Új privát üzeneted érkezett!

Nansy!

Szóval kivánós vagy :-) Ismerős a dolog :lol: Szerintem, ha megkivánsz valamit, azt edd meg, csak mondjuk kevesebbet egyél belőle. Tudom, mondani könnyű, én is szenvedek ....

Tényleg nem lehet tornázni 12. hétig?? Dokim azt mondta lehet, csak ne eröltessem meg magam. Na nem mintha tornáztam volna akkor... :oops:

Kép
Vendég
 


Ancsi! :)

Abból,hogy mikor mozdul meg (korábban,vagy később) nem tudom,de abból viszont igen,hogy jobb,vagy bal oldalon mozdul meg a baba. Anyukámnak,és több embernek is bejött.
Neked melyik oldalon mozdult meg?

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok Kismamik!

elizabeth25:

Nagyon aranyos a dokim,olyan jó 30-as. Én még ilyen nőgyógyásszal nem találkoztam,aki vizsgálat előtt 3x bocsánatot kér.. Egyébként neki is 3 gyereke van. Borzasztó alapos,min. 30 percet tart egy vizit,és állati jó ultrahang gépe van. Emlékszem,a Petinél,mikor már kicsit nagyobb volt (úgy 20 hét fölött),még az ereiben keringő vért is láttuk,összetevők szerint színesben.. De a legszebb élményem most volt,mikor a 7. héten bepánikolva elcsörtettem (pecsételtem,ami ilyenkor állítólag normális,de nekem még soha nem volt ilyen). És a mi kis 6mm-es babucinknak kihangosította a szívhangját. Annyira megható volt! Hát nem olcsó egy vizit (persze,nem vagyok totál tájékozott árilag,de hallottam már 4-5 ezres dokikról is),de teljesen megbízom benne.

gypsophila:

Az első babámnál teljesen ki voltam,mert még a 9. hónapban is csak 6 hónaposnak néztem ki. A 16.héten még semmi nem látszott rajtam. De ez attól is függ,milyen magas vagy. Én 180cm. Szóval még ha ücsörög,akkor is kényelmesen elfér bennem.. De állítólag minden további terhességnél egyre jobban nyúlnak a szalagok,és most már látszik rajtam,pedig a 13.-ban vagyok. Viszont van egy hátrány,legalábbis nálam így van: már a 28-30. héttől nem feküdhetek hanyatt pár percnél tovább,mert elájulok. Mivel befelé hajlik a méhem,jobban nyomja az artériát,meg ilyesmiket.. Hát,nekem ezt mondták. Te mikorra vagy kiírva?

Őzi:

Én is bekéretzkedhetek a táblázatba? Csak igazából nem tudom,mit jelent a terhességi hétnél az x+Y. Miért van mindenkinél két szám? (Bocs,ha nagyon béna vagyok). A 13.hetemben járok, név:egyenlőre Dorka vagy Gergő..,a Szt.Istvánban szülök majd,nagyjából ápr.20-körül.

nansy:

Állítólag a terhesvitaminok nagyobb étvágyat csinálnak.(az a dög B vitamin). De érdekes,hogy én mindig az elején hízom többet,és a végefelé kevesebbet.Nem tudom,miért. Mi vettünk egy elliptikus trainert (nagyjából a szobabicikli és a lépcsőzőgép keresztezése,csak mindegyikből a "jobb" rész van benne.) Nekem nagyon bevált,pl. tévénézés közben is lehet rajta "tornázni". Azért jó,mert nem zötyög a hasad,mint pl.futásnál,de nem erőlteti meg az ízületeket,mint pl. a lépcsőzőgép,ugyanakkor az egész testet teljesen átmozgatja. Az első babámnál lépcsőzőgépem volt,a 9. hónapban nemes egyszerűséggel leszakadt alattam az egész.
barbamami
 
 

 
 

Szia Barbamami! :D

Neked mennyi egy vizit a dokidnál? Nekem 4000+még az egyéb vizsgálatok. Én is csak jót tudok mondani a dokimról,és nagyon örülök,hogy ilyen jót találtam.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Az én dokim 35 és nagyon ari, eddig mind a kétszer a kórházba hívott és nem a magánrendelőjébe! :)
Én a héten megyek pénteken, a 7 hetes uh-ra és teljesen bevagyok pánikolva lesz e a kicsinek szívhangja meg ilyenek? Csak én vagyok ilyen hülye vagy mási volt ezzel igy? :lol: :lol: :lol:

Én vitaminokból az E-t, C-t, Magne B6-ot és folsavat szedek, meg néha Elevitet is...

