Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok:)

Akkor én köszöntöm Bazsit előszőr a topikon!
Minden jót kívánunk az egész családnak :) :) :) :)
De miért ilyen rózsaszín-piros kombinációba öltöztették a cseppfiút?? :D


Köszi mindenkinek az UH leleteket!
Legjobban Sziszikének az adatai voltak megközelítőek, így már jobb:)

Momo:)
Aranyos volt ez a dokiüldözés :D Szerintem alig várja, hogy megszüljetek :D

Titi:)
Jó volt a szüret? Az idő tényleg szuper volt. Ugye azért nem te szüretelted le az egész szőlőt? :)

Eszter!
Ejnye-bejnye! Már hogyne tartoznál ide! Ahogy hazaért Titi, rögtön benne leszel a táblában is! Hidd el, ez semmit sem jelent! Nem direkt volt, tuti :)

Zsuzsa:)
Szeritem ez a legédesebb teher, hogy két gyerkőccel egyedül vagy! :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ági!
Merre vagy?????? Nagyon régen nem jelentkezték! Jól vagytok????

Gyöngyi!
A felújítás elég lassan halad. A csempe legalább fent van, de a fúgázás még hiányzik. Azt én fogom csinálni elvileg, de még nem kezdtem hozzá. Kis terület az egész, csak épp nincs kedvem:-)
Aztán kb. 1 hét múlva jön a festő, de a linóleum szerintem még várat magára. Gabinak nincs ennyi ideje, hogy szervezkedjen, én meg nem tudok fizikailag sokat tenni......

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!bejöttem hogy megnézzem mi van rimarral,gondoltam már biztos korházba van de erre nem számitottam hogy már most látjuk is a kisbabát!

Boldog apuka!Gratulálok nektek ehez az édes kisfiuhoz!Sok boldogságot egészséget örömet és rimarnak sok sok tejcit!köszi hogy ilyen hamar megosztottad velünk is a csodátokat!Milyen kis pontos:)
Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Rimar és a Boldog Apuka,

Ezer gratula, ehhez a Gyönyörűséghez.

Koda,
Persze édes teher kkét manóval egyedül otthon lenni, de azért nehéz. Én bevallom őszíntén nem egészen erre számítottam, mivel abból indultam ki, hogy milyen volt Nagyfiammal, hiába kalkuláltam bele, hogy Ő is van azért teljesen más ám.
Én nem biztos, hogy csinálnám a fugázást. A kismamáknak elvileg nem ajánlott az ablakmosáshoz hasonló mozdulat, mert méh-összehúzódást válthat ki.

Momo, Juci
Nekem a magnézium hatását kardiológus magyarázta el, illetve mire figyeljek.

Momo,
azért, ha nagyon kezdesz majd fáradni, kiborulni nyugodtan szólj és megyünk segíteni. Vagy legalább elmondod nekünk a problémád, és már az nagyon nagy megkönnyebbülést okoz.

Bufo,
nagyon ügyes vagy, és csak napról-napra jobb lesz hidd el. Ha Párod hazaér, vagy othon van, beszéljétek meg, hogy amit lehet csináljon Ő. Nálunk ez nagyon bevált. Pedig aztán Ő hajnalban (2:40) kelt mindig. MEgbeszéltük, hogy este 10-ig csak az a dolgom, hogy pihenek és szoptatok. Így sokkal jobban bírtam. Mondjuk én párom nem átlagos Apuka az biztos.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Látom Rimar párja nagyon gyors volt így én már csak gratulálni tudok.
Az üzenetet reggel én is megkaptam Tititől, de sajnos csak most lett időm a gép elé kerülni.

Rimar és Párja
Nagyon Gratulálok Nektek és Sok Boldogságot Kívánok!
Köszönjük a gyors tájékoztatást és a képeket.

Remélem tudok még jönni később is és írni mindenkinek, de most nagyon fáradt vagyok és addig pihizek egy kicsit amíg a gyerkőcök alszanak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Rimar es ferje!


Kivanok nektek nagyon sok boldogsagot,oromot a kis Bazsival.OLyan jo,hogy mar most lathatunk kepet rola.Majdnem elsirtam magam,csak azert nem mert mar elotte bogtem egy orat. :lol:

Mozi jo volt,tok konnyu film,epp kismamaknak valo.Utana persze felhivott a ferjem es mar a hangjara is elbogom magam.Az oktoberi utazasa mar kihuzva,munka...eppen eloleptetes elott all masaallah. :lol: :roll:

Jo,en mondtam neki,hogy inkabb kesobb jojjon amikor mar helyrerazodtunk es egyutt is tudunk majd lenni...hogy miken nem jar az eszem,mi?? :roll:

Csakhat az egy dolog hogy az eszemmel ertem,hogy miert nem johet es miert is ne jojjon,a szivem viszont mast mond.

Na,bocs...nem nyavalygok.A mozifilm alatt ugy begorcsolt a hasam,de ez kb. 10 percig tartott.Szerintem nem joslofajas volt,csak mar nagyon kellett pisilnem e smeg akartam varni a film veget.

Koda!
Tenyleg ne fugazz,...van annak valami szaga??Inkabb ne is szaglaszd!!!Persze tudom,hogy nehez ugy ott hagyni dolgokat felbe .

Juci!

na,most te kovetkezel inshaallah(vagyis ha Joisten is ugy akarja!).AZert kicsit ijeszto nem???Olyan fura,hogy most mar elesbe beszeljuk a dolgokat a hugommal,anyukammal,hogy mi a teendo ha riasztom oket,mit kell csinalni...hamar eltelt ez a par honap. :lol:

Na,szep estet nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Milyen jó hírek!
Rimár és drága családja!
Sok Boldogságot és Gratulálunk a kis Bazsihoz!
Nagyon édes a picike.

Képzeljétek ma a játszótéren volt egy 3 hetes kislány. Olyan nagyon picike volt. Elővettem a REzi régi ruháit, és olyan fura volt. Milyen kicsi volt ő is. Most meg már 97cm és 15 kg.

Remélem mindenki jól van.
Juci! Aztán lehethogy holnap reggel te is meglepsz minket?

Sajnos most nem tudok többet írni, de amint lehet jövök.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Kicsijuci, és a Többiek
Persze, ha felhatalmazol megyünk is. Főleg gyönyörködni, meg irigykedni, meg tartani Benned a lelket. Viszont nincs meg a telcsid, bár már írtad azt hiszem egy párszor. Az én számom: 06-30-5986687.

Momo,
mindig összeszorul a szívem, amikor írod beszéltél Pároddal. Tudom nem ugyanaz, mert mi legalább találkoztunk, de nagyon rossz volt nagyfiamnál, mert akkor még nem laktunk együtt. És este a búcsuzkodásnál mindig kiborultam. De Te egy stram, erős nőci vagy, és kibírod.:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Es megint elment veletlenul.A hugom szerint annyira hisztis,hulye lettem....hogy kozel lehet mar a szules.Hahaha!

Varom anyukam,ma itt alszik...annyit elertem,hogy heti ketszer itt alszik nalam...ettol en is es a ferjem is jobban erzi magat.Bar haragszik ra mert azt varna el tole,hogy most mar koltozzon ide hozzam....amit szeretnek is meg nem is....ertitek.

