Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Jól felélénkültünk!

Sajnálom a fogasokat (Timi, Lackó) nálunk most nincs fogzás - legalábbis nem tűnik fel :D . Lehet hogy aztán jön neki kifele valahol. Nálunk is nagy a rés a 2 első fog között, apa csak GOOFFY-nak hívja a Mátét :).

Ági,
aranyos és ügyes a Dorka nagyon. Már megelőztetek minket fogban - nekünk csak 4db van! :) De úgy harap, mint a fene... :shock:

Angi,
Jók lettek a képek a játszón. Ma mi is lent voltunk - a Csóni tónál - de érdekes az összes játszó tök üres volt. Sehol egy gyerek...

Cirmike,
szuper, hogy minden rendben van a Rékával. Azóta már ugye nem kancsalít, amíóta abbahagytátok azt a tornát?

Gangi,
meséljél mán többet arról az angolóráról? Engem érdekelne...

Nem talizunk valamelyik délután a Máltain?

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk,kicsit megnyugodva!
Voltunk Olivérrel Győrben gyereksebészeten. Jó hír,hogy csak víz-sérve. A rossz,hogy hatalmas (4cm-es).Akkora a herezacskója,hogy egy felnőtt férfi is megirigyelhetné. Látom,hogy néha zavarja,de nem fáj neki. Sajnos ebből könnyebben kialakulhat sérv,így vigyázni kell vel,hogy ne erőltesse meg magát. Ha nincs gond,fél év múlva kontroll.Ha van valami változás,azonnal vinni kell!

Ági!
Örülök,hogy jobban van Dorka! Vigyázzatok rá nagyon!

Cirmike!
De jó,hogy nálatok is rendben minden! Ezt a pupilla tágítóst mi is csináljuk vizsgálat előtt. Így lett Olinak 1évesen 4dioptriás a szeme,ezért kell novemberben visszavinni. Remélem,azóta javult neki! Az tuti,hogy messze jól lát,mert az égen minden repülőt meglát,nagyon szereti őket.
Majd írd meg,mi volt a 16-ai vizsgálaton!

Most elteszem magam holnapra!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Gangi!

Hidd el,ez akkora hogy nem kell lesni! Szó szerint szemet szúr!
Amúgy csak folyadék (tul.képpen víz),ami a hasfalból szivárog le. Ha szerencséje van,akkor ahogy jött,úgy fel is szívódik.(csak hát kap pótlást a hasfalból) Jó lenne,ha felszívódna,mert azért idegesít rendesen. Ráadásul nem kellene az Olivérnek sírnia.Na de nem tudok minden óhajára ugrani hosszú hónapokon keresztül. Szóval mindig van lelkifurdi,hogy meddig hagyjam sírni.Nehogy ártsak neki,de azt se szokja meg,hogy minden körülötte forog.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 

 
 

Sziasztok!

Edit!
Sógoromnak is volt kicsinek sérve, de képzeld Ő visszanyomta magának, de lehet hogy az nem is vízsérv volt hmm ezt nem is tudom.

Zsanka!
Szivesen mesélek, meg ezen az oldalon olvashatsz róla http://www.helendoron.hu/index.php?chap=1 habár szerintem vajmi keveset tud meg így róla az ember.
Talizhatunk a Máltain vagy a Csóni tónál, csak a mai nap nekem nem jó csüt vagy péntek délelött délután bármelyik jó. Előjáróban heti 1 alkalommal van havi díj 9.000,-Ft 10 hónap egy kurzus az ehhez tartozó tanulócsomag(könyv, munkafüzet, cd) 17.000Ft
Szóval én sokkal többre számítottam, ez sem kevés, de én minimum 15-20.000re gondoltam havonta.

Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Gangi:
Mi voltunk ma a tescóban ,és nem találtunk kutyust :cry: Mondjuk az egyész gyerekosztály le vanzárva,majd 9-én nyit.De belestem,és nem láttam.Én még annó a győri pazaban láttam meg ezt a kutyust,és ott 10000ft volt.Nem érdekel,jövőhónapra akkor is beszerzek egy kutyust :wink: .Már tök beleéltem magam,hogy este amikor már alszik a picilány,én játszok a kutyusával :P

Edit.
Örülök a jó hírnek,csaknem lesz semmi baj Olival.Meg annak is talána kicsit kipihent vagy :?: :!:

Cirmike:
Szuper hírek,nem hiszem ,hogy bármi lenne Rékával.Szerintem nem kell neki semmi féle szemüveg.Amúgy nem kancsalít már,ugye?Hát ja nagyon kell Dorkára vigyázni,de ez a betegsége nem igazán megfázsból alakul ki,hanem a bacik alulról a peluson keresztül mennek fel.Ezért is kell neki 150ml/kg folyadékot innia egy nap,hogy jól átmossa a veséit,és kipisilje a bacikat.Amúgy sajna ha megfázna,az nagyon nagy baj lenne...,újra kórház,úgyhogy a szélől is óvom. :roll:

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Egy kis program lehetőség hideg,borús napokra!!!! (nem pénztárca kímélő)

Tatán a Háztűzőrző központban megkezdődnek a foglalkozások:

hely: Tata,Bacsó Béla u. 66/1. Juniorka Óvoda épületében

CSIPETKE JÁTSZÓ
okt. 9-től minden hétfő-kedd-szerda 8.30- 12.30-ig
zenés,mesés,kézműves programokkal (igény szerint kajcsival)
600Ft/óra
3óra ebéd nélkül: 1.650ft
4óra ebéddel: 2.200ft+étkezés díja
testvér kedvezmény!!!

IZGŐ-MOZGÓ
zenés,mozgásos ügyességi játékok
okt. 12-től csütörtökönként 10-12 óra között
600ft/óra

HANGSZERKUCKÓ
okt. 20-tól péntekenként 9-9.30-ig
600ft ide is a belépő

MESERÉT
okt. 16-tól hétfőnként 17-18óra között
szituációs és szerepjátékok,kalandozás a mesék világában
600ft/alkalom

Szerintem ez az ami a piciket érdekelheti,nagyobbaknak is vannak foglalkozások (iskolaelőkészítő, német, zene-ovi, fazekasság) illetve kismama torna és várandós műhely.
Ha valakit ez is érdekel,szívesen begépelem!

Mi még nem jártunk itt,csak a felújítás alatt.De állítólag nagyon igényes a hely.Majd ha eljutunk valamelyik programra,akkor mesélek.Vagy ha valaki előbb megy,akkor írja meg a tapsztalatait!!!

Szép estét!
Edit[/u]

Kép

Kép
edit73
 
 


Gangi!

