkel, mint a vágóhídon az állatokkal. El se szorították gumival a kezem..még fájt is a vérvétel, utána azonnal kihajtottak leragasztás és várakozási idő nélkül. Úgy hogy 1/2 8ra mentem, 9kor sikerült a vérvételről eljönnöm. Még jó, hogy nem kell túl sokszor menni..
Utána elmentem a pajzsmirigy eredményért. Baromi sokat javult, bár még túlműködik egy kicsit, de már csak napi 2 szem Propycilt kell szednem. Elmehetek veszélyeztetett terhesnek bármikor, de még dolgozok egy darabig.
A nőgyógyászati hormoneredményemen meg igen megütköztek a laborosok. Nem tudták sztem, hogy terhes vagyok és hallottam ahogy mondták az endokrinológusomnak, hogy már 2* is megcsinálták mert túl magas minden érték..ösztrogén 1000 fölött, progeszteron 60 fölött. Ez asszem elég jó :lol:

Kép
babancs
 
 


Babancs :lol:
szegény laborosok :wink: Örülök, hogy elmúlt a rózsaszín, kicsit megijedtem, de olvastam Te nagyon higgadtan reagáltál :wink:

7kincs dokival még nem beszéltem, 6 hete szedem az emelt adagot és ez a 3. napi eredmény..
A clostitól nincs rosszulléted ?

Lehet ,hogy hülyeséget kérdezek, de nincs olyan, hogy a túl sok metformin kikészíti a hasnyálmirigyet, beleket :shock: :oops:
mniki
 
 


Niki: Te mennyi adimetet szedsz? én csak akkor érzem magam rosszul, (de ritkán volt ilyen,köbö kétszer) amikor keveset ettem. vagyis este is ennem kell (husi+sali) te is sokat iszol adimet mellett? (nemtok lekattani az ivás témáról, mert lassan sellő lánynak hívatom magam.... :? :D )
és amikor emeltem, a napi fogyasztott vízmennyiségem emelődött meg, de semmi rosszullét.
dimet
 
 


babancs: a laborosok gondolom készen voltak :D
dimet
 
 


niki: most emelkedett meg ennyire az LHd??? :?
dimet
 
 


Mi ez a gyér forgalom? :roll: :lol:

Niki az a fránya LH :( néha nem lehet,hogy nem jól mérnek? :roll: nekem az első TSH-t a doki nem akarta elhinni így levetette még egyszer..

A clostitól nincs semmi bajom :D az a jó,hogy soha nem szoktam gyógyitól szenvedni :)

Babancs jó,hogy minden okés :wink: :P Az ösztrogéned szép...most elgondolkodtam,a régi leleteimnél a tesztoszteronom jelölte be a doki hogy sok,az ösztrogénem keveselte :?
Vendég
 


Sziasztok!

Egy ideje olvasgatom a fórumot. Úgy tűnik, én is PCOs vagyok, de a baba kérdés még nem aktuális. Ennek ellenére szeretnék utána járni, hogy biztos ez-e a bajom, hogy a későbbiekben ne legyen már gond.

Nem tudom, hogy tudtátok-e, de március óta háziorvos nem utalhat be hormon vizsgálatra, és az inzulin is annak számít, így háziorvosi beautalóval nem végzik el. Ezt sajátbőrömön tapasztaltam. Beletelt egy kis időbe, amíg kicsit rámenősen kikönyörögtem a terheléses beutalót a háziorvosomtól. Ő telefonon rá is kérdezett, hogy elvégzik-e, és igen volt a válasz. Mára adtak is időpontot, a vért le is vették, ittam glükózt, a vérvételt 2 óra múlva megismételték. Viszont, amikor délután visszamentem az eredményért, a lapon az állt az inzulin eredmény helyén, hogy csak szakorvosi beutalóval végzik el. A cukrot megcsinálták, az inzulint nem.

Többször olvastam többféle fórumon, hogy sokan harcolnak a háziorvosukkal inzulinos terhelésért. Ne tegyétek! :!: Egyből belgyógyászhoz kell menni. Sajnos ez az új rendszer, amit én értetlenül fogadok. Úgy érzem csak nehezítik a betegek életét, nem könnyítik. :(

A babákhoz gratulálok, nagyon édesek!
Norka, neked külön köszönöm a pcos-honlapot, nagyon sok új infót olvastam onnan.
mamint
 
 


Hi!

