Siasztok, szép jó reggelt!
Mia: nocsak, ezek szerint, "ha minden jól megy", te is a kisfiúk táborát, azaz jelenleg Kamit és engem fogsz erősíteni? De jó lenne.
Ti fiút, v lányt akartok? Mondanom sem kell, nálunk nagy volt ám az öröm, amikor kiderült, hogy fiúcska... a párom focicsapatot tervez.
Az építkezést írtam az előző oldalon, az alap már lent van. A munkások szerint január-február környékén költözhetünk is. Nem tom, emléxel-e még, attól tartottam, h Babuccóval még nem oda költöznénk. Nos, hát most úgy tűnik, mégis. Nagyon remélem. Nálatok befejeződött a költözés? Milyen az új kéró?
Swen: szia, igen, még tényleg nem találkoztunk. Szval neked van már egy kisfiad is? Mekkora? Bocsi, le vagyok maradva... Nem csinálsz vonalzót/zókat? Köszönöm a bókot és a gratulát is, Babuccó nevében is.
Gabi: köszi, így már értem. Hú, kíváncsi vagyok, hogy mitek van.
Legyünk optimisták, biztos meg fogja mutatni az UH-n, és hétfő már nincs is annyira messze. Nálam is nagyon gyorsan megy az idő, ahogy Mia is írta, szerdától már szinte repül. Hihetetlen...
Timi: már a párod Buksibaba ötletén is jót nevettem, de ez most még jobb. Te is kisfiút éreztél, ugye? Vagy nem? Lehet, hogy már rosszul emléxem.
Babaruha: ahogy Timi is írta, a C&A-ban gyönyörűséges darabok vannak. Bár ott azért ára is van, sztem 1000%, hogy fogunk mi is onnan vásárolni vmiket, mert tényleg hihetetlenül szépek. Sztem az Auchanban is nagyon jók vannak, meg ahogy Swen írta a Corával és a Tescoval kapcsolatban, vannak mindig akciók. Coráról nyilatkozni nem tudok, kb. 2 éve vtam utoljára.
Megyek, felveszek vmit, mert megfagyok. Nálatok is ilyen rettenet hideg van?
Pusza mindenkinek.