Új privát üzeneted érkezett!

Ezek a krémek meg kúpok elég jók,csak elmúlik tőlük. :roll: :shock: Szerencsére nekem a szülés után magától visszahúzódott,bár akkor jobban el voltam foglalva a gátsebemmel. :oops: :? Remélem engem mostmár elkerül ez a nyavalya. :wink: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Gyógyulást Marcinak.
Nekünk nagyon sűrű napjainak vannak mostanában, semmi baj nincs, csak állandóan úton vagyunk.
Pár napja Lili csak reggel és este kér szopit, ill. éjjel, napközben már annyira lefoglalja a világ, hogy nincs neki ideje ilyenekkel foglalkozni. :lol: Tejpép és kölesgolyó minden mennyiségben mehet, meg a rizses-csirkehúsos zöldségkrém...
Egyre többször állt fel különböző bútordaraboknál, amitől én szívbajt kapok...
És van új babakocsink!
Kép

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edina, már azt hittem ennyire ledöntött a betegség, de örülök, hogy nem!!! :)
Zoli azt mondta, hogy jövő tavasszal, a börzén veszünk új kocsit mi is zsombinak, mert akkor már nagyfiú lesz! :wink: Ez ugye olyan kocsi, aminek van télire lábzsákja?

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 

 
 

Kittina! Van lábzsákja, de az az előző kocsinknak is van. Az is egy PC, csak az Travel System, és sportkocsiként nem 100%-os, amúgy rövid is, keskeny is most már Lilinek. De addig még nem ült benne huzamosabb ideig - tökéletes volt. Ebben sokkal stabilabban tud ülni, mert olyan, mint egy karfás szék, oldalt is tartja valami, a régiben csak elöl van egy "karfa". Viszont az meg arra volt tökéletes, hogy nem kellett kipakolni az autósülésből, csak belekattintottam, meg fekvéshez ideális volt. Mindenesetre naivan azt hittem, hogy megússzuk egy babakocsival, de nem hsizem, hogy van olyan modell, ami egy újszülöttnek és egy már járkálónak is ideális. MIndenestre tartottunk tőle, hogy nem fogaj aszeretni, vagy szokatlan lesz neki, erre tök boldogan üldögélt benne első perctől. :lol: És ugye őrületesen csajos színe van az újnak, míg a régit úgy vettük, hogy ha a kövi kisfiú lesz, neki is jó legyen.
Kép
Na ő a régi. És ez 2 hónapos kép.
Ebbe anorákban már nem férne bele. Meg nem mellékesen van neki új gazdája :lol: .

KépKép
pedina
 
 


Helló!
Örülök Edina,hogy jól vagytok.Lilitek nagyon ügyes, gondolom mostmár minden pillanatban a nyomában kell lenni. :D

Mi ma egészségnapot tartottunk. Megjelent a védőnő,utána alíg, hogy elkezdtünk beszélni megjött a doktornő is! :roll: :lol: :lol:
Mindent rendben talált. :lol: A védőnő azt mondta, hogy mostmár elég neki napi 5x ennie 4 óránként :!: :?:

KépKép
editmaci
 
 


És ezt mondta a gyereknek is? Akkor most hogy vagyunk az igény szerinti szoptatással.?
Amúgy ma vagyok 31 éves... :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Edina, csak nem????? Vagy eladjátok?????
A miénk is trevöl szisztemes, pikoló, azt én is szeretem, hogy csak bekattintom a hordozót, és kész!

Edit, Zsombi mai napig is van, hogy 6-7-szer eszik. Főleg este fürdés előtt és után, ekkor kb 1-1.5 óra telik el a két evés között.
Most menek vásárolni! :)

Jók legyetek!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Boldog szülinapot!!!!!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem lesz testvére egyelőre Lilinek, ha erre gondoltál Kittina. :shock: A 3-4 év korkülönbség híve vagyok.
Átörökítjük Benire. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Kölesgolyózás valamelyik reggel:
Kép Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Köszi-köszil :wink:

KépKép
pedina
 
 


Edina, megfordult a fejemben... :):) A másik tippem Beni volt :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Orsi!