Kriszti!

Reméljük csak 1 lesz fefutó!! :shock:

Backa!

De még milyen módon kaptam meg a repesztőt. A nővér darts-nak nézte a fecskendőt!
:shock:

Kép
lara26
 
 


fefutó= befutó :lol:

Kép
lara26
 
 


Halihóóó van erre valaki???

Tudja vki,hogy a gyes-t gyed stb.. a fizetés hány hónapjából számolják??? Egy év vagy fél évet néznek és úgy álapítják meg??
Eddig a minimálbér után fizettem a járulékokat,érdemes többet válalnom??? bár remélem hamar pocakosodok :P

Köszi csajok!!
Vendég
 


Sziasztok,

Kincs: a baba születéséhez képest az előző naptári évet nézik, tehát ha pl. te 2007-ben szülsz (nem pl, hanem tuti ! ) akkor a 2006-os teljes év átlag keresetét nézik. Tehát ilyenkor érdemes számolni: ha még novemberben megtudod, hogy terhes vagy, akkor gyorsan decemberre rendkívüli jutalmat kell magadnak gyártanod, ero fizetésemelést, vagy valami jövedelme növelő dolgot, mert az még beleszámít a 2006 átlag keresetébe. Viszont ha decemberben-januárban leszel terhes, és már nem tudsz magadnak 2006-ra visszamenőlegesen fizetést csinálni, akkor sajnos marad a 2006-os minimál bér szerint számolt GYÁS-GYED..... :? Mivel a baba 2007-ben születik meg.
Remélem, jól mondom, illetve még így van most is.....kismamák ?
zsizsik
 
 


Kincs: szerintem zsizsiknek igaza van így ha 2007-ben szülnél (amire azért elég komoly esély van) akkor az idén keményen fel kéne tornáznod a fizetésed!!! Ha jól emlékszem Szakbarbár 139.000 bruttót írt havi átlagban a max. GYEDhez... ami ugyebár nagyon nem mindegy... végülis ezt kapod majd 1,5 éven át .... minimálbér után meg valami nevetséges összeget...

Szerintem kérdezz rá nála mert ő ismer olcsó trükköket a fizud felnyomására (gondolom az is megoldás, hogy papíron felnyomni az égbe és te néhány hónapon át kifizeted a különbség járulékait.... vagy papíron másodállás a különbözettel.... gondolom)
Vendég
 


Sziasztok!

Kincs!

Általában ilyenkor keresek rá a neten. Mondjuk az 5 év egyetemből is emlékszik pár dologra az ember, de mióta beégtem inkább megnézem, h. jól emlékszem-e!

Okriszta!

Dobj priviben egy emilcímet, átküldöm őket!

Dimet!

Én azért megnézetném!!!!!! De minimum a pisimennyiség mérést csináld meg, mert ha 2 l-nél többet pisilsz, akkor tényleg baj van!
A cukrodat egyes gyógyszertárakban majdnem ingyen (195 Ft-ért) megmérik!!!!
A http://www.egycseppfigyelem.hu/ weboldalon meg tudod nézni, h. a lakhelyed közelében hol van ilyen patika!!!!

Mniki!

Ez 3. cn-on vett vér volt???? :shock:

Babancs!

Saját érdekedben minden létező orvosi vizsgálat előtt mondd el, h. várandós vagy!!!!!!!
Ne a dokidnak kelljen kitalálnia, mert esetleg félrediagnosztizál v. olyan gyógyszert ír, ami káros lehet!!!!! :!: :!: :!:
rambóka
 
 


Sziasztok!

Köszi :wink: szakbarbárt hol találom??

Nem kevéske ha most 3 hónapot 130 után fizetek 9meg minimál :? sokat dobna rajta?
Vendég
 


Vendég
 


Köszike :P

Lányok én ezt a papír és pénz munkát úúúgy nem szeretem,nem értem :oops: :? :( ha a férjem nem lenne, hááát elég nagy bajban lennék..
Vendég
 


:) :) :) nekem is az enyém csinálja az adóbevallásom :) :) :) (höhö... ő zenész :twisted: )
Vendég
 


Kincs, Csakegynek igaza van, illetve a Szakbarbárnak is, nekem is ak öynvelőnk úgy számolta ki, hogy bruttó 140 ezerre jelentett be, így a GYED BRUTTÓ (!!!!) 83000 Ft lesz/nne. Nettóban ez úgy tudom változó, nem tudom miért elérő a levonás mértéke, de a barátnőim általában 65000 körül kapnak kézhez ebből a rettentő sok bruttó maximum gyedből. ( :twisted: :twisted: :twisted: )

