Új privát üzeneted érkezett!

Nos jó napot!

Megjöttünk doki nénitől. Gyereknek semmi komoly baja kicsit piros a torka és takonykóros. :cry: Orcsepp, torokfertőtlenítő és C vitamin.
Cool (asa) nagyon ügyi vagy! és tuti jó, hogy van téli taihely is. :lol: Úgy hiányoznátok ám a téli hideg, rideg depis napokon!

Nos húzok mosogatni!

Kép
vanília
 
 


Vanília, kölcsönös a lelkesedésem, és az a jó a fedett helyben, hogy bármilyen időpontot megbeszélhetünk oda talinak, nem szólhat bele a meteorológia, és utána nem kell pártai lucsiát lepuffantani. Ez neki is jó, nem?

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasha,Coolasa,
Halas koszonet a valaszokert es kulon pusza is erte :wink: :lol:
Voltmar egy csaszim,ugyhogy azzal tisztaban vagyok...remelem ujra olyan egyszeru lesz mint 4 eve :wink:
Szupi a vizhatlan kotes hir,merta amasik korhazban ez nem volt...
Tulkepp a szopi miatt valasztottam ezt a korhazat,ugyhogy en a nyakukra fogok jarni .

Hat igen pont a nyugalom miatt valasztanam az egy agyast,csak ha epp egyedul vagyok hogy megyek majd furodni,vagy epp a csecsemoshoz segitseget igenyelni :wink: ,mert nem hagynam egyedul a babat a szobaban,ilyenkor mi a szitu???

Coolasa,
Oxitociner nem tolonganek az tuti,de a fajdalomcsillapito az johet :D Neked mindig bent volt a parod? Tenyleg nem volt tul uncsi egyedul???Program csaszi levenazert lefogllaom a fizetost arra a napra,aztan mivel nagyobb csemete is hamarabb jott 2 hettel rabizom a termeszter,majd megprobalok par nap utan intezkedni legfeljebb.

Koszi megegyszer!!!!!!!!!!!!!!

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 

 
 

Kata, igen, végig benn volt velem egyszülött poronytunk apukája is, percre pontosan annyi időt töltött a kórházban, mint mi. Így nem voltam egyedül, és unalmasnak sem nevezném azt az időszakot. Sokféle jelző jut eszembe, de az "unalmas" ezidáig valahogy nem ugrott be. :wink: Sok sikert.

Kép Kép
coolasa
 
 


Kataa, na azé! :)
Akkor te már rutinos vagy, ha az első babó is csaszi volt! Nekem az egy ágyasban volt csengőm, nem kellett kimenni a szobából, de amikor pisilni mentem azért egyedül hagytam a bébicseket. Fel sem tűnt neki annyit aludt :wink: Fürdéskor is megvár a manó, mert akkor mész majd amikor szopi után ő alszik. Amikor meg a csecsemősökhöz mész akor viszed magaddal :)
A 3 ágyasban nem tudom van e csengő, mert addigra már eléggé mozgékony voltam és nem igényeltem se a csengőt, dem a nővéreket.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


coolASA, isten vagy!!!!!!!!!!!!

Tudom is hol van ez a Cserepesház, Kispestiek, csak utánam gyertek majd! :wink:
Meteorológia annyiban azé ott van, hogy a 85-ös buszhoz elég soklat kell gyalogolnunk, meg a busztól a Cserepesházig és ha Lúúúcsia, Zita, Márta, aki H. Bóna vagy Lajos, aki Németh azt találja mondani, hogy hideg, de derült idő várható, útközben viszont elkap minket a hóesés, esetleg szél, akkor nagyon megsz...juk. De ne feltételezzünk ilyet ezekről a drága meteorológusokról.

Szeretem a focit!
Kép

Góóóóóól!
Kép

Ne üljünk itt, menjünk inkább focizni!
Kép

Livi, így kell focizni?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A folytatást megint nem engedi felrakni :evil: , úgyhogy izgulhattok, mi lesz a történet vége.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Vanília,
írtam sms-t, hogy gyertek le, de nem válaszoltál. Lehet, hogy akkor voltatok orvosnál. Jobbulást Ádusznak!

Ha ezeket a képeket fel tudtam tenni, akkor a többit miért nem????

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hát még ezt sem tudod? Azokat azért nem tudtad feltenni, mert ott Livi nem ebben az észbontó cicáskutyásmacis kertésznadrágjában tombol. (Bubek, ez itt a oroszlán-pingvin-kengurú-stb... ugyeugye)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Ádi!
Boldog hófordulót!
Kép

Betegeskedőknek jobbulást kivánok!

