Szia Rambóka!
De jó, hogy itt vagy megint! És milyen frissen és üdén! Köszi, hogy segítesz!
A Kaáliban mindent kivizsgáltak ezerszer!
Apát csak dícsérik, szuper a minősége!
Nem kellett icsi se meg aha se, csak cseppentettek a sejtjeimre, és mind megtermékenyült (1 kivételével) és mind osztódott, ahogy kell.
Volt lapar: átjárható vagyok. Volt hy-co-sy : a doki látott egy "behajlást" a méhem felső falán, elküldött a Szent Imrébe, Rákóczi prof csinált egy operatív hiszteroszkópiát. Az volt a zárón, hogy a kis mértékű ...ot ollóval átvágták. Ezután jöt csak az első lombik. Aztán a fagyis. Most nyáron, a 2. lombik előtt volt mégegy hy-co-sy, azt mondta, tökéletesen rendben van a méhüreg.
Minden hormonom tökéletes, kivéve az inzulint. Néztek többször 3. napit (közvetlenül lombik előtt is kellett), néztek 21. napit, mindig minden jó. Már az lh-fsh arány is jó lett. Pajzsmirigyeseket is mindig kér. Az is jó.
Azt mondta, egyre jobbak a petefészkeim, állítólag azért segített a lapar is (mert már nagyon rossz állapotban volt), na meg a metformin. Azt mondta, nem vészesen pco-sak a petefészkek! Látta a képet, ami 2000-ben készült a lapar előtt! Gyönyörű,
mondhatom!
Tavaly január óta szedek gyógyszert, most augusztusban emelték 3x850-re.
Hipózni nemigen szoktam, legalábbis nem vészesen. De folyton éhes voltam. Igazság szerint most is. Csak az emelés utáni hónapban volt jobb. Szeritem ez az adag is kevés, de állítólag nem lehet tovább emelni.
Lombik alatt is szedtem, a terhesség min. 8. hetéig kellett volna.
Talán ennyi, de ha valami kimaradt, írok még! Fúú, megint regény..
Bocs!