Mniki: megdöbbenve olvasom az LH értékedet..... :roll: :shock: :cry: Ez meg mi a fenétől van ?
Dimettel éppen a napokban háborogtunk azon, hogy tulképpen a metformin hol javít, hol rosszabbít az állapotunkon.... most éppen megint csomókban hullik a hajam, tele vagyok áll vonalban patikkal, és csoki zabálhatnék is előjött.... kissé elkeserítő.... :cry:

Nem leszek, csak szombattól, puszi mindenkinek és jó éjszakát !!
zsizsik
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Már jól vagyunk,elmúltak a szúrkálások,húzodások stb..
Vendég
 


Ella!

Örülök, hogy jobban vagy(tok)!


Rambóka!

Köszi az aggódást! De természetesen mindenhol elmondom, hogy terhes vagyok. Ez a laboros dolog sem az én saram. Múlt pénteken mondtam a nőnek, aki vette a vért, hogy terhes vagyok. Gondolom nem írta rá a papírra...a héten meg már teljesen más laborosok voltak. Így lett nekik meglepetés. Azt még tudni kell, hogy oda az izotópdiganosztikára általában meddő/vagy igen nehezen teherbe eső nők járnak vért vetetni nőgyógy. hormonértékelés miatt. Így nézhettek egy nagyot a több mint 1000es ösztrogén és 60valahány progeszteron láttán. Azt hitték ők toltak el valamit. A dokim természetesen tudta, hogy terhes vagyok. Én sem vagyok olyan hülye, hogy a saját magam ellensége legyek. :lol:

Kép
babancs
 
 


Rambóka!
Szóltam a háziorvosmnak,hogy írjon egy beutalót vese-é májfunkcióra, cukorra, meg minden általános dologra. Szeritnem 2 l-t tuti pisilek, mert sokat iszok nagyon:(
mert ha annyit pisilek, az miért gáz????? :shock:
(gáz,mert unom)
de egyébként meg semmi bajom, jó a közérzetem, nem fáj semmim, nem szédülök, nem kóválygok...szóval semmi. minden normális, sőt mintha jobban is érezném magam leszámítva a wc-re járkálást....ah.
mind1,holnap megyek csapoltatni. remélem nem kell abbahagynom az adimetet......
dimet
 
 


megkérdezem a petrányit is,mit mond rá...és hátha vki másnál is van ilyen tünet.
dimet
 
 


ja, rambóka. a melóhelyen is meg tudom nézni a cukromat, de mindig elfelejtem :D van mini cukormérő. az egerek-patkányok cukrát szoktuk nézni vele :D
dimet
 
 


ma sincs senki??? :D
dimet
 
 


Dimet!

Mennyi az éhomi cukra egy patkánynak????
Tényleg, van már otthon patkányod? Én nem bírnám megállni, h. 1-2-t meg ne mentsek (havonta :lol: ). Vagy ezek olyan speciális, vmely betegség vizsgálatára kitenyésztett drága patkányok?
Tényleg mit vizsgáltok rajtuk?
rambóka
 
 


Nekem van itthon 2... már több mint 2 évesek, a fekete lány a szürke herélt.
Kép
Vendég
 


Sziasztok !

Tegnap vacakodott a babanet :twisted:

Dimet
Én nem iszok sokat az Adimet mellett.
3x850mg-ot szedek (lásd táblicsku)
Az evésre nekem is nagyon oda kell figyelni, ha keveset eszek, vagy pl. cukrosat, rosszul vagyok :(
Jól teszed, hogy elmész vérvételre, reméljük tényleg csak a metformintól iszol ennyit.

7kincs : augusztus végén emeltem, Tűű dokink javaslatára.

Csajok, igen 3. napi volt a vérvételem :?
Tegnap végső elkeseredésemben írtam Petrányi dokinknak, nagyon gyorsan válaszolt :) Javasolja, hogy még egyéb vizsgálatokat is végeztessek el (17-OH-progeszteron, DHEAs, androszténdion, prolaktin, kortizol) és ha ezek rendben vannak, legyek még türelemmel. Ha 1 év metformin szedés után sem lesz terhesség akkor érdemes elkezdeni a closti kezelést.
Viszont szerinte vissza kéne vennem ebből az adagból, mert az is lehet, hogy testsúlyomhoz (50 kg vasággyal együtt :oops: ) sok a 2550 mg/napi adag. Ő is felhívta a figyelmet arra, hogy a cukros dolgokat el kell hagyni és sokszor keveset kell enni.

