Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ilba!
A bkocsiról inkább nem teszek fel képet mert ma a Domi keresztanyuja igen furcsán nézett rám,amikor elárultam,hogy 7000-et fizettem érte. :roll: De nagyon kellett és az interspárban csak ezt tudtam venni. :evil: Tényleg ügyi vagy ha látnád Nálunk milyen kupi van és holnap vendégek jönnek. :oops: :evil:

Gabi!
Hát,nem estem hasra a fiú ruciktól. :evil: Vettem Dominak 2 bélelt gatyót ,1 pizsamát, magamnak 2 harisnyát,2 zoknit.De csak azért mentünk be Timiékkel mert minden 20% kedvezménnyel kapható. :wink: Aztán még bementünk a piacra és sikerült fél 2-re hazaérni. :shock: :)

Timi!
Ti vettetek valamit???Még mindig nincs blúzom. :cry:

pussz-pussz Dia

UI:Mariann,Natasa légyszi írjátok meg az e-mail címeteket!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Coolasa,
:oops: én se tudom sose, hogy mikor jár le az 1 hónap a lencsénél... :oops: Csak saccperkábé. Bár én csókos vagyok ilyen téren, anyukám szemészeten dolgozik :wink:

Petike már ágyban, próbálom szugerálni, hogy "álmos vagy, álmos vagy" úgy látszik, bejött. Letesszük, tök csendben elvan, de hogy miket csinál! Lebontja a fejvédőt (ennyit ér) pofozza a körforgót stb. :shock:

Voltunk az Auchanban, vettünk a Kenguruban 2 hálózsákot. Nem mondom hogy hajj de olcsó volt, de ott legalább normálisakat lehet kapni. Ugyanis a patentos már nem jó, mert a patentok között combig kidugja a lábát. A többi fajtából meg mindig kivan a mellkasa majdnem félig :shock: Mióta állandóan kitakarja magát éjjel, nem hagy nyugodni a dolog. Úgyhogy azt mondtam, hálózsákból veszek drágábbat, mert az olyan legalább, amilyet szeretnék. Nagyon szépek ám!
Láttunk a Kenguruban 50-es bordó-törtfehér plüss rugit :D Olyan aranyos volt! Hihetetlen, hogy Petike is volt valaha pici (bár ennyire azért nem) Elkezdtem némi sóvárgás-szerűt érezni ketteske iránt. De ez csak ekkor kap el, amikor Petikéből előjön Belzebúb-énje, akkor nem. :lol:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, hát Livi egy tündér ahogyan alszik! Noki meg egyre szebb és szebb kislányka! Kormi Bendekje meg haláli a tükörrel!

Kit hagytam ki, biztosan emlékszem még valamire...

Gabinak ma volt az oviban a szülinapi ünnepsége, egy torta volt ebéd után, felköszöntötték vele és az volt a mai nap ajándéka, hogy nem kellett bent aludnia. Hazajött és nekiállt Age-ni. Beszarás, hogy nyomja ez az alig 4 éves a stratégiai játékot... büszke is vagyok, meg kicsit aggaszt is a helyzet, mert folyton azt mondja, hogy unalmas neki az óvoda... csak a tv- és a számítógépet (monigépet, ahogy ő mondaná) szereti.
Én meg szaladgáltam mint pók a falon és mikor van fent a Geri majdnem egész nap? Hát ma! Pont ma, amikor egy csomó dolgom volt (van, mert még akad), mert holnap 20 fős vendégség jön a Gabit felköszönteni. Rendeltünk ugyan egy tortát, de én még csináltam két gyümölcsöset is és egy nagy tepsi almás sütit. Szerettem vona még felkockázni holnapra az 5,5 kg húst is mert a bográcsozást korán kell kezdeni, ha 1 körül ebédet akarok. A konyha meg csupa liszt meg tojás... (Dancikának ezennel itt is köszönetet mondok ezért :? ) Mindegy, már mindenki fürdött, már csak az ágyat kell megvetni.

ANYÚÚÚ, ANYÚÚÚ.... ááááááááááááááááááááááááá :x

Kép
sasha
 
 

 
 

Nos jó estét!

A babanet nálunk is szaraxott tegnap. Ádusz az ágyban úgy éjfélig, akkor következik a bömbölde. :cry:

Gabi, Timi Dia mind voltatok játszóba!
Ez nem ér. Legközelebb egyeztessünk hamarabb!

Coolasa milyen lencséd volt? Nekem a Optix aztat mondta a nőci most ez a leglégáteresztősebb és egy kicsit keményebb. Egyszer voltam dokinál aztán már neten rendeltem meg. Bár én nem éreztem, hogy ne lenne jó.
Mi ujság a találka hellyel? Kaptál válasz emilt?

