Új privát üzeneted érkezett!

Jobbulást és Boldog szülinapot minden érintettnek :) :oops: (ide képzeljétek el a felsorolást)

Ahogy látom, kisdedünkből kiűzetett a gonosz nyögőszörny egy nagy kaki képében :) Úgy látszik, a barack őt nem hajtja, majd talán sok év múlva a mézes párlata :twisted:

Natasa
a fekete teákból nekem is az Earl Grey a kedvencem, ha nem kimért, akkor a Twinings, annak olyan jó az aromája is 8)
egyszer vettem a Demmersbe kipróbálásra egy Lapsang Souchong nevű teát, amiről hallottam, hogy nagyon különleges füstös zamatú... na ez a különleges zamatot kb ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor valakire azt mondják, hogy olyan "érdekes" arca van...értitek, hogy értem... szóval nekem füstölt csülök levére emlékeztetett, és 2 korty után kiöntöttem. De ha valakit érdekel, a maradék fű szerintem megvan valahol, szívesen rendelkezésre bocsátom kipróbálásra (de lehet, hogy a "különleges zamata" már nem annyira friss) :roll:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Sziasztok,

Gyorsan írok, amíg Marcusom fel nem ébred…Visszanéztem, kerek egy hete nem jutottam el az írásig. Olvasni is csak kb 2 naponta…. :oops:

Húúú, Bogesz, Zsófibaba, eszméletlen milyen gyorsan eltelt ez az év!!! Nagyon Boldog szülinapot!
Mik voltak az ajándékok????

Gabcsinak is, és Petikének is! Mindig úgy félek, ha kihagyok valakit… :? :oops:

Nálunk minden oké, Marci már áll, ha odafigyel annyit amennyit akar kis terpeszállásban, és a holdkomppal meg megy is. Sétálgat.... :lol:
Kíváncsi vagyok mikor fog elindulni. Az orrát még reggel és este szívogatom, de már egyre kevesebb a trutyi.
Amúgy pénteken voltunk Natasával és Tücsivel, na meg a gyerkőcökkel Ringatón....háááát....szerintem megint túl sokan voltak....nem tudom, hogy vesztek rá, hogy megint elmenjünk... (nem is mentünk volna, csak csütörtökön nálunk elmaradt a zenés óra.):oops:
Ja és utána még voltunk Tücsivel DM-ben, meg sétáltunk, meg jot játszottak a fiúk, és képzeljétek Marci mondja Gergőnek már hogy Geeee! Geeeee! Majdnem megettem annyira cuki volt! Tök jó haverok már!
Ja én meg olyannyira bevásároltam a DM-ben, hogy a babakocsival nem tudtam volna felszálni a buszra, így inkább gyalog jöttem haza....kiszámoltam 12 vagy 13 buszmegálló, plusz még 30 perc Tücsiékig gyalog az út. Szerintem volt vagy 15 km. Olyan jó kis túratempóban egy és 3/4 óra alatt értem haza. Jól kidöglöttem. (Igaz ebben az időbe még benne volt, hogy vettem újságot, meg barackot Marcinak, meg egy táskát a NAgyi szülinapjára, de akkor is...jó kis túra volt.).


Coolasa, Noki annyira édes ezekkel a nézésekkel. Be lehet tojni rajta, annyira vicces képeket tud vágni! (Kire is ütött...??? :lol: )

Natasa, te tényleg smikelsz??????? Ez nagyon nem látszik ám rajtad...Mármint nem úgy nem látszik, hanem úgy...érted?????!!!!

Eszti,
ez volt a hosszúhétvégés kirándulás? Nem volt hideg éjjel? Vagy már fűtöttek?

Gabi,
látod, ez csak amolyan valami nem tetszett a pociban hányás volt Livinél, és már kutyabaja... :D 300 mili a vacsija???? Aszta, az igen!

Jumam,
én is nagyon köszi a könyvet!

