Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Lányok!

mindenkinek köszi a szülinapi jókívánságokat!!

annyi munkám van hogy nem látom a végét...én is nagyon mennék már el innét, mint Kamilla de sajnos az égiek azt akarják hogy még dologozzak, így most azt teszem(mivel megjött, ma vagyok a 3. cn)

na de nem lehet szomorkodni, hanem előre kell nézni, és akkor csak sikerül!!!

Breni, nem akarlak elkeseríteni, de ez a Norcolut másra nem való, mindhogy meghozza, ettől még a követekző vagy az utáni hónapban simán össze-vissza jöhet meg...szóval ez nem "gyógyszer". De kívánom hogy nálad más miatt ne jöjjön meg!
Mikor lesz meg a vérvétel eredménye??

na ez volt a kikapcs, most folytatom mert soha nem végzek...:(

puszi Mindenkinek!!!

Zsu

zsuzska80
Szombathely
 
 


Móni,
nem igény szerint, 4 óránként. De mostmár nevezhetjük annak is, annyira megszokta. :wink:

Angyal,
a hozzászólásomig volt 3, 5nél alább még nem adta. :D
Jaaa, azt hittem hogy ma de tudod meg a bébik állapotát... :oops:

Szoni,
háát, elég nagy luxus szerintem a hsg apa vizsgálata előtt. Neki 3 perc, neked meg egy beavatkozás... :roll:

Á.
potter_76
 
 


Angel!
Köszi, megkaptam és válaszoltam is.

Ági!
Azt mondod, hogy erőszakoljak ki egy "fiúkákra" irányuló vizsgálatot?
szonibaba
 
 

 
 

PotterÁgi,

igaz, pénteken még kora délután volt annyi! :D

Pénteken lesz eredményhirdetés! :) Közvetlenül előtte tudom meg, hogy mi van, azt is, hogy hányra menjek (menjek-e)...
angel37
 
 


Hi!

életjel:
Voltam UH-n tüszőnézőbe:
jobb oldal:16mm, 14mm, 12mm
bal oldal: 10mm.
Holnap kapom meg a Choragon-t, rá 2 napra kezdem az Utrogestan-t.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Nincs valami nagy elet! :(

Agi!
Hat azt hogy szoptattam eros kifejezes lenne,csak SZERETTEM VOLNA!!!8hetig probalkoztunk,minden kaja kezdesnel mellre tettem de csak par korty volt az egesz!Ugy hogy sajnos Marci tapszeres baba volt! :cry:
Egyebkent meg en is ugy tudom hogy az anyatejes babaknak 6honapos kor elott nem kell potlas!Most meg korai lenne szerintem eldonteni hogy eleget hizik-e!Meg csak most gyogyult meg!!Jelezne o ha ehes lenne! :wink:

Lara!
Nem nagyon vagyok kepben! :oops: Inszemed lesz???

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa!

Stimulálunk.

Kép
lara26
 
 


Aha!
Nem volt peteeresed,vagy miert kell stimulalni?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Halihó!

Hát megvolt a labor vizsgálat, de eredmény csak holnap lesz, amiket csütörtökön viszek a dokinőmnek, hogy megnézze, és ha minden rendben akkor okt. 17-én lesz a lapar! Nem mondom, hogy bátorságot adott a kórházi látogatás, igencsak beleremegett a lábam a műtő láttán :shock: Érdekes volt, mert semmilyen beutalót nem kaptam a dokinőmtől, és nem is tudták, hogy megyek ezekre a vizsgálatokra, de végül is rendes volt az asszisztens, csak az volt fura, hogy sajnos nem vagyok a vérvétel bajnoka, és mivel min. 3 kémcsővel vett le, a végére szólnom kellett, hogy kezd elhomályosulni a kép előttem... erre a lábam alá toltak egy "hokedlit" és lecsúszva tudtam feküdni egy fotelágy-szerű széken, és az asszisztens a lábam felett lépdelt át míg felcímkézte a csövecskéket :) Utána leccammogtam az EKG-ra, legalább 1 órát kellett várnom, majd jött a mellkas röntgen,ez már sima ügy volt! Most már értem,miért kell majd 1 nappal hamarabb bemenni a lapar előtt...:)

Egyébként még mindig elő-előbukkan bennem annak a gondolata, hogy nem lenne elég egy hsg vizsgálat, biztosan lapar kell-e????