Sajnos az oviban is tapasztalom,hogy takonykór van. :roll:

Tök jó volt az első napom,édesek voltak a gyerkőcök.Az egyik kislánynak be volt ragasztva a keze sebtapasszal.Odajött hozzám és megkérdezte:Dia néni( :oops: )mi ez a kezemen.Mondom:Sebtapasz.Erre közli a másik kislánnyal,hogy tapasztalat van a kezén. :lol: :lol: :lol:

Domi jól el van az apjával csak az a baj,hogy nem alszik vele délben.Ezért mire én hazaérek már olyan fáradt,hogy azért nem tud elaludni,még most is itt pörög. :evil:

Taliért IRIGY!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Sasha!
Köszike,aranyos vagy. :wink:

Mindenkinek puszi:
UI:Gabi!Jóóóóóók a képek! :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Natasha,Coolasa
Na akkor talan a legjobb kombinacio ha mindket tipusu szobaban vanaz ember gyenge lanya :? Enyem apa nem tud ott lenni velem non-stop ,merthat ugye itt van nekunk a NAGY :lol: ,plusz meg az undok munkahely is :twisted:
Ha megvarja a kiirast a babo,akkor alapbol egy agyasba megyek,ha nem akkor meg megnezem a 3-ast es annak fuggvenyeben jelentkezem (de surun) a fizetosert :wink:

Pusz
kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Az 5 ágyasban nem volt csecsemőnővérhívó csengő :evil: Ezért is b.tak le első éjjel, de ezt már kívülről fújjátok, nem is untatlak benneteket.

Tegnapi séta közben beiktattam egy gyószertárlátogatást is. Infacolt vettem, meg kiváltottam a Maltofer Fol-omat (vas+folsav) Gyógyszerésznő undok hangnemben kioktatott, hogy a receptek 1 hónapig érvényesek. Mondom neki hogy tudom, és tudomásom szerint az enyémmel nincs is baj, mivel még nem járt le. Közölte (még mindig kioktató, de írhatnám inkább leb.ó) hangnemben hogy de 3 nap múlva már le fog járni, és ez baj. :shock: :evil: Valahogy nem értettem, hogy miért pofázott, mert SEMMI gond nem volt a recepttel, nem járt le, jól volt felírva meg minden. Egyszerűen itt a sarki gyógyszertárban ilyen taplók vannak. Mindegyik. Egyetlen mosoly nem hagyja el az arcukat soha. Csak azért megyek ide, mert közel van. De ha másfelé is megyünk, akkor direkt nem itt váltom ki a gyogyikat :evil:

Coolasa, magasságos Jedi Mesterem,
HOLLÁRIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Szupijó hírek!!! És nem is olyan vészes a távolság! Bkv-val se olyan durva, bár mi inkább majd kocsival megyünk. Lenyúlom Mbától, ő meg mehet a 200-as busszal dolgozni :twisted:

Dia (néni),
örülök, hogy jól sikerült az első napod!

Vanília,
a kis tizeskének jobbulást kívánunk! :wink:

Gabus,
átméretezted a képeket? Lehet hogy túl nagyok, és azért nem tudod őket feltenni (Neked, mint kezdő Babanetezőnek ezt tudom javasolni) :twisted:

Megyek, mindjárt Megatánc. Bár kretének már nem lesznek benne, én azért kíváncsi vagyok.

Kép
mancs
 
 


Mancs, igen, azt hiszem ez a Magasságos Jedi Mester a helyes megnevezés.... végre valaki a megfelelő szinten kezel. Azért trillázni nem kellett volna, még a végén rosszakat álmodunk :wink: Már aki alszik éjjel, de ez téged úgysem érint...

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
neked a szimpla "isten vagy" már meg sem felel? Aszittem, annál már nincs feljebb, erre tessék, kiderül, hogy a Jediség még a teremtőnél is magasabban van a ranglétrán. Hízelegjen neked az ördög, én nem fogok mégegyszer, az tuti! :evil:

Mancsi,
ezt a képkicsinyítést meg se nem hallottam! Különben is, nekem ne magyarázzon, aki 27 napos receptekkel szaladgál a gyógyszertárba...

Pici Petyának még kell az infacol? Remélem már nem sokáig lesz szükség rá! :wink: Bár ha visszagondolok arra a palacsinta felsorolásodra... :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
olyan jó, hogy ilyen jó volt az első napod! Ilyen legyen a többi is!

(Megmondtam a frankót: olyan jó, hogy ilyen jó...) :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó estét!

Azt elfelejtettem, hogy Ádusz 10 kg. + 30 dkg.
Most este már volt egy tiszta pillanata (mármint az orrának), csak egész nap porszívóztam.

Gabus bocsi nem vettem ki a táskából a telefont mikor hazajöttünk. :cry:
majd holnap összehozzuk valahogy.

Dia!
Tök jó lesz neked, ilyen beszólásokat tessék nekünk összegyűjteni!

Coolasa téged már nem lehet fokozni! :D

Kép
vanília
 
 


Vanília,
okézsoké!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én már csak annyit teszek az előttem Asákat imába foglalókhoz (természetesen örömömet kifejezvén és az az előttemszólók mindennemű beszólását is beleértve!!!): Jipijááááájééééééé!!!!