Megkaptam a leveled! :) Köszi a kupont! Ezzel már 5 db 500 ft-os kuponom van :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


nekem vasárnap lesz a szülinapom, a 28.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edina, boldog szülinapot!

Lili milyen ügyesen ül már! :o :D És nagyon vagány az új kocsija :lol:
mara80
 
 


Bizony!!! :D
Beni alig várja, szoktam neki mesélni. Aztán amíg ő nincs benne, majd tologatom a kék csörgő egeremet a folyosón... Kicsit megzakkantam! :shock:
Lili nagyon édi az új babakocsiban. Baromi jól áll neki! :wink:

Kittina! Én meg nov4-én leszek 28. :oops:
vbea
 
 


Edi drága! Akkor itt is BOLDOG SZÜLINAPOT! Mondtam már, hogy ne fényezd magad, tudjuk, hogy 23 vagy. :D :D :D
vbea
 
 


Hát akkor mindenkinek boldog szülinapot!!! :) Zoli meg nov. 5-én született, de ő még csak 27 lesz idén! :oops:
Kék csörgő egér? Babakocsiban? Eni, orvos látott már??? :lol: :lol: :lol: Csak viccelek!

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Eni, hamarosan belül leszel a 100 napon! De izgi!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nekem már az idén nem lesz semmilyen napom. :( :( :(

Eni, hogy vagy mostanság? Rég jártál erre. :cry: Voltatok mostanában uh-on?

Kriszti,tudod mit mondod a védőnő a 6-7 szopizásra? Hogy kevés a tej,azért éhes olyan sokszor,mert egyszerre nem lakik jól! :oops: :roll: :shock: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Eni, de ugye bekötöd az egeret? :shock: Össze ne törjön a seggén a tükör...Ha kiesik :lol: :lol: :lol: Amúgy meg kell azt gyakorolni... :wink:
Edit! Szerintem Lili jó súlyban van ahhoz, hogy elég legyen neki a tej. És a 6-7 szopi nálunk is sokáig általános volt. Sőt, még több is. És nem 2,5 hónaposan, hanem később. Ehhez képest most többnyire kétszer szopizik egy nap (istenes, ha 3-ra rá tudom venni), éjszaka csak kortyolgat, azt nem számolom.
Tegnap főztem neki egy csomó pempőt a fagyasztóba, hogy a héten csak elő kelljen vennem, ehhez képest a mexikói zöldséget köpködte kifelé... :shock: Remélem a krumplis-meggyes-husi csúszni fog, mert a meggyel a terhesség alatt kiborított. Juj, képes voltam meginni egy nap 2 liter meggylevet, egy liter tejet, hozzá meggyes joghurt, meggyes müzliszelet, meggyes rétes, és minden délután egy kis somlói. :shock: Ja, és nem f*stam tőle... :shock:
Tényleg! Ti kívántátok a Mekis kaját? Enivel mi mindketten, kíváncsi vagyok, hogy más is volt-e így. 8)

KépKép
pedina
 
 


Edi, kedvem lenne azonnal menni a mekibe. Egyébként nem osztom azt a nézetet, hogy "egészségtelen". Ilyen alapon kimenni az utcára is egészségtelen, futni is egészségtelen. Nyilván nem minden nap kell ott étkezni. Gondolkozom, milyen adalékanyag okozhatja ezt a fajta kívánósságot, mert mást nem nagyon szoktam. De. Túró rudi, aktívia joghurt. :shock: Ahan, az egeret majd jól bekapcsolom, le is viszem a lifttel, hogy szokja... :wink:

Szóval vagyok, csajok, olvasok mindent, de amihez (még) nem értek, amilyen témában nem érzem magam kompetensnek, ahhoz nem szólok hozzá, mert engem is idegesít, amikor más mondja meg, mit kéne tennem terhesség alatt (és ő életében nem volt még az). :D