Titi!

Dolgozol??Jo volt a szuret??Ott is szoktak dios,makos es fahejas kalacsot sutni??Marmint a szurethez.

Bufo!

Birod meg? :wink:

Tovabbi szep napot! 8)
momo35
 
 


Na,en ezt nem irtam...elotte irtam kettot,latni is lehetett...most meg eltunt.Kezdhetem elolrol.Meg jo,hogy most meg turelmem is van hozza.
ZseppY!

Koszi a biztatast...hat igen,en is probalom meggyozni magam hogy eros vagyok..Igazabol ha belegondolok azoknak rossz akiket tenyleg elhagyott terhesen a parjuk.Hozzajuk kepest nem is panaszkodhatok. :wink:
Tel.szamom,de minhtha mar megadtam volna(bar amilyen hulye vagyok lehet,hgoy nem)30/857-3055.

Juci!

Hat,akkor meg nem akar kibujni Dudor! :lol:

Ha meg egyben leszunk akkor meglatogatlak,de inkabb a korhazban ha nem zavarlak...ahol laktok az tomegkozlekdve egy kicsit messze lenne mar nekem.
De utana tartani kellene a kapcsolatot,biztosan sok babas kozos temank lenne(kaki,puki,szopi...hahaha!).
Felek kicsit a teli bezartsagtol is...tenyleg hidegben ki lehet vinni egyaltalan egy babat???
Hany hetig nem lehet kivinni???Nem szeretnek egy jo kis szmogos,kodos periodust kifogni.

Mostanaban fajasaid nincsenek??
Ma mikor mentek dokihoz?Lesz ultrahang is?
Rimarnak nagy babat mondott mindig a doki nem?Es ahhoz kepest megse lett olyan nagy.Akkor nem is olyan biztos ez az ultrahang.Valahol azt olvastam,hogy akar fel kiloval is tevedhet.
Hat akkor meg Zümike maradjon bent egy ideig es hizzon. :lol:

Na, a tobbit amit irtam elfelejtettem.

Remenykedem,hogy az epitesz ma vegre leszallitja a terveket es felhivhatom a kivitelezoket...szivem szerint iderendelnem a lakasra oket.De csak egy vn aki tudom hogy szivesen jonne,a tobbi nem hiszem.Pedig milyen kenyelmes is lenne :!: :lol:

Tovabbi szep napot mindenkinek! 8)
momo35
 
 


Kedves Rimar!

Nagyon várjuk a beszámolót, gratulálok énis nektek a kiscsaládodtokhoz!

Kép

Holnap 9-11ig vezetek, jó lenne, ha nov elejére meg lehetne e jogsim és szusszanhatnék egy kicsit.:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Bár én annyira fáradt, álmos vagyok, és ráadásul hétfő is van, hogy biztos nem lesz túl szép. És ma még angol is van, utána pedig az első tornát terveztem.

Jelzem, túl vagyok az első mensin, hihetetlen, de csak 3 napig tartott, persze ebből a második felért hárommal is. Annyira dőlt belőlem a vér. De nagyon boldog vagyok, hogy megjött magától is.

Lányok, írok mindjárt Rimarnak a nevetekben is sms-t, hogy mindenki sokat gondol rá, és jó egészséget kívánunk nekik. Úgy sajnálom, hogy nem tudtam rögtön az sms után jönni írni, de csak délután jöttünk vissza a Balcsiról.

Momo, nálunk nem szokás a kalács szüreten. De volt bejgli, persze abból nem ehettem a diéta miatt.

Képzeljétek, már 3-4 kg lement!!! És csak 1 hónapja csinálom!!! :)

Na, később még próbálok jönni, és írni, most kezdem a munkanapot.

Sziasztok!!!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Egy rövid bejelentkezés!

Rimar és a boldog Apuka!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kicsi Bazsihoz! Remélem, mindhárman jól vagytok!
GRATULÁLOK!!!!

Lányok! Holnap megyek a dokihoz, így nem tudok mit írni magamról! Inkább majd holnap írok! További szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!

Ugy orulok,akkor most mar csak rendben lesz a ciklusod!
Ahogy Kicsijuci is kerte/irta...szoval a Szent Istvan korhazban tervezem a szulest,kisfiu es Mishal lesz a neve inshaallah. :wink:

Anita!

AKkor megy a drukk neked is es varunk holnap!


Kicsijuci!

Tessek csak jonni,plane a doki utan(jo ha a mozi utan meg ebren vagy :lol: ).Kicsit muris hogy engem most jelenleg azon tul,hogy mi hogy allunk es Zümike-az izgat a legjobban,hogy milyen a mehszajad :?: :?: :!:

Az en dokim se nagyon akar mar ultrahangot csinalni,de azt mondta,hogy most hetvegen menjek ki hozza mert otthon lesz.(A hazaban van a rendeloje).A munkamaniajat viszont birom,es o nemreg beruhazott igy szuper ultrahangja van.
Azt nem tudja viszont,hogy penteken en hova keszulok,vagyis hgoy a ROzsakertbe.
Na,majd megoldom,nem akarom hogy tudja,hogy rendszeresen a Csermelyhez jarok....gondolom nem esne neki jol. :(

Amugy szerintem kellene ultrahangot csinalni,mert ott lehet csak atni a mehlepeny allapotat,hogy oregszik-e vagy sem.Nem?

Na,ennyi.
Bizonyara eszrevettetek,hogy itthon lebzselek,most mar nincs olyan nagy mehetnekem.Bar ha megjon anyukam,szeretnek a belvarosban boklaszni egy kicsit,leulni valahova es elvezni ezt a szep idot.Es talan meg egy turotorta is belefer. :D

Jaj,figyelj ....Kicsijuci,te most akkor mit is szedsz igy szules elott???Mert nekem csk az Arnica Montana-t es az Ignatia amara-t irjak(utobbit nem hiszem hogy fogom hacsak nem kezdek el rettegni).De a szuleszno a multkor megemlitette,hogy meg varjak a Caulophylliummal egy-ket hetet.Ezt nalam csak szulesnel irjak amikor mar rendszeres fajasok vannak.Lehet,hogy ezt is lehet korabban szedni???

Amugy szulesindito,gyorsito reflexologiai pontok:a bokanal belul,bokacsont es sarok kozotti feluton,erosen kell nyomni,ez a meh reflexpontja.A boka kulso oldalat is lehet,ott a petefeszkek vannak.ALtalaban az egesz terhesseg alatt kerulni kell a sarok,boka kornyeket,dehat neked mar lehet! :roll:

One!

Miert is akar teged a korhazba befektetni a dokid a 39. heten??Nem fogsz rendesen szulni?Ezer bocs es anyamedve ha mar mondtad,vagy irtad. :oops:
Udv. mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Lányok itt aztán begyorsultak az események. Momo, Juci látom már vágjátok a centit.
Nálunk a szokásos menetrend megy, vagyis nem sok időm van arra amire eddig volt.
Ma van az első nap, hogy nem főztem hanem hoztunk kaját egy közeli étteremből. Két menüből lehet választani minden nap. Egész hétre megrendeltem, meglátjuk milyen lesz. Ha jó akkor onnan fogom hozni ha nem akkor kénytelen leszek máshonnan rendelni , mert főzni nincs időm.
A fáradtság továbbra is megvan, annyi a könnyabbség, hogy tudom ebéd után aludhatok egy kicsit én is. Nekem most ez a nap egyik fénypontja.

Titi
Szuper, hogy magától megjött. Nem lesz itt semmi gond a ciklusoddal meglátod. A kilók is szépen mennek lefelé csak így tovább. Én félve merem megírni, hogy nekem nem kell fogyóznom. Már csak 2 kgval vagyok több mint amivel keztem.

Juci
Ugye ez a legnehezebb része a terhességnek, amikor már minden percen lehet indulni, igaz? Kitartást Dudor nem marad bent, lehet, hogy ráhúz egy kicsit, de akkor is kibújik.
Kíváncsi vagyok mit mond a doki, gyere és mesélj!
Dávid Januári volt őt 5 hetesen vittem először sétálni, akkor csak -5 fok volt . Most Áron még nem volt 2 hetes és mentem vele. Szerintem az időjárástól függ mikor tudsz kimenni vele.

Momo
Sajnálattal olvasom mindig, hogy nem tudsz találkozni a pároddal. Tudom erős vagy , de ilyenkor jó nehéz lehet. Egyáltalán tudod mikor fog tudni jönni leghamarabb. Az jó lenne a lelkedne, mert van mihez igazodni.
Nekem folyamatosan nézték a méhlepény állapotát . A vége felé 2 uh-om is volt. Szerintem sem árt ha tudod milyen állapotban van.

Anita
Várunk vissza adoki utáni beszámolóval!

Sziszi
Ügyes vagy a vezetéssel csak így tovább. Remélem novemberre letuod és van még egy kis időd pihenni is a baba érkezése előtt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci!
Remélem már jobban vagy! Lehethogy már elindult Dudor, és azért van hányingered. Tesomnál is úgy kezdődött a szülés.
Atért gyere és mesélj, hogy mi volt a dokinál. Na Persze ,ha nem tartottak ott.
Mi jól vagyunk, igaz a hasam már eléggé lent van, mert befér az öklöm. igaz nekünk még van időnk. Most fogom kezdeni a 33 hetet.

Momo!
Szerintem nagyon erős csajszi vagy. És nyugodtan gyere közénk panaszkodni. Nem lehet jó egyedül lenni, és persze, hogy utánna is tartjuk a kapcsolatot.

A sétával kapcsolatban: Én a REzit a 3. héten vittem ki, de csak azért mert nagyon szeles volt az idő. A nyári babákat már a 2. héten ki lehet vinni. A télikket pedig szerintem időjárástól függően a 3. vagy a 4. héten. Nálunk a védőnő jött, és megmondta, hogy mikor lehet kivinni. Először persze csak kevés ieig lehet kinnt a pici, és fokozatosan kell majd hozzászoktatni őket a levegőhöz.

Titi!
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Akkor gondolom nem lehetet jó a szüret a mensivel. Már 4 kilót leadtál? Nagyon ügyi vagy.

Bufo!
Pihenj is amíg tudsz a kicsikkel. Az ebéd meg csak jó lesz, és nem kell főznöd. Azért az nagy segítség. Szerintem mi is alkalmazzuk majd.

Ja, Momo köszi a tippet az ajándékkal kapcsolatban. Már én is gondoltam rá, hogy kap a kistesótól egy olyan babát, amit majd tud öltöztetni, meg etetni. Így majd együtt csinálhatjuk.

Elég nyomott a fejem ma, pedig már ittam egy teát is.
Remélem nem valami megfázás kezdete.
Megyek is pihizni.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Rimar!
Gratulálok!!!! Nagyon sok tejcit kívánok nektek és jó egészséget!

Juci!
A sétáltatás tényleg időjárás-függő. A mi doktor nagyink már hazajövetel után 2-3 nappal "kiparancsolta" Mátét az erkélyre 10-15 percre, másnap már az utcán sétáltunk fél órát, most meg már két óránál tartunk. A babák leginkább az erős szelet utálják. A mi nagyink azt mondta, -5 fokig mindennap ki kell vinni a babát! (Persze nem zuhogó esőben vagy szélviharban! :D )

Én ezalatt a néhány hét alatt azt állapítottam meg, hogy Budapesten lehetetlen babakocsival "tömegközlekedni", úgyhogy marad a hordozókendő a hosszabb utakra. Szerencsére Máté nagyon szereti. Autónk nincs, illetve van egy 21 éves Skodánk (még apukámé volt, nincs benne 60.000 km!!!), de abba nem lehet betenni az autósülést, és nem is szívesen vezetek a városi csúcsban, ha nem muszáj.

Sziszike!
Melyik tanpályához tartozol? Itt vezetsz Zuglóban? Én annak idején a Mogyoródi úti pályán csináltam a vizsgákat.

Momo!
Én a nőgyógyászom előírása alapján a 36. héttől szedtem Caulophyllumot, Cimicifugát és Arnicát. (Az Újpesti Szülőotthon kifejezetten homeopátiás intézmény!) Egy héten egyszer az Arnicát, 5 napig a Caulophyllumot, majd 5 napig a Cimicifugát stb. És ittam mellette a málnalevél teát.
A vajúdás alatt negyed óránként kaptam felváltva ezekből kb. hat órán át.

Zseppy!
Jó, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak! Képzeld, az iwiw-en megtaláltam szülész-nőgyógyász osztálytársunkat! :D

Bufo!
én is igyekszem kihasználni az alvási lehetőségeket, bár nekem csak egy manóm van. Most már én is egyedül vagyok vele napközben, eddig hétköznaponként anyukám itt volt.

Most be kell fejeznem, Máté követeli a vacsit!

Puszi mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok,

Sétáltatás,
én Nagyfiamat is, meg Lánykát is 2,5-3 hetesen vittem ténylegesen sétálni. Azt mondják, hogy min.10 fokig lehet vinni babókat sétálni. Mondjuk ugye a kórhából is valahogy haza kell menni:):):) Szóval szerintem a hidegebb időben ha van erkély (szélvédett) oda is ki lehet tenni. Mi először csak 5 percre mentünk ki (van kertje a házunknak). Meg lehet nyugodtan szellőztetéssel szoktatni. Persze akkor is felöltöztetve.
A szeles időt, meg az időjárás változást sajnos nagyon megérzik a kicsi manók. :(:(:(

Varratszedésről én azért nem nyilatkoztam, mert a csaszinál teljesen más. Mondjuk nekem egyáltalán nem fájt egyszer sem.