Akkor megyünk csepépházba! Mikor is? Mikor is? :lol:

Ja és IKEÁba mi is megyünk, szóval Asák nem titkolni eme szándékot, pls!

Szóval még egy kinti tali lehetőségében is benne vagytok esetleg?
Csütörtökön még elég jó idő lesz.....mármint holnapután. Jövő héten már nagyon hideg lesz. Legalábbis hét elején.
Szóval egy csütörtök dél Népligethez mit szóltok

Vukáék is faházaznak? Hová tűnt ő is....????

Ilbáéknak meg tök jó! Nem is mondta hogy mennek...hol van ez a faház? Gabi te tudod?

Vanília,
Ádusznak sokat szívd az orrát, mert megéri. Én, ahogy meghallottam, hogy szipog, vagy szörcsög az orra, azonnal szívtam. (és még most is kell neki esténként)
Ja és mégegy: nem tudom használod-e, de amikor én náthás voltam kipróbáltam magamon a sterimárt - és nagyon jóóóóó! Olyannyira, hogy mindkét orrom be volt dugulva, és közben meg folyt is mint állat, befújtam, és rá 2 percre már egy csomó trutyi kijött, és szabadon tudtam a levegőt venni az orromon. Szóval használd Ádusznál, akármennyire folyós a trutyi, mert sokkal több jön ki a sterimárral. Tök jól feloldja a hátsó cuccot is.
A múltkor mondtad, hogy annyira hátul van a trutyi, hogy nem jön ki a porszívóval sem. Én úgy csináltam - mert Marcinak meg teljesen összeszippantja az orrát ahogy beledugom azt az üveg bigyulát - szóval az orra mellett (szeme alatt) egy kicsit elhúzom oldalra a bőrt, és így jár a levegő az orrában. Remélem érthetően írtam. Ha egy kicsit félrehúzod a bőrt, akkor tágasabb lesz az orrában a luk, így talán jobban szívja majd a porszívó is.

Na mit is akartam még?
Ja Dia, irígy vagyok egy kicsit az ovira...Az volt életem legszebb munkája, amikro óvónéni voltam egy évig. Amikor a gyerekek ilyeneket mondanak, attól az embernek nagyon vidámkodhatnékja lesz. :lol:

Sasha, neked is elfelejtettem tegnap írni:
Annyira jók ezek a bulik nálatok! Rátok meg a nagy család miatt vagyok kcisit irígy. Illetve hogy nagy is, meg hogy ennyire összetartó is a család! Nálunk el sem tudok képzelni iylen jó kis bulit, sajnos...pedig hely is lenne hol (anyuéknál Sarudon), csakhát ennyire nem jók a viszonyok... :? :cry:

Mancs, ez a gyógyszertár dolog nálunk pont az ellenkezője: Imádok a sarki gyógyszertárba menni, mert nagyon aranyosak, és ha valami nincs is, azonnal felajánlják hogy megrendelik, és tök jó odamenni. Csak nyáron a nagymelegben ment a légkondi mindig, és MArcit mindig kinthagytam a babakocsiban az üvegajtó mögött, és állandóan háttal beszéltem az eladókkal. Még ezt is megértették, és kedvesek voltak továbbra is. :D

Coolasa,
most már van fosómedvénk is.... :? meg mókustevénk. :lol: (sőt 20 db újjbábot kaptunk uncsitesóéktól, és az elefántot átminősítette a férjem zsidó egérré (mindenkitől elnézést, nem faji megkülönböztetés, csak az ormányt nem találta elég hosszúnak, hogy elefánt lehessen)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


csepép...az se rossz....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Coolasa,
most én mondom, hogy Noki képét a vonalzón cserélni kéne...Ennél azért már ő is komolyabb....anyucit az avataron nem minősítem.....nincs rajta szemüveg.....nohát.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


És most jöhet az éjszakai műszak is...én most balra (jééé, tényleg balra... :wink: ) el....jó éjt, ébredés, és szipogásmenteset!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja Gabi,
bár Coolasa megelőzött, de ez a gatya Livin!!! Ilyet én is akarok!Hát ez nagyon -nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon vagány!!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


sziasztok.

télitalihelynek én is nagyon örülni!!! :lol: szuperek vagytok asa-k! 1-2 óra cserepezés utána irány az ikea ebédelni :shock: !!??

Nagy tesz-veszre és vaterára való rászabadulásom eredményeképpen hamarosan miénk lesz 1 db bébiőr (adó-vevő), 2 db overáll Julcsinak, 1 db overáll Daninak, és egy fischer price etetőszék (még nem ülő gyermeknek)!! és mindez kb 14 ezer ft-ért postaköltséggel együtt!!