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok! :)

Én még új vagyok itt, ma jelentkeztem be.
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy lépjek be ide.

Judykiss


Kép
judykiss
 
 


Szia Judykiss! :)

Te honnan vagy? Hányadik hétben jársz? Mesélj kicsit magadról! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a cukros tanácsokat, szőlőcukor mindig van nálam, de már egyre kevesebbszer esik le a cukrom. Lehet, hogy csak átmeneti dolog volt, remélem.
Nem elsőszülők: ti hogy álltok a 12-ik hét előtti "kötelező és elkerülhetetlen testmozgással?" = a nagytesó emelgetése, stb, stb.
Én már jó hamar rászoktattam, hogy egyedül másszon fel a pelenkázóra, de így is akad egy nap legalább egyszer, hogy nyűgösködik, és "anya vegyél fel" van. Ilyenkor leguggolok hozzá, de az se elég.
Van erre valami jó tanácsotok, bevált módszeretek? Én eléggé félek felemelni őt, 13 kiló. Pláne meg cipelni. Azt már az apjára bízom, ha itthon van.
Én meg belenéztem a naptáramba, és most vettem észre, hogy már a 11-ik hetemet taposom. Teljesen abban a hitben voltam, hogy még csak a 9-ikben vagyok. Hihetetlen, mennyire rohan az idő. Bezzeg az első babával minden napomat számoltam. Néha olyan bűntudatom van, hogy a kicsivel nem tudok annyit foglalkozni, mint az első terhességnél. Este szoktam simogatni, de 5 perc után mindig alvásba torkollik a dolog. Simán kidőlök, ha ágyba kerülök.
Másoknál ez hogy zajlott?
mol77
 
 


elizabeth25

nem csak te pánikolsz...én mig nem kezdtem el érezni a bébi mocorgását, addig állandóan pánikoltam, hogy mi van ha....blablabla.... Mondjuk azóta meg azon, hogy most miért mozog kevesebbet mint tegnap stb...

Szia Judykiss, hogy vagy?
Vendég
 


elizabeth25

nem csak te pánikolsz...én mig nem kezdtem el érezni a bébi mocorgását, addig állandóan pánikoltam, hogy mi van ha....blablabla.... Mondjuk azóta meg azon, hogy most miért mozog kevesebbet mint tegnap stb...

Szia Judykiss, hogy vagytok?

Kép
Vendég
 


Hát, én is szoktam pánikolni, hogy miért nem érzem ma, meg ilyenek.
A kisfiamnál, a 8-ik héten már éreztem "bugyorgást", és ez egészena 20-ik hétig kb ilyen volt, aztán már rugdosott.
Most már a 6-ik héten éreztem a "bugyorgást" és szerencsére egyre gyakoribb.
Persze senki se hiszi el, hogy érzem, hogy a baba mozog ilyen hamar, de ez igazából nem is mozgás még, hanem az egész cucc "beremeg". De ez is olyan jó. :lol:
Ja, emberek, megvan a jó oldala az állandó cukor leeesésemnek. Nem hízok olyan iszonyatosan.
Még csak 3 kiló jött rám, ami az én súlyomban egészen emberi.
Az első terhességemnél Elevit, Magne B6 segítségével 23 kilót kaptam, a nem kevés 73-ra.
De ez a baba leszív rólam rendesen mindent, azért is vagyok mindig rosszul az éhségtől. Remélem, ezt a tendenciát fogjuk folytatni. :roll:
mol77
 
 


Boszibaba,

Bal oldalon mozdult meg először és azóta is inkább ott tanyázik....-))
ancsi13
 
 


Nálunk a gyűrűs módszer vált be, de 100%-ban mindenkinél.
Ez a megmozdulós dolog hogy van?
mol77
 