Sziszi,
Nekem voltak hullám völgyek a vezetés tanulásnál, ne ess pánikba, ha lesz olyan nap, hogy úgy érzed semmi nem sikerül:):):)

Cupi,
Bizony én is megtaláltam. A 20 évesről hoztam Neked könyvet, majd egyszer, ha egészségesek vagyunk (nem köhögünk, nem folyik az orrunk meglátogatunk. Mondjuk az osztályunkból én voltam ott egyedül. De az évfolyamról sem voltak sokan. A Borsódy tanárúr feleségére emlékszel (C-s volt)? Na Ő ott volt, vele dumcsiztam:):):)

Juci,
szerintem sikerült benyalnod a vírust. Pihenj sokat!!!! Remélem a dokinál minden rendben volt.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Kép

csak a kedvenc képemet töltöm fel.
Képzeljétek, már úgy játszanak:):):):)[/img]

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!merre vagytok?igen pang a topic!

zsepy de édesek!zabálnivalo a két kis lurko!és Encibaba milyen nagy!huh és már nyolc honapos pedig most szülted!milyen gyorsan repül a idö!

anubias jobban vagy?

kicsijuci hahoooo nem jöttél doki után!csak nem megvan a kiskukis? :lol:

séta: mi egy hetesen már kivittük igaz akkor nagyon jo idök voltak még ugyanis szeptemberi baby volt!

csajok azt irtátok ha nincs mensi nem érezhetek pé-t hát pedig szerintem én tegnap megint azt éreztem!pont ha rendesen jönne a mensim itt lenne az ideje és tegnap ugy szurkált a hasam mintha meg akarna jönni vagy nem tudom a szülési fájásaim is igy kezdödtek és ezt már kb 3-4honapja észreveszem honap közepén!hát remélem pé mert az nagyon jo lenne ha érezném mikor van!
ma megint rámjött ez a letargia hogy ugy szeretnék már egy pici babát és hogy mikor lesz fogalmam sincs:(

na mentem pakolászni meg fözni!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!
Hát, még egy bébi... :D :D

Marcsi! Gratulálok nektek, ügyi voltál!
Nagyon jó egészséget, sok tejcsit kívánok!
És persze sok-sok örömöt, boldogságot!
Kép

Lassan egy egész babaklub alakul itt:)

Zseppy,
hogy neked már mekkora a csepp lányod!!! :roll: :roll:
Édesek együtt :D

Babasétáltatás....
Nekem azt tanácsolták, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a bébiket a levegőhöz, először csak ablakot nyissuk ki, aztán ott lehet tartani az ablaknál pár percig, aztán ki lehet vinni szopizás után, aztán sétálni is lehet vele, kb. egy hét után.
Persze amíg ilyen csodaszép idő van, érdemes kihasználni és sétálni, jót tesz babának, mamának :D :D

Cupicica!
Utólag is gratula neked!
Milyen néven vagy az iwiwen?
Én Kovácsné Palla Anikó (Ancsur, Ancsipancsi)
Bejelölhetsz, ha gondolod! :D

Hoztam egy-két fotót :) mindjárt feltöltöm, addig is millió pusszantás nektek!
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Halihó, itt is vagyok a képekkel... :)

Szóval, az elsőn Barnabás legyűri apuciját.... :D
Kép

ezen a két királyfival vagyok:
Kép

Bálint 4. szülinapja és a kedvenc hidegtálja (amit apa kreál neki)
Kép

Barnabás és az álommanók :D
Kép

Virág ezt neked küldöm kisszerelmedről :D
Kép

na, képekből mára elég ennyi... :oops:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


szia ancsi!huha még el se olvastam mit irtál a kép fölé de már el is ájultam a kis szerelmemröl!olya kis szépség imádom a szép kis szomi szemeit!köszi a képeket!
barnika meg egyszerüen csodás:))
a hidegtálbol meg dobhatnál nekem is egy tányérral!
puszii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


juci!te fogsz meglepödni nem én szerintem kisfiu lesz dudorka nem hiába nevezed még mindig igy!pont meséltem a férjemnek hogy milyen nagy show lesz ha meglátjátok:)és jol fog mutatni a mályva szobába:)(na jo csak viccelek!de tényleg eddig csak egyszer mondták hogy csajszi nem?
a gyogyszert egy hete szedem,a papiron az volt hogy 21nap amig szedni kell és utánna jön meg!ugyhogy két hét mulva kell megjönnie!nekem nincs ovulácios tesztem titinek van!én mégcsak gondolkozom rajta hogyhja decemberig nem lesz baba akkor otthon veszek egyet!
pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hali lanyok!

Jelentkezem. :lol:

Titi!

TOk ugyi vagy a fogyassal...nekem nem hiszem hogy lesz ennyi erom hozza.Pedig biztos fog maradni par plusz kilo rajtam,de majd megoldjuk valahogy.

Zseppy!

Olyan edik a gyerekek,es hogy nonek :!: :!: :!:

Bufo!

Kajarendeles jo otlet.En is igy tervezem,hogy az elso par hetben megrendelem az ebedet,legalabb azzal nem kell foglalkozni. :roll:

Regiancsi!

Barnabas edi...a tobbiek is am!Olyan bekesen tudnak meg aludni ilyen picin,nem? :)

Cupicica!

Koszi az infot.Meg varok,mert igaz hogy uh. szerint most vagyok a 37. hetben,de ciklus szerint meg csak csutortokon leszek 36.Szoval nem akarom elsietni a dolgokat.jo,hogy ott ilyen felvilagosultak homeobogyo ugyben.

One!
Lement a pocakod mar????Nekem meg nem fer be az oklom oda,akkor meg nem szulok egy ideig???Vagy van olyan hogy nem megy le valakinek a pocakja es megis szul???

Most ment el az epitesz(ja,tervek alairva,viszi beadni,statikai tervek is megvannak,holnaptol hivom a kivitelezoket,hurra :lol: )es meselte,hogy ismerosuk bement kontrollra es mar nem is tavozott onnan,kiderult,hogy ki volt teljesen tagulva es nem is erezte.Ott elment rogton a magzatviz es jott is a baba.Nem semmi :!: :wink:

Virag!

Biztos hogy az ovulalast erezted szerintem.Nekem mindig hol a jobb ,hol a bal oldalt volt neha eles fajdalom,neha meg olyan tompa fajasfele.
Es ne legy magad alatt,hidd el hamarosan neked is elerkezik az ido! :P

Kicsijuci!

Merre vagy???Jol vagy????Beteg vagy es azert nem jossz,vagy mar szulsz :?: :?: :?: :?: :?: :?:

En ma maradok itthon,anyukam hazament.Tegnap a Vaci utcaban boklasztunk,de nem nagyon ment,padokon kellett megpihennem egy csomoszor,nagyon fajt a hatam es a hasam is nehez volt.Ettunk viszont egy kis fincsa sutit is,kielvezem hogy me gmost nyugisan be tudunk ulni kavezokba.
Igy ma inkabb pihenek itthon,pakolaszok,talan csinalok derelyet vagy nudlit,de inkabb csak pihenek.Most mar csak minden masnapra tervezek maszkalos programot.
Sikerult jovo hetfore idopontot talalni a dokim maganrendelesere uh.ra,igaz csak este 8ra.Masnap meg fogorvoshoz megyek,potyognak a tomeseim,azt meg most meg kellene csinaltatni.

