Sziasztok!
Mi ez a csönd? Mindenki elfoglalt?
Kajla: Rákérdezek az orvosnál, ha megyünk kontrollra erre a "lábproblémára".
Én is így hallottam, ahogyan te írtad. Valamelyik cipős topikban is olvastam.
A zokni levarázslás most kezdődik nálunk, ezért igyekszem nem túl "izgalmas " mintájú zoknikat venni, azt nem veszi le. És általában itthon szandi van Gergő lábán, így nincs egyszerű dolga.
Milyen mamusz vettetek?
Sapis képet szeretnék feltenni, de nem engedi a nem is tudom mi.
Azt írja ki, hogy a dokumentum nem tartalmaz adatot.
Gergő még nem beszél, most egyenlőre egyre többet áll úgy, hogy nem kapaszkodik, ha fogjuk a kezét, lépked.
Van nem tudatos mama, baba, állandan mondom, hogy anya és apa, de csak vigyorog, ám nem mondja a büdös bogár.
Megmutatja, hogy hol a baba szeme, a lámpa, tudja a játékok nagy részét, ha mondom, hogy hozzon könyvet, könyvet hoz.
Nálatok, hogy áll a beszédfejlődés?
Én már nagyon várom, hogy Gergő megszólaljon és kevesebbet sikítozzon.
Gilice: Édes a kutyás fotó.
Hogy bírja az eb a dupla szeretetet?
Úgy várom már a szombati talit, biztosan jó sokat nőttek a leányzók.
Ma voltunk a Tegyesznél. Nagyon barátságos volt a pszichológus, mint korábban is. Gergő volt a téma folyamatosan, az ismételt motiváció, a család hozzáállása Gergőhöz, stb.
Gergő közben szétszedte az irodát, eltologatta a forgószéket és istenien érezte magát az íróasztal alatt.
Így mindenen túl vagyunk, a vélemények megszületése után a Gyámhivatalba kerül az anyagunk, aztán várakozunk.
Már olyan másképp gondolkodom a tesó kérdésről, mint amikor még hezitáltunk. Elkezdtem gyűjteni a rózsaszínű babarucikat. Hisz, sok fog kelleni, nem ?