Új privát üzeneted érkezett!

Nem elég, hogy megint nem tudok képet feltenni (ha tudnátok, mit veszítetek... :lol: ), még Te is ................. piszkálszasz. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus én csak azért öhöm... piszkállak, hogy érezd a törődést. De ha nem tartasz igényt rá, akkor abbahagyom. (haha, bevetted?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Azé, mer neked van vagány szemüveged, azt hiszed, Te vagy itt a Jani? Akkor tévedel, mert a Nap miattam kel fel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Jut eszembe, Noki miket eszik már?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ajjjjaj, ez érzékeny pont lehet, ha így itthagytál...
Vagy tán a szemüvegedet bántottam meg?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Beszélgetünk-beszélgetünk kötetlenül? próbálkozunk szmúzolni? De én akkor is elmondom neked, hogy Nokit eddig főleg gyümölcsökkel tömtem, főleg mert az volt kéznél, meg könnyű pépesíteni, mivel minden különösebb zokszó és főzögetés nélkül hagyja magát evésre alkalmassá tenni. Úgyhogy a menün olyasmik voltakvannak, mint: banán, barack, alma, körte, szilva, krumpli, sütőtök..és asszem ezzel vége is a hosszas felsorolásnak. Mostanság tervezem a céklát, meg többi tökfélét, melyet közvetlenül követ majd a kaviár és a ma már szellemidézett töpörtyűkrém, mivel én a gyermekélelmezéshez (is) értek. Uff.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó válasz, 5-ös!

Nokicsek jó fej, hogy elfogadja édesanya sk. pépesített gyümijét, az én egyetlenem csak az üvegest hajlandó megenni. :?: Viszont abból bármelyiket. Az almát is csak addig rágcsálta, amíg újdonság volt, mostmár nem kell neki.
Répa? (Rossz, aki rosszra gondol!)

Úgy veszem észre, Noki és Livi születésekor hasonló jó csillagállás lehetett, mert mindkettő jól alszik meg jól eszik. Nokesz annyival még rátesz, hogy nyugodt, energiatakarákos (mármint anyuka szepontjából) babóca, míg Livi egy komplett duracellraktár. Nem cserélünk pár napra?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ráérsz holnap válaszolni, elteszem magam mára. Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


de én örök lázadó vagyok, így azon nyomban ki is fejtem, hogy répa, hát persze, megvolt, csak kifelejtettem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Reggel!

Elolvastam az előző oldal tetejétől a hsz-ket és úgy döntöttem, hogy csak ennyi:

DIA!
Hatalmas gratuláció a sikeres vizsgádhoz! Mit sikeres, kiváló! :D

Gyerekek betegeg :( Tegnap már egyik se volt sehol (ovi, bölcsi), mert köhögés van és orrfolyatás :? Geri is beszállt a sorba! Egyelőre nem kapnak semmit, várok, hogy mit csinál a szervezetük magányosan megküzdve a bacikkal. Kis c vitamin megy, de már úúúúgy úúútálom azt a sok rohadt gyógyszert! Ezzel az erővel a Dani egész álló télen szedhetné a köptetőt, merthogy dokinénink szerint korlátlan ideig adható. no comment A Gabi meg nem olyan hű de beteges típus, a Gergő meg hát... még olyan kicsike (nekem, mert egyébként mindenki el van ájulva, hogy már mekkora nagy)

Mancs!
Petike tényleg olyan kispasis:))) Füstölt tea :shock:
Az a mézes-mustáros kutykurutty nekem se jött be. Ellenben a mézes csülök nagyon finom... (ne kérdezd hogy kell, nem tudom. Szakács barátnőm csinálta mikor még suliba járt és azóta kidisszidált a világ végére usába)

Coolasa!
Nahát, ez a Nokica milyen rendes gyermek, tényleg! Eszik-alszik, játszik... mi kell ennél több!

Gabus!
Ne irigykedj, előbb-utóbb Noki is elindul... :wink: Dancim is addig volt jó baba amig csak egyhelyben volt. Aztán elkezdett mászni... :wink:

Gergőnek vagy a foga jön, vagy valami van. Már második éjjel sír szinte vígasztalhatatlanul egy pár percig. Befeszül, nem akar szopni, fel kell állni és sétálni vele, a világosban, mert addig mintha még aludna és úgy ordít... Sétálunk, villany felkapcs és a sírás abbamarad. Megnyugszik, villany marad (félne??? vagy valami mást érez, lát? olyan kis nyitottak még ők mindenfélére) és végre szopik és bealszik.
Egyébként olyan kis disznó már. Bárhova leülök vele, ha van valami piszkálni való, akkor olyan vehemenciával esik neki, hogy pl számítógépezni már lehetetlen vele...
Bepróbáltam kis almát neki főzve sűrítésképp kis burgonyát tettem bele. (teganp nem kapott) Az eredményt kár felrakni, nézzétek Petike arcát és gondoljátok, hogy Geri is ugyanazt csinálja.
Ezt is azért tettem, mert mostanában délben rájön a dilihopp. Nem hajlandó elaludni és cici se kell neki. Aztán gondoltam egyet és felraktam a kis kajcsiját. Megvárta míg megfő, kihül és evett belőle. Aztán már mindjárt jó volt a cici :lol: És aludni is hajlandó voltl Teganp előtt meg megevett belőle vagy 30 ml.-t, ugyanígy cirkuszolt délben. Tegnap meg nem volt cirkusz, el is felejtettem adni neki :lol: De nem sietünk sehová, még nem töltötte be a feledik szülinapját és különben is olyan szívesen átugranám ezt az időszakot. Mondjuk úgy addig, amíg nem lehet neki csak úgy lazán kimerni a levesből a betétet aztán turmix és mehet.

Na én is elhúzok, mert lassan ébrezstő van, mert a doki ma csak 10-ig rendel...

szép napot mndenkinek4

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

Lanyok par kerdesem lenne csaszaros mamikhoz akik itt szultek.Elore is koszi a segitseget:

-Mutet elott ugye nincs beontes????
-Mutet utan amikor megkapom a babat akkor hol leszunk egyutt harmasban apaval,az orzoben vagy rogton a szobaba visznek???
-Mi a tapasztalat a fizetos szobaval?Szeretnem,de azt is mondjak oda nem igen megy be a csecsmos nover segiteni,meg tul komor ha epp nincs latogatod.3 agyasban leszek elvileg a csaszi miatt.
-6 oraval a szules utan mar felkeltenek ugye?Segitenek furodni vagy oldd meg magad van??
-Adnak vizhatlan kotest a sebre, hogy lehessen zuhanyozni rendesen?
- Gepi fejest neked kell kerni vagy a noverek tanacsoljak??


Sashanak kulon pusza :wink:

Udv
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!
Látom Gabus-Cool duó volt itt az este :D
Sasha, akkor ti is szörcsögtök most? Remélem semmi komoly és meg lehet úszni komolyabb gyógyszerek nélkül. Szóval, Gerike is kanalazgat már?
Tücsi, örülök, hogy téged nem riaszt a "tömeg". Szerintem a Bubeknak írt érveim elég meggyőzőek és látjuk még őt is a Ringatón :wink:

Khm, én ma megyek Szonjecnek venni kocsicipőt, ami beltéri mamusznak is jól funkcionál majd. Bőr kívül, szőr belül. Mondjuk én még nem akarok keménytalpú lábbelit adni Szonjára, de mi még nem is ácsingózunk. Rendes cipőcskét majd akkor kap ha már kiszáll a babakocsiből és tipeg az utcán. De, előtte megnézetem a szimpi kis ortopédusunkkal :lol:

Cool, belegondolok még mi is nagyrészt gyümit eszünk meg este a tejpépet. Ezekkel nincs is gond, bár mostanában nálunk jócskán csökkentek az adagok :shock: Kíváncsi vagyok a közeljövő méricskélése mit mutat majd :roll:

No, megyek, mert az aprótalpú randalírozik és sehogy sem akar álmosodni.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kata, gyors válasz tőlem,...én is lenni csaszis :wink:
Nincs beöntés!
Szerintem a szobába kerültök mindjárt.
Szerintem jó döntés a 3 ágyas. Főleg ha jók a szobatársak! A csecsemőst lehet hívni is max csúnyán néz rád, de ezzel ne is foglalkozz!
Felkellhetsz, de addig NE EMELGESD semmi esetre sem a fejed! A felkelésnél ha a szülészeten vagy /én dömping miatt nem ott voltam első nap/ segítenek a nővérek. Kell is szerintem a segítség, bár a csaszi utóhatásait embere válogatja. Fürdeni is segítenek.
A kötés dokitól is függ. De, ha nem vízhatlan akkor a nővérekhez kell menni és kicserélik. Csak szépen kell mosolyogni. De, van aki mindjárt vízhatlant kap. Beszéld meg a dokiddal!
Géppel fejni én senkit sem láttam.

Bocsi, most látom hogy van egy nagyfiad már. Akkor én lehet meggondolnám az egy ágyast ha van rá keret, mert azért ha a bátyus jön látogatni jobb szerintem mindnekinek ha egyedül van a kis család. De ez csak az én véleményem :oops:

No, jár már nekem is külön puszi?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kata, tőlem is egy gyors különpuszi igény:
-beontes no-no
-orzo szoba no-no, irány rogton a szoba
-a fizetos szobaba hozzám bejött a csecsmos nover segiteni,és még csak tul komor sem volt
-6 oraval a szules utan mar felkeltenek, bezony, és bár mi kinyilvánítottuk a baba apukájával, hogy mi oldjuk meg a fürdést, végig ott állt a nővérke, hátha kell segiteni
-adnak vizhatlan kotest a sebre, igen
-fejésért maga megy az ember, ha probláma van, tanácsot kérni a csecsemősöktől, akik látleletet vesznek, és szükség szerint alkalmazzák a különböző módszereket.
- és bár nem kérdezted, azt is elárulom, hogy a fizetős szobában (biztos máshol is, de én ezt próbáltam) oxitocint is maguktól adtak rendszeresen több napn keresztül, és kancsó teákat, naponta tenát és pelust is kaptunk kérés nélkül.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja igen-igen! Az oxytocint is osztogatják fájdalomcsillapítostul. Később az oxy marad, de a fájadlomcsillapítót kérni kell, de nem fukarkodnak.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, ne stréberkedj, látod, hogy nincs vonalban a puszidonor. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Nos jobb napokat!

Nálunk sajna megjelent teganp este a takony manó. :cry: Valahol sikerült megfázni. Éjjel egyszer kelett szívni az orrát, ma már háromszor estem neki a porszívóval. Közben meg egyfolytában folyik a matyi az orrából. Szegény meglátja, hogy zsebkendővel közelítek sikítófrászt kap.
Ma amúgy is kelett volna doki nénihez menni az aktuális súlymérés és receptek miatt, meglátjuk mit mond.

Gabus és Cool én irígylem a kitartásotokat, hogy éjfélben is tudtok poénosan netezni. Én ilyenkor már inkább laszom.

Bubek jó ötlet a tali még ha ily jó idő van. Tegnap a napon annyira meleg volt kint a játszón két óra felé mint nyáron. Lehet ez lett a gyerek veszte. Nagyon kell vigyázni az öltöztetéssel.

Mancs tegnap lemaradt, hogy Petike babó tényleg nagyon vagány a képeken. És te is nagyon csini vagy rajta. :lol: Nagyon trendi a napszemüveged.

Sasha a betegeknek jobbulást!

Kép
vanília
 
 


Kép Mit nekem pürésített alma!

Kép
vanília
 
 


Ádusznak boldog hófordulót :!:
..és jobbulást!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hű, Ádusz is egy őskövület. Nahát, milyen gyors ütemben korosodnak ezek a gyerekek! Vanília, Ádusz mintha már szarkalábakat is növesztett volna tegnap óta, tessék neki szemránckrémet venni hófordulós szülinapra! Tessék? Hogy szerinted korai? Na jó, aztán nekem ne gyere, hogy nem szóltam időben.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, azt hiszem elszámítottad magad. A stréberkedés én bókank veszem. Életemben nem voltam az /ki hinné/.
Apropó, mikor talizunk az Ikeában?
Ja, Mancsnak ne szóljunk /meg másnak se/, mert addig van összhang a lányaink között még színre nem lép Petike!

Bubek, azt mondod Marcinak nem kell a bébikaja :shock: Mondhatnám, hogy akkor te már most mákos vagy, akinek nem kell külön főzni :wink:

Egyébként én benne vagyok a taliban, de Szonja marad babakocsis magasságokban.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, kérdésedre visszaevezve: cserepesház még nem jelzett vissza kiváncsiskodó emailemre, ezért felhívtam őket 2 perce, a főnéni házon kívül van, de délután újra megpróbálom letámadni akadékoskodó kérdéseimmel. Kapjon ő is belőlem. Hihi.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nem Tücsi Görgőcskéje nem akarja a bébikaját, helyette kizárólag csülökpörköltet? Én azt a hsz-t úgy olvastam, akkor zene állj, vissza kell pörgetnem az egész tegnapi napomat.