Hogy mikor is jon a ferjem??Gozom sincs es o se tudja.Nekem van egy olyan erzesem,hogy abbol lesz akar december is.Megertem en,nem tud lelepni....ezt is szerintem ugy fogja osszehozni,hogy elmegy targyalni par orszagba es ket orszag kozott besuriti majd Budapestet is. :roll: :lol:
De mar megszoktam hogy munkamanias.Mondtam is neki,hogy egy nagy posztert fogok majd feltenni Zümikenek a kisagya melle,hogy megismerje az apjat. :lol:

De nem szomorkodom,tudom,hogy ertunk dolgozik....egy haz epitese ugye nem ket filler+egyeb terveink is vannak.Nekem mindig mondja,hogy csak annyi dolgom van hogy novesszem a pocakom,szuljem meg es neveljem ,torodjek a kisfiunkkal,a tobbit bizzam ra.Csakhat nem szeretnem ha apa nelkul none fel,vagyis hogy szinte soha nem latna.Pedig fenn all ennek a veszelye.Na,most en regelek,pedig nem szeretnem Kicsijucitol atvenni a regenyiro szerepet.

Tovabbi szep napot mindenkinek!!!
Es meg mindig sut a nap,a teraszunkon lehetne bikiniben napozni olyan meleg van.Csak mar nem jon ram a bikini :lol:
momo35
 
 


Kép

Kép
titi_27
 
 


szia titi! köszi a táblát de lécci ird be majd anubiast is mert pont mikor nem voltál itt akkor irta hogy szomoru volt mert kimaradt a táblábol pedig már leirta az adatait!kösziiike

momo köszi a nyugtatást hát nekem is ugy van hogy egyik honapba egyik oldal másikba másik és olyan mintha mindig ilyen 2percenként belém szurnának valamit!komolyan olyan mint mikor kezdödtek a fájásaim!nem tudom de én ugy örülök ennek hogy igy érzem mert igy tudni fogom mikor kell akciozni és mikor ell falra mászni meg mindent:)szoval tudok számolni is!
remélem jövöhonapba már be is költözik valaki!minden évbe ezt kérem a jézuskátol de mostmár aztán tényleg megajándékozhatna!amugy is most nagyon szép karácsonyt tervezünk anyával ugyhogy ez lenne a korona!

na most mentem puszi mindenkinek szép napot majd délután jövök valamikor ha apikám nem találja ki hogy menjünk másik városba csavizni:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, úgy szégyenlem magam, de egyszerűen nem látok ki a fejemből, tényleg sok a munka. Tegnap még angol is volt 5-1/2 7-ig, utána rohantam tornázni, este 1/2 10-re értem haza. Most sincs sajnos sok időm, de nagyon sokat gondolok rátok!!!

Jucikám, nagyon drukkolok, a héten tuti meg lesz Dudorkád! Ezek az előjelek... biztos nagyon izgulsz már! Végül csak megvettem a Kismama újságot, nem bírtam megállni. Nagyon csodásak a képek, nagyon csinos vagy!!!

Virág, vegyek Neked ovulációs tesztet? Mondom, kb 2.500 Ft, és bármennyit használhatod, nekem kimutatta a peteérést, ugyanúgy, ahogy a hőmérő is, szerintem jó lesz. Ha akarod, küldök Neked, de tényleg szívesen.

Ancsi, Zseppy, nagyon édesek a tünemények!!!

Igyekszem visszaolvasni majd mindent, talán kinyomtatom, és majd este, bár este meg vacsivendégek jönnek, jaj, úgy beindult a nagyüzem.

De ha el is tűnök így néha-néha, állandóan a fejemben vagytok, és tényleg sok szeretettel gondolok mindenkire!!!
titi_27
 
 


Jaj, Istenem, Anubias! Ne haragudj kérlek, nem szándékosan maradsz ki folyton, ez csak az én kapkodásom, és figyelmetlenségem!!! Ezernyi bocsánat, és ígérem, pótolom!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert ma már jöttem melózni.Még papíron betegácsiban vagyok,de a dokim nem tudja,csak hát a meló is sok,és azért nem néznék jó szemmel,ha hetekig távol lennék.Azért tegnap még adtam az érzésnek és egy komplett ablakpucolással oldottam az ideggyulladásom. :oops: Tiszta löki vagyok.

Rimár!

Kicsit késve,de én is nagy szeretettel gratulálok a kisbabátokhoz és sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kibővült kis családnak.

Juci!

Örülök,hogy jobban vagy,drukkolok,hogy gyógyultan szülhess.Köszönöm a telcsiszámot,még a héten fel is hívom.nagyon jó,hogy küldted.

Titi!

Köszi,hogy beteszel a táblába,nagyon örülök neki. :D

Most rohanok.Mindenkit pusszantok.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jaj, Eszter, örülök, hogy nincs hari!!! Ezerrel szégyenlem magam, hogy ennyire kimaradtam mostanában az itt történtekből, egyszerűen nem tudom néha visszaolvasni a fejleményeket, és tényleg haldoklom miatta.

Eszter, most hogyan állsz?! Hanyadik napon?! Próbálj vigyázni magadra, ne hajtsd túl magad, mert azzal csak rosszabb lesz, de ezt Te is tudod. Szépen lassan mindent, tudod, sajnos úgyis megvár! :(

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk!
Szorítsatok!!!!!
3/4 6-ra megyek a dokihoz! Már nagyon izgulok!
Puszi mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Juci!
Szerintem vegyél még most szoptatós melltartót, ha van rá időd! Én is a szülés előtt két héttel vettem két darabot, az Auchanban 2500 forintért lehet kapni; fehér pamut, ha szükséges, 95 fokon lehet mosni. A jelenleginél nem lesz sokkal nagyobb a melled, és ezek jól állíthatóak. A várandósság végén használt levehető vállpántos melltartóim is jók, igaz, ezeknek a kosarából a szoptatás közeledtével már "kibuggyan" a cicim. :D
Summa summarum: ha van időd, vegyél most!

Zseppy!
Nagyon aranyosak a srácok!!! Jövő héttől már gyerekkel is lehet látogatni minket (szigorú nagyink 6 hétig csak felnőtteket enged az unokája közelébe), illetve egy városligeti sétát is tehetünk, feltéve, ha liftünkkel nem lesz probléma. Tegnap sétából hazajövet döbbenten észleltem, hogy elromlott a lift (egy hónapja helyezték üzembe!!!). azt sem tudtam, mit csináljak, hiszen a negyedikre nem tudom felcipelni a babakocsit! Szerencsémre jött két idősebb úr, akik felajánlották, hogy felviszik a kocsit, én meg vigyem a babát. Így ma a teraszon "sétáltunk", Máté az utazóágyban sziesztázott.
Köszi, hogy hoztál nekem évkönyvet, kíváncsi vagyok rá. Furcsa, hogy ilyen kevesen voltatok az évfolyamból. Persze az is lehet, hogy sokaknak nem volt jó a hétköznap... Igen, emlékszem Borsódy feleségére, Antal Éva, nem?

Ancsi!
Nagyon aranyosak a fiúk! Hogy bírod a két gyerkőccel?

Képzeljétek, szombaton volt Máté keresztelője, amit a baba végigaludt!!! Arra sem ébredt föl, hogy háromszor "leöntötték" a fejét!!!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!