Én tegnapelőtt megkaptam az első 1000 szót a sógornőmtől. Nem is tudtam hogy meg fogom kapni, és mégsem kértem még múltkor Zsódajumamtól ezt a könyvet valamiért. Pedig motoszkált bennem, hogy kéne....biztos megint a megérzés... :wink:

Tücsimami, kérek majd képeket!

Szombaton voltunk a bátyáméknál vendégségben, és MArci annyira rátapadt az egyik uncsitesóra (Bátyám 7 éves kisfiára), hogy nagyon. Olyan édesen simogatták egymást, röhögcséltek, meg úgy elvoltak. Nem is gondoltam volna, hogy Lőrinc (a 7 éves) ennyire jól viseli a kicsiket. Nagyon cukik voltak.

Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja, még azt 9is akratam, közben már Marci is itt van....

Dia,
HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Meg Mancséknak, hogy Peti is nagyon nagy már! Elképesztően!!!!
A kis Belzebúb....már nem is olyan kicsi... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Képek tegnapról 8)

A barack 2. napja
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Kispasi 8)

Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


A Mbá által emlegetett füstös ízű teától rámjön a hányinger. Szívesen adunk belőle minden kedves érdeklődőnek, de ha jót akartok Magatoknak, nagy ívben elkerülitek ezt a teát... Kép

Kép
mancs
 
 


Kispasi nagyon aranyos! És tényleg hót kispasi!! :)

Marci baba is édes, főleg ez az angyali mosoly! :)

Mancs, honnan csináltál te ilyen Yuk-os emotikont???

A Kolping ház Balassagyarmat felé található, még előtte, a főútról jobbra le kell kanyarodni az erdőbe, és ott. Nem tartozik településhez, ezért így tudom legkönnyebben leírni. Ez egy ház, amit egyben lehet kibérelni, egy éjszakára 40e Ft, viszont legalább 7 család elfér, mert 7 szoba van, amik 4-5-6 ágyasak, szóval így egy családra lebontva jó az ára. Az étkezőben van egy hatalmas kandalló, az esténként nagyon hangulatos, és amúgy van fűtés is, szóval most éjszakára már bekapcsoltuk, hogy jó meleg legyen. :)
Irtó jó egyébként, frankón csak erdő van körötte mindenhol, és persze turistautak, szóval aki szeret kirándulni, annak nagyon jó hely. Főzési lehetőség is van, szóval csak kaját kell vinni. :)

Natasa, hogy csinálod a sütőtökkrémlevest?
Vendég
 


Mancs, mi 2-3 napig vezettünk be 1-1 kaját, de csak az elején. Aztán nálunk ment minden egyszerre :oops: De azért ez gyerekfüggő is,...figyeld hogy reagál. Ha a 2. gyümivel is sokáig szemezik akkor ne siettesd szerintem.
Petike tündéri :!: Lehet engedélyezem Szonjának, hogy a fiatalabb pasikra bukjon :lol:

Mancsbá, köszi a figyelmeztetést ezt a füstölt izét kihagyom. Viszont én ittam füstölt sonkás aromájú sört. Háááát, hasonló volt a reakcióm mint a tiétek a tejára. De a honey-os sörtől is rosszul vagyok :x

Bubek, én nem tudom miért sopénkodsz. Tök sokat profitáltál a ringatóból:
1 velünk lehettél
2 Marci jól érezte magát és a barátjával is jót játszott
3 csomó mindent beszereztél a DM-ben
4 elmondhatod, hogy tornáztál is, mert azért 15km az 15 km. De ha kevesebb az is elég!
No, jössz pénteken?

Cool, az anyagcserém részletezését most kihagyom. Majd legközelebb ha ebédelünk az Ikeában :lol:

Szonja már fél órája játszik 1 párnával :shock:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hűűűűű, kandaló! (Hűűűű, mézes-mustáros,...bljekkk!)
Levesrecept megy csak jelenésem van a gyereknél.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs, a kajabevezetés nálunk is úgy ment, mint Natasánál, de az elmélet az heti egy új kaja. :)
Nálunk már nem is nagyon van bevezetés, csak mindig a táblából nézem, hogy már mit ehet, és akkor azt főzök. Most jön a zöldbab a héten, remélem menni fog.
Azt vettem észre, hogy Bencének az ízlik, aminek íze van. Pl. a tök kifejezetten nem ment, de a spenót csúszott. :roll:
Ma répa-rizs-husi-petrezselyem a menü, le is tolt 250 ml-t.

Natasa, Bence meg a cipőjével játszik már fél órája. :) :)
Vendég
 


Eszti, a levesreceptet Natasától megkapod, közvetlenül azután, hogy nekem elküldte a halasat. Nincs okom idegeskedni, még csak fél éve hangzott el a becsszóigéret, szóval ha jót akarsz, ne várj féllábon míg megérkezik.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ikeás randi előtt nekem is szólni, mert megyünk!!!

Eszti,
http://pet.site.hu/smilies_list.php

Natasa,
csülök ízű sör :?: :!: :?: :!: Hát ez tényleg Kép Mézes mustáros csirke sztem is hányásízű (régebben írtad) Én nagyon csípem az édeskésen elkészített husikat, de ez undormány. Pláne hogy répa is van benne :shock:

Kép
mancs
 
 


Jaja, lóg Natasa a hal receptekkel!!!!

Eszti,
ma a Stahl Juci baba és felnőtt kaját főzött a tv-ben. Nem láttad véletlenül? Nagyon jó volt, vmi zöldborsópüré volt az alap. Egyet viszont kiszúrtam egyből: nem paszírozta át a borsót, hanem simán botmixerezte. Kép

Kép
mancs
 
 


Mancsi, asszem a borsót 8 hótól már nem kell paszírozni, szóval lehet, hogy a következő borsó akciónál már én is csak botmixerezek.
Sajna nem láttam a Stahl-t, de szoktam nézni, mert néha nagyon jó ötletek vannak benne! :)
Vendég
 


Natasa, Szonja hányszor alszik egy nap? Coolasa, és Noki?
Mert Bence egyre jobban átáll a napi egy alvásra, szerencsére pont ebéd után. Most már 7 napból kb. 4-5 nap tuti így van. És szerencsére tovább alszik, 7-fél 8-ig. Ez így nekem szuper jó lenne, de egyelőre még nehezen tudok tervezni, mert nem minden nap van így. :)
Vendég
 


Cool, most akkor lehet utálni MERT:
Sütőtökleves

2 ek olaj,
2 ek vaj,
1 nagy vöröshagyma felkockázva,
kb 3/4kg sütőtök felkockázva,
fél kg burgonya felkockázva,
kb fél liter húsleveslé /ezt én kockával oldom meg/
csipet szerecsendió,
őrölt bors,
tej,
kevés citromlé.

Olajon megdinszteled a hagymát, beledobálod a tököt mega burgonyát. Egy kicsit párolod majd felöntöd alaplével. Beledobálod a fűszereket. Amikor a zöldségek puhák összeturmixolod. Tejjel higítod a kívánt állagig és citromlével teszed pikánssá. Bevallom nekem a tej meg a citrom van hogy kimarad.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, köszi. Bár bevallom azt hittem, hogy ez valamiféle édeskés leves lesz. :roll: De azért köszönöm! :)

Látod, Coolasa, kérni tudni kell. :lol:
Vendég
 


Ááááááááhhh, véhethenüh heghahaptam a nyehvem éh moszt fáh.

Mancs, annyit még hozzátennék az "amit Petike meghagy, én eszem meg, hgoy lássa milyen finom" témához: gyermekednek idejekorán rá kell majd döbbennie a megrázó tényre, miszerint a táplálkozási láncban legkomolyabb konkurenciája a saját édesanyja. És akkor még nem is érkezett el nálatok a tejpépes időszak, mármint tudom, hogy nagy fogyasztók vagytok, de úgy értem, amikor majd kivételesen Petike részére veszitek... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, még neked akartam írni, hogy anyuék el vannak ájulva Hollandiától, azt mondták, hogy naaahhh, ott aztán tudnának élni. :)
Vendég
 


Natasa, most jól bosszútálltam rajtad, mert ezt a receptet is felírtam. Nnnnna. Vendetta.

Eszti, teljesen érthető, bár én még csak 4 napot töltöttem ott, de meggyőző.

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
nem tudod, jelent már meg a Stahlnak babaszakácskönyve? Olyan jó ötleteket tud, és tök egyszerűen :lol:

Coolasa,
igen-igen kiccsaládunkban még csak én vagyok tejpép fogyasztó, de már évek óta :lol: Csokis tejpép nyamiiii Kép

Én örülök, ha 1-szer egy nap alszik, nemhogy többször... Bár az utóbbi időben volt ilyen is Kép

Kép
mancs
 
 


Cool, csak hogy kiengeszteljelek:
Piszrángos recept
A halat megtisztítjuk a pikkelyektől, levágjuk a fejét, farkát.
A belsejét megsózzuk, teszünk bele 2db 1/4 citromot, egy kevés őrölt borsot. Belkefektetjük egy tepsibe és meglocsoljuk pár csepp olivaolajjal. Mehet a sütőbe.

Az a baj, hogy az én halas receptjeim nagyon egyszerűek. Szinte már-már ciki őket leírni :roll:
Megjegyzem én szeretek a hallal szemezni amikor eszem, de a párom utálja ha látja a fejét ezért vágom le a két végét :)


....és Cool, mi is tudnánk NL-ben élni :wink:

Eszti, a látszat csal,...édeskés lesz! ///Hacsak nem teljesen tré a sütőtök.///
Szonja alszik egy rövidet de. és ebéd után egy hosszút 1 1/2 órát. Sajnos néha mindjárt kaja után néha meg csak 3 körül. Elég kiszámíthatattlan. És ha nem alszik eleget akkor vacsi előtt is szokott hunyni olyan 15 percet.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Coolasa,
nemcsak felírni kell, meg is kell csinálni! :twisted:

Na csá! Kaja, aztán séta.
Kép

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
nemcsak felírni kell, meg is kell csinálni! :twisted:

Na csá! Kaja, aztán séta.
Kép

Kép
mancs
 
 


:oops: bocsi :oops:

Kép
mancs
 
 


Király! Gabuska tuti kiszúrja,...itt panaszkodom, hogy nem nagyon alszik a Gyerek erre írom, hogyan alussza át a fél napot :?

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancsi,
nemtom kaptál-e választ, nincs időm most visszaolvasni, csak leírom gyorsan: ha emlékezetem nem csal, úgy kellett a bevezetést csinálni, hogy egy féle gyümiből adsz neki egyszer pár kiskanállal, aztán vársz 2 napot addig sem azt, sem más újat nem adsz. Ha 2 nap múlva nincs pötty, hasmenés, akkor az a gyümi kipipálva. Azt kaphatja pár napig olyan mennyiségben, amennyi jólesik. Következő héten ugyanígy lehet próbálni egy másik gyümit.

Na, megyek főzőcskézni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Itt irkálom a jobbnál jobb kaják receptjeit erre mit ebédelek?!
Konzerv töltöttpaprika. Desszertnek két szelet májkrémes kenyér meg pár szelet Gyulai mellérágva :oops:
Hát, ez lehet cikibb mint a sminkes téma. De, valahogy meg kell ünnepelni, hogy ismét a régi számmal kezdődik a kilóim száma /ha így folytatom már nem sokáig/ :D Ha nálam ez nem is olyan látványos mint pl Ilbánál.
N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, nálunk is kiszámíthatatlan, mint Benyónál és Natasánál. Mármint Szonjára gondoltam, Natasa alvásritmusa elég következetes: elüti a nagyharang az este 8-at, és ő máris indul szófogadóan a pizsijéért... :wink: Szóval Noki ebben is áldott jó gyerek, bár ez másokat idegesíthet, ezért sem írok a napjairól soha részleteket, szóval alvásilag úgy áll, hogy ha itthon vagyunk, és van lehetősége, akkor alszik napközben 1-2x, gyakran délelőtt egyáltalán nem, ha meg elmegyünk valahova egyre inkább bírja az egész napot alvás nélkül késő délutánig... ugye milyen visszataszító?

Natasa, ezt a halas dolgot is felírtam!

Mancs, felfigyeltem ám a rosszindulatú felírni-elkészíteni igepárodra! És meg is jegyeztem, hogy azt sugalmazod, miszerint én csak gyűjtögetem a recepteket tényleges főzés helyett, amikor is pedig én csak gyűjtögetem a recepteket tényleges főzés helyett. Úgyhogy kikérem magamnak. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, tévedsz! :evil: Én a Maci köpése után húzok pizsit :lol:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hogy??? Ki szólít a nevemen maciköpés témakörben?? Csak nem Dzsémi Olivér távoli leszármazója az, akiről most derült ki, hogy mesterszakácsként zacskóslevesen él?? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Aha, értem, szóval akkor minden gyerek tök máshogy alszik. :)
Vendég
 


Eszti, Szonja csukott szemmel, relatív mozdulatlanul, egyenletes légvétellel alszik. Bence ezt máshogy teszi?

Cool, kikérem magamnak! A zacskós levest utálom :!: Kivéva a csípős Smack-et :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, 8)
Vendég
 


Bubek,
télleg aranyosak Marci és az unokatesó! Nálunk 2 van, egy 12 éves fiú és egy 16 éves lány. A lányzó nem foglalkozik Livivel, viszont a kissrác nagyon szereti. És ez hála az égnek kölcsönös. 8) Mikor Livi született bejött a kisfiú Apósomékkal a kórházba látogatni és amikor Após hazavitt minket a kórházból, akkor is eljött vele, nézegette, simogatta a kezét. Most meg gitározik neki meg ilyenek. Furi, hogy nem a lány unokatesó van oda érte, hanem a fiú. :roll: Az igaz, hogy korban ő áll közlebb, de akkor is.

Mancsi,
Petike már most abszolút alkalmas a női szívek meghódítására, beleértve engem is! :oops: Viszont, hogy gonoszkodjak is: addig, amíg nincs a közelben a barackos kanál jó nagyokat vigyorog, aztán ahogy közeledik a szájához, úgy vág egyre fancsalibb képet, majd mikor újra elkerül a közelből, ismét mosolyog. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Most csak ennyit:SIKERÜLT!!! :lol: :lol: Szóbeli 4-es,gyakszi 5-ös lett. :wink: Cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, futás vissza javítani, ez a gyakszi 5ös borzasztó gyengén hanzik ugyanis.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok! :D :D

Itt vagyunk mi is. Jelentem elkezdett eszegetni a gyerekem, hurrá :lol: :lol: Na nem mennyiségeket, még csak kóstolgatás szintjén 6-8-10 kiskanállal, de akkor is. De ha tudnátok mit :!: :!:
Szóval, gulyásleves, krumplifőzelék, krumlistészta, sülthús, finomfőzelék sültcsirkével. Eddig ezek csúsztak. Ezek mind felnőttkaják, és nem a kevésbé fűszerezetlenebbje. A gulyásleves csípős volt, és a krumlistészta amit hétvégén kotyvasztottam kifejezetten borsos. Remélem nem csinálok vele bajt, de úgy látszik neki az anyatej mellé ez kell desszertnek :D :D

Natasa:
most pénteken is jöttök ringatózni? Mi megyünk, engem nem zavar a tömeg, ami szerintem annyira nem is tömeg.

Bubeknek őszinte hódolatom a maratoni gyaloglásáért, én megpróbáltam mindenféle segítséget felajánlani, de nem fogadta el :wink: Egy ilyen után én szerintem 1 hétre tolókocsiba kényszerülnék. :evil:

Az újpesti Siesta outlet mindig van, a téli bundáscipőket megkérdeztem, kb 8ezer körül lesznek.

Akit érdekel, találtam egy benti cipőt forgalmazó céget, lengyel cipőcskéket árul a Zetpol magyar képviselete, neten lehet tőlük rendelni, nagyon cuki kis pipők. Felvettem velük a kapcsolatot, küldtek árlistát, 1-3 ezer között vannak a cipők, a nagyrészük 1800-2000. Én azt hiszem veszek többet is, ezek ugyanúgy lépésbetétes cipők, csak nem bőrből, hanem textil, hasított bőr utánzat, posztó. Itt a link: www.kacper.hu

Bubek:
nemsokára küldöm a képeket, csak ki kell az időt házimunkára használnom, amíg alszik a lurkó.

Most hirtelen ennyit, majd még jövök.

ja igen mindenkinek jobbulást, szülinaposoknak nagy pusszantást, vizsgázóknak gratula :D :D
Vendég
 


addig is ízelítő a pénteki hepajból:
Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Halihó!

A tök a sütőben sül, Ádusz alszik és mi apával élvezzük a kis nyugit.

Dia! Hatalmas gratula a vizsgához! No mit paráztál annyit! :lol:

Tücsi a képek nálatok készültek? Mit keres a mérleg a gyerekágy ágy alatt? :lol:
Megnézem a honlapot. Sajna én sajnálok 8 e-t egy szandálért kiadni. :cry:

Kép
vanília
 
 


Köszike mindenkinek most nagyon boldog és fáradt vagyok.Holnap kezdődik a meló. :cry: A vizsgáról még annyit,hogy amikor megláttam,hogy a 13-as tételt húztam majdnem összeestem. :roll: Ez a szám Nálam tényleg nagyon, nagyon rosszat jelent,kivéve ma. :wink:Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, nagyon ügyes vagy, gratulálok!!!!! Megünneplitek? :)

Tücsimami, nektek meg a hozzátápihoz gratula! Igaza is van Gergőnek, minek húzni az időt a fűszerezetlen, ízetlen babakajával, rögtön bele a tutiba!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tök jók ezek a kiscipők Tücsimami, csak az a baj, hogy muszáj élőben látnom és rápróbálnom a gyerök lábára, a ráírt méretet meg sem nézem már... Bár biztosan lehet cserélni, csak az plusz macera.
De tényleg aranyos topánkák. Kár, hogy nincs boltjuk. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tücsimami,
osztom Gabus véleményét, azaz igaza van Görgőnek, minek vacakolni a sok ízetlen pempővel :lol: Akkor már kicsit megnyugodtál hozzátápiügyileg, ugye? :wink: Olyan aranyosak a kiskölkök a fotón, ahogy négykézlábaznak szépen egymás után! A kiscipők nagyon bejönnek, de tényleg nagy kár, hogy nincs boltjuk, mert érdemes rápróbálni, vagy minimum a talpához mérni a cipőt... :( Nem mintha még szükségünk lenne rá, de hol van pontosan ez a Siesta outlet?

Dia,
Gratulálok!!! Akkor Te is azok közé tartozol, akik mondják hogy semmit se tudnak, meg paráznak ezerrel, aztán a kisujjukból kirázzák az egészet :lol:

Délután hatalmasat sétáltunk, beiktattunk egy Plus-os vásárlást is, beszereztem a heti darabos sajtkrém adagomat (ez a mániám, mint Ubikának a töpörtyűkrém :lol: ). Volt a zöldségesnél őszibarack, de olyan kemény volt mint a kő, és az eladósrác bevallotta (miután mondtam hogy a gyerkőcnek kellene) hogy ez az eresztés már hűtőházból van, tehát ki tudja, honnan jött és mikor :shock: Akkor maradunk a fagyasztottnál, az legalább fincsi és megbízható. Anyukám tette el.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mancs
 
 


Na mi van, elfogyott az éjszakai műszak? Mindenki NCIS-t néz???

Tücsi, ez télleg csak ízelítő volt...amennyi képet csináltunk....lehet ennyire k.kák lettek? :P

Nem tudom megnézni a mailjeimet, mert letiltották a benti szerveren. Szóval ha bárki küldött bármit ma, azt sajna még nem láttam. MAjd holnap talán, mert holnap frissítik. Megyünk be kenguruval a céghez visszük a hozzávslókat...

Dia, GRATULA!!!! Ügyi vagy!

Petike télleg egy Kispasi. Semmiféle Belzebúb nincs is elbújva benne. Nem is hiszek ilyen felvetéseknek.

Ja de elfelejtettem írni, hogy
Kormi,
a te írásaidat is nagyon szeretem, neked is nagyon vagány humorod van! :lol:
És Levente is már iszonyúan megnőtt! Jó lenne ha majd tudnátok ti is jönni talizni.

Tali1:
Coolasa, nincs hír a cserépházból vagy miből?
Tali2:
Nincs kedvetek még egy kinti balhéhoz, ha ilyen gyönyörű napos idő van? Tudom hogy hűvös is, és hát nem biztos, hogy le kellene tenni a gyerekeket a földre, de Talán ha jól fel vannak öltözve....vagy ez hülyeség....??? :? :roll: :oops:
Most már talán a legtöbbjük elég mozgékony, hogy ne legyenek csak úgy lent a földön. Aki meg még nem mászik, vagy megy, annak pedig anyuci hozna (vagy én is , ha kell :) ) dupla takarót alájuk. Na? (Ha nem tetszik az ötlet, én megértem, csak annyira de annyira nem akarom hogy vége legyen a kinti taliknak!!!!)


Ilba,
merre jársz?
A te írásaidat is szeretem, mert mindig írsz mindenkinek külön. :D (én mindig elfelejtek valakit, és csak utólag jut eszembe, hogy basszus ezt is akartam írni, de akkor már késő, mert nem tudok újra a géphez ülni... :? :( )

Van még egy-két kép amit meg akartam mutizni.
Nagypapával repülőzés...
Kép Kép

Másik Nagypapával repülőzés másképp (igen-igen....a fején ül... :lol: )
Kép Kép


És egy kukucs (ezt a házikót most örököltük uncsitesóéktól, de azért MArci nincs még igazán tőle feldobva, úgyhogy asszem szétszedjük hamarosan és megy a padlásra egy kis időre...):
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
pont ma volt eszemben, hogy kéne még talizni, voltunk lent Timiékkel és hát szupi idő volt. Csak én is a kisebb ugrifülesek miatt elvetettem a gondolatot. Mi lenne, ha nem a földre lennének fektetve, hanem ölben lennének. Akkor csak a mamáknak kéne jó vastag tundrabugyit felvenni. :lol: Jövőre már nem lesz ilyen gond, de szupi lesz! 8)

Ilbáék lepattantak pipizni egy kis faházba egy hétre. Nem írta? :roll:

Marci olyan hihetetlenül, eszméletlenül, észvesztően aranyos a kukucsolós képen, hogy elááááááááááááááááááááááájulok! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jaj, nem pipizni mentek, hanem pihizni. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


.....és ott pipilni is, ki-ki vérmérséklete és fizikális adottságai szerint, tudjuk Gabus.

Kép Kép
coolasa
 
 


De legalább megint enyém az oldal teteje! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?