A sérvet,ha elég nagy a kapuja,simán vissza lehet tenni.Olyan mint egy ficam.Csak tudni kell,hol nyomd. De ez sajna,nem olyan.Úgy képzeld el,mint egy hatalmas vízhólyagot!A bőr alatt,a heregolyók körül tele van folyadékkal. Tartok tőle,hogy nagyon megnyúlik a bőr és utána csúnya lesz. Ami esetleg most nem szempont,az nagyfiúként még fontos lehet.
Meg tuti érzékenyebb is neki! Pl. tökre nem szereti ha felhúzom a kukacán a bőrt az esti fürcsinél. Aztán ma a játszóházban ellökte egy nagyobbacska (3év körüli) kisfiú. A popójára huppant.Ezt máskor észre se vette.Most meg tök hangosan és élesen felsírt. Tök furcsán néztek ránk (vajh mit gondolhattak? :roll: ),mert semmi szörnyű nem történt. Én meg nem kezdtem el magyarázkodni senkinek,hogy ugyan már sérve van a gyereknek az egyik legérzékenyebb helyen és hát ez nem igazán eshetett neki jól!Meg ilyenkor tök parázok,hogy nehogy valami baj legyen. Mert amikor hazajöttünk,megint nagyon lilla és duzzadtabb volt. De szerencsére elmúlt mire felkeltek az alvásból.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!


Gangi,
köszi az oldalt, megnéztem egész jó. Nekem nagyon tetszene a dolog, de nem lehet, hogy előbb magyarul kellene megtanulniuk a kicsiknek rendesen? :D NEm értek ám hozzá. Azért mindenesetre érdekes. Ti mentek?

Edit,
szegény Oli. Nagyon rossz lehet neki. Biztosan nagyon fájhat, ha megüti egy kicsit. Nem mondták, hogy mitől alakulhat ki?

Köszi a programokat. Ki is néztem magamnak az Izgő-mozgó foglalkozást. Ti már jártatok itt? Hol lehet érdeklődni, hogy pontosan miről is van szó? A Mátét nagyon szeretném elvinni egy olyan helyre, ahol énekelgetünk, táncolgatunk, játszunk stb. Bp-en sok helyen van, de itt még nem találtam. A Tündérlakot akartam már felhívni, hátha van valami. Én olyan béna vagyok az ilyesmihez, még gyerekszobám sem volt, mert alig tudok vmi mondókát, vagy népdalt. A Zoli kívűlről fújja őket (mondjuk ő 2 évig a Turul oviban volt :D ) Mindig megkérdezi: "Mi van, ezt seeeem tuudddoood ?" :D :D :D :D



Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok

Ti is kaptatok privát üzit bartender nevűtől.Csak azért kérdem mert nekem eléggé gyanús ez.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Lívi!

Én is kaptam üzit kitöröltem a francba!

Zsanka!
Nagyon tetszett, de az beszéltük meg az apával, hogy majd inkább oviskorban járunk el. Addig meg 2 csaj tuti viszi a gyerkőcöt legalább megtudjuk, hogy tényleg hatásos e az egész.

Edit!
Annyira sajnálom szegéyn kis Olit, reméljük minél hamarabb elmúlik és nyoma se lesz semminek!

Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert 1000 melóm van:

Lívi!
Nekem andryss küldött egy honlapot a sorozatok letölthetőségéről, de nekem is gyanús, akartam én is kérdezni tőletek, hogy kaptatok-e!

Gangi-Lívi-Ági!
Az a maci, ami Lackónak van, tényleg nagyon jó, sógornőmék a győri tescóban vették, tényleg tíz rongyért... bár anyukám fizette, ő ajándéka volt! Szóval a tescós ár, most tényleg jó. De miért van vajon lezárva a játékosztály????

Edit!
Jobbulást a lurkódnak, kicsiknél tudom, hogy gyakori a sérv, de miért egy 3-as ikres anyukát támad? Na, jó tudom, hogy nem szabad így felfogni. :wink:
Nekem a Meserét szimpatikus (meg az van du.), amúgy hol van ez a Bacsó B. u. Tatán?

Ági!
Gratula a Dorkának a felálláshoz, az a kép jellemző, hogy a távirányítóért nyúlkál! :lol:

Most rohanok vissza bérszámfejteni!

lola77
 
 


Lola!

A Bacsó Béla út az az ahogy mennél komáromba Almásfüzítőn át a körforgalom után az a hosszú út ami a laktanyához is vezet. Csak azért tudom, mert oda mentünk angolra csak az 50be.

Kép
Kép
gangi
 
 


Gangi! Köszike, így már tudom!

lola77
 
 


Sziasztok

Csak Sok Boldog Névnapot akarok Kívánni a Reninek.
Kép


Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Bacsó B. u: ha a körforgalom felől jössz,akkor balra lesz a Kiss panzió,majd kicsit arrébb buszmegálló,gyógyszertár,aztán a vasútállomás kereszteződése és utána valamivel egy ABC (nem tudom mi a neve).Utána kell bekanyarodni balra a lakótelepre és ott lesz a házak között a bölcsöde (jobbra).
Legközelebb arra megyünk ( mi hátulról járunk) és megírom pontosabban. De ha így jöttök,akkor is bárki megmondja,hogy hol van pontosan.

Zsanett!
Még nem jártunk ott,mert a helyiségeket a nyáron felújították és a programok csak most kezdődnek el. Érd. lehet a 20/586-8278-as számon Palotai Ildikónál. Amúgy minden programot szakember vezet. Az Izgő-mozgót Petőné S. Zsuzsanna óvodapedagógus.

Rena!
Boldog névnapot kívánunk neked!!!

Lolla!
Ha nem voltam egyértelmű,szólj és megpróbálom másképp elmagyarázni!
Amúgy a meserét nekem is nagyon tetszik,csak az uram hétfőn mindig délutános és így nincs aki (és amivel) elvigyen bennünket.Így mi ezt kihagyjuk.
Talán az izgő-mozgót meg a csipetke játszót megnézzük egyszer mi is.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Na mi ez a pangás itt???

Reninek Mi is Boldog szülinapot Kívánunk!!!!

Lackó még mindig rosszul alszik éjszaka még így is 4-5x keltem, hogy Germicid kúpot adtam neki :( Most megpróbálkozom egy homeóskúppal remélem jó lesz. Nem nagyon akarom germiciddel altatni :( de az se jó ha sosem alussza ki magát. Ilyenkor ebéd után alszik 2 órát de szinte meg se mozdul! Szegénykém bizti totál kivan :cry:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Angi!
Szerintem se adjál a Lackonak kupot azért, hogy aludjon! Minden gyereknek más az alvásigénye! Az pedig nem jo, hogy a gyerek hozzászokik a kuphoz, mert amikor tényleg azt akarod, hogy használjon, nem lesz semmi hatása. Mondjuk ez nem 1-2 alkalmat jelent! Inkább probáld a levegőn kifárasztani! Nekünk ez mindig beválik! Sokszor ugy esik be az ágyba este!
Kedden rengetteget vacsorázott ( tornán voltam). Apa 2 szelet kenyeret adott Neki, mert a Dóri azt mondta, hogy éhes! Hajnalban felkelt és alig akart elaludni! Miután meg elaludt 3/4 9 kor kelt fel! Ez sem jo mert az egész napunk elcsuszott. Ugyhogy most este ha Apa etet már tudja mennyit kell adni! Igy most jol alszik a Dórikám!
Képzeld Én is elkezdtem fogorvoshoz járni! Szerencsére huzni nem kell, csak 3 fogat tömni ( ujratömni) meg a gyökérkezelt fogamra csapos koronát kapok! Még nem tudom mit jelent pontosan, csak annyit, hogy a mellette levő fogakhoz nem nyulnak! Ja meg persze az árát is tudom! ( sajna) Na de muszály most megcsináltatni!

