Új privát üzeneted érkezett!

Juci, gyorsan megnéztem a képeket, egyszerűen szuperek, és nagyon-nagyon csinos vagy rajtuk!!! Persze ezt már régebben is mondtam. Hogy kerültél be az újságba? Mesélsz a fotózásról? Merre volt? A ruhákat Te válogattad? Stb.

Rimar, nagyon édesek a fotók, szép nagy pocid van tényleg! És a párod is milyen szimpi. Látszik, hogy nagyon élvezi az apaságot, már most!

Sziszi, csodaszépek a gyerekeid, és a kislányod! De azért magadról is tehetnél fel képet, mert Téged még nem ismerünk. A pocidra is kíváncsiak vagyunk ám!

Bufo, örülök, hogy jól vagy/tok, és a sebed is rendben van!

A munka megyeget, a tegnapi nap nagyon gyorsan elszaladt, észre se vettem, sok volt a munka nagyon. Most is nagyüzem van, úgyhogy megyek is dolgozni. Kicsit az a nehéz, hogy tegnap még elmentem munka után vásárolni a vacsihoz meg a mai ebédhez, Dani angolon volt, így este 7-kor értünk haza. Szóval, húzósak lesznek így a napok. Estére elfáradok, aztán még otthon a házimunka... de gondolom, ez a fix munkaidősöknek nem ismeretlen.

Ági, merre bújkálsz? Hogy állsz a mensivel? Megjött már? És Anubias? Te hogy haladsz? Sikerült letenni a gyógyszert?

Koda, köszike a szín tippeket. Tényleg, a bordó, azt még imádom is, de lehet, hogy egy kis zölddel megspékelve még jobb lesz. A függönyön gondolkodom, de lehet, hogy akkor bordó drapériát veszek narancs függönnyel. Az talán jól fog kinézni. Na, megyek, mert a végén még 1 nap után kirúgnak. Na jó, ez csak poén lett volna.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is.
Szóval azért nem jelentkezem sűrűn, mert épp üzletet szeretnék nyitni és nem nagyon van időm írni. Sokat járok most Pestre, mert onnan szerezem be az árut, és ez legtöbbször hétvége.
Sok időm nincs, a hétvégék ezzel telnek és hétközbe marad az összes tennivaló a lakásban.

Tegnap voltam vérvételen. Kicsit később tudtam menni az 5. nap, de a doki szerint még jó. Állítólag ezek a hormonok 3-5 nap jók. Dehát mindkét kezemet megszúrta, mert nem talált vénát, azért az egy adag vérhez. Mára csodásan belilult. Pedig a múltkor olyan finoman vette le, meg is dícsérte. Taliztam a dokival is. Ő azt mondta nem kell bemennem az eredményért jövő héten, hanem hívjam fel az asszisztenét és ő elhozza, különben is jövő héten már mennem kell pete nézőbe. Remélem, most már lesz pé-m, és összejön az a babó.
Lányok sajna nem igazán tudok mindenkiről mindent, így nem írok névreszólóan. Nagyon lemaradtam. De látom sokat a cél előtt vagytok, nektek hajrá. Szorítok nektek. Akinél már megszületett a baba annak kitartást sok pihit kivánok.
Akinél nincs, annak nem tudok nagyon mit mondani, hisz én is ebben a cipőben járok, de talán sikerül nekünk is karácsonyra összehozni egy babót. Fel a fejjel. Olyan nincs, hogy nem lesz. Hű ezt most én mondtam?!

Ha tudok még jövök. Csak ha van időm bent a cégnél itt is a privi dolgaimat rendezem. De majd még jövök.

Titi: Ma van a 6. cn-em és 31 napos a ciklus. Köszi!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Nagyon új vagyok itt, de én is nemsokára szülök és lenne egy kérdésem. Most járok a 36. hétben. Az ultrahang eredményeitek alapján nektek mekkorák voltak ekkor a baba méretei?

BPD?
FL?

Ha az ultrahang megbecsül egy súlyt, akkor az általában milyen pontos szokott lenni?

Van ezen a téren valakinek tapasztalata?

Az én picurom BPD-je 34. héten 8,95 cm volt, az ugye normális?

Üdv
Eszter
esztermoro
 
 

 
 

Sziasztok!

Titi!
Köszi a táblázatot! Kiegészítő adat: Máté az Újpesti Szülőotthonban született.

Varratszedés: nekem szerencsém volt, a varratok zöme magától kihullott, pedig nem is tornáztam! :D Persze ezek duplán futó varratok voltak, úgyhogy belül még maradt, ami tartsa a "rést"! Amikor a maradékot kiszedték az nem volt túl kellemes, de az orvosom nagyon igyekezett, hogy a lehető legkevésbé fájjon. Annyi volt a különbség a két évvel ezelőtti ganglion műtét utáni varratszedésemhez képest, hogy a ganglionnál fújtak a sebre varratszedés előtt Lydocaint, itt meg nem.

Mi is már nagyokat sétálunk, Máté is szinte azonnal elalszik a babakocsiban. Hétvégén kipróbáltuk a hordozókendőt is (a baba is jött velünk szavazni! :D ), nagyon bevált. A férjem vitte Mátét - megbámultak minket rendesen a trolin! -, aki azonnal elaludt a kendőben is.

Most mennem kell, a babó ébredezik...

Puszi mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 


Köszi a választ kicsijuci!

Megnyugodtam:)

Minden jót kívánok én is viszont!!
esztermoro
 
 


Sziasztok!

A vizsga sikerült!!!:)

Párom végig nézte és azt mondta nagyon büszke rám. :P Olyan jó volt, hogy ott tudott lenni..sztem jobban izgult, mint én!

Rendes volt a vizsgáztató is, de a feladatok is mentek.:) Semmit nem rontottam el! :wink:
Az oktató mondta, szégyelős vagyok kicsit, gondolom arra gondolt, izgulok, de mikor a felüljáróra kellett mennem nyirgó gumikkkal indultam, s azt mondta a vizsgáztató-ezt nevezi szégyelősnek, aztán nyikorgó gumikkal indul? :P Jó fej volt!!

Már csak 1vizsga és meg van a jogsi! Egyre közelebb vagyok hozzá...

Apu vitt el a vizsgára 1:30ra értem oda, majd ők haza jöttek ...még beszélgettem az oktatóval(aki nem az én oktatóm volt/helyettesítette), mikor 2kor megjelent a vizsgáztató és megkérdezte beszélgetünk még vagy vizsgázni is szeretnénk.:)
Így kezdett: - az oktatód, képes lett volna még 10percig izgultatni..inkább idejöttem, hamar túl legyünk rajta. :P

Kicsit izgultam, de minden összejött! Mehetek a forgalomba, mindjárt hívom is az oktatómat, mikor kezdhetem.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Sziszi!
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy. Akkor még szülés előtt meg is lesz a jogsi?
A gyerekeid nagyon édesek. Most már rólad is láthanánk egy fotót. A kislányodnak szuper a haja, nagyon tetszik.

Jucsi!
Köszi jól vagyunk, és szerencsére sikerült a páromnak is a vizsga. Így mostmár a hétvégén kezdődhet a vásárlás.
Igaz a Rezinek nem találtunk megfelelő gyerek ágyat, ezért csináltatunk neki, ami csak november közepére lesz kész. Remélem addig nem érkezik meg a pici, mert jelenleg még a REzi használja az ágyát, amit majd újra össze kell szerelnünk, mert a rácsokat már rég levettük róla.
Dudornak már biztos szűk a hely, azért ficánkol annyit. Egyik reggel én se tudtam aludni, mert a kicsi fél órán át csuklott. Már annyira sajnáltam, de akármit csináltam nem akarta abbahagyni.
Szerintetek nem baj, ha sokat csuklik?

Jaj, képzeljétek olyan anyás lett a drágám. Nem tudom mi lesz vele, ha bekerülök a kórházba. Ráadásul a doki azt mondta, hogy a 39. hét közepén befektett, ha nem indul meg a szülés.

Titi!
Remélem már hazaértetek. Sokat gondoltam rád 6 órakor. Jól vagy? Biztos megvisel, de azért ha tudsz gyere.
A görbéd biztatóan alakul.

Virág!
Nem vagy rosszul a gyógyszertől? Mikor utazik a férjed?

Cupi!
Irigyellek ám a séták miatt. Mire én szülök addigra már biztos nagyon hideg lesz. Használjátok még ki a jó időt.

Bufo!
Hogy alakulnak a napjaid? Mostmár egyedül kell boldogulnod?
Az elején nekem is lesz segítségem, de az első nap a két gyerekkel egyedül biztos nehéz lesz. Már most is sokszor gondolok rá, hogy fogom megoldani.

Ági!
Mensi? Méred már a hőd te is?

Anubias!
Merre vagy? Már rég írtál?

Anita!
Jó volt hallani felőled. Remélem tényleg lesz pete, és a babó karácsonyra már a pocakodban lesz.
Milyen boltot nyitsz?

Na mennem kell, de a gépemnek megtalálták a hibáját, és nemsokára kész lesz. Igaz a sogorom csinálja, és nála nem lehet tudni, de mostmár megsürgetem, mert még a nyaralási képeket se tettem fel nektek, és akkor pocis képet is tudnák küldeni.
Jó éjt mindenkinek
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, itt vagyok! Tegnap este voltunk a dokinál, de sajnos elfelejtette kikérni a boncolásit. Viszont elmondta, hogy nagyon nagy a valószínűsége, hogy tényleg az volt a probléma, amit a zárómban leírtak. A doktornő szerint egyáltalán nem volt kifejlődve a nyelőcsöve a babának. Mindenesetre megígérte, hogy ma elolvassa a jegyzőkönyvet, és ha mást lát rajta, akkor felhív. Kb 20 perce hívott, és valóban ez szerepelt benne. Tehát nem volt egyáltalán kifejlődve a nyelőcsöve a babának, és ezzel párosult bizonyos farkastorok is, ha jól értettem ez azt tarakja, hogy nincsenek kifejlődve a csontok a nyelőcső és a szájüreg között, vagy valami ilyesmi. Továbbá a köldökzsinór is többször a babán volt megtekeredve, mivel a sok víz miatt a tengelye körül forgott szegényke. Szóval, ez az eredmény. Hát, valami ilyesmit vártam, és kicsit megnyugodtam. Persze, ismét elárasztottak az emlékek, és fáj a lelkem, de azért pozitív, hogy tényleg nagy volt a gond. Állítólag a terhességek 2-3%-ban fordul elő ez a betegség, ami miatt általában a magzatok még méhen belül elhalnak. A későbbiekre vonatkozóan semmi teendőnk nincs, hisz ez csak a sors fintora, nem lehet sem megelőzni, sem kiszűrni. A doktornő továbbá még azt is mondta, hogy ilyen esetekben, amikor ennyire kórosan sok a magzatvíz, azért csinálnak általában császárt mert hogy nagyon veszélyes az anyára nézve is, mivel a hirtelen lepényleszakadás nagy vérzést okoz. De hisz engem nem császároztak, hanem természetesen szültem, amin meglepődött, és azt mondta, hogy nagy szerencsénk van. Illetve az orvosok hozzáértésének köszönhető, hogy minden rendben ment. Igen, ezzel tisztában voltam, mármint hogy ők tényleg mindent megtettek. Az orvosomnak és a szülésznőmnek is annyira hálás vagyok, hogy tényleg annyit segítettek azért minden a legjobban alakuljon!

Lányok, most kicsit elhalkulok, délután még megyek a 6 hetes kontrollra, szerintem holnap jövök már csak. Kicsit emésztenem kell!

Drágák vagytok, hogy ennyit gondoltatok rám/ránk, és lélekben velünk voltatok!!!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ismét!

Tegnap az üzletben voltunk a férjemmel. Beragasztottuk az üvegeket papírral, hogy ne lássanak be mit csinálunk. Most már indul a rontás, bontás,majd az építkezés... December közepén már szeretnék nyitni, ha minden jól megy. Ja, Gyöngyi kérdezte: Menyasszonyi szalont csinálok, és jelmezkölcsönzőt. Már a ruhák nagy része megvan, nálunk a hálóban vannak felakasztva, ahova a babágyat akatam tenni. Na mindegy az még egyenlőre ráér. A másik része november végén jön meg. A jelmezek, meg amikor megyünk érte. Most beletemetkeztem a munkába, hagyom, hogy sodorjon az ár, és hátha a jövevény is betoppan az életünkbe.

Titi: nagyon sajnálom a híreket, de azért próbáld magad túl tenni a dolgot, gyere, hátha tudnuk téged vigasztalni, ha gondolod beszélgethetünk másról is nem csak a babókról.
Persze azért nem feletkezek meg a többiekről se. Én már nagyon várom, hogy megszülessen a következő bébike.
Aztán talán lassan mi is sorra kerülünk. Ági, Virág Te és én. Remélem, nem hagytam ki senkit.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Titi: nem lehet könnyű nektek, de azt hiszem ha sok rosszat leszámítjuk szerencsések vagytok és biztosan hamarosan jó híreket hozol nekünk. Gyere addig is, mert örülünk neked!

Ma este kezdem a vezetést forgalomban!
Remélem hamar meglesz a jogsim.:)

Most megyek főzizni, majd írok még.

Rakok fel egy képet rólam és Zsoltiról, de ez még poci előtti.:)

Kép



Puszi: Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok.
Február óta nem olvaslak benneteket, mert a babavárás alattbizonyos okokból nem akartam babanetezni. a terhesség nem volt probléma mentes de még így is szerencsésnek mondhatom magam /állandó fogínyvérzés, cukorbetegség a végén már inzulin, erős hasfájások az utolsó 1,5 hónapban, alkalmanként bakterális, gombás fertőzések../
szeretném megosztani veletek, hogy szeptember 18-án megszületett Márk András 3660 g 52 cm /előre megbeszélt császárral/.
mi jól vagyunk, bár Márk elég mohó evés szempontjából így kicsit hasfájós.
Jelentkezek még de elég fárasztó még így az elején: szinte állandóan enni akar alig bírja ki a 2 órát, persze a szopizás elalszik és mire visszatenném a kiságyba addigra kinyitja a szemét és kb 1/2 óra múlva már sirdogál, hogy ringasam.....most várom, hogy felébredjen és szopizhason, hogy mehessünk sétálni:)
kumpibogar
 
 


sziasztok!wááá irtam egy csomot erre véletlen kitöröltem

kezdem elöröl:

titi nagyon sajnálom hogy igy alakult de mint te is irtad "jobb" hogy igy történt!de ne add fel lesz neked még egy egészséges életvidám kibabád!várunk vissza ha már ugy érzed hogy tudsz jönni

kumpi gratulálok a kisbabádhoz!sok boldogságot és sok tejcit kivánok nektek!

sziszike gratulálok a vizsgádhoz!ügyes vagy
hu én tegnap vezettem egy év után elöször há azota nem birok magammal,egyfojtába mennék!eddig féltem a vezetéstöl mos meg összevissza nevettem a férjemen hogy mit parázik:)nagyon jo volt

anita születésnapod alkalmábol sok boldogságot kivánok!teljesüljön a legnagyobb álmod minnél hamarabb!

kicsijuci mi örülünk neki ha sokat irsz ezért nem kell bocsánatot kérned!

többiek megint jol etüntek!

kismamik anyukák merre vagytok???
zsepy jo rég irt nem tudtok rola valamit?

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a jó kívánságokat.

Kumpibogár: Gratula a kisfiadhoz. Remélem, ha tudsz még jelentkezel!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Nahát, Kumpibogár, épp tegnapelőtt vettelek ki a táblából, mondván semmit nem tudunk rólad már hónapok óta. Gratulálok a babához, és nagyon örülök neki, hogy nem azért tűntél el, mert elfelejtettél bennünket. Sajnálom, hogy nem volt problémamentes a várandósságod, de lényeg a lényeg, hogy jól vagytok.

Anita, én is boldog szülinapot kívánok Neked!!! Remélem, kívántál valamit szülinapod alkalmából, és mihamarabb teljesül is!

Virág, sajna Zseppyről nem tudok semmit!

Mesivel kommunikálok néha mailben, de sajna semmi pozitív fejlemény nincs még náluk egyelőre. Viszont tanítani fog online kémiát, úgyhogy ha valakinek szüksége van kémia oktatásra, akkor nyugodtan keressétek őt!

Olyan drágák vagytok lányok tényleg, hogy ennyit gondoltok rám, és ilyen szeretettel! Még egyszer hálás köszönetem Nektek!!!

Na, javítottam a táblát.

Kép

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kezd sűrűbb lenni a nap, most, hogy lejárunk levegőzni is. Ezért ha itthon vagyunk akkor nincs időm írni olyan gyakran mint eddig. Hála az égnek még mindig sikerül ebéd után együtt aludni, remélem ez így is marad, mert különben ha már egyedül leszek, akkor délutánra kidőlök a fáradtságtól.
Romar, Juci ,Momo, Oné ragadjatok meg minden alkalmat a pihenésre amíg még lehet!

Titi
Sajnálom, hogy újra felhozódtak az emlékek, Az viszont jó hír, hogy nem valamilyen genetikai probléma van a háttérben így nem ismétlődhet meg még egyszer. Tudom, hogy erős vagy és a mostani görbéd ahogy alakul, hamarosan újra lekik valaki a pocidban.

Sziszi
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz4 Csak óvatosan a forgalomban vezetéssel, azzal is ilyen jól meg fogsz bírkózni.
Nagyon tündériek a gyerkőcök. Végre már téged is sikerült kép alapján megismerni. :)

Anita
Nagyon Boldog Születésnapot! Kívánom, hogy a vágyaid minnél hamarabb teljesüljenek!
Sok sikert a bolt indításához.

Kumpibogar
Nagyon gratulálok a babához!
Sajnálom, hogy nem volt problémamentes a terhességed, de gondolom most már ez nem számít. Kitartást a hétköznapokhoz, pihenj amikor csak tudsz, mert elég kevés időt hagynak nekünk erre a csöppségek. Van vagy volt segítséged?

Oné
Még anya péntekig itt van. Utánna kell egyedül elboldogulnom. Kicsit feszítetteb lesz a menetrend napközben, de remélem sikerül mindent így is összeegyeztetni. Lehet, hogy csak ritkában, vagy csak este tudok majd jönni.
Miért akar befektetni a dokid hamarabb? Van valami probléma?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Anita boldog születésnapot!!
Kép


Tegnap mentem előszőr forgalomban, most csak 1óra volt, de bőven elég!! Hát nem semmi mi mindenre kell figyelnem.
No, majd belehúzok és figyelek én mindenre.:)

Ma 2órát veszek 6-8ig..:)

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Na, tegnap sikeresen túléltem a 6 hetes vizsgálatot is! Képzeljétek, kitette a doktornő a portára a zárójelentésem, amire ráírta nekem a boncolási eredményét, mert hogy a jegyzőkönyvből majd csak másodpéldányt lehet kikérnem, az eredetit nem kapom meg. Azon még szerepelt tüdőelváltozás is, és az orvosom elmagyarázta, hogy az egész garatrész nem volt kifejlődve. Jézusom, szegénykém! Igen, Bufo, teljesen igazad van! Fontos, hogy nem genetikai probléma volt.

Na, szóval a 6 hetesen is rendben talált mindent az orvosom, hál' Istennek minden ok. A méhem is visszahúzódott. Azt mondta, hogy most azért 2 héten belül meg kellene jönnie, merthogy mondtam neki a peteérést. De ha mégsem lett volna, akkor is 3 hét a max. Aztán ha nem jön meg, vissza kell mennem, és ír fel valami olyan gyógyszert, amitől majd megjön. Azért ezt nem nagyon szeretném. Úgyhogy drukkolok nagyon, hogy megjöjjön.

Hát, nagyjából nálam ez a helyzet.

Bufo, lehet, hogy ma már nem tudtok menni levegőzni? Bár a fene tudja, amennyire mondták a lehűlést meg a rossz időt, azért elkerült minket. Talán nem fog esni ma sem!

Sziszi, na, túlélted a forgalmat. Biztos ez volt a legnehezebb, az első alkalom!

Ági, merre vagy? Mesélj! Megjött már?

Eszter, Te is eltűntél. Hogy vagy?

Rimar, egyben vagytok még???
titi_27
 
 


Lányok, merre vagytok?! Hol van mindenki??? Na, drukkoljatok értem, lehet, hogy holnap reggel már egy M betűs görbét hozok nektek! Vannak rá utaló jelek!!! :)
titi_27
 
 


Sziasztok:)

Titi!
Én nagyon drukkolok a M betűs görbéhez :)
Olvastam a tegnapi hozzászólásodat is. A kicsid nagyon beteg volt, én nem is számítottam ennyi elváltozásra. Tudom, hogy semmi sem vígasztal, de a sok rossz közt fontos, hogy nem genetikai probláma volt. Féltettelek, hogy lelkileg hogy leszel, de nem kellett csalódnom ismét benned!
A hathetes kontollnak viszont jó az eredménye, ennek örülök! Ez mondjuk köszönhető saját magadnak is, mert ilyen pozitív hozzállással nem is lehetett más :)

Sziszike:)
nagyon ügyes vagy! Én nem tudnék megtanulni vezetni :D Azt hiszem 3 gyerkőcke mellett szükséged lesz rá:)

Anita:)
Sok boldogságot kívánok nektek!!!! És tudod, hogy még mit (vagy inkább Kit!!) :)

Krumplibogár:)
Minden jót nektek!

Én tegnep voltam Pesten. Elmentünk a Praxis 3D rendelőbe Györfi Mátyás szonográfushoz. Estefelé jövök és elmesélem milyen volt.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szep jo reggelt Lanyok!
Sut a nap :!: 8) 8) 8)

Szepen eltunt mindenki!

TIti!

ELoszor is megy a drukk! :!: :!: :!:
Hamarosan kialakul minden odabent es akkor mar csak a visszaszamlalas kovetkezik.

Hat,Picurkadnak jo sok problemaja lett volna szegenynek.Talan jobb is igy,bar ezt felve irom.Nagyon eros vagy,de gondolom a hit is segit.Kitartas!

Sziszike!
Gratula a vizsgahoz,es ugyi vagy a vezetessel!Azert vigyazzal am magadra! A pocakodat nem nyomja a biztonsagi ov?

ANita!

Utolag boldogsagos szulinapot kivanok es hogy minden letezo almod valora valjon!
Meresz vagy hogy bele mersz vagni egy vallalkozasba.Mi is filozunk rajta,csakhat sok-sok penz kellene+ a mai gazdasagi helyzetben semmit se lehet kiszamitani elore. :(

Koda!

Nem jottel vissza meselni,hogy mi volt az ultrahangon.Mekkora mar Pindurka???

Tobbiek hova lettetek?

Lehetseges lenne,hogy Rimar es JUci is mar szul,vagy hol lehetnek??

Lanyok..vilagositson mar fel valaki....a Magneziumot mikor kell abbahagyni,mert az t tudom,hogy terhesseg vegeig nem lehet szedni.

A masik,jelenleg en magam utan fizetem ezt a 6875Ftos Tb jarulekot.AMkor megszulok inshaallah,vagyis attol a honaptol kezdve ugye mar nekem nem kell fizetnem?

Lassan telik az ido.Voltam dokinal,de csak megvizsgalt,a korhazban nem csinal ultrahangot,csak kint a maganrendelojeben.Voltam ctgn,Zümike vegig aludt,amikor felkoltottek szegenyt,azutan is rogton visszaaludt.
A dokival levetettem a streptococcus kenetet is,o csak kesobb akarta,de mivel en eroskodtem ,beleegyezett. :lol:
Meg maszkalok,de mar eleg nehez,plane tomegkozlekedni,szatyrokkal.
De azert eleg sok idot toltok a kanapen felpockolt labakkal,most legalabb nincs lelkiismeret furdalasom ha nem csinalok semmit.Bar meg lenne par dolog amit meg kellene csinalnom.
MOndanom se kell,hogy meg kivitelezovel nem szerzodtem le,mert a kivitelezesi tervek meg nincsenek keszen.
A lakas arulasaba is lassan belekezdunk,aztan lesz ami lesz.Mondjuk kikotesem,hogy tavasznal hamarabb nem megyek ki belole.Legfeljebb utana berelek egy lakast addig amig el nem keszu a haziko.

Na,mara ennyi.Varom a hugom,olyan aranyos,elment venni nekem par orokzold mini fenyot a balkonladaimba,o cipeli nekem.

Valaki aki meg terhes...milyen erzes az amikor leszall a baba???Mert nekem meg nem ment le,teljesen fent van a bordaimnal.

Virag!

Dolgozol azert nem jossz?Ezt a munkat legalabb elvezed nem.Biztos nagyon jo vagy a gyerekekkel.Sajna ,nekem nem sok turelmem van hozzajuk,remelem a sajattal mar mas lesz. :roll:


Szep napot nektek! Irjatok!
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Tegnap voltunk NST-n és doki bácsinál.Megvizsgált és azt mondta hogy a méhszáj már felpuhult, de úgy látja hogy a babó még nem akar kijönni.Ő jövő hét közepe vagy vége felé saccolja.Szóval úgy tűnik, hogy mégis az első kiírás időpontja lesz az igazi-okt.8. :D
Azt mondják az első gyerekek különben sem szeretnek sietni :) nem tudom, nincs még tapasztalatom.

rimar
rimar
 
 


Jaj, Rimar, de jó, hogy jelentkeztél! Ajjajj, hogy még 1 hét?! Gondolom, nagyon várod már! De a méhszáj felpuhulása azért jó jel!

Koda, itt voltatok Pesten?! :) jaj, de kíváncsi vagyok, majd mesélj, mi volt az UH-n! Ari vagy, igen, tényleg jól bírom lelkileg is, igyekszem erősnek lenni.

Momo, a TB-t szerintem nem kell utána már fizetned, legalábbis úgy tudom, hogy onnantól, hogy megszülsz, sem a munkaadónak, sem a munkavállalónak nincs fizetési kötelezettsége. De van egy honlap, a babafalva.hu, és ott a szakértők között van egy TB szakértő hölgy, én is tőle szoktam kérdezgetni, nagyon rendes, mindig válaszol, szerintem kérdezd meg a biztonság kedvéért.
Ha leszáll a baba... azt hiszem, Rimar vagy Juci írta, hogy már befér az ökle a hasa és a mellkasa közé, és az már azt jelenti, hogy lent van. Szerintem Neked még bőven ráér, hogy leszálljon. Kb 2 hét, és utána várhatod. Milyen fura, már én is a végén járnék? Annyit gondolok Rád, hisz együtt kismamáskodnánk, és együtt szülnénk nagyjából.

Lányok, van egy meglepim. Jól éreztem tegnap! :) Remélem, nem kiabálom el, de nagyon úgy néz ki, ez tényleg az lesz!!! :)

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Nem tűntem el, csak dolgozom.

Momo,
magnéziumot a 36.hétig lehet csak szedni. Mert utána már tényleg beindíthatja a szülést, mert izom lazító.
Tb: a TB-t elvileg napok után fizeted, szóval a szülésedet megelőző napik Neked kell fizetni, a szülés napjától már nem.
Én még mindig gondolkodnék a helyedben az orvos váltáson, bár nem tudom, hogy ugyanabban a kórházban választanál-e, mert az az egy, amit a dokik nem vállalnak, azt tudom.

Titi,
Nagyon erős vagy, és gondolom azért megnyugtató volt, hogy csak azt hallottad, amire számítottál. Szorítok, hogy visszafele számolhassál.

Anita,
nagyon boldog szülinapot.

Cupi,
Ügyesen csináljátok a dolgokat. De ez tetszik, hogy mennyire más személyesen a Nagymama, mint telefonba.

Sziszi,
nagyon ügyes vagy vezetésben. Tényleg a biztonsági övvel vigyázz, nehogy egy nagyobb fékezéésnél nagyon megüssön.
És Annával mi van?

Koda,
hogy vagy? akkor végül nem is tudsz dolgozni:):) Nekem az az egy ötletem van a rokonokkal kapcsolatosan, hogy nem kell velük találkozni.

Juci,
A szüléssel kapcsolatosan csak annyit, hogy jó ha készülsz valamivel, de ne ess pánikba, ha nem úgy történik minden, ahogy számítottál. Bízzál az orvosban, meg a szülésznőben ez a lényeg.

Virág,
Én is Anyut hívtam volna be, ha Párom nagyon nem akart volna bejönni. Bár az, hogy nem jött oda az ablakhoz megviselt, mert teljesen egyedül éreztem magam. Nem kellett volna néznie, csak üljön oda...

Na megnézem van-e melóm.

Ui: most beszélnek terhesség alatti hajfestés, szolárium:
Hajfestés: az első 3 hónapban kerülendő, a későbbiekben nem gond.
Szoli: hetente, kéthetente 5-6 perc még hatásos is lehet a csontképződés szempontjából

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!

titi de jo hogy megjött:)éés milyen ügyi vagy hogy igy megjosoltad!

rimar pont tegnap meséltem a barátnömnek hogy kiirtak 25ére de még nincs meg a baba ugyhogy szerintem marad a okt.8!hát bejött!nekem nimrodka 10nappal késsöbb jött és igen általába az elsö babák lustábbak:)de kitartás ezt már "fejen állva is kibirod"

momo a héten nem dolgoztam még mert kissrác nem akar jönni!kedden elmentem érte de nem akart eljönn velem,most meg hiába hivom nem jön mert anyja barátnöje vigyáz rá!
tegnap nagyon jót babáztam!barátnöm itthagyta nekem a 6hetes kislányát!nagyon meglepödtem mert a kisfiát 6honapig fel sem hozta nem hogy itt hagyja!hát volt nagy örömöm!etettem tisztába raktam altattam!bohockodtam neki ö meg vigyorgott!
barátnöm megint panaszkodott mert a legutobbi talinkkor kivételesen a kisfia nekik is adott puszit de azota sem!na mondom akkor most nekem se fog erre mikor mentek el kérés nélkül már adta is a puszit:)
aztán mikor elmentek átmentünk sogornömékhez ott a gyerekek jot játszottak aztán átmentünk egy kicsit svájcba utánna fiuk elmentek egyet sörözni!tizenegyre értünk haza de nem tudtam belépni hozzátok!

tegnap nem volt senki?hova tüntek a többiek?
puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Köszi, Anna jól van..és szerncsére mi is..

Biztonságiövet nem kapcsoltam eddig még be forgalomban..de, majd autópályán biztos be kell.

Tegnap 2órát vezettem, de még mindig nem tetszik a vezetés..biztos, mert nincs annyi sikerélmény.:)

Az oktató folyamatosan befékez, behúzza a kézit-ha hibázok vagy vált helyettem, ami nagyon nem tetszik..
Ami a hibám? Tegnap kanyarnál 3asból nem váltottam vissza 2esbe, ő meg jól befékezett, mintha nagy hibát követtem volna el, én meg azt se tudtam most mi van, de ezt nem egyszer csinálta meg sajnos.:(

Sok az új dolog én igyekszem, de szóból ért az ember, nem kellene ilyenekkel stresszelnie...
Amúgy sztem nem volt rossz a vezetésem, de azért még van mit tanulnom.
A másik gond belenézek a tükörbe, ő meg látja, de szól, mindig ble kell nézni, mikor mondom neki belenéztem, akor azt válaszolja, nem kell mindenre reagálnom, ő csak tudatosítja...

Remélem hamarosan túl leszek rajta és minden rendben fog menni..legközelebb szombaton megyek.
Jhéten megyek UH-ra péntek 13-án.:)

Szép napot nektek is.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Virág, ja, tegnap nem volt nagy pörgés, majdhogynem itt árválkodtam. Mert hogy Jucinak igaza volt, tényleg többet tudok jönni, mióta dolgozom.

Amúgy nagyon jó anya lehetsz, hogy így szereted a gyerekeket.

Momo, néha én is attól félek, hogy milyen anya leszek, mikor hosszú távon sajnos türelmetlen vagyok a gyerekekkel, de szerintem az ember onnan, hogy sajátja van, megváltozik. A saját babáddal meg úgyis minden rendben lesz, imádni fogod, és agyon szeretgetni! Tényleg, orvosválasztás? Bár gondolom, már ilyen későn nem akarsz. Nagyon ragaszkodsz hozzá? Egyáltalán, melyik kórházban fogsz szülni?

Zseppy, sokat dolgozol? És hogy bírod a gyerekek mellett?

Hajfestés... én is hallottam egy kismamától, akinek odabent azt mondta egy doki, hogy MÉG (mivel az elején) ne festesse be a haját. Szóval, már azon is gondolkodom, hogy lehet, én tehetek a baba haláláról? Én a 6. héten festettem be a hajam, utána már csak az 5. hónapban. De talán az elején nem lett volna szabad. A szolit is abbahagytam, azt sem mertem. Hát, legközelebb máshogy fogom csinálni, az első 3 hónapban a fodrász közelébe sem megyek!!! Tényleg akkor fejlődik ki mindene. Remélem, tényleg nem én hibáztam, akkor még úgy hallottam, hogy a hajfestés nem árthat! Főleg úgy, ha nem viszi túlzásba az ember. Én a 7 hónap alatt 2x festettem hajat.

Sziszike, emlékszem az én oktatómra... az egyáltalán nem oktatott, képzeld, folyton elaludt, amikor én vezettem, meg nagyot hallott, és emiatt nem jól egyeztettük a forgalom vizsgám időpontját sem, így alaptól elhúztak, meg ilyesmi. Szóval nem volt fenékig tejfel, én még azt mondom, jobb, ha inkább ennyire figyel, mint hogy magadra légy hagyva. Én nagyon féltem, vajon mikor megyek neki valaminek, általában a kereszteződéseknél rettegtem, próbáltam nagyokat fékezni, hátha felkel, de semmi. Aztán meg lett a vizsga is másodszorra. Az első vizsgán pont azért húztak el, mert mikor sávot váltottam csak tükörbe néztem, és nem néztem magam mögé testtel is. Hülye volt az a vizsgáztató, ő húzott el műszakin is. Ráadásul esett is az eső, szóval kellemetlen emlékeim vannak ezzel kapcsolatosan.
titi_27
 
 


titi!köszönöm aranyos vagy!
nem ám magadat hibáztatod!nem hibáztál azzal hogy hajat festettél!én elmentem a fodrászhoz direkt megkérdeztem! a festék nem megy a véredbe igy nem árt a babának!a te kisbabádnak nem te okoztad azt hogy nem fejlödött ki rendesen mindene!igenis te probáltad ovni,de isten akarata volt ez!

zsepy de jo hogy végre jelentkezél!most legalább tudjuk hogy melo miatt nem jössz és nem azért mert gond lenne!gyerekek jol vannak?

koda mi volt az uh-n?

sziszike sajnos nekem is ilyen volt az oktatom ne is figyelj rá ez nekik a rögeszméjük!azért keménykednek mert belénk akarják verni a tudományt!

Nimrod Kiarával:
Kép
Kiara ébren:
Kép
Drágám Kiarával:
Kép
Levike:
Kép
Kiara velem:
Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Én akartam jönni, de nem működött a babanet tegnap! Nálatok ment??
Gyorsan beszámolok, mert kevés az időm, de utána jövök vissza egy kicsit később hozzátok!

Tehát felmentünk Pestre Györfi Mátyáshoz. Elmondtam neki az előzményeket és kértem, hogy ezt figyelembe véve vizsgálja meg mindenét. Mondta, hogy addig nem is nézzük meg 3D-be, amígy 2D-be le nem ellenőrizte a babát. 10 perces vizsgálat után kijelentette, hogy egészséges, szépen fejlett kisfiúnk van :) Mutatta, hogy itt a "pöcse neki". Ez 150%.
A súlya kb. 150-170 gramm között van.
Az én számításaim szerint 17+3 hetes, az UH alapján inkább 16+6 hetes. Gondolom ez a pár nap, 1 hét eltérés még belefér.
BPD: 3,69 cm
FL: 2,41 cm
És még sok más adat, amit most nem sorok fel. A feje egy kicsit az alsó határon van, de persze ezt csak én néztem az adatok alapján, a szonográfus meg sem említte, azt mondta nagyon szépen fejlett baba.

Nektek nincs ilyen idős uh lelet? megírhatnátok, ha találtok. vagy valami referencia tartományt a 17-18. hétre!

Nagyon köszi és jövök nemsokára!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda gratulálok a kisfiatokhoz:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Koda!
Nekem 18+4-es Uh-leletem van.Azon a
BPD: 46 mm ( a norm tartomány ekkor 38-52)
FL: 30 mm
Szerintem a tietek teljesen jó :D .

rimar
rimar
 
 


Koda, én is gratulálok a kisfiúhoz!!! És úgy örülök, hogy minden rendben van. Gondolom, hogy megnyugodhattál!

Sajnos nekem idebent nincs leletem, de ha gondolod, otthon megnézem.

Virág, nagyon helyesek a képek! Ari vagy, hogy megosztottad velünk. Igen, a hajfestéssel kapcsolatosan én is nyugtatom magam!
titi_27
 
 


sziasztok
köszi a gratulációkat:) sajnos még nem volt időm végig olvasni az elmúlt idők hozzászólásait, bár örömmel látom a kis "vonalzókon", hogy a régről ismerős nevek nem sokára szülni fognak:)
most éppen alszik márk, kivételesen a kiságyában, várjuk a védőnőt. ma reggel csak az ágyunkban volt hajlandó aludni. szerencsés vagyok mert a férjem most itthon dolgozik és így beosztottuk egymás között a gyerek felügyeletet: este kb 10-hajnali 4-ig ő van vele utána meg én de még így sem könnyű mivel szinte végig fenn vagyok éjjel, hallom amikor sír, rendszeresen elfelejtjük kihúzni a bébiőrt és beriaszt.....
a séta közben nagyon jól viselkedik, végig alszik:)
tejem nincs sok ő viszont rengeteget enne, de egy kicsit lusti szerintem mert ha jobban kell szívni akkor feladja, csak azt szereti ha szinte magától csöpög:)
most megyek konyhát takarítani amíg nem jön a védőnő:)
kumpibogar
 
 


bufo
most látom csak majdnem egy napon szültünk, márk 2 hetes 5 napos v. 4 napos? nem tudom hogyan kell számolni:) 18-án született.
kumpibogar
 
 


Titi,

A doki bácsi szószerint azt mondta, hogy nem ajánlott, de egyáltalán nem szívódik fel annyi mértékű károsanyag, hogy az gondot okozna. Szóval szerintem sem tehetsz Te semmiről. UFF.

Na, megyek dolgozni...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


de jo végre lassan mindenki jelentkezik!de azért jöhetnének még a többiek is!ági,gyöngyi merre vagytok?
anubiasrol nem tudtok semmit mesin kivül ö jelentkezett a legrégebben!remélem nem találtak nála semmi rosszat!
na megyek nagytakaritást rendezni aztán meg majd ha végeztem vásárolni!tök jo ma este tizig vannak itt a városba nyitva az üzletek ugyhogy ráérünk!(ne nevessetek ám ki de itt tényleg nincs ilyen csak nagy ritkán,azt is nemrég vezették be hogy szombaton nyolcig nyitva lehessenek az élelmiszerek vasárnap meg egyáltalán nincs nyitva semmi)
na puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szaisztok!

Tegnap este nálunk se volt jó a babanet, ezért nem jöttem. Szerencsére a párom ma suliban van, így enyém a gép. Persze nem sokáig, mert 3-ra hazaér.

Titi!
Gratulálok az M betűhöz. Látod nem is kellett sokáig várnod rá.
A hajfestés miatt pedig ne izgulj. Te mindent megtettél. Emlékszem mennyi vitamint szedtünk. Sőt ha jól tudom, csak akkor káros, ha nagyon beszippantod a festék illatát. Akkor pedig fodrásznak kellett volna lenned, és állandóan hajat kellett volna festened.

Juci!
Én mindig örülök a regényeidnek. A mozi jól hangzik. Dudort nem zavarja, hogy olyan hangos. Lehet én is rábeszélem a férjuramat még egy mozira.
A hasmenéssel tényleg vigyázz. Az egyik rokonom is elkapta két éve a vírust, amikor terhes volt, és meg is szült (3 héttel előbb). Utána pedig 1 ágyas szobába rakták, nehogy megfertőzze a többi kismamát.
Ja, és az én hasamon is megállna a bögre.

Képzeljétek tegnap úgy kinyomta magát, hogy a hasam teljesen eldeformálódott. Egész este, néha már fájt. A Rezi nem volt ilyen aktív. Anyukám szerint biztos nagy baba lesz, mert a tesóm is ilyen volt. Gondolom hosszabb lesz akkor a lába, bár ez lehet hogy hülyeség.

Momo!
A hasadon tényleg észreveszed, amikor leszáll. Állítólag könnyebb lesz a légzés, mert már nem nyomja a bordákat. De a tükörben is jól látható.
Már én se szedem magnéziumot.

Sziszi!
Minden oktató szeret oktatni. Ez miatt ne izgulj, bár gondolom milyen idegesítő lehet amikor belenyúl. Nem kellenének neked ezek a stresszes percek. Kilókkal hogy állsz?

Zseppy!
De jó, hogy jelentkeztél. Már én is pont keresni akartalak. Mit dolgozol?

Koda!
Annyira örülök, hogy minden rendben. Gratula a kis kukishoz!
Hogy halad a felujítás?

Virág!
Nagyon jók a képek. Annyira látszik rajta, hogy neked is kell már egy kisbaba. Tényleg szuper anyuka vagy!

Na mennem kell mert a drágám hazaért a suliból, és melegítenem kell neki az ebédet. Este remélem még jöhetek
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, köszi a megnyugtatást!

Sajnos mennem kell, nem tudok már többet írni, és legközelebb csak hétfőn fogok tudni jelentkezni, mert megyünk Balcsira szüretelni. Hál' Istennek szép idő van, és holnapra is jó időt mondanak.

Mindenkinek szép hétvégét, és boldog várakozást!

Hétfőn jövök!

Kriszti
titi_27
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is,és minden nap olvaslak titeket,csak nem írtam.Most betegállományban vagyok ,ideggyulladásom van,azért voltak ezek a rosszulléteim,fájdalmaim,és még hátra van néhány vizsgálat is.A reumatológus azt mondta,nyugottan lehet baba,csak várjak 6 hónapot,addígra helyrepofoz.Na ezt természetesen nem fogom megvárni,de az alaphangulatot azért megadta.Nem szemrehányásként mondom,de az is rossz volt,hogy nem kerültem be a táblátokra a babavárók közé,pedig még kértem is és az adataimat is leírtam már rég,de nem is baj,mert úgy is annyi bajom van.Megint kaptam egy gyógyszert erre az ideggyulladásra,amire allergiás vagyok ,majdnem leállt a vesém,koordinációs zavaraim és kiütéseim lettek tőle,úgyhogy gyógyszer nélkül gyógyulok.Ami jó,mert nem árthat később a babának,de rossz is,mert sokkal lassabb.Minden nap van gyógytorna,és fizikoterápia is.Még hátra van a szívultrahang és a 24 órás szívmonitor,amivel megnézik,hogy nem károsította e a szivem a hosszan tartó erős gyulladás,és hogy magától rendeződnek e a ritmuszavarok és vérnyomásingadozások,amit most már tudok,hogy a gyulladás és a fájdalom okozott.Most várok és próbálok pozitívan gondolkodni,de a 6 hónapot semmi esetre sem várom meg.Ha a kardiológus rendben talál én jövő hónapban már babát szeretnék gyártani.

Bocs,hogy nem írok most senkinek,de elég lapos a hangulatom

Jó hétvégét:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!
Igen, nekem is felhívta a szülésznő a figyelmemet a teleholdra.És mondta, hogy jó hogy nem a hét elején szültem, mert az előző hidegfront úgy beindította a kismamákat, hogy egyszerre 10 szülést kellett vezetniük.Szegény, húzós lehetett.
De a teleholdra én is számolok.Ráadásul nekem a hold a bolygóm(rák vagyok).Meglátjuk :)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Ha könnyenkezelhetö, divatos rövid vagy rövidebb frizurát szeretnétek, szívesen segítek.

HAJAT VÁSÁROLNÉK!
Hosszabb női hajat keresek, a haj levágása és az új frizura elkészítése ingyenes.
Bővebb tájékoztatást szívesen adok a 06-30-3911966 telefonszámon.
Hosszabb hajak ápolásával kapcsolatos kérdésekkel is hívhattok.

Üdv. Lala
olala
Bp.
 
 


Sziasztok!

Nem sikerül akkor jönnöm amikor szeretném. :(
Anya tegnap elment haza, így már egyedül kell boldogulnom. Pihenni nem sok időm van most már. Dávid minden olyan időmet leköti, ha nem a kicsivel foglalkozom.
A hangulatom nem a legjobb, de biztos a fáradtság az oka.

Titi
Nagyon örülök a görbédnek. Látod csak ki kellett várni és minden rendeződött. Szorítok, hogy megjöjjön. Érezzétek jól magatokat a Balcsin.

Anubias
Sajnálom ezt az ideggyulladást, remélem hamar helyrejössz. Igazad van ha olyan gyógyszert kapsz rá ami mellet lehet baba akkor én sem várnék, pláne nem fél évet.

Sziszi
Hidd el fog sokkal jobban is menni a vezetés. Minnél többet csinálod annál biztosabb leszel magadban. Az oktató olyan amilyen, de sajnos el kell viselni.

Juci
Vigyázz magadra tényleg most nem hiányzik neked egy jó kis vírus.
Te még szívesen mégy moziba? Nekem Dáviddal a vége felé már nagyon nem volt jó így, mert ülni sem ment annyi ideig és nagyon mocorgott.

Rimar
Drukkolok, hogy a front meghozza a löketet ahhoz, hogy beinduljanak az események.

Virág
Nagytakarítás.Hozzám is jöhetsz takarítani ha van kedved. :lol:
Ez az amire nekem most nem lesz annyi időm mint eddig. Sokszor fél munkát fogok végezni.

Oné
Látom kezd aktív lenni a pocaklakó, és mi lesz később ha egyre kisebb lesz a helye. Rézi hogy viszonyul a pocakodhoz és a kistesóhoz?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Nagyon tré éjszakám volt. Hajnali 3 órától kb 6-ig olyan erős menstruációs szerű fájásaim voltak, 15-20 percenként és tök sokáig tartottak.Aztán reggelfelé belealudtam és 7 körül felkeltem, de most nem fáj, csak azt érzem, mintha szétszaggattak volna alulról.Ez már AZ :?:
Úgy látszik, a telehold mégiscsak bejátszik a dologba.Kíváncsi vagyok a mai napra.

rimar

jó hétvégét mindenkinek!
rimar
 
 


Rimar!

Nem tudom,de lehet,hogy tenyleg az :!: :?: :?: Gondolok rad,ratok!!!

Irtam egy csomot,erre eltunt,majd kesobb jovok.

Addig is szep,napos hetveget mindenkinek! 8)
momo35
 
 


sziasztok!

anubias!fél év??én sem várnám meg ha már egy kicsit javitanak az állapotodon akkor megkell beszélni a dokiva és ha nem árt a babának akkor belevágni a babakészitésbe!csak egy kicsit gyogyitsanak meg!
azért meg ne haragudj titire hogy még nem rakott be a táblázatba!te igenis közénk tartozol csak tudod titinek még a régi táblázat van!de irta is hogy át kell szerkeztenie mert sok a hiba benne!ugyhogy bizti téged sem szánt szándékkal hagyott ki hiszen érted is ugyanugy aggodunk mint a többiekért és ugyanugy szoritunk neked!te már közénk tartozol táblázattol függetlenül!a lényeg az hogy a gondolatainkba meg a szivünkbe bent vagy:)
remélem hamarosan meggyogyulsz!
Kép

rimar lehet mégiscsak jucinak lesz igaza és bejön neked a telihold meg az idöjárás!még a végén a kiskukis pontosan érkezik:)kitartás
és ma akkor probálj sokat pihenni hogy legyen eröd!

bufo aztán elmaradt a nagytakaritás!nem volt kedvem!erre betervezem hogy ma!de ma meg mennem kell münchenbe a kissráccal meg a nagyapjával valami játszoházba!csak nem értem minek kellek én?! nincs el a nagyapjával!sebaj ,de a nagytakaritás ma is elmarad!

puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

Köszi a kedves szavakat,nagyon jól esnek most.Természetesen nem haragszom én senkire,pláne enm TItire,akinek azt gondolom komolyabb problémákkal kellett és kell küzdenie mint az ideggyulladás,tehát ilyenről szó sincs.Sőt,nagyon szeretlek titteket.Egyszerűen csak annyi,hogy mond egy ilyet a dokid,aztán meglátom a táblát és úgy éreztem kész,nekem nem lesz most gyerekem,megmondták és le is van írva.Most persze eltúlzom,csak azt a jó kis világvée hangulatot éreztem,mert közben ugye fájt és lázam volt.De már jobb és nem fogok meghátrálni,veletek leszek terhes és kész. :wink: Most rohanok,mert cicaWC-t és karateruhát kell vennem.Este jövök és írok ám mindenkinek.

Szép napot és puszi nektek.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam jönni. Apával moziztunk, igaz itthon, de kettesben, mert a REzi a mamánál aludt. Már szoktatni kell, mert félek mi lesz vele, ha majd a kórházba kerülök.
Most az apja próbálja elaltatni. Elég csönd van. Remélem sikerül neki. Sajnos már rég altatta, mert mindig a vizsgára készült. Szerencsére azon már túl van.

Rimár!
Pihenj akkor most, nehogy kifáradj mire beértek a kórházba.

Anubias!
Remélem már jobban vagy, és a többieknek igaza van. Én se várnék 6 hónapot. Sőt Virágnak abban is igaza van hogy közénk tartozol. Majd jön Titi és betesz a táblába, ne izgulj.

Bufo!
Hogy bírod? Azért gondolom a hétvégén a párod is tud segíteni.
Főzöl is, vagy megoldjátok valahogy a kaját?
A REzit egyre többet foglalkoztatja a kistesó. Főleg, hogy felhoztuk a babakocsit, meg a hordozót, és mondtam neki, hogy az a kistesóé.
Már nagyon várja, és mindig megsimogatja. Néha még puszit is ad neki.

Virág!
A nagytakarítással még én se haladtam semmit. Majd anyukám jön át segíteni, de már jó lenne, ha túl lennék rajta.

Holnap megyek megvenni a kórházas cuccaimat, és lehethogy a jövőhéten már elkezdem összepakolni. :roll:
Na megnézem az alvókat.
Jó délutáni pihit mindenkinek,( aki megteheti) :lol: :lol: .
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek..igen tudom lehetne rosszabb is, de a második alkalom tényleg kicsit elvette a kedvemet, ma mentem vezetni megint..hozzáteszem kedvetlenül.

De meglepően jó volt az óra, mondott mais mindenfélét, hogy mire figyeljek, váltsak vissza, nézzem a jobb tükröt is, de nem volt stresszes..szóval a végén meg is dícsért, mire mondtam neki, hogy jobb kedve van, mint múltkor és, hogy nem tetszett a hírtelen sok befékezése sem.

Hétvégéket, amúgy nem vállal, ami hiányzik, de amíg heti3* tudok menni, nem gond...mais csak azért hívott, hogy menjek, mert vki miatt el kellett jönnie dolgozni, akkor már mindegy alapon.

Igyekszem, majd a jót látni az egészben, s elfogadom ilyennek, amilyen. Önfejű, nem hagyja, hogy másnak legyen igaza, állítja a saját dolgait, én már ráhagyom-nemis érdekel..csak legyek túl mindenen! Márcsak 1hónap és vége, ez lebeg előttem.

Kilókkal jól állok, 2hét alatt félkiló. Összesen:7,5kiló eddig.:) Ez sztem nem vészes.

Titi: ezt verdd ki a fejedből!! Nem tehetsz te semmiről, az egyetlen bűnöd, hogy szereted..nem kell elfelejtened a picurt, mert hidd el angyal lett és fenntről vigyáz rád. Ő neki ez volt a sorsa a te kisőrangylod lett...most már minden jó lesz.:)
Ne kersessd ki hibázott, mi lehetett a baj, mert ilyen nincs a sors akarta és Isten, hogy ez így legyen-még nehéz, de hamarosan a pocakodban egy új élet fog növekedni és enyhít fájdalmaitokon!

KOda:-Ez Zsoltinál volt, aki 3700gramm, 54cm és a feje 37cm lett.
Gravs.17.hét.
BPD:39mm FL:25mm THQ:34mm.

Mostani: Bence Gravs. 17.

BPD:38mm,
Femur:24,5mm,
AD1:36mm,
OFD:521mm,
AC:125mm,
BMS:236gramm
HC:139mm.

Annának nem volt ilyen idős UH-os lelete..20-21hét körüliek vannak még.

Titi: milyen volt a szüret? Tényleg szép időt fogtatok ki!

Virág: nagyon helyesek a képek.:) Nimród nagyon bájosan mosolyog.:)


Anubias: remélem hamar helyre jössz... s a babára énsem várnék ennyit, ha a gyógyszer nem befolyásol..

Gyöngyi: már ilyen korán összepakolsz??:) Igaz jobb előbb, mintha lemaradna vmi..én ilyenkor szoktam elkezdeni a listát-mit kell bevinnem, majd.

Rimar: megy a drukk, majd írj, milyen hatása volt rád a telihodnak. :wink:

Bocsi, akinek most nem írtam, de Zsolti már várja a jó éjt puszikáját és a mesét.

Kellemes 7végét!

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Bazsi megszületett:

2006.10.08-án 02:42-kor 3100g-al; 54cm-el, teljes egészségben!:-)

- A boldog Apuka! :-) -

Kép
Kép
[/img]
rimar
 
 


Ujabb szep reggelt nektek lanyok!

Ki van meg egyben? :lol:

A tegnapi elszalllt uzenet utan mar nem volt kedvem ujra irni+el is tel ta nap piaccal,vasarlassal,takairtas,mosas stb.Most is mosok meg,aztan ha nem jon az epitesz a tervekkel akkor elmegyek en is mozizni egy kicsit,az Ordog Pradaban vagy mi c. filmet szeretnem megnezni.ANno olvastam a konyvet,jo volt.Konnyu filmre vagyom,ilyenkor mar csak ilyet szabad+feltetelezem,hogy akkor ez nem is lesz olyan hangos.Igay egyedul menni nem az igazi,dehat ez van.Remelem kisut rendesen a nap hogy beszaradjanak a cuccok.

Sziszike!

Tenyleg ugyi vagy,hogy ilyen gyorsan haladsz a vezetessel!!!!

Koda!

Nekem is kb. 20 hetes leletem van,majd elohalaszom ha aktualis lesz inshaallah.Gratula a kicsi fiatokhoz!!!!!
Fiut szerettetek volna vagy teljesen mindegy volt?
AMugy ezekkel az adatokkal en is uldoztem a dokimat,nalunk a fejcsi,comb,stb merete mindig nagyobb az atlagnal,de a pocak(AC) az mindig kisebb.A dokim meg mondta,hogy ne aggodjak mar ezen is,lehet,hogy csak vekonyabb es nem pocakos lesz.

Rimar!

Tudod,toled varjuk a reggeli bejelentkezest!!!! :lol: Par napja mar nekem is kezd fajni a szemeremcsontom,de csak akkor ha fekszem es forgolodok.AZ alvas amugy katasztrofalis,max. masfel orakat sikerul egyhuzamban aludni...tenyleg most keszulunk fel az ejszakazasokra???

ONe!

Rezi biztosan feltekeny lesz egy kicsit majd amikor megszuletik,dehat utana hamar megszokja szerintem.Meghat attol is fugg,hogy hgoyan van neki talalva a dolog.AMit en szeretnek csinalni,hogy veszek valamit a hugom kislanyanak(mert mar most rettenetesen feltekeny) es azt mondjuk neki,hogy Zumiketol kapta. :roll:

Zseppy!

Nem valtok mar dokit,mert mar egy.keso,2.akire valtanek az szinten az Istvanban dolgozik.
De mar kezdunk osszerazodni,azt hiszem rajott,hogy en nem a tipikus igenis doktorur kismamaja vagyok...+ a vedono inkabb az alternativ dolgokat kepviseli,szoval megoldom.


Juci!
A magneziumra en is azt hallottam,hogy megneheziti a szulest igy enis abbahagytam,bar neha veszek be a Ca-mal egyutt.
A Ctg normalis lett,dehat en ide is hamarabb mentem,mert az Istvanban betoltott 37.het utan lehet csak menni es a kenetet is csak akkor veszik le.De megfogtam a dokimat,mert azt mondtam neki,hogyha annyira aggodik,hogy korabban szulok akkor nem lenne celszeru mindent korabban megcsinalni???Igy nem mondhatott nemet. :lol:
Csinaltam egy kis kozvelemenykutatast a lanyok kozott akik ra es a Ctgre vartak mult heten,es szinte mindenkinek a Cordaflexet irta fel....igy megnyugodtam egy kicsit,hogy nem vagyok rossz anya aki elutasit csak ugy minden gyogyszert. :roll:
A vedono szerencsere otthon van a homeopatias szerekben stb....mig en a Ctgn voltam,ok ketten vitaztak azon,hogy most igyam a malnalevel teat es elkezdjem a homeobogyokat vagy sem. :lol: Vegul megegyeztem veluk,hogy varok meg egy hetet.
AMugy jovo csutortokon kell mennem majd Ctgre,remelem akkor tobbet tudok dumalni a szulesznovel is.

Milyen volt a vacsi,unneples???A lanyokkal vigyazz,tudom hogy szereted oket,de most te es DUdor vagytok fontosabbak!
Megint keso este mentek Ctgre ma???Azert szerintem a mozi meg ossze fog jonni nektek!

ANubias!

Ugye mar nem is vagy annyira elkeseredve! INkabb :lol: gyogyulj ki ebbol,es ugy probalkozz..de megertem,hogy nem birsz 6 hoapot varni.Es perzse hogy kozenk tartozol,ez ugye nem is kerdes :?: :!:

Virag!

Edik a kepek es kivanom,hogy hamarosan a sajat Picurodat babusgathasd!

Titi!

Milyen volt a szuret??Ittal jo finom mustot???

Bufo!

Biztos nehezebb anyukad nelkul,de hamar belerazodsz.Szerintem azert sokat szamit,hogy van mar egy gyerkoc,perzse meg is neheziti,mert ketfele kell megosztanod a figyelmedet.Bocs,haromfele,hiszen ott van a ferjed is. :lol:

Nekem ilyen szempontbol biztosan iszonyatosan nehez lesz,mert nem lesz mellettem senki,hugom max. felugrani tud 1-2 orara neha,anyukam gondolom azert tobbet jon,de olyanrol szo sincs,hogy huzamosabb ideig itt lenne,ott van neki a cicaja akit nem hajlando egyedul hagyni.Ferjecskem meg csak par ezer kilometerre lesz.
ELony :?: :?: :!: Nem kell az o lelkivilagaval is foglalkozni,csak magammal es Zumikevel kell torodnom inshaallah.

Na,tovabbi szep napot mindenkinek,olyan szepen sut a napocska! 8) 8) 8)
momo35
 
 


vedono helyett szulesznot akartam irni.

Momo
momo35
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: