Kincs
Pont a ferty szt-i 7 .DPO-n vagy!
Ha holnap felmegy a hőd,az tuti beágyazódás ma!Szal érted??3 nap múlva teszt!!!!!!!!!
Rejo
Jó,hogy írtál!Úgy örülök,hogy jól vagytok!!!
Képet várom!
Rambóka
Hát mi detto így voltunk adával.Annyi kivétellel,hogy éjjal-nappal folyamatosan a cicin lógott.A kórházban is úgy tudták tőlem elvinni fürdetni,hogy "leválasztották " a mellemről.Befogták az orrát,hogy elengedjen
Nem akarlak elkeseríteni,de ennél már csak kevesebb időd lesz.
Képet kérnék én is!!
Alice
Hozzám máris elért a napsütés,amint megvettem az esernyőt.Reggel uis ittonfelejtettem,és úgy tűnt rögtön leszakad az ég,hát amint kilépten újonnan vásárolt arabommal a boltból,már napsütés fogadott!
Pogi
Mi a baj?Lehet túl sokat vállalsz mostanában?
Norka
Én megértem,hogy egyiket sem karod feladni.Azért nappal nyugadtan ledőlhetsz Bogival,biztosan meghallanád a riasztást(persze reméljük nem lesz ilyen)
Ella
Biztosan minden rendben,ne izgulj!
Backa
Ma is teszteltél?
Andika
Köszike a táblát,ügyi vagy vele!Mi újság Veled?????
Bonya
Sajnálom,hogy most nem tudtok előrébb lépni!
Kavicska merre van?Ügyel?
Rólam:A kolléganőim tiszta hárpiák.
Voltam ma bennt megbeszélni mikor menjek dolgozni,na meg ugye a decemberi szabimat.Hát szó sincs róla,hogy akkor kiadnák
minden előzetes egyezmény ellenére.Megvétózták,pedig tudják,hogy apa elmegy gyakorlatra,de kit érdekel ez ugye???
No sebaj visszakapják!
Egyébként férjem szt a fősuli miatt fújnak.Csak tudnám ők miért nem mennek,ha ennyire akarják azt a diplomát??
A baba miatt megint parázom.Semmi tünetem.N em mintha hiányozna a hányinger,csak vmi babás érzet kellene.A másik pedig,hogy Adát ilyenkor már "éreztem" azt is tudtam,kislány lesz.Mot meg semmi kapcsolat.Holnap lehet elmegyek UH-ra,pisit egyébként is kell leadni.