Vanília, van a mondóka móka is! majd viszem a cserepesházba (a többit is!)

Nálunk is jön új fog :D ! De még nem Julcsinak, hanem Daninak :? . még bent van a régi, és már látszik alatta az új, ráadásul ferde :( . Sebaj, van egy jó kis fogszabályozós fogorvosnénink, röpke néhány év és a helyére kerül...

Sasha, jó lehetett a buli nagyon, kafa mikor a felnőttek így visszamennek gyerekbe :lol: !

Boldog szülinapot az egyéveseknek és boldog hófordulót a hófordulósoknak!! ugye nem haaragszik meg senki, hogy nem névreszóltam :oops: :oops: (nem tudok színeket csinálni... vajh miért? és betűméretet sem tudok változtatni...
jumam
 
 


Bubek,
nem akarom letörni a lelkesedésedet (áááááááááááááá), de ami nincs a gyógyszertárban, és valaki venni szeretne, kötelességük megrendelni. Igaz, ezt nem kezelik így, pusztán a gyógyszertáros jó hangulatán vagy kedvességén múlik. Ezt a mi gyógyszertárosunktól hallottam, mikor Livinek venni kellett a sűrítőt. Az nem egy tömeggyógyszer, tehát nincs mindig készleten. Ha a jófej csajt fogtam ki, mondta, hogy meg kell rendelni és másnap menjek érte, ha a h...jét, az csak közölte, hogy itt ilyen nincs azt kész. Megkérdeztem a szimpit, hogy most mi van, akkkkó mondta eztet.

Légkondit eleve úúúúúúúútálom, mert mindig olyan hűvösre állítják az emberek (munkahelyemen, áruházban, buszon /távolságin/ stb.), hogy jégszobor lesz belőlem. És itt a gyogyitárban is így van, persze a vevőkre van állítva, hogy ők élvezhessék a kinti 35 fok után a benti 19-et. :evil:

Csütörtök nekünk nem jó, de talizzatok nyugodtan!!! :wink:

Orrszívásról aszonta a dokibácsink, hogy nem kell túlzásba vinni, de azt már nem fejtette ki, hogy miért. Ezt nagyon szeretem, mikor elmondanak valamit félig, és mehetek isten hírével.

Zsidó egér :lol: :lol: :lol:

Milyen az a fosómedve? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
a fosómedve a mosómedve D. által felruházva egyéb tulajdonsággal... :lol:

és mi a túlzás az orrszívásnál? Akkor kell szívni amikor már nagyon be van dugulva? vagy mikor? Nekem a dokinéni nem momndott semmit, amikor mondtam neki hogy szívjuk az orrát. Inkább helyeselte. (bólogatott... :P )

Na mostmár tényleg megyek....

Többieknek is kértik nyilatkozni a csütörtökről. ui. mindjárt itt van!

Ja még akartam azt is írni (én egy tökkelütött vagyok, kavintont kéne szedjek, bár szerintem én alapból el vagyok ronta, mert kábé amióta kijöttem az iskolából azóta felejtek el mindent... :evil: ),
hogy Szilvi is annyira cuki azon a kukucskálós képen. Ott tök fiús... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


meg írni sem tudok.... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
a gatyót Domitól örököltük, és ha tudnád, hogy ezen kívül még mennyi mindent kaptunk tőlük! Kantáros nadrágok, kétrészes melegítők, pólók tömkelegét. Már sokat láthattatok Livin, csak nem akartam mindig szólni, hogy na, ez is Domitól van, meg az is. De lehet, hogy ezentúl így lesz, mert tényleg olyan édes szerkók.
(Nnnnnnnnnnnna, ez is megvan, jól benyaltam Dia néninek!) :lol:
Hát ez az, hogy nem mondta, hogy miért, csak hogy nem kell szívni mindjárt az első orrfolyásra. De ebben is, mint másban, magunkra hallagtunk azurammal és ha úgy látjuk, hogy óránként kell, akkor nem sz@rozunk.

Nemtom pontosan hol vannak Ilbáék, csak annyit, hogy valahol közel.

Jumam,
asszem a fogszabályzás egy olyan dolog, amit szinte egy gyerek sem úszik meg. :?

Mindenkitől kérdezem, hogy a gyerkőcök mind ugyanolyan rosszul viselik az orrcseppet, orrspray-zést, mint magát az orrszívást vagy csak Livi ilyen kis butuska? Meglátja a kezemben és üvölt, rúg, harap, rá kell ülnöm, hogy befújjak neki. Aztán mikor felül, a sírás miatt összegyűlt takival rögtön kifolyik...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tök jó, a középső szobában vagyok, egyik oldalon Zoli forgolódik, másik oldalon Livi, sosem tudom, mikor melyik szobából jön a nesz, mert ha Liviéből, akkor mennem kéne megnézni. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Úgy eltűntem péntek óta, hogy azt se tudom, milyen sorrendben is akarom leírni mindazt, amit nektek szántam. Időrendi, fontossági, vagy eszembe jut sorrend? Majd menet közben kiderül.