Megint meló. :cry: Nehéz visszaszokni.Este nem volt otthon net.Nagyon mérges voltam,pedig úgy írtam volna. :evil: Most meg ugye nincs időm.

Juci!

Ami a melltartót illeti,én utólag vettem.Ez nyilván alkati dolog.Nekem mindíg kis mellem volt,terhesség alatt megduplázódott,szülés után másnapra belövellt a tej és egy Pamela lettem.Ezt nem lehet előre tudni.Aztán 7 hónp tejcsi és újra XS-es cicik. :D Ez volt velem.Ha olcsón kapsz vegyél,de ne ruházz be sokat előre,ki tudja.Szerintem.Mondjuk a 2500 elég baráti.Meggyógyultál?Egyben vagy még?

Virág!

meddig szeded a bogyit?Mikor keztek újra próbálkozni?

Titi!

Mégegyszer köszi,olyan jó,hogy én is benne vagyok a táblában. :oops:

Megint futás,puszi,szép napot.

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Hát itt volnék, semmi jó hírrel.
Peteérésem nincs! Jövő hónap hsg. Utána hónap stimuláció! Injekciós kezeléssel.
Úgyhogy nekem ennak az évnek már lőttek! :cry: :cry: :cry:
Egész éjjel bőgtem!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jaj, Anita! Úgy sajnálom. De nem értem, hogy a csudába nincs peteérés, ha annak idején volt... mi okozhatjak ezt a problémát?! Végre mindjárt vége ennek a 2006-nak, és új évet kezdünk. Remélem, mindenki számára sokkal sikeresebb lesz. Ránk már nagyon ránk fér az új kezdet, sok reményt fűzök hozzá. Próbálj kitartónak lenni, gondolj arra, hogy minden hónappal újabb esélyt kapunk a babára. És biztos vagyok benne, hogy meg lesz a kitartásod gyümölcse!!!

Eszter, nem írtad meg a mensid!!! Hanyadik napnál jársz? Hogy be tudjam tenni a táblába.

Virág, nem válaszoltál!!! Szóval, ne vegyek Neked ovulációs tesztet???!!!
titi_27
 
 


sziasztok!

anita nagyon sajnálom hogy ez az év már sajnos nem lehet a tiéd!de a lényeg hogy rendbe tegyenek és legyen egy kisbabád!

anubias még két héti szedem a bogyot aztán onnantol ha megjön a mensim szabad a pálya!
pont tegnap mondtam a férjemnek hogy én ezt nem értem miota nincs mensim érzem a pé-t ami persze mensi nélkül nem lehetne!mensivel meg nem érzem!mi van akkor ha van mensim de nincs pé-m és ha van pé nincs mensi?nem értem!lehet ilyen hogy egyszer egyik másszor másik van?

titi köszi szépen aranyos vagy de nem kell venned!azért irtam hogy decemberbe veszek mert addigra remélem már baba lesz és nem lesz rá szükségem!most bizom abba hogy a fog.gátlo segit!férjem vasárnap megy el két hétre utánna elmegy dokihoz!pont mire lejár a gyogyszer addigra hazaér és nekiállunk akciozni ezerrel!de tényleg nagyon köszönöm hogy akartál küldeni!

cupicica nagyon aranyos a nagyi:))tök jo neked hogy ö a doki is meg nagyi is igy ha valamit nem tudsz segit!azért ez megkönnyiti egy elsö babás anyuka életét!majd ha tudsz rakj fel képeket babokárol!

huh nekem iszonyuan fáj a fejem ugyhogy azt hiszem el is megyek egy kicsit pihizni!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Végre sikerült kicsit visszaolvasnom!!! :)

Bufo, ez a kajcsi kihordás nagyon jó ötlet, nagy segítség ez Neked. Jó, hogy megeszi a párod is, nekem folyton az a baj ezzel, hogy a drágaságom olyan válogatós. Inkább nem eszik, mintsem hogy olyat egyen, amit kifőzdéből hozok. Rémes! Pedig mennyivel egyszerűbb volna az élet így. De talán majd a gyerkőc megváltoztatja. Kénytelen lesz elfogadni, hogy nem megy minden egyszerre.

Momo, szegénykém, elhiszem, milyen nehéz lehet a párod nélkül. Valahol viszont irigyellek, hogy Neked tényleg az a dolgod, hogy magaddal és a picurral foglalkozz.
Számomra nagyon nehéz volt dolgozni, háztartást vezetni és mellette kismamáskodni is.
Nálatok inkább a nagyon nagy távolság a rendkívül rossz, mert ha csak néhány órányi autózásra lenne tőletek, akkor akár hetente is találkozhatnátok. Így pedig... és akkor most már végleges, hogy itt telepedtek le?! Vagy hogy tervezitek a jövőt? Most felépítetek egy házat, és a párod? Ő nem költözik ide? Vagy kétlaki életet fogtok élni? Te jó ég! Hát, emiatt viszont abszolut nem irigyellek! Biztos, hogy nagyon nehéz lenne végig apa nélkül, vagyis úgy, hogy csak ritkán van veletek.
titi_27
 
 


Jaj, Virág, bár érteném a szervezeted. Tényleg, hogy állsz a hőmérőzéssel?! Nem csinálsz görbét? Annyira szépen lehetne azon látni a peteérést. És hozzá egy termékenységi teszt, a kettő együtt aztán tuti megadná a tényleges peteérés idejét. Talán könnyebb lenne úgy.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!

28 napos a ciklusom,de én ezt a ciklusnap dolgot nem értem,pedig tudom,hogy egyszer már megírtátok. :oops: Utoljára szept 25-től 28-ig menstruáltam.Gondolom valahogy ebből lesz a ciklusnap.De kőfejű vagyok,nem értem. :oops:

Anita!

Szegénykém,nagyon átérzem ami most lejátszódik benned.Próbálj optimista maradni.Hiszen milyen jó,hogy már kezelnek és így is egy lépéssel közelebb kerültök a babához.Az idő meg csak úgy szalad.Megoldódik a pé,és hamarosan megint terhes lehetsz.Nagyon drukkolok neked. :wink:

Virág!

Akkor a jövő hónap a tiéd.Remélem az enyém is.Sőt,szerintem már Ágié is.

Ági!

Merre vagy,mensid megjött?Milyen volt a kirándulás?

Titi!

Akkor ha mostantól minden oké,te decemberben kezdhetsz próbálkozni?

Ancsi!

Kicsit megkésve,de én is gratulálok a két szép gyermekedhez.És nem utolsó dolog,hogy szuperül nézel ki a képen.Csak úgy ragyogsz a boldogságtól.Nagyon szép vagy rajta.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter, akkor a 17. napon jársz ma. A ciklusnap számunkra az, hogy a mensi megjövetelétől számítva hanyadik napnál jársz. Na, akkor pont most lehet peteérésed! :) Hőmérőzől folyamatosan, ugye? És akcióztok is szorgosan!!! :)
titi_27
 
 


Sut a nap :!: 8) 8) 8)

Ezt ugy elvezem.

Eszter!