Annyira megnyugodtam, nagyon nagy kincs Ő nekünk, Norka olyan jó, hogy megtaláltad és felkérted a honlap dokijának !

Szóval estére már csak 750 mg-ot vettem be és valószínűleg még egy adagot így le fogok csökkenteni.
Október 24-én visszamegyek Tűű dokihoz, már kaptam időpontot az Istenhegyi Klinikára, remélem ezeket a vizsgálatokat ki fogja írni.
mniki
 
 


Rambóka!
egereknek 8,0 körül. ha cukros, akkor 30 felett, és mérhetetlen. De 20tól már cukrosnak vesszük.
patkányoknak is ekörüli érték.
nincs otthon patkányom, macsekjaim vannak. (2 is, gombóc artúrok:)..)
vhogy ezekbe nem szeretek bele:
1. munkaeszköz, nem akarok érzelmeket táplálni feléjük,mert nagyon szeretem az állatokat
2. tenyésztet fehérek,mind egyforma.
3. nem olyan aranyosak,mint az áfonyáé :D
4. az egerek, a kis piszkok harapnak. a patkány harapás nem vészes:)
5.ezek sima patik, és kapnak anyagot, hogy betegség modellekké váljanak. a többi titok:)

Nekem is írt hamar petrányi,hogy gyorsan mérjek most cukrot, ha tudok. (tudtam) ha magas rögtön doki, ha nem akkor holnap (úgyis megyek) vérvétel, stb..... majd kiderül.
tényleg jó fej a petrányi!!

azért olyan furi,hogy mindenki türelemre int mindenkit (1 év, fél év...stb..) de annyira türelmetlen az ember :(


ja, 5,2 lett a cukrom, úgy, hogy már ettem. (régen, és kezdek kajás lenni....)
dimet
 
 


Sziasztok Lanyok!

Almodo, annyira helyes a kis Mark...szerintem olyan jol illik hozza a neve, mert nyugis babanak latszik. Nalunk a Mark eleg nepszeru nev (foleg a 30-as korosztalyban), ugyhogy ismerek egy-kettot, es mind szoke, kek szemu :shock:

Rejoka, Johanna gyonyoru kislany!!! :lol: :lol: :lol: Ilyen szep hajkoronat meg nem lattam ujszulotten :lol: ...Azt hiszem, hogy talan emiatt nem babas a kis arca, hanem inkabb kislanyos. :lol: Irj, hogy vagytok?

Norka, mikor latunk uj kepet Bogirol?. :lol: ..

Felicia, merre jarsz, mar regen halottunk rolad???

Afonyaa, edesek a kis ragcsaloid, fekete-feher, egymasba fonodva, nem is tudom mire emlekeztet :?: :lol: Hogy vagy egyebkent?

Backa, hat en csak nezek, hogy te mar a kovetkezo lombikot varod :roll: ...Annyira bator vagy,!!!...En is ilyen szeretnek lenni!!! :) Tenyleg, akkor most januarra mar bejelentkeztetek? A munkat ujra kezdted, szegenykem...nade, mar nem sokaig kell huzni, jovore ugyis baba lesz!!! :lol:

Babancs, orulok, hogy minden ok...Tenyleg, a munkahelyen nem volt kicsit hamar a bejelentes? Vagy mar annyira latszik? Nalunk a munkatarasaim a 12 heten (vagy azutan) jelentettek be...

Jaj, hat ez olyan szomoru, hogy ilyen sokan depibe estetek :cry: ...A korabbiakhoz kepes nagyon lecsokkent a topik forgalma :cry: ...Kavicska, Pogika, Okr...fel a fejjel, a babaknak jokedvu anyuka kell!!! :)

Ramboka, te tartod a frontot :lol: , csodalom az energiadat!!!