Tegnap voltam vércukor-terhelésen, nálunk cukros víz helyett 2 dl tej és egy zsömle van, hurrá!!! Ma hívom dokit az eredményért... Nagyon régen láttuk Benit, nekem a 3 hét évszázadoknak tűnik, ráadásul akkor nem mértük. De szerintem következő uh 3-4 héten belül esedékes, majd akkor megnézzük, mekkora a kistökös. Ja, és nem vetettem el 30. hét körül a 4D uh-t. Nagy élmény lenne. Csak most mindenféle likviditási problémáink vannak. Brrr! :(

Vagyok, jövök, vigyázzatok magatokra és a bébikre! Most rohanok a körzetihez.
vbea
 
 


Eni, kedvenc férjem nyert tegnap valami Lakáskiállítás és vásárra ( vagy mire :lol: ) két jegyet. Mi persze nem tudunk menni. Most lesz a hétvégén. A Juventus rádióba kell bemenni a jegyekért, ha érekel benneteket. Írj egy maiilt és akkor leírom a telefonszámot, amiről hívta. Szerintem mást nem kell mondani. Ma vagy holnap kell bemenni érte.

Marci nagyon rossz volt éjjel. Csak poénból kell fel enni, esküszöm! 5 percet eszik, majd vigyorog nekem másfél órát. Legalábbis éjfélig ez volt. Utána sírt... Nem tudom mi volt a probléma, de a fejét rángatta jobbról-balra egész erősen. Hogy a foga vagy a hasa, nem tudom. Annyira már nem megy a hasa, de azért vagy 4x kakil egy nap. Utána látnátok azt a röhögést, amit leművel! Eddig szegénykém úgy megszenvedett vele!

Megkaptam a kupont Kriszti, köszönöm! Ma megyünk is levásárolni, ha minden jól megy.

Amúgy Eni, ez nem ér! :lol: :lol: :lol: De jól jártál a zsemlével! Tokajban csak a másodikat csinálják úgy, ha az első valami miatt nem lett jó. Mondjuk én egybe lehúztam az egészet, nem volt gond, csak utána voltam rosszul.

Ja, és mekis krumpli! :lol: :lol: Férj szeretett velem járni, mert a menüt nem bírtam megenni és hát ugye ő vállalta. :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Ma nyolc körül ébredtünk Lilivel. :lol: Igaz ő négykor magához vett egy kis szintentartó tejcsikét,aztán aludt tovább.Alíg tudtam a büfit kiimádkozni belőle! :wink: Most a zenélő forgójával "beszélget", de nem tudom mi lehet a téma,mert még sikoltozik is hozzá. :D :D :D

Meki: Én 27 év alatt nem ettem annyi sajtburgert és krumplit mint a 9 hónap alatt.De más sültkrumpli nem volt ám jó,csak a Mekis! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hihetetlen érzés volt, hogy mennyire nem bírtam neki ellenállni.Még jó, hogy ők nem szállítanak ki házhoz,mert akkor mindennap azt ettem volna. :wink: :lol:
Egy valami viszont megváltozott a szülés óta.A paradicsomlevet régebben annyira szerettem, hogy 1 litert simán megittam egyszerre.Most egy doboz már ott figyel a hűtőben napok óta ,nem kívánom.De még, hogyha iszom sem esik jól. :( :( :cry:

KépKép
editmaci
 
 


Tegnap voltunk a Tégelben overallért.Természetesen nem volt már az akciósból. :? :( Keddre ígértek új árút, de én ha valamit eltervezek, hogy megveszem,azt szeretem aznap elintézni: :mrgreen: Így elmentünk a Kabócába és vettünk ott egy nagyon jót.Igaz kicsit drágább volt,de sokkal vastagabb,meg jobban is tetszik. Ja,meg vettünk Lilinek egy nagyobb kádat,mert a másikban nem fért el szegényke. Ez hosszabb is,szélesebb is és van benne neki ülőke is. Kicsit szokatlan volt neki, de nem sírt.Ez ahoz képest,hogy 8-9 hétig bőgött minden fürdetésnél elég jó! :lol: :lol: :lol: Remélem ezt is megszereti.

KépKép
editmaci
 
 


Marcinak is van új kádja! Kapta a keresztszüleitől!

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Akkor ez a Meki kívánósság nem elkerülhető? :wink: Ezzel csak két problémám lesz: férj elvből nem jön Mekibe, és közel s távol sincs itt nálunk egy se. Mennyit fogok én szenvedni! :shock: :lol: :lol: :lol:
De ha már kívánósságnál tartunk, elevit okozhatja? Most hogy rendszeresen szedtem pár napig, a szöget is megettem volna, előtte meg étvágyam se volt, mikor mindig elfelejtettem bevenni :shock:
Eni, tényleg mázlista vagy, nem értem máshol miért nem tudnak ilyen humánosak lenni?? :shock:
mara80
 
 


Márhogy humánusok :lol:
mara80
 
 


Szia Mara!
Biztos, hogy csinálhatja az Elevit,mert ezeknek a multivitaminoknak van egy "enyhe" étvágyjavító hatásuk! :oops: :?

KépKép
editmaci
 
 


Na jó, feladom, nem megy ma nekem ez a magyar nyelv :shock: :lol: És még az angolra mondják, hogy nehéz! :roll:

Orsi, már megint nyertetek? Ez nem igazság! :lol:
mara80
 
 


Edit, enyhe??? :shock: :lol: :lol: fél zacskó keksz, fél tábla csoki vacsi után, megspékelve egy kis ropival... Többet be nem veszem! Azt hittem csak a barátnőm túlozza el a dolgot, mondván ő nem szedi mert nem akar hízni. Azt hittem csak azért, mert ha átlendül a mérleg 50kg-n, akkor bepánikol :shock: :shock:
Elég ha folsavat szedek?
mara80
 
 


A folsavat jó, hogyha szeded,az Elevitet meg nyugodtan pótolhatod gyümölcsökkel! :D Én csak a terhesség előtt szedtem rendszeresen az Elevitet egy hónapig, utána még néhány hétig.Aztán már csak 2-3 naponta,vagy amikor épp nem ettem semmi zöldséget vagy gyümölcsöt.

KépKép
editmaci
 
 


Első félidőben a megengedett maximális 4 kg helyett rámugrott 6 kg, és látszólag nem voltam mindent megkívánós, folyamatosan evős kismama. Akkor nagyon leszidtak a 6 kilóért, diétára fogtak. Kiakadtam, bőgtem, utáltam a védőnőmet. Mióta betartom a "diétát", és leszoktam az elevitről, majdnem két hónap alatt 1,5 kg a plusz. Úgyhogy a végén versenysúlyban maradok. :D
Tényleg nem tudom másra fogni, mint az elevitre.

Orsi, sajna nem tervezünk a hétvégén császkálást, férj megint dolgozik. :( De a felkínált lehetőséget köszönöm. :wink:
vbea
 
 


Marha jó, Eni, ha téged "izélgettek", én mire számítsak?? Rajtam eleve van 5-10 kiló felesleg (5 ha az alkatomat, 10 ha az ideális testsúlyt nézzük), ráadásul rám is ilyen hatást gyakorolnak az ilyen kedves beszólások :twisted: Nincs jobb dolguk az eü.dolgozóknak mint hogy cseszegessék az embert? Bezzeg ha én tanárként mondtam volna valami sértőt a diákra munka közben, akkor a személyiségi jogait tiportam volna. :shock: (ő persze mondhatott amit akart :twisted: )

Na de ez már más tészta, lényeg az, hogy megerősítettél, nem fogom túlzásba vinni az elevit szedését, bár a félig elfogyasztott dobozt csak nem hajítom ki, de majd csak pár naponta szedem. Sose hittem a nyakló nélküli vitaminzabálásban, és az ilyenek csak megerősítik a véleményemet.
Persze most mindjárt jön Kriszti, aki meg akar győzni az ellenkezőjéről :wink: :lol: az ő mázlista genetikájával :lol: :lol:
mara80
 
 


Azon keccsölök itt 2 órája, hogy mekkora cipőt vegyek a nőnek...
Na, közben találtamegy táblázatot a ruhaméretekről. http://www.picurka.hu/merettablazat.php Hátha jó lesz valamire valakinek.
Szerintetek 11 centis lábra hányas cipő kell?! Egyik helyen 18-ast írnak , a másikon meg 21-est. Fasza. Oké, hogy rápróbálom, de akkor is. Nem erőltetnék neki egy 18-as (amúgy is utál öltözni, ellenben vetkőzni... :lol: ), ha úgyse fog felmenni...

KépKép
pedina
 
 


mara, ennyire ismersz? :oops: :oops: :oops:
amúgy nem a genetika, hanem zsombi "hunyó" az alakom miatt. nem is árulom el, hogy mostmár csak 66.5 kila vagyok. 8)

ma vettünk zsombicimacinak játszószőnyeget meg bébitornázót. persze egyenlőre mi játszunk vele ... :oops: :oops: 8)

edina, szerintem nem baj ha kicsit nagyobb a cipő, nem? de a próba a biztos... segítettem ugye??? :lol: :lol: zsombi is imád vetkőzni, meg pucérkodni. nem bánja, ha fürdés után egy szál liberoban kell nézegetni az állatkákat! :D :)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


szilvi, küldök még egy hadzsízos kupont, oksi?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem nézik az ideális stb testúlyt, csakis a súlygyarapodásra helyezik a hangsúlyt. Papírforma szerint mindenki a testsúlyának a 20%-át hízhatja következmények nélkül. Azért veszik komolyan, mert növelheti bizonyos betegségek kockázatát, főleg, ha hajlama is van rá az embernek. Nekem már az első félidőben is dagadt a lábam pl. Nagyon óvtak/óvnak a toxémiától, ezért kell a kockázati tényezőket minimálisra csökkenteni.

A diéta pedig nem olyan borzasztó. Fehér helyett több barna kenyér, több főzelékféle, mint krumpli, nem szénsavas üdítők, hanem víz, vagy alacsony energiatartalmú italok. Jóformán mindent eszem, csak nem össze-vissza, folyamatosan. Simán belefér a pizza, a meki, a fagyi. Csak nem állandóan.

Eddig az eredmények is tök jók. :roll: Benedek nélkül soha nem volt ilyen vérképem, mint mostanában. :D
vbea
 
 


Hali!

Kriszti, jöhet még, megkaptam az előzőt is, köszike. Te megkaptad az enyémet?
Zsombor mát 1 hete nagyon taknyos, állandóan szívogatni kell az orrát szegénykémnek be van dugulva, szopizni is alig tud. Nem tudom mikor fog ez elmúlni.
Én az elevitet csak felesével szedtem, már amikor eszembe jutott...
Megyek, a kis terminátor engem óhajt.

KépKép
sz.szilvia
 
 


idehoztam.
Edina, Kriszti Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!

Kriszti, irigyellek, hogy olvadnak le rólad a kilók, rajtam maradt még 5-6 kg, de nem akar mozdulni.... a tornára nincs nagyon idő, max. ha a gyerekem beveri este a szunyát... Tudom, nem olyan vészes, de nagyon nem érzem magam így jól. Pláne hogy még szóvá is teszik...... imádom mikor mondják:hm, maradt még rajtad azért egy kicsi. Nem vagyok vmi magas (165) és a problámás helyeken (comb-fenék) látszik. Na, kipanaszkodtam magam......

Orsi, hogy vagy? Műtét? Remélem megúszod!!!!

A suliba beadtam a halasztást. Majd jövőre. Addig angol tanulás.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi!

Köszi a köszöntést! Igen, megkaptam a pöttyöket! Zsombi nemcsak a szopizással tart karban, hanem azzal is, hogy általában én tartom őt karban... :):):) Jó vicces vagyok, mi? Szóval nálunk a séta úgy néz ki, hogy itt fenn beleimádkozom a gyereket a babakocsiba. Nagy üvöltések árán leérünk a lifttel a földszintre, majd ki a levegőre. Ott általában elalszik. Szűk félórai alvás után sírva ébred, és tombol, hogy vegyem ki a kocsiból. Mivel utálom hallgatni a sírását, és nézni a lila fejét, ki is veszem. A karomon elhallgat, el is alszik néha. Mindeközben megyünk, tolom fél kézzel a kocsit (milyen jó, hogy bolygókerekes!). Mikor már kivagyok, és a karom beállt, lerakom a gyereket, és kezdődik minden előről... Szóval a 8 kilóját cipelem hosszú perceken keresztül, és közben még a dolgomat is intézem! :) Ezért olvadnak a kilók. :oops: :oops:

Elevit én még mindig szedem. Attól lennék ilyen falánk? Erre még nem is gondoltam. Terhesség alatt nem vettem ezt észre, mert az elején és a végén állandóan émelyegtem. De amióta megvan ZSombi, én úgy falok, mintha soha nem ettem volna. :roll: :roll:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt!
Szoptatás alatt szerintem én is híztam- Főleg, hogy általában este van időm enni, mert vagy alszik a gyerek, vagy foglalkozik vele Sanyi. Lilinél ugye már az is bejátszik, hogy mászna bele a kajánkba megkóstolni. :lol:
A kicsit nagyobb cipő nem gond, csak a sokkal nagyobb, mivel Lili momentán járni tanul. A két kezét fogva órákig el tud járkálni (szegény derekam), ill. a lakásban is folyton feláll, és legújabb hobbija szerint amit épp fog, azt félkézzel elengedi és indulna. :shock: Nem bírom meggyőzni, hogy egyedül még leülni se tud... :? Ki nem tojja le, nem ülni akar ő, hanem haladni. :lol:
Amúgy az én dokim is folyton azt mondta, hogy mindenféle vitamin nélkül egy nő akkor is terhesen a legegészségesebb. Én csak vasat, folsavat meg D-vitamint szedtem.
Nekem a hasamon maradt háj. Amúgy sincs derekam genetikailag, de most elég gázos vagyok. Tanúsíthatom amúgy, Eni az utóbbi hónapban "látszatra" se hízott semmit. :wink:
Lili áll a szék mögött, amin ülök, és épp a fenekemet csipkedi :shock: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Kriszti,nem egyszerű dolog nálatok a sétáltatás! :shock: :wink:
Szerencsére Lili elég jól tűri,igaz mostmár nem alszik el rögtön,nézeget szét a nagyvilágban. Csak előtte az öltözést utálja nagyon.Még a nadrágot,pulcsit elviseli valahogy,de a sapkát!Ki nem állhatja. :oops: :lol:

Tegnap már majdnem sikerült neki a kiságyban a hasáról a hátára fordulnia. :lol: Küzdött egy darabig,aztán Imi megsajnálta és megbillentette, hogy forduljon át.Utána megint megfordítottuk,de néhány perc küszködés után megtalálta az öklét,és úgy rácuppant, hogy attól kezdve nem volt hajlandó forgolódni. :mrgreen:
Az oldalra fordulás nagyon megy már,mostanában úgy alszik.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet olyan terpeszbetétes pelust venni,aminek a méretével a betétje is nő :!: :?: A bababoltokban csak olyat lehet venni,aminek egyforma a közepe akkor is ha 56-os és akkor is ha 68-as.A dokinő azt modta ez már kicsi neki,nagyobb méretű kellene. Gyógyászati segédeszközben nem tartanak,legalábbis ami a Széchenyin van,ott nem.A múlt héten vettünk egy 68-t, szegény Lilinek felér a nyakáig a műanyag része.Elég idétlenül vannak megcsinálva. :x

KépKép
editmaci
 
 