Gabus hol van? A szemüvegem reklamálja...
Ja, szemüveg. Tegnap, megacélozva lelkem, abban settenkedtem el a hollandórámra, és lám-lám, a csoporttársaknak fel sem tűnt a különbsgé. Mikor megemlítettem óra végén, hogy igazán foglalkozhatnának a szemkörnyékemmel, akkor az volt a reakció, hgoy ja, máskor nem szemüvegben szoktam virítani? Örülök, hogy ilyen karakteres az arcom, hogy így megjegyzi mindenki.

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, nyitott kapukat döntögetsz az ikeás vonallal, és rendben, ne szoljunk a lányoknak, különösen Mancsnak...

Kép Kép
coolasa
 
 


:oops: látszik, hogy Marci meg Gergő haverok. Én meg olykor-olykor keverem őket. De egyébként nem,...csak a nevüket :?
OK, Cool akkor várjuk a főnénit meg én is a te javaslatod a titkos kirándulásunkhoz :wink:
Mondd, hollandon mindneki pasi? Ők nem szokták észrevenni az ilyesmit.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kedves Natasa és Coolasa (már a nevetek is nagyon egy húron pendül ezzel az -as végződéssel) nem gondoljátok, hogy a nagyon privát, titkos kis Ikeás talitokat nem itt kellene lebótolni? Talán Priviben nem?
Mert hát akad itt elég Ikea függő nőszemély (nem is magamra gondoltam :oops: ) és esetleg akarva-akaratlan csatlakozik a ti kis titkos találkátokhoz. :lol:

Kép
vanília
 
 


Pl. én csatlakoznék, bár ezt biztos nem hiszitek, lévén, hogy a múltkorit is én szerettem volna, és aztán jól nem is voltam veletek. De azért még hátha elhinnétek, hogy tényleg mennék egy Ikea-s bulájra, mert konektordugó a múltkor nem volt, és kéne. Meg játéktartó dobozok, meg gyerekszoba feelingesítő bizgirik.
Vendég
 


Eszti, de jó Benyó új vonalzóképe! Bizgrik :lol: Ez tetszik! Egyébként elhisszük, hogy jössz hacsak nem TE szervezed a talit :wink:

Phü pacsi! Én voltam az első /kettőnk közül/ ha emlékezetem nem csak az -as végződéssel!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, hálásak vagyunk, hogy nem is hitegetsz minket azzal a gyenge indokkal, hogy miattunk akarsz az ikeába jönni, hanem egyből bevallod konnektordugó függőséged, nade azért legalább EGY KICSIT MÉGISCSAK BELESZŐTTED VOLNA A MONDANDÓDBA, HOGY MIATTUNK JÖSSZ! Jó, nem kiabálok.

Kép Kép
coolasa
 
 


"Phü pacsi"? Natasa, ilyen tudományos érveléssel nem tudok vitába szállni.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mi az a "phü pacsi" :?: :!: :lol:

Tessék szólni, hogy mikor mentek az Ikeába!!!! Mert különben Kép

Ádusznak boldog hófordulót kívánunk!

Coolasa,
csak jelzem, hogy amikor felsoroltad, hogy milyen GYÜMÖLCSÖKET eszik Noki, említetted a krumplit is, ami NEM GYÜMÖLCS. Hallod?!?! A KRUMPLI NEM GYÜMÖLCS!!! :twisted:

Petike most is egyetlen hang nékül aludt el :roll: Ennek nagyon örülök, nem hiányzik a fél órás üvöltés minden egyes napközbeni elalvás előtt. Éjjel viszont 3 óránként ébred még mindig, sőt párszor felsírt ma éjjel is csak úgy. Jön a másik foga is, nem kell rá sokat várni. Már nincs olyan édi kis fogatlan teknősbékaszája! :cry:

Kép
mancs
 
 


Naaaaa, szóljatok az Ikea-tali előtt pár nappal.... Lécciiiii.....
Kép

Kép
mancs
 
 


Most látom... Elértem az ezredik hsz-em Kép
Mi van?! Én itt, Ti meg sehol?! :idea: Aha! Biztos az Ikea-ban van mindenki, csak nekem nem szóltak Kép

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, mi hamarosan Szonja-cipővásárolni megyünk. A pógózó Mancs-szmájli helyébe képzeltelek :D :D :D
Szonja ismét csak gyümit eszik. A paradicsom az gyümi! De nem részletezem, mert már így is stréber, lexikonzabáló buzgómócsing vagyok. /....sa szerint/
A phü pacsi az phü pacsi, ezt nem tudom megmagyarázni :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ez olyasmi lehet mint az ipiapacs vagy a stipistopi? :lol:

Kép
mancs
 
 


Vanília,
én is mondhatnám, hogy Ti itt vígan trécseltek, amíg én gyerekkel ortopédián, vásárolok, főzök, felmosok, mosogatok. NNNNNNNNNNNNNNNA! :evil: :wink:

Ádusznak boldogot!!!!!!

Ikeába mi is megyünk!

Coolasa,
ne hari, a fentiek miatt nem tudtam eddig a szemüvegedet dícsérni, most pótolom: Coolasa szemüvege olyan csinos, kúúúúl, laza és észrevétlen, hogy az ésszel felérhetetlen!!!!

Most megyek és megeszem a főztömet, míg Livicsek szunyál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, hiába rázod a hajad az 1000. hsz okán, és hiába kötsz bele a gyümölcsös fogalmazásomba (amúgy is én azt mondtam, hogy noki "főleg gyümölcs"-öt fogyaszt, na a krumpli volt itt a "főleg"), szóval hiába minden erőfeszítésed, mégiscsak az én nevem végződik asa-val, így engem visz NatASA az ikeába. Bibiiiiiiiiii. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


ÉNISKAROKMENNIAZIKEÁBA!!!!!!!AKAROKAKAROKAKAROK!!!!!!!!
Kép

Kép
mancs
 
 


Mancs, akkor nincs más lehetőség, nevet kell változtatnod. Amint bemutatod a módosított anyakönyvi kivonatod, mely hitelesen igazolja, hogy te attól a pillanattól fogva Mancsasa vagy, jöhetsz. Figyelem, ez minden asá-tlan ikeás érdeklődőre vonatkozik! Igen-igen, nem forgatjuk a szemünket, kedves Ilbasa!

Kép Kép
coolasa
 
 


Kép

Kép
mancs
 
 


Ilbasa most valószínűleg nem a szemét forgattya, hanem a szaunában gőzölög. 8)
Eltekintek mindannyiunk nevének asa-végződésű változatának felsorolásától, de egyik rémesebben hangzik, mint a másik. :roll: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


(És még csodálkozzon valaki, hogy Petike milyen nyüszögi természet.... :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Juj de gonoooooooooooooooooooosz! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, igen, én is végigpróbálgattam, de csak Ilbasának volt értelme. Már ki is néztem neki a teszveszen egy akciós turbánt. (miközben reménykedem, hogy ezt soha nem fogja elolvasni :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
pedig én vagyok a kevésbé nyafi, ha hallanád néha Mbát :twisted:

Kép
mancs
 
 


Ja, ugye észrevetted, hogy nem véletlenül elhagytam az "asa" végződést a nevedből :twisted: :wink:

Kép
mancs
 
 


Hát én majd gondoskodom róla, hogy elolvassa!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


na idesüss lányok, ahelyett, hogy egyesek pimaszkodnak folyamatosan, inkább készítsenek glóriát a fejem fölé, ugyanis m-e-g-v-a-n-a-t-é-l-i-t-a-l-i-h-e-l-y!
Cserepesház, egy 1. emeleti terem, délelőtt ha bejelentkezünk kb 10-12ig áll rendelkezésünkre összesen 1000 ftért alkalmanként, tehát azt kell összedobni a megjelent vendégseregnek.
Körülmények: babakocsi nem vihető be/fel a terembe, de alul letehető, ahol gondosan őrzik is. Fűtött szoba, parkettával, rajta szőnyeg, ami egyáltalán nem hideg, tehát télen is rá lehet ülni. Belépés zokniban/házicipőben.
Előtte javasolta a vezető hölgy, hogy valamelyikünk ruccanjon el megnézni, tényleg megfelel-e nekünk. Valaki közölné tapintatosan a másik ASA végződésűvel, hogy eséllyel pályázik a megtisztelő feladatra, mint közelben lakó? :wink:
Jójó, nem kell hálálkodni, meg leborulni szerevezőtehetségem előtt (főleg, hogy Natasa dobta fel a hely nevét), úgyhogy szólítsatok csak egyszerűen Mesternek!

Kép Kép
coolasa
 
 


JUUUUUHHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Vendég
 


Kedves Asa Mester, mit ér az én tippem ha te nem jársz utánna :!: De, azért a titkos vállveregetést amiért eszembe jutott a Cserepesház,...szóval köszi a részedről /is/ 8) Egyébként szerintem oksi a terem, ott voltunk baba-mama jógán :wink: Sőt, van egy olyan érzésem, hogy a fitball labdák is megvárnak minket azt meg tudják szeretni a gyerekek.
Mancsasa, szerintem mire az összes szmájlit felvonultatod megetünk is az Ikeába :)
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?