Szonibaba,
nekem is ragaszkodott a dokinőm az "apa" vizsgálathoz,hiába volt 1 évvel ezelőtt is már ilyen vizsgálaton a párom!!!
húsrágó
 
 


Szoni,
a meddőségikben így csinálják. Mert ha pl apa kiskatonái nem elegek az inszemre sem és a lombik jön szóba, akkor felesleges az átjárhatósági, mert a petevezetőidet kikerülik olyankor.
Persze ne legyen ilyen baj! Meg ha kiderül, hogy van vmi bibi és kezelnek attól még apánál is lehet gond, és akkor az elsikkad...
Szonji természetes úton született?

Angyal,
oksi a randi. :wink:

Ancsa,
szopi :( . Majd a másodikat! :wink:
potter_76
 
 


Jó reggelt!

Vica! Mizu? Nincs neted?

Nálunk is apavizsgálat után volt hsg, bár Ági állításával ellentétben neki nem 3 perc volt. Keményen meg kellett küzdenie, hogy sikerüljön valamit produkálnia, annyira feszült volt..... :)
De végülis szerintem lehet előtte is hsg, mert ha apa nincs rendben, attól még anyával is lehet gond és azért a hsg nem számít valami húdenagy beavatkozásnak. A lapar már annál
inkább! Még nem tudom, hogy megköszönjem-e a fődokinak, hogy egy tollvonással keresztbehúzta a laparomat, de végülis most elvagyok nélküle.

Angel. Mikor derül ki, hogy hányan ébredtek fel? Pénteken, vagy már előbb?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


hello Lányok!

Mi Hál ' Istennek, úgy vittük be a mintát, mert kb fél pecre lakunk a kórháztól. De sztem is nagyon fontos vizsgálat, annak ellenére hogy van már baba.

Kamilla, veled mi van??

Lara! Mivel stimulálnak? Clostoillal??

zsuzska80
Szombathely
 
 


ja Vica "nyaral", majd csak hétfőn lesz.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok Lányok!

Beu!

Mi vettünk kengurut, de abban eléggé fárasztó cipelni a lurkót, kb. 8000 Ft volt. Most már többször kipróbáltam a kendőt, az szerintem sokkal kényelmesebb és egyszerűbb is belevarázsolni a gyermeket. Nagyon pici babát fekve is bele lehet tenni.

Ági!

Nekem védőnéni azt mondta, hogy tejci igény szerint, amíg szépen fejlődik (ez nálunk kb. 20-25 deka/hét). Azt is mondta, hogy ha már kevés neki, akkor ismét fel fog ébredni éjszaka enni, az elmúlt három hétben így is volt, de tegnap már nem. Így megint elönt reggelre a tejci, most megint fejnem kell. A mélyhűtő már tele van. :D Az étkezések száma fokozatosan csökkent a közel 4 hónap alatt 10-ről 5-re. Egyébként már raktam a szájához egy kis almát és szépen nyalogatta, talán nem lesz gond. Decembernél előbb nem kezdem az elválasztást.

Egyébként a nagy könyvben úgy írják, hogy ha növekedési szakaszban van a gyerek, akkor több szopit igényel, azért, hogy több tejed legyen, aztán ha beállt a mennyiség, akkor visszaáll. Szerintem a fejés mellett igyál még egy kis laktoherb teát is.

Várom a postát!

