Sziasztok!
Aszta meg a paszta, mennyit írtatok!? Na de sebaj, olvasgattam, reagálok.
Köszi mindenkinek a gratulációt, mindent, nagyon aranyosak vagytok.
Én így
együttesen szeretnék gratulálni minden kismama társamnak, aki már tudja a baba nemét! Meg a többieknek is csak úgy simán.
Móni: köszi, sztem is viszonylag szépen növöget a Babuccó-Lak. Én inkább azon lepődtem meg tegnap is, hogy 2 hét alatt mennyit nőtt. Sima állapotban nem tűnt ilyen nagy növekedésnek, mert ugye minden nap látom. Veled mi újság? Te pocakod mekkora?
Az építkezés szépen halad, lent van az alap. Azt mondják a munkások, hogy szerintük olyan január-február környékére meglesz, ha nem előbb.
Szval az a félelmem, hogy Babuccóval még nem oda megyünk haza, 99%-osan elmúlt.
Cicalány: én veled még nem is találkoztam, szia.
Áhh, de elöl vagy te is, olyan jó neked is, Kamira is állati irigy vagyok, meg mindenkire, aki már a 20. hét környékén van.
Ági: jaj, de édes vagy, hogy így örülsz nekem, olyan jól esik.
Köszi. Fentebb olvashatod, hogy az építkezés hogy áll, köszönöm a kérdést neked is, tök jól esik, hogy érdeklődtök.
Gabi: én is éreztem, hogy kisfiú, még tán neked is mondtam a másik topicban. Te az alapján érzed, hogy olyan, mint amikor a kicsi fiaddal pocakosodtál, vagy csak amolyan női-anyai megérzés?
Barbi: így, hogy már benne vagyok, nem olyan nagy ördöngősség ám az építkezés - legalábbis én ennél "rosszabra" számítottam. De kellemes csalódás, meg hát a cél a fő, hogy egy nyugodt helyen élhessünk.
Nem, tényleg nem hízok, ne utáljatok, de csak 1 kiló plusz van rajtam, amióta terhes vagyok. Mondjuk nekem nagyban hozzájárul az is, hogy napközben a melóhelyen egy csomót lépcsőzök... De amúgy is, anyu szerint egy ilyen alkat vagyok, meg Róki is írta még anno, hogy nem gáz, ha az első trimben nem hízunk. Ugye?
Amúgy még veled sem találkoztam, szval szia, és gratula Emmához, gyönyörű neve lesz a kishölgynek.
Majus: neked is szia így elsőre, még mi sem beszéltünk. Én márc. 26-ra vagyok kiírva, és ha minden jól alakul, január valahányadikáig dolgozom, kb. a hónap közepén vmikor jövök el.
Székrekedés: nálam a szilvalekvár jön be, és én hála istennek amúgy is wc-bajos vagyok
, úgyhogy nekem ez már rutinos lesz sztem - sajna.
Na, jó sokat írtam, bocsánat. Amúgy én ma 11-ig aludtam, pedig ha emlékeztek még, nem igen erősségem a későn kelés, meg mostmár a munka miatt totál rá vagyok állva a 6 órára, hétvégén sem alszom tovább. Pláne, hogy mostanában a telekre is járunk ki...
Pusza