Hat,igen,latom te se birsz nyugton ulni.Ablakmosas nalam is idoszeru,de nem erzek semmifele ingerenciat ra.
A hugom azt varja,hogy mikor kezdek el maniakusan takaritani...akkor biztos szulni fogok hamarosan.(szerinte) :lol:

ANita!

Nagyon sajnalom! De tudod,hogy konkretan mi fog kovetkezni,mi a kovetkezo lepes,es igy biztosan sikerulni fog,majd meglatod!!!!! :wink:

VIrag!

Igen,mericskelhetnel...ne bizz semmit a veletlenre.Persze a baba ugyis akkor jon amikor akar,de azert nem art besegiteni :!: :lol:

Titi!

Tul sokat dolgozol,es vallalsz.Bar azt hiszem irtad,hogy Iker jegyu vagy??Mert akkor megertem a nyuzsgesedet,a ferjem is Iker.
De akkor is pihenned kellene,tobbet magaddal foglalkozni..
A parodrol eszembe jutott egy baratnom ferje.Az elejen amikor osszehazasodtak kepes volt ehen lefekudni ha a felesege nem fozte azt amit szeretne,vagy ha eppen nalam volt,allandoan telefonalt,hogy ehes,stb..a hutot se volt hajlando kinyitni.Telt mult az ido,jott egy gyerek...es mondanom se kell,hogy gondoskodik magarol ha nincs otthon a felesege,vagy dolga van.Hidd el ,egy ferfi se fog ehen halni,megtalalja a hutot ! :lol: :lol:

Az alairom,hogy jo dolog masaallah,hogy nem kell meg kulon dolgoznom(bar azert szandekomban all majd kesobb),es igazan haztartast se nagyon vezetek,ritkan fozok amiota terhes vagyok,sokszor mashol kajalok,es itthon csak salit vagy gyumolcsot eszem.AMugy ne erts felre imadok fozni es foleg sutni,de igy magamnak nem olyan nagy elvezet.
A terv az hogy par even belul majdnem allandoan itt laknank,addig hol itt,hol ott lennenk,legalabbis en Zumikevel.AMig kicsi,ezt meg is lehet oldani,nem problema.Peldaul telen valoszinuleg inkabb Kuwaitban lennenk,ott azert kellemesebb a klima.Majd kialakul valahogy.Par ev mulva,akkor mar a ferjem nem dolgozna,legalabbis fix munkahelyen,ott,amugy folytatna szeritnem tovabb az utazasokat,...Nem hiszem hogy megbirna ulni hosszu honapokig egy helyen.
Mar nekem is olyan mehetnekem van,soha nem volt meg ilyen,hogy 6 honapot toltsek utazas nelkul egy helyen. :roll:

Mas...ma sikerult elernem 4 kivitelezot akit ajanlottak,mindegyik belegyezett hogy szemelyesen feljonnek a tervrajzokert es a tovabbiakban is lakasra jonnek majd egyeztetni.Ez a hozzaallas...elvegre ok akarjak megkapni a munkat,nem?Nekem igy kenyelmes,mert akkor szules utan is tudunk majd egyeztetni..nem kell ezen is problemazni.Ugyhogy megyek fenymasolni egy rakas papirt.

Meg van egy-ket elintezendo dolog,bank,stb..es akkor mar tenlyeg keszen allok. :oops:

Juci!

En is vettem mar szoptatos melltartot,remelem nem no tul nagyra a mellem,de ezek nagyobbak mint a mostani melltartok.Hugom szerint bele fognak ferni. :lol:

Na,megyek a dolgomra.ANnyira jo,hogy ilyen az ido....meg kimereszkedek papucsban.Nektek nem nott a labatok???Nekem csak kicsit szukek a cipok,inkabb szelteben lett picivel nagyobb..remelem nem kell ujakat venni,kicsit koltseges lenne! :cry:
Tovabbi szep napot mindenkinek!

Juci!

Jo babazast....te legalabb tudni fogod mar hogy hogy kell megfogni es pelenkazni egy babat! :lol:

Mindenkinek puszi,jelentkezzetek ha tudtok!
momo35
 
 


Jucikám, itt vagyok! :) Ma úgy látom, többet tudok jelentkezni. Bár nemsokára készülök ebédelni (ma épp fehérje napom van, virslit eszem sajttal töltve, és hozzá tejcsit iszom), aztán megyek postára céges cuccokkal, úgyhogy telik a nap.

Momo, igen, ikrek vagyok. Talán tényleg azért is vagyok ilyen nyüzsi, de be kell, hogy valljam, imádom! Nem bírok megülni a fenekemen, és annyira jól érzem magam a bőrömben így. Persze, ha baba lesz, igyekszem jobban figyelni majd a pihire.

Na, a párom bejelentette, hogy éhes, mindjárt megy haza ebédelni. Tegnap főztem mára is, úgyhogy lesz mit ennie otthon. :)

Minden elismerésem a tiéd Momo, ez a kétlaki élet... nagyon nehéz lehet. És ez az építkezés is! És Te intézed majd a kivitelezést is? Egyedül? Azért az építkezést azt ellenőrizgetni kell folyamatosan, én nem tudtam volna végigcsinálni, nekem tök héber volt minden, amit csináltak, meg mondtak. Most épp a kőműves van nálunk, most csináljuk mi is a teraszt, meg burkolni fog kint, meg a garázsban... kértem is a párom, ezt intézze most ő, mert nekem semmit nem mondanak azok a szakszavak, amiket ő használ. Azért tényleg elkel egy férfi a családban. :)
titi_27
 
 


Sziasztok!

Hát lányok az idő igen kegyes hozzánk. Délelőtt és délután is lent vagyunk másfél órát. A kicsi Áron jó hosszúakat alszik a levegőn, Dávid pedig kedvére játszhat a gyerekekkel a játszón. Nem tudom mi lesz ha esni fog vagy be leszünk zárva a lakásba, úgyhogy egyenlőre még élvezzük a helyzetet. Már egészen jól boldogulok így hogy nem főzök. Igaz ki van számolva minden perc. Az estéket továbbra is várom amikor már én is ágyba kerülhetek, ez a nap fénypontja.

Ancsi
Nagyon jól nézel ki a képeken és a gyerkőcök is tündériek. Nálatok mi a helyzet, hogy telnek a napok és az éjszakák?

Cupi
Nagy segítség lehet egy ilyen nagyi.
Hogy vagytok , mennyire anyás a nagyfiú?

Virág
Nem tudom mi lehet nálad a háttérben, hogy néha érzed a pé-t néha nem. Bízom benne, hogy a gyógyi helyrehoz. Már csak két hét és kiderül.

Anita
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel jöttél. :(
Nem értem eddig volt pé-d. A lényeg az kiderült miért nem sikerült eddig és most tudtok tenni ellene. Nagyon szorítok, minnél hamarabb rendeződjön a ciklusod.

Titi
Látom nem nagyon bírsz ülni a fenekeden. :lol:
Háztartás, munka, angol, torna van e mellett egyáltalán még valamire időd? Egy jó van benne, ha egyszer te is otthon leszel és babázol akkor nem fog gondot okozni a hajtás. :)
Tényleg mázli, hogy a férjem megeszi a kaját, de be kell vallanom nem rossz. Már 3. napja azt esszük és eddig egyikkel sem volt baj.