Coolasa,
elküldenéd a fogdokid elérhetőségét priviben (kormi75 kukac freemail.hu)? Köszönöm.

Szemész:
valahogy szóba került a párommal, hogy esetleg megpróbálhatnám a lézeres szemkorrekciós műtétet, ezt anyámnak is megemlítettem ma, erre kiötlötte, hogy ha a nyárra megszervezem magamnak a műtétet, akkor addig összeszedi rá a pénzt (ennyit arról, hogy egy kamaszkori apróbb plasztikai beavatkozáskor szentül megfogadtam, hogy én, önként, kés alá, SOHA!) Kérdésem: ki mit hallott, miként vélekedik a dologról?

Szombaton vettünk egy vizes porszívót a Tescoban. Brutális szívóereje van, az előző nap felporszívózott szőnyegből nem semmi koszt kiszedett. Páromtól idézve:"Jé, ez a szőnyeg ilyen tiszta is lehet?" Egyelőre boldogok vagyunk vele.

Vasárnapra már nem nagyon emlékszem, ellenben tegnap ELJUTOTT HOZZÁM A KULACS! KÖSZÖNET MINDEN RÉSZTVEVŐNEK! Ma megkaparintotta Benedek, de mielőtt nagyon szemügyre vehette volna, sikerült kilopni tőle, s eldugni Mikulásig.
A párom Svájcba távozott.

Ma zsufi napunk volt, jött anyám, némi késéssel, mert reggel rossz buszra szállt, s ahelyett, hogy az autópályán száguldott volna az unokái felé, falujáró buszon döcögött fel. Voltunk dokinéninél, Levente 9,5 kg kereken, a BCG hegét Curiosaval kell kenegetni, de nem olyan nagy gáz. Kikérdeztem a dokinőt a pneumococcus elleni oltásról, ő nagyon pártolná, ha rajta múlna betenné a kötelező oltások közé, de most itt nem támogatott, s így az oltás elleni legnagyobb érv az ára. Egy oltás 17000 Ft, s ebből gyerekenként 2 kell, vagyis két gyerekre kész hororr. Anyám erre is kijelentette, hogy nézzek komolyabban utána, kifizeti, ha kell. Mellesleg letárgyaltuk, hogy Leventét beoltatom agyhártyagyuszi ellen is.
Anyámék megvették Benedek karácsonyi ajándékát, én nagyon örülök neki, piszkosul eltalálták, az idei év slágerajándékát, az FP tanító kutyust kapja (vettek belőle kettőt, hogy ne legyen zűr, Csillának is) Ő az :
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... =inf_laugh
Én meg elmentem Csillának szülinapi ajándékot keresni. Lányok, a körúton, a Baross utcánál a Játékdiszkontban annyi klassz babajáték van, hogy csorgott a nyálam. Olyan márkák is, amiket eddig sose láttam, s jóval elfogadhatóbb árban, mint a nagy nevek. Szóval, aki előre gondolkodik már, annak ajánlom, hogy látogasson el ide, főleg, hogy tavaly Karácsony előtt pár nappal voltam itt, s akkor totál ki voltak fosztva, míg most gyönyörű a választék.

Mennem kell betölteni a bazi nagy élő cumi szerepét, fogzunk ezerrel. (egy már át is törte). Levente csak cicivel a szájában tud aludni. Én meg belehalok a hátfájásba.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Halihó!

Jó rég voltam. Pénteken már mentünk ki Pátyra szüretelni, aztán vasárnap már pihiztünk egy kicsit, tegnap és ma sok programunk és vendégünk volt. Apa közben elutazott Németországba, most a hugom nálunk alszik. Na ennyit a gyors helyzetjelentésről.

Bubek nekünk a csütörtök nem jó, már van programunk, ezen a héten csak a holnapi nap lesz nem túl zyúfolt, de így házimunkázni fogok, mert van mit csinálni.

Mancs köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi a kupont, Petrának most már van piramis játéka.

Az érintetteknek boldog hó- ill. évfordulót kívánok!!!

Coolasa gratula az ügyintézéshez. Miért pont ez az időpont jó csak nekik? Mi ált. 10-ig alszunk és délre kászálódunk ki az ágyból.
IKEÁ-s talira én is menni akarok!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kormi a barátnőm megcsináltatta a szemműtétet, az első napok nem voltak túl jók, de az eredmény egész jó lett. Viszont addig nem ajánlom, amíg még szülni akarsz, majd csak utána!

Az a drága oltás mi ellen jó?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
hm, pedig akarok még babát, akkor megfontolandó.