 


Ancsi akkor nagyon valószínű kislányod lesz,azok ott mozdulnak meg! :lol: A fiúk a jobb oldalt szeretik! :) De majd még az uh ad bizonyosat róla! 8)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszibaba:

Hát,jó egy éve a fiammal 7-et kért,most 10-et.. Kicsit csodálkoztam,de ez van..

elizabeth25:

Emlékszem,az előző babáknál mind a kétszer frászt kaptam,amíg az első ultrahangon végre megtalálta a doki a képernyőn azt a kis pöttöm "zsákocskát". Attól rettegtem,hogy talán nem is talál semmit,és nem is vagyok terhes.

judykiss:

Szia!

mol77:

Az én kicsi 13kg-os fiam olyan elképesztően lusta,hogy még mindig mászik,17 hónaposan. A járástudományát kizárólag este,az apjának hajlandó bemutatni. Úgyhogy kiságyba be-ki, babakocsi,pelenkázó,fürdőkád,etetőszék és egyebek,nem úszom meg. De nem volt még semmi gond,remélem,nem is lesz.
Ezek szerint nem vagyok teljesen megőrülve,hogy bugyorgást érzek a 13. héten? Merthogy ezt "hivatalosan" csak a 15-16. héttől lehet érezni. Már azt hittem,hogy csak beképzelem magamnak,ráadásul elég sokszor,úgyhogy előrehaladott őrült lehetek.
barbamami
 
 


barbamami, nem vagy őrült. Vagy én is az vagyok. :lol:
Néha annak érzem magam, bár sztem akkor leszek full, ha meglesz a kicsi is. :roll:
És a megérzésekkel hogy álltok?
A kisfiammal el se tudtam képzelni, hogy lány lehet. Aztán egyszer valaki mondta, hogy milyen lányos a hasam (baromság), és két napig nem tértem magamhoz, hogy nekem lányom lesz, annyira nem azt éreztem. Meg lánynevet sem tudtam kitalálni. Csak a fiú volt fix, a lánynevek csak olyan kényszeredettek voltak.
mol77
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen, jól vagyunk. Jövőhéten csütörtökön megyünk a 12 hetes ultrahangra. Már nagyon kiváncsi vagyok. Kicsit izgulok is. Remélem minden rendben lesz. :)

Tehát most 11 hetesek vagyunk. 8 hetesen voltam legutóbb a dokinál, akkor láttam utoljára ultrahangon. Nagy élmény volt, amikor megmutatta a doki a végtagrügyecskéket. :) Persze a legnagyobb öröm akkor volt, amikor láttam dobogni a kis szivecskéjét. :D
7 hetesen kiderült a vérvizsgálatból, hogy alacsony a progeszteron szintem, úgyhogy azóta szedek duphaston-t.

Ja, egyébként Budapesten élünk.

Judykiss

Kép
judykiss
 
 


Boszibaba,

Köszönöm. AZ UH remélem, hogy nem derül ki, mert nem akarjuk megkérdezni előre...:-)))
Én holnap megyek sima UH a Péterffy-be remélem, hogy a rossz AFP után és a genetikai UH előtt megnyugtatnak, hogy minden rendben van a Picurral...
ancsi13
 
 


mol77:

Aha!Az jó lenne,ha jelentene valamit,hogy milyen neveink vannak. Mert nekem rengeteg tippem lenne kislány névre,de pont a fiúnevek nem jönnek be..

judykiss:

Akkor közöttünk csak egy hét van!
barbamami
 
 


Helló Nansy!

Mi volt veled ilyen sokáig, hogy nem jelentkeztél?
Mi a 8hetes uh-on voltunk utoljára és apának nagyon tetszett a dolog. Azóta csak úgy hívja a hasamat, hogy a kis bohóc, mert annyira mozgott az uh-on.
Te hogy érzed magad?
Mennyit híztál már, vagy híztál már egyáltalán valamennyit?
Nekem 25-én kell mennem 12 hetes uh-ra, neked mikor kell menni?
Annyira félek, hogy a védőnő, akihez30-án kell mennem le fog tolni a 3-4 kg-os hízás miatt.... :oops: Pedig tényleg nem eszem többet, mint máskor.
Mondjuk Én szedet napi 1 Magne B6-ot, meg 2-3naponta Elevitet, de nem érzem úgy hogy több kaját kívánnék!

Írj ha ráérsz!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Ez a bugyorgás hihetelen!!! De most , hogy irjátok, én is érdeztem hasonlót, még mielött tuti lettem volna, hogy a bébi rugdal...

Nálam jobb oldalt rugdos, de 2szer azt mondták az uht-on, hogy csajszi....

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lanyok!
Mindenkit nagyon szivesen beteszek a tablaba, de az adatokat legyszi priviben kuldjetek! Remalom a forumhozzaszolasokbol visszakeresni mindent...

Barbamami,
Az elso szam a betoltott hetek szama, a masodik pedig a betoltott napok szama. Ezt az adatot is feltetlenul kuld majd el nekem!

Nanett,
Meselj mi van veled? Nem nagyon irsz magadrol...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Ancsi,
Irtam privit.

Bacilivi,
Vegre valaki aki pont egyidos velem! :D Kivancsi vagyok ki kerul majd sorra elobb :) !

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


sziasztok

Megjöttem a "suliból". A csajokkal ellógtuk az egész napot, elmentünk babaágyakat nézegetni, meg ebédelni. :oops:

Elizabet

Az első két uh-n én is nagyon pánikoltam. Miután a teszt pozitív lett, azt mondtam a páromnak, hogy még ne élje bele magát, mert lehet, hogy ciszta, vagy méhen kívüli. El sem mertem hinni. Aztán meg azon izgultam, hogy nehogy üres legyen a petezsák. Utánna azon, hogy fejlődik-e rendesen. De már háromszor láttam uh-n, tudom, hogy rendesen fejlődik, szép erős a szívhangja. Most már nyugodt vagyok. Próbáld meg mondogatni magadnak, hogy egészséges babát vársz, jól fejlődik, jól érzed magad, stb. Nekem bevált. Jobb mint ha stresszelnél! :!:

barbamami

Az edzőgép jó ötletnek tűnik, majd rákérdezek a dokimnál ha legközelebb megyek. Egyébként az X+Y azt jelenti, hogy hányadik hét + hányadik nap. Pl nálam most 10. hét + 0. nap, vagyis 10+0.

Képzeljétek, egy pár napja érzek valamit a pocimban. Néha olyan érzésem van, mintha egy buborék szállna fel, vagy egy labda pattogna bent. Tudom, hogy a babát még nem érezhetem, de ahogy titeket olvaslak ez nem ritka eset ilyen korán. Szerintetek mi lehet? Nem hinném , hogy bélmozgás, mert az valahogy olyan más.

Kép

Kép
nansy
 
 


Ancsa

Sajnálom, hogy nem jelentkeztem, elég aluszékony voltam mostanában, de kezd múlni. Már attól tartottam, hogy átalszom az egész várandósságomat. :lol:

Eddig úgy néz ki, hogy 3 kb-ot híztam, de szedek egy rahedli féle vitamint, és folyton éhes vagyok. Hát ez van. Védőnénihez még csak most csütörtökön megyek először. Mondjuk morcizott is érte a doki, már előbb kellett volna, de szeerintem nem késtem le semmiről.

12. heti uh-ra 24.-én megyek, mert akkor van délelőtt a doki, én meg nem szeretem, ha elmegy a délutánom.

Mesélj, látszik már a pocid? Nekem mintha kezdeni látszani. :oops:
puszi
Nansy

Kép

Kép
nansy
 
 


Sziasztok!

Ancsa:
Én már a teherbeesés előtt bő 1 hónappal elkezdtem szedni az Elevitet, és azóta is szedem. Eddig naponta 1x. Magne B6-ot is szedek naponta 1-2.
Én még nem híztam igazából, max. 1 kg-ot.
Nem lehet, hogy a hormonok miatt hízol? Szerintem ne izgulj, hogy letol a védőnő. Ha nem eszel sokat, akkor nem tehetsz róla.
Ez különben is alkati kérdés is. Mindenkinél más.

mol77: Mi az a gyűrűs módszer?


Ti milyen vitaminokat szedtek?
Nekem a nőgyógyász nem mondott semmit ezzel kapcsolatban.

Judykiss

Kép
judykiss
 
 


Helló!

Nekem már látszik a pocim, én is úgy gondolom, hogy alkati kérdés a hízás, úgyhogy bízom benne, hogy nem fognak letolni.
Na azért igyekszem magam visszafogni, de nem mindig sikerül, persze fogyókúrázni meg nem szertnék, úgyhogy inkább figyelek a kajára.
Nansy, Te dolgozol? Én főkönyvelő vagyok, akartam dolgozni egészen március végéig, de most már nagyon arra tendálok, hogy csak ezt az évet fogom végig dolgozni, majd meglátom.
Te hogy vagy ezzel?
Apropó, Nansy, te kiválasztottad már a dokidat? Én még most fogom megkérni jövő héten kedden, hogy szertnék nála szülni, gondolom még nem késő, de a 12 hetes uh előtt nem akarok dokit fogadni, majd meglátom.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


nansy, szerintem a te babád is pancsol. :-)
Hát, ha belegondolsz, a baba kb 3-4 cm, a víz is ott van már, meg a burok, meg a lepényke, szóval úgy minden együtt azért már van egy gombócnyi. Azt meg miért ne lehetne érezni? Én a kisfiammal 8 hetesen voltam uh-n, akkor még csak kis golyó volt a keze, de úgy mozgott neki, hogy csak lestem. Akkor ilyenekkel előidézhetnek simán egy kis bugyorgást.
Én egyre gyakrabban érzem, tegnap egy csomószor volt, meg egyik este is. De általában naponta 1-szer csinálja. Főleg miután tüsszentek. :-) szegény, biztos megijed.
mol77
 
 


Engem mindig letolt a védőnő. És ugyanúgy híztam tovább. Pedig nem éreztem, hogy többet ettem volna. Ez van. Amúgy olvastam valahol, hogy ha terhesség alatt fogyózik az ember, vagy stresszeli magát a súlyán, azt a baba megérezheti, (persze mit nem éreznek ezek a kis szuperbabák), és táplálkozási zavart okozhat az életében. (elhízás, soványság, stb.)
Úgyhogy ne stresszeljetek a kajáláson. Egyetek, amit gondoltok, mert azt úgyis a baba súgja, hogy mi kell neki éppen, igyekezzetek nem degeszre enni magatokat, de egyetlen egyszer se legyen lelkiismeret furdalásotok a kajálás miatt. Ha valaminek nem tudtál ellenállni, és elkezdesz szorongani rajta, akkor csak mondd azt magadnak, hogy "de legalább tök finomat ettem, úgyhogy most egy időre el vagyok kényeztetve". Én is erre törekszem.
mol77
 
 


Ancsi13 akkor,ha jól értem nekted meglepetés lesz a baba neme! :lol: Az is nagyon szép dolog ám!

Barbamama akkor nem olcsó a dokid tényleg! És ebben az árban csak a vizit van benne,vagy az Uh,és egyéb is?

Bacivili persze vannak kivételek megmozdulást illetően. Ezt a módszert a régi öregek használták,onnan hallottam.

Judykiss mi is Budapesten lakunk. :lol: Ti hányadik kerületben?

Ancsa800418
szerintem ne izgulj a kg-ok miatt,ez teljesen normális szerintem. Az én védönömnek az a baja,hogy szerinte keveset hízok. Most vagyok 18 hetes,és 2 kg van csak rajtam. Már előre látom,hogy szerdán majd mit is kapok tőle! :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Én sem szorongok a kilók miatt, 19. héten kb. 5 kilónál járok. An bumm... A kismama magazinban olvastam a tök jó cikket, ahol az induló cm és kg alapján számolták az optimális kilókat. Olvastátok? Szerintem jó. Én 173 cm vagyok és 66 kg indultam 11-13 kg-ig írták és szerintem reális.
ancsi13
 
 


Ancsa:
Nekem is látszik a pocim. Egész az elejétől látszódik. Először egészen lent volt a dudorodás, és szép lassan húzódik feljebb, és persze nő.

Boszibaba:
Mi a 9. kerületben a József Attila lakótelepen lakunk.
A Schöpf-Mérei-ben van a nőgyógyászom, és ott is akarok szülni.

Judykiss

Kép
judykiss
 
 


ancsa800...
Én egyetemre járok. a december-januári vizsgaidőszak húzós lesz, de remélem, hogy bírni fogom. A suliban azt mondták a csajok, hogy majd sokat segítenek. Nálunk ez csak így megy. Májusban új vizsgaidőszak kezdődik. Még nem tudom, hogy mit fogok csinálni, majd meglátom, hogy birom a nagy pocakot. Ha jól, akkor nem halasztok.

Egyébként pont most mentem új dokihoz, mert az előző nem vállal szülést, csak terhesgondozást, nekem meg az úgy nem pálya.
Én úgy mentem hozzá, hogy nála is szeretnék szülni, és ezt meg is beszéltük. Magánrendelőbe járok hozzá, nagyon rendes és lelkiismeretes. Amíg nem volt konkrét dokim folyton ezen idegesítettem magam, nem szeretem a bizonytalanságot. Nekem kell egy doki, akit éjjel-nappal felhívhatok, és hajlando válaszolni arra a kétoldalnyi kérdésre, amivel a vizsgálatokon megjelenek. Ilyen tipus vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy folyton zaklatom (még egyszer sem hívtam fel), csupán szeretek a kérdéseimre korrekt választ kapni.

Kép

Kép
nansy
 
 


Sziasztok Lányok!

Öröm látni a sok új kismamát, üdv Néktek!

Mi ma voltunk (még nincs egy órája) uh-n, bár még nem vagyunk betöltött 12 hetesek. Tarkóredő: 1,6 mm, gyönyörű orrcsont, szóval Down kór viszonylag kizárt. CRL: 41,8 mm, BPD: 19 mm. Szóval elvileg minden oké. A kis hamis, az elején szépen mozgolódott, aztán bealudt, és nem volt hajlandó megmoccanni, csak a szívét láttam és hallottam. :D

Mostanában rohanok, de rendszeresen olvaslak Benneteket! :D

Kátya
kincsimano
 
 


Sziasztok lányok, kicsit pihiztek du-tán, mert három napja kezdem émelyegni, de már egyre rosszabb. :( Ha nem eszem, azért, ha eszem, utána meg azért! :)

Köszi a tanácsokat, majd igyekszem nem pánikolni, amúgy úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy minden ok a picivel és jól fejlődik....női megérzés. :)

Én félek a kg miatt, mert 168 cm vagyok és 83 kg-ról kezdtem sajnos. Amikor szedtem fogamzásgátlót két évvel ezelőtt, három évig, akkor nagyon meghíztam. A Triregolt szedtem, azóta meg hol lemegy hol visszajön. Ez van :( Igyekszem odafigyelni magamra, sétálni, amikor csak tudok, és rengeteg gyümit és zöldséget eszek. Amit nagyon kívánok, a banán, szőlő, paradicsom és a paprika. :)

A pocakom már nekem is látszik, meg is lepődtem, kb. az utóbbi 5 napba indult be kegyetlenül....:), de hát nem bánom, olyan kis szép, kerek. :lol:

Amúgy olvastam, hogy írta egyikőtök, hogy a baba mozgását, bizonyos kutykorgást már érez a 6. héttől, én nekem is van ez két-három napja, de nem hittem vagy hiszem, hogy ez ilyen korán a baba, vagy lehetséges? :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok lányok!

boszibaba:

Ebben az árban minden benne van. Négy hetente rendel vissza,minden alkalommal csinál ultrahangot,de egy óriási gépe van,tulajdonképpen 4 hetente genetikai ultrahangot csinál,totál részletesen. Hát,legalább lelkiismeretesen végigböngészi a kis pockot..

elizabeth25:

Pont így voltam az émelygéssel! Tök mindegy,hogy ettem vagy nem. De elmúlt..

Hízás-téma:

Szerintem ne görcsöljetek,hogy mi a védőnő véleménye! Ki-ki ahogy olvastam,úgyis megteszi a tőle telhetőt,és ez a lényeg. És ha görcsöltök,azt a baba is megérzi. Ráadásul,mindig lenne min görcsölni. Például nekem a szoptatás volt ilyen. Nekem sajnos sokszor a védőnők nagyon béna tanácsokat adtak,amitől csak romlott a helyzet. Tiszta röhely,hogy egy idő után nekik akartam megfelelni,pedig tulajdonképpen a csak a kisbabám kellett volna,hogy számítson,semmi más..
barbamami
 
 


Szioka!

Judykiss az én dokim is a Schöpf Méreiben van,és ott fogok majd szülni én is! :lol: Én a III. kerültben,Békásmegyeren lakom.

Barbamama akkor én is ugyanott vagyok,mert vizit+uh nekem is 6-7000 havonta+,ha még tenyésztést is csinál,akkor már 10.000. Ott még nincs olyan komoly gép,de azon is minden jól látszik! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!
Szerintem sem kell foglalkozni a védőnő véleményével. Ha sokat hízik valaki az orvos úgy is szól, hogy fogd magad vissza. Sok hasznos tanácsot is tudnak adni, nekem legalább is a diétával és a vizesedéssel kapcsolatban.

Elizabeth
Neked nem ég a gyomrod a paprikától és a paradicsomtól? Én bármilyen formában ettem mindig savat csinált.
Állítólag a hideg ital és a gyömbér csökkenti az émelygést.
Nekem az elején hónapokig volt és egész nap. Nem hánytam szerencsére, csak este a fogmosástól.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Barbamami......és hányadik hét tájékán múlt neked el ez a dolog? :)


Bbetti, de egy kicsit, de nagyon jól esik a sok zöldség, gyümölcs, inkább kibirom a gyomorégést! Nekem is amúgy a fogmosásnál van ilyen öklendezős érzésem (bocsi a kifejezésért), de csak akkor, amikor hátrébb mosom a fogamat! :(
Teljesen pánikba vagyok, mert folyamatosan járok fogorvoshoz...., mert a fogaim nem a legjobbak...és muszály csináltatni, nehogy kihulljon a baba miatt egy is...(sajnos már felülről négy hátul is is hiányzik :( ), szóval holnap megyek és hátul fog valamit csinálni! Már előre rosszul vagyok, de ha rágondolok, hogy metrózni is kell. :((( Múltkor hideg ice teát iszogattam......és az jó volt!

Kép
elizabeth25
 
 


Szerencsére én nem ismerem a gyomorégés,és a rosszulléteket,ne is legyen.
Én a fogaim már előre megcsináltattam,hogy ne terhesen keljen majd! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi, nagyon jó a kismamanacid! :) Hol vetted és mennyiért?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Én itt új vagyok, most olvasgattam bele az itteni hozzászólásokba.
Az nem igaz sztem, h a hátradőlő méhnél később kezd látszani a poci, mert nekem az van és már nagyon korán elkezdett domborodni!
Nekem főleg bal oldalon szokott rugdosni a babó és előszőr is ott éreztem és nem biztosra a 20 hetes uh-on azt mondta a doki, h Ő lányra tippel. Hát majd kiderül, remélhetőleg a héten!
Hát ennyi jutott most eszembe.
Esetleg van olyan, aki febr.14-re van kiírva és még szegedi is?

Kép
gyanixi
 
 


Elizabeth gondolom a naplómban láttad,hiszen betettem annak is a cimét.
Én Kismama cuccokat a Christina Moda-ban veszem. Nem olyan drága,mint máshol,ráadásul nagyon szép,divatos,jó minőségüek! A farmer 7400 volt azt hiszem. Pontosan nem tudom,mert több mindent vettem. :lol:

Itt a weblap,és rajta van a boltjuk cime is:

http://www.christinamoda.hu/kismama.php

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Gyanixi, neked mikor kezdett el látszani?

Köszi Boszi, megnézem! :)

Lányok, párom csinált rólam pocakfotót, hát úgy nézek ki, mint aki már az 5. hónapban van! :(

Kép
elizabeth25
 
 


Üdv az újaknak! Bevallom őszintén, hogy én már eléggé elvesztettem a fonalat, hogy ki kicsoda. És kissé hiányolom a régi fórumozókat is.

Őzi! Köszönöm, jól vagyok, bár vannak kisebb gondjaim állandóan (pl. lábgörcs - de most több magnéziumot szedek, azóta - lekopogom - nem jött még vissza). És tegnap este megint egy őrületes migrénes rohamom lett, azt hittem, belehalok. Azelőtt szinte sose fájt a fejem.


Remélem, Te jól vagy. Most dolgozol? A lábad hogy van? Több időd van mostanában netezni? Nagy már a pocakod? Rakj fel képet!

Nektek is van olyan nap, hogy kevesebbet mozog a baba? Ilyenkor megijedek, nem tudom, nincs-e gond.

Luisa! Én is ugyanilyen gondban vagyok a babakocsikkal kapcsolatban. Nem tudok dönteni.

Zsana! Te is eltűntél!

KépKép
nanett
 
 


elizabeth25:

Hát,nagyjából erre a hétre múlt el az émelygés,de azért nem tűnt fel élesen,mert felváltotta a gyomorégés. Főleg este. (Szegény páromat már tényleg sajnálom.Mindig este vagyok a legrosszabbul,úgyhogy már nem is kezd akciózni,elég ha rámnéz, mire a gyerkőcöket lerakom...) Állítólag a Rennie-nek van kifejezetten kismama gyomorégésre gyártott tablettája,de ezzel megvárom az utolsó harmadot. Na,akkor lesz csak igazán hajjaj, amikor a kismóki is nyomja a gyomrom. Nekem egyébként a tej/kakaó... vált be. Mostanában napi 3-4 pohárral is iszom,és egy darabig jól vagyok utána.

bbeti:

A paradicsom nekem se jó,attól nem terhesen is ég a gyomrom..

gyanixi:

Irigyellek! Ezek szerint akkor én ilyen kispocis vagyok..
barbamami
 
 


Köszi barbamami a tippet, majd kipróbálom a kakaót meg a tejet is! :)

Itt a pocakfotóm, hát nem óriási a " a koromhoz" képest? :( Gáz! :( Kép

Kép
elizabeth25
 
 


És nincs kiengedve a hasam, tök bevan húzva amennyire csak lehet! Kész vagyok! :? :? :?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok! Atya ég mennyi új kismama, már azt hittem rossz topicra jöttem :lol:

Hátrahajló méh téma: Nekem is az van, második kisbabámat várom és hatalmas a hasam.

Bacilvi: csinálj vonalzót, és akkor könnyen követni tudod a babád korát, és mi is!

nansy: Kép nincs a kicsi babádról? szivesen megnéznénk. Én már 5 éve jógázom, az aztán nem fogyaszt látványosan. Nyugodtan lehet mozogni, ha eddig is mozogtál, de ha most akarsz elkezdeni mozogni, akkor várd meg a 12. hetet amíg letapad a méhlepény!
Én is az elején kaptam fel 5 kilót, és a fene egye meg már a 10.-iknél tartok... :evil:

luisa: A magzat mozgáshoz gratulálok :D isteni élmény! Jó élvezkedést! :lol: Sajnos a zsíros kenyér, szalonna még minig étlapon van nálam is, de mit csináljak, ha annnnnnnyira jóóóóóó :lol:

gyorsan ennyi, mielőtt elszállna amit írtam, mert most nem a csúcs a babanet....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Nanett: Ezer éve nem láttalak!!! Képzeld a magneB6 ellenére éjszaka folyton begörcsölt a lábam. Aztán elkezdtem szedne kálciumot, és mindha elvágták volna......

Andris fiam is ilyen. Náha őrületes akciókat rendez a pocakban, néha pedig rémisztően csendes. De este kilenckor menetrendszerűen nekiáll bohóckodni odabent. Órát lehetne állítani hozzá. Kiváncsi leszek amikor megszületik, hogy mit fog kilencor rendezni itt kint... :lol:
Lehet, hogy akkor nem fogok ennyire vigyorogni ... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?