Kép
vanília
 
 


Vanília, proclear nevűm van, ami elvileg extra egészséges. Nem, nem kaptam választ, gondolom hétvégén nem is fogok, amint eregetnek füstjeleket, szólok!

Kép Kép
coolasa
 
 


Megvan kit hagytam ki!
Mancs Petikéjét, ahogy a habtapin fetrengőzik... tudtam ám!
Elvileg fél 7-kor szólna az óra, de van egy másik amit úgy hívnak, hogy Gergő... kicsit korábban szólt.

Egyébként jó reggelt mindenkinek!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
...én is szeretem a pacalt :oops: :P
Coolasa, ez azt jelenti, hogy akkor most 6 hétig nem látunk? :shock:
Kormi, Mancsusz,...ezek a minipasik! Azért a nőcis újságot ne mutassátok meg a védőnéninek, mert ha nagyon régimódi még rátok küldi a GYIVI-t :roll:
Apropó, tegnap jártam Ferihegyen,....bejártuk az egészet, mert apa repcsije késett, de nem láttunk Mancsbá-like emberkét :? Viszont Szonja ott evett és lett tisztába téve :wink: Aztán elkezdett sikítozni és a parkolónál társalogni kezdett 3 rendőrrel :shock: :D
Apa hozoztt Szonjecnek fa építőkockát bababarát festékkel és nagysággal. Én jobban örültem neki mint Szonja, mert én is ilyet szerettem volna venni, de így, hogy apa ezt magától,....szóval le vagyok döbbenve :lol:

Gabus, mit nem adnék ha Szonjáról is lehetne ilyen alvós fotót készíteni, mostanában nagyon megrövidült az alvásigénye :evil:

Köhöm, a szemem 100%-os a fogaim /nem külsőre hanem, belsőre/ 99%-osak és van egy fogorvosom, aki anno kiszedett egy nyálkövem és olyan jó cicológus, hogy elviseli az extrahosszú nyávogásom a fogorvosi székben meg az ájulásközeli állapotom is :D Jut eszembe, nekem is jelenésem lenne nála, de FÉLEK!
Én a fogkőleszedésnél is nagyon szenvedek :cry:

Képernyőn át terjed a vírus! Tegnap este éreztem a torkom, de ma már kimondottan fáj! Kinél mi volt a betegség lefolyása? Látom mindneki él és remélem virul. Szóval van remény csak idegesít, hogy itt a hétvége én meg betegeskedem :twisted:

Hálózsákot én is láttam szépet, de most azt kell kitalálni, hogy Szonja nem kap e sírórohamot ha hálózsákba kényszerítem :roll:

Ildicsi: kronor kukac freemail.hu
Ilba, azt hiszem AZ a link nekem is megvan :oops: Köszi :D

No, eddig tartottam,...felébredtek a lakótársaim :D Ha nem jönnék v jönnétek,...szép hétvgét kívánok!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Éjszakánk kritikán aluli volt. Ha nem keltem legalább 10x, akkor egyszer sem. :shock:
Remélem csak a foga és nem szivat a gyerek. :D

Natasa,
mi az a nyálkő????

Nekem is van jó fogorvosom egy nagynéni személyében, ha jót keres valaki ajánlom nagyon, ha olcsót, akkor kevésbé. :wink:

Na, még jövök, ha tudok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
eddig én is olyanról hallottam, hogy fogkő. De nyálkő???? Mbá tegnap szigorlatozott, és olyan 1 körül volt kint, kb. 4-ig. Ő a 2B-n van, az induló részen a galérián. Legközelebb menjetek be hozzá! :wink: Hol tetted tisztába és etetted meg? A repteres renődőrök nagyon jó fejek ám! :lol:
Fogorvostól én is félek, mint ördög a tömjéntől :oops:
Betegség lefolyása: torokfájás (nálam 1 nap) aztán erős nátha, ami még most is tart. Már Mbá is szipog. Meg akar halni egy kis náthától. :twisted: Pasi :twisted:

Megyek pakolászni, Petike szunyókál (cecelégy Kép )

Kép
mancs
 
 


Ha felébred, szopi előtt megkapja élete első gyümijét Kép . Kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni... Kép

Kép
mancs
 
 


Natasa, ááááá, 6 hétih ugyanúgy császkálok, mint eddig, nem ítéltem magam háziőrizetbe. A szemüveget én nem szeretem ugyan, de nem különösebben ronda, tehát radikálisat nem változtat rajtam, csak én érzem úgy. (Szóval olyan vagyok, mint egy pszichopata, aki ezt tudja magáról...)
A nyálkő megmagyarázását én is feszült figyelemmel várom.

Mancsék, vow, Petike debütál hozzátápi téren? Kiváncsi leszek! Nálunk a nátha lefolyása: nekem eleinte leheletnyit fájt a torkom, ezért is nem mentem a talira, ellenben azóta és most is leheletnyit fáj a torkom. Remélem, szembetűnő mindenki számára a változás. Semmi melléktünet, úgyhogy Natasa van remény a túlélésre. Ha csekély is.:wink:

Nekem is gyermekem az ébresztőórám, aki ma is rettentő tapintatlanul már negyed11kor felvert, miután 11 óta megszakítás nélkül aludt. De ezt csak minusz 9-es betűnagysággal merem leírni. Képzeljétek azt, hogy nincs is itt.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó delet!

Sztem a fogkő meg a nyálkő ugyanaz lehet, mert a fogra a nyálból rakódik le a kő. Mint a vízkő a mosógép fűtőszálára (kalgonnal a mosógép is továbbéééééééééééééééél). De nem vagyok szagértő, csak gondolom.
Nekem 26 évesen lett az első tömésem, addig csak a gyerekkori fogszabályzás miatt kellett fogdokihoz menni.

Mancsi,
és mit kap Petike? Sok sikert a próbálkozáshoz!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
[size=7]Livi 10-től reggel 8-ig aludt, aztán fél tízig magyarázott még az ágyában, így akkor keltünk fel hivatalosan. Pszt![/size]

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
Livi 10-től reggel 8-ig aludt, aztán fél tízig magyarázott még az ágyában, így akkor keltünk fel hivatalosan. Pszt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bocsesz a duplázásért! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hiába a pici betűnagyság, most már mindenki duplán is tudja a titkodat!

Kép Kép
coolasa
 
 


sziasztok,
a könyvekből sajnos csak a suttogók vannak meg. A mondóka mókára van még van remény, de az 1000 első szó piciknek már nincs a nagykereskedésben, régi azt mondták. Próbáljátok meg esetleg interneten (a www.konyvkereso.hu vagy a www.alaexandra.hu oldalon, bár mi a Pécsi Direktnél kerestük, az pedig az Alexandrának a nagykere)

Tegnap egész este a vatera.hu-n lógtam. Ez az egyik adok-veszek oldal, ahol coolasa szokot licitálni.
Meg is találtam a két régi etetőszéket amit kinéztél. Lett abból valami?
Viszont kérnék segítséget. kinéztem egy dohányzóasztalt, amivel már régóta szemezünk. A Kikában lehet kapni, csak nagyon drága, itt viszont nevetségesen alacsony a kikiáltási ár. Ez az:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13236227

Szerinted ez valódi dolog? És van esély, hogy a miénk legyen? Holnap 11kor zárul a licit, hogyan csináljam? Segííts!!!

A teszvesz-en is licitáltam, Daninak egy, Julcsinak két overálra, aazokból még van néhány nap. Szerintem tök jó dolgokat lehet találni, nézzétek meg, érdemes!!
jumam
 
 


Az Alexandra honlap nem jól sikerült. Helyesen: www.alexandra.hu
jumam
 
 


Sasha, nem tudom mennyit tudsz rászánni, de neked is találtam valamit:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13146360
jumam
 
 


Jumam, most csak az asztalkádra reflektálok: nem valószínű, hogy csak ennyi van a dolog mögött, amit itt látsz, a vaterán én nem szoktam kószálni, csak az utóbbi 2-3 napban, szóval nincs nagy múltam, de azt tudom, hogy a licitáló oldalakon van olyan, hogy "rejtett minimál ár", ami alatt nem adja el a tulaj akkor sem, ha a tiéd a legmagasabb licit, vagy épp az egyetlen. Kérdezz rá a "kérdezzen az eladótól" sorra kattintva, hogy mi ez az ár, ha rendes, megírja. Máskülönben addig kell licitálnod, amíg magadtól el nem éred ezt az összeget, ami mondjuk, ha 500ft-okkal licitálod csak felül magad próbaképpen, eltarthat egy darabig, és lehet, hgoy az ikeás árnál csak mondjuk 5-10 ezerrel adja olcsóbban, szóval járj utána eképp..

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, Jumam, most néztem meg alaposabban, 119.900 a villám ár, tehát ennyiért vihetnéd el most rögtön, meg sem várva az aukció lejárati napot... gyanítom, hogy a minimálár is ekörül van, de mindenképp megér egy próbát úgy, hogy most megadod a legkisebb ajánlható árat, ami itt 15e, és aztán a legkisebb mértékenként (ezt fogja mutatni neked a vatera automatikusan) lépdelsz fölfelé, egész addig az árig, amíg neked még megérné. (Azért ne rögtön azt az árat írd be, amit megadnál érte, mert lehet, hogy agylágyulásban szenved az eladó, és ennél olcsóbban is eladná, vagy pl véletlenül, mert nem figyelt, mikor árubabocsátotta az asztalát, később meg már nem engedi a rendszer módosítani...)

Kép Kép
coolasa
 
 


kb ezt a 15 ezret adnám meg szívesen :lol: :lol:
Na jó lehet 20 is :roll:
Oké, köszönöm, megpróbálom. Te megvetted valamelyik etetőszéket, vagy még folyik a licit?
jumam
 
 


Hali!

Nagyon nyugi van babaneten.

Nagyon jó az a babakocsi amit feltettetek!

Üzenem a kisbetűvel írogatóknak, hogy nem illik ilyeneket még kis betűvel sem feltenni! :twisted:

Kép
vanília
 
 


A kisbetűsökhöz nem szólok, örihari!!!! Kép

Voltunk a barátnőmnél, ipari mennyiségű palacsintát puszítottunk el. Én ilyeneket ettem, hogy sajtos-gombás (nem üvegízű, nem konzervízű, nem kínai Kép ), sonkás-ananászos-sajtos, puncspuding, csokipuding, mogyorópuding kókuszosan, tonhalkrémes, juhtúrós-tejfölös Kép
Petike jól elvolt, még aludt is a hordozóban, meg jókat hancúrozott a habtapin.

Mai nap nagy híre: kibújt az első fogacskája! Minden nap szoktam neki tapizni, hogy kijött-e már. Mert anniyra fehéredett jó ideje az ínye, hogy időszerű volt, erre Orsinál ülünk az asztalnál, na mondom muti csak az ínyed, ma még nem néztem meg. Erre szúrja az ujjam!

Petike első gyümije a barack. Kérdőn, csodálkozva és bután nézett rám, hogy most mi van. Nem köpte ki, de csak forgatta a szájában. Aztán vhogy lement neki. Holnap próbálkozunk újra!
Kábé meddig adjak neki egy-egy fajta gyümit a bevezetésnél? 5-6 nap? Akkor már elvileg ízleni fog neki?

Jumam,
iszonyat jó az asztal, nagyon tetszik!!! Az ára is baráti, de vmi simli lehet a dolgban, mert ennyiért ilyet nem kapsz, az fix.

Kép
mancs
 
 


Jumam,
ezt elfelejtettem :oops: köszi hogy megpróbáltad a könyvet! Nem baj, akkor majd megnézzük az Alexandrában. :wink:

Fogacska Kép

Kép
mancs
 
 


Jó estét!

Vagyok én is!Még csak most tudtam géphez jutni csütörtök óta :evil:

Csütörtökön bementünk Szilvivel munkahelyemre,meglátogatni a kollégákat és felmérni aterepet,hogy esetleg kivel fogok majd együtt dolgozni.Szerencsére többen is számitanak rám,mint kolleganőre,a döntés az én kezembe van.
Szilvi tök jól elhomokozott,de egyedül,mert a gyerekek már messze elkerülték ,mivel sokadszor taposta el az épitményüket. :D

Pénteken bölcsiztünk,majd Diával benéztünk a Skálába.
Dia, nem vettem semmit,mert Szilvi már nem birta a feszültséget a boltban,igy gyorsan megvettem az abédnek valót és haza mentünk.

Ma pedig jöttek vendégek,anyósom és Szilvi keresztszülei,igy reggeltől suvickoltuk a lakást Fannival,hogy minden csillogjon-villogjon.Sütöttem sütit is!De maximum 1 órát voltak itt és már el is tüntek.Fanni megjegyezte,hogy ezért kár volt ennyit takaritanunk :D
Persze volt összehasonlitgatás a másik rokon kislánnyal aki 3 hónappal idősebb Szilvinél,hogy az mennyire barátságos gyerek,de én mondtam,hogy Szilvi nem ilyen és igy kell elfogadnunk.

Mancsi:

Nagyon köszi a gatyóról a képet! :D Jól áll Petinek!
Különben is nagyon kis kópé feje van a fiadnak! :D

Kormi:

Levente is nagyon aranyos!Főleg ahogy a tökőrben nézegeti magát!

Coolasa:

És fogunk rólad látni szemüveges képet?Vagy személyesen találkozunk még addig? :D

Gabi:

Pénteken megnéztük az új játszót!Tényleg jól néz ki!A homokozást is ki kéne próbálni,ha jó idő lesz,nem?

Most ennyi,igy is hosszú lettem!

Mindenkinek nyugis éjszakát!

Kép

Kép
novum
 
 


Mancs, nálunk már a 2. próbálkozásoknál ízlett az elsőre csak gyanúsan méregetett gyümölcs, beleértve az őszibarackot is.

Jumam, nem vettem meg egyik etetőszéket sem, mert azt hiszem, jó volna hozzá a tálca. Viszontn nekem a békebeli fa etetőszékek tetszenek, mint ezek is amiket láttál, de akkor még valahogy tálcátlanul is el tudták képzelni a létet azok a lelkiismeretlen anyák. :wink: De jó a te ízlésed is, láttam ám a fisher price-os érdeklődésed...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Tyű, de nyugi van :shock: Focit néz mindneki? :lol:

Mancs, akkor én láttam volna Mancsbát, de nem a 2B-n voltam noha azt hittem :oops: A párom telefonált, hogy mikor érünk ki, mi meg topogtunk a 2A-n Szonjával, hogy hol van már apa :oops: De, a rendőrök tényleg cukik voltak :)

Gabus, én nem is olvasok alvó gyerekekről szóló mondatokat :roll:
Ide nekem azt a cecelegyet!

Cool, nekem elég lenne elrejteni a sminkkészletem és ki nem dugnám a fejem a lakásból :wink: És hihetettlen, de igaz,...volt időszak, amikor szemüveges szerettem volna lenni :!: Örülök, hogy a torokfájásos nyavalya túlélhető,....az orrom ma este kezdett el fura dolgokat művelni :shock:

Nyálkő csak akit érdekel: ez is nyálból lesz, de nem = a fogkővel. A nyálmirígyben vagy annak a kivezetőcsatornájában képződik. Nem egy gyakori jelenség, de elég kellemetlen sőt! Szerencsére nekem csak egy pici volt a nyelv alatti nyálkivezető csatornában. Sokan néztek hülyének,..aztán a kedvenc fogorvos-szájsebészem elküldött röngenre és nini ott figyelt a nyálkő. Ki is vágta és azóta semmi panasz :D

Petike gyümievéséről remélem lett fotó :!: :?:

Mi ma a háznál voltunk,...lehet még e hónapban megkezdődnek a munkálatok. Ma apa hordozta /kendőben/ Szonját. Voltunk a Cora-ban. Vettem 2 nacit a csajnak meg egy Vukkos harit :wink:

Az Alexanrdánál tutkó van 1000 szó, láttam :!:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancsusz, gratesz Petykónak az első fogacskához :!:
Sonkás-ananászos-sajtos,...khm, ezt tuti nem enném meg előled :?

Novum, utálom az összehasonlítgatásokat :evil: Fanni okos csaj, már most látja a lényeget :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, sminkkészleteeeeeeeeeeed? Csak engem gyanúsított meg Tücsi, hogy mindig makeupban virítok, de rólad még az én szakavatott szemeim sem mondták volna meg, hogy használsz ilyesmit, boszorkányosan profin múvelheted!

Novum, annyira utálom a szemüveget, hogy direkt meg fogok jelenni benne ismerősök, barátok előtt, mert így az igazi kihívás, érted? ÉRTED?

Kép Kép
coolasa
 
 


Megkérdeztem az asztal minimálárát (ez az ami alatt nem adja oda) 115000 ft. Úgy néz ki nem lesz ilyen asztalunk :cry:

Ha az Alexandránál tényleg van az 1000 szó, érdemes lenne, ha egyvalaki rendelné meg mindenkinek, mert eleve van a 25% kedvezmény, és 10000 ft felett postaköltség sincs. úgy emlékszem ezt olvastam. :?

Coolasa, igen azzal a Fischer Price etetőszékkel nagyon szemezek. Azt gondolom, még elég sok idő amíg biztonságosan ül julcsi, addig jó lenne. Utánára meg van még Danitól, Ikeás, fából, tálca nélkül :) .
Ezz pedig akkor el vagy tovább adom. Vagy elteszem négyeskének :oops: :shock:

Novum, azt hiszem a szemüvegjeink védelmére kell kelnünk!! :wink: Érdekes, én nem nagyon tudnám elképzelni, hogy a szemembe teszek egy kis lapocskát :? . Volt egy kolléganőm, fiatal lányok voltunk, na az még nem az az észrevétlen darab volt, tizenévvel ezelőtt, mindig volt vele valami problémája, lehet, hogy azért.
jumam
 
 


Cool, ezt most bóknak veszem :!: :oops: Egyébként a szüleimen kívül CSAK az látott smink nélkül, aki velem együtt ébred :lol: /Remélem most senkiben nem merül fel, hogy hogy lehet vki ennyire ronda sminkkel is :roll: / Megjegyzem csak a szemem festem, meg a szám, de azt csak télen :wink:
No, most hogy ezt leírtam akár pucérul végigmehetek az utcán :shock:

Jumam, sajnálom az asztalt :(

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, hát még én hogy sajnálom. Brühühü :cry:
Viszont az etetőszékre bejelentkeztem. Ez az:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13288014
jumam
 
 


Jumam, kafa ez a szék! Engem egyébként a sima babszékre emlékeztet, én abban etetek, de annak nincs tálcája.

No, eddig birtam :) Megyek szunyálni.
Jó éjt!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jó estét!!!

Megkönnyebbülten látom, hogy nem kell sokat visszaolvasnom! :D

Gratulálunk Petyának is a fogacskához, azért Mancsanyut kímélje meg szopi közben! :wink:
Mancsi, a legkomolyabban mondom, felfordult a gyomrom a palacsinták felsorolásától. :? Külön-külön biztosan finomak, de így összeolvasva, ááááááááááááááááááááááááááá!

Timi,
méghogy Szilvi nem barátságos?!?!?!?! Lehet, hogy nem kedveli túlzottan ezeket a rokonokat? :roll:

Natasa, én csak aki vagyok :wink: , köszi a leírást!
Szonja sem jó alvó? Nem is tudtam. :shock: Arra emlékszem, hogy a fogacskák miatt voltak rosszabb éjszakák, de nem gondoltam, hogy ez általános. Én elküldöm a földkerekség összes cecelegyét és álommanóját, ezen ne múljon! :wink:

Voltunk ma kollégákkal bulizni, egyikük itt lakik Kispesten, családi házban. Főzött a férje bográcsban valami pörköltféleséget, röhögtünk, fociztunk, nosztalgiáztunk. 4-kor Zoli hazavitte Livit, én fél hétig maradtam, bár szívem szerint nem jöttem volna még el, de nem akartam megvárni, hogy besötétedjen, van egy-két nem túl biztonságos utcácska arrafelé...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Livi tényleg focitehetség, amin a videón egy lelkes női hang amúgy is többször elalélt.... talán a rózsaszín csillámos körmű?

Natasa, persze, hogy bóknak szántam. Amúgy meg ne tessék csodálkozni, hoy eddig nem vettem észre, ha a smink felét csak télen hordod, mely évszakban még nem volt szerencsénk találkozni..

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa,
én sem lépek ki az utcára némi szemvakolás :lol: nélkül. Esetleg akkor, ha max. 2 hete voltam kozmetikusnál és szemöldököt szempillát festett :wink:
Gyümievésről nincs fotó, videófelvétel készült. Gondoltam, ezt inkább így érdemes megörökíteni, a pofavágások, nyammogások miatt :lol:

Palacsintákat nem fikázni, nagyon finomak voltak! :P Azt nem tudom mennyit ettem, de jónéhányból többet is elpusztítottam :oops:

Gabus (habár Te vagy az egyik, akihez nem szólok Kép )
nagyon jó kis hepaj lehetett!

Timi,
képet szívesen! Azaz mi köszönjük! Nálunk is van összehasonlítgatás. Pontosabban anyósék barátainak kb. másfél hónappal fiatalabb az unokájuk mint Petike. Anyós bármit mond nekik hogy mit csinál már P. ők mindenre azt mondják: A miénk is... Ő is... A legjobb az volt, amikor arra a mondatra, hogy P. már forog azt mondták, hogy Úúúú, a miénk már 1 hónapos korában forgott Kép Az ilyet sosem fogom megérteni. Ez nem verseny! Van aki mégis annak tekinti.

Éhes vagyok Kép

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
miket észre nem veszel... Rózsaszín csillámos köröm... :roll:

Na lécelek, mert álmos IS vagyok. Inkább az alvást választom, minthogy kifosszam a hűtőt :lol:

Szép álmokat Nektek! Kép

Pssszzzt.... Petike már több, mint 3 órája alszik... Psssszzzzt.... Kép

Kép
mancs
 
 


Nos gyorsan kiadom a mérgemet, mert nem merek bemenni a szobába ugyanis (akit nem izgat altalási nehézségek ne olvasson tovább!!!! Kis betűvel írogató anyukák! :lol:
Gyermekem nyolc órás lefektetés óta már másodjára kelt fel fél tizenegykor. Ezt testvérek között is majdnem óránként.
Nem tudom miért kell neki azonnal felállni a kiságyba és bömbölni, azonnal mikor kimászik a mély alvási fázisból. Teljesen cici függő a szentem. Ami jó, ha szopizna valamit, de csak a szórakozás van. Nos ilyenkor semmi más nem altatja vissza, csak a cici. Nos gondoltam kipróbálom a sírjon kicsit módszert úgy három perc múlva kivettem (annyinak tűnt) de semmi se volt jó. Csak dobálta magát, a cicit sem kelett, üvőltött forgolódott.
Nos akkor bedurrant az agyam :cry: (már rég terveztem kipróbálnám a Suttógó és a többiek féle egyedül altatási módszert, csak hát apa nem ennyire elhatározott, nem ő kel az állandóan kelő gyerekhez, nem az ő cicizik vele fél órákat éjjel + mire visszakerül a kiságyba)
Nos gyerek kiságyba téve én a nyaszobába lesem az órát (persze minden perc egy órának tűnik, a gyerek már eltorzult hangon sír és én háromszor elátkoztam magam miket művelek).
A lényeg, hogy fél óra után -háromszor voltam bennt jelenlétemmel nyugtatni- (halkan jegyzem meg nem sokat ért) most csend van. Ezért nem merek bemenni a szobába, nehogy felkeljen, mert akkor tök fölösleges volt az egész és nincs lelkem és erőm újra kezdeni. Nem tom mi lesz az éjjel további részében. :(

Timi az elmúlt pár nap már mi is az új játszón voltunk. :lol: oda mi is mennénk homokozni visszük a tuti kis szettünket. :lol:
A rokonok nem komplettek, Szilvi nem barátságos?

Mancs nekem a palacsinta csak hortobágyiban és édesen jó. Amiket te ettél hát!!!!!!!!! :cry:

Nos megyek aludni! Kép

Kép
vanília
 
 


Vanília, lélegzetvisszafojtva várjuk a folytatást.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Reggelt!

Naggyon jól siekrült szülinapi buli volt! A Gabi nagyon élvezte, egyem meg a kis husát! Nagyon jó kis ajándékokat kapott a torta is tetszett neki. A vendégek is jól érezték magukat... lököttek!
Gabi kapott egy vár szettet. Nagy vár, hozzá lovag karddal, meg egy katapult. A vendégek fele a párom unokatesói két asztalnál ültek és egymást lövöldözték katapulttal. Először csak a hozzá való kis hordóval, aztán pogácsa, meg tejszínhab... Volt itt ereszd el a hajam, olyan óvodás módra felnőttekkel... Aztán ördögborsó csata volt mindenki mindenki ellen, na hát azt élvezte a gabi a legjobban :wink: (ördögbörsó aki nem ismeri: kis papírba csomagolt kovakövek amiket, ha kemény felületre dobnak a súrlódás hatására pukkan, de még kézben elsütve sem okoz fájdalmat)
Aztán a felnőttek Uno-tak, szétröhögtük az anyunkat! Ajánlom a kártya szeretők figyelmébe!

képeket majd később...

Mancs!
Ezt úgy utálom, mikor überelnek! tegnap a belemet kidolgoztam, hogy mire mindenki ideér azért nagyjából elkészüljünk. Fél 6-kor keltem, és mire 8-ra anyukám ideért segíteni sehol se tartottam. Aztán anyósomék 9-re megérkeztek, de utána meg a párom haza is vitte. Sütött két kosár pogácsát! Megjegyzem 2 óra alatt készen volt vele, mert 11-kor már itt volt. Én meg majdnem fél délelőtt ki voltam akadva, hogy hiába kotlottam az előző nap a konyhában, és teganp is ugye korán keltem még se jutottam előbbre! Anyós meg überel, mindenben! Hogy hát ő meg 6-kor kelt! Anyós fáradtabb mindig, anyósnak minden jobban fáj, ő ugyanolyan betegségnél rosszabbul van, neki jobban hányingere van, ő szomjasabb, ő éhesebb, ő álmosabb.... szóval kész voltam!
Sogórnőm, meg anyukám segített puccba vágni a házat.


folyt köv

Kép
sasha
 
 


Brutál éjszakánk volt, rengetegszer volt fent Belzebúb. Tök kóma vagyok. Ráadásul fél 7 óta fent van, és azóta nem aludt semmit :shock: Most jön egy kis barack, majd szopi, és megyünk sétálni.
Ha tudok, jövök még.

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Gabus, Livi gyomra is sok mindent kibír: ropi, pörkölt, krémlikőr :lol: Pedig az alakján nem is látszik, hogy ennyit eszik :D
Ja, Szonjának este nincs baj /csak a szokásos 2-3 szopi/ az alvókájával csak a nappali alvásai rendszertelenek. Van, hogy 3 órát durmol , van hogy felet sem :evil: És amikor fáradt akkor nagyon makacs tud lenni!

Sasha, tegyél majd fel fotót arról a várról! Azt hiszem ezek a játékok azok, amik miatt én fiúpárti voltam Szonja előtt :wink: Tök gáz, de én még soha nem únóztam :cry: :oops:

Vanília,...én is várom a comming soon folytatást :wink: A képen meg hirtelen úgy láttam, hogy hó van a hinta alatt :shock:

Mancs, mi videóra vettük, hogyan öklendezi Szonja első spenótfőzijét. Azt hiszem a nagyszülőknek inkább nem mutatjuk meg :?

Hja, ma voltam vásárolni MAGAMNAK pár göncöt, de olyan gyorsan annyian lettek az üzletben, hogy fejvesztve menekültem onnan. Egy felsőt akasztottam le meg egy nacit. Nagy megdöbbenésemre, már nem feltétlenül kell az XXL-es boltba ruházkodnom :D

Közben Szonja megeszi az apja banánját,...megyek mielőtt háború lesz köztük :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Egynéhány keresetlen fotó:

Kép Kép

Heni barátnőmmel (Gabus, figyelem, a piros ruci teljes valójában):
Kép

Szemüveges életérzés
Kép Kép

Nyugodtan nézzetek ide, kikapcsoltam a vakut
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Pillanathírek rólunk:Domi tegnap kirándulni volt a keresztszülőkkel így én tudtam nooormálisan takarítani,készülni az esti vendégségre.Vendégség rendben lezajlott :wink: ,viszont Domi összeszedett egy kis gyomorrontást.No nem itthon szerezte(szerintem)hanem egy kifőzdében ahol ebédeltek a kirándulás alatt. :evil: Ennek az lett a következménye,hogy 2x hányta össze éjjel az ágyát plusz reggel még 1x. :evil: :evil: Mivel állandóan figyeltem éjjel így az éjszakai tanulásomnak lőttek.Ma ugyan tanultam és még fogok éjjel,de úgy érzem minél többet tanulok annál kevesebb et tudok. :lol: :shock: Szóval nagyon félek,izgulok a holnapi vizsga miatt!Kérek mindenkit nagyon szorítson,mindenét tegye keresztbe!! :lol: :lol: Én 3 napja csak a wc-t látogatom(hasmarsom van :lol: ).
Sok sok puszi!Holnap jövök remélem jó hírekkel! :wink: Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

Petike, istenke éltessen a feledik szülinapodon!

Mancsi, Vanília,
nekem is szar éjszakám volt, sőt (most űberelés jön :twisted:) a mai napom is trágya volt du. fél hatig. Tegnap hazajöttem a parejből és 7 óra felé csodálkoztam, hogy miért nem vagyok éhes, mikor 1-kor ebédeltem. Aztán 11 felé éreztem, hogy ha akarnám szanaszét tudnám hányni az agyamat. De csak pisilve fosizás lett belőle non-stop reggelig. Alvás egy fél óra. Reggel meg olyan gyengye voltam, hogy felkelni sem tudtam, tiszta mák, hogy hétvége van, mert nemtom ki látta volna el Livit reggelivel+tiszta pelenkával stb. Döglöttem délután fél hatig, aztán ettem egy sonkás szenyát. Most várom, hogy kell-e rohannom.

Mariann,
nem próbálod ki Te is a napi 1 alvást? Ebéd után. Lehet, hogy éjjel jobban aludna Ádusz. Mancsnak nem merem még ajánlgatni, Peti még fiatalabb, neki kell még a többszöri alvás.

Coolasa,
sztem nagyon cool a szemüveg, én lenni irigy, mert nekem rosszul áll. :(
Nem a csillivilli körmű hölgy alél el többször is, hanem egy másik.
Csináltam tegnap egy videót, csak spontán letettem az asztalra a gépet, amit körül ülünk, de nem merem nyilvánossá tenni... :oops:

Natasa,
kérdezhetek egy indiszkrétet? Kié lett végül apa banánja?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
Ti is?????? :shock:

Gyógyuljatok meg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ildicsi, ha egyre kevesebbet tudsz akkor pont jó uton haladsz, hogy szupi eredményt érj el a vizsgán :!: Te nem az idegtől fosizol??? Dominak jobbulást. Szegény, a hányás egy rémes dolog :x

Petike FÉL ÉVES :shock: :shock: :shock: Nem olyan régem még a fosis pellusát néztük most meg ő nézi apa újságát :D Rohan az idő, puszi neki ezen a napon!

Gabus, én lenni eléggé perverz, de erre nem gondoltam :D Apa osztozott Szonjával a banánon, de szerencsére a kolbászt megtartotta magának :lol: ...meg nekem, remélem :oops:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabus, gyógyulj, lázas nem vagy? Mi annyira 7pecsétes a körülülős videóban?

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?