Hú, de jó, hogy Lili szeret a babakocsiban lenni. Két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor kellett kivenni az utcán. :P
Talán majd Zsombi is jobabn élvezi majd, ha már tud ülni benne.
Bár biztos vannak olyan gyerekek, akik utálják a babakocsit. És a kenguru, Kriszti? Bevált? Vagy azt is utálja? Bár abban is elég nehéz cipelni, de talán könnyebb, mint ölben...
Az új kocsiját Lili annyira csípi, hogy míg én a konyhában molyolok, elüldögél benne. :wink: Sajna magára hagyni nem lehet, még a kiságyban sem, mert áll és borul, ha meg magammal viszem, lebontja az egész konyhát. Edit! Nem is tudtam, hogy nő a betét is a gatyákban... :shock: Net? Próbálj rákeresni, hátha valami bababoltban van olyan.
Lilim alszik, uzsi után meg megyünk megvesszük az első cipőt :lol: :lol: Apa be van sértődve, hogy nem várjuk meg vele, de mondtam, hogy ez most lányos program. És az első melltartóját is ketten fogjuk megvenni. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Igen elvileg kellene, hogy a betét is nagyobb legyen.Eddig vettünk három méretet,de a betét része mindegyiknek egyforma.Azt mondta a dokinő, hogy ennyire már a pelenkától is tud terpeszteni,legalább öt centivel nagyobb kellene. :? :(

Már én is gondoltam rá, hogy Lilinek kellene valami puha cipőt venni,csupán csak esztétikai okokból.Olyan kis vicces sapkában,kabátban meg hozzá a kis harisnyás lába. :wink: :mrgreen: Eddig még mindenhol csak olyat láttam,ami inkább már járó babáknak való. Több ezret meg nem akarok még kiadni azért, hogy csak legyen rajta valami. :shock: :?

Az én Lilim is bealudt,mostanában megint visszaállt arra, hogy délelőtt alszik többet,délután kevesebbet.Bár szerintem a mi kialakult napirendünket mindig Imi borítja fel hétvégenként! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

A tegnapi napunk:

Marci nem akart még enni, így elindultunk. Rakamazon megálltunk, megnézni a fotelágyat neki. 1. gond: drága, mert 22 000 ft, 2. gond: alacsony a mi rugós franciaágyunkhoz, 3. gond: nem lehet a leesésgátlót alá tenni. Így most azon vagyunk, hogy Marcit vissza kellene szoktatni a kiságyba. Most nem tudom befordítom-e magam mellé, mert akkor kicsit gázos lesz leszállnom vagy marad így és szegénykém sír egy pár éjszakát. Csak az a baj, hogy a drágám elfoglal egy rendes helyet, mert a kezeit szépen kiteríti. Robi megint nem arról híres, hogy összehúzza magát, így nekem alig marad hely. Nem panaszkodás, tudom, hogy én szereztem ezt a gondot magamnak... Szóval már Rakamazon közölte, hogy éhes, de gondoltam hátha kibírja Nyíregyig. Be is aludt, csak a piros lámpáknál jelzett, hogy indulni kellene már. A dm-ben persze nem kaptam olyan pelenkát, ami kellett volna nekem...A C&A meg teljesen új áruval fogadott minket. Mindent elvittek, amit akartunk venni. Jó kis forgalmuk lehet... Azért vettem egy hálózsákot, Igaz nem olyan nagy, amilyet szerettem volna, de jó lesz egy ideig. Láttam egy olyan tündér ruhát! Fehér-fekete-szürke kockás volt és az alján rakott, a derekán pedig egy öv csattal. Hozzá egy rózsaszín harisnya és felső. Ha még ennivaló cukorfalat ruhát láttatokl! Marcinak akadt egy hódolója is. Hát na, csinos fiam van! Egy kb. egy éves cuki kislány, de ajnos csak érdekkapcsolatot akart. A cumink kellett volna, de lopásgátlóval volt ellátva ( cumilánc). Mivel azért csak kihúzta Marci szájából, ordítani kezdett, így apa kezébe nyomtuk a ruhát, hogy fizess! Mi mentünk enni. Hogy milyen nehéz a hordozóban ez a gyerek! A Brendonban a kedvenc szőke nénink megint dolgozott! Vettünk két pulcsit, egyet Bencének, egyet Marcinak. P.O. bodykat akartam, de itt legalább valamelyest védik az ember pénztárcáját: olyan magasan voltak a 80 méretek, hogy nem értem el. Persze alig volt vagy kettő fiús, de a szőke néni hozott nekünk a raktárból! A hintát is onnan hozattuk ki, mert az a szín kellett. Aztán találtam egy édes kis lepkés bodyt. Valami gyönyörűség! 74 volt. Nem akartam otthagyni, annyira velem akart jönni! Gondoltam megvesszem Lilinek, Edit úgyis olyan bodyőrűlt, mint én, haragudni csak nem fog. Csak kicsinek találtam. Erre szőke néni: Van nagyobb is! Hihi! Így vettem Lilinek egy lepkés bodyt. A kék igazán nem az én színem, de ez nagyon tetszik nekem. Robi belátta, hogy jobb, hogy fiúnk van! Aztán vásároltunk még a Sparban, kajáltunk a kínaiban és végül megpróbálkoztunk egy másik dm-el. Ott sem volt pelus, csak raktáron. Persze kihozattam. Szegény pénztáros néni otthagyta miattunk a pénztárat, így vártak sokan. Erre nem rossz pelust hozott ki. Pampersnek Pampers, 4 méretnek 4 méret, de nem a sima 4, hanem 4+. Már nem volt pofám otthagyni, így elhoztuk. Annyira nem nagy Marcira. Szóval nem volt minden, amit akartunk , de azért így is sikerült pénzt költeni!

Most megyünk a postára feladni sok nyereményjátékos levelet. Hátha nyerünk valamit.
:wink:

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi,nagyon-nagyon köszönjük a bodyt! :D :D :D Már kezdtek elvonási tüneteim lenni,mert kb 1,5 hete nem vettem már Lilinek! :mrgreen: Nem mintha kevés lenne,de Imi eltiltott a body vásárlástól,szerinte ez már szenvedélyemmé vát. :lol: :lol: :lol: De olyan szépek,és Lili is olyan kis gyönyörűség bennük! :D

KépKép
editmaci
 
 


Robi is azért örül, hogy fiúnk van, mert sokkal kevesebb ruhát lehet nekik venni, mint a csajoknak. :lol: Így legalább kevesebbet költünk, bár szerintem így is elég sokat! :oops:

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok,

megjöttem. :lol: :lol: Kicsit nyugisabb lett nálunk minden, a barátnöm haza ment. Azt mondta nem akar a nyakunkon lenni többé. Nem mintha teher lett volna, de megértem, hogy most már nagyon vágyott a saját házacskájába.

Edina, így utólag is boldog szülinapot. Én istenien érzem magam 30 évesen. Talán még jobban elégedett vagyok magammal,mint 25 évesen.

Orsi, hát ezt nem hiszem el!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Már megint nyertetek??? Húzod a strigulákat??? Szerintem te tutira háromszor álltál sorba, amikor Isten a szerencsét osztogatta.

Velem minden ok. Duzzadok az energiától. Elmúltak a rosszullétek, végre megint van energiám futni meg biciklizni.

Mara, én a terhesség elött csak a folsavat szedtem, valamint nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget.
Én olvastam egy magazinban, hogy az elevittöl hízni lehet. Ha egészségesen, rendszeresen táplálkozol, akkor eleve meg van a napi energia, vitamin beviteled. Ha erre még rászeded az elevitet, akkor az .........

Már majdnem 12 hetesek vagyunk. Alig várom az uh-t. És változik a derekam, hasam. Bár még azt olvastam, hogy ez még csak a belek játékat, de én úgy veszem észre, hogy kerekszem. Bár én amúgy is elég befelé horpadt hasú voltam, és a tanácsadónöm azt mondta, hogy ezért látszik meg ilyen hamar.
úgy szalad az idö...

Kép
gabcsi76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?