Na megyek egy kicsit takaritok még alszik a Dóri! Du. megyünk a Máltaira mert jönnek a Mázsáék is!
Sziasztok! Mindenkinek jó hétvégét! Végre itt van a hétvége!!

Kép
Kép
moncsi76
 
 


sziasztok!

Csak gyorsban beugrottam,hogy szóljak Anita! Megérkezett ma a pampersös játékotok :lol: :D Sajnos a számod nem tudom hova lett. Ha olvasod vagy valaki talizik Vele a számom 06205516801. Hívj és megbeszéljük mikor tudtok jönni érte.

Reninek boldog névnapot kívánunk!

Szép estét mindenkinek!
angika
 
 


Sziasztok,

Reninek mi is Boldog Névnapot kívánunk :!:

Moncsi,
Jó hogy rászántad magad a fogászatosdira, igaz tudom drága mulatság, de bizti nagyon szép és jó lesz!

Edit,
Szegény Oli, hogy mindig van vmi nyavalya... :!: Remélem tényleg felszívódik minden gond nélkül.

Jók a progik amiről írtál... sajnos nehezen viszem Rékát új társaságba, mert mindig jönnek a hány éves és még nem mászik? mondatok. Nehéz újból és újból elmagyarázni.
Egyébként ha látnátok biztos sokat fejlődött, bár nekem nehezebb észrevenni. A szemével pedig egyáltalán nem kancsalít (csak ha játékot rak közel), amióta nem voltunk a pátyi tornán. Nagyon érdekes, bár nem hiszem hogy attól volt.
Roli is nehezen mozdul ki mostanában, talán túl sokat csavizunk és pörgünk, inkább szeretne kicsit többet itthon lenni, de abba pedig én őrülnék bele. Nagyon örül mikor megyek érte az oviba és rögtön húz kifelé.

Nekünk is jön a 9. fog: alsó rágó, mármint Rékának, de szerencsére nem fáj neki (egyiket sem szenvedtük meg), csak állandóan piszkálja és ömlik ettől a nyála még jobban.
Szegény Lackó! Azért tényleg óvatosan a kúppal!

Hétvégén a Balcsin leszünk, anyuéknak segítünk rendet rakni a kertben télre felkészülve már... Azért párom motorral jön és lehet szombat délután-estefelé meglógunk egy kicsit!

Jó hétvégét! Remélem jövő héten már tudok talizni is veletek, mert már nagyon régen sikerült. Ma apukámat köszöntöttük, nála voltunk pedig terveztem ha időben végzünk kimegyünk a Máltaira, de hát 6 után tudtunk volna csak menni... Réka úgy bealudt ebéd után, minden elcsúszott pár órát.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Cirmike!
Én pont azért vinném a Rékát közösségbe,mert nem mászik.
Itt volt nemrég egyik barátnőm a 13hós kislányával,aki még nem megy.Anyuka szerint otthon 1-1 lépést megtesz véletlenszerűen. Itt meg ment 6lépést egymás után!!!Miért? Mert inspirálva volt. A többiek mentek.Elvették tőle a bébitaxit és ha vissza akarta kapni,utánuk kellett menni.
Ez lenne veletek is. Látná a többieket és leutánozná.Ez jobban ösztönzi a babát,mint bármilyen gyógytornász.
Amúgy meg ha egyszer megindul a Réka, majd nem győzöd kapkodni a fejed,milyen gyorsan fejlődik. Nálunk a Marcinak meg a Beninek majd 8hónap kellett az első felállástól a járásig. Olinak erre 2hónap elég volt.
Szóval ha van kedved ,gyere!!! Most hallottam,hogy októberben 100Ft kedvezmény van minden foglalkozásnál!!!

Gangi!
Ez a Germicid kúp nem jó ötlet.Neked ezt ki ajánlotta?
Nem próbáltad kideríteni,miért kel fel éjszakaa Lackó? Hideg-meleg? Szomjas? Valami kaja nehéz neki?stb.
Bár a mieink is kelnek 2-3szor/fő!!!
Nálunk a Dávid is ilyen volt. A probléma a szobatisztasággal oldódott meg.Szerintem a pisilésre ébredhetnek fel (talán).

Jaj,lányok! Tiszta frászban vagyok!!! Délután belázasodott az Olivér (38,6).Gyors fel is hívtam a dokinénit,mert amúgy semmi baja. Azt mondta a sérvtől nem lehet,biztos valami vírus. Holnap reggel,ha lázas lesz,leviszem ügyeletre,mert a mi dokinénink rendel. Meg elmondtam neki,mi volt Győrben.Hát nem nyugodott meg tőle.Azt mondta,hétfőn ( ha nem lesz lázas Oli),vigyük el ultrahangra,mert jobb ha kizárjuk a sérv lehetőségét. Győrben csak manuálisan vizsgálta meg a doki. Azt meg hogy víz van benne,úgy ellenőrizte,hogy elemlámpával átvilágította.
Szóval most megint végig izgulhatom a hétvégét,hogy mi van.

Szép hétvégét!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Mostanában eléggé zsúfoltak a napjaink,de ez egy részről jó,mert hamarabb mennek a napok-hetek,és nemsokára hóvége :lol:
Viki egyre jobban,többször hiányolja apját :cry:
Ma eset is néztünk családi videókat és amikior meglátta apját rajta,elkezdte hívogatni,mutogatni,hogy gyere :lol:
Tegnap tupperware partin voltunk,Viki nagyon ügyes kislány volt,mindenkivel elvolt,játszott az edényekkel.....
Ha lenne kedvetek,akkor nálunk egyszer lehetne tartani babatalival egybekötve mondjuk 1 hónap múlva? :wink:

Lenne mégegy kérdésem!
Anyukáméknál szeretnénk megcsinálni a virágoskertet és ehhez keresek eladó termőföldet,nem kellene túl sok,nem túl nagy az egész,tud valaki segíteni ebben?
Hugitól már kaptam egy te-számot,de jobb körülnézni a piacon ez ügyben.

Ma a Csóni tónál voltunk mini babatalin :lol:
Viki,Virág,Petra/csanita/,készült pár kép mindjárt teszek fel belőle.

Reni
Boldog névnapot kívánunk mi is mégegyszer!
Kép

Bocs,hogy most nem reagálok a hsz-hoz,majd holnap bepótolom.

Jó hétvégi program lesz,Intersparnak holnap azaz szombaton lesz a szülinapja,jó sok programot kínálnak,íme:
11.ó aszfaltrajz verseny
15.ó mazsorett bemutató
15.30 hupikék törpök gyermekműsora
16.10 hip-hop táncbemutató
16.45 grimaszk bábszínház műsora
17.45 tip-top akrobatikus rock and roll bemutató
18.15 Crystal együttes fellépése

gyermekprogramok:
10-18 -ig
léggömbosztás,ballonfigura művész,kreatív-kézműves asztal,gyermek arcfestés,légvár

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok! :D
Kicsit eltűntem, de azért olvasgattam mindig, csak időm nem volt, hogy írjak. Petra túl van egy náthán. Most már ismét átalussza az éjszakát. A héten elkezdte megint megfordítani a nappalt az éjszakával. Éjfélkor aludt el és 10 de volt, hogy 1030.kor keltettem fel. Így most megint nem hagyom olyan sokáig aludni, és este megpróbálom előbb letenni, aludni.
Az összes vizsgáimat is befejeztem, így van szűk 1 hónap pihenőm.

Erika:
Örülök, hogy végre sikerült összehozni a találkozást. :D Elég sűrű volt eddig a programom, de remélem a jövőben, többet tudunk majd találkozni veletek és akár a többiekkel. A képeket majd felteszem az albumba.

Hugi:
Örülök, hogy megismertelek benneteket, bár rendes bemutatkozás sajna nem volt. :lol: Nagyon tündéri lány a Virág, Igazi mosolygó örökmozgó baba. :D

Angika:
Köszi, hogy szóltál a játék ügyében. Már nagyon vártuk. Holnap felhívlak és egyeztetünk.

Mázsa:
Olvasom, hogy jársz angolra. Hova jársz, és milyen, tudnál egy kicsit bővebben írni róla? Jövőre én is el szeretném kezdeni az angolt, mert a diplomához középfokig kéne eljutnom a nulláról.

Slívia:
Most október végén kezdem a II. ciklust államháztartási szakon. Gyöngyösre járok vizsgázni, de Pesten vannak a konzik. Te hova jársz Pesten suliba, és milyen időközönként kell menned?

Ági:
Örülök, hogy már otthon vagytok. Hogy vagytok? Gratulálok Dorka felállásához, neked pedig a versenysúlyodhoz. Bár jobb lett volna, ha a súlyod máshogy éred le.
Dorka nagyon tündéri a képeken!!!!!!!!!!
A foggal kapcsolatban: a Petrának is van a 2 szemfoga között egy kis rés, az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ez így jó, mert így a többi fogának is lesz elég helye, vagyis szépe össze fog nőni, amikor itt lesz az ideje.

Egyelőre ennyi bőven elég belőlem. :lol:
Jó éjszakát mindenkinek.

Üdv. Anita

Kép
cs.anita
 
 


minitalis képek:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Izabellának is jön a foga, már kettő rágó kinn van, és most jön a harmadik :roll:

Körkérdés csajok: ki honnan szokott ebédet hordani hétközben? Hol milyen? És mennyibe kerül? Azt hiszem, hogy NAGYON meguntam az állandó főzőcskét....

puszi a babóknak
sziasztok

Kép
smariza
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat nem alvás ügyben. Sajna már midnent megnéztünk, hoyg miért kel fel itt gondolok a hidegre melegre, könnyű vacsi nehezebb vacsi, csak vizet adtam neki, sétáltam vele, szóval az a baj, hogy mindig elalszik nem sokkal a felsírás után, de sajna volt úgy hogy félóránként mentem. A kúpot a doki mondta, persze nem állandóra hanem így hogy már 1 hónapja nem alszik rendesen éjszaka lehet, hogy ezért könnyebben nyűgős napközben mert nem tudja magát kialudni rendesen. Szóval nem állandóan adom neki, a bő 1 hónapos rosszul alvás után edtem be neki, viszont mondanom se kell, hogy 3 óránál több nyugodtságot nem értem el vele :(

Edit!
A Lackó, ha nincs semmi baja(nem jön a foga, beteg...) akkor Ő is 1 éjszaka 3x fenn van, ez nálunk a nyugodt éjszaka, ha csak ennyiszer kel fel, de most van olyan óra amikor félóránként negyedóránként kel :(

Moncsi!
Lackó estére mindig nagyon elfárad 8-fél9kor már alszik a baj nem akkor van hanem éjfél fél1től reggelig. Az illóolajat majd kipróbálom, most a teát nézem meg hátha bejön neki :)

Nyugodalmas jó éjt nektek!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Gangi:

Hogy sír fel éjjel Lackó,úgy mint akinek fáj valamilye,vagy úgy hogy hiányzol neki?.Én tök megtudom külömböztetni Dorkánál.Nálunk sem valami nyugodtak az éjjszakák,bár én még arra fogom,hogy nem heverte ki a kórházat,és eszébe jut.kB 2-3* kel fell az éjjel,és akkor átmegyek hozá,és odaadom neki a cumilyát,megsimizem a fejét,és kijövök.Direkt nem szólok hozzá meg semmi,mert az elején mindig beszéltem neki és tök felébredt rá ls akkor már nagyon követelt.
Na ma vettem neki kutyust :lol: .Végre kaptam,bár sztem nagyon drága volt,tatán kaptam és11200ft volt,de nem érdekelt már nagyon rá voltam izgulva :lol: .Most jött meg a férjem és kiélveződtünk.Nagyon jó kis játék.Már várom a nov.12-t.


Egy kérdés lányok.
Dorka már nagyon ügyesen feláll.Mikor érdemes neki cipőt venni?Kinti meg benti cipőt is vegyek neki?És ha igen akkor gondolom olyant ami jól tartja a kis bokáját,és ludtalpas.Merre érdemes nézni?Ja és már bundásat vegyek télire vagy őszit?
Köszi előre is.

Ja és tök friss hír,tesóméknál is jön a baba.Tök örülök neki,csak az a baj hogy nagyon messze vannak,(Atlantában)és mire megjönnek a kis jövevény már 1éves és 4 hónapos lesz :(

Szép álmokat,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!


Angi,
nagyon rossz lehet nektek. Nagyon sűrűn van fent a Lackó.
Szeretnék tanácsot adni, de a Máté is fent van 5-6x egy éjjel :(.
Mondjuk én csak cicire vágom aztán továbbalszik...
Hogy altatod vissza?
Nem próbáltál vele aludni?
Reméljük hamarosan megoldódik a helyzet. Pihenj sokat.

Ági,
gratula a uncsitesóhoz! :D

Ha legközelebb találkozunk valaki hozza el már azt a híres kutyust, hogy megnézhessem! :D
Nekem már meg lett tiltva, hogy több játékot vegyek!
:wink:

Sziasztok!

Zsanka

Kép

Kép
zsanka
 
 


sziasztok!

Ági!
Gratulálunk a tesódéknak:) :lol: Azért az tényleg kár,hogy nem látjátok majd élőben csak nagyobb korában.
Tényleg szép ára volt a kutyusnak. De biztos megéri :) én tegnap néztem a tescoba,de még mindig átalakítják a játékosztályt :(
Holnap vagy holnapután sétizhetünk,ha van kedvetek, :D

Anita! Milyen a játék? Tetszik?

Angi! Sajnos én nem tudok tanácsot adni,de drukkolok,hogy hamarosan nyugodtabb éjszakáitok legyenek.
Julcsi is csak cicizik egyet,ha ébred és jó esetben vissza is alszik

Mindjárt megyünk tanácsadásra aztán Bicskére uncsitesóékhoz:)

szép napot mindenkinek!
:lol:
angika
 
 


Sziasztok!

Ági!
Néha fájdalmában ébred a Lackó néha éhes vagy csak a cumi kell nekem is másképp sír fel. Nem beszélek hozzá éjszaka csak ha sétálni viszem és akkor is csak suttogok a fülébe, hogy alszanak a halacskák, az autók kinn, az apa is alszik.......
Tényleg drága volt a kutyus, én mondtam, hogy a Konzumban meg lehet rendelni és ott "csak" 8.900,-Ft. lackó koma minden nap minimum 20 percet eltölt vele :)
Tényleg nagyon rossz hogy csak olyan sokára fogjátok látni az uncsitesót :( szerintem szólj a tesódnak, hogy adják fel postán azt majd visszakülditek ha megnéztétek :lol:

Zsanka!
Próbálkoztam az együttalvással is, de akkor is nagyon sokszor felkelt és amikor átviszem azt hiszi buli van és hancur, nem pedig azt hogy alvás :(
Ha lesz babatali elviszem megmutizom a kutyust természetesen, sőt megmutatjuk Mátéapának is szerintem ennek Ő is örülne és Ő küldene el venni :)

Angika!
Köszi a drukkot, jól jön :)
Milyen játékot kaptatok a Pamperstől?

További szép napot!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Sajna elkiabáltuk a tesómékat :cry: Tegnap éjjel nagyon görcsölt sogórnőm,és vérzett is.Bementek az "er"-be és vettek vért,meg vizeletmintát.Megultrahangozták,és megállapították,hogy vagy terhes volt és elvetélt vagy nem is volt terhes. :cry: :cry: És az egészben az a röhely,hogy minvel a sürgőségire mentek be és ha úgy bírálják el hogy nem volt fontos a beavatkozás ,akkor egy akkora számlát fognak nekik kiszámlázni,hogy az összes pnzük rámegy.Sajna kinnt ez van.Nagyon sajnálom őket.
Most nincs is kedvem írni,majd jövök még.

Angika:
Sajna a héten nem jó a séta,mert anyu szabin van és kinnt vagyunk napközben szöllösön.Csütörtökön meg tanácsadásra kell menni.

Szép álmokat mindenkinek!
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok

Mi sem vesztünk el,csak hirtelen gyorsan elkezdtük csinálni a gyerekszobát.Kész káosz ami itthon van ,volt lesz.A lényeg hogy a Timi helye már kész van,csak még kéne pár bútor,csak hát sajna véges a rendelkezésre álló mani.

Cirmike
Szerintem is jobb ha inkább viszed a Rékát.A Timi az összes babatali után olyan ütemben fejlődött hogy csak lestünk.Most is egy 1 és fél éves kislánynál voltunk és ügye ő tud menni rendesen,és azóta a Timi már úgy közlekedik hogy néha én is csak lesek hogy ejha.
Szóval ha más nem gyere fel hozzán egy párszor vagy a babaklubba vagy olyan helyre ahol ismerősök vannak és nem kell magyarázkodni.

Ági Sajnálom az tesódékat.Régóta próbálkoztak? Cipő ügyben én szerintem már érdemes bundásat venni.A Timinek sokszor már hideg a talpija mikor felhozom és leveszem a cipőjét. Mi dózsakertben a belláriában vettünk(első cipőbolt a híd után),és nagyon meg vagyok elégedve vele.Tök könnyedén tud benne lépkedni.Elég sok helyen megnéztem,nekem ez bejött.A köv cipőjét is bizti ott vesszük.Ja és szerintem ne tépőzárast vegyél,a Timi sokkal nehezebben ment vele.

Anita
Én az államigazgatásira járok,igazgatásszervező szakra.Ebben az évben 6 * kell mennem kb,plusz majd a vizsgák.Hát szerintem baromi nehéz lesz főleg mert még abszolut nem tudtam tanulni,és nov 10 re ígértek már vizsgát alkotmányjogból meg közgázból meg szociálpszihológiából. :( Nem tom mi lesz.

Na most mentem mert baromi fáradt vagyok
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Szerintem is vinni fogom Rékát a programokra... köszi azért a bíztatást, bár eddig sem kukksoltunk sokat itthon, főleg amíg Roli oviban van, mert könnyű 1 gyerekre figyelni, 2-vel már egyszerűbb itthon maradni ill. apával együtt vinni őket.

Mára: Jön szomszédasszonyom kislányával aki 2 hónappal idősebb mint Réka és szalad... Délután helyi oviban baba-mama klubba megyünk.
Holnap: Tatai barátnőmhöz (2 éves múlt a kisfia, novemberben érkezik a tesó)
Péntek: Babatali Veletek a köz.házban (ugye jól tudom, hogy most van?, kíváncsi leszek a kutyusra is)

Szóval az inspirálás elvileg adott Rékának, de bizti elnézünk Tatára is...

Ettől függetlenül szívesen megyek el hozzátok is Livi és újra megrendezésre kerülhetne nálunk is egy babatali!
Mit szóltok hozzá?
Ki jön pénteken a dózskerti köz.házba?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!


Csak tájékoztatásul, a tatai progik elmaradnak a héten ,csak a jövő héten kezdődnek, mert az óvónéni ne m ér rá. Vmilyen családi gondjai vannak szegénynek. Kérdeztem ,hogy mit ajánl az 1 éves rosszcsont gyerkőckémnek, mire érdemes menni. Erre azt mondták, hogy járjak 1 hétig mindegyik progira, aztán úgy el tudom majd dönteni. Az első két héten az órákból 100ft kedvezményt adnak! :D :D Hááát nem tudom , kéne valami....

Cirmike,
jó zsúfoltak a napjaitok! :D Réka biztosan hamarosan elindul ennyi jó példa láttán! Pénteken tervben van ,hogy megyünk a babaklubba.
Egy újabb taliban pedig benne vagyunk , mint minden jóban :)

Ági,
sajnálom a tesódékat. Biztosan nagyon szörnyű lehetett, még akkor is ha tényleg nem bizonyosan terhesség volt.

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Jó reggelt !!!

Ági! OK,akkor majd jövő héten. Remélem még jó idő lesz napközben:)
Sajnálom tesódékat :cry:
Kedden voltunk mi is tanácsadáson. Julcsi 8930gramm. Jól belehúzott múlt honapban :)

Angi! Van a pampersnél a fisher price játék,vonalkódokat kelll gyűjteni és beküldeni a kiszemelt játékért. Minden baba 2játékot kérhet. Mi odaadtuk Anitáéknak az egyik igénylőlapot,mert megvoltak a pontjaik. Nekem még mindig nem gyűlt össz,úgyhogy nem tom van-e valaki aki kettőre össze tud gyűjteni. :wink:

Mi is benne lennénk egy taliban! Meg persze nagyon kiváncsi vagyok élőben arra a kutyusra :) :lol:
szép napot mindenkinek! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
angika
 
 


Sziasztok!

Holnap délelőtt van babaklub a dózsakerti MűvHázban, elviszem oda a kutyust, de szóltam a vörikrisztinek is hogy vigye el mert én csak beadnám, mivel Lackópajtás beteg lett nem tudunk bemenni :(

Angi!
És milyen játékot kaptatok Ti már?

Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson,és Dorkababa 9000g,és 74cm.Nem nagyon akar hízni mostanság.Mondjuk sokat mozog nagyon,meg a kórház is kicsit megviselte bizti.
Azt mondta a dokinéni,hogy már nagyon el kell kezdeni a darabos kajaadást.Hát én ma is kakrtam neki adni a lecentrifugált barack megmaradt darabait,hát majdnem megfulladt megin,meg kiköpi a kaját.Tegnap adtam neki kenyérhéjját,és undorral megfogta nagy nehezen,de el is dobta.Ha berakom a szájába,pofátvág,és elfordítja a fejét.Hogy próbáljam még csinálni????????
Már kezd tök idegesíteni.

Angika:
Nemsokára lehagyja Julcsi Dorkát :lol: Már csak 70g van köztük.Cm-t nem írtál,de sztem az is lassan egyforma lesz.Arra gondoltam,hogy mit szólnál ha jövőhéten feljönnétek hozzánk,és összeeresztenénk a két kiscsajt :lol: ?
Múlthéten Dorka talizott a nagynénjével,2 hónap van köztük(durva mi?),és Dorka olyan sokat tanult tőle.Megtanulhatná Julcsitól hogyan kell mászni,és nem kommandózni :lol: Na mit szólsz?

Gangi:
Visszanéztem és nem láttam,hogy írtad volna hogy a konzumnál meg lehet rendelni olcsóbban a kutyust?De végülis már tök mindegy,a lényeg hogy megvan.Már csak 1 hónap és megkaphatja :lol:
Hogy telnek az éjjszakáitok?Lackó már jobban alszik?Kibújt már a rágófoga?

Erika:
Mostanában nem nagyon vagy?Férjed mikor jön meg?

Livi:
Tesómék még csak 2 hónapja próbálkoznak,csak sogórnpm már nagyon szeretne,és ezért is érintett minket olyan rosszul a hír,mert már tök beleéltük magunkat :cry: .De majd a jövőhóban meglátjuk.
Jó munkát Timi szobájához.Hogy álltok már?1éves szülinapjára kap egy tök tutkó kis szobát :lol:Ha kész lesz teszel fel képet csak kiváncsiságból kérdem :lol:

Zsanett:
Máté hogy van?Készültök már a szülinapjára?Várjuk majd a képeket ám :lol:

Teszek fel én is pár képet Dorkababáról,rég tettem már.Ha nem gond :lol:

hát tök jó nem tudok feltenni mert amikor már feltölti a képet azt írja ki hogí a lap nem jeleníthető meg :twisted: Járt már valaki így????
Később próbálkozok,nem adom fel!!!
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Ági!

Először is ne görcsölj a darabos kaján,mert azt minden baba megérzi és csak azért se eszik!!! :?
Öreg barátném mondása:láttál már olyan katonát,aki turmixgéppel vonult be a seregbe???
Szóval előbb vagy utóbb mindegyik gyerek elfogadja a darabost. A hízás pedig független attól,hogy turmixolva vagy darabosan eszi.
Nálunk az Olivér még mindig sok mindent nem hajlandó megenni,mert rágni kell.Pedig lassan 1,5évesek!!! Egyformán etetem mindig őket,a másik kettővel semmi gond. Ő ilyen!!! Pl. Oli ritkán áll oda,hogy kunyizzon a mi kajánkból.A másik kettő mellett meg nem lehet enni,mert állandóan kéregetnek.
Én úgy próbáltam darabosra szoktatni,hogy leturmixoltam a kajáját.Hagytam pár darabos falatot,amit az első falatokkal adtam neki.Ha elfogadta,oké.Ha nem,azonnal kapta a turmixoltat magában.Meg kerestem neki olyan üveges bébiételt,ami darabos és nagyon ízlik neki. Ez nála a Kecskemétinek a joghurtos hal rizzsel (8hós kortól adható) volt.Amúgy ez a mai napig nagy sláger!

Szóval minden evésnél kínáld meg valami darabossal,csak 2-3 falattal eleinte.De sose csinálj belőle gondot,ha nem eszi meg!!! És ne foglalkozz azzal,hogy mit kellene ennie!Ő tudja,neki mi a jó.

Még egy példa:
a fiúknak 10 hós koruk körül jelentkezett egy allergiájuk. Dokinéni szerint étel allergia. Akkor letiltott minden tejterméket,még az addig használt tápot is. Másik tápszert (szója alapút) írt,amit nagy élvezettel ettek is. Ebben az időben semmilyen tejterméket (se sajtot,se túrót) nem fogadtak el. Aztán 14hósan egyik nap nem ették meg a szójás tápszert. Majd 2 nap múlva nagy élvezettel ették a joghurtot.
Ők tudták,hogy mikor esik jól nekik az (joghurt,túró,sajt stb.),amit egyébként már enniük kellett volna.

edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Már lassan 1 hónapja járunk a bölibe, de nem akar beszokni reggel a mi üvöltésünkre kell az egész lépcsőház, ja és az utat végig hányja. Szerintetek mit csináljak, mert ezt lelki terrornak érzem a gyerek részéről.

Zsuzsi

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Sziasztok!


Akkor holnap babaklub!! Gangi, sajnálom, hogy beteg lett a Lackó. Jobbulást neki (és jó északákat) ! A kutyust meg hazavisszük! :D :D

Kép


Angi,
nagyon aranyos a Julcsi. Mennyire megváltozott, mióta nem láttam! Talán még a nyáron a csóni tónál taliztunk utoljára. Ti nem jöttök babaklubba?

Ági,
biztosan összejön hamarosan a tesódéknak. Szorítunk nekik!
A darabos kaja miatt szeritem se aggódj, nem értem a doki nénid miért mondta, hogy meg kell már ennie. Nem mindegy, hogy mikortól eszi?! A Máté is bokákolt tőle egy ideig, egy párszor próbáltam, de aztán hagytam, hogy majd ráérez arra, hogy mit is kellene csinálni. Szeritnem nem tud mit kezdeni azzal a nagy darab kajával a szájában. Aztán lassan elkezdett velünk vacsizni a kismanó, apróra vágott kenyérke, sajt stb. Azóta nagyon szeret rágni - a 4db fogával, állandóan vicsorog közben, marha büszke magára :D - szinte mindent rágva kér. Szerintem türelemmel ki kell várni, hogy mikor érez rá a dologra.

Amúgy mi jól vagyunk, a Máté már egyedül mászkál össze-vissza. Hétvégén felmentünk a Turulhoz, amíg kinyitottuk az ajtót, kiszökött és a lépcsőnél fogtuk el!! :D :D Az ördögpalánta.
Kép
Ez a kép is ott készült.
A szülinapjára készülök 1000-el. :)

Erika,
tényleg mizu veletek? Jöttök holnap?

Zsuzsi,
üdv közöttünk. Nekem még pici a babám, nem értek a bölihez, de nagyon durvának tűnik amit leírtál az indulásotkról. Nem hiszem, hogy egy kisbaba lelki terrort direkt alkalmazna, azért mert nem szeret bölibe menni. Tudod az okát, miért nem szeret ott lenni? Biztosan hiányzol neki. Nem tudsz vele maradni?

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Bocs,de most nem reagálok,csak bejelentkeztem,nem vesztünk el,csak elutaztunk pár napra.....

itt jártunk:

http://www.sarvarfurdo.hu/index.php?

itt szálltunk meg:
http://www.evapanzio.hu/index2.html

albumot még nem sikerült csinálnom itt,lehet,hogy megpróbálom a babaszobán.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


íme az album az üdülésről:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=20873

Köszi,hogy hiányoltatok,jól esett :lol:
holnap mi is megyünk a klubba,remélem,hogy jó éjszakánk lesz,mert az este elég gázos volt,Viki alig akart elaludni :cry:
Férjem jövő hétvégén jön haza......

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Ági!
Bocsi, hoyg nem mondtam :( úgy emlékeztem, hogy kérdezte valaki és akkor mondtam, hogy ott vettem és meg is rendeli a csaj.

NA AKKOR ÍROM NAGY BETŰKKEL ÉS MINDENKINEK :) KONZUMBAN A LILAUDVARBAN LEHET KUTYUST VENNI!!! Különben mi a vörikrisztivel tuti hogy csak oda fogunk járni, mert nekünk nagyon bevált, kedves a csaj ha kell valami utánanéz és meghozatja és ami nem utolsó, hogy szerintem olcsóbb is mint a többi játékbolt. A Kriszti vett a schenkbe egy porszívót a Petrának, másnap mentünk a Konzumba ott meg majdnem 1.000sel olcsóbb volt. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Rájöttem miért kínlódunk meg ennyire a fogainkkal, beszélgettem Mónival és mondta, hogy nekik úgy jött ki a rágófoguk, hogy egy csücsök és ott törte át az egész fog a Dóri inyét. Nekünk??? ez a kisrohadék fog, jön egy csíkban a másik széle egy külön csíkban és utána a közepe :cry:

Zsanka!
Meglepő és nem szeretném elkiabálni annak ellenére hogy beteg a Lackó jobbak az éjszakáink, ne kérdezd, hogyan fogalmam sincs, de max 3x kel fel nálunk ez tökéletes.

Zsuzsi aki írt az én szomszédasszonyom azt hiszem sokan ismeritek, volt párszor velünk babaklubba. Van egy kislánya Angelika és egy kisfia Szabolcs. Szbaolccsal csak az úton van baj amikor otthagyja a bölibe semmi baja csak amikor megy érte kezdődik az egész előről, ja és ha az apukája viszi nincs semmi bőgés, hányás stb. Szóval szegény Zsuzsi kivan :(

Erika!
annyira irigy vagyok épp azon gondolkodtam (a képek láttán), hogy nekünk is el kéne menni egy kis kiruccanásra :) Felvetem apának, kivi vagyok mit szól hozzá :lol:

Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


Még egy dolgot akartam írni, nem tudom, hoyg ki hogy van az internetes vásárlással, de ma egy csaj tesz fel új játékokat a babaszobára a neve B.Ica este 9-fél10kor kezdi.
Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


sziasztok:)

Julcsi alszik így tudok gyorsan írni.

Erika! De jó nektek,hogy kiruccantatok:) A képek,mint mindig nagyon jók. Kis huncut a Viki!

Angi! Köszi az infot a kutyusról :wink:
a zenélő csodamasinát kapták Anitáék. kb 2 hónap volt míg megérkezett. Az 36pont. Nekem most van 25pontom,ha ssikerül összegyűjteni akkor én is ezt szeretném Julcsinak. Meg persze várom,hogy Anita mit mond róla.

Zsanett! Nagyon jó ez akép Mátéról:) :lol: Mit kap majd szülinapra?
Mi nem tudunk menni a klubba,mert Zolti délutános és így csak délelőtt láthatjuk. Pedig már tényleg el kéne menni.

Ági! OK! Összeereszthetjük a csajokat! :lol: Biztos sokat tanulnak majd egymástól. Kedden voltunk Botiéknál tegnap meg jöttek ők. Julcsi azóta már nem akar belém kapaszkodni mikor feláll. Ugye látta,hogy Boti futkos meg ácsorog aztán ő is próbálkozik.
angika
 
 


Sziasztok! :D

Milyen volt a babaklub?
Mi sajna nem tudtunk elmenni, mert későn keltünk fel, és ebédet is kellett készíteni. :lol:

Angi:
Tündéri a Julcsi a képeken. Sokat nőtt, azóta, mióta utoljára láttam.
Még egyszer köszi, hogy megrendelted a játékot. Nagyon tetszik a Petrának. Sokat sétálgat vele. Sok pörgő, forgó dolog van rajta. A játék közepén forgatni lehet egy labdát, aminek az egyik felén mosolygó arc van és annak sok puszit szokott adni. Zenélni csak akkor szokott, mikor fel van nyitva. Majd teszek fel róla képet.

Erika:
Nagyon szép helyen voltatok pihenni. Remekül sikerültek a képek. :D
Azokat a képeket, amelyeket a múltkor készítettem sikerült lementened?

További szép napot mindenkinek!

Üdv. Anita

Kép
cs.anita
 
 


Sziasztok

Erika
Hát nagyon irigyeltelek bennetek.Tök jó lehetett.Látszott Vikin hogy neki is bejött a dolog.

Angi
Az jutott még eszembe alvás ügyben,hogy nem lehet hogy nem jó helyen van az ágya.Lehet azt is ki kéne próbálni,no meg szerintem az illóolaj sem lehet hülyeség.Timi mióta átköltözött a másik szobába szerintem jobban alszik(ezt azért lekopogom),bár úgy látom hogy 4 helyen is nagyon fehérlik az ínye,és néha olyan keservesen felsír.No akkor zsibbasztó és pár perc múlva alszik.Ja és amióta ott alszik tovább is alszik(na ez a sok szóismétlés).

Aranka
Rendelős kaja ügyben meg fenntvannak a neten ezek a szállítósok,rengeteg féle menüvel.(totalfood,foodexpress,gastro valami meg ilyenek)(a totalfoodot a sogorom csinálja :) )árral együtt.De sokan mennek iskolákba ovikba,meg a lővérbe,olyan 500 ft-s áron kb.Asszem

Na mi meg sajna nem tudtunk menni babaklubba mert suliban voltam.Pedig jó lett volna.Gondoltam rá hogy muteromat elküldöm a Timivel :D ,nem tom mit szólt volna hozzá. Na de lényeg a lényeg hogy tényleg kéne talizni,mert pl az Anitáékat még nem is láttam élőben :D . Meg tényleg uccsó a csónitónál voltunk így jó sokan.

Ági
Mingyárt rakok fel képet a szobáról,bár még azért elég sok minde hiányzik,de egyenlőre pénzszűke miatt marad így.Szeretnénk gardróbszekrényt,játékos polcot,meg könyvespolcot a falra.Meg képeket akarok csinálni csak most kupis minden és neigen tudom csinálni.

Kép Kép Kép


jó éjt mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Pár mai klubbos kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Végre van időm válaszolgatni nektek :lol:

Gangi
jól emlékeztél már egyszer a kutya vásárlást leírtad :lol:
Mielőbbi teljes gyógyulást nektek!Nem adsz Lackónak valami vitamint?Lehet,hogy jót tenne,ellenállóbb lenne a betegségek ellen.
Alvás ügyben szerintem is próbáljátok meg,bár tudom,hogy nincs sok hely a Lackó szobájában,de az ágy lehet,hogy nincs jó helyen.
Vikinél is volt a legelején ilyen probléma,aztán be lett mérve a sugárzás és azóta szerencsére jól alszik.
Az sem mindegy,hogy a feje milyen irányba néz......
Vikinek az ágya a szobájának a sarkában van,ajtóval szemben,ablaktól messze,feje pedig a hegy felé néz.
Illóolaj közül a levendula jó nyugtató hatású,én azt szoktam használni,megfázáskor pedig eukaliptusszal együtt.
Nem találtam meg B.Icát :cry: pedig szívesen megnézegettem volna a játékait :lol:

Ági
kintre nyugodtan vehetsz már téli cipőt Dorkának,bentre viszont szerintem elég lenne egy szandi is ami betétes és tartja a bokáját.
Amikor Viki tavaly januárban elkezdett járni tanulni,mi csak csúszásgátlós zoknit atunk a lábára,abban totyogott.A védőnőnk szerint akkor még nem kellett a lábára semmi cipő,majd májusban kapott betétes bokatartós szandit.
Móciban,bellariában,Marco/szt.borbála téren/cipőboltban vannak jók szerintem,meg a 100 lábúban is.
Sajnálom a tesódékat :cry:

Lívia
nagyon szép lett Timi szobája,tetszik :lol:
Jó tanulást,bár gondolom elég nehéz gyerek mellett,mikor van rá időd és energiád?

Angika
édes Julcsi a képeken!Olyan sokat fejlődött,nagyon látni a képeken.....

Zsanka
mikor van pontosan Máté szülinapja?
Mit fog kapni,tortája milyen lesz,te csinálod vagy rendeltek neki?

Anita
köszi,múltkor sikerült lementeni a képeket!

Hugi
hogy vagytok?Suli hogy megy?
E-mailedet megbeszéljük legközelebb :lol: bocs,hogy nem tudtunk legutóbb mindent megbeszélni msn-en,de Viki 22.30-kor sikerült visszaaltatnom csak :cry:

Lillaka,Lrita,Kriszti mi van veletek?

Ma este találkoztunk Máguskáékkal dkertben,Viki elkezdett pasizni,kergett Bálintot,ölelgette.....nagyon édesek voltak :lol:

Most már eldugulok :lol: Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Erika!

Hogy hogy nem találtad meg???? Én néztem egy darabig aztán meguntam és mentem aludni, de másnap amikor visszanéztem nyomták egészen 2ig. Viszanézve a holmikat nem is iggazán volt kedvemre való :P, de lehet hogy Te lányosanyukaszemmel másképp láttad volna!
Hogy kerested? a keresőbe beírtad a nevét, mint felhasználó?

Lívi!
Szerintem nagyon jó lett a Timi szobája, úgyis ahogy nő úgy változik majd :)

Puszi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezünk mi is egy kicsit.
Dáviddal 4 hete kezdtük a bölcsit. Háát, érdekes volt. A beszoktatással semmi gond, szeret menni, egy percig nem volt sírás. Ez a rosszcsont kiscsávó bent állítólag egy végtelenül jó gyerek. Viszont lehet, hogy itthon jön ki rajta a beszoktatás, itthon iszonyatosan hisztis, követelőző. Éjszakat 5-6-szor kelünk.
Ja és persze örökké beteg. Most szerda-csüt-péntek voltunk bölcsiben, most megint köhög és folyik az orra. Pedig szedi az immunerősítőt. De hát ezen túl kell esnünk egyszer. Jó, hogy még egy darabig szabin vagyok.
Jan. 11-én megyek először dolgozni. Hogy hova, azt még nem tudom, mert addigra megszűnik az osztály, ahol dolgoztam. :evil:

Zsuzsi:
Gondolom nem könnyű megoldani, de ha együtt viszitek az apukájával a Szabolcsot, akkor is így viselkedik. Tényleg úgy tűnik, hogy az anyukának szól a "műsor". Nem kérdezted meg esetleg az orvosotokat, vagy a védőnőt, hogy mit csináljatok? Vagy a gondozónőknek nincs valami jó javaslatuk?

Egyébként most a bölcsis kaját kipróbáljuk (külön főznek felnőtt kaját is), 450 Ft-ért. Nekünk nagyon tetszik. Néha a férjemnek kevés a hús (abszolút húsevő), de nekem nagyon megfelel. Én valószínű, hogy később is onnan fogom hozni. Sőt, a gyerekkaját is el lehet hozni. Azt kicsit másképp csinálják, kevésbé fűszeres, és nincsenek benne nagy darabok (a húst is darálják). Ilyenkor Dávid ezt eszi (amikor beteg), mi meg a felnőtt kaját.
Jó is, hogy ilyen sok időt megspórolok, megint megy a tanfolyam, és nov 7-én, ill. 21-én lesz két írásbeli vizsgám. Lehet tanulni :?

Egy képet teszek fel a Dávidról. Ne értse félre senki: elvettük tőle. De a fényképen aranyos...
Az apja ottfelejtette a fotelban, a kiscsávó meg rögtön rácsapott.
Kép
lillaka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?