Juci
Megy a visszaszámlálás rendesen nálad is. :lol:
Mi van a benyalt vírussal jobban vagy már?
Táska menetre készen összerakva?
Szerintem is vegyél szopis melltartót, annyit nem fog változni már a cici méret, és jó ha van. Ha tudsz próbálni akkor úgy vedd föl, hogy bele teszed a melltartó betétet is, mert arra szükség lesz az elején . Ha úgy is kényelmes akkor jó, ne szorítson.

Momo
Mi is élvezzük a jó időt . Még a kedvem is jobb tőle.
Ügyesen intézed a dolgokat a házzal, csak így tovább.
Ha magam miatt kellene főznöm valószínű én sem tenném inkább ennék valahol, teljesen megértelek.

Anubias
Most jársz a ciklus közepén akció is van hozzá?
Már próbálkoztok ebben a hónapban ugye?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Lányok,még bent a melóhelyen írtam egy kisregényt és elszállt. :evil: Annyira sajnálom.Mi sajnos ebben a hónapban még nem próbálkozhatunk,mert közbeszólt ez az ideggyulladás,és van még pár vizsgálatom is,de ha minden jól alakul,akkor a következő hó már a miénk.Nagyon akarom,hogy így legyen. :? Olyan bosszantó,mert délután írtam egy csomó jó kis dolgot,ráadásul külön mindenkinek,erre elszáll.Bosszantó.Majd még jövök.

Puszi addíg is

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt!

Szomorúan látom,hogy egész este nem írtatok! :cry:

Momo!

Azért most már vigyázz a papucsviseléssel,mert csalóka az idő.Vegyél valami belebújóst.Emlékszem,a vége felé már én sem tudtam cipőt felvenni,csaksegítséggel.Teljesen érthető,hogy magadra nincs kedved főzni,de nem is gond,ha manapság jobban kívánod a salikat,meg a gyümit.Az építkezéshez meg sok kitartást kívánok.Milyen ügyi vagy,hogy így intézed a dolgaitokat.Nem semmi.Mennyi energiád van még most is. :wink:

Bufo!

Valóban szép ez az ősz,én sem nagyon merek belegondolni,mi lesz télen.Bár Bálint már nagy,azért ő is rendesen nyűglődik a lakásban,a szabadban,játszón meg nagyon jól elvan.Mondjuk ha lesz hó,az megint izgi,de nem nagyon szokott.Ez a kajcsihordás nagyon jó megoldás,én is valahogy így fogom majd megoldani az elején.Bárcsak már ott tartanék. :oops:

Titi!

Én is olyan pörgős vagyok mint te,soha nem bírok egy helyben maradni,mindíg 1000 dolgot futtatok egyszerre,nem is értem,hogy bírom a munkám,ami ugye elég helyhezkötött,sőt,néha monoton.De teljesen értelek,van aki így érzi jól magát,hogy mindíg pezseg.

Juci!

Nagyon kiváncsi vagyok,hogy mikor akar kibújni a kis druszám,drukkolok,hogy együtt szülhessetek,ne pont előadás alatt.Érzel valami jelet arra vonatkozóan,hogy közeleg a te időd?

Lányok,már megint melózhatok.Nagyon nem megy ez most,olyan máshol jár az agyam.Folyton a babadolog foglalkoztat.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Anubias, akkor együtt izgulhatunk majd a babáért!!! Jaj, de jóóóóóóóóóó!!! Bár valószínű, hogy Te egy hónappal előttem fogsz járni, mivel Neked a következő hónapban sikerülnie kell!!! Nekem pedig decemberben!!! Annyira szeretném! Jaj, úgy várom a próbálkozást! Vezeted a hőgörbét?
titi_27
 
 


Hali!

Titi,Eszter!

Nagy nyuzsgok,akkor majd ti egyutt lesztek terhesek ha Isten is ugy akarja,...de akkor am visszavenni a nyuzsgesbol :!: :!: :lol:

En nem igazan vagyok ilyen,imadok itthon lenni,es egyedul is jol megvagyok...csak ha tudom,hogy elintezetlen ugyeim vannak,az nagyon zavar es addig nem nyugszom amig meg el nem vegzem.

Juci!

Jaj,de jo!!!Most egykor azert kell hivnod,hogy erzel-e mar valamit???Akkor mar majdnnem tuti,hogy ma szulsz???Olyan izgis!

Ne felj!szoritok neked...jo sokra nem mesz vele,de lelekben veled leszek! :lol:
En most jelenleg nem felek annyira.Voltam 7kor Ctgn,semmi izgi,nem produkaltam merheto fajasokat..d.e ott volt ket masik lany mellettem,az egyik mar atoltozve,o szulni jott,hogy meginditjak a szulest nala egy nappal hamarabb.De kozben kiderult,hogy o mar 4 ujjnyira ki van tagulva,amibol nem erzett semmit....es a ctgn(mert neztem a gorbejet) nmeg annyi fajastevekenyseget se produkalt mint en.
O lehet az a ritka fajta aki csak ugy csendben,minden fajdalom nelkul kitagul. :lol:

Jovo penteken kell mennem ctgre,hetfon este meg megyek majd a dokimhoz.A szulesznovel dumaltunk,modta,hogy nyugodtan igyam a malnalevelteat,de a tobbi homeoszert meg nem ajanlja e sbirjak meg ki nyugiban egy hetet,utana azt csinalhatok amit akarok.
ELmondta,hogy a doki minden elsoszulo kismamanal gatmetszest vegez,de figyelmeztessem ot szulesnel es akkor megprobalja a gatvedelmet.
Csodalkoztak,hogy alternativ szuloszobaban akarok szulni ezzel a dokival...nem errol hires mint megtudtam.Kerdezte a masik szuleszno,hogy megengedte,beleegyezett???En ezt eleg erdekes kerdesnek talaltam,elvegre ez egy bababarat korhaz es elmeletileg ha szabad az a szoba akkor en dontom el hogy ott akarok szulni,vagy sem,nem???Na,mindegy.Persze mondjuk EDAt biztosan egyszerubb beadni egy rendes szuloagyon.Ezelol se zarkozom el...ki tudja mi lesz.

Na,csak regelek es regelek.Olyan csodaszepen sut a nap,ki is hasznalom az idot es mosok...es varom anyukamat,ma is itt alszik.

ALvas nekem mar kesz katasztrofa...szinte sehogy se jo mar.Pedig olyan jo lenne aludni egy jo nagyot.Talan most a kanapen.

Tovabbi szep napot ,kinek munkat,kinek pihenest kivanok!
Puszi :lol:
momo35
 
 


sziasztok!mi ez a pangás?ma mindenki elfoglalt?
én ma egész nap befőztem:)raktam el káposztát,lecsot,csalamádét meg káposztával töltött paprikát!
most is csak azért ugrottam be megnézzem mi van jucival és már megyek is vissza a konyhába!tudtok valamit rola?
puszi mindenkinek joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Csajok!!

JUci megszült!

Kislány :)))
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: