Új privát üzeneted érkezett!

Maryland, Gracial mellett nincsen peteérés, hiszen az fogamzásgátló (ha jól értettem)... még jó hogy időben van tőle mensid, de a mi a csudától nem lenne.... hormonálisan van benned vezérelve minden, de ezek nem normál, természetes ciklusok.

Olvasd a www.pcos.hu -t. ha megkapnád a metformint, akkor májusra már bőven ki fog tisztulni jó eséllyel a bőröd, mert hormonálisan is rendben leszel, és a baba is jöhet utána. De ezt most kell elkezdeni, mert a metformin ideje általában pont fél év, mire elkezd szépen hatni.

Rambóka, le se tagadhatnád, hogy a fiú a tied. :lol: Viszont: 140 gr-kat Bogi 2 hónapos korában sem szopott. :shock: Ez szerintem rengeteg egy újszülöttnek. Lehet hogy a hasa attól fáj, hogy túlságosan bezabbant. Valószínűleg nagyon jön a tej, és gyorsan végez, és nem érzékeli közben még, hogy mennyire telítődött. Gondolj bele, 1-2 naposan elvileg a baba befogadóképessége 10 ml egyszerre. Nem létezik, hogy 2 hét alatt ennyit tágul a gyomor. Próbáld meg kicsit megszakítani az evését, dajkálni, és csak akkor visszaadni a cicit, ha még üvölt a kajáért. A másik ötletem az Infacol, attól nagyon jót fog tudni böfögni, és ilyenkor már adható.

pusz
Vendég
 


Babancs!
Jól vagytok? Húú, kismamafarmer! De izgi! :)
Tavaly szedtem clostyt, de akkor nem volt elég, kellett mellé szuri is. Viszont akor még csak pár hónapja szedtem metformint, lehet, hogy több időt kellett volna neki hagyni.
A lombiknál a closty nem ellenfél, ott napi több injekciót kaptam már az 1 cn-tól.
A mnyh 12-es volt a beültinél, az elvileg elég. A doki azt mondta, szép.
Nem görcsölök ám én a gyerek-dolgon! Csak itt ez a három hónap, mikor büntetlenül lehet próbálgatni a dolgokat. Azért megúsznám a következő lombikot, ha van rá mód. És csak a pénz miatt. Különben nem is érdekelne! De más már felneveli a gyerekét abból a pénzből, amit mi a megcsinálására költünk! :lol:

Kaptam ma kecskerutát és cickafarkteát. Mennyit kell/szabad inni belőlük???

Szia, Norka!
Magatokról nem is írsz? Tudsz azért pihenni kicsit?
backa
 
 


Szia Norka!

Mi is ezen gondolkodunk, de 4 naposan már 60-80 g-okat nyomott le! Egy kis zabagép! :lol: Egyébként meg 5 óránként eszik, próbáltuk átállítani 3-4 órás ritmusra, de nem tetszett neki a dolog, nem szopott rendesen, bealudt szopi közben v. alig lehetett mellre tenni, annyira álmos volt!
Infacolt vettünk, egyenlőre nem úgy néz ki, h. érne vmit! :cry:
Viszont kezdek rájönni a böfiztetés titkára: neki nem jön be a vállon tartás, hanem függőlegesen kell tartani ill. egy kissé hátradöntögetni, akkor öcsémet is megszégyenítóeket tud böfögni!!!!!! :lol:
Ma beszéltem a gyerekorvossal, az is lehet a baj, h. 5 napig antibiotikumot kapott a Streptococcus miatt és az kinyírta a bélflóráját, meg az enyém sincs rendben hasonló okokból. A tünetek inkább laktázhiányra utalnak, nem kaja után közvetlenül van hasfájása, hanem kb. egy-másfél óra múlva. Úgyhogy most napi 1/2 Normaflore-t fog kapni, én is azt iszom!!!! Remélem használni fog!

De lehet, h. megpróbálom a tej elejét lefejni, h. ne ömöljön annyira!
Látod néha a sok tej se jó!!!!! :cry:
rambóka
 
 

 
 

Szisztok...

tökkivagyok, még arra is alig van erőm hogy irjak, vagy egyszerűen ülőpozícióban tartsam magam.
A letargiára rájött valami fura kór, amitől gyakran hányok, de amikor nem hányok akkor is folyamatosan émelygek.
Nem tudom mi bajom van, de az benne a legfurább, hogy egyáltalán nem fáj semmim se. se a gyomrom se a fejem egyszerűen semmi, csak az émelygés, borzasztó gyengeség (csak feküdtem egész nap, és még wc-re is alig birom magam kivonszolni) és letargia.
És ami a legrosszabb, hogy iszonyúan ég a gyomrom, folyton ugy érzem mintha hypoznék, de ha eszem egy falatot, azonnal émelygek, öklődöm :oops: és rosszabb mint előtte.
Mi a fene ez? kiszáradva nem vagyok mert rengeteget iszom, de ha nem mulik el holnap se, akkor vasárnap bemegyünk az ügyeletre...
krumplis pogácsa
 
 


pogácsa: nem vagy te terhes?
Vendég
 


[quote="csakegy"]p írta:csakegyogácsa: nem vagy te terhes?


ááá nem hinném, elvégre csak a 15. napon vagyok, mult héten még mensiztem, ráadásul épp azon a napon teszteltem mikor megjött, mert aznap akartam elkezdeni a duphastont, de végül aznap megjött
szerintem talán inkább valami baci lehet... sejtelmem sincs mi bajom van :shock:
krumplis pogácsa
 
 


Pogi, nem lehet, hogy a metformin ? Kísértetiesen így éreztem magam pár héttel ezelőtt, mikor a lányokkal azt figyeltük, hogy akár terhes is lehetek. Aztán megjött, és elmúlt az egész.
Emeltél most valamikor adagot ?
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Pogi jobbulást!

Mniki a pm túlműködésemre szedem a letroxot


Hozok egy kis boncolgatnivalót hátha felpörög a topik :lol: :lol:
A vérvétel a 47cn volt(akkor még úgy volt a vérvétel a pé+7napján lesz,de utólag a pé napjának látszik :lol: )

Prolactin 22.9

LH 17.3

FSH 2.2

Progi 29.8

Estr 65.9

Tesztoszt 1.01

Serum insulin 26.8 (reggeli után egy órával)


http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
Vendég
 


Kincs!

Teljesen kizárt, hogy aznap volt a pé-d. Megmondom miért: az Lh szintnek jóval magasabbnak, a progeszteronnak jóval alacsonyabbnak kellett volna lennie. Te ezen a napon már pé után voltál jó pár nappal! Ugyanis a progeszteron ekkorra már felment, az LH szinted pedig lecsengőben (ugye az ovuláció előtt 1-2 nappal kb. 40-50-re is felmegy az Lh).

Úgyhogy ezek után kérdés, hol a mensid még mindig? :shock:
Vendég
 


Backa,

tulajdonképpen nem akarom, hogy panaszaimtól visszhangozzék a topik... :oops: de mostanában nem könnyű. Bogi nagyon sz.rul alszik, zaklatott, sokat felsír, valószínű a fogzás kínozza, és hol lesz még ebből fog. Egész nap nem is tudok mellette semmit csinálni, alig alszik, és szórakoztatnom kell. Engem meg anyós szórakoztat, most 5 napon belül 3-szor kell összeengednem őt Bogival (kettő már megvolt), ami lassan meghaladja a tűrőképességemet, miután Bogi még mindig nem fogadta őt el. :( Azt mondja, kitört rajta a "nagymamaösztön" és folyton látni akarja az unokát. Hát ja.

Párommal volt szóváltás erről, hogy nekem nincs időm még erre is, de annyira gubancosak abban a családban a kapcsolatok, hogy elzárkózott az őszinte beszédtől, én pedig csak tűrjek. :(

Egyébként tegnap du már ledőltem úgy itt lent (a gyerek fent a kiságyban), hogy a fülem mellé tettem a bébiőrt, mert már nem bírtam fizikálisan. De akármennyire ragadt le a szemem, tulajdonképpen csak egy 20 perces felszínes szendergés lett belőle, hiába, anyai ösztönök és félelem. Nekem ez nem megy. :roll:

Backa, egyébként lehet, hogy egyszer csak el kellene hinned, hogy még nem vagy te "öreg" és kár így kapkodnod. Különben nem is értelek, mert anno mikor a Lombikbaba statisztikáját elemeztem ki, a nagy esélycsökkenés nem ilyenkor, hanem 40 év fele következett be a teherbeesésre nézve... nem vagy elkésve semmiről.

Pogikám, pedig tényleg terhestüneteket produkálsz... :?

Kavicska! Mi van veled??? :shock:

Rejóka! Még mindig nem láttuk Johannát! Csak egy képet....!

jóéjt
Vendég
 


Sziasztok! Kép

Aranyosak vagytok, hogy ennyire hiányoltok Kép

Olvastalak titeket egész héten, csak éppen erőm, energiám és kedvem nem volt írni.
Nem akarok nyafogni, csak az elmúlt két hétben túlpörögtem, mind aki valamilyen pszihét élénkítő szert szed... :? És mégsem haladok úgy a dolgaimmal, ahogy elképzeltem.
Tegnap elött beájultam az ágyba kb fél nyolckor este és a párom alig bírt reggel 7kor felkölteni.

Tele vagyok kérdőjelekkel, megkérdőjelezem az egész munkám értelmét és minőségét. Egész héten arra nem volt időnk, hogy megbeszéljük a dolgainkat, mert két hete felváltva ügyelünk. :cry:
Úgy egy kicsit sok volt ez az egész.
Tegnap végre sikerült a párocskámnak kipiszkálni belőlem, hogy miért vagyok ilyen rosszkedvű és tüskés. A munkahelyen persze hozom a formám, mert ott nem lehetek türelmetlen, amikor hazaérek már nincs energiám semmire. És állandóan mar a lelkiismeret, hogy végtelenül rossz háziasszony és feleség vagyok :shock:
A párom azt mondta, hogy felejtsem el, mert nem sétagalopp a meló és gondoljam csak el, mi lesz ha két gyerek vár itthon rám és őket kell munka után ellátni :?: :lol:
Ez a másik probléma, a gyerek...
Nem volt PÉm, ha volt is akkor progi elégtelenséggel, mert tegnap már barnáztam. A hőm pedig cikk-cakkos.

Ennyit rólam, csak negatív gondolatok.... :? de ez a hétvége majd feltölt, mert már a mai napom jól indult :) És végre ez a hétvége kettesben Kép

Kép

Sok puszika Nektek!
Jók legyetek, ma még leszek Kép És akkor nemcsak magammal fogok foglalkozni Kép :oops:

Kavics
24 cn.
Vendég
 


Kismamik!

Tudnátok segíteni?

Ha aug. 12.-én mensiztem utoljára, akkor nem ma vagyok 8 hetes terhes?
Mert akkor eddig rosszul számoltam.

Köszi!

Kép
babancs
 
 


Sziasztok Lanyok!

Pogika, mi van veled?...Csak nem valami franya gasztro virus? En itt mar egy csomoszor elkaptam, holott Mo-on csak elmeletileg tudtam, hogy letezik ilyesmi...De rajottem, hogy az eghajlat miatt lehet...Ez az enyhe tel...plusz tiz-tienot fokban szaporodnak legjobban a bacik, ami itt ugye a telet jelenti...Ha van erod, irj hogy vagy, aggodom erted....Azert remelem mihamarabb johirekkel jossz, hogy elmult.

Kavicska, vegre :lol: :lol: :lol: Jaj, de jo hogy irtal!!! Hat igen, embertprobalo ez az orvosi munka. :cry: Nem tudtok most elmenni egy hosszu hetvegere, vagy egy egy hetes kis szabira? Nekem ilyen szituban, vegkimeruleskor ez szokott segiteni...Midenesetre kuldok neked positive energiat : ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Backa draga :lol: ...csak csodalni tudlak. Meg alig ismerjuk egymast, de mar sokat tanultam toled. :lol: A korod miatt meg ne aggodj, mert pl. itt Fro-ban meg korban vagy :lol: ...A szomszed no 41 evesen varja az elsot, es ez nem egyedi eset, tobb ilyet ismerek...Ahogy Norka is irja, itt 40 felett kezdenek aggodni...Szoval fiatal asszony vagy meg!!!! :lol:

Mindenkinek jo szombati napot!

Alice
alice27
 
 


Sziasztok!

Kincsecske!
Most akkor mi van? Ha Norka szerint akkor már túl voltál a pé-n, mikor kellene a tesztnek mutatnia valamit?

Rambóka!
Jobb már a pici pocija?

Pogikám!
Hú, de rossz lehet! :( És tényleg nagyon terhességi tünetnek hangzik! Én azért csinálnék egy tesztet, láttunk már karón varjút! :lol:

Norka!
Ne mondj már ilyeneket!!! Ez nem úgy van, hogy Te mindenkinek csak segítesz, a te gondjaidra meg nem kíváncsi senki!
Aggódom ám érted, olyan nehéz lehet! Ha belegondolok... A kimerültség mellé meg anyós-pajtás csak hab a tortán! Ha folyton ott eszi a fene, legalább valami haszna lenne! Mondjuk rábízhatnád Bogikát, míg pihensz kicsit, ha nem lenne ilyen tudodmilyen...A húgomnak sokat segített anyu, ő is átment ilyen nehéz időszakokon. Olyankor anyu bedobta Fannikát a babakocsiba, aztán sétáltak 1-2 órát, tesóm meg kinyúlt egyet!

Tudom, hogy a lombik-esélyeim nem rosszak, de a sok várakozást nehezen bírom. Most is januárig...Azért gerjedek ennyire, hogy egy kis spontán esélyt addig is összehozzak. Már beszerztem cickafark-teát, kecskerutát meg premens-t is. Aztán majd jól fejreállok, ha ezt mind megeszem meg megiszom! :roll: :lol: :lol:

Kavicska!
Látom Te sem vagy a topon! Csak a pihenés segít! A kimerültségtől az ember mindent olyan sötéten lát!
Az a barnázás nem korai kicsit?? Nem, mintha értenék hozzá, csak fura a 23. napon, nem?

Babancs!
Hát ezt a számolást hogy a fenébe csináltad??? Akárhogy is nézem, ez ma a 8+0, nem??? Hogy csúszott el 5 napot?

Alice!
Az a nagy hadi helyzet, hogy én borzasztóan türelmetlen vagyok! :roll:
Egy rohadt szót nem szólnék, ha nem lenne a 3 hónap várakozás! Már ma kezdeném is az új lombikot! De jó is lenne! (Milyen perverz vagyok, mi? Arra vágyom , hogy szúrkálhassam magam, meg uh-ra járjak! :lol: )
backa
 
 


Sziasztok,

Kavics, végre....! :lol: :lol:
Kezdtem magamban aggódni, mi a csuda miatt nem jelentkezel.... :roll: Depis vagy, ez tuti hogy a fáradtság miatt van. Olyankor szerintem borzasztó alacsony az ember ingerküszöbe. Muszáj pihenni. Időt kell rá szánni. Akár este 8-kor lefeküdni, ha annyira ki vagy merülve. (osztom itt neked az észt, de ez tapasztalat. Vannak olyan időszakok a munkámban, hogy 30-40 napot (!!!) dolgozom egyfolytában, olyan, mint egy rémálom, éjszakai vezetések is vannak benne, ilyenkor minden más kikapcs, és minden létező szabadidőt - ami gyerek mellett marad - alvással kell tölteni, különben kipurc lesz a vége)
A gyerek miatti depit is megértem, de kitartás, olyan nincs, hogy ne legyen gyerekünk ! Te szoktál engem is visszarántani, most én is megpróbállak téged ! Látod, mindenkinek sikerül előbb-utóbb !

Egy másik topicon olvastam egy lány hozzászólását: 10 éven át próbálkoztak, mindennel, de nem jött össze a baba. Aztán egyszer csak spontán megfogant. Gyönyörű kisfia lett, már 3-4 éves lehet. És egyszer közölte vele a kisfia: anya, én sokáig néztelek téged fentől, aztán téged válaszottalak. Állítólag a kisfia ezt teljesen magától, spontán mondta.

Amikor elolvastam ezt a hozzászólást, megnyugodtam. Tudom, hogy nem mindenki fogékony az ezotérikus dolgok iránt, de csuda tudja, nekem megnyugvást ad az, hogy tudhatom: már az enyém is figyel engem, onnan fentről, és tudni fogja, mikor kell jönnie. És ez így van mindenkivel. Minden lány arra született, hogy édesanya legyen, valaki másnak az édesanyja. Csak ki kell tudni várni.

(aztán majd jön az az időszak, amikor én fogok szomorkodni, akkor cserélünk, jó ? :wink: :lol: )

Norka, neked is muszáj lenne pihenned..... nehéz, tudom, de valahogy próbálj meg lazítani egy kicsit, nem tudsz pl Bogival együtt a nagyágyra leheveredni és együtt aludni egy kicsit ? Akkor mellette lennél, és nem kellene aggódnod, hogy mi van vele.
Anyóst pedig el kéne látnod feladattal, legalább tényleg hasznát vennéd egy kicsit.... Főzés, bevásárlás, teregetés..... Bogi sétáltatás (bár lehet, hogy pár perc múlva visszajönne vele, mert a gyerek orditana .... :roll: )
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Na végre van egy kis időm!
Ma kiszabadultunk egy kicsit a városba, mert addig anyu őrizte a dedet. Most telezabbantotta magát és megint alszik (mármint a ded! :lol: )
Hadd nyavalyogjak én is egy kicsit:
- Vmire kijött az allergiám, mindkét mellem oldalt tiszta kiütés és borzasztóan viszket, lehet, h. a szoptatós melltartó anyagára???? :cry:
De a combomon is kijött néhány! Úgyhogy vakarózok, mint a rühös kutya!
Még a szopispárnára tippelek, most azt is kimostam.
Harmadik lehetőség a bababarát sensitive öblítő. Remélem kiderül, h. mi váltja ki, mert már kezdem lemarni a bőrömet!!! :evil:
- Akkora a hasam, mint 5 hónaposan!!!!! :cry: :cry: :cry:
Eddig két úszógumi osztozott a deréktájamon, most egyetlen összefüggő! Csak már nem lehet arra hivatkozni, h. baba van benne! :lol:
És az a legfurcsább, h. - mivel az eddigiekhez képest semmi súlya nincs - az ember úgy érzi, h. tök lapos a hasa! De csak próbáljon lehajolni cipőt kötni v. nézzen tükörbe, rögtön szembejön a realitás!!!! :cry: :cry: :cry:
Asszem életemben először tényleg kénytelen leszek nekiállni mozogni! (Bár még van 4 hét haladékom :wink: )

Norka!

Te nem tudod anyóst megkérni, h. vigye el Bogit sétálni, amíg te alszol egyet???? Vagy elküldeni a párodat a deddel vásárolni (ilyenkor még nem rámolja le a polcokat! :lol: )????
Tényleg segíthetnének ennyit!!!!

Backa!

Én 33 vagyok. Én is pánikoltam! Ne tedd!!!! Csak rosszabb lesz!
Adj egy kis időt a metforminnak!!!! Hormonok nélkül!!!!!!!

7kincs!

Volt PÉ-d!!!! Ez a vérvétel tuti utána volt, mert szép a progid!!!!
Teszt?????

Kavits!

Ilyen kerge ciklus után már csak jobb jöhet!!! Fel a fejjel, menjetek el apával kirándulni, amíg még ilyen jó idő van!!!!!!!
rambóka
 
 


Zsizsik!
Te sem nagyon írsz magadról! Mi van veled???

Rambóka!
Tök jó, hogy anyukád ennyit segít!
Fú, a kikütés szar lehet, én a viszketést rosszabbul tűröm, mint a fájdalmat! Az a rémálmom! Ha meg még melegem is van mellé, akkor agresszív is leszek! :evil: :lol:
Nagyon rég óta szedek ám már metformint! Tavaly január óta 2x850-et, augusztus óta meg 3x850-et. Így lett szeptemberben 25-ös éhgyomri inzulinom! :shock: Ez elég durva, nem? Most megpróbálom a kecskerutát (ha meg bírom inni, még nem szántam rá magam), hátha lejjebb megy. Érzem, hogy sok, sűrűn megéhezek. Nem olyan durván, mint augusztusban, de akkor 45 volt az inzulinom! :roll: Így nem lesz magamtól pé-m, attól tartok, kell a hormon.
Ma hozattam magamnak premens-t. A 3. cn-on vagyok, érdemes elkezdenem?
backa
 
 


Backa!

Javítottam a tickeremet köszi! Én a szülés várható időpontja alapján kalkuláltam ki, de ezek szerint rosszul. A dokim még a szülés várható időpontját sem számolta ki.

Sajna lázas vagyok..nagyon úgy tűnik. Remélem nem hat ez nagyon rosszul a babára. Elvittük tesóm kislányát a játszóházba, már ott fájt a fejem, meg folyt az orrom. Rááz a hideg. Lehet be kéne bújni a jó meleg ágyikóba. Egész délelőtt főztem, vendégek voltak nálunk.

Na pussz!

Ja és

Kandika!

Kérlek javítsd akkor a terhességi hetemet! Köszi!

Kép
babancs
 
 


Babancs!

Lázcsillapítás nagyon fontos!!!!!! Algopyrint nyugodtan vegyél be!!!!

Backa!

Az a baj, h. szerintem a 3X850-es lenne az adagod, de adj neki még pár hónapot hormonozás nélkül!!!
Ha visszakeresed a Wandrea belépése körüli időszakban felrakott PCO kialakulási mechanizmusáról szóló hsz-emet, akkor láthatod, h. mennyi egymásrahatás van a kül. hormonok közt!
Lombiknál nagyon belenyúlnak a rendszerbe!!!
Szerintem ne bánd a 3 hónapos szünetet, szedd a metformint meg a Premenst és hidd el segíteni fog!!!! (Nyugodtan elkezdheted a Premenst bármikor!!!!!!)
rambóka
 
 


Köszi Rambóka!

Egyelőre inkább kihagyom a gyógyszert. Szerencsére elég túlélő típus vagyok (eddig a baba is :) ). Bár még egy hónap rettegés, hogy megmarad-e :lol:

Kép
babancs
 
 


Babancs, attól függ, hogy mennyi a lázad, de szerintem csillapítani kellene, hívj fel az ügyeletet, kérdezd esetleg meg, hogy mit mondanak, de én úgy tudom, hogy terhesen nem igazán tanácsos a lázzal hazárdírozni.... Egy algopirin nem árthat, de lejjebb viszi a lázad. Csak tanács. 8)

Backa Bébi, talán kell egy pár hónap ahhoz, hogy a 3x850 g hasson ,nem ? Nem rögtön nyomja le az inzulint.... de tényleg oltári magas az inzulinod. A fenébe. Igazi diabetológussal kellene beszélned, hátha tud valami okosságot. De előtte tényleg kellene várni valamennyit, hogy hat-e az emelt adag.

Szegény Rambóka, lehet, hogy az öblítő lesz az..... nagyon minimálisat tegyél a mosáshoz. Egyébként én is allergiás voltam a sensitive öblítőre.... :shock: :?

Én is elkezdtem a Premenset ma, reggelente veszek be egyet. Most már kisebb kupac bogyót veszek be minden reggel-este, mint az öreg nénik. Csak aztán legyen valami hatása is....

Lányok, mit gondoltok, normális dolog az, hogy mindkét oldalon fájnak a petefészkeim ? Már vagy 4-5 napja több-kevesebb rendszerességgel fájdogálnak, olyan mensisen. Elvileg ma 27. cn-on vagyok, terhes 100% hogy nem vagyok. Lehet, hogy megjönni készülne ? Vagy már arra is gondoltam, hogy nem lehet, hogy petefészek gyulladás ? Tegnap már annyira fájt, hogy mikor leültem, szabályosan felszisszentem minden alkalommal.... :roll: :cry:
zsizsik
 
 


Babancs!

Ne szórakozz!! A láz sokkal inkább fejlődési rendellenességet okoz, mint az Algopyrin!!!!!!!!! :x
Nem ijesztgetni akarlak, de vedd komolyan a dolgot!!!!!!
rambóka
 
 


Zsizsik!

Nem tudsz elmenni UH-ra???
rambóka
 
 


rambóka: jól emlékszem, hogy arra panaszkodtál, hogy sebesedik a szoptatásnál a mellbimbód? (ha nem akkor bocsi... csak arra emlékszem, hogy valaki panaszkodott...)

Most találtam:

"Kisebesedett mellbimbóra kenjetek anyatejet. Én az elején mindig hagytam, hogy rászáradjon egészen a következő szopiig, amikor lemostam, és így adtam a pici szájába. Sose sebesedett ki. Kenőcsöket nem ajánlok, az anyatej és a babanyál a legjobb és legtermészetesebb. "
Vendég
 


Csakegy!

Köszi a tippet, hálistennek az első pillanattól így csinálom, ezért nem is sebesedett ki, hanem kompletten fáj az egész, amikor a gyerek ráharap. Valszeg az a baj, h. fullra tele van az egész!
Most azzal próbálkozunk, h. szopi előtt lefejek valamennyit. Egyrészt így kevésbé fáj, másrészt a hasfájást próbáljuk csökkenteni ezáltal. Ha ugyanis lefejek valamennyit, akkor egyrészt nem ömlik annyira a szájába a tej, és talán nem nyel annyi levegőt, másrészt a tej első, tejcukorban gazdagabb részét, amit nehezen tud megemészteni, nem kapja meg.
Tegnap egész jól bevált napközben, de aztán most hajnal fél 2-től 4-ig megint nem aludtunk! :cry:
rambóka
 
 


Sziasztok! Szépséges vidám napot!

A topikon átsöpört egy letargia hullám :( remélem mostmár vége :) ha még nincs kívánom hogy húzzon el jó messzire!
Tőlem már odébbállt :lol:

Norka sikerült pihenned vmit?? Bogi jobban alszik már?
Nyugudtan ird amit szeretnél mi meghallgatunk elolvasunk.és jó ha kíírjuk magunkból ami bosszantó! :wink:

Rambóka viszketel még?

Pogi Okr Kandika hogyivagytok???

Kavicska kipihented magad? ha lesz mensid (28-30cn -ra)már az is jó,aztán kicsit rásegítetek :wink: ééés jön a baba,
nekem mensi előtt a hangulatom is másabb,érzékenyebb vagyok és kicsit ügyetlenebb...
Az indexen tesztet rendelnek akarsz csatlakozni??

Zsizsik ez lehet pé,én is éreztem ilyet olyan érzés mikor felfázol és mozgásnál ülésnél fáj és nyomódik,az első spont pé nél bejelentettem a lányok nak,hogy felfáztam :lol:

Rejo kicsit kukkancs be hozzánk! :P Johánnát már nagyon szeretnénk látni!

Mony tegnap sms-ezett okt.1-én megszülettet a kislányuk :!: :D :D már otthon vannak,majd jelentkezik :)

Kandika ma 2cn vagyok!
holnap vérvétel és gyógyi beszerzés, egyik szemem sír a másik nevet,a mensim nem olyan bőséges a 11mm endo ellenére :?
Vendég
 


Sziasztok Ífjak!

Nohát, Kincsnek tényleg igaza van...
Mindenki távol a nettől, kedve semmi, kismamák szoptatnak, gyereket nevelnek. Senkinek sem könnyű az élete. :lol:

Továbbra sem vagyok Önmagam, de megbeszéltem magammal, hogy beveszem a lexarom tablettát és jól leszek. Ma egyet be is kaptam belőle és rögtön a gép elé ültem :lol: :lol:

Nos, rólam röviden néhány szót.
Már kb 3-4 napja mensi szerű görcseim vannak. Tegnap is barnáztam, nagy mennyiségben, ma reggel már húztam egy intenziv barna csíkot a fehér :shock: lepedőn :lol: Ez a hátránya a havonta mensizésnek :)
Szóval úgy néz ki, hogy hamarabb fog jönni. Ma vagyok a 25 cn.-on, végül is talán jobb, mintha két hetet késne. Asszem a Norcolutot elfelejthetem :!: :?: :shock: :!: :?:
Majd megírom ha megjött. Szóval még nem piros, de egyre nagyobb mennyiségű barna!

Harmadik napon vérvétel és indul a Closty. Mostmár nem várok. Még azt nem tudom, hogy 3x1et szedjek, mint Gabika, vagy 4x1-et mint Kandika? Egyelőre egy doboz Clostym van, sürgősen be kell még egy dobozzal szerezzek.
Azt még nem tudom, hogyan oldom meg a tüsző nézőt (mert ha nem lesz ekkora adag Clostytól tüszőm lelövöm a petefészkeimet), mert jövő hét után Pösten vagyok. Legfeljebb hazaugrom a dokim magánrendelésére.

Kincsecske!
Úgy tünik, mi ketten nagyon egyszerre mozgunk. +/- néhány nap. De valahogy a PÉ-k, mensik egyszerre vannak :)
Én szívesen tesztelnék veled egyszerre POZÍTIVAT!!!!! :lol:

Szóval nem is értem, min kesergek. Asszem túlválaltam sok szempontból magam. De inkább több, mint kevesebb, mert különben elpocsékolódik az életem. (ti.: annyira lusta vagyok) :lol:

Én hiszem azt, hogy egy nagyobb adag Closty csinál PÉt. Mert mindenképpen pozítiv irányba mozdult el a ciklusom. Kb úgy képzelem a helyzetem, mint Norka lehetett tavaly nyáron. A Closty bevétele előtt.
(De hogy megelőzzem az idegbajt, be kell szereznem egy tüsző repesztő injekciót)

Látom mindenkinek meg van a maga problémája.
Szoptató anyukák élete sem egy leány álom :lol: Van ahol kevés a tej, van ahol sok, úgy tűnik, mindkettő esetében problémák vannak. :)
Rambóka visszatért a tanácsadás frontjára. Hogy neked még ehez is van energiád :lol: :shock: :wink:

Jók legyetek, szerintem ma még leszek. :)

Csók fiatalok!

Kavics
(25 cn. vagy lehet, hogy első??? :shock: majd kiderül. )
Vendég
 


Mony!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!! ÉS HATALMAS GRATULA!!!!
Vendég
 


Mony!
Nagyon nagy gratula a dedhez!!!! És egy kicsit több nyugalmat, mint ami nekünk jut mostanában!!!! :lol:
rambóka
 
 


Moni!

Gratulálok a babához, képzelem mekkora boldogság lehet most ez nektek! :lol:

Rakok pár képet, oszt majd írok is szüléstörit!

Johanna öt percesen:

Kép


Kép

Kép

Kép
rejo
 
 


Bocsi hogy ennyi képet rakok egyszerre, de nem tudok sűrűn jönni, visszaolvasásnál is megakadtam Rambóka szüléstörijénél.
Ez élete első napja:

Kép

ez a második napja:

Kép



Figyeljétek a haját!!
A doktornénink azt mondta, 34 éve van a pályán, de ekkora hajú újszülöttet még nenm látott. A kótházban is mindenki csodájára járt.
Hiába az én lányom!

Mindenki depis?

Én is, pedig van tejem, Johanna leszívja a százakat két-három napja, viszonylag alszunk is, de állandóan aggódom, hogy nehogy baja essen, néha olyan rémisztő gondolataim vannak.

Majd próbálok jönni, jók legyetek!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Rambóka, Rejo gratulálok a babáitokhoz! Nagyon édesek a hatalmas bébik! :lol:

És hogy vagytok, hogyan bírkóztok meg a kis jövevénnyel?

Mi jól vagyunk, bár most még könnyen beszélek, mert hétközben itt van anyum segíteni. Jövőhét után majd jön a nehéz időszak... Remélem addigra már összerázódunk annyira, hogy tudjuk venni az akadályokat :-)... Egyébként Márk szépen növöget, néha nyűgösebb, néha egy kis angyal, egyelőre nem tudtam rájönni, a kulcsra, hogy mitől függ a hangulata. Pedig igyekszünk :lol: .

Puszi,

Almodo és Márk Kép két hetesen...
almodo
 
 


Szia Almodó!

Tündéri fiús a kis Márk!

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo!

ez Márk első képe (kb. 2 órás itt), nem ismerős valami? Ugye te is a Szt. Imrében szültél?

:lol: :lol: :lol:

Kép

Johannának hihetetlen sok, hosszú és sötét haja van, nem csodálom, hogy csodájára jártak már a kórházban is :lol: :lol: .
almodo
 
 


Sziasztok anyukák!!

Már nagyon vártuk ezeket a képeket! :P :P

Rejó Johannának tényleg sok haja van és olyan elégedett pofija , minden kisbaba jól érzi magát benn, mert szépen kikerekednek :)
egy nap alatt menyit változik az arcocskájuk :shock:

Almodo olyan jó, hogy benéztél :P Márk már sokat nőtt

nem is lehetne összekeverni a gyerekeket a fiú tipikus fiú a lány pedig lány...hihetetlenek ezek a pco-s gyerekek :P

Bibi én a Mony kislányát is megcsodáltam :D

Kavicska nem jártál erre??
Vendég
 


Hi-hi Almodó ez vicces! :lol: :lol: :lol:

De igen a Szent Imrében szültem!

Szerinted hány ilyen takaró van?

Pont azt az egyet fogtuk ki, amelyikben Márki is volt?

Te csaszival szültél vagy naturálisan?

Mert én el vagyok ájulva hogy milyen jó most a Szt. Imre. Szülni is, meg a csecsemősök is, meg a bennttartózkodás is, a kaját leszámítva.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Ezt nem lehet kihagyni!
Muszáj írnom! :)

Rejoka!
Tényleg hajasbaba :lol: :lol: És milyen sötét haja van :shock:
Majd szép spanyolos kiscsaj lesz. :lol: :lol: Apa majd álhat Domival egyetemben az ablak előtt és seprüvel hajkurásszák a pasikat :lol: Csak 13 év....

Almodo!
A te kisfiad tényleg fiús. :)
Csak nem gondolod, hogy ilyen gyorsan "kiismered" kisfiad vágyait! :wink:

Én látom. Ugyanaz a lepedő , vagy pokroc vagy mi... :lol:

Kincsecske!
Jártam erre. Vagyis beléptem és egész nap nem léptem ki, csak nem neteztem.

Ma végülis nem jött meg még a havim. De már nagyon barnázok :shock:
Csak azért szurkolok, hogy a harmadik nap legkésőbb péntekre essen, mert szeretnék egy hormon profilt nézetni.
Holnap beszélek doktorbácsival, írjon ki nekem Clotyt és készüljünk a "stimura", akarom mondani gyerekcsinálásra :lol: Remélem nem fogja a hormont erőltetni :? nehezen fogok ellenállni! :lol: :lol:

Mint látjátok hangulatom príma. Egész nap ettem. :lol: Sok finomat.
Holnap meló.
Jó volt ez a hétvége. Tanultam végig. De kö okosodni.

Merre vagytok????

Ha nem lennétek ma már, akkor maradok annyival, hogy még mindig 25 cn. Kép Az lenne ideális ha szerdán jönne meg :lol:

Puszika

(25 cn.)
Vendég
 


Gyönyörűek a csecsemők!

Rejo!

A kis séró-bárónő nagyon édi!

Almodo!

Márk csodaszép !

Kavics!

Vasalok..
Remélem a Closty segít rajtad, ez a barnázás nem jó dolog. Ja és kevesebb ügyelet, több szerelmeskedés és pihenés! Ne dolgozzatok annyit!

pusssz

Kép
babancs
 
 


Szia Kavicska!

Örülök,hogy jobb a kedved! Mit tanultál?

Én bennelennék,hogy együtt babásodjunk :wink: a táblicsku elejét úgyis felkellene pörgetni :P
Teszteket akarsz rendelni,mert a csajok az indexen hétfőn beszereznek!

Csakegy ,te vagy? Látlak bekapcsolva ,tegnap nem ijedtetek meg?
Vendég
 


Szia Kincs!

Én az indexre nem tudok menni.
De ha rendelek, akkor hogyan kapom meg a cuccot? És hogyan fogok fizetni?
Ki az a személy, aki "vadidegenben" (ez vagyok én) megbízik.
Mert szívesen rendelnék 20 LH és 5 hCG-t.

...vagyok...

25 cn.
Vendég
 


Nem tom :? én is vadidegen vagyok,postán sztem megoldható(Mniki is így küldte) a pénzt utaltam,remélem most is így lesz...még részleteket nem tudok...ha akarod felíratlak az indexre
azt hiszem ezek a tesztek pesten lesznek vásárolva...de nem tudom hol :( mert akkor esetleg ha Pesten leszel Te is bevásárolhatsz
Az lh 139ft/db mondtak Hcg-re 93 ft/db ha jól emlékszem ,de az lh 50db ban jó a hcg is több darab van ilyen jó áron
Vendég
 


Kincsecske!
Köszi nem kérem. Majd valahogy megoldom.

Puszi mindenkinek :)

Jó éjt :)

25cn.
Vendég
 


Rejo,

gratulálok a kis hajasbabához, valami elképesztő mennyiségű haja van a lánynak ..... :shock: :lol: :lol: :lol:
És olyan nagy, mintha nem újszülött lenne, hanem legalább 1 hónapos !! Tényleg gyönyörű !!

Almodo,

Márk is gyönyörű szép kisbaba, szép szőke herceg.... !! :lol: :lol:

Kavics,

hogyan üldözted el a rosszkedvet ?? Most én is letarg vagyok, tiszta hülyeség, ami elrontotta a kedvem. Voltunk délután apukáméknál, és átjött unokatesóm az 1 éves kislányával. Aki egy tündér, gyönyörű, barátságos, imádnivaló. És egy nappal azután született, hogy én megszültem a babát. Amíg ott voltak, a kicsi végig a kezemben volt, babusgattam, szeretgettem. És olyan nagyon szomorú lettem, mikor lesz már nekem is ilyen kisbabám....??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?:
Tök jó, hogy egyre többen vannak a babások, a kismamák és a babák. Jó lenne már közéjük tartozni.

Szép estét mindenkinek !
zsizsik
 
 


Rejo!

Szerintem is vicces :lol: . Nem tudom, hogy hány ilyen takaró lehet, de szerintem nem sok. Nem kizárt, hogy ez az egy... :lol: Én minden babát más takaróval láttam. Mi is csak első napra kaptuk ezt, utána már egy fehér takarónk volt végig.

Igen, császárral született Márk, mert farfekvéses volt. Ez látszódott is a kis fején, nem viselte őt meg egyáltalán a szülés.

Szerintem is nagyon jó a Szt. Imre, én is nagyon elégedett voltam gyakorlatilag mindennel. Nagyon jó emlékekkel gondolok vissza a kórházra és Márk születésére. Nekem még a kaja sem volt annyira gáz - bár én egyágyas fizetős szobában voltam, esetleg ott a kaja is más lenne? Bár most, hogy jobban belegondolok, nem is kaptam igazán normális kaját, mert a császár miatt az első 3 nap csak pépeset ehettem, az 5. nap pedig már jöttünk el... Mindenesetre ez sem maradt meg bennem negatívumként :lol: .
almodo
 
 


Kép

Gyönyörűek ezek a bébik,érdemes volt benézni!
Boldog babás perceket!


Kincsecske!Javitottalak :roll:

Kavicska!Mettől-meddig leszel Pesten??? :wink:

Norka!Tényleg rádférne egy kis kikapcsolódás....Apával kettesben egy vacsi....görbe este...

Többieknek is pusza és gondolotam mindenkire!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Na bealudt a ded is, meg apa is !!!! Kemény napunk volt! :(
Most tudtam csak benézni, erre mit látok: babadömping!!! :lol: :lol: :lol:
De jó, h. ti is itt vagytok végre!!!!!! :D :D :D

Rejo!

Volt neked gyomorégésed???? Mert így utólag indokolt lenne!!!! :lol: :lol: :lol:
A kis kormos mindenségit!!!!!!

Almodo!

Ilyen lehetett Terence Hill kiskorában! Már most tud hamisan nézni!!!!!

Jó a közös takarótok!!!!!

Kaja ügyben: Nálunk a gyerekágyon zöldbabfőzelék és kelkáposztafőzelék volt az ebéd!!! Tipikus szoptatósdiéta!!!!!! :wink:

Almodo!

Neked milyen volt a császár???? Hogy vagy??? Neked is ekkora maradt a hasad?????


Kincs!

Szólnál Monynak, h. őt is várjuk képekkel????????
rambóka
 
 


Kandika!

Megköszöntem már a rózsaszínemet???
Ha nem akkor most: Köszi!!!!!!!!!
rambóka
 
 


Sziasztok :)

Előkerültek az anyukák,gyönyörű babáikkal :lol:

Rejoka
Ilyet még nem láttam...ekkora hajjal szülesen egy baba :shock: :?: :?: :?:
Nagyon szépek vagytok,,jó egészséget Nektek!

Almondo
Milyen hatalmas kék szeme van Márk bébinek :wink: :lol:
Nektek is Minden jót!

Monynak
Gratulálok a kislányához...várjuk a beszámolót és a képeket!!! :)

Kavicska
Hajrá Closty!! :wink: :D

Mindenkit csóklotatok!

Jó éjszakát!
Vendég
 


Maryland

Jut eszembe...igen én is Kecskeméti vagyok....+ Kavicska is!
Látom ellettél látva jó tanáccsal....azért gyere és irj fejleményket majd!
Vendég
 


Kismamik!
Gyönyörűek a babák, munka közben néha nézegetem őket... :)

Norka!
Nem felejtettem el a történet leírását, ha egy kicsit fogy a munkám, megírom.

Egyébként rájöttem, hogy ha éjfél után 1- ig, 2-ig ébren vagyok (vagy legalább éjfélig), akkor nem ébredek fel hajnali őrjáratot tartani... :)

Vöcsök
vöcsök
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?