Betti
betti73
 
 


Hello Csajok,

Kamilla,
végül hány perc volt??? :?: :roll:

Betti,
háááát, inkább holnapra várd a postást, mert tegnap találkoztam egy lánnyal meg a babájával, és eltérültem. De ma tuti feladom.
Peti elkezdett hízni, és a tejem is sokkal több lett a fejéstől. A régebben fejt tejeket már kidobtam, mert amikor Petinek frissen fejt tejet akartam adni pótlásnak nem fogadta el. Kipróbáltam a frigóból előszedettet, attól meg még öklendezett is. Bevallom én is, veszett büdös lett és gusztustalan szürkés színe volt... A laktoherbet már régóta iszom.
Tegnap fél8-kor lett időm, hogy hívjalak, de nem emlékeztem, hogy félkor vagy egészkor van a fürdés...
Apa hova utazott most?

Szoni,
szerintem apa vizsgálata ne maradjon el, a hsgtől függetlenűl. Estetleg be is vihetitek a mintát... De kérdezd meg a dokidat, hogy vélekedik erről, biztos rászánja magát a párod ha ő ajánlja (és nem csak a babanetes csajok). :D

Lara,
szép tüszők. Hajráhajrá.

Ancsa,
csináltál a kutyusnak tesztet? :)
potter_76
 
 


Jaaaaj Ági! Olyan izé vaaaagy!
Nem volt nálam stopper, de sok. Azért asszem hólyagok nem lettek a tenyerén.... :)

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Ági!

Akkor holnapra várom. :D Már nagyon kíváncsi vagyok.

Laktoherbet én is ittam, de most már nem, mert így is dagad a mellem állandóan. Már rajtam fognak meggazdagodni a melltartóbetét gyártók. :lol: A mélyhűtött tejcivel nincs gond, csak a cumisüveget nem szereti a gyermek. Persze ilyet csak akkor kap, ha anyucinak hosszas ügyintéznivalója van. Ilyenkor nagymami próbálja beletömni. A fagyasztott árut főzelékhez is fel lehet majd használni. -20 fokon vannak, dátummal ellátva.

8-kor van fürcitájm. Apa pénteken már hazajön, Csehországban van, már nagyon hiányzik!

Betti
betti73
 
 


Ági!

Akkor holnapra várom. :D Már nagyon kíváncsi vagyok.

Laktoherbet én is ittam, de most már nem, mert így is dagad a mellem állandóan. Már rajtam fognak meggazdagodni a melltartóbetét gyártók. :lol: A mélyhűtött tejcivel nincs gond, csak a cumisüveget nem szereti a gyermek. Persze ilyet csak akkor kap, ha anyucinak hosszas ügyintéznivalója van. Ilyenkor nagymami próbálja beletömni. A fagyasztott árut főzelékhez is fel lehet majd használni. -20 fokon vannak, dátummal ellátva.

8-kor van fürcitájm. Apa pénteken már hazajön, Csehországban van, már nagyon hiányzik!

Betti
betti73
 
 


Szijjjasztok!

Csomót gondolkoztam ezen a vizsgálat dolgon és az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy Apára azért nem gondolt a dokim, mert a mensijeim össze-visszaságból arra következtet, hogy mindenképpen nálam van vmi gáz?
Egyébként még Szonji előtt volt Apánál ilyen vizsgálat és akkor roppant büszke volt az eredményre :lol: Persze ez vagy 3 éve volt, ezalatt bmi megtörténhet. Neki is vinni kellett az anyagot, de Ő melengette őket a kabátja alatt, mert a pirosmetró teljes vonalát beutazták.

Kérdezhetek egy nagyon hülyeséget? Ha vkinek van tüszőrepedése, akkor peteérése is van ugye?
Mert a Pg53 teszt ma totál kristályos szerkezetet mutatott, ami a tüszőrepedésre utal a tájékoztató szerint. (Gyorsan magamra is rántottam Apát).
Vagy ettől függetlenül még lehet, hogy nem átjárható a vezető és hiába érik meg aminek megkell, nem tud átjutni?? Ezért kell a hsg?
Mondjatok már vmi okosságot!

Ági!
Szonji normál úton lett, ezért is nem aggódik nagyon a dokim, azt mondja, hogy ez bíztató.
szonibaba
 
 


Szoni,
logikus következtetés lenne, ahogy írod, és valszeg így is lesz :) , de sajnos az, ha nálunk van baj, attól még apánál is lehet :?

Ha tüszőrepedés van, akkor pé is! A kettő gyakorlatilag ugyanaz! :)

PÉ-től független, hogy átjárható vagy-e! Ha vmi akadály van a peteveztőben, akkor sajnos nem tudnak találkozni a sejtek.

Hátha a mai akció eredményes lesz! Nem mondom, még jó hogy apa így kéznél volt! :lol:
angel37
 
 


Betti,
akkor ma már nem lesztek egyedül! :)

Mit postáztok Ágival? Nem rókát, az tuti! :mrgreen:

PotterÁgi,
a randit majd összehozzuk! :D
Azon kezdtem most agyalni, hogyha jövő héten nem ejtjük meg, akkor átcsúszik novemberbe... na majd még sakkozom a napokkal! :wink: Minél tovább toljuk, annál hidegebb lesz a híd alatt! :mrgreen:

Kamilla,
vizuális típus vagyok: hólyagos tenyér! :mrgreen:

Páromnak nem tudom meddig tartott, de az ajtót szegény drágám nem tudta magára zárni, és még rá is nyitottak :?

Mikor mentek dokihoz? Üdvözlöm a döntésedet, hogy belevágtatok!
angel37
 
 


Angyal,
nekünk szinte bármikor jó. Hidegben is megyünk majd sétálni.
Bettivel rólad szoktunk levelezgetni. :lol:
"Üdvözlöm a döntésedet" 4ez nagyon tetszett. :D
Rányitottak? Na, akkor nehezített terepen jól helytállt.

MSE,
Angyal professzorasszony kimerítően válaszolt. :wink: A pg53 az ösztrogén szint csúcsán lesz páfrányos, onnan 1-2 nap a tüszőrepedés, ezért apát rántsd magadra megint és megint. :wink:

Kamilla,
10nél is több?
:D

Betti,
akkor okés a fagyitej. Nekünk nem volt az igazi. Szerinted rántásba jobb?

Nemtom meséltem-e, de kb 1 hónapja egy rendőrautó majdnem elütötte Petit. Menetiránnyal szemben jöttek a villamossínen kb 120-szal. Nekünk zöld lett, letoltam a babakocsit a zebrára, nem vettem észre fakabátékat, akik akkorát fékeztek, hogy jól bebólintottak. Szóval bazi nagyot. A babakocsitól kb fél méterre... :roll: Annyira megijedtem, hazáig szomorkodtam, itthon meg sírtam egy jó nagyot. Tényleg nagyon kevésen múlott. Megértem ha sietnek, de akkor miért nem szirénáztak?
potter_76
 
 


PotterÁgi,
csomag méretben? :lol: Érdekes lehetek! :mrgreen:

A Kaáliban, könnyített terepen, totál ugyanúgy teljesített! :D Nem is kérdeztem, voltak-e macás újságok! De biztos voltak, és jó tudni, hogy nem ment tőlük jobban! :mrgreen:

Micsoda világ: fagyitej, fagyibaba! Még megérjük, hogy lesz ilyen "fagyi shop"! :shock:

Jujj, zsaruk :shock: :( Asszem hasonlóan reagáltam volna! Petike megijedt?

A randit hétfőig kitalálom! :)
angel37
 
 


Figyu Ági!
Maradjunk annyiba, hogy legközelebb, ami a közeljövőben lesz lemérem, jó?
Egyébként hétfőn megyünk első konzultációra. Nagyon várom már!

Az a rendőrös sztori nagyon durva. Örülök, hogy nem történt baj.