Mondjuk en sem irogatok mostanaban, mert ezer dolgom van...Szombaton megkaptam a fel ampulla Deka LP-t. Hat majd megszakadt a szivem, amikor a felet kenytelen voltam kidobni. Bar nem fizettem ertem, de a patikaban megkaptam a szamlat, es lattam mennyibe kerult...Hat, jo lett volna megosztani vkivel...Gondolkoztam is rajta, hogy felteszek egy hirdetest az itteni meddosegi topikjan, de rajottem, hogy total remenytelen...Mivel a gyogyszerek mindenkinek ingyen vannak, igy senki nem foglalkozik ilyesmivel. A patikaban is rakerdeztem, hogy visszahozhatom-e a fel ampullat, hat, mondtak igen, majd ok kidobjak egy specialis kontenerbe :cry: ...Most tizenot napig semmi tortenes nem lesz...ket het mulva megyek majd uh-ra....

Niki, nalam neztek 17-OH-progeszteront, DHEAs-t, androszténdion-t, prolaktin-t, kortizol-t...stb...meg a legelejen. Szerencsere, mert sajnos a androszténdion es a DHEA eleg magas volt...de szerencsere azota lement, de azota is folyamatosan ellenorzik...Mindenkeppen nezesed meg ezeket, mert lehet ezzel van gond...az tuti, hogy nagyon magas az LH erteked, es ennek feltetlenul utana kellene jarni.

Mindenkinek jo napot!

Alice
alice27
 
 


Szisztok lánykák!!

Végre van időm irni pár sort!!! Szóval most csak bejelentkezem, hogy legközelebb csak október végén leszek itt, de remélem akkorra már lesz egy kis nyugim.
Már annyira ki vagyok, hogy sirok a fáradságtól!
Mire nagy nehezen összeszedtem magam abból a virusos gyomorbajból, elkezdődött a magyar-francia konferencia a városban. Itt van 12 magyar orvos, előadások tömkelege, kirándulások, vacsorák, ebédek egész héten, persze a Dani a tolmács, csak akkor látom már napok óta ha én is elmegyek velük, de arra meg nincs időm, mert pakolnom kell, holnap indulunk magyarországra, rohangálok ide-oda, mosok-vasalok, hajtogatok, ajándékokat veszek, mindent megpróbálok fejben tartani, közbe suliba kéne mennem, és felvarrni a nadrágomat, még enni sincs időm, és mégis folyton megy a hasam. Közbe vendégül látni itthon két dokit akiket közelebbről is ismerünk, jópofizni, bájcsevegni, és már előre rettegek ettől az egész magyar utazástól! Jön a három napos utazás, aztán 10 napon keresztül minden délelőtt és délután más program, mert a családunk már most öszeveszett azon, hogy "szerdán nálunk ebédelnek, pénteken viszont nálunk vacsoráznak"! eszükbe se jut, hogy esetleg szeretnénk találkozni barátokkal is, és semmi kedvünk minden rokonnál zsíros nehéz töltöttkáposztával tömni magunkat!! Mi a fenének kellene nekem meglátogatni egy ősöreg másodunokanagynénit, akit életemben egyszer láttam az esküvőn??!! hm?? És miért kell az anyósomnak három rúd mákosbejglit csinálni, ha egyszer megmontuk, hogy nem szeretjük????
Ha ezt az utat túléljük, akkor két évig tuti nem toljuk haza az arcunkat, az hót ziher!!

Na bocsika, amiért itt őrjöngök, de az utóbbi időben ezért sem igen irtam, mert nem vagyok valami jó passzban. Novemberben végre megnyugodhatok, nincs bejelentve vendég jövő ilyenkorig, nincs konferencia, jön majd a karácsony, és végre megint csak kettesben leszek a férjemmel! ugyhogy ujra napsugaras lesz a világ!
viszlát novemberig, puszi mindenkinek, és nagyon fogtok hiányozni!!!
krumplis pogácsa
 
 


K.Pogácsa: Kitartás! párat alszol és jöhet az édeskettes :D
dimet
 
 


és anyóssal nem kell foglalkozni. tapasztalatból mondom :D jópofi, igen, persze..oszt várni, hogy ketten legyetek végre:)
dimet
 
 


és anyóssal nem kell foglalkozni. tapasztalatból mondom :D jópofi, igen, persze..oszt várni, hogy ketten legyetek végre:)
dimet
 
 


Dimet!

Tényleg nyugi!!!!
Még egy hónapja sem szeded!!!!!!
Hidd el fog hatni!!!
Ha megnézed, átlagban 5 hónap szedés vezetett babához a többieknél!
rambóka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?