Oltás:
van róla szórólap a tanácsadó előtt, azt olvastam, míg vártunk. A pneumococcus majd mindenkiben ott van, főleg 2 éves kor alatt, az orr- garatüregben. Hordozóként nem is jelent gondot, de ha legyengül valami miatt a szervezet, valahogy áttörik a védelmi vonalat, "gyilkossá'' válik. Vérmérgezést, agyhártyagyulladást, tüdőgyulladást, középfülgyulladást okozhat (ez utóbbihoz nem is kell áttörnie a szervezet védelmi vonalát, az orrgarat összeköttetésben van a középfüllel.
Na, most én váltam lexikonná. Van róla szó a mostani Kismama magazinban is. Ahol van nagyobb gyerek, aki közösségbe jár, s hazahozhat mindenfélét, ott méginkább ajánlják. S ahol van idős ember a családban, ott is, mert az időskori tüdőgyulladást is ez szokta okozni.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Két marokra eszem a szőlőt
Kép Kép

A babakocsit hamar megunta a kisasszony, Ő is segíteni akart, így vállról vállra járt
Kép Kép

Aztán elfáradt a nagy munkában
Kép

Hé, ide a szőlőt tessék darálni
Kép

Egyébként a kisasszony úgy issza a mustot, hogy az csak na :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Petra szüreti arcai
Kép Kép
Kép Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kibújt a 2. fogacskánk is.
Kép

Viszont újra visszatértek a rosszabb éjszakák. Egyértelműen a foga miatt van, mert amint bekenem Dentinox-szal alszik tovább, csak sajnos néha mire sikerül bekennem, már nagyon felkelti magát a sirással és nehezebb visszaaludnia. Ma együtt alszunk a nagyágyban, mert apa nincs itthon.

Mancs még annyit akartam írni, hogy amikor mi elkezdtük Petrának adni a barackot, nálunk is nagyon megfogta a kakit. Vannak szerencsések, mint mondjuk Natasáék, ahol bejön az a dolog, hogy vannak hajtós és fogós gyümik, hát nálunk ez nem igaz. A szilva, a sárgabarack, a must sem segíti Petra kakilását. A banánt és az almát épp emiatt csak most kezdem bevezetni, mert azért már sokat javult a helyzet, de azért még mindig vegyítem valami hajtós dologgal ezeket.

Na megyek lefeküdni, mert úgyis csak magammal levelezgetek és mert hulla fáradt vagyok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én még itt vagyok Petra képeit csodálni! Egyszerűen nincs szó, milyen szépséges a kisasszony.

Levente sír álmában. A szívem szakad meg.... :cry:

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Hellló!!!

Majd beszartam a röhögéstől már tegnap is, de még ma is folytatódott (ja csúsztassatok egy napot hátra :lol: )

Jumam!
Színezni és betűt nagyítani a következő képpen lehet:
-leírod a szöveget
-kijelölöd a szöveget az egérrel, hogy a háttere ne fehér legyen
-lenyitod a Betűszín: görgősávot és kiválasztod a megfelelő színt.
-lenyitod a Betűméret: görgősávot és kiválasztod a megfelelő méretet.

Ennyi. :wink:

Vuka!

Petra cuki ahogy a nagy bordó akármiben van...:)))

Kormi!
Köszi, hogy leírtad a pneumococcus-ról a dolgokat! Elképzelhető, hogy a Daninak emiatt is volt tavaly télen 5 hónapig tartó középfül gyulladása? Vagy tényleg csak az orrmadnuláját kellett kivenni. Egyébként ez tudják pl vérvételből szűrni?
Csak azért kérdezem, mert most is már5 hete náthás, és hol jobban, hol kevésbé. Azaz, hol csak átlátszó folyik, hol zöld. Most zöld és köhög, ezért bölcsiszünet van. Egyébként átlátszóval mehet bölcsibe (mert mindegyiknek folyik az orra egyébként... :x)
Oviban dettó ue. a helyzet, csak a Gabi is csúnyán köhög, de az orrmánya csak kicsit folyik.

Kataa!
Szia :wink: Köszi a külön puszit, látom sokan megirigyelték, főleg az ASA-ra végződő nevű egyedek :wink:
Mi lenne, ha először kipróbálnád a 3 ágyas kórtermet és ha nem jön be akkor kérnéd az alapítványit? Az alapítványiban a babaágy nem más, mint egy gurulós "bőlcső", tehát azt bárhová tolhatod magaddal.

Mancs!
Milyen kötekedő gyógyszertárosok vannak... Én szoktam a dokimtól kérni, hogy ne dátumozza meg a recepteket... pl popsikenőcsnél, vagy valami más nem sűrgős dolgoknál.... így sosincs gebasz. A tiedet, ha megkéred nem tenné meg ezt az apróságot?

Bubek!
Tali nálunk ugrott, hiszen mindhárom taknyol. Illetve Geri csak picikét, de a Dani brutális gyíkokat ont az orrmányából, a Gabi meg mint egy tüdőbajos úgy köhög. Bár csak néha-néha, de a Daninak meg folyamatosan jön.

Dia!
Nagyon jót röhögtem a gyerekszájon :lol: :lol: :lol: Tapasztalat van a kezén :lol: :lol: :lol:

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

Bubek, nekem a csüti sajna nem jó. :( Azért ti érezzétek nagyon jól magatokat majd. (már ha nélkülem ez menni fog)

Ma meg este fotózásra viszem sztárgyanús fiamat. :wink: Na jó, protkónk van. Tesóm írt egy könyvet, viszonylag sok példányban fog megjelenni, újszülött életmentésről, meg gyerekbetegségekről, és valszeg Bence lesz a borítón. :) Nahhhh.
Vendég
 


Vuka, szüretelve is gyönyörű Petra. Ez a puttonyos kép nagyon kéééééész. :D :D
Vendég
 


Sasha,
lehet, hogy olyannál, akinek rendszeresen van középfül gyulladása, érdemes lenne ez az oltás. A szórólap miatt nem szükséges a véráramban lennie ahhoz, hogy középfülgyulladást okozzon, ez számomra azt mondja, hogy nem biztos, hogy kimutatható vérből. Ellenben akkor ott kell lennie a garatban, orrban, esetleg egy kenetvétel? Az orvosommal ellentétben a papír azt mondja, hogy két éves kor felett elég egy oltás. Az oltás kiírtja a szervezetben levő ilyen bacikat, s utána védetséget ad ellenük. De lehet, hogy az orrmandula a székhelyük, s annak kivételével kiírtódtak? Nem vagyok orvos, érdemes lenne egyet megkérdezni, de az is lehet, hogy ez annyira új oltás, hogy vannak dokik, akik nem tudnak rá mit mondani.

Szörnyű éjszakánk volt. Holnap a Panadol mellett bevetek egy kis Dentinoxot is. De az is lehet, hogy fázott is a lelkem, mert reggel piszok hideg volt a kezecskéje, s hajnalban a saját takarómmal takartam be, utána még jót aludt. Azt hiszem, előkotrok a szekrényből egy hálózsákot, betankoltam velük.

Ja, elfelejtettem még:
Sasha,
a párom kérdezi, hogy milyen gyereküléseket árulsz, mert Leventének sürgősen kellene valamilyen, a hordozóban egyszerűen nem fér el. Tegnap nézegettem boltban, megteszett két darab is, az egyik 9-25 kg kategoriás, szűkítővel, erősen gondolkodós egy ennyire gyarapodó baba mellé.
Én még azt kérdezném a jövőbeli terveimre tekintettel, hogy hogy is lehet 3 gyerekkel autózni? Le kell majd cserélnünk, az amúgy tök kényelmes, nem is olyan kicsi Pegout 405 üösünket egy olyanra, ahol hátul három hárompontos öv van? vagy hogy is? Nem tudom most elképzelni....

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


csatlakoznék a Petrát méltatókhoz, gyönyörű :D :D

és Gabus Livijén is mindig elámulok, az a sűrű szőke haj, a csajos nézés... nagyon édi :D

Eszti:
azt eddig is tudtuk, hogy te híres ember vagy, na de hogy a tesód is az, sőt mindjárt a fiad is, jó lesz ha raktározol nekem egy-két aláírást, csak hogy megalapozzam a jövőmet :lol: :lol:
Vendég
 


Tücsimamai, a Siesta outlet címet meg tudnád adni? Köszi. Adok helyette aláírást majd, hátha egyszer jól jön. :wink: :lol:
Vendég
 


Árpád út 180 valamennyi, a Shop Stop-ban, az újpesti víztoronnyal szemben, az Újpalotára átvezető felüljáró előtt
Vendég
 


Vendég
 


Sziasztok!
Vuka, Novum, Gabus ennivalóak a csajok! Mákotok van, hogy jelenleg nem vagyok éhes :wink: Az a kantáros naci iiigen aranyos!

Kormi, szép is az önkritika, de vigyázz, mert ha te is belecsöppensz a stréber kategóriába azt csak arometerápisá, nyugató ülőfürdővel lehet túlélni az meg egy gyerek mellett is nehezen kivitelezhető :?
A mi dokink egy éves kor alatt semmi extra védőoltást nem pártol. Azt hiszem mi maradunk is ezen állásponton. Bár, nem is kell olyan sokat várni, hogy már ne az egy éve alatti kategóriába tartozzunk :shock: Egyébként ma akartunk dokeszhoz menni méricske miatt, de az szabin van. A galád!

CoolAsa, szerintem dobjunk fel egy időpontot az Ikeás ütközésre! Max lehetőséget adunk itt másoknak is, hogy leróják tiszteletüket. Mit te szósz?! ///Szerdán nekem nem jó.///

Eszti, nem semmi protkója van Benyónak. Bár, protkó nélkül is nyugodtan szerepelhet borítón :wink:

Jaaaaaaj, még mi sem vettünk autósülést pedig nagyon itt az ideje, mert lassan megszületik az a babóca akinek odaigértük a mostani hordozónkat. Arról nem beszélve, hogy Szonja jócskán kilóg már.

Jumam, ügyi vagy, hogy ennyit vásároltál. Megjegyzem a mi topánunk is onann van amit tegnap vettem Szonjecnek. Még apának is tetszik 8)

Kép

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kibújt a második fogacska is!
Nagyon bízom benne, hogy most egy darabig nyugisabb éjszakáink lesznek, mert ami most is volt... Sokszor felsírt, 2 óránként evett... Hát, nem tudom meddig bírom ezt így :shock: Olyan vagyok, mint egy zombi.

Kormi,
hol van pontosan ez a játékbolt? A Panadol szted jobb fogzásra? Én eddig csak Dentinoxoztam. Szemműtét: nekem sok ismerősöm csináltatott már, mindegyikük nagyon meg van vele elégedve, bár a műtét meg az utánalévő napok, hetek elég rémesek voltak állítólag. Viszont: anyukám szemészeti szakasszisztens. Dolgozott már jópár orvossal, és közülük egyikük sem az a nagy műtét párti. Azt mondják azért, mert ez egy teljesen új beavatkozás, és még nincs tapasztalat, hogy a megműtött szemek hogy szuperálnak mondjuk 40 év múlva. Nem tudom tudod-e de ez a műtét úgy megy, hogy a szaruhártya felső rétegét égetik le lézerrel :shock: Én is szemüveges vagyok és tényleg sokkal jobb lenne ha jó lenne a látásom, nem kéne szemüveggel vacakolni meg kontaktlencsére egy valag pénzt kiadni, de soha nem tudnának rávenni arra, hogy leégettessem a szemem külső rétegét.

Vuka,
szívesen! Utána jutott eszembe, hogy remélem jó kupont dobtam be, mert nem olvastam vissza és csak "emlékezetből" gondoltam, hogy mintha ezt írtad volna :lol: Nagyon kedves volt így kaputelefonon keresztül is a Kneisz-bácsi, aki beengedett :) Igen úgy néz ki, hogy Petike is szenved a baracktól, ugyanis hétfőn volt utoljára kaki. Szegénykém eléggé kivan. Banánt többek között ezért sem adok még neki, és az almától is ódzkodom. Adjak neki meggyet? Az talán meghajtja. Vagy krumplit, répát? Nagyon jó lehetett a szüret! A must nem hajtotta meg Petrát?

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, meggyet szerintem próbálhatod, de ha nagyon savanyú keverd krumplival.
Gratu nektek is a fogacskákhoz!

Mi 6 foggal büszkélkedhetünk és azok a felsők valahogy gyorsabban nőnek, mert Szonja nem nagyon kontrolálja magát szopi közben és megesik, hogy harap :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nekünk is lassan időszerű lenne egy rendes méretű autósülés, mert kilóg Petike lába. Nézegetjük is őket, de fix még nincs. Filózom, hogy 0-36 kg-os legyen, vagy 9-36-os. Asszem így vannak a kategóriák.

Valamit még akartam, de nem tudom, mit :shock:

Natasa,
tetszik a topánka! Ne hülyíts minket a szerdával, tudom, hogy azt írtad hogy Neked nem jó, holott biztos akkor fogtok Jedimesterrel találkozni és jól kibeszélni minket! :wink:

Kép
mancs
 
 


Eszembe jutott: Megatáncot látta valaki? A végén az a nagypofájú csaj... Én simán bevertem volna a képét... Mit képzel magáról?! Persze amikor megtudta hogy továbbjutott, akkor már nyalizott ezerrel, nehogy kiejtsék az első döntő alkalmával... Hülye nagypofájú grimaszoló pitscha. :twisted:

Kép
mancs
 
 


Mancsusz Ilba írta anno, hogy a 9-36-os vmi miatt nem jó. Nem emlékszem az indokra :oops: Mi a Römmer-t nézük ki. Nem egy óccsó, de azt hiszem most ez lesz a kiválasztott. A hordozónk gagyi kategória volt, de most jobbat szeretnénk :oops: :roll:
Megatánc: minket is kiakasztott a csajszi, noha az elején nekem nem volt unszimpi amikor pofáztt, de amikor bejutott és még akkor sem bírta ki szó nélkül,....lehet tényleg vért fog izzadni, hogy a köv. körben is bennmaradjon :!:
A topánkánk made in Tibet :D /www.plateauproducts.com/

Voltunk Szonjcsekkal hentesnél. Felraktuk az ebédet az az beraktuk a sütőbe :wink: Szonja már ebédelt is áfonyás almát :wink: Írtam már, hogy ismét a "csak gyümit eszem" korszakát éli?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?