Valaki, aki otthon van a témában (mondjuk Reni) meg tudná mondani, hogy mennyi a reális /fő árajánlat egy esküvői vacsorára? A piával is gondok vannak, mert ha tételes számlát kérek a végén, akkor nem tudom, hogy átcseszik-e a fejemet. Ha meg korlátlan fogyasztásra kérek árat, akkor meg valószínüleg ráfizetek, mert nem fog annyi pia fogyni. Most mit csináljunk? Ennyi gond van egy esküvővel!!!!

Angel, akkor most megint úgy néz ki, hogy együtt szülünk, nem? Nekem pár nap múlva pé-m lesz. Meg neked is valami olyasmi.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,
hétfőn konzultáció? Szuper! :)

Szüljünk együtt, rajtam ne múljék! :lol:
PÉ-n már túlvagyok, de ez a néhány nap nem számít!
angel37
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon rég jártam erre, ezért bocsi, de sajnos mostanában ritkán jutok netközelbe. Javítás alatt áll a gépünk már lassan 1 hónapja :x .
Október 3-mal új ciklusom kezdődött. Sajnos a hőgörbém eléggé furán alakult, nem mutatott ki pé-t, úgyhogy kivárom még ezt a ciklust, és ha ez sem lesz jó, akkor irány a doki.
Mindenkinek nagy drukk.
Sziasztok: MiniLiza

miniliza
 
 
 


Hi!

Zsu!

Ez már 1 kicsit izmosabb stimu. Closty, Merional, Choragon, Utrogeston. Ennyivel töményebb. :lol:

Ancsa!

Van pé-m néha , de nem kielégítő. Nem szokott 100% -os lenni a "természetes" folyamat. PCO-s vagyok.

Kép
lara26
 
 


Kamilla,

Megkérdezhetem,hogy miért nem kellett neked lapart csinálni? Én pont ezelőtt a vizsgálat előtt állok, és még mindig vacilálok, hogy nem lenne-e elég a hsg?

Köszi,
Husi
húsrágó
 
 


Sziasztok!

Lara!
Igy mar ertem!Akkor sok sikert a stimus honaphoz!!!!!!!!!!!!!!

Miniliza!
Boldog szulinapot a kisfiadnak!!!!!!!!!

Szoni!
Nekem is van PG-53,de mar reg a szekreny melyen lapul,mert becsapott!Mindig a 17.napon jelzett PE-t,csak hogy kiderult hogy nincs is PE-m!

Vica!
Jo pihenest! :D

Angel!
MAR CSAK KET NAP!!!!!!!!!!!!!DRUKK-DRUKK....!!!!!!!!!!
Tesztet a kutyanak? :lol: :lol: :lol:
(magamnak nem veszek,nemhogy neki :lol: )

Agi!
Hat ez a rendoros dolog!??Nagy szerencsetek volt akkor!!!!!!!!!!!

Apa mintavetel:
Nalunk is amikor eloszor mentunk,nem volt sima ugy! :lol:
Itt a helyi korhazban hetente jon egy pacak aki megcsinalja!Tehat itt nincs kialakitott helyseg meg ujsag meg akarmi!
Aznap velunk egyutt 4-en gyultek ossze a fiuk!Na most egyszerre kuldtek be oket az urologian talahato 3(!!!)szemelyes WC-be!En kint az osztalyon kivul vartam,de meg ott is hallottam ahogy ezek 4-en rohogtek ott bent! :lol: Egy masik lannyal ott pirulgattunk :oops: :oops: !Es hat persze hogy apa neki sem allt ott bent!Tolunk is ketpercre van a korhaz ugy hogy hazajottunk elintezni!
A masik ket alkalomkor meg mar keszen mentunk!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Husi!

