Új privát üzeneted érkezett!

Német? Szigorlat??? Brrrrrrr!
Akkor a ti habtapitok pont annyival nagyobb, hogy vannak benne számok. A miénk 26-os, de jó nagy területet lefed. A minap láttam habtapit, de azk picik voltak én meg abban reménykedtem, hogy mindegyik kompatibilis mindegyikkel. Tévedtem :?
Ha jól láttam a Ciciban is annyi mint a Siesta meg társai. Már nagyon várom majd azt anapot amikor visszamegyünk az ortopédiára Szonjeccel (amikor már egyedül jár) és a szimpi dokibácsi cipőt javasol. Kíváncsi vagyok melyik bagázshoz tartozik :?:

Szonja elnyálazott egy piskótát! Ez a mai ebédje. Hamarosan alvás lesz, bár már régóta a szemét dörzsöli mégis kakaskodik itt mellettem.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sajna nem kompatibilisek :(

Na, felébredt az úrfi (kivételesen pár nyikk után elaludt), megyek, felöltöm a gondos anya jelmezem :lol:

Kép

Kép
mancs
 
 


Na körlevelemet megírtam és el is küldtem.
Natasa ezt a rokonaimnak, barátaimnak, kollégáimnak ... szoktam küldözgetni, csak hogy tudják mi újság velünk mi minden történt velünk az elmúlt 1 hónapban és képekkel illusztrálom a dolgot. Eleinte még 2 hetente írtam, de aztán rájöttem, hogy nincs ennyi időm. Viszont időközben arra is rájöttem, hogy ez tök jó, mert összegyűjtöm ezeket az irományaimat, kinyomtatom és Petra majd tudni fogja, hogy melyik hónapban mit csinált. A barátnőm a múltkor ezen levelek alapján lepett meg engem egy fotókönyvvel, ez volt Petra fél éves szülinapjára az ajándék. Tök jó volt nézegetni a képeket és mellette idézetek a levelekből.

Mi 40-es habtapit vettünk, de most hogy Petra elkezdett kúszni úgy érzem kevés, van egy kedvenc helye, ahova elmászik és persze ott már nincs semmi alatta. Most gondolkodom, hogy még kellene venni. Ez a nagy dilemmám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat. Az AC már megvan, szóval meglátjuk... Részben ajándék, részben a mi dilink. Van benne bébiőr is, kiderül, hogy megnyugtat-e a léte. Egyelőre jónak gondolom, de a puding próbája az evés... Ki tudja milyen anyatigris leszek... :))))
Lenne egy ( sokadik) kérdésem. Egy barátnőmtől kapok pár Aventes cuccot (sterilizáló, melegítő, meg mellszívó) A "fejőgéphez" azt mondja, vmi műanyag csillag-izét venni kell majd, mert az eltörött, vagy régi, vagy nem is tudom, mi a baja. Fogalmamm sincs, hogy mi az a csillag-vacak, a hétvégén történik meg az átadás-átvétel. Szóval valahol lehet kapni ilyen kis kiegészítő kütyüket is, vagy ezek olyan dolgok, ami miatt (kis túlzással) kuka a gépezet... :P

Köszi

Sz
szilvás76
 
 


Szilvás,
Ilba a nagy csillaggyilkos :twisted: ebben a témában ő tud Neked teljes körű felvilágosítást adni :wink: Nekem is AVENT mellszívóm van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem tudok róla, hogy a csillagot lehet külön kapni. Vannak mindenféle külön kütyük meg kiegészítők, de külön csillagról nem tudok. :roll: A külön részeket bababoltokban, egyes gyógyszertárakban és a dm-ben is lehet kapni. Érdemes körülnézni ha veszel, mert nagy árkülönbségek vannak, pl. amikor a mellszívót vettük, akkor több1000 Ft árkülönbség volt akár egy bevásárlóközponton belül is (Europark).

Kép
mancs
 
 


Halihóó!

Coolasa nagyon jó lenne az a terem, remélem számunkra pozitív válasz jön.

Mancs Petike megint nagyon édi és aranyos.

Szilvás a csillag problémádra Ilba reszortja! Ő nagyon profi ennek elhasználásában. :lol:

Mi vettünk 20 habitapit de már csak arra jó, hogy a gyerek lerántsa, apa meg összepászítsa a részeket. Nem funkcionalizál.

Kép
vanília
 
 


Vanília,
tegnap Mbá anyázott, mert szedte össze a habtapit, és jöttek ki a betűk belőle :twisted: Azzal vígasztalom magamat, hogy majd szépen tanítgatom Petikét, hogy hogyan kell visszatenni és bepasszintani a kiszedett darabokat :lol:

Kép
mancs
 
 


Egyre erősebben támad a takonykór :evil: Orrdugulás (még) nincs, de fújom ezerrel, tele a fejem :evil: Petike kezd immunissá válni, már ami a hangos orrtrombitálásomat illeti. Tegnap még megijedt tőle, ma már csak kérdően néz rám :lol: Remélem, ő nem kapja el. Szájkendővel nem próbálkozom, hülyeségnek tartom, és azt sem bírom ki, hogy ne puszilgassam... Szoptatós tanácsadó füzet szerint amikor már kijött rajtunk a kór, akkor már fölösleges védeni tőle a gyereket, mert már régesrég átment bele a tejünk által :shock:

Kép
mancs
 
 


Hali, voltunk sétálni meg boltba. ÉÉÉÉÉS, van gázunk ismét! /Mancsusznak utólag is köszi az együttérzést :wink: /
Mancs, ne izgulj, Petike valószínűleg nem lesz beteg. Neked meg mielőbbi gyógyulást, mert állnod kell a strapát!
A betűk kipotyogását én is tapasztaltam ma felmosás meg porszívózás közben. Szerencsére nekünk Szonja nem pusztítja a szőnyeget és a betűket is csak apa szokta kiszedegetni :evil:

Szilvás, csillagügyben tényleg Ilba /a csillaggyilkos/ :D :D :D Én azt hiszem fejésügyben inkább nem szólok.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!
Suttogó:Én nem azért veszem meg mert ebből akarom nevelni Domit(hisz ez már úgy se lehetséges)csak kiváncsi vagyok rá.Aztán,esetleg majd ketteskénél valamit alkalmazok belőle. :wink:
Mint sokan tudjátok Domi 5 hónapos koráig a hasamon aludt,most is ölembe alszik el(közben zenét hallgatunk)és nem gondolom úgy,hogy elrontottam volna valamit.Persze néha besokalok,hogy nélkülem nem alszik el,de ilyenkor azzal vigasztalom magam,hogy pár év múlva már ciki lesz Neki anyához bújni.Kihasználom az alkalmat amíg lehet. :wink:

Kicsi korában volt állandó napirendünk,most is van,de már nem olyan kötött mint rég.Most már inkább ő diktálja a napirendet és próbálok alkalmaszkodni hozzá.Pl:Amint írtam tegnap majdnem végig aludta a napot aminek az lett a következménye,hogy éjfélkor csak balhé árán tudtam elaltatni.Ma viszont reggel 3/4 9-óta fent van és csak pörög....de már kezd kómás lenni. :lol:

Bölcsizők:Holnap kb:10 felé érünk oda mert előtte még elmegyek az SZTK-ba.

Képzeljétek!Ma a piacon pgácsát vettem Dominak amikor egy öregbácsi arra jött és úgy átesett a bkocsin,hogy kitörte az első egyik kerekét. :evil: Megjegyzem nem tom,hogyan tudot átesni rajta amikora fal mellett álltunk.Mindenesetre még Neki állt feljebb(majdnem megvertem :lol: )és a körülöttünk lévő emberek is Nekem adtak igazat.Szóval 7000-ért vettem egy tök szimpla(még csak hátra se dönthető bkocsit :evil: ).

Mancs!
Nagyon sokat fejlődött Petike már nem olyan babás. :wink: Mennyi habtapi! :roll: Én úúúúútáltam takarítani,gyorsan megszabadultam tőle. :lol:

Mindenkinek pusssz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


ZSÓFI és BOGIKA!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKTEK! :lol:
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


sziasztok,

na itt az a pár kép, amin már tényleg látszik, hogy ifj. Petike ereiben is férfiúi vér csörgedezik :lol:

megnézzük, mit olvas apa
Kép

bele is lapozunk...úúúúú, táplálékforrások :idea: :!: :!: :!: :shock: 8)
Kép

húúú vazze, lebuktam :oops: :oops:
Kép

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Bizony-bizony, én is reménykedem a terembérletes pozitív válaszban, és nem csüggedek hogy eddig még nem válaszoltak, ugyanis a múltkor is csak 1 nap elteltével jött a postafordulta.

Mancs, nátha ellen azt hallottam, jó a porszívós orrszívás…hihi…

Kép Kép
coolasa
 
 


most pedig kipróbálom, hogy tegnap délután 6 óta tényéeg nem írt-e senki, vagy csak én nem értek valamit..

Kép Kép
coolasa
 
 


hű, a helyzet egyre komolyodik.
Coolasa hívja a Földet.
Föld, Föld, vétel.

Kép Kép
coolasa
 
 


Itt Föld, vétel.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Dia köszi a képeket!
Gabuska, Ilba Ti is külditek majd?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa,
én jöttem volna este, de nem jöt be a bnet :shock: Nem tudom, mi volt.
Én inkább maradok a papírzsepinél. Úgy érzem, most van a tetőpont náthailag: lüktet a fejem, mintha az egész takonnyal lenne tele :oops: :lol:

Mbá most nyelvi szigorlatozik. Angol-német. Angolt kirázza a kisujjából, de a németre kíváncsi leszek... Egyik este halálra röhögtem magam, amikor próbáltam vele németül társalogni, alapvető kérdéseket feltenni :twisted:

Kép
mancs
 
 


Hahóóóóó!!!! Valaki!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Kép

Kép
mancs
 
 


Na jól van, ha senki, akko lécelek :evil:
Kép

Kép
mancs
 
 


Kiteregettem, bepakoltam egy újabb adag ruhát a gépbe, és még mindig sehol senki...
Mi a Kép van?! :roll:

Kép
mancs
 
 


Új módját találtam a képfeltevésnek, próba:
Kép
(kissé gyűrött ébredés)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Levente és a haverja:
Kép
Kép

A folyamat:
Kép
Kép
Kép

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Mancs pihizgettünk Petrával az ágyban, mert holnap szüretelni megyünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kormi,
nagyon jók a képek! Levente olyan aranyos, és olyan ritkán láthatjuk őt :D Mekkora már?

Vuka,
igyál holnap mustot! Nyamiiiiiii! :P

Megyek, Petike ébredezik. Olyan aranyos, nem sír, hanem halkan sikongat a feje fölött lógó zümikéinek. Vmi cecelégy járhatott nálunk, mert tegnap napközben 3x aludt, és ma is már délelőtt bealudt, pedig eddig csak dél körül sikerült elaludnia, azt is nagy nehezen.

Kép
mancs
 
 


Vuka :!: :!: :!:
holnap úgyis megyünk kocsival a város másik felébe, ha gondolod, írd meg, hogy mi a címed (persze e-mailben) hol van a postaládátok stb. és én szívesen bedobom a műanyag játék kuponját :D Az utcátokat tudom, a többit még nem.

Kép
mancs
 
 


Megkajáltunk és úgy néz ki sikerült bealtatnom a kisasszonyt. Remélem alszik egy nagyot, aztán meg irány a torna. Mostanában mindig akkor aludt volna, amikor torna lett volna, viszont ma előbb bealudt, így van esély, hogy időben elinduljunk.

Azon gondolkodom, hogy holnap Petrával is megkóstoltatom a mustot, hiszen nincs benne a szőlő magja, se a héja. Kíváncsi leszek mit szól hozzá.

Mancs tök jó lenne ha holnap el tudnád juttatni a kupont nekünk, mert hétfőn akarunk a Brendonba menni. Viszont nem leszünk itthon, a postaláda meg a kapun belül van, szóval nem tudom hogy kivitelezhető a dolog, ha csak nem szólok a szomszédnak, hogy engedjen be Titeket.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Az éjszakánk megint egy kicsit pocsékabb volt, 3x keltem, viszont tutira a foga fájt, mert bekentem neki Dentinox-szal és már aludt is tovább. Pedig nagyon jó volt az elmúlt 2 hét, szinte mindig végig aludta az éjszakát. Szegényt úgy sajnálom a fogzás miatt.

Na megyek, mert amíg alszik össze kell pakolnom a cuccainkat holnapra, mert már ma este kimegyünk Pátyra. Foggalmam sincs milyen ruhát csomagoljak Petrának és mit fog csinálni, amíg mi szüretelünk :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Helló mindenkinek!

Én is akartam jönni este, de a Babanet nem akarta. :roll:
Lehet, hogy a gyilkosok már nem is írhatnak? :lol:

Most pedig lakás csillog, ebéd kész, Beni megetetve, megszoptatva, elaltatva. (Most megveregetem a vállam :D )

:!: MINDENKIT KÉREK ÍRJON NEKEM E-MAILT, MERT A GÉP ÚJRATELEPÍTÉSÉNÉL ELVESZTEK A CÍMEITEK!!! KÖSZI!!! :!:

Mancs,
Petike baromi sokat változott. Nagyfiú lett a csecsemőből. :)
Ezen az oldalon a jobb felsőn iszonyú aranyos huncut arcot vág.
Jobbulást Neked!

Mbá,
Hogy sikerült a szigorlat?
Jók a csajnézegetős képek!

Natasa,
Szeretnél számos habtapit? Mert akkor előkeresem a linket, ahonnan rendeltem. Azt hiszem 800 valamennyi/10db áron volt.

Szilvi,
Na, az a csillag vacak az a mellszívó lelke. Sajnos én eddig még nem találtam külön, ahol kérdeztem, néztek rám, mint borjú arra a bizonyos újkapura. :shock:
Ez gumi és el szokott szakadni. Én 11 hónap alatt az ötödiket használom. Kedvenc topiktársaim szoktak kisegíteni. :wink:

Dia,
Babakocsi: :evil:
Kép az újról?

Kormi,
Olyan nagy fiú már Levente! És mennyi haja lett!

Noémi! Boldog hetediket!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
szólj vmelyik szomszédodnak (aki tutira otthon lesz), hogy dél körül mennénk és engedjen be.

Anyósom ma itthon van és de. elvitte Petikét sétálni, így nekiestem a konyhának. Szinte egész délelőtt, meg még fél 3-ig az udvaron volt a gyerkőc. Most viszont felmenekültem, mert nekiállt pacalt főzni, és undorodom tőle. A szagától meg egyenesen elhányom magam Kép

Coolasa,
tudod, nagy nap ez Nokedli életében, úgyhogy boldogot neki! Kép

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Nekem még 15 perce sem jött be a bnet. :evil:

Mancsi,
Petike olyan gyönyörű kissrác, hogy csak na! Az a férfi magazin neki olyan lehet, mint nekünk a food express megrendelőlap. :lol: Ha meggyógyultatok gyertek a bölcsibe! Ma is olyan jó volt!

Coolasa,
hallottam ma, ahogy a gondozónő beszélgetett a többi anyukával, mondta, hogy még Gyálról is járnak ide, meg a XVII-ből. Megnyugodtam, mert eszembe jutott, hogy az mind szép, hogy invitálunk titeket a város minden részéből, közben meg lehet, hogy csak a kerületiek járhatnak. De akkor nem így van, úgyhogy a hétfőt akár meg is beszélhetnénk, nem? :wink:

Dia,
na, mi volt a skálában? Fiú ruhák? :roll:

Kormi,
meggyógyult mindenki nálatok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nokinak mi is heppppi hófordot!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
nálam is vacakolt az előbb :evil: Megyünk, csak legyek túl ezen a takonykóron! :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
köszi megkaptam. :wink: Válasz is ment. :)
Pacal: a skype-on a 3. sor utolsó előtti ikonját kell ideképzelni :lol:
(hányó fej) :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Timi,
nézd csak mivel alszik Livi!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mi ez? Valami kiskutyás könyv? Vagy a cumira gondolsz? :lol:

Kép
mancs
 
 


Laokoon-csoport
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
állatos könyv, Timitől kaptuk. Mutogatja benne az állatokat magának :lol: , aztán egyszer csak elalszik.

Nemtok képet feltenni! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nnnnnnnnnnnnnnnnna. Ihon vagyunk. Noki alszik, így őt is én képviselem írásos művemmel.
Mai programunk az volt, hogy délelőtt elmentünk a Klinikákhoz a szemészetre kontaktlencsét késszíttetni (márhogy nekem), és hát nincs épp itt az otthonunktól 2 percre, ám a szép terv dugájába dőlt, mert a szemem állapotát különféle negatív jelzőkkel illette az orvos, és kijelentette, hogy 6 hétig szemüvegre vagyok ítélve, ne is próbálja bettenni a lencsém, majd menjek vissza kontrollra, hogy egyáltalán felírhat-e ilyet nekem, avagy szemüveges bagolyként éljem le mindennapjaimat, amilyen utoljára gimi 1.ben voltam. Uff. Ez nem esett jól, és közöltem vele, hogy ő csak ne vigyázzon ennyire az én egészségemre, majd jól elmegyek egy optikai magánlaborba, ahol valami lelkiismeretlen pénzhajhász optikussal olyan lencsét íratok magamnak, amilyet csak akarok, mondjuk tigrismintásat. Aztán persze 2 másodperc múlva már tudtam mélyen legbelül, hogy én most akkor szót fogok fogadni 6 hétig, mert én is éreztem, hogy nem kóser a helyzet, pedig már eddig is a legtutibb minőségű lágyat finanszíroztam meg magamnak, de akkor lehet, hogy át kell térni az oxigénáteresztőbb keményre. Majd hazajöttünk Nokival, és kb negyed órám volt arra, hogy ő egyen, én pedig összekészítsem a babamasszázsos felszerelésünket, megkeressem a szemüvegem, mert szófogadó lány vagyok, és átöltözzek. A vicc az, hogy ez ilyen sorrendben, a rendelkezésre álló idő alatt sikerült is. Persze Nokedli egész nap nem tudott aludni, hiszen kengurúban hordoztam magamamon egész nap, mint majomanya, és most nem csak azért fogalmazok így, mert különféle érdekes példákat akarok kiemelni az állatvilágból. Ehhez képest remekül bírta, a masszázsra már kocsban vittem, hogy visszafelé tudjon aludni, ha kitart a türelme odáig, és miután hősiesen állta a masszírt fáradt sírás nélkül, ahogy kiléptünk a kapun, édesdeden alszik, ki sem veszem a kocsiból, igazán megérdemli a háborítatlanságot a máért.
Köszönjük a köszöntéseket, most hagylak benneteket is hozzászólni, de csak amíg levegőt veszek, mert utána jön a lebilincselően izgi brazil családi eposzunk 2. része.
Do not miss it.

Kép Kép
coolasa
 
 


Amúgy ezek a fotók készültek hokedliről a hétvégén Tárnokon (ismerősnél, naná, soha nem jöttetek volna rá, végülis gyakori, hogy az ember becsönget idegenekhez, majd a lakásukban lefotóztatja magát porontyával egyetemben...)

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
és mi baja a szemednek? Otthon se hordasz egyáltalán szemüveget? Még este, lefekvés előt se? Hogy nézed a tv-t? Én itthon szemüvegezem, pihentetem a szememet. Ha lencsézek, este akkor is szemüvegben vagyok, mert bebújok az ágyba, és nem látom a tv-t Kép

Kép
mancs
 
 


De jó képek! A babaruhadílernél voltatok, ugye? Kép

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
Nokinak tök jól áll a piros szerkó. kár, hogy nem láccik jobban. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lekopogom, Petike ma is már másodszor alszik... Tegnap 3-szor aludt napközben Kép Be is zárom az ablakot, ki ne repüljön a cecelégy :lol:

Kép
mancs
 
 


AZ első képen kitől riadt meg Noki? :lol:

Kép
mancs
 
 


Igenigen, a híres díler család. A rémület az 1. képen a háziak 1 évvel idősebb lánygyermekének szól, aki épp felállt ülésből, mire Noki rögtön levonta a következtetést, hogy az a kisány biztos meg van őőőőőrülve, hiszen ilyet egy baba nem tud, ezt a trükköt csak anyuék ismerik.
Én a lencsét egész nap, itthon is, gyakorlatilag amíg csicsikáláshoz nem határozom el magam véglegesen. Egen. Tudom-tudom. De jó minőségű lencsém van, direkt ilyen crazy lencsésekre szabva, csak most túlhordtam a havi lejárathoz képest, mert az utolsó fél évben azt sem figyeltem, mikor bontottam ki az előző adagot, és mikor jön a következő... szóval az egyik szemem piros volt, és akkor már megjelent a villanykörte drága doktorom feje mellett, hogy akkor a másikat is megnézné, és hát hiba volt, mert eresedik szerinte, így azt kell tesztelni, hogy ez a vég kezdete, vagy csak túlhordásból adódó pillanatnyi üzemzavar.

Kép Kép
coolasa
 
 


Khm, akkor engem megköveztek? Én kifejezetten szeretem a pacalt. Ellenben tökfőzelék vagy paradicsomoskáposzta már a szagával is ki tud kergetni a világból.

Levente aktuális méretét nem tudom, majd jövő héten elmegyünk tanácsadásra, úgyis tanácstalan vagyok a BCG oltás helye miatt.

Gabi,
takonykorból mindenki kigyógyult, az én fülem olyan, amilyen, nem számít, csak az idegeim vannak a padlón. No meg a kialvatlanság se segít, mert igaza volt annak, aki azt mondta, ne féljek, majd leszokik Levente az ujjszopásról, ha elkezd mászni. Bejött, csak azt nem mondták, hogy helyette rászokik a nonstop cicizésre, s mivel az ujjával nem tudja már visszaaltatni magát, mint eddig, így egész éjjel (és a nappali alvásoknál is) igényt tart a cicire. Most próbálkozok némi cumival átveréssel, most napközben egész jól bejött, csak Benedek folyton elszedi a kicsi cumiját. Képes lenne így kétévesen rászokni a cumizásra. Én meg némi gyógynövényalapú nyugtató/altató szedésével próbálom magam agyilag normális szinten tartani.

Coolasa hozzászólásáról jutott eszembe: tudnátok ajánlani valami szemorvost (felnőttet) valahol számomra elérhető helyen? Be kell valljam, ahhoz képest, hogy nekem elvileg félévente kellene kontrollra járnom, 6 éve nem láttam szemészt, s elötte is csak optikában dolgozó pancsert, aki elírta a szemüvegreceptet....
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára kontaklencsém, pedig én gazdaságos kivitelű vagyok, csak fél pár kell belőle.
És ha már vallomásoknál tartunk, vagy 15 éve nem jártam fogorvosnál, s most ugyan csak max a 2007-es évre tervezhetem anyagilag, de tudtok ajánlani fogorvost is?

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, nekem van fogorvsom az árpád hídi metrónál, kedves nő, és szerintem nagyon mérsékelt árú.

Kép Kép
coolasa
 
 


Apropó, a mai nap leglényegesebb elemét nem említettem! Babamasszázson ott volt plusz 1 fő, ugyanis csatlakozott hozzánk erre az 1 alkalomra egy védőnő gyakornok is, hogy ellesse a fogásokat. Namármost, aggasztónak csak akkor találtam a jelenséget, mikor megláttam az ő kezében is egy MŰANYAG BABÁT. Félénken megjegyeztem, hogy Boglárka Kettővel a műbabák lassan minősített többségbe kerülnek az igaziakkal szemben, és azt a diszkriminatív javaslatot tettem, hogy a műanyag bébiknek külön tanfolyamot kellene szervezni, mire a tréningvezető teljes komolysággal megjegyezte, hogy áááá, szerinte annak nem volna értelme.
Jé, tényleg.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?