Hidd el hogy jobban jarsz a laparral mint a HSG-vel!
En sem valaszthattam,pedig akkor egybol a laparra mentem volna!
Most nem lett jo a HSG eredmenyem ugy hogy majd csak most jon a lapar!Pedig jo lett volna egybe letudni az egeszet! :(

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa!
Nekem egyik ilyen PÉ kimutató ketyerém sem mutat soha semmit!
Lehet nincs is mit :(

Lara!
Ez jó kis adag gyogyi! Drukk, hogy eredménye is legyen!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel!
Én ma úgy ébredtem, hogy péntek van! Nem tudom mi van velem, nekem tegnap is péntek volt :) Lehet sokat jársz az agyamban!
:)

Mikor a páromnak kellett mintát vinni, akkor mondták, hogy otthon is elvégezhető a "művelet" csak érjünk be a mintával 1 óra alatt!
Úgy mentem a kocsival mint egy meszes :)
Érdről, Bp.,Szabolcs utca a reggeli forgalomban kb 45 perc - ez rekord!
Az ablaknál a kedves hölgy először kicsit ráérősen pakolászott, aztán megkérdezte a páromat, hogy mikori a minta, mire mondta neki, hogy van még kb 10 perce, hogy leteljen az 1 óra, erre kikapta a kezéből és rohant is el vele :) Kicsit mókás volt!

Nekem is lapar közben csinálták meg az átjárhatóságit, ami akkor nem járt sikerrel, (a doki azóta sem érti, én meg pláne, hogy miért nem) így a lapar után egy külön HSG is kellett!
Ezzel persze senkit sem szeretnék rémisztgetni, én egy ilyen macerás eset vagyok! :)

Eldöntöttem, hogy a következő ciklusban kérek újabb vérvételt, és egyéb light-os vizsgálatot, mert a lapar óta, ami májusban volt, nem volt semmilyen kontrolom! ?
Szerintem a lapar után csak meg kellett volna nézni nem?
A dokim annak örült, hogy már a sok aprócska tüsző helyett van
1-2 méretes, adott is repiszurit, de nem jártunk sikerrel.
Mivel csak azt hajtogatja, hogy akkor meddőségi, ő többet nem tud tenni, úgy érzem dokit kell váltanom.
sonjus
 
 


Sziasztok! Jó reggelt.
Nagyon fázom. :(
Húsrágó! Röviden annyi a sztori, hogy laparra mentem be, két napig benn is voltam, aztán a műtét reggelén közölte a dokim, hogy stornó az egész, mert a főorvos nem látja indokoltnak és csak egy hsg-t engedélyezett. Azt mondta, hogy van rendes pé, jók a hormonjaim, a párom rendben, úgyhogy ha átjárható vagyok, akkor minden OK és nincs szükség laparra. Akkor én jöttem azzal, hogy endo meg ilyenek, erre meg "gratulált", hogy ilyen felvilágosult vagyok és egyben közölte, hogy az endometriózis közvetetten okoz meddőséget, csak maga az a tény, hogy valakinek endoja van, még nem jelent semmit, amíg nem okoz panaszt. Most ez egy kicsit sarkítva van, de tulajdonképpen ez volt a lényeg.
Tanácsot nem tudok adni, hogy melyiket válaszd, mert magamtól én is a lapart választottam volna, de így hogy közbeszólt a "sors" már-már kezdek ott tartani, hogy lehet, hogy jobb volt így. Nem tudom. Majd később fog kiderülni.

Sonjus, mi is most jutottunk el odáig, hogy az eddigi dokim szétteszi a kezét és nem tud már mit tenni, ezért jelentkeztünk be a Forgácsba. Majd megírom a tapasztalatokat, hátha te is kedvet kapsz. Úgy érzem nagyon hasonló a problémánk. Vagyis az, hogy még probléma sincs mégse sikerült. Rejtély, hogy mi ez, de én még pont ezért reménykedek a spontán gyerekbe.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla!
Valahogy én is úgy gondolom, hogy spontán fog összejönni a dolog, de azét egy kis kontrolvizsgálat nem árthat! Leglább is most így gondolom!
Remélem mindkettőnknek sikerül, és persze a többieknek is!
sonjus
 
 


Kamilla!
Nekünk úgy volt hogy 6000.-/fő volt és korlátlan étel,ital fogyasztással.Mi vittünk egy kis minőségi italt,de azt külön hűtőbe tárolták,amit láttunk egyfolytában,a többit ők intézték,és rengeteg kaja maradt amit becsomagoltunk a vendégeknek és vittünk mi is haza rengeteget.Nekünk így megérte,95 fő után fizettünk,ahányan ott a helyszinen voltunk.A gyerekeknek ingyen volt.
breni
 
 


Sziasztok!


Kamilla, mikor jelentkeztél be a Forgácsba és mennyi időre rá kaptál időpontot?Csak azért mert lassan én is hívom őket és jó tudni mire számítsak. Bár elhatároztam, hogy most nagyon türelmes leszek. Elfogadom, hogy sokat kell várni mindenre.
Neked már megvan minden vizsgálatod, úgyhogy szerintem hamar kezdhetitek is az inszemet, ha nem találnak semmi problémát.

Egyébként tényleg nagyon kedvesek és emberiek. Mint egy kis család. Egyáltalán nem érzed futószalagnak.

Nekem sajnos már megint 3 napja barni van. Úgyhogy ez a hónap is veszett. Ahogy megfogadtam, megvárom még a következő mensit is és aztán bejelentkezek HSG-re. De őszintén szólva nagyon bízom az októberben. :) És félek eléggé el leszek keseredve, ha nem sikerül.

Ági, ez a rendőrös történet borzalmas. A hideg futkosott a hátamon nekem is, míg olvastam. :shock: :)
pihi
 
 


Hopsz. a végén az nem mosolygós jel akart lenni.
pihi
 
 


SZiasztok!

Ancsa,
OK, úgyse lett volna sok értelme, meg hamarosan látható jelei leszenk, ha megesett a kisasszony! :roll: Hű, 8 kis spánielgyerek! :mrgreen: Bár ha jól emlékszem Szonibabának rásegített egy ilyen esemény a sikerre! :)

Na én meg amilyen hülye vagyok, komolyan elgondolkodtam a kutyateszten, és oda lyukadtam, hogy nem is működne, mert a HCG H-ja a humán-ból jön, így valaszeg állatoknál más anyag van, az övére nem is lenne érzékeny a teszt!

Köszi a drukkot! :)

Sonjus,
de édes vagy! :D
De sajna még csak szerda :?

Még jó, hogy a nagy rohanásban nem lottyant ki az anyag! :mrgreen:

Kamilla,
sztem ahol nincs kimutatható gond, ott igenis van esély a spontánra, jól teszed, hogy bízol! :)
Ha én sem lennék totál eldugulva, akkor talán még csak mostanság jelentkeznék be a Kaáliba...

Ha a doki már széttárja a kezét és/vagy javasolja a meddőségit, akkor meg nem árt külső segítséghez is fordulni, mert meggyorsíthatja a dolgokat!
Sonjus, átgondolni érdemes! :)

Ki hinné, hogy egy éve még azt mondtam, hogy márpedig én lombikra nem megyek :oops: Vissza lehetne keresni a topicon! :wink:
angel37
 
 


Emlékszel én mit mondtam mikor találkoztunk? Hogy, most már nyugodt vagyok, mert nincs semmi gond, és tudom, hogy egyszer nekünk is sikerül. Erre mit csinálok? Forgácsba megyek. Pedig most tényleg nyugodt vagyok, de miért később, ha előbb is lehet? Bocs, ez egy kicsit ellentmondásos, nem tudom pontosan lefesteni a lelki világom. De most jól érzem magam a bőrömben.

Akkor az állatokban ACG-jük van?

Breni! Megírod a helyet priviben? Sajnos amit mi kaptunk árajánlatot, az ennél sokkal-sokkal magasabb és osztottunk szoroztunk........kész anyagi csőd!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Angel!
Na meg ha spanielek lennenk....!De ebbol a parositasbol semmi hasonlo nem jonne ki! :lol:
Meg a vegen elobb lenne zebraja mint nekem :shock: :lol: !
(en is elgondolkodtam rajta csak nem mertem leirni! :oops: )

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Hát igen, sokat fordul a világ............. De nincs ezzel semmi gond! mindenki tegye azt, amit a szíve diktál és amiben hisz, mert az már fél siker.

Kamilla, Reniék Debrecenben voltak. Oda is elmennétek????

A mi esküvőnk Kenderesen volt a Horthy kastélyban. Nincs ott semmi kötődésünk és nem is játrtunk előtte ott, de mindenképpen olyan helyet keretsünk, ahol az egész násznépet le tudtuk fektetni és nem kerül túl sokba. A kastély csak álom volt számunkra, mert azt hittük, hogy nagyon drága lesz.
Nahát kellemes csalódás volt. Nagyon jól jöttünk ki anyagilag. A szállás 1000 ft/ fő volt. És az egész marha kevésbe került. Nagyon jól éreztük magunkat, jók voltak a szakácsok, a pincérek, az anyakönyvvezető is ingyen adott össze minket a kastélykertben. Szóval minden szuper volt. tudom ajánlani, ha nem ragaszkodtok Pesthez.

Kép
pihi
 
 


Bocsi Pihi, az előző kérdésre elfelejtettem válaszolni. Szóval felhívtam a Forgácsot és két hétre rá adtak időpontot. Nem vészes szerintem.

Az a baj, hogy mi kinéztünk egy bizonyos éttermet, ami ott van a faluban nálunk és nem nagyon akarunk máshova menni, inkább ott próbálunk alkudozni valamit. Nem akarunk messze menni. Jobb, ha ott van a közelben a hely, de ki tudja. Ilyen árak mellett lehet, hogy rákényszerülünk más megoldásra.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


A két hét az nagyon jó!!!!!!!!! ezek szerint nincsenek most annyira sokan! :)
pihi
 
 


Mi nagyon jól elnevetgéltünk az első kozultáción. Forgács doki elkezdet magyarázni és mutogatni pálcikával egy képen a nő nemi szerv működését és az inszemináció lényegét. A párom pedig rosszul van a belső szervek látványától, plána ha azt mutatják, hogy egy katétert hogy helyeznek fel. Szóval azt hittem le fog furdulni a székről, de jól mulattunk. :)
pihi
 
 


Beuka!
Hogy vagytok?Minden rendben?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Kamilla,
Na az az utolsó mondatod a lényeg, hogy jól érzed magad a bőrödben! :) :)

Ja, és sztem nem ellentmondásos amit írsz, mégha annak is tűnik!

Ancsa,
na ez most eszembe se jutott, hogy játszótéri turmix is lehet belőlük! :lol: "Láttad az apajelöltet"? :wink:
angel37
 
 


szóval elkezdte akart lenni, csak felcseréltem két betűt :oops:
pihi
 
 


Ancsa kiskutyusaitok lesznek????? erről le is maradtam. Gondolom Marci nagyon örül nekik.
Egy kicsit le vagyok maradva. Tegnap lettem kész egy határidős munkámmal, így már nem olyan feszített a helyzet. Délután be is lázasodtam, jól meg vagyok fázva. De azért dolgozom, mert mártír vagyok! :) :)
pihi
 
 


Kiskutyusok????JAJJJ!ISTEN MENTESEN!!!!!!
Mensizett a kutyam es kiszokott!Haverkodott egy azt hiszem Irszetterrel(olyan mint a vizsla csak hosszu a szore?)Nem tudom hogy rosszalkodtak-e,ezert van a teszt kerdes! :wink:


Kép
Kép
ancsa81
 
 


Pihi!

Jobbulast kivanok! :(
Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Pihi!
Az inszem az fáj? Csak annyi, hogy valamivel feljuttatják a "férjemet" a petevezetékbe? De mivel? Mit dugnak be egy csövet?

Kép